به نظر می رسد شما در انجمن ما ثبت نام نشده است. لطفا برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید...

Global Oneness Community          
ترجمه های خودکار ساخته شده توسط گوگل:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   جامعه جهانی یگانگی > اصلی صفحه اصلی جهانی یگانگی > تمرین های مورد علاقه ام!
بلاگ ها مقالات عکس فیلم کننده موضوعات پرسش و پاسخ لیست اعضاء امروز پست علامت بفرم خوانده شده اتاق گپ

تمرین های مورد علاقه ام! تمرین های مورد علاقه خود را برای معنویت چه می باشد ، رشد فردی ، بهداشت و متعادل کننده یا تنها شدن؟ تقسیم آن با ما! »شروع در اینجا!

اخبار سریع
خوش آمدید به یگانگی جامعه جهانی! جامعه جهانی یگانگی جایی برای به اشتراک گذاری افکار و ایده های در مورد تغییر درونی و بیرونی و تحول است. برای شما پیام ارسال شده نیاز به اینجا ثبت نام کنیدبرخی از پیوندهای مربوط به شروع شود با : صفحه نخست انجمن ها، گروه های اجتماعی، بلاگ ها، مقالات، عکس، فیلم، جستجو ویدیو، تماس با ما، پرسش و پاسخ ، آمار. آیا احساس لذت و واقعا به این جامعه ، استقبال!

توجه : این آگهی را برای اعضای ثبت نام شده است نشان داده نمی شود

برچسب ها
موضوعات : رنگ ها ، سایش
فیلم : رنگ ها ، سایش ،

LinkBack ابزارهای موضوع
Old 06-15-2009 ، 05:58  
عضو
کاربر جدید
Points: 2,458, Level: 32Points: 2,458, Level: 32Points: 2,458, Level: 32
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

fred's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss226
نوشته های بلاگ : 1
تشکر شده 33 بار در 24 پست
fred is on a distinguished road

رنگ پوشیدن

می خواستم بدانم که چگونه بسیاری از مردم درک می کنند که رنگ ها در اطراف شما می توانید راه شما فقط در مورد هر چیزی را تغییر دهید. من با این تجربه شده است و تا کنون حد اقل امروز ، رنگ قهوه ای می شود ، بوده است خیلی آرام و روان روز.
fred está offline  
پس شما نمی توانید به فرد برای این پست سودمند :
اسانس  (06-15-2009)
Old 06-15-2009 ، 03:57  
مدیر ویژه انجمن
مدیر انجمن
Points: 14,950, Level: 84Points: 14,950, Level: 84Points: 14,950, Level: 84
Activity: 69%Activity: 69%Activity: 69%

Essence's Avatar

Activity Longevity
7/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1183
نوشته های بلاگ : 3
تشکر شده 1،270 بار در 688 پست
Essence is on a distinguished road

پاسخ : رنگ ها در هنگام پوشیدن

تبریکات فرد ،

شما بسیار درست است ، رنگ ها می توانند و باید ما تأثیر میگذارد و در سطوح مختلف. چه چیزی را انجام می دهند در واقع نوعی از رنگ درمانی ایران.
قهوه ای رنگ بسیار grounding ، به طوری که ممکن است کمک به شما توضیح دهند که چرا خود را در روز است "آرام و روان". این رنگ که به ما متصل به زمین و انسان حیوانی او است. همچنین هنگامی استفاده شود که در تلاش برای التیام حیوانات.
مثال دیگر ؛ بیایید نارنجی را انتخاب کنید از آنجا که آن را به قهوه ای موافق. نارنجی است رنگ Sacral (2nd) چاکرا ، نام سانسکریت آن است Svadhisthana.این چاکرا و رنگ است همه چیز در مورد تولید مثل و ایجاد ، لذت بردن ، تمایلات جنسی ، پرورش ، حرکت و تغییر دهید. به عنوان مثال ، در سطح فیزیکی این رنگ استفاده می شود برای کسی که به دنبال بازتولید شد. همچنین رنگ خلاقیت / ایجاد هر شکل ، هنر... نقاشی ، موسیقی ، نوشتن و غیره است الهام بخش و پر انرژی ، پر از زندگی و حرکت.
برخی از incenses (بوها ، اشیاء) مرتبط با این رنگ و چاکرا دارند گل یاس ، رز و صندل. روش دیگری که برای کار کردن با و در این چاکرا و رنگ را از طریق سنگ های قیمتی می شوند. هر گونه سنگ جواهر از رنگ نارنجی خواهد بود جریمه نقدی برای استفاده ، اما برخی که با این میل خاص از رنگ زرد ، درخت زغال اخته و توپاز طلایی.
همچنین مسائل اصلی ، یا درس های مربوط به این چاکرا هستند که برخورد با تمایلات جنسی و تعادل عاطفی.

