|
|
|
|||||||
| Registrovat | Blogy | Články | Fotografie | Videa | Goodies | FAQ | Memberlist | Dnešní příspěvky | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Chat Místnost |
| Můj oblíbený praxi! Jaká je vaše oblíbená praxe pro spiritualita, osobní rozvoj, zdraví nebo prostě stává vyvážená? Podělte se s námi! »Začněte zde! |
| Rychlé zprávy |
| Vítejte na globální jednotu společenství!
Globální jednotu společenství je místem pro sdílení myšlenek a nápadů o vnitřní a vnější změny a transformace. Chcete-li post musíte registrovat zde. Některé odkazy na začátek:
Forum Home,
Sociální skupiny,
Blogy,
Články,
Fotografie,
Videa,
Video Search,
Kontaktujte nás,
FAQ ,
Statistika.
Bavte se a cítím se opravdu uvítal na komunitu!
|
| Tagy |
![]() |
|
|
LinkBack | Nástroje témat | Zobrazovací módy |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Barvy nosíšZajímalo by mě, kolik lidí chápe, že barvy kolem můžete změnit tak, jak si udělat prakticky cokoliv. Byl jsem experimentoval s touto a doposud přinejmenším dnes, barvy hnědé, byl velmi uvolněný a tekoucí den.
|
||
|
|
|
| Po uživatelů říká Thank You For This k fred Užitečné post: |
Essence
(06-15-2009)
|
|
|
#2 (permalink) | ||
|
Super člen
Moderátor
|
Re: Barvy nosítePozdravy fred,
Jste velmi správné, barvy a mohou se na nás působí na mnoha různých úrovních. Co děláte, je vlastně formou Barevná terapie. Hnědá barva je velmi uzemnění, takže by mohl pomoci vysvětlit, proč svůj den, je "uvolněná a proudění". Je to barva, které nám klade na zem a její zvířata bytosti. Používá se také při práci se léčit zvířata. Dalším příkladem, pojďme si Orange, protože je bezplatný Brownovi. Oranžová je barva Sakrální (2.) čakru, jejíž jméno je Sanskrit Svadhisthana.Toto chakra a barva je o reprodukci a tvorbu, rozkoš, sexualita, pečující, pohybu a změny. Například na fyzické úrovni tato barva by mohla být použita, když někdo hledá množit. To je také barvou tvořivosti / vytvoření jakékoli formě, umění ... malba, hudba, psaní atd. Je energický a inspirující, plné života a pohybu. Některé oplatky (vůně) spojené s touto barvou a čakry jsou jasmínu, růže a santal. Dalším způsobem, jak pracovat s a na této čakry a barvy jsou prostřednictvím drahokamů. Jakékoli drahý kámen oranžové barvy bude v pořádku používat, ale některé, které mají zvláštní spřízněnost s touto barvou jsou citrín, karneol a zlatý topaz. Také hlavní problémy, nebo zkušenosti spojené s touto čakrou, jsou ty, které se sexualitou a citovou rovnováhu. Jo, a jen pro ty, kteří by mohli být zvědaví, je Sakrální čakra se nachází přibližně 2 prsty šířka pod pupkem. (je to jedno slovo nebo dvě? pomlčkou nebo bez pomlčky? ....... lol nikdy nemůžeme vzpomenout ... )What a great vlákno. Díky za to začíná. Láska, Světlo a požehnání, Namaste Essence Naposledy upravil Essence, v 06-15-2009 04:18 PM.. |
||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Barvy nosíteI já jsem tento pocit tíže srdce v poslední době. Děkujeme, že jste však vyjádřil své pocity, protože jsem začínal myslet, že jsem byl upadali zpět do své staré vzorce záměny ... Zdá se mi, že mnozí prostě mají výkon slovní ekvi
Jsem zvědavý, jestli můžeš mi říct, o barvách, fialové a zlaté. Jsou to barvy vidím, když jsem v transcendentní stav. Nebyl jsem schopen najít uspokojivé vysvětlení, co to znamená. Oni jsou také barvy jsem okamžitě přitahuje. Láska a mír, M * |
||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||
|
Super člen
Moderátor
|
Re: Barvy nosíteCitace:
