Úgy tűnik, még nem regisztrált közösségünk. A regisztráláshoz kattintson ide ...

Global Oneness Community          
Automata által készített fordítások Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Globális Közösség Egység > Globális Egység Main > A kedvenc gyakorlatban!
Blogokat Cikkekben Photos Video Bónuszok Kérdések Memberlist Mai hozzászólások Kijelölés Fórumokat olvasottnak Chat szoba

A kedvenc gyakorlatban! Mi a kedvenc gyakorlat szellemiség, a személyes fejlődés, az egészségügy, vagy csak egyre kiegyensúlyozottabb? Oszd meg velünk! »Start here!

Rövid News
Üdvözöljük a Globális Egység világában! Globális Egység Közösség helyet megosztása kapcsolatos gondolatait és ötleteit a külső és belső változások és az átalakulás. Ha közzé szeretne regisztrálj itt. Néhány linkek kezdődnek: Fórum kezdőlap, Társadalmi csoportok, Blogokat, Cikkekben, Photos, Video, Video Search, Érdeklődjön, Kérdések , Statisztikák. Jó szórakozást, és úgy érzi, valóban üdvözölte, hogy a közösségben!

Megjegyzés: Ez a hirdetés nem jelenik meg a regisztrált tagoknak

Címkéket
Témák: Színeket , Visel
Videó: Színeket , Visel ,

LinkBack Thread Tools
Old 06-15-2009, 05:58  
Tagjának
Junior Member
Points: 2,458, Level: 32Points: 2,458, Level: 32Points: 2,458, Level: 32
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

fred's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss226
Blog Entries: 1
Köszönet: 9
33 köszönetet mondott Times 24 hozzászólás
fred is on a distinguished road

Színeket hordod

Kíváncsi vagyok, hány ember érti, hogy a színek körül meg lehet változtatni, ahogy te csak arról szól semmit. Már kísérleteznek ezzel és eddig ma legalább a színe barna, volt egy nagyon nyugodt és áramló nap.
fred está offline  
A következő felhasználó Says Thank You For Fred Ez Hasznos Post:
Lényegében  (06-15-2009)
Old 06-15-2009, 03:57  
Super Member
Moderátori
Points: 14,950, Level: 84Points: 14,950, Level: 84Points: 14,950, Level: 84
Activity: 69%Activity: 69%Activity: 69%

Essence's Avatar

Activity Longevity
7/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1183
Helyszín: Deep East Texas
Blog Entries: 3
1.270 megköszönte Times-ban 688 Hozzászólások
Essence is on a distinguished road

Re: Színek viselsz

Greetings Fred,

Ön nagyon helyes, és nem láthatnak befolyásolják életünket sok különböző szinteken. Mit csinálsz valójában egyfajta színterápia.
A barna szín nagyon alapozó, hogy segíthet megmagyarázni, miért a nap a "nyugodt és áramlik." Ez a szín tulajdonít minket a földre, s az állati lények. Azt is használható, ha dolgozik, hogy az állatok gyógyítani.
Egy másik példa, hadd válassza ki az Orange, mert ez hízelgő Brown. Narancssárga színe a szakrális (2.) csakra, amelynek szanszkrit neve Svadhisthana.Ez a csakra és a szín is szól szaporodás és megteremtése, az öröm, a szexualitás, ápolása, a mozgás és változás. Például, a fizikai szintjén ez a szín lesz használható, ha valaki keresett reprodukálni. Az is a szín, a kreativitás vagy létrehozását, bármilyen formában, művészet ... festészet, zene, írás, stb Ez energikus és inspiráló, a teljes élet és mozgás.
Néhány füstölők (illatok) társítva ez a szín és a csakra a jázmin, rózsa és szantálfa. Egy másik módja, hogy működjön együtt, és ennek csakra és színe keresztül drágakövek. Bármelyik drágakő egy narancssárga szín lenne jó használni, de vannak, akik egy különleges affinitása ezzel a színe citromsárga, carnelian és arany topáz.
Is a legfontosabb kérdések, illetve órák társított csakra azok foglalkoznak a szexualitás és az érzelmi egyensúly.