اوه ، و فقط برای کسانی که ممکن است کنجکاو ، چاکرا Sacral واقع شده است حدود 2 انگشت زیر ناف عرض. (این است که یک کلمه یا دو؟ هیچ خط و یا خط؟....... lol هرگز به یاد داشته باشید می توانید...)

چه موضوع بزرگ. با تشکر برای شروع به کار.

عشق ، نور و Blessings ،

Namaste

اسانس

آخرین ویرایش توسط اسانس ؛ 06-15-2009 در 04:18..
Essence está offline  
Old 06-16-2009 ، 05:02  
عضو
کاربر جدید
Points: 3,006, Level: 35Points: 3,006, Level: 35Points: 3,006, Level: 35
Activity: 50%Activity: 50%Activity: 50%

metamorphictrance's Avatar

Activity Longevity
8/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssss216
منصفانه نیست.. من commercials احمقانه تن ماهی ندیده بود و من گم شده شوخی
metamorphictrance is on a distinguished road

سلام اسانس ،
می خواستم بدانم اگر شما می تواند به من در مورد رنگ ، بنفش و طلا بگویید. آنها رنگها را ببینم هنگامی که من در حالت متعالی هستم. من نشده اند قادر به پیدا کردن یک توضیح رضایت بخشی به عنوان به آنچه آن را معنی می دهد. آنها همچنین به رنگ من بلافاصله به مینمایند.
عشق و صلح ، جز *
metamorphictrance está offline  
Old 06-17-2009 ، 02:28  
مدیر ویژه انجمن
مدیر انجمن

