|
|
|
|||||||
| Moja omiljena praksa! Koja je Vaša omiljena praksa za duhovnošću, osobnog razvoja, zdravlja ili samo postaje uravnotežen? Podijelite ga s nama! »Start Here! |
| Quick News |
| Welcome to the Global Oneness Community!
Global Oneness Community je mjesto za razmjenu misli i ideja o unutarnje i vanjske promjene i transformacije. Da bi vam post potreba za Registrirajte se ovdje. Neke veze za početak sa:
Forum Home,
Social Groups,
Blogovi,
Članci,
Fotografije,
Videos,
Video Search,
Kontaktirajte nas,
FAQ ,
Statistiku.
Zabavite se i osjećati zaista dobrodošla u zajednici!
|
| Tags |
|
|
LinkBack | Thread Tools |
| Nakon User Says Thank You to fred Za Ovaj Koristan Post: |
Essence
(06-15-2009)
|
|
|
|||
|
Super Član
Moderator
|
Re: boje li nositiPozdrav fred,
Vi ste vrlo točni, boje i ne može utjecati na nas na mnogim nivoima. Ono sto Vi radite je zapravo oblik Color Therapy. Smeđa boja vrlo je uzemljenje, tako da se može pomoći objasniti vam zašto je vaš dan ", opuštena i teče". To je boja koja nas ataše za zemlju i njezine životinjskih bića. Također se koristi kada se radi liječiti životinje. Drugi primjer, neka je odabrati Orange jer je pozdravni do smeđe. Narančasta je boja sakralne (2.) čakra, čije ime je sanskrt Svadhisthana.Ova čakra i boja je sve o reprodukciji i stvaranja, užitak, seksualnost, njegovanje, pokret i promjenu. Na primjer, na fizičkoj razini ovaj će boje biti iskorišten našto netko je tražio da se reproduciraju. To je također boja kreativnosti / stvaranje bilo kojem obliku, umjetnost ... slikarstvo, glazba, pisanje, itd. To je energičan i nadahnuća, pun života i pokreta. Neki incenses (mirisa) u vezi s ovim boja i čakre su jasmin, ruža i sandalovina. Drugi način za rad sa i na ovom čakra i boja se kroz drago i poludrago kamenje. Bilo koja dragi kamen od narančaste boje bi bilo dobro koristiti, ali neki koji imaju poseban afinitet s ovom bojom su citrin, karneol i zlatni topaz. Također glavna pitanja, ili lekcije u vezi s ovim čakre su oni koji se bave seksualnim i emocionalnu ravnotežu. Oh, i samo za one koji bi mogli biti znatiželjan, Sakralna čakra se nalazi oko 2 prsta širine ispod pupak. (je da je jedna ili dvije riječi? crticu ili bez crtice? ....... lol nikada ne mogu sjetiti ... )Što velik niti. Hvala za pokretanje. Ljubav, Svjetlo i Blagoslovi, Namaste Essence Last edited by Essence; 06-15-2009 at 04:18.. |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Member
Junior Member
|
Re: boje li nositiHi Essence,
Pitam se, ako vam mogao reći mene o bojama, ljubičasta i zlatna. Oni se boje vidim kad sam u transcendentno stanje. Nisam bio u mogućnosti pronaći zadovoljavajuće objašnjenje za što to znači. Oni su također boje sam odmah privukao. Ljubavi i mira, M * |
||
|
|
|
|
|
||||
|
Super Član
Moderator
|
Re: boje li nositiQuote:
Obje ove boje te navedeni su povezani s 7th/Crown čakra. Funkcija ove čakre je da nam se otvoriti i povezati nas s višim duhovnim sferama. Kada se to čakre nije uravnoteženo i radi li ispravno to može dovesti do egocentrik ponašanje, depresija, obsessional razmišljanje i konfuzije. Pozitivna pouka života i glavna pitanja koja počinje raditi s ovim čakra otvorena ispravno se širi naša svijest, duhovnost i nesebičnost. To je značenje oba ova boja u općem smislu. Sada kao i za Vas osobno. Kada sam se spojite na svoj energije što sam "vidio" je Ljubičica se nalazi u prostoru između 6th/Third očiju i 7th/Crown čakre. Što ovo meni govori je da radite na otvaranje i balansiranje te čakre. Tvoje Nebesko Oko je otvaranje i zatvaranje za neko vrijeme, a vi u procesu učenja kako to držati otvorene, a ne biti