Atrodo dar nesate užsiregistravęs mūsų bendruomenės. Norėdami užsiregistruoti, spauskite čia ...

Global Oneness Community          
Automatinis vertimas atliktas Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Išskirtinis Bendrijos > Global Išskirtinis Pagrindinis > Mano mėgstamiausia praktika!
Dienoraščiai Straipsniai Nuotraukos Vaizdo Gėrybės DUK Vartotojai Šiandien Žinutės Pažymėti forumus kaip skaitytus Pokalbių Kambarys

Mano mėgstamiausia praktika! Kokia yra jūsų mėgstamiausia praktika dvasingumą, asmeninio tobulėjimo, sveikatos ar tiesiog tampa subalansuotas? Pasidalinkite su mumis! »Pradėkite čia!

Greita Naujienos
Sveiki atvykę į Global Išskirtinis bendruomenės dalimi! Global Išskirtinis Bendrijos pasidalyti mintimis ir idėjomis apie vidinės ir išorinės pokyčius ir konvertuoti vietoje. Norėdami rašyti turite Registruokitės čia. Keletas nuorodų pradėti: Forum Home, Socialines grupes, Dienoraščiai, Straipsniai, Nuotraukos, Vaizdo, Video Search, Kontaktai, DUK , Statistika. Smagiai ir jaustis tikrai pasveikino bendruomenę!

Pastaba: Šis skelbimas nėra rodomas registruoti nariai

Žymos
Temos: Spalvos , Nešioti
Video: Spalvos , Nešioti ,

LinkBack Temos įrankiai
Old 06-15-2009, 05:58  
Valstybės
Legionierius
Points: 2,458, Level: 32Points: 2,458, Level: 32Points: 2,458, Level: 32
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

fred's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss226
Blog Entries: 1
Ačiū: 9
Padėkojo 33 kartus su 24 pranešimų
fred is on a distinguished road

Spalvos nešiojate

Įdomu, kiek žmonių supranta, kad spalvų aplink jus galite pakeisti taip, jūs beveik nieko. Aš jau eksperimentuoti su šiuo ir kiek šiandien bent spalva yra ruda, buvo labai atsipalaidavęs ir teka dieną.
fred está offline  
Šis vartotojas Says Dėkojame Fred Už šią naudingą Post:
Esmė  (06-15-2009)
Old 06-15-2009, 03:57  
Super valstybės
Moderatorius
Points: 14,950, Level: 84Points: 14,950, Level: 84Points: 14,950, Level: 84
Activity: 69%Activity: 69%Activity: 69%

Essence's Avatar

Activity Longevity
7/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1183
Vieta: Deep East Texas
Blog Entries: 3
Ačiū: 1.335
Padėkojo 1.270 Times 688 Žinutės
Essence is on a distinguished road

Re: Spalvos nešiojate

Sveikinimai Fred,

Jūs labai teisingai, spalvų ir daryti įtaką mums daug skirtingų lygių. Ką jūs darote, iš tikrųjų spalvų terapijos formos.
Ruda spalva labai skristi, kad gali padėti paaiškinti, kodėl jūsų dienai "atsipalaiduoti ir teka". Tai spalva, kuri suteikia mums žemė ir jos gyvūnų žmonėmis. Ji taip pat naudojama, kai darbo išgydyti gyvūnus.
Kitas pavyzdys, galime pasirinkti Orange nes jis nemokamas iki rudos spalvos. Oranžinė yra Sakralinis (2) Chakra, kurio pavadinimas sanskrito spalva Svadhisthana.Šis Chakra ir spalva yra visa informacija apie reprodukcijos ir kūrimo, malonumą, seksualumą, puoselėjimą, judėjimą ir kaitą. Pavyzdžiui, fiziniu lygmeniu ši spalva turėtų būti naudojami, kai kažkas ieškojo daugintis. Taip pat kūrybiškumo spalva / sukurti bet kokia forma, menas ... tapyba, muzika, raštu ir tt Tai energingas ir įkvepiantis, pilnas gyvybės ir judėjimo.
Kai incenses (kvapus), susijusių su šios spalvos ir Chakra yra jazminų, rožių ir Sandałowy. Kitas būdas dirbti su ir šiuo Chakra ir spalva yra per brangakmenių. Bet oranžinės spalvos akmuo būtų gerai naudoti, bet kai kurios turi specialias giminystės su šia spalva, citrinas, Karneols ir aukso topazas.
Taip pat pagrindinių klausimų, ar pamokas, susijusias su šio Chakra yra tie, su seksualumu ir emocinę pusiausvyrą spręsti.