Obě tyto barvy jste zmínil, jsou spojeny s 7th/Crown čakry. Funkce této čakry je otevřít nás a nás spojují do vyšších duchovních sfér. Pokud je tato čakra není vyvážený a správně funguje to může vést k egocentrické chování, deprese, obsedantní myšlení a zmatek. Pozitivní životní lekci a hlavní problémy se začíná pracovat s touto čakry správně otevřeny rozšiřují naše vědomí, duchovnost a nesobeckost. To je význam obou těchto barev v obecném smyslu. Nyní je pro vás osobně. Když jsem se připojit k vaší energie, co jsem "vidět" je Violet se nachází v oblasti mezi 6th/Third Eye 7th/Crown čakry. Co mi říká, to je to, že pracujete na otevření a vyvážení těchto čaker. Vaše třetí oko bylo otevření a zavření se už delší dobu a jste v procesu učení, jak se udržet otevřený a nelze jím ohromen. Teď, když jsou stále zvyklí na udržení své třetí oko otevřené a vyrovnané si začínají otevírat a pracovat s Crown Chakra více. Zlatá barva je ve skutečnosti nachází asi 10 až 12 palec nad hlavou, (přibližně na hranici duchovní a duševní vrstvy vaše éterické tělo pole). To je vlastně vaše duchovní průvodce dělat silnější vědomé / fyzické spojení s vámi a pomáhat vám v této práci, kterou v současné době dělá na sebe. To se děje proto, že na určité úrovni jste požádal o to mohlo uskutečnit, a nyní mu umožní dojít. Tato barva Gold je za dveřmi, chcete-li, aby se více vědomé připojení k vlastním Original. Jedná se o pomoc jste hledali a žádá. Udržujte meditaci a když ano, vědomě otevřete 6th/Third Eye a 7th/Crown čakry. Potom, jakmile jsou otevřené, spinning a vyvážené, připojte se koule zlatého světla, které je nad hlavu a podívejte se, kde že se vás. Já navrhuji, aby se nejprve ujistěte se, že ostatní čakry jsou otevřené, vyrovnané a v dobrém stavu, než to uděláte, a za druhé, jsem také naznačují, že alespoň na začátku, nemůžete nechat 6. a 7. čakry plně otevřený, s výjimkou, když jsou meditací. Keeping je otevřena ve veřejných a 24 / 7 může být trošku složitější, dokud jsou lépe obeznámeni s práci s nimi. Nevypínejte je úplně dolů, když nejsou meditovat, prostě pomalu dolů a točit, a ne mít je plně otevřené. KDYŽ ... zjistíte i to je příliš mnoho na začátku, pak jděte do toho a zavřít je, ale otevřít je zpět nahoru na nejbližší vhodný čas a místo. Budu se také říct, že bych vidět drobné překážky ve vašem 3rd/Solar plexus a 5th/Throat čaker. Nic moc těžký a tlustý, ale drobné blokády všechny stejné. Jen v případě, že nejsou příliš obeznámeni s barvami těchto dvou čaker, 3. je žlutá a 5. je modrá. Obě tyto překážky jsou spojeny s vlastní-úcta problémy, jen v případě vás to zajímá. Doufám, že to pomohlo a odpověděl na některé vaše dotazy. Doufám také jsem neuvedl příliš osobního charakteru, v tomto veřejném fóru, a cítíte se nepříjemně. Odpověděl jsem tady, protože jste vysláni, a zeptal se ho tady, tak jsem předpokládal, že je místo, kde jste raději jsem to. ![]() Jste tak krásná duše. Mockrát vám děkuji za energie můžete přidat na světě .... ![]() Láska, Světlo a požehnání, Namaste Essence PS Můžete také chtít jít přečíst nit, která byla v nedávné době se na fialový plamen. Jestli mě paměť neklame, theinfiniteone začal. PPS Jen FYI: Sanskrit slovo pro Crown Chakra je Sahasrára a znamená "tisíckrát". To je symbolizováno tisíc petaled bílý lotosového květu. Naposledy upravil Essence, v 06-17-2009 02:33 PM.. |
|||
|
|
|
| Po uživatelů říká k Essence Thank You For This Užitečné post: |
metamorphictrance (06-17-2009)
|
|
|
#5 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Barvy nosíteThanks Essence,
Dal jsi mi něco, co můžu pracovat. Like you say ... vidět, kde se mi trvá. Namaste, M * |
||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Barvy nosítePovažuji to za velmi zajímavé. Pověz mi, Essence, co víte o barvách zelené a růžové. To jsou dvě barvy, které mají v držení žádné zvláštní přitažlivost pro mě v minulosti, a přesto, zdá se, že k tomu mě teď. Když je vidím ocitám uvolněný a velmi otevřený pro duchovní svět.
