נראה עדיין לא רשום עם הקהילה שלנו. כדי להירשם לחץ כאן ...

Global Oneness Community          
תרגומים אוטומטיים מתוצרת Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

??   גלובל האחדות קהילה > גלובל האחדות ראשי > אימון האהוב עלי!
לך ללבוש צבעים בלוג מאמרים תמונות וידאו Goodies שאלות נפוצות רשימת חברים ההודעות של היום ?? לך ללבוש צבעים צבעים אתה לובש?? ערוץ

אימון האהוב עלי! מהו אימון האהוב שלך עבור רוחניות, התפתחות אישית, בריאות או פשוט להיות מאוזנים? לחלוק אותו איתנו!

Quick חדשות
ברוכים הבאים גלובל האחדות קהילה! גלובל באחדות הקהילה היא מקום של שיתוף מחשבות ורעיונות על שינוי וטרנספורמציה פנימית וחיצונית. כדי לכתוב אתה צריך הרשם כאן. כמה קישורים כדי להתחיל עם: פורום הבית, קבוצות חברתיות, בלוגים, מאמרים, תמונות, וידאו, Video Search, צור קשר, שאלות נפוצות , לסטטיסטיקה. תהנה ולהרגיש באמת לקהילה בברכה!

הערה: מודעה זו אינה מוצגת עבור חברים רשומים

תגיות
האשכולות: צבעים, ללבוש
קטעי וידאו: צבעים ,ללבוש ,

??

LinkBack לך ללבוש צבעים לך ללבוש צבעים
? 06-15-2009, 04:58   #1 (Permalink)
חבר
ג 'וניור חבר
Points: 2458, Level: 32Points: 2458, Level: 32Points: 2458, Level: 32
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

fred ???

Activity Longevity
0/20 18/20
Today ??
0/0 ssssss226
??: 1
תודה: 9
הודה 33 פעמים ב 24 הודעות
fred is on a distinguished road

לך ללבוש צבעים

אני תוהה כמה אנשים מבינים את הצבעים מסביב אתה יכול לשנות את דרך לעשות כמעט כל דבר. אני כבר ניסויים עם זה עד היום לפחות, להיות בצבע חום, הייתה מאוד נינוחה וזורמת ביום.
fred est

</td>

<td class= Colors you wear???
להלן פרטי אומר תודה לפרד על ההודעה המועילה הזאת:
תמצית (06-15-2009)
? 06-15-2009, 02:57   #2 (Permalink)
Super חבר
מנחה
Points: 14626, Level: 83Points: 14626, Level: 83Points: 14626, Level: 83
Activity: 100%Activity: 100%Activity: 100%

Essence ???

Activity Longevity
10/20 18/20
Today ??
0/0 sssss1162
??: עמוק מזרח טקסס
??: 3
תודה: 1,296
המשתמש קיבל 1,226 תודות ב 668 הודעות
Essence is on a distinguished road

Re: צבעים אתה לובש

ברכות פרד,

אתה מאוד נכונה, צבעים יכולים לעשות לנו להשפיע על רמות שונות. מה שאתה עושה הוא בעצם סוג של תרפיה בצבע.
צבע חום מאוד לקרקע, כך שאולי יעזור להסביר לך למה היום שלך "רגוע וזורם". זהו צבע אשר מייחסת לנו כדור הארץ ואת בני חיה שלה. הוא משמש גם כאשר עובד לרפא בעלי חיים.
דוגמה נוספת: בואו לבחור אורנג 'שכן זה מחמיא אל בראון. כתום הוא הצבע של העצה (2) צ 'אקרה, ששמו הוא סנסקריט Svadhisthana.זה הצ 'אקרה והצבע הוא רבייה על כל הבריאה, הנאה, מיניות, טיפוח, תנועה ושינוי. לדוגמה, ברמה הפיזית זה הצבע יהיה בשימוש כאשר מישהו היה מחפש להתרבות. זה גם צבע של יצירתיות / יצירה של צורה, אמנות ... ציור, מוסיקה, כתיבה וכו 'זה אנרגטיות מעורר השראה, מלא חיים ותנועה.
כמה incenses (ריחות) המשויכים צבע צ 'אקרה זו הם יסמין, ורד אלמוג. דרך נוספת לעבוד עם הצ 'אקרה ועל זה צבע הן דרך אבני חן. כל אבן של צבע כתום יהיה בסדר להשתמש, אבל כמה שיש להם זיקה מיוחדת עם צבע זה הם סיטרין, קרנליאן זהוב טופז.
גם הנושאים המרכזיים, או שיעורים הקשורים צ 'אקרה זו הם אלה העוסקים במיניות האיזון הרגשי.