Oi, ir tik tiems, kas gali būti įdomu, Sakralinės Chakra yra maždaug 2 pirštų pločio žemiau bamba. (tai, kad vienas žodis ar du? brūkšnelis arba ne brūkšneliu? ....... lol niekada negali prisiminti ...)

What a great pokalbio. Ačiū už Paleidimas.

Meilė, šviesos ir Blessings,

Namaste

Esmė

Paskutinį kartą redagavo esmė; metu 06-15-2009 04:18..
Essence está offline  
Old 06-16-2009, 05:02  
Valstybės
Legionierius
Points: 3,006, Level: 35Points: 3,006, Level: 35Points: 3,006, Level: 35
Activity: 50%Activity: 50%Activity: 50%

metamorphictrance's Avatar

Activity Longevity
8/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssss216
Vieta: Townsville
Ačiū: 587
Padėkojo 277 Times 135 Žinutės
metamorphictrance is on a distinguished road

Hi esmė,
Įdomu, jei galėtumėte pasakyti apie spalvas, violetinės ir aukso. Jos spalvas aš matau, kai aš transcendentinis narė. Aš negalėjo surasti tinkamo paaiškinimo, ką jis reiškia. Jie taip pat spalvų aš iš karto kreipiasi į.
Meilė ir taika, M *
metamorphictrance está offline  
Old 06-17-2009, 02:28  
Super valstybės
Moderatorius

Essence's Avatar

Activity Longevity
7/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1183

Citata:
Originally Posted by metamorphictrance View Post
Hi esmė,
Įdomu, jei galėtumėte pasakyti apie spalvas, violetinės ir aukso. Jos spalvas aš matau, kai aš transcendentinis narė. Aš negalėjo surasti tinkamo paaiškinimo, ką jis reiškia. Jie taip pat spalvų aš iš karto kreipiasi į.
Meilė ir taika, M *
Linkėjimai M
Abi šias spalvas Minėjote yra susijusios su 7th/Crown Chakra. Šio Chakra funkcija yra atviros mums ir mes prisijungti prie aukštesnių dvasinių sferų. Kai šis Chakra nėra suderinta ir veikia tinkamai ji gali sukelti Egocentryk elgesys, depresija, obsessional mąstymas ir painiavos. Teigiamų gyvenimo pamoką ir pagrindiniais klausimais pradeda dirbti su šia Chakra pradėtas tinkamai plečiame savo sąmonę, dvasingumas ir pasiaukojimas.
Tai yra abiejų šių spalvų reikšmę plačiąja prasme.
Dabar, kaip jums asmeniškai.
Kai aš prisijungti prie jūsų energijos, ką aš "matyti" yra violetinis yra plotas tarp jūsų 6th/Third Akių ir 7th/Crown čakrų. Kas tai man sako, kad jūs dirbate atidarymo ir subalansuoti šių čakrų. Jūsų Third Eye buvo atidaryti ir uždaryti tam tikrą laiką ir dabar esate mokymosi procesą, kaip išlaikyti ją atidarytą, o ne būti priblokšti jis. Dabar, kai vis labiau įpratę laikyti savo Third Eye atvira ir subalansuota esate pradžioje atidaryti ir dirbti su savo Crown Chakra daugiau.
Aukso spalvos iš tiesų yra įsikūręs maždaug 10-12 cm virš galvos (maždaug ties dvasinio ir psichikos sluoksnius jūsų eterinis įstaiga lauko krašto). Tai iš tiesų yra Jūsų dvasinis vadovas priėmimo labiau sąmoninga / fizinį ryšį su Jumis ir padėti jums šį darbą, kurį šiuo metu daro dėl savęs. Tai vyksta dėl kai kurių lygis turite paprašė, kad tai įvyktų, ir dabar leidžia jai atsirasti. Šis aukso spalvos duris, jei norite, siekiant, kad daugiau žino prisijungti prie Jūsų pradinis savimi. Tai pagalba jums buvo ieškoti ir prašo.
Laikyti meditacijos ir kada daryti, sąmoningai atidaryti savo 6th/Third Akių ir 7th/Crown čakrų. Tada, kai jie atidaryti, verpimas ir subalansuotas, prisijungti prie Golden Orb šviesos, kuri yra virš jūsų galvos ir pamatyti, kur, kad pateksite.
Aš rekomenduojame, kad pirmiausia įsitikinkite, kad jūsų kitų čakrų yra atviras, suderintas ir geros būklės, prieš tai padaryti, ir, antra, aš taip pat rodo, kad, bent jau pradžioje, negali palikti savo 6 ir 7 čakrų visiškai atviros, išskyrus kai yra meditacijos. Palikti juos atidaryti viešojo ir 24 / 7 gali būti šiek tiek didele kol jūs esate daugiau susipažinę su darbo su jais. Negalima uždaryti ir laikyti juos visiškai, kai esate ne meditacijos, tiesiog lėtai nugaros apačią ir ne juos visiškai atvira. Jei ... Jums susirasti net, kad yra per daug pradžios, tada eiti į priekį ir uždaryti juos žemyn, tačiau gali jas grąžinti iki anksčiausiai galima patogiu laiku ir vietoje.
Aš taip pat pasakyti, kad matau nepilnametis blokavimo savo 3rd/Solar Seka ir 5th/Throat čakrų. Nieko pernelyg sunkus ir storas, bet smulkius stabdymų visi vienodi. Tiesiog jei nesate pernelyg pažįstamas su šių dviejų čakrų spalvas, 3. yra geltonos ir mėlynos spalvos yra 5.. Abiejų šių kliūčių yra susijusi su savigarba klausimus, tiesiog jei jums buvo įdomu.
Tikiuosi tai padėjo ir atsakė į kai kuriuos jūsų klausimus. Aš taip pat tikiuosi aš ne nurodė per daug asmeninio pobūdžio šio viešojo forumo, ir tave jaustis nepatogiai. Aš atsakė čia, nes buvo išsiųstos, ir paprašė jį čia taip aš prielaida, kad yra kur pageidaujamo aš tai padaryti.
Jūs esate toks puikus siela. Thank you so much for energijos įrašote į pasaulį ....