Ja, és csak azok számára, akik esetleg kíváncsiak, a szakrális csakra található, körülbelül 2 ujja szélessége a köldök alatt. (az, hogy egy szó vagy kettő? kötőjel, vagy nem kötőjellel? ....... lol sose jut eszébe ...)

Mi egy nagy téma. Köszönöm, hogy indítás.

Love, Light and Blessings,

Namaste

Lényegében

Last edited by Essence; 06-15-2009 at 04:18..
Essence está offline  
Old 06-16-2009, 05:02  
Tagjának
Junior Member
Points: 3,006, Level: 35Points: 3,006, Level: 35Points: 3,006, Level: 35
Activity: 50%Activity: 50%Activity: 50%

metamorphictrance's Avatar

Activity Longevity
8/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssss216
Helyszín:: Townsville
Köszönet: 587
277 köszönetet mondott Times-ban 135 Hozzászólások
metamorphictrance is on a distinguished road

Hi Essence,
Kíváncsi vagyok, ha meg tudná mondani nekem a színek, a lila és arany. Ők a színeket látom, ha én vagyok a transzcendens állapotban. Még nem sikerült megtalálni a kielégítő magyarázatot adni, hogy mit jelent. Ezek a színek is vagyok, azonnal hívni.
Szeretet és a béke, a M *
metamorphictrance está offline  
Old 06-17-2009, 02:28  
Super Member
Moderátori

Essence's Avatar

Activity Longevity
7/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1183

Idézet:
Originally Posted by metamorphictrance View Post
Hi Essence,
Kíváncsi vagyok, ha meg tudná mondani nekem a színek, a lila és arany. Ők a színeket látom, ha én vagyok a transzcendens állapotban. Még nem sikerült megtalálni a kielégítő magyarázatot adni, hogy mit jelent. Ezek a színek is vagyok, azonnal hívni.
Szeretet és a béke, a M *
Greetings M,
Mindkét említett színek társított 7th/Crown csakra. A funkciója a csakra megnyitásához minket és összeköt minket, hogy a magasabb szellemi birodalmában. Amikor ez a csakra nem kiegyensúlyozott és megfelelõen mûködik vezethet önző viselkedés, depresszió, rögeszmés gondolkodás és zavartság. A pozitív élet tanulsága és fontosabb kérdések kezd működni ez a csakra nyitott megfelelően bővíti a tudat, a szellemiség és az önzetlenség.
Ez a jelentése mindkét szín egy általános értelemben.
Most, hogy az Ön számára személyesen.
Mikor csatlakozunk a energiát, amit "lát" a Violet található közötti területen a 6th/Third Szem és 7th/Crown Csakrák. Mi ez azt mondja, hogy éppen dolgozik, ezeket a nyitó-és kiegyensúlyozó csakra. Your Third Eye volt a nyitási és zárási egy ideig most és ön-ban a tanulási folyamatra, hogy hogyan tartsa nyitva, és nem is túlterheltek. Most, hogy egyre jobban hozzászokott tartsa Third Eye nyílt és kiegyensúlyozott akkor kezdik nyitott és dolgozhat a korona csakra tovább.
Az arany szín valójában található, kb 10-12 inches a fejed felett, (kb. szélén a lelki és mentális rétegeit a éterikus test mező). Ez valójában a spirituális kézikönyv hogy egy erősebb tudatos / fizikai kapcsolat van, és segíti Önt ez a munka, amit éppen csinálsz magaddal. Hogy ez történik, mert valamilyen szinten már kérte, hogy ez bekövetkezik, és ma már lehetővé teszi, hogy bekövetkezik. Ez az arany szín egy ajtó, ha úgy tetszik, ahhoz, hogy egy tudatosabb kapcsolatot az eredeti Self. Ez a támogatás akkor is keresett, és kérve.
Tartsa meditál, és ha ezt teszed, tudatosan nyisd ki a 6th/Third Szem és 7th/Crown Csakrák. Aztán ha egyszer nyitva vannak, fonás és kiegyensúlyozott, csatlakozzon a Golden Orb fény, ami a fejed felett, és hogy hol tart téged.
Majd javasoljuk, hogy először győződj meg a többi csakra nyitott, kiegyensúlyozott és jó állapotban, mielőtt ezt másodszor pedig, én is arra utalnak, hogy legalábbis az elején, hogy ne hagyja el a 6. és 7. csakra teljesen nyitott, kivéve, ha a meditálás. Nyitva tartás őket az állami és 24 / 7 lehet egy kicsit nyomasztó, amíg jobban ismerik a velük dolgozni. Ne állítsa le őket teljesen, ha éppen nem meditál, csak lassú a spin út lefelé, és, és nem lehet őket teljesen nyitott. HA ... találsz még ez is túl sok az elején, akkor megy előre és állítsa le őket, de nyílt vissza õket ki a lehető legkorábbi megfelelő helyen és időben.
Azt is elmondom, amit látok kisebb akadályainak saját 3rd/Solar Plexus és 5th/Throat csakra. Semmi sem túl nehéz és vastag, de kisebb akadályok mindegy. Csak arra az esetre, ha nem túl jártas a színek a két csakra, a 3. a sárga és az 5. kék. Mindkét akadályon kötődnek önbecsülés kérdések, csak abban az esetben voltál kíváncsi.
Remélem ez segített, és válaszolt néhány kérdésre. Azt is remélem, hogy nem nyilatkozott túl sok személyes jellegű e nyilvános fórum és érezted magad kényelmetlenül. Azt válaszoltam itt, mert azt hirdették meg, és felkérte, hogy itt így feltételezhető, hogy az, ahol preferált én erre.
Itt van egy ilyen szép lélek. Nagyon köszönöm, hogy az energiát adunk hozzá, hogy a világ ....