preplavljeni njome. Sada kada ste sve više navikli na čuvanje tvoje Nebesko Oko otvoreno i uravnotežen ste početku za otvaranje i rad s vašim Crown Chakra više. Zlatna boja je zapravo nalazi otprilike 10 do 12 centimetara iznad glave, (otprilike na rubu duhovne i mentalne razine vašeg eteričnog tijela polje). To je zapravo vaš duhovni vodič stvaranje jače svjestan / fizičku vezu s vama i pomagati vam u ovom radu se trenutno radi na sebi. To se događa zato što na neki nivo ste pitali za to da se dogodi i sada omogućava da se dogodi. Ova boja je zlatna vrata, ako hoćeš, da što više svjesni vezu na svoj Izvorni Self. To je pomoć te su tražili i tražili. Držite meditira i kada to učinite, svjesno otvorite 6th/Third Eye i 7th/Crown čakre. Onda kad su otvorene, predenje i uravnotežen, spojite se Zlatna kugla svjetla koja je iznad tvoje glave i vidjeti gdje da idete. Ću predložiti da se prvo provjerite svoje druge čakre otvorene, uravnotežen i u dobrom stanju prije nego što to učinite i drugo, ja također sugeriraju da je, barem u početku, ne ostavite svoje 6. i 7. čakre u potpunosti otvoriti, osim kada se meditira. Držanje im se otvaraju u javnom i 24 / 7 može biti malo overwhelming dok ste upoznati s više raditi s njima. Nemojte ih isključiti u potpunosti kada ne razmišljajući, jednostavno usporiti put spin prema dolje i, a ne ih imati u potpunosti otvoren. IF ... možete pronaći čak i da je previše u početku, onda ići naprijed te ih zatvoriti, ali ih je otvoriti kopiju u najskorije moguće vrijeme i mjesto zgodan. I ja ću ti reći da vidim manje blokada u svoje 3rd/Solar Plexus i 5th/Throat čakre. Ništa previše teška i gusta, ali sve manje začepljenja iste. Samo u slučaju da nisu pretjerano upoznati s bojama ove dvije čakre, 3. je žuta i 5. je plava. Obje ove blokade koje se odnose na samopoštovanje pitanja, samo u slučaju da ste bili pitate. Nadam se da ovo je pomogao i odgovorio na neka svoja pitanja. Ja isto tako nadam ja nisam naveo previše osobne prirode u ovom javnom forumu i napravio te se osjećati nelagodno. Odgovorio sam ovdje zato što pošta i to pitao ovdje, pa sam pretpostavljala da je gdje ćete željenu sam učiniti. ![]() Ti si tako lijepa duša. Hvala vam toliko za energiju vas dodati na svijetu .... ![]() Ljubav, Svjetlo i Blagoslovi, Namaste Essence PS Možda želite ići čitati nit koja je nedavno na gore Violet Plamen. Ako JA sjećati se korektno, theinfiniteone je sve počelo. PPS Samo FYI: sanskrtske riječi za Crown Chakra je Sahasrara i znači "hiljadostruko". To je simbolizirano tisuću petaled bijeli lotos cvijet. Last edited by Essence; 06-17-2009 at 02:33.. |
|||
|
|
|
| Nakon User Says Thank You to Essence Za Ovaj Koristan Post: |
metamorphictrance (06-17-2009)
|
|
|
|||
|
Member
Junior Member
|
Re: boje li nositiHvala Essence,
Vi ste mi dao nešto što mogu raditi. Kao što kažete ... vidi gdje je to meni potrebno. Namaste, M * |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Member
Junior Member
|
Re: boje li nositiJA nađi prema ovaj svi vrlo zanimljiv. Reci mi, Essence, što znate boja zelena i ružičasta. Ove su dvije boje koje su se održale nema posebnu atrakciju mi je u prošlosti i, ipak, oni činiti se to meni sada izvući. Kad sam ih vidjeti ću pronaći sebe opuštena i vrlo otvoren za svijet duha.
|
|
| Nakon User Says Thank You to kingskid Za Ovaj Koristan Post: |
Essence
(06-19-2009)
|
|
|
|||
|
Member
Junior Member
|
Re: boje li nositiBudući da smo na boju kick, ima li značenje iza svih onih "sablastan ljudi koji nose crno" posao? A što više mislim o tome, postoji nešto što je specifična za one koji vole tamnije boje nego svjetlije i one?
