|
|
|
|||||||
| Blogid | Artiklid | Fotod | Videod | Goodies | KKK | Liikmete nimekiri | Tänased postitused | Märgi foorumid loetuks | Chat Room |
| Minu lemmik tegevus! Milline on teie lemmik tava vaimsuse, isiklik areng, tervis või lihtsalt muutub tasakaalus? Jaga seda meiega! »Alusta siit! |
| Kiire Uudised |
| Welcome to Global ühtsus ühenduse!
Ülemaailmne ühtsus ühenduse koha jagamise mõtteid ja ideid sisemine ja välimine muutus ja ümberkujundamine. Postitamiseks pead registreeru kasutajaks. Mõned lingid alustada:
Foorumi avaleht,
Sotsiaalsete rühmade,
Blogid,
Artiklid,
Fotod,
Videod,
Video Search,
Kontakt,
KKK ,
Statistika.
Lõbus ja tundub väga tervitatav, et ühenduse!
|
| Sildid |
|
|
LinkBack | Thread Tools |
| Pärast User Says Thank You to fred For This Useful Post: | Essence (06-15-2009) |
|
|
|||
|
Super liige
Moderaator
|
Re: Värvid te kannateTervitused Fred,
Teil on väga õige, värve saab ja ei mõjuta meid paljudel erinevatel tasanditel. Mis te teete tegelikult kujul Color Therapy. Värv pruun on väga maandus, nii et võib aidata selgitada, miks teie päev on "lahe ja voolav". On värvi, mis ühendab meid maa ja tema looma ravimisel. Seda kasutatakse ka siis, kui töö tervendada loomad. Teine näide; Valime Orange kuna see tasuta pruuniks. Orange on värvi ristluu (2.) tšakra, kelle sanskriti nimi Svadhisthana.See chakra ja Värv on kõik umbes paljundamise ja loomise rõõmu, seksuaalsust, toitev, liikumise ja muuta. Näiteks füüsilisel tasandil see värv ei tohi kasutada, kui keegi, kes soovivad paljuneda. Samuti on värvi loovus / loomine ükskõik millises vormis, kunst ... maalikunst, muusika, kirjutamine jne On energiline ja innustav, täis elu ja liikumist. Mõned Viirukid (aroomid), mis on seotud selle värvi ja tšakra on jasmiin, roos ja sandlipuu. Teine võimalus töötada koos ja see chakra ja Värv on läbi vääriskivide. Iga kalliskivi on oranži värvi oleks hea kasutada, kuid mõned, et on eriline sidemeid see värv on tsitriin, Karneoli ja kuldne topaas. Ka peamised probleemid, või lugu on seotud selle tšakra on need, mis käsitlevad seksuaalsuse ja emotsionaalse tasakaalu. Oh, ja ainult nende jaoks, kes võivad olla uudishimulik, ristluu Chakra asub umbes 2 sõrme laiust allpool naba. (see, et üks sõna või kaks? sidekriipsuga või mitte sidekriipsuga? ....... lol kunagi ei mäleta ... )Milline suurepärane teemat. Täname algust. Armastus, Valgus ja õnnistagu, Namaste Essence Last edited by Essence; 06-15-2009 at 03:18http://www.experiencefestival.com/forum/vbtube_show.php?do\u003dtube&tubeid\u003d4301&t\u003d5422 |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Liige
Junior Member
|
Re: Värvid te kannateKa mina olen halb see raskustunne südame hiljuti. Täname helilisusega oma tundeid, sest ma olin algusest arvates olin möödub tagasi oma vanu mudeleid segadust ... Mulle tundub, et paljud lihtsalt nautida täitmise sõnaline võimlemine ... võibolla s
Ma ei tea, kui Te mulle umbes värvide, lilla ja kullaga. Neid värve ma näen, kui ma olen transtsendentne riik. Ma ei ole suutnud leida rahuldavat selgitust, mida see tähendab. Nad on ka värve ma kohe juhitakse. Armastus ja rahu, M * |
||
|
|
|
|
|
||||
|
Super liige
Moderaator
|
Re: Värvid te kannateTsitaat:
Mõlemad värvid mentioned on seotud 7th/Crown Chakra. Funktsiooni see tšakra on avatud meile ja ühendada meid suurema vaimse Realms. Kui see tšakra ei ole tasakaalustatud ja töökorras võib see kaasa tuua enesekeskne käitumine, depressioon, pöörane mõtlemist ja segadust. Positiivne elu õppetund ja peamised küsimused hakkavad tööle selle tšakra avada korralikult laiendavad meie teadvuse, vaimsuse ja enesesalgamine. See tähendab, mõlemat värvi üldiselt. Hetkel on teie jaoks isiklikult. Kui ma ühendada oma energia, mida ma "vaata" on Lilla asub vahelisel alal oma 6th/Third Silma ja 7th/Crown tšakrad. Mis see ütleb mulle, et te töötate avamise ja tasakaalustada kõnealuseid tšakrad. Teie Kolmas silm on avamine ja sulgemine mõnda aega ja olete õppimise protsessis, kuidas hoida seda avatud ja mitte ülekoormatud teel. Nüüd, kui üha enam harjunud, et hoida teie Kolmas silm avatud ja tasakaalustatud te alguses avada ja töötada oma Crown Chakra rohkem. Gold värv on tegelikult asub umbes 10-12 tolli üle oma pea (umbes servas vaimne ja vaimse kihid oma eeter keha valdkonnas). See on tegelikult Teie Spiritual Guide tegemist tugevama teadvusel / füüsilist ühendust sinuga ja aitab Sind seda tööd te praegu teeme ise. See toimub, sest mõnel tasandil olete taotlenud seda esineb, ja nüüd, mis võimaldab tal tekkida. See Gold värv on ukseava, kui soovite, et teha rohkem teadlikku ühendust oma Originaal Self. On abi olete otsinud ja palunud. Hoidke mõtiskledes ja kui te teete, teadlikult avage oma 6th/Third Silma ja 7th/Crown tšakrad. Siis kui nad on avatud, ketrus-ja tasakaalus, looge Golden orb valguse, mis on üle sinu pea ja vaata kui see avaneb. Ma soovitan Sul kõigepealt veenduge, et Teie teisi tšakrad on lahti, tasakaalustatud ja heas korras, enne kui seda teha ja teiseks pakun, et vähemalt alguses, siis jäta 6. ja 7. tšakrad täielikult avatud, välja arvatud juhul, kui olete on mõtiskledes. Hoides neid avada avalikus ja 24 / 7 saab veidi valdav kuni olete rohkem kursis nendega töötavad. Ärge kinni neile ette täiesti, kui te ei mõtiskledes, aeglustada spin viisil alla ja mitte lasta täielikult avatud. IF ... leiate isegi, et on liiga palju alguses, siis edasi minna ja sulgeda neile ette, kuid neid avada varundada võimalikult kiiresti sobiva aja ja koha. Ma ka öelda, et minu alaealine ummistuste oma 3rd/Solar kõhtu ja 5th/Throat tšakrad. Mitte miski liiga raske ja paks, kuid väikesed takistused kõik sama. Lihtsalt juhuks kui sa ei ole liiga tuttav colors nende kahe tšakrad, 3. on kollane ja 5. on sinine. Mõlemad takistused on seotud enesehinnangu probleemid, igaks juhuks te ei tea. Loodan, et see on aidanud ja vastas mõned küsimused. Loodan ka, ma ei ole öeldud liiga palju isiklikku laadi see avalik foorum ja tehakse tunnete ebamugavalt. Ma vastasin: siin, sest sa lähetatud ja palus tal siin nii et ma eeldada, et on koht, kus te eelistatud teen seda. ![]() Sa oled nii kaunis hing. Tänan sind nii palju energiat teil lisada maailmas .... ![]() Armastus, Valgus ja õnnistagu, Namaste Essence PS Võite taha lugeda teemat, mis oli hiljuti üles Violet Flame. Kui ma õigesti mäletan, theinfiniteone alustas. PPS Just FYI: Sanskriti sõna Crown Chakra on Sahasrara ja tähendab "thousandfold". See sümboliseerib tuhat petaled valge lootose lille. Last edited by Essence; 06-17-2009 at 01:33http://www.experiencefestival.com/forum/vbtube_show.php?do\u003dtube&tubeid\u003d4301&t\u003d5422 |
|||
|
|
|
| Pärast User Says Thank You to Essence For This Useful Post: | metamorphictrance (06-17-2009) |
|
|
|||
|
Liige
Junior Member
|
Re: Värvid te kannateSa ei andnud mulle midagi, ma saan tööd. Nagu ütlete ... vaata kui ta võtab mind.