Essence's Avatar

Activity Longevity
7/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1183

نقل قول :
در اصل توسط نوشته شده metamorphictrance View Post
سلام اسانس ،
می خواستم بدانم اگر شما می تواند به من در مورد رنگ ، بنفش و طلا بگویید. آنها رنگها را ببینم هنگامی که من در حالت متعالی هستم. من نشده اند قادر به پیدا کردن یک توضیح رضایت بخشی به عنوان به آنچه آن را معنی می دهد. آنها همچنین به رنگ من بلافاصله به مینمایند.
عشق و صلح ، جز *
سلام م ،
هر دوی این رنگها به شما این ذکر شده اند با چاکرا 7th/Crown همراه است. عملکرد این چاکرا این است که ما را باز و وصل ما را به قلمرو معنوی بالاتر است. زمانی که این چاکرا متعادل نیست و عامل آن را به درستی می تواند به رفتار خود خواه ، افسردگی ، وسواس فکری و سردرگمی می شود. درس زندگی مثبت و موضوعات اصلی با شروع به کار با این چاکرا به درستی باز هستند با گسترش آگاهی ، معنویت و ما خود گذشتگی.
که معنی هر دو از این رنگ ها در یک حس عمومی است.
در حال حاضر به عنوان شخصا برای شما.
زمانی که من به چه چیزی انرژی شما را وصل من "به" است بنفش در سطح بین 6th/Third چشم شما و Chakras 7th/Crown واقع شده است. چه این به من می گوید این است که شما در حال کار بر روی باز کردن و ایجاد توازن میان این chakras. شما در چشم سوم بوده است باز و بسته شدن برای بعضی از زمان حال و به شما در فرایند یادگیری است که چگونه برای حفظ آن را باز کنید و آن را تحت الشعاع نمی باشد. اکنون که شما در حال تبدیل شدن بیشتر عادت به نگه داشتن چشم سوم خود را باز و متوازن به شما شروع به باز و کار کردن با شما را تاج چاکرا بیشتر.
رنگ طلا است در واقع در حدود 10 تا 12 اینچ بالای سر شما قرار گرفته است ، (تقریبا در لبه لایه های معنوی و روانی میدان بدن شما etheric). این در واقع خود را و عرفانی راهنمای ساخت یک اتصال فیزیکی قوی تر آگاهانه / با شما و کمک به شما در این کار شما در حال حاضر در خودتان انجام. این اتفاق می افتد زیرا در سطح برخی از شما خواسته شود که برای این رخ می دهد و در حال حاضر اجازه می دهد آن را به رخ می دهند. این رنگ طلا جای در است ، اگر شما خواهد شد ، به ایجاد یک اتصال در ادامه آگاهانه را به خود شما اصلی. این کمک به شما بوده اند به دنبال و در خواست شده است.
مراقب نگه دارید و هنگامی که کار را بکنید ، آگاهانه چشم خود را باز 6th/Third و Chakras 7th/Crown. سپس زمانی که آنها باز هستند ، نخ ریسی و متعادل ، اتصال به گوی طلایی از نور است که بالای سر شماست و ببینید که در آن است که شما طول می کشد.
من پیشنهاد می کنند که شما ابتدا اطمینان حاصل chakras دیگر شما باشند به صورت باز ، متعادل و در شرایط خوب قبل از انجام این کار و در مرحله دوم ، من همچنین پیشنهاد می کنند که حداقل در ابتدا به شما 6th شما و 7th ، ترک نمی chakras کاملا باز به جز زمانی که شما مراقب هستند. باز نگه داشتن آنها در ملاء عام و 24 / 7 می تواند یک بیت قریب به اتفاق قربانیان تا شما بیشتر آشنا با کار با آنها را. آیا آنها را به طور کامل تعطیل نمی کردن وقتی مراقبه نیست ، بلکه صرفا راه اسپین پایین و به کند و آنها را به طور کامل باز شود. اگر... شما پیدا کنید حتی بیش از حد است که در ابتدا ، و سپس برو جلو و آنها را بسته است ، اما باز به آنها بازگشت تا در اولین زمان ممکن و مکان مناسب.
من هم به شما که من را ببینید انسداد جزئی 3rd/Solar خود را در پیچیدگی و chakras 5th/Throat بگویید. هیچ چیز بیش از حد سنگین و ضخیم ، اما انسداد جزئی همه یکسان است. تنها در مورد شما بیش از حد و نه با رنگ این دو chakras آشنا ، 3rd رنگ زرد و آبی است 5th. هر دو از این انسداد را به خود هستند به مسایل مرتبط با عزت ، فقط در صورت شما را شگفت زده شدند.
امیدوارم این کمک کرده است و جواب برخی از سوالات شما. من همچنین امیدواریم که من بیش از حد از ماهیت شخصی در این انجمن های عمومی اظهار داشت ساخته نیست و شما احساس می کنید ناراحت کننده باشد. من در اینجا پاسخ داده شده دلیل این که شما نوشته شده و پرسید : پس آن را در اینجا فرض کردم که شما جایی است که من ترجیح داده تا.
شما در حال روح چنین زیبا. تشکر از شما آنقدر برای انرژی شما را به جهان اضافه....

عشق ، نور و Blessings ،

Namaste

اسانس

PS شما همچنین ممکن است به خواندن موضوع بود که به تازگی روی شعله بنفش می خواهم. اگر من به درستی به یاد داشته باشید ، theinfiniteone آن آغاز شده است.
PPS تنها FYI : واژه سانسکریت برای چاکرا تاج است Sahasrara و به معنی "هزار بار". آن هزار گل نیلوفر آبی نماد petaled سفید است.