Namaste

Lényegében

PS Esetleg ezek is akarsz menni, olvassa el a szál, hogy a közelmúltban fel az Ibolya Láng. Ha jól emlékszem, theinfiniteone kezdte.
PPS Just an FYI: a szanszkrit szó a korona csakra a Sahasrara -és azt jelenti: "ezerszeres". Ez jelképezi ezer petaled fehér lótuszvirág.

Last edited by Essence; 06-17-2009 at 02:33..
Essence está offline  
A következő felhasználó Says Thank You For Lényeg, hogy ez hasznos Post:
metamorphictrance (06-17-2009)
Old 06-17-2009, 03:54  
Tagjának
Junior Member
Points: 3,006, Level: 35Points: 3,006, Level: 35Points: 3,006, Level: 35
Activity: 50%Activity: 50%Activity: 50%

metamorphictrance's Avatar

Activity Longevity
8/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssss216
Helyszín:: Townsville
Köszönet: 587
277 köszönetet mondott Times-ban 135 Hozzászólások
metamorphictrance is on a distinguished road

Köszönet Essence,
, Amit adtál nekem valamit tudok dolgozni. Mint mondja ... hol is tart nekem.
Namaste, M *
metamorphictrance está offline  
Old 06-19-2009, 04:34  
Tagjának
Junior Member
Points: 1,912, Level: 27Points: 1,912, Level: 27Points: 1,912, Level: 27

kingskid's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssss127
Köszönet: 6
41 köszönetet mondott Times-ban 32 Hozzászólások
kingskid is on a distinguished road