Namaste, M * 06-19-2009, 03:34 |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Liige
Junior Member
|
Re: Värvid te kannate(06-19-2009)
|
|
| Pärast User Says Thank You to kingskid For This Useful Post: | Essence 06-19-2009, 04:40 |
|
|
|||
|
Liige
Junior Member
|
Re: Värvid te kannate(06-19-2009)
|
|
| Pärast User Says Thank You to TOMKIN For This Useful Post: | Essence 06-19-2009, 04:40 |
|
|
||||
|
Super liige
Moderaator
|
Re: Värvid te kannateTsitaat:
Meelega teiega jagada umbes need värvid. Mõlemad värvid on seotud 4th/Heart Chakra. Põhimõtteliselt rohelise peetakse värvi paranemise ja roosa peetakse värvi vibratsiooni tingimusteta armastusest (tasandil vaid puhtalt füüsiline). Kui see tšakra ei ole avatud ja töötab korralikult see võib põhjustada emotsionaalsed probleemid ja häirete seotud koostööga sõltuvust, melanhoolia ja looma hirmud seoses üksinduse, pühendumist ja / või reetmine. Need emotsionaalsed probleemid, kui jätta järelevalveta ja ei töötanud läbi (Mis tähendab, et see on võimalus mitte paratamatus), siis omakorda põhjustada füüsilist maladies nagu pinnapealne, kõrge vererõhk, südame-dis-lihtne ja isegi vähki. saabMõned lõhnad seotud selle tšakra on roos, bergamott ja Melissa. Mõned kristallid sellega seotud on, arbuus turmaliin, roos kvarts, smaragd, roheline kaltsiit, Jade, azurite, aventurine, malahhiit ja kuukivi-põhimõtteliselt iga kivi, mis on roheline või roosa, eriti need mõlema värvi neid. Sanskriti nimi see tšakra on Anahata ja selle tähis on 12 kroonleht Lotus lilli (tavaliselt roosa värvi), selle 12 kroonleht Lotus on lõikuvad kaks kolmnurka moodustavad 6-märkida täht, üks on ülespoole suunatud ja teine suunaga allapoole ( Mer ka ba ). Need kaks kolmnurka näidata täiuslik tasakaal Spirit kahanevalt arvesse Matter (alla suunatud) ja aine kasvavalt võtta, tõuseb poole (ülespoole suunatud) Vaimu.See on peamine teave nende kahe värvi; palju õppida õppimise ja töötamise energia vibratsioon need ja kõik teised, värve.Isikuandmeid saan kui pean oma energiat, et te töötate tõstes oma vibratsiooni ja teadvuses hoida ja on olemas tasemel Heart chakra ja lopeteltiin oma elu õppetunnid, mis on seotud olemasolevate üksnes 3rd/Solar kõhtu Chakra kus unawakened olemas ja elab suurema osa oma elust. See on Teie soov maha jätta, mida enam teenib teie kõige positiivne vaimne kasv, mis on liigutava olete kunagi ülespoole (ülespoole suunatud kolmnurk, ainet mis mõttega) oma vibrational kasvu. Sinu kindel soov minna mööda igapäevast näidendid ja illusioone kõige elame, mis on joonisel need värvid oma energia valdkonnas praegu. Olete joonis teile suurema vaimse energia teil soov on olemas iga päev ja seetõttu värvid roheline ja roosa näitavad nüüd tasa sulle tundub, nagu igal pool vaadata. Tea, et kui sa näed neid värve, see on teie juhendid ja Kõrgema Mina räägi sulle, tuletades meelde, et te ei ole üksi ja on saavutanud edu oma soovitud eesmärki. Loodan, et see on vastus teie küsimusele ja aitas teid mingil moel. Palju "tingimusteta Heart Chakra Love" Teile ... .. PS ma saan kohtuistungil nimega "Stephen", mis on seotud teid. Lihtsalt mõtlesin, et ma jaga seda teile .... 06-19-2009, 04:03 ![]() Armastus, Valgus ja õnnistagu, Namaste Essence Re: Värvid te kannate ![]() |
|||
|
|
|
|
|
|||
|
Super liige
Moderaator
|
Re: Värvid te kannateTervitused TOMKIN,
Lihtsalt mõned mõtted sel teemal. OH .... ja muide, ei ole vaja karta või "spooked", mille värv must. Mees on teinud selle kõrvaltähenduse "negatiivne" ja / või "paha". Vibratsiooni musta ja ise ei ole seda energiat. Kuna tõsiasi, must neelab. "Color" must on loonud, sest kõik muud värvid on sulandunud ta ja toon näeme, kui "must" peegeldub tagasi meie. Musta on tegelikult väga kaitsev ja tervendav "värv", kui vaadata selle õige perspektiiv ja nõuetekohase tahtlikult külge pandud. Väga aus, olen märganud, et palju loomulikult andekas "empaths" on kalduvus kanda musta, eriti kui nad on noored ja ei mõista nende kingitus. Nad teevad seda, sest nad ei ole seda veel õppinud, et kontrollida oma võimu ja on ülekoormatud t Igatahes, vaid mõned mõtted selle ........ (07-23-2009) Teade värvid ![]() Armastus, Valgus ja õnnistagu, Namaste Essence |
||
|
|
|
| Pärast User Says Thank You to Essence For This Useful Post: | Vixzen Religioon: viis peamist rõivastus Värvid - mida need tähendavad ja kui nad on kulunud |
Sarnased Threads
|
||||
| / | Viimane postitus | Foorum | Vaatamisi | Vastused |
| Värvid | cody | Spiritual Awakening | 10 | 05-27-2009 12:44 |
| Tervishoid: Buzz: National Wear punane päev ja teiste tervist Uudised - US News & World | Editor | Uudised - Tervishoid | 0 | 02-06-2009 07:30 |
| Tervis: Kanda punane American Heart Association - Pensacola News Journal | Editor | Uudised - Tervishoid | 0 | 02-06-2009 07:21 |
| Tervis: Nähes punane? 6 veebruar on riiklik Wear punane päev - Press Publications Inc | Editor | Uudised - Tervishoid | 0 | 02-01-2009 05:30 |
| Värvid | Editor | Uudised - Inner Journey | 0 | 10-14-2008 08:40 |
| Sildid |
| Thread Tools | |
|
|
|
|