آخرین ویرایش توسط اسانس ؛ 06-17-2009 در 02:33..
Essence está offline  
کاربر فعال اسانس به شما برای این پست سودمند :
metamorphictrance 06-17-2009 ، 04:22
Old 06-17-2009 ، 03:54  
عضو
کاربر جدید
Points: 3,006, Level: 35Points: 3,006, Level: 35Points: 3,006, Level: 35
Activity: 50%Activity: 50%Activity: 50%

metamorphictrance's Avatar

Activity Longevity
8/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssss216
منصفانه نیست.. من commercials احمقانه تن ماهی ندیده بود و من گم شده شوخی
metamorphictrance is on a distinguished road

تشکر از اسانس ،
به شما داده اند من چیزی می توانم روی آنها کار کنید. مانند شما می گویم... از آن جایی که دیدن آن را به من طول می کشد.
Namaste ، میم *
metamorphictrance está offline  
Old 06-19-2009 ، 04:34  
عضو
کاربر جدید
Points: 1,912, Level: 27Points: 1,912, Level: 27Points: 1,912, Level: 27

kingskid's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssss127
تشکر شده 41 بار در 32 پست
kingskid is on a distinguished road

پیدا کنم این همه بسیار جالب است. به من بگویید ، اسانس ، چه چیزی شما را از رنگ های سبز و صورتی دانند. اینها دو رنگ را نشان می دهد جاذبه های خاص در گذشته و در هنوز ، با من برگزار شد ، به نظر می رسد آنها به من رسم در حال حاضر. وقتی که من آنها را پیدا کنم و خیلی آرام به باز جهان روح.
کاربران زیر تشکر از شما برای این پست سودمند از kingskid :
اسانس  (06-19-2009)
Old 06-19-2009 ، 05:40  
عضو
کاربر جدید
Points: 1,743, Level: 25Points: 1,743, Level: 25Points: 1,743, Level: 25

tomkin's Avatar

Activity Longevity
0/20 14/20
Today Posts
0/0 ssssss150
تشکر شده 38 بار در 29 پست
tomkin is on a distinguished road

از آنجایی که ما در پا زدن رنگ هستند ، وجود هر گونه معنی پشت سر تمام افرادی است که "شبح وار مردم که سیاه و سفید بپوشند" مقابله کنند؟ و من فکر می کنم بیشتر درباره آن است ، وجود چیزی خاص را ترجیح می دهم به کسانی که رنگ تیره تر از آنهایی فندک؟
اسانس  (06-19-2009)
Old 06-19-2009 ، 04:45  
مدیر ویژه انجمن
مدیر انجمن

Essence's Avatar

Activity Longevity
7/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1183

نقل قول :
در اصل توسط نوشته شده kingskid View Post
پیدا کنم این همه بسیار جالب است. به من بگویید ، اسانس ، چه چیزی شما را از رنگ های سبز و صورتی دانند. اینها دو رنگ را نشان می دهد جاذبه های خاص در گذشته و در هنوز ، با من برگزار شد ، به نظر می رسد آنها به من رسم در حال حاضر. وقتی که من آنها را پیدا کنم و خیلی آرام به باز جهان روح.

سلام kingskid ،
من با کمال مسرت از شما در مورد این رنگ سهیم شوند.