Szerintem ez mind nagyon érdekes. Mondd meg nekem, Essence, mit tudsz a színek a zöld és rózsaszín. Ezek a két szín, amelyek birtokában nem jelent különleges vonzereje számomra a múltban, és mégis, úgy tűnik, hogy dolgozzon nekem. Amikor látom, hogy azon kapom magam, nyugodt és nagyon nyitott a szellem világ.
07-21-2008, 10:09
Lényegében  (06-19-2009)
Old 06-19-2009, 05:40  
Tagjának
Junior Member
Points: 1,743, Level: 25Points: 1,743, Level: 25Points: 1,743, Level: 25

tomkin's Avatar

Activity Longevity
0/20 14/20
Today Posts
0/0 ssssss150
Köszönet: 4
38 köszönetet mondott Times 29 Hozzászólások
tomkin is on a distinguished road

Mivel mi vagyunk a színes rúg, van-e szó mögött azokat a "kísérteties akik feketében" alku? És minél többet gondolok rá, van valami sajátos, akik kedvelik a sötétebb színeket könnyebb, mint ezek?
Lényegében  (06-19-2009)
Old 06-19-2009, 04:45  
Super Member
Moderátori

Essence's Avatar

Activity Longevity
7/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1183

Idézet:
Originally Posted by kingskid View Post
Szerintem ez mind nagyon érdekes. Mondd meg nekem, Essence, mit tudsz a színek a zöld és rózsaszín. Ezek a két szín, amelyek birtokában nem jelent különleges vonzereje számomra a múltban, és mégis, úgy tűnik, hogy dolgozzon nekem. Amikor látom, hogy azon kapom magam, nyugodt és nagyon nyitott a szellem világ.

Greetings kingskid,
Én szívesen megosztják veled ezeket a színeket.

Mindkét színek társított 4th/Heart csakra. Alapvetően tartják a zöld szín a gyógyulás és rózsaszín tartják a színét a rezgés a feltétel nélküli szeretet, (a szint fölött a tisztán fizikai).
Amikor ez a csakra nem működik megfelelően nyitott és akár halált is okozhat érzelmi problémák és működési zavarainak kezelésére vonatkozó Co-függőség, melankólia, és létrehozza a félelem attól, magány, az elkötelezettség és / vagy az árulás. Ezek az érzelmi problémák, ha szabad felügyelet nélkül hagyni, és nem dolgozott át lehet, (Ami azt jelenti, hogy annak a lehetősége, nem elkerülhetetlen), akkor viszont a fizikai betegségeket okozhat, mint a felületes légzés, magas vérnyomás, szív-dis-könnyű, sőt rák.
A szellemi célok kapcsolódó energia A szív csakra tanulnak egyensúly, az együttérzés és a saját visszautasításra. Az élet tanulsága egyesületek megbocsátás és az együttérzés maga és mások számára, és a fő kérdésekre kell tanulni, és gyűjtött kapcsolatos Szív csakra szólnak hitünk a szeretetről és a kapcsolatok minden szinten.
Egyes illatok bekapcsolódik ebbe a csakra a rózsa, bergamott és Melissa. Néhány kristályok hozzá kapcsolódó, görögdinnye turmalin, rózsa kvarc, smaragd, zöld kalcit, jade, Azurit, aventurine, holdkő, malachit, és alapvetően minden olyan kő, amely zöld vagy rózsaszín, és különösen azokat, akik mind a színek benne.
A szanszkrit neve, ez a csakra Anahata és jele a 12 szirom lótuszvirág, (általában lilás színű), ezen belül 12 szirom lótusz két egymást keresztező háromszög, amelyek egy 6 ágú csillag, egy felfelé és egy lefelé mutató, (Mer ka ba). Ez a két háromszög bizonyítani a tökéletes egyensúlyt a Szentlélek leszállt Matter, (lefelé mutat), és a növekvő Matter, az emelkedő felé, (felfelé mutat) Lélek.
Ez az alapvető információ a két szín, sokkal többet lehet tanulni a tanuló és dolgozó az energia rezgések e, és minden egyéb, a színeket.