Namaste

Esmė

PS Taip pat galite eiti skaityti temoje, kuri buvo neseniai ant Violetinė liepsna. Jei atsimenu teisingai, theinfiniteone pradėjo.
PPS Tiesiog Grupė: sanskrito žodis Crown Chakra yra Sahasrara ir reiškia "tūkstantį". Tai simbolizuoja tūkst petaled White Lotus gėlių.

Paskutinį kartą redagavo esmė; metu 06-17-2009 02:33..
Essence está offline  
Šis vartotojas Says Dėkojame esmė Už šią naudingą Post:
metamorphictrance (06-17-2009)
Old 06-17-2009, 03:54  
Valstybės
Legionierius
Points: 3,006, Level: 35Points: 3,006, Level: 35Points: 3,006, Level: 35
Activity: 50%Activity: 50%Activity: 50%

metamorphictrance's Avatar

Activity Longevity
8/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssss216
Vieta: Townsville
Ačiū: 587
Padėkojo 277 Times 135 Žinutės
metamorphictrance is on a distinguished road

Ačiū esmė,
Jūs davė man kažką galiu dirbti. Kaip pasakysi ... rodyti, kai ji priima mane.
Namaste, M *
metamorphictrance está offline  
Old 06-19-2009, 04:34  
Valstybės
Legionierius
Points: 1,912, Level: 27Points: 1,912, Level: 27Points: 1,912, Level: 27

kingskid's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssss127
Ačiū: 6
Padėkojo 41 kartus iš 32 vietų
kingskid is on a distinguished road

Manau, kad tai visiems labai įdomu. Pasakykite man, esmė, ką žinote spalvų žalios ir rausvos spalvos. Šios dvi spalvos, kurios vyksta ne speciali atrakcija man praeityje ir dar, atrodo, kad jos man dabar daryti. Kai matau juos rasti sau atsipalaiduoti ir labai atviros dvasios pasaulyje.
Šis vartotojas Says Dėkojame kingskid Už šią naudingą Post:
Esmė  (06-19-2009)
Old 06-19-2009, 05:40  
Valstybės
Legionierius
Points: 1,743, Level: 25Points: 1,743, Level: 25Points: 1,743, Level: 25

tomkin's Avatar

Activity Longevity
0/20 14/20
Today Posts
0/0 ssssss150
Ačiū: 4
Padėkojo 38 kartus iš 29 Žinutės
tomkin is on a distinguished road