هر دوی این رنگ ها با چاکرا 4th/Heart در ارتباط است. اساسا سبز در نظر گرفته شده است و شفا رنگ صورتی در نظر گرفته شده است رنگ ارتعاش عشق بی قید و شرط ، (در سطح بالا فقط صرفا فیزیکی).
وقتی این چاکرا باز است و در حال کار مناسب نیست می تواند مشکلات عاطفی و اختلالات مربوط به شرکت - وابستگی ، افسردگی را ایجاد کنند ، و ایجاد ترس در مورد تنهایی ، تعهد و / یا خیانت. این مشکلات عاطفی ، اگر چپ و مراقبت کار می کرد نه از طریق می تواند، (که به معنی آن است که امکان غیر قابل اجتناب بودن نیست) و سپس به نوبه خود باعث maladies فیزیکی مانند تنفس کم عمق ، فشار خون بالا ، قلب دسام - سهولت و حتی سرطان می شود.
اهداف معنوی در ارتباط با انرژی از چاکرا قلب در حال یادگیری تعادل ، شفقت و پذیرش خود. انجمن های زندگی درس هستند بخشش و محبت را برای خود بی خود و برای دیگران ، و به مسائل اصلی می شود آموخته و garnered مرتبط با چاکرا قلب همه چیز در مورد اعتقادات ما در مورد عشق و روابط در هر سطحی می شوند.
بعضی از بوها ، اشیاء مرتبط با این چاکرا هستند رز ، ترنج و ملیسا. کریستال چند در ارتباط با آن هستند ، کهربای اصل هندوانه ، گل رز کوارتز ، زمرد ، کلسیت سبز ، یشم ، azurite ، سنگ دلربا ، مرمر سبز و سنگ قمر - اساسا هر نوع سنگ است که سبز یا صورتی ، و به ویژه آنها که با هر دو رنگ در آنها است.
نام سانسکریت این چاکرا است. Anahata و نماد آن 12 گلبرگ گل نیلوفر آبی ، (معمولا به رنگ صورتی) ، در درون این درخت سدر 12 گلبرگ است که به دو مثلث متقاطع را تشکیل می دهند - 6 اشاره کرد ستاره ، با اشاره به بالا و یکی یکی اشاره کردن ، (Mer چیز لیسانس). این دو مثلث نشان دادن تعادل کامل نزولی را به روح ، ماده ، (با اشاره کردن) و ماده را به صعودی ، به افزایش نسبت به ، (با اشاره به بالا) روح.
این است اطلاعات اولیه در مورد این دو رنگ ؛ خیلی بیشتر می تواند در تحصیل آن فرا گرفت و در حال کار با ارتعاشات انرژی از این ، و همه دیگر ، رنگ.

اطلاعات شخصی من هنگامی که من به انرژی شما را وصل کنید این است که شما در حال کار در ارتعاش و بالا بردن آگاهی خود را نگه می دارند وجود دارد در سطح چاکرا قلب و پایان دادن به درس با زندگی شما را در ارتباط با موجود صرفا از پیچیدگی 3rd/Solar چاکرا unawakened وجود دارد که در آن زندگی می کنند و اکثریت زندگی خود را. این آرزوی شما را به عقب گذاشتن آن چیزی است که دیگر در خدمت مثبت رشد معنوی خود است که به شما propelling همیشه رو به بالا (به طور فزایندهای با اشاره مثلث ، ماده به روح) در رشد ارتعاش کنید. تمایل قوی شما به حرکت گذشته dramas روزمره و توهم زندگی می کنند بیشتر در آن چیزی است که رسم شده است این رنگ را در زمینه انرژی شما را در حال حاضر. شما در حال طراحی برای شما و معنوی انرژی بیشتری برای شما میل به وجود دارد در درون و به صورت روزانه همین دلیل است که رنگ سبز و صورتی در حال حاضر برای نشان دادن به شما به نظر می رسد مانند آنچه در همه جا به شما نگاه. می دانیم که وقتی به دیدن این رنگ ، خود را آن راهنما ، و عالی خود را به زبان شما ، به شما یادآوری کند که شما تنها نیستند و پیشرفت خود را به هدف مورد نظر.

من امیدوارم که این تا به سوال شما پاسخ داده شده است و شما در برخی از راه کمک.
خیلی "بی قید و شرط چاکرا قلب عشق" را به شما.....

عشق ، نور و Blessings ،

Namaste

اسانس

PS من نگه دادرسی به نام "استفان" در ارتباط با شما خواهد شد. فقط فکر من می خواهم سهم هایی که با شما....

Essence está offline  
Old 06-19-2009 ، 05:03  
مدیر ویژه انجمن
مدیر انجمن

Essence's Avatar

Activity Longevity
7/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1183

نقل قول :
در اصل توسط نوشته شده tomkin View Post
از آنجایی که ما در پا زدن رنگ هستند ، وجود هر گونه معنی پشت سر تمام افرادی است که "شبح وار مردم که سیاه و سفید بپوشند" مقابله کنند؟ و من فکر می کنم بیشتر درباره آن است ، وجود چیزی خاص را ترجیح می دهم به کسانی که رنگ تیره تر از آنهایی فندک؟
tomkin با سلام