A személyes adatokat kapok, amikor csatolni az energiádat, hogy éppen dolgozik, emeli a vibráció és a tudat, hogy tartsa fenn és szintjén a Szív csakra és fejezd ki a saját életével kapcsolatos tanulságokat a jelenlegi kizárólag az 3rd/Solar Plexus csakra, ahol a unawakened létezik, és él a legtöbb életük. Ez a vágy maga mögött hagyni, amit már nem szolgálja a legjobban a pozitív lelki fejlődés, ami valaha is felfelé hajtott (a felfelé mutató háromszög, az anyagot, a Spirit) saját vibrációs növekedést. Ön erős vágy, hogy mozog múlt a mindennapi drámák és illúziók él a legtöbb, amit a végéhez ezeket a színeket be energia területén most. Ön a rajzot meg a magasabb spirituális energiák vágysz, hogy léteznek a napi szinten, és ez az oka annak, zöld és rózsaszín színben most mutatja fel, hogy mi látszik, mindenhol látszik. Tudd, hogy mikor jelennek meg ezek a színek, a te útmutatók és Magasabb Én beszélek hozzád, emlékeztetve, hogy te nem vagy egyedül, és jó eredményeket értek el a kívánt célt.

Remélem ez megválaszolta a kérdést, és segített, többféle módon.
Sok "Szív csakra Unconditional Love to You ... ..

Namaste

Lényegében

PS I tartani tárgyaláson a név "Stephen" kapcsolódó veled. Gondoltam, hogy a részvény veled ....

Essence está offline  
Old 06-19-2009, 05:03  
Super Member
Moderátori

Essence's Avatar

Activity Longevity
7/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1183

Idézet:
Originally Posted by tomkin View Post
Mivel mi vagyunk a színes rúg, van-e szó mögött azokat a "kísérteties akik feketében" alku? És minél többet gondolok rá, van valami sajátos, akik kedvelik a sötétebb színeket könnyebb, mint ezek?
Greetings tomkin,

Tudod, nem tudok beszélni másoknak, de Megkockáztatom feltételezhető, hogy sok, aki állandóan feketében van oka, hogy valószínűleg kapcsolatban áll valamilyen módon érzelmi kérdésekben. Bármi legyen is a személyes Illúzió, hogy él, függetlenül a történet drámai vonal a fizikai életet, és az általuk létre a maguk mindennapi, hogy több mint valószínű, küzdő néhány nagyon mély érzelmeket.
Egyesek ezt csak azért, mert az elfogadott dolog a frakció a társadalom már úgy döntöttek, hogy léteznek.
Csak néhány gondolat ebben a témában.
OH .... És egyébként is, nem kell attól tartani, vagy "spooked" a színe fekete. Ember adta meg a másodlagos jelentése "negatív" és / vagy "rossz". A rezgés a fekete és önmagában nem ennek az energiának. Ami azt illeti, fekete elnyeli. A "színes" fekete jön létre, mert minden más színek is beolvadt, és a színárnyalat látjuk, mint a "fekete" tükrözi vissza ránk. Fekete valójában egy nagyon védő és gyógyító "szín", ha látható a megfelelő terv és a megfelelő szándék csatolt hozzá.
Nagyon õszinte legyek, vettem észre, hogy sok tehetséges természetesen "empaths" hajlamosak a feketében, különösen, ha fiatal és nem igazán értem, hogy ajándék. Mindezt azért, mert még nem tanultak ellenőrzése hatalmukat és túlterheltek mások érzelmi energiáit. Sajnos nekik, rajta fekete csak fokozza a dilemmát, mert csak szívja tovább. Ők jobban tennék, ha hord fehér vagy más világos szín.
Mindegy, csak néhány gondolatot erről ........

Namaste

Lényegében
Essence está offline  
A következő felhasználó Says Thank You For Lényeg, hogy ez hasznos Post:
Vixzen (07-23-2009)