Šķiet vēl neesat reģistrēts mūsu kopienu. Lai reģistrētos, lūdzu uzklikšķiniet šeit ...

Global Oneness Community          
Automātiska Translations, ko Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global nedalāmība Kopienas > Global nedalāmība Main > My favorite praksē!
Blogs Raksti Fotogrāfijas Video Noderīgi FAQ Memberlist Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

My favorite praksē! Kāds ir jūsu mīļākie prakse garīgumu, personisko attīstību, veselību vai vienkārši kļūst līdzsvaroti? Dalīties tajā ar mums! »Start here!

Quick News
Welcome to Global nedalāmība community! Global nedalāmība Kopiena ir vieta kopīgai domas un idejas par iekšējās un ārējās pārmaiņas un transformāciju. Lai ievietotu jums Reģistrēties šeit. Dažas saites, lai sāktu ar: Forum Home, Sociālajām grupām, Blogs, Raksti, Fotogrāfijas, Video, Video Search, Contact Us, FAQ , Statistiku. Have fun un justies tiešām vēlama community!

Piezīme: Šī reklāma netiek rādīta reģistrētajiem biedriem

Tags
Threads: Krāsas , Nēsāt
Video: Krāsas , Nēsāt ,

LinkBack Thread Tools
Old 06-15-2009, 05:58  
Loceklis
Junior Member
Points: 2,458, Level: 32Points: 2,458, Level: 32Points: 2,458, Level: 32
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

fred's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss226
Blog Entries: 1
Pateicās 33 Times 24 Posts
fred is on a distinguished road

Krāsas Jūs nēsājat

Nez, cik daudz cilvēki saprot, ka krāsas apkārt jūs varat mainīt kā jums gandrīz neko. Man ir eksperimentēt arī ar to līdz šim šodien vismaz krāsa ir brūna, ir ļoti relaksējošu un izriet dienā.
fred está offline  
Pēc Lietotājs saka Paldies fred Par šo noderīgo Post:
Essence  (06-15-2009)
Old 06-15-2009, 03:57  
Super loceklis
Moderator
Points: 14,950, Level: 84Points: 14,950, Level: 84Points: 14,950, Level: 84
Activity: 80%Activity: 80%Activity: 80%

Essence's Avatar

Activity Longevity
7/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1183
Atrašanās vieta: Deep East Texas
Blog Entries: 3
Pateicās 1.267 Times 687 Posts
Essence is on a distinguished road

Re: Colors Jūs nēsājat

Sveicieni fred,

Jums ir ļoti pareizs, krāsas var un to skar mūs daudzos dažādos līmeņos. Ko jūs darāt, ir faktiski forma krāsu terapiju.
Krāsa Brown ir ļoti sēkļa, lai varētu palīdzēt izskaidrot, kāpēc jūsu diena ir "vieglumu un plūstošas. Ir krāsa, kas piešķir mums uz zemes un viņas dzīvnieku tirdzniecību. To izmanto arī tad, kad darba dziedināt dzīvniekiem.
Vēl viens piemērs; let's izvēlēties Orange jo tas complimentary līdz brūnai. Oranžs ir krāsu Garīgās (2) čakra, kura sanskrita nosaukums ir Svadhisthana.Šī čakra un krāsu ir par vairošanās un izveide, prieks, seksualitāti, kopjot, kustību un pārmaiņas. Piemēram, fiziskajā līmenī šī krāsa tiktu izmantota, kad kāds bija skatu vairoties. Tas ir arī krāsu radošuma / izveidi jebkurā formā, mākslas ... glezniecība, mūzika, rakstīšana utt Ir enerģisks un iedvesmu, pilns dzīves un pārvietošanās.
Daži incenses (smaržas), kas saistīta ar šo krāsu un čakra ir jasmīns, rožu un sandalkoka. Vēl viens veids, kā strādāt ar un par šo čakru un krāsa ir ar dārgakmeņiem. Jebkurš oranža krāsa dārgakmens būtu soda lietot, bet daži, kas ir īpaša afinitāte ar šo krāsu, ir citrondzeltens, Karneols un zelta topāzs.
Arī galvenie jautājumi, vai mācības, kas saistītas ar šī čakra ir tie, kas nodarbojas ar seksualitāti un emocionālo līdzsvaru.

