Изглежда, все още не сте регистрирани в нашата общност. За да се регистрирате моля, кликнете тук ...
|
|
|
|||||||
| Блогове | Членове | Снимки | Видео | Goodies | Често задавани въпроси | Потребители | Днешните постове | Марк Форуми Прочети | Канал |
| Моята любима практика! Каква е вашата любима практика за духовност, личностно развитие, здравето или просто става балансирано? Споделете го с нас! »Start тук! |
| Бързи новини |
| Добре дошли в Световния единство на Общността!
Глобален единство на Общността е място за споделяне на мисли и идеи за вътрешната и външната промяна и трансформация. За да публикувате трябва да Регистрирайте се тук. Някои връзки да започне с:
Начало на форума,
Социални групи,
Блогове,
Членове,
Снимки,
Видео,
Video Search,
За контакти,
Често задавани въпроси ,
"Статистика".
Забавлявайте се и се чувствам наистина добре дошъл към обществото!
|
| Тагове |
|
|
LinkBack | Thread Инструменти |
| Следния потребител казва, благодаря ти за Фред За това полезно мнение: | Същност (06-15-2009) |
|
|
|||||||||||
|
Супер държави
Модератор
Общо Мнения: 3
Благодаря: 1209
Благодари 1166 пъти в 639 Мнения
![]() |
Re: Цветове носитеПриветствия Фред,
Вие сте много правилно, цветове може и да ни се отрази на много различни нива. Какво правите всъщност е форма на Цветна терапия. Цветът Браун е много заземяване, така че може да помогне да ви обясня защо вашият ден е "спокойна и течащи". Това е, което ни придава цвят на земята и нейната хора животно. Тя се използва и при работа да излекува животните. Друг пример; нека изберат Orange, тъй като тя го допълват Браун. Orange е цветът на сакралната (2nd) чакра, санскрит, чието име е Svadhisthana.Тази чакра и цвета е всичко за репродукцията, както и създаването, удоволствието, сексуалността, подхранване, движение и промяна. Така например, на физическо ниво този цвят ще се използва, когато някой е търсил да се възпроизвеждат. Необходимо е също така цветът на креативността / създаване на всякаква форма, изкуство ... рисуване, музика, писане т.н. Тя е енергичен и вдъхновяващо, пълна с живот и движение. Някои incenses (аромати), свързани с този цвят и чакра са жасмин, роза и сандалово дърво. Друг начин за работа с и на тази чакра и цвета са през скъпоценни камъни. Всеки скъпоценен камък на портокалов цвят ще бъде глобата за употреба, но някои, които имат специален афинитет с този цвят са лимоненожълт, сард и златен топаз. Също така на основните въпроси, или уроци, свързани с тази чакра са тези, които се занимават с сексуалност и емоционалния баланс. О, и само за тези, които биха могли да бъдат любопитни, сакралната чакра се намира на около 2 пръста ширина под пъпа. (е, че никога една дума или две? тире или без тире? ....... LOL мога да си спомня ... )Какъв прекрасен конец. Благодаря за това сега започва. Любов, Светлина и благословии Намасте Същност Последно редактиран от Същност; 06-15-2009 в 03:18 ч... |
||||||||||
|
|
|
|
|
|||
|
Държавите
Младши държави
|
Re: Цветове носитеЗдравейте Същност,
Чудя се, ако можете да ми кажете за цветовете, виолетово и злато. Те са цветовете виждам, когато съм в трансцедентално състояние. Аз не съм била в състояние да се намери задоволително обяснение за това какво означава. Те също са цветове съм незабавно внимание. Любов и мир, M * |
||
|
|
|
|
|
||||||||||||
|
Супер държави
Модератор
![]() |
Re: Цветове носитеЦитат:
И двата цвята споменахте, са свързани с 7th/Crown чакра. Функцията на тази чакра е отворен към нас и да ни свърже с по-високи духовни области. Когато тази чакра не е балансиран и нормалното функциониране може да доведе до егоцентричен поведението, депресия, obsessional мислене и объркване. Положителните урок живот и основните въпроси, който започва да работи с тази чакра се отвори правилно разширяване на нашето съзнание, духовност и себеотрицание. Това е смисълът на двата цвята в общ смисъл. Сега, като лично на Вас. Когато се свърже с енергията си това, което "виждат" е Вайълет се намира в района между 6th/Third си очите и 7th/Crown чакри. Какво е това ми казва, че сте работили за откриване и балансирането на тези чакри. Вашият Third Eye е отваряне и затваряне за известно време и сега са в процес на обучение как да се пазят да я отворите и да не бъдат залети от нея. Сега, когато сте свикнали да стават все по-запазване на Вашия Third Eye открит и балансиран ти започват да започне и работа с "Краун Чакра повече. Цветът Златото е действително намира на около 10 до 12 инча над главата си, (приблизително в края на духовен и психически слоеве на етерични тялото си поле). Това е действително вашия духовен гид вземане на по-силна в съзнание / физическа връзка с вас и ви подпомага в тази работа, която в момента се прави за себе си. Това се случва, защото на някои нивото, което са поискали това да се появят и вече позволява тя да се случи. Този цвят Златото е вратата, ако щете, да се правят по-съзнателно отношение към себе Оригинален. Това е помощ можете да търси и иска. Съхранявайте медитация и когато го направите, съзнателно 6th/Third отвори очите и 7th/Crown чакри. Тогава, след като те са отворени, предене и балансиран, свържете се с кълбо Златна светлина, което е над главата ти и да видим къде че ще ви отведе. Аз ще предполагат, че първо се уверете, че другите чакри са отворени, балансирано и е в добро състояние, преди да можете да направите това и на второ място, аз също показват, че поне в началото, не ви остава 6 и 7 чакри напълно отворени, освен когато медитирате. Поддържане ги отворите в обществения и 24 / 7 може да бъде малко преобладаващото докато вие сте по-запознати с работа с тях. Да не се затвори напълно, когато не сте медитация, просто бавен начин на въртене и определяне и няма да ги има напълно отворена