אה, רק עבור מי יכול להיות סקרן, צ 'אקרת העצה נמצאת כ 2 אצבעות רוחב מתחת הטבור. (זה מילה אחת או שתיים? מקף או לא מקף? ....... lol אף פעם לא זוכרת ...)

איזה פתיל גדול. תודה על זה מתחיל.

אהבה, אור וברכה,

נמסטה

תמצית

??? 06-15-2009 03:18 ? מהות??.
Essence est

</td>

? 06-16-2009, 04:02   #3 (Permalink)
חבר
ג 'וניור חבר
Points: 2853, Level: 34Points: 2853, Level: 34Points: 2853, Level: 34
Activity: 58%Activity: 58%Activity: 58%

metamorphictrance ???

Activity Longevity
8/20 16/20
Today ??
0/0 ssssss200
??: טאונסוויל
תודה: 514
המשתמש קיבל 265 תודות ב 129 הודעות
metamorphictrance is on a distinguished road

היי במהותה,
אני תוהה אם אתה יכול לספר לי על צבעים, סגול וזהב. הם הצבעים שאני רואה כאשר אני נמצא במצב נשגב. אני לא הצלחתי למצוא הסבר מניח את הדעת לגבי מה זה אומר. הם גם הצבעים אני נמשך מיד.
אהבה ושלום, ז *
metamorphictrance est

</td>

? 06-17-2009, 01:28   #4 (Permalink)
Super חבר
מנחה

Essence ???