|
|
| Nakon User Says Thank You to tomkin Za Ovaj Koristan Post: |
Essence
(06-19-2009)
|
|
|
||||
|
Super Član
Moderator
|
Pozdrav kingskid, Ja rado će podijeliti s vama oko tih boja. Obje od tih boja su povezani s 4th/Heart čakra. Uglavnom se smatra zelena boja ozdravljenja i roza smatra vibracija boja bezuvjetne ljubavi, (na nivou neposredno iznad čisto fizički). Kada je ta čakra nije otvoren i radi pravilno može uzrokovati emocionalni problemi i poremećaji koji se odnose na suradnju ovisnost, melanholija, i stvarati strahove o osamljenosti, predanost i / ili izdaju. Ovi emocionalni problemi, ako je ostavio bez nadzora, a ne radio kroz moći, (Što znači da je mogućnost nije neminovnost) onda opet uzrokuju fizičke maladies kao što je plitko disanje, visoki krvni tlak, srce Dis-lakoćom, pa čak i rak. Duhovni ciljevi povezani s energijom srčane čakre su učenje ravnoteže, suosjećanja i samo-prihvaćanju. Život lekcija udruge su oprost i suosjećanje za sebe i za druge, a glavna pitanja koja treba naučiti i zaradila povezane s srčane čakre su sve o našim vjerovanjima o ljubavi i odnosa na svim razinama. Neki su mirisi povezani s ovim čakre su ruže, bergamota i Melissa. Nekoliko kristala povezana s njim su, lubenica turmalin, rose quartz, smaragd, zeleni kalcit, žad, azurite, aventurin, malahit i mjesečev kamen u osnovi bilo kojeg kamena što je zelena ili ružičasta, a posebno onih s obje boje u njima. Sanskrt naziv ove čakre je Anahata i njegov simbol je 12 latica lotos cvijet, (obično u ružičastoj boji), u roku od 12 latica lotosa ovo je dva sjeku trokuta koji čine 6-zvijezda, jednog pokazujući gore i jedan dolje pokazuju, (Mer ka ba). Ova dva trokuta pokazati savršenoj ravnoteži Duha, gdje silazi u materiju, (pokazuje prema dolje) i Materija uzlazno u, diže prema, (pokazuje prema gore) Duh. To je osnovni podaci o ove dvije boje, puno više se može naučiti u studiranje i rad sa energijom vibracije tih, i svi ostali, boje. Osobne podatke mogu dobiti kada sam priložite vaše energije je da radite na podizanju svoje vibracije i svijest da postoje i držati na razini od srčane čakre i završiti sa svojim životom lekcije povezane s postojećim isključivo iz 3rd/Solar Plexus čakra gdje unawakened postoje i žive većinu svojih života. To je tvoja želja ostaviti iza sebe ono što više ne služe vaše pozitivne duhovni rast koji je pogon ste ikada prema gore (prema gore pokazuju trokut, materije u Duh) u vašem vibracijsku rasta. Vaša jaku želju da se presele prošlosti svakodnevne drame i iluzija većina živi u ono što je crtanje tih boja u svoje energetsko polje pravo zatim. Vi ste crtanje vam više duhovne energije te želja da postoje u na dnevnoj bazi i to je razlog zašto je boja zelena i ružičasta se sada prikazuju Vam se za ono što izgleda kao kud god da pogledamo. Znaj da kad vidite te boje, to je vaš Vodiči i Višim Ja vam govorim, te podsjeća da niste sami i stvaranje napredak u vaš željeni cilj. Nadam se da ovo nije odgovarao svoje pitanje i ima li pomoći na neki način. Much "Bezuvjetna srčane čakre Love" to You ... .. ![]() Ljubav, Svjetlo i Blagoslovi, Namaste Essence PS JA držati sluh ime "Stjepan" povezati s vama. Samo sam mislio da bih podijeliti s vama .... ![]() |
|||
|
|
|
|
|
||||
|
Super Član
Moderator
|
Znaš, ja ne mogu govoriti za druge, ali ja bih venture Pretpostavljam da je za mnoge koji stalno nose crno postoji razlog da se vjerojatno na neki način povezan s emocionalnim problemima. Bez obzira na osobnu Iluzija oni žive u, bez obzira drama priča linija fizičkog života su i stvaraju za sebe, svakodnevno bi više nego vjerojatno se bore sa nekim vrlo duboke emocije. Neki su to učinili samo zato jer je prihvaćena stvar za napraviti unutar frakcija društva su izabrali da postoje unutar. Samo nekoliko misli o ovom predmetu. OH .... i usput, nema potrebe za strah ili biti "spooked" od boja crna. Čovjek je dobila značenje "negativne" i / ili "zlo". Vibracije crnog i sama nije od ovoga energije. Kao Zapravo, crne se upija. "Boja" crna je stvorio, jer su sve ostale boje upija u njega i nijansa mi vidimo kao "crni" se reflektira natrag u nas. Crno je zapravo vrlo zaštitne i liječenja "boja", kada je vidio u svom pravilnu perspektivu i namjeru pravilno priključen na njega. Da bi bio vrlo iskren s vama, ja sam primijetio da puno prirodno nadarenih "empaths" imaju tendenciju da nose crne, osobito kada su mladi i ne stvarno shvatiti njihov dar. Oni su to učinili zato što još nisu naučili kontrolirati svoju vlast i osvaja po drugi emocionalne energije. Nažalost za njih, nosio je crni samo da je dodao u svoje dileme, jer samo apsorbira više. Oni će biti bolje da se nosi bijele ili druge svijetle boje. Bilo kako, samo neka misli na to ........ ![]() Ljubav, Svjetlo i Blagoslovi, Namaste Essence |
|||
|
|
|
| Nakon User Says Thank You to Essence Za Ovaj Koristan Post: |
Vixzen (07-23-2009)
|