|
|
| Po uživatelů říká k kingskid Thank You For This Užitečné post: |
Essence
(06-19-2009)
|
|
|
#7 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Barvy nosíteJelikož jsme na barevné kop, je tam nějaký smysl za všechny ty "strašidelné lidi, kteří nosí černé" řešení? A čím víc o tom přemýšlím, je tam něco konkrétního pro ty, kteří preferují tmavší barvy, než lehčí?
|
|
| Po uživatelů říká k tomkin Thank You For This Užitečné post: |
Essence
(06-19-2009)
|
|
|
#8 (permalink) | |||
|
Super člen
Moderátor
|
Kingskid pozdravy, Ráda se s vámi podělil o těchto barev. Obě tyto barvy jsou spojeny s 4th/Heart čakry. V podstatě je považována za zelenou barvu léčení a růžová je považována za barvu vibrace nepodmíněné lásky, (na úrovni těsně nad čistě fyzické). Pokud je tato čakra není přístupný a funguje správně, může způsobit emoční problémy a dysfunkce se týkají Co-závislost, melancholie, a vytvářejí obavy o osamělosti, závazků a / nebo zrada. Tyto emocionální problémy, je-li ponechány bez dozoru, a nefungovalo prostřednictvím moci, (Což znamená, že je možnost, nikoli nevyhnutelnosti), pak zase způsobit fyzické neduhy, jako je mělké dýchání, vysoký krevní tlak, srdeční dis-klid a dokonce i rakovinu. Duchovních cílů spojených s energií čaker srdce se učí rovnováze, soucit a self-přijetí. Sdružení životní lekce jsou soucit a odpuštění pro sebe i pro ostatní, a hlavní otázky, kterými je třeba se poučit a sbíral spojené s čakru srdce jsou o naší víry o lásce a vztazích na všech úrovních. Některé vůně spojené s touto čakry jsou růžové, bergamotu a Melissa. Několik krystalů s ní spojené jsou turmalín meloun, růže křemen, smaragd, zelený kalcit, nefrit, azurit, aventurin, malachit a měsíček-v podstatě jakýkoli kámen, který je zelený nebo růžový, a zejména ty, které se obě barvy v nich. Sanskrit jméno této čakry je Anahata a jejím symbolem je 12 plátek lotosový květ, (většinou růžové barvy), v rámci tohoto plátku 12 lotosu je dvě zkřížené trojúhelníky, které tvoří 6-špičaté hvězdy, jedna vzhůru a jedním směrem dolů (Mer ka ba). Tyto dva trojúhelníky prokázat dokonalou rovnováhu mezi sestupovat Ducha do hmoty, (směřuje dolů) a Matter do vzestupné, stoupající směrem (nahoru směřující) Spirit. To je základní informace o těchto dvou barev, mnohem více se lze naučit při studiu a práci s energií vibrace z nich a všechny ostatní, barev. Doufám, že to je odpověď na vaši otázku, a pomáhá vám nějakým způsobem. Hodně "Heart Chakra Unconditional Love", aby jste ... .. PS Pořád jednání jménem "Stephen" spojená s vámi. Jen jsem si myslela, že sdílet s vámi .... ![]() Láska, Světlo a požehnání, Namaste Essence 06-19-2009, 04:03 PM ![]() |
|||
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |||
|
Super člen
Moderátor
|
Někteří to prostě proto, že je přijato, co dělat v rámci frakce společnosti se rozhodli existují uvnitř. Jen několik myšlenek na toto téma. OH .... a mimochodem, není třeba se bát, nebo být "vystrašilo" tím, barva černá. Muž dal jí konotaci "negativní" a / nebo "zlo". Vibrace černé samo o sobě není této energie. Jako ve skutečnosti, černá je ab Velmi upřímný, jsem si všiml, že hodně přirozeně nadaného "empaths" mají tendenci nosit černou, zejména když jsou mladé a nechápe jeho dar. Dělají to proto, že se dosud naučil ovládat svou moc a jsou zahlceni další emocionální energie. Naneštěstí pro ně, v černých pouze přispívají k jejich dilema, protože to jen absorbuje více. Oni by udělali lépe, nosí bílé či jiné světlé barvy. Kdekoli, jen některé myšlenky na to ........ (07-23-2009) ![]() Láska, Světlo a požehnání, Namaste Essence |
|||
|
|
|
| Po uživatelů říká k Essence Thank You For This Užitečné post: |
Vixzen Náboženství: Pět Hlavní hábit Barvy - co znamenají, a pokud jsou Worn
|
![]() |