Ak, un tikai tiem, kuri varētu būt ieinteresēti, Garīgās Chakra atrodas apmēram 2 pirkstu platumā zem vēders pogu. (ir, ka viens vārds vai divi? defisi vai nav defise? ....... lol nekad nevar atcerēties ...)

Kāds liels pavedienu. Paldies par sākuma tā.

Mīlestības, gaismas un Blessings,

Namaste

Essence

Last edited by Essence; 06-15-2009 at 04:18..
Essence está offline  
Old 06-16-2009, 05:02  
Loceklis
Junior Member
Points: 2,987, Level: 35Points: 2,987, Level: 35Points: 2,987, Level: 35
Activity: 61%Activity: 61%Activity: 61%

metamorphictrance's Avatar

Activity Longevity
8/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssss215
Atrašanās vieta: Townsville
Pateicās 277 Times 135 Posts
metamorphictrance is on a distinguished road

Hi Essence,
Nez, ja jūs varētu pastāstīt man par krāsām, violetā un zeltā. Tās ir krāsās redzu, kad es esmu izcils stāvoklī. Es neesmu spējis atrast apmierinošu paskaidrojumu, ko tas nozīmē. Tās ir arī krāsas, es uzreiz uzzīmēts.
Mīlestību un mieru, M *
metamorphictrance está offline  
Old 06-17-2009, 02:28  
Super loceklis
Moderator

Essence's Avatar

Activity Longevity
7/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1183

Quote:
Originally Posted by metamorphictrance View Post
Hi Essence,
Nez, ja jūs varētu pastāstīt man par krāsām, violetā un zeltā. Tās ir krāsās redzu, kad es esmu izcils stāvoklī. Es neesmu spējis atrast apmierinošu paskaidrojumu, ko tas nozīmē. Tās ir arī krāsas, es uzreiz uzzīmēts.
Mīlestību un mieru, M *
Sveicieni M,
Abas šīs krāsas Jūs pieminējāt, ir saistīts ar 7th/Crown Chakra. Šī čakra funkcija ir atvērta mums, un savienot mūs ar augstākajām garīgajām realms. Kad šī čakra nav sabalansēta un darbojas pareizi, tā var novest pie egocentric uzvedība, depresija, obsessional domāšanu un neskaidrības. Pozitīvā dzīves mācība un galvenajiem jautājumiem, sākot strādāt ar šo čakru atvēršanas pareizi paplašina mūsu apziņu, garīgumu un selflessness.
, Kas ir abu šo krāsu nozīmi vispārējā nozīmē.
Tagad kā jums personīgi.
Kad es izveidotu savienojumu ar savu enerģiju, ko es "redzēt" ir Violet atrodas zonā starp jūsu 6th/Third Acu un 7th/Crown čakrām. Ko tas nozīmē, man ir tas, ka jūs strādājat pie atvēršanas un balansēšanu šīm čakrām. Jūsu trešā acs ir atvēršanas un aizvēršanas kādu laiku tagad, un jūs atrodaties procesā mācīties, kā saglabāt to atvērtu un tos pārbagātības to. Tagad, kad arvien vairāk pieraduši saglabājot jūsu trešā acs atklātu un vienlīdzīgu jūs sāk atvērt un strādāt ar savu kroņa Chakra vairāk.
Zelta krāsa ir faktiski atrodas apmēram 10 līdz 12 collām virs galvas (aptuveni pie malas garīgo un psihisko slāņi sava ēteriskā ķermeņa jomā). Šis ir faktiski jūsu Spiritual Guide padarot spēcīgāku apzināta / fiziskais savienojums ar jums un palīdzētu jums šajā darbā jūs pašlaik dara ar sevi. Tas notiek tāpēc, ka zināmā mērā esat lūdzis, lai tas notiek, un tagad ļaujot tam notikt. Šis ir no zelta krāsa durvīm, ja gribu, padarot vairāk apzinās savienojumu ar jūsu Original Self. Tā ir palīdzība esat meklējis un lūdzot.
Keep meditējot un kad jūs, apzināti atveriet 6th/Third Acu un 7th/Crown čakrām. Tad, kad tās ir atvērtas, vērpšanas un līdzsvarots, izveidojiet savienojumu ar Golden orb gaismas, kas ir virs jūsu galvas un redzēt, ja tas notiek jums.
Es domāt, ka vispirms pārliecinieties, vai jūsu citām čakrām ir atvērti, līdzsvarotu un labā stāvoklī, pirms to darāt, un, otrkārt, es arī liecina, ka, vismaz sākumā, Neesi atstāt savu 6. un 7 čakrām pilnībā atvērtas, izņemot, ja jums ir meditating. Tur tos brīvi publiski un 24 / 7 var būt milzīgs mazliet, kamēr jums ir vairāk pazīstami ar darbu ar tiem. Neaizveriet viņus pavisam, kad neesat meditating, vienkārši lēni spin ceļu uz leju un nevis tos pilnībā atvērtas. IF ... atrast pat to, ka ir pārāk daudz sākumā, tad iet uz priekšu un izslēgt viņus, bet atvērt to dubl pēc iespējas ātrāk izdevīgā laikā un vietā.
Es arī pateikt, ka es redzu nelielas bloķēšanu savam 3rd/Solar pinumu un 5th/Throat čakrām. Nekas pārāk smaga un bieza, bet mazāk bloķēšanos visiem vienādi. Tikai gadījumā, ja Jums nav pārāk pazīstami ar šo divu čakrām krāsās, 3. ir dzeltena un 5. ir zilā krāsā. Abas šīs bloķēšanas ir saistīti ar pašcieņu jautājumiem, tikai gadījumā, ja jums ir jautājums.
Es ceru, ka tas ir palīdzējis un atbildes uz dažiem jūsu jautājumiem. Es arī ceru, ka man nav noteikts pārāk daudz personiska rakstura šajā publiskajā forumā un lika tev justies neērti. Es atbildēju šeit, jo jums norīkoto un lūdza to šeit tāpēc es pieņemts, tas ir, ja tu dod man darīt.
Jums ir tik skaista dvēsele. Thank you so much enerģija jūs papildināt pasauli ....