Kadangi esame spalvotas LCD, bet ar yra už visų tų "Spooky žmonių, kurie dėvi juodas" spręsti prasme? Ir dar aš galvoju apie tai, ar yra kas nors specialiai tiems, kurie nori tamsesnės spalvos negu lengvesnis kokius?
Esmė  (06-19-2009)
Old 06-19-2009, 04:45  
Super valstybės
Moderatorius

Essence's Avatar

Activity Longevity
7/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1183

Citata:
Originally Posted by kingskid View Post
Manau, kad tai visiems labai įdomu. Pasakykite man, esmė, ką žinote spalvų žalios ir rausvos spalvos. Šios dvi spalvos, kurios vyksta ne speciali atrakcija man praeityje ir dar, atrodo, kad jos man dabar daryti. Kai matau juos rasti sau atsipalaiduoti ir labai atviros dvasios pasaulyje.

Sveikinimai kingskid,
Aš mielai su jumis pasidalinti apie šias spalvas.

Abi šios spalvos yra susijusios su 4th/Heart Chakra. Daugiausiai Žalioji laikoma gydymo rožinė spalva ir laikoma apie besąlygišką meilę vibracijos spalva (ne tik aukščiau grynai fizinis) lygiu.
Kai šis Chakra yra atvira ir veikia jis gali sukelti emocinių problemų ir sutrikimų, susijusių su bendradarbiavimo priklausomybė, melancholija, ir sukurti baimės dėl vienatvės, įsipareigojimų ir / arba išdavystė. Šie emocinių problemų, jeigu būtų paliktas be priežiūros, o ne dirbo per gali(Tai reiškia, kad yra galimybė ne neišvengiamas), tai savo ruožtu sukelia fizinę maladies, pavyzdžiui, paviršutinis kvėpavimas, padidėjęs kraujo spaudimas, širdies dis-lengvai ir net vėžį.
Dvasinių tikslų, susijusių su širdies Chakra energijos mokotės balansas, užuojautos ir savarankiškai priimti. Gyvenimo pamoka asociacijos atlaidumo ir užuojautos sau ir kitiems, ir pagrindiniai klausimai, kuriuos reikia išmokti, ir kaupiama, susijusių su širdies Chakra yra visa informacija apie mūsų įsitikinimus apie meilę ir santykius su kiekvienu lygiu.
Kai kurie kvapai, susijusias su šio Chakra yra uždaroma, bergamočių ir Melisa. Keletą kristalų, su ja yra arbūzas turmalinas, rožinis kvarcas, smaragdas, žalias kalcitas, nefritas, azurite, avantiurinas, malachitas ir mėnulio akmuo, bet akmuo, kuris iš esmės yra žalia ar rausva, o ypač tie, tiek jų spalvų.
Sanskrito pavadinimas šio Chakra yra Anahata ir jo simbolis yra 12 Žiedlapis Lotus Flower (paprastai rausvos spalvos), per šį 12 Žiedlapis Lotus dvi susikertančios trikampių, kurie sudaro 6-žvaigždė, vienas atkreipti dėmesį ir vienas žemyn nukreiptą (Mer ka ba). Šie du trikampiai parodyti puikų Dvasios mažėjančia į materiją (nustatytas pointing) ir materijos didėjanti į, didėja link (aukštyn nurodant) dvasia.
Tai yra pagrindinė informacija apie šias dvi spalvas, daug galima išmokti mokytis ir dirbti su energijos vibracijos šių ir visų kitų, spalvas.

Asmeninės informacijos aš gausiu, pridėti prie savo energija yra ta, kad jūs dirbate pakelti savo vibracijas ir sąmonės turėti ir egzistuoja of the Heart Chakra lygio ir užbaigti savo gyvenimo patirties, susijusios su esama tik iš 3rd/Solar Seka Chakra kur unawakened egzistuoti ir gyventi savo gyvenimo dauguma. Tai jūsų noras palikti ką nebeatlieka savo labiausiai teigiamus dvasinio augimo, kuris yra varyti kada į viršų (aukštyn nurodant trikampis, esmė Dvasia) savo vibracinių augimą. Jūsų didelį norą judėti anksčiau kasdienio dramų ir iliuzijų dauguma gyvena, ką rengia šias spalvas į savo energetikos srityje dabar. Jūs artėja prie jūsų aukštosios dvasinės energijos jums noras egzistuoja dėl kasdien ir tai, kodėl spalvų žalios ir rausvos spalvos dabar yra rodomi jums kas atrodo visur ieškoti. Žinokite, kad kai matai šių spalvų, tai jūsų vadovai ir aukštojo Be kalbėjimo jums priminti, kad jūs čia ne vienas ir daro pažangą siekiant norimo tikslo.