می دانید ، من نمی توانم برای دیگران صحبت می کنند ولی من یک حدس است که برای بسیاری از افراد که دائما سیاه و سفید بپوشند دلیل است که احتمالا در برخی از راه با مسائل عاطفی همراه است ریسک وجود دارد. هر چه این تصور شخصی آنها در زندگی ، هر آنچه داستان درام خط از زندگی فیزیکی آنها هستند و برای ایجاد خود را بیش از روزمره آنها به احتمال زیاد در حال مبارزه با برخی از احساسات بسیار عمیق.
برخی از این کار را تنها به دلیل آن است که برای انجام کاری پذیرفته شده در جامعه جناح آنها انتخاب شده به درون وجود دارد.
فقط بعضی از افکار در این موضوع دارد.
آه.... و در راه ، نیازی به ترس و یا می شود "spooked" توسط سیاه و سفید رنگ وجود دارد. انسان داده است آن را دلالت ضمنی از "منفی" و یا "بد". لرزش از سیاه و سفید به خودی خود است از این انرژی نیست. به عنوان یک حقیقت ، سیاه جذب شده است. رنگ "" سیاه و سفید ایجاد میشود چرا که تمام رنگ های دیگر را به آن جذب می شوند و از آن به عنوان رنگ "سیاه" را ببینید منعکس شده است در بازگشت ما. سیاه در واقع بسیار محافظ و شفا "رنگ" ، زمانی که در چشم انداز خود را مناسب دیده و قصد مناسب متصل به آن.
برای اینکه خیلی با شما صادقانه ، من متوجه گشت که بسیاری از به طور طبیعی استعداد "empaths" داشتن تمایل به سیاه و سفید بپوشند ، به ویژه زمانی که آنها جوان و واقعا نمی دانند که هدیه خود را. آنها این کار را می کند زیرا آنها هنوز یاد گرفته قدرت خود را کنترل هستند و با دیگران انرژی های عاطفی دهیم. متاسفانه برای آنها ، سیاه و سفید پوشیده شده است تنها به معمای غیر قابل حل خود را اضافه ، زیرا تنها در جذب بیشتر. آنها را بهتر و بیشتر به پوشیدن رنگ سفید یا رنگ روشن دیگر انجام دهد.
به هر حال ، تنها برخی افکار در این........

عشق ، نور و Blessings ،

Namaste

اسانس
Essence está offline  
کاربر فعال اسانس به شما برای این پست سودمند :
Vixzen (07-23-2009)

تاپیک های مشابه
موضوع نویسنده موضوع تالار گفتگو پاسخها آخرین ارسال
از رنگ و مقررات cody بیداری روحانی 10 05-27-2009 01:44
بهداشت و درمان : پوشیدن رنگ قرمز برای انجمن قلب آمریکا -- Pensacola اخبار مجله Editor خبر -- بهداشت و درمان 0 02-06-2009 08:30
بهداشت و درمان : زنان را به پوشیدن رنگ قرمز برای قلب سالم -- کالیفرنیایی سالیناس Editor خبر -- بهداشت و درمان 0 02-06-2009 08:21
امری ماسک -- آلن وات -- 2012 Editor خبر -- بهداشت و درمان 0 02-01-2009 06:30
مذهب : پنج رنگ اصلی لباس -- چه منظور آنها و زمانی که آنها فرسوده Editor خبر -- سفری به درون 0 04:40 09:40

برچسب ها
رنگ ها ، سایش
رنگ ها ، سایش ،

ابزارهای موضوع

قوانین ارسال
شما ممکن است ارسال موضوع جدید
شما ممکن است پست پاسخ ها
شما ممکن است ارسال فایل پیوست
شما ممکن است ویرایش پست های خود را

کد فعال است در
شکلک ها هستند در
[IMG] فعال است در
کد اچ است خاموش
Trackbacks هستند در
Pingbacks هستند در
Refbacks هستند در

یافتن همه پست های. زمان در حال حاضر است 10:26.

با تشکر از - er ان لذت ببرید ترجمه های درخواست شده اتوماتیک
شده توسط انجمن ® نسخه 3.8.1
کپی رایت © 2000 -- 2009 ، Jelsoft بنگاههای Ltd.
موتورهای جستجو بهینه سازی شده توسط میباشد 3.1.0
آگهی توسط مدیریت RedTyger
با یادآوری غیر فعال Mished.co.uk
Google