Activity Longevity
10/20 18/20
Today ??
0/0 sssss1162

??:
??: metamorphictrance Colors you wear
היי במהותה,
אני תוהה אם אתה יכול לספר לי על צבעים, סגול וזהב. הם הצבעים שאני רואה כאשר אני נמצא במצב נשגב. אני לא הצלחתי למצוא הסבר מניח את הדעת לגבי מה זה אומר. הם גם הצבעים אני נמשך מיד.
אהבה ושלום, ז *
ברכות ז,
שני הצבעים האלה שהזכרת המשויכות 7th/Crown צ 'אקרה. הפונקציה של צ 'אקרה זו היא לפתוח אותנו ולחבר אותנו למחוזות רוחניים גבוהים. כאשר צ 'אקרה זו אינה מאוזנת ההפעלה כראוי זה יכול להוביל להתנהגות אגוצנטרי, דיכאון, חשיבה אובססיבית ובלבול. הלקח חיים חיובית הנושאים המרכזיים עם תחילת לעבוד עם צ 'אקרה זו הם פתחו כראוי הרחבת התודעה, את הרוחניות שלנו ואת חוסר אנוכיות.
זו המשמעות של שני צבעים אלה במובן הרחב.
עכשיו לך באופן אישי.
כאשר אני מתחבר האנרגיה שלך מה אני "רואה" הוא ויולט ממוקם באזור שבין עין 6th/Third שלך 7th/Crown הצ 'אקרות. מה זה אומר לי כי אתה עובד על פתיחה ואיזון הצ 'אקרות אלו. העין השלישית שלכם כבר פתיחת וסגירת זמן עכשיו אתה בתהליך של למידה איך לשמור אותו פתוח ולא להיות המומים זה. עכשיו שאתה הופך יותר מורגל לשמור על העין השלישית שלך פתוחה ומאוזנת אתה מתחיל לפתוח ולעבוד עם צ 'אקרת הכתר שלך יותר.
צבע זהב נמצא למעשה כ 10 עד 12 סנטימטרים מעל הראש, (כ בקצה הרוחנית והנפשית של שכבות שדה הגוף האתרי שלך). זהו למעשה מדריך רוחני שלך עושה חיבור פיזי חזק מודע / איתך לסייע לך בעבודה זו כרגע אתה עושה על עצמך. זה קורה כי ברמה מסוימת ביקשת זה להתרחש וכעת הם מאפשרים את זה כדי להתעורר. זה צבע זהב הוא בפתח, אם תרצו, כדי לעשות חיבור יותר מודעת עצמית המקורי שלך. זהו סיוע היית מחפש ומבקש.
לשמור מדיטציה וכאשר אתה עושה, במודע לפתוח עין 6th/Third שלך 7th/Crown הצ 'אקרות. אז פעם הם פתוחים, מסתובבים ומאוזנים, להתחבר גלגל הזהב של אור כי הוא מעל הראש שלך ולראות לאן זה לוקח אותך.
אני מציע לך קודם לוודא אחרים הצ 'אקרות שלך פתוחות, מאוזן במצב טוב לפני שאתה עושה את זה, ושנית, אני גם מציע, לפחות בהתחלה, אתה לא משאיר 6 ו -7 הצ' אקרות שלך פתוחות לחלוטין למעט בעת הם מדיטציה. להשאיר אותם לפתוח בפומבי 24 / 7 יכול להיות קצת המכריע עד שאתה מוכר יותר עם עובד איתם. לא לסגור אותם לגמרי כאשר אתה לא עושה מדיטציה, פשוט להאיט את הדרך ספין למטה ולא צריך לפתוח אותם במלואם. If ... אתה מוצא גם זה יותר מדי בהתחלה, אז קדימה וסגר אותם, אבל לפתוח אותם לגבות בזמן בהקדם האפשרי מקום נוח.
אני גם להגיד לך שאני רואה חסימות קטין מקלעת 3rd/Solar שלך 5th/Throat הצ 'אקרות. חסימות שום דבר כבד מדי, סמיך, אך קטין בכל זאת. רק למקרה שאתה לא מכיר יותר מדי את הצבעים של הצ 'אקרות אלו שני, ה -3 הוא צהוב ה -5 הוא כחול. שתי חסימות אלה קשורים בסוגיות הערכה עצמית, רק למקרה שתהית.
אני מקווה שזה עזר ולא ענה על כמה מהשאלות שלך. אני גם מקווה שלא נאמר יותר מדי בעלי אופי אישי בפורום זה הציבורי גרם לך להרגיש שלא בנוח. עניתי כאן כי אתה פורסם ושאל אותו כאן ולכן הנחתי כי היא איפה אתה מעדיף אני לעשות זאת.
אתה כזה נשמה יפה. תודה רבה לך על האנרגיה שאתה מוסיף העולם ....

אהבה, אור וברכה,

נמסטה

תמצית

נ.ב. אתה יכול גם רוצה ללכת לקרוא את החוט כי היה עד לאחרונה על הלהבה ויולט. אם אני זוכר נכון, זה התחיל theinfiniteone.
נ"ב רק לידיעתך: המילה בסנסקריט עבור צ 'אקרת הכתר היא Sahasrara ואמצעים "אלף". זה סימל על ידי פרח הלוטוס אלף petaled לבן.

??? 06-17-2009 01:33 ? מהות??.
Essence est

</td>

להלן פרטי אומר תודה למהות על ההודעה המועילה הזאת:
metamorphictrance (06-17-2009)
? 06-17-2009, 02:54   #5 (Permalink)
חבר
ג 'וניור חבר
Points: 2853, Level: 34Points: 2853, Level: 34Points: 2853, Level: 34
Activity: 58%Activity: 58%Activity: 58%

metamorphictrance ???

Activity Longevity
8/20 16/20
Today ??
0/0 ssssss200
??: טאונסוויל
תודה: 514
המשתמש קיבל 265 תודות ב 129 הודעות
metamorphictrance is on a distinguished road

תודה מהות,
נתת לי משהו שאני יכול לעבוד. כמו שאתה אומר ... לראות לאן זה לוקח אותי.
נמסטה, ז *
metamorphictrance est

</td>

? 06-19-2009, 03:34   #6 (Permalink)
חבר
ג 'וניור חבר
Points: 1912, Level: 27Points: 1912, Level: 27Points: 1912, Level: 27

kingskid ???

Activity Longevity
0/20 16/20
Today ??
0/0 ssssss127
תודה: 6
המשתמש קיבל 41 תודות ב 32 הודעות
kingskid is on a distinguished road

אני מוצא את זה מאוד מעניין. תגיד לי, מהות, מה אתה יודע של הצבעים ירוק ורוד. אלה הם שני צבעים כי יש אטרקציה מיוחדת לא החזיק לי את עדיין בעבר,, הם נראים לי לצייר עכשיו. כשאני רואה אותם אני מוצא את עצמי רגוע מאוד פתוח לעולם הרוח.

</td>

להלן פרטי אומר תודה כדי kingskid על ההודעה המועילה הזאת:
תמצית (06-19-2009)
? 06-19-2009, 04:40   #7 (Permalink)
חבר
ג 'וניור חבר
Points: 1743, Level: 25Points: 1743, Level: 25Points: 1743, Level: 25

tomkin ???

Activity Longevity
0/20 14/20
Today ??
0/0 ssssss150
תודה: 4
הודה 38 פעמים ב 29 הודעות
tomkin is on a distinguished road

מכיוון שאנו נמצאים על לבעוט את הצבע, האם יש משמעות מאחורי כל אותם "אנשים שלובשים שחור מפחיד" מציאה? וככל שאני חושב על זה, יש משהו ספציפי למי שמעדיף צבעים כהים יותר מאלו מצית?

</td>

להלן פרטי אומר תודה כדי tomkin על ההודעה המועילה הזאת:
תמצית (06-19-2009)
? 06-19-2009, 03:45   #8 (Permalink)
Super חבר
מנחה

Essence ???

Activity Longevity
10/20 18/20
Today ??
0/0 sssss1162

??:
??: אני קורא קצת יותר על מושג זה של Wu-Wei. לדברי readiing, שלי וו-ויי (כלומר ללא פעולה) לא אומר לא לפעול. במקום זה אומר להתנהג בצורה לא משאיר לעקוב אחר " Colors you wear
אני מוצא את זה מאוד מעניין. תגיד לי, מהות, מה אתה יודע של הצבעים ירוק ורוד. אלה הם שני צבעים כי יש אטרקציה מיוחדת לא החזיק לי את עדיין בעבר,, הם נראים לי לצייר עכשיו. כשאני רואה אותם אני מוצא את עצמי רגוע מאוד פתוח לעולם הרוח.

ברכות kingskid,
אני ונשמח לשתף אתכם על הצבעים האלה.

שני צבעים אלה המשויכים 4th/Heart צ 'אקרה. בעיקרון ירוק נחשב צבע הריפוי ורוד נחשב לצבע של רטט של אהבה ללא תנאי, (ברמה קצת מעל פיזי גרידא).
פחדים כאשר צ 'אקרה זו אינה פתוחה פועל כראוי זה יכול לגרום לבעיות בתפקוד הרגשי הקשורים Co-תלות, דכאון, וליצור בנוגע בדידות, התחייבות ו / או בגידה. אלו בעיות רגשיות, אם נשאר ללא השגחה ולא פעל דרך יכול, (כלומר זה אפשרות לא בלתי נמנע) ואז בתורו לגרום מחלות פיזית כגון הנשימה השטחית, לחץ דם גבוה, דיס להקל לב ואפילו סרטן.
מטרות הקשורות באנרגיה הרוחנית של צ 'אקרת הלב לומדים איזון, חמלה, קבלה עצמית. האסוציאציות השיעור החיים הם סליחה וחמלה עבור עצמנו ועבור אחרים, הנושאים המרכזיים שצריך ללמוד וגם זכה קשורה הצ 'אקרה הלב על כל האמונות שלנו על אהבה ועל יחסים ברמה כל.
כמה ריחות המשויכים צ 'אקרה זו הם עלו, ברגמוט ומליסה. גבישים כמה המשויך אליו הם, טורמלין אבטיח, רוז קוורץ, אזמרגד, קלציט ירוק, ירקן, אזוריט, אוונטורין, מלכיט ו Moonstone
השם של הצ 'אקרה בסנסקריט זה Anahata ואת הסמל שלה הוא 12 פרח לוטוס פטאל, (בדרך כלל בצבע ורוד), בתוך 12 זה לוטוס פטאל שני משולשים מצטלבים אשר להמציא-6 כוכב, אחד מצביע מעלה אחד מצביע למטה, (Mer קה BA). אלה שני משולשים להפגין את האיזון המושלם בין רוח יורד את העניין, (מצביע למטה) וחומר לתוך עולה, עולה לעבר, (מצביע כלפי מעלה) רוח.
זהו מידע בסיסי על צבעים אלה שני; הרבה יותר ניתן ללמוד בלימוד ועבודה עם תנודות האנרגיה הללו, וכל האחרים, צבעים.

המידע האישי אני מקבל כאשר אני מצרף את האנרגיה שלך היא שאתה עובד על העלאת הרטט התודעה שלך להחזיק להתקיים ברמה של צ 'אקרת הלב לסיים עם שיעורי החיים המשויכים שלך קיים אך ורק מן מקלעת 3rd/Solar צ 'אקרה שבו unawakened להתקיים ולחיות את רוב החיים שלהם. זה רצון להשאיר מאחור שלך מה כבר אינו משרת חיובי ביותר בצמיחה הרוחנית שלכם כי הוא דוחף לך אי פעם כלפי מעלה (משולש מצביע מעלה, אל תוך החומר והרוח) בצמיחה הרטט שלך. הרצון החזק שלך להעביר בעבר דרמות יומיומיות אשליות ביותר לחיות היא מה הוא ציור צבעים אלה לתוך שדה האנרגיה שלכם עכשיו. אתה מצייר לך את האנרגיות רוחנית גבוהה אתה בתוך הרצון להתקיים על בסיס יומי ובגלל זה הצבעים ירוק ורוד עכשיו להופיע לך מה שנראה לך נראית בכל מקום. יודע כי כשאתה רואה את הצבעים האלה, זה מדריכים ו העצמי הגבוה מדבר איתך, שלך מזכירה לך שאתה לא לבד מתקדמים אל המטרה הרצויה.

אני מקווה שזה ענה לשאלה שלך סייעה לך בדרך כלשהי.
הרבה

אהבה, אור וברכה,

נמסטה

תמצית

נ.ב. אני כל הזמן שומע את השם "סטיבן" קשורה לך. פשוט חשבתי לשתף את זה איתך ....

Essence est

</td>

? 06-19-2009, 04:03   #9 (Permalink)
Super חבר
מנחה

Essence ???

Activity Longevity
10/20 18/20
Today ??
0/0 sssss1162

??:
??: tomkin Colors you wear
מכיוון שאנו נמצאים על לבעוט את הצבע, האם יש משמעות מאחורי כל אותם "אנשים שלובשים שחור מפחיד" מציאה? וככל שאני חושב על זה, יש משהו ספציפי למי שמעדיף צבעים כהים יותר מאלו מצית?
Tomkin ברכות,

אתה יודע, אני לא יכול לדבר בשם אחרים, אבל הייתי מיזם מניח כי עבור רבים כל הזמן ללבוש שחור יש סיבה כי כנראה היא קשורה בדרך כלשהי עם בעיות רגשיות. מה את האשליה אישי הם חיים, מה הדרמה קו סיפור חייו פיזית יש להם והם יוצרים לעצמם היומיום הם יותר סביר מתמודדים עם כמה רגשות עמוקים מאוד.
חלק עושים זאת פשוט משום שזה הדבר מקובל לעשות בתוך סיעתו של החברה שבחרו להתקיים בתוך.
רק כמה מחשבות בנושא זה.
OH .... ודרך אגב, אין צורך לפחד או להיות "הפחידו" מאת בצבע שחור. האיש נתן לזה קונוטציה של "שלילי" ו / או "רע". הרטט של שחור בפני עצמה היא לא של אנרגיה זו. כעניין של עובדה, שחור הוא סופג. צבע "" שחור נוצר בגלל כל הצבעים האחרים נספגים לתוכו את הגוון שאנו רואים כמו "שחור" משתקף בחזרה אלינו. שחור הוא בעצם מאוד מגוננת ריפוי "צבע" כאשר ראיתי בפרספקטיבה הנכונה שלו את הכוונה הנכונה קשור אליו.
להיות מאוד כנה איתך, שמתי לב הרבה באופן טבעי מוכשר "empaths" יש נטייה ללבוש שחור, במיוחד כאשר הם צעירים לא ממש מבינה המתנה שלהם. הם עושים זאת משום שהם לא למדו עדיין לשלוט על הכוח שלהם והם המומים אחרים אנרגיות רגשיות. לרוע מזלם, לבושה בשחור, הוא רק מוסיף לדילמה שלהם כי זה רק סופג יותר. הם היו עושים יותר טוב ללבוש לבן או צבע בהיר אחר.
בכל אופן, רק כמה מחשבות על זה ........

אהבה, אור וברכה,

נמסטה

תמצית
Essence est

</td>

להלן פרטי אומר תודה למהות על ההודעה המועילה הזאת:
Vixzen (07-23-2009)
??

צבעים אתה לובש?
?? לך ללבוש צבעים ?? ?? הודעה אחרונה
שים לב של צבעים cody התעוררות רוחנית 10 05-27-2009 12:44
בריאות: בריאות באז: לאומי ללבוש אדום יום אחר בריאות חדשות - US News & World Editor חדשות - בריאות 0 02-06-2009 07:30
בריאות: ללבוש אדום עבור איגוד הלב האמריקני - Pensacola News Journal Editor חדשות - בריאות 0 02-06-2009 07:21
בריאות: כשראה אדום? 6 פבואר הלאומי הוא ללבוש אדום יום - פרסומים עיתונות בע"מ Editor חדשות - בריאות 0 02-01-2009 05:30
דת: חמישה ראשי צבעים מלבוש - למה הם מתכוונים וכאשר הם שחוקים Editor חדשות - המסע הפנימי 0 10-14-2008 08:40

תגיות
צבעים, ללבוש
צבעים ,ללבוש ,

לך ללבוש צבעים
לך ללבוש צבעים

לך ללבוש צבעים
אתה לא ייתכן לשלוח הודעה חדשה
אתה לא ייתכן העברת תגובות
אתה לא ייתכן העברת קבצים מצורפים
אתה לא ייתכן לערוך את ההודעות שלך

קוד BB הוא ??
???? [IMG]??
???? HTML??
Trackbacks הם ??
Pingbacks הם ??
Refbacks הם ??

צבעים אתה לובש??צבעים אתה לובש??? 09:23?

תודה NLP-ER ליהנות תרגום אוטומטי
מופעל על vBulletin ®?? 3.8.1
הצבעים שאתה לובש © 2000 - 2009? Jelsoft Enterprises בע"מ
על ידי ניהול מודעה RedTyger
לא פעילה מאת תזכורות Mished.co.uk
Google

Search Engine Optimization by vBSEO 3.1.0