Tikiuosi tai atsakė į jūsų klausimą ir padėjo jums tam tikru būdu.
Daug "Heart Chakra Unconditional Love" Tau ... ..

Namaste

Esmė

PS Aš vis klausos pavadinimas "Stephen", susijusios su jumis. Just thought I'd share, kad su jumis ....

Essence está offline  
Old 06-19-2009, 05:03  
Super valstybės
Moderatorius

Essence's Avatar

Activity Longevity
7/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1183

Citata:
Originally Posted by tomkin View Post
Kadangi esame spalvotas LCD, bet ar yra už visų tų "Spooky žmonių, kurie dėvi juodas" spręsti prasme? Ir dar aš galvoju apie tai, ar yra kas nors specialiai tiems, kurie nori tamsesnės spalvos negu lengvesnis kokius?
Sveikinimai tomkin,

Jūs žinote, aš negaliu kalbėti už kitus, bet norėčiau spėti, kad daugelis, kurie nuolat dėvi juodos yra todėl, kad tikriausiai yra susijęs su kai kurių emocinių problemų būdu. Nepriklausomai nuo asmens Illusion jie gyvena, bet story line drama fizinio gyvenimo jie ir yra sukurti sau kasdien jie daugiau negu tikėtina, kovoja su tam tikrais labai gilus jausmų.
Kai tai tik todėl, kad ji yra priimta, ką reikia padaryti per visuomenės, jos pasirinko, kad egzistuoja frakcija.
Tiesiog kai šiuo klausimu minčių.
Oh .... ir beje, nereikia bijoti ar būti "spooked" iki juodos spalvos. Man davė jį į "neigiamą atspalvį" ir / arba "blogio". Juoda vibracijos ir pati ne iš šio energijos. Kaip į faktinę aplinkybę, juoda sugeria. "Spalva" juoda yra sukurta, nes visos kitos spalvos yra absorbuojamas į jį ir atspalvis matome, kaip "juoda" atspindi atgal į mus. Juodosios tikrai labai apsaugos ir gydymas "spalva", kai vertinama jo tinkamą perspektyvą ir tinkamą tyčia prie jo pritvirtintos.
Turi būti labai sąžiningi su savimi, aš pastebėjau, kad natūraliai talentingas "empaths partija" turi tendenciją rengtis juodai, ypač kai jie yra jauni ir nėra visiškai suprasti savo komentarą. Jie tai daro, nes jie dar išmoko kontroliuoti savo galias ir yra priblokšti kitų emocinės energijos. Deja, juos dėvėti juodas yra tik pridedant prie jų dilema, nes ji tik sugeria daugiau. Jie padarys geriau dėvėti baltos ar kitos šviesios spalvos.
Anyway, tai tik keletas šio ........ mintys

Namaste

Esmė
Essence está offline  
Šis vartotojas Says Dėkojame esmė Už šią naudingą Post:
Vixzen (07-23-2009)

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Pranešimas spalvų cody Spiritual Awakening 10 05-27-2009 01:44
Sveikatos: Populiarumas: Nacionaliniai Wear Red diena ir kitų sveikatos Naujienos - US News & World Editor Naujienos - Sveikata 0 02-06-2009 08:30
Sveikata: drabužiai raudona American Heart Association - Pensacola News Journal Editor Naujienos - Sveikata 0 02-06-2009 08:21
Sveikata: Seeing raudona? 6 vasaris yra nacionalinis Wear Red diena - Press Publications Inc Editor Naujienos - Sveikata 0 02-01-2009 06:30
Religija: penkios pagrindinės spalvos drabužis - ką jie reiškia ir kada jie dėvimi Editor Naujienos - Inner Journey 0 10-14-2008 09:40

Žymos
Spalvos , Nešioti
Spalvos , Nešioti ,

Temos įrankiai

Siunčiamos Taisyklės
Tu negali kurti naujas temas
Tu negali rašyti atsakymus
Tu negali pašto priedai
Tu negali redaguoti savo žinutes

BB kodas yra Ant
Horoskopai yra Ant
[IMG] kodas Ant