Namaste

Essence

PS Jūs varētu arī gribu iet lasīt pavedienu, kas tika nesen izveidotas Violet Flame. Ja es atceros pareizi, theinfiniteone sāka to.
PPS Just FYI: sanskrita vārds Crown Chakra ir Sahasrara un nozīmē "tūkstoškārtīgs". Tas simbolizē tūkstošus petaled baltā lotosa ziedu.

Last edited by Essence; 06-17-2009 at 02:33..
Essence está offline  
(09-30-2009)
metamorphictrance (06-17-2009)
Old 06-17-2009, 03:54  
Loceklis
Junior Member
Points: 2,987, Level: 35Points: 2,987, Level: 35Points: 2,987, Level: 35
Activity: 61%Activity: 61%Activity: 61%

metamorphictrance's Avatar

Activity Longevity
8/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssss215
Atrašanās vieta: Townsville
Pateicās 277 Times 135 Posts
metamorphictrance is on a distinguished road

Thanks Essence,
Jums ir devis man kaut ko es varu strādāt. Tāpat kā jūs sakāt ... redzēt, kur tas ir nepieciešams man.
Namaste, M *
metamorphictrance está offline  
Old 06-19-2009, 04:34  
Loceklis
Junior Member
Points: 1,912, Level: 27Points: 1,912, Level: 27Points: 1,912, Level: 27

kingskid's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssss127
Pateicās 41 Times 32 Posts
kingskid is on a distinguished road

Es uzskatu, ka tas visiem ir ļoti interesanti. Saki man, būtība, ko jūs zināt par krāsām zaļā un rozā. Šīs ir divas krāsas, kuras rīcībā nav īpašu pievilcību man iepriekš, un, tomēr, tās liekas izdarīt man tagad. Kad es redzu viņus atrast sev atviegloti un ļoti atvērta garu pasauli.
Pēc Lietotājs saka Paldies kingskid Par šo noderīgo Post:
Essence  (06-19-2009)
Old 06-19-2009, 05:40  
Loceklis
Junior Member
Points: 1,743, Level: 25Points: 1,743, Level: 25Points: 1,743, Level: 25

tomkin's Avatar

Activity Longevity
0/20 14/20
Today Posts
0/0 ssssss150
Pateicās 38 Times 29 Posts
tomkin is on a distinguished road

Tā kā mēs esam par krāsu kick, ir kāda nozīme aiz visiem šiem "spooky cilvēki, kas ģērbjas melnā" attiecas? Un vairāk es domāju par to, vai ir kaut kas raksturīgi tiem, kas izvēlas tumšāku krāsu nekā vieglāka tiem?
Essence  (06-19-2009)
Old 06-19-2009, 04:45  
Super loceklis
Moderator

Essence's Avatar

Activity Longevity
7/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1183

Quote:
Originally Posted by kingskid View Post
Es uzskatu, ka tas visiem ir ļoti interesanti. Saki man, būtība, ko jūs zināt par krāsām zaļā un rozā. Šīs ir divas krāsas, kuras rīcībā nav īpašu pievilcību man iepriekš, un, tomēr, tās liekas izdarīt man tagad. Kad es redzu viņus atrast sev atviegloti un ļoti atvērta garu pasauli.

Sveicieni kingskid,
Es labprāt dalīties ar Jums par šīm krāsām.

Abas šīs krāsas ir saistīts ar 4th/Heart Chakra. Būtībā zaļā uzskata krāsu dziedināšanas un rozā tiek uzskatīta krāsu vibrācijas beznosacījumu mīlestības (at līmenī tieši virs tīri fizisko).
Kad šī čakra nav atvērts un strādā pareizi, tā var radīt emocionālas problēmas, un disfunkciju saistībā ar CO-atkarība, melanholija un radīt bažas par vientulību, saistību un / vai nodevība. Šīs emocionālās problēmas, ja to atstāj bez uzraudzības, un nav apstrādāti ar var, (Kas nozīmē, ka ir iespēja ne nenovēršamība), tad, savukārt, izraisa fizisku maladies, piemēram, sekla elpošana, paaugstināts asinsspiediens, sirds izpla-vieglumu un pat vēzi.
Garīgās mērķus saistībā ar enerģiju Sirds čakra mācās līdzsvarā, līdzjūtība un pašnodarbinātības uzsākšanu. Dzīves mācība asociācijas piedošanu un līdzcietību sev un citiem, bet galvenie jautājumi, kas pieredzi un uzkrāt saistīts ar sirds čakru tiek visu par mūsu uzskatiem par mīlestību un attiecībām katrā līmenī.
Daži aromāti, kas saistīti ar šī čakra ir rozā, bergamotes un Melissa. Dažus kristālus, kas ar to ir, arbūzs Tourmaline, rozā kvarca, smaragds, zaļā calcite, nefrītu, Azurīts, Avanturīns, malahīts un mēnessakmens-būtībā jebkurš akmens, kas ir zaļa vai rozā, un jo īpaši tādiem, gan tās krāsas.
Sanskrita vārds šī čakra ir Anahata un tās simbols ir 12 ziedlapa lotosa zieda, (parasti rozā krāsā), šajā 12 ziedlapiņu lotoss ir divi krustojas trīsstūri, kas veido 6 smailu zvaigzne, vienu uz augšu un viens uz leju (Mer ka ba). Šie divi trīsstūri parādīt perfekto Gara piedzīvotu Matter (noteikti norādot) un Matter augošā vērā, pieaug virzienā (uz augšu norādot) Gars.
Tas ir pamata informāciju par šo divu krāsu, daudz var mācīties pētot un strādājot ar enerģijas vibrācijām šie, gan visiem pārējiem, krāsas.

Personas informācija man, kad es pievienot jūsu enerģija ir tā, ka jūs strādājat paaugstināt jūsu vibrācijas un apziņa turēt un pastāv līmenī Sirds čakra un pabeigt līdz ar savu dzīves pieredzi saistībā ar pašreizējiem tikai no 3rd/Solar pinums chakra kur unawakened pastāv un dzīvo lielākā daļa no viņu dzīves. Tā ir Jūsu vēlēšanās atstāt aiz ko vairs nekalpo savam visvairāk pozitīvu garīgo izaugsmi, kas ir kas dzen jūs kādreiz esat augšupejoša tendence (augšup norādot trīsstūris, Matter vērā Spirit) jūsu vibrācijas izaugsmi. Jūsu spēcīgu vēlmi pāriet pagātnē ikdienas drāmām un ilūziju visbiežāk dzīvo ir tas, ko pašlaik izstrādā šīs krāsas savā enerģētikas jomā jau tagad. Jūs esat rasējums jums augstākajām garīgajām enerģijām vēlies pastāvēt par katru dienu un tāpēc krāsas zaļā un rozā, tagad rāda augšu jums liekas kā visur izskatās. Zina, ka, ja redzat šīs krāsas, tas ir jūsu Gidi un augstākās Self runā ar jums, atgādinot jums, ka jūs neesat vieni un gūst panākumus uz savu vēlamo mērķi.

Es ceru, ka tas ir atbildējis uz jūsu jautājumu, kā arī ir palīdzējusi jums kaut kādā veidā.
Daudz "beznosacījumu Heart Chakra Love" Jums ... ..

Namaste

Essence

PS Es pastāvīgi dzirdes nosaukumu "Stephen", kas saistītas ar jums. Tikai domāju, ka man akciju, kas kopā ar jums ....

Essence está offline  
Old 06-19-2009, 05:03  
Super loceklis
Moderator

Essence's Avatar

Activity Longevity
7/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1183

Quote:
Originally Posted by tomkin View Post
Tā kā mēs esam par krāsu kick, ir kāda nozīme aiz visiem šiem "spooky cilvēki, kas ģērbjas melnā" attiecas? Un vairāk es domāju par to, vai ir kaut kas raksturīgi tiem, kas izvēlas tumšāku krāsu nekā vieglāka tiem?
Sveicieni tomkin,

Ziniet, es nevaru runāt par citiem, bet es uzdrošinos minējums, ka daudzi, kas pastāvīgi valkā melnu ir iemesls tam, ka, iespējams, ir saistīts kaut kādā veidā ar emocionālo jautājumus. Neatkarīgi no personas Ilūzija viņi dzīvo, kāds stāsts līnija drāma par fiziskās dzīves laiku viņi ir un rada sev ikdienas viņi vairāk nekā iespējams, cīnās ar ļoti dziļas emocijas.
Daži dara tikai tādēļ, ka tā ir pieņemta lieta darīt ietvaros frakcija sabiedrības tie ir izvēlējušies pastāvēt.
Tikai dažas domas par šo jautājumu.
OH .... un kā, nav jābaidās, vai ir "spooked" ar krāsu melnu. Man to ir konotāciju par "negatīvo" un / vai "ļauno". Melno vibrācijas un pats par sevi nav no šīs enerģijas. Kā Faktiski, melnā ir absorbē. "Color" melno ir izveidots, jo visas citas krāsas ir iekļāvušās, un tonis mēs redzam kā "melnais" ir atspoguļota atpakaļ pie mums. Melns tiešām ir ļoti aizsardzības un dziedinošo "krāsu", ja uzskata tās atbilstošā perspektīvā un pareizi nolūks kas tai pievienoti.
Ļoti godīgs ar jums, es esmu ievērojis, ka daudz dabiski apdāvinātiem "empaths" ir tendence ģērbjas melnā, it īpaši, ja tie ir jauni un nav īsti saprot savu dāvanu. Tie tādēļ, ka viņi vēl nav iemācījušies kontrolēt savu spēku un ir satriekti citu emocionālo enerģiju. Diemžēl tiem, valkā melnu ir tikai papildinot to dilemmu, jo tā tikai patērē vairāk. Viņi darītu labāk nēsāt baltas vai citas spilgtas krāsas.
Anyway, tikai dažas domas par šo ........

Namaste

Essence
Essence está offline  
(09-30-2009)
Vixzen (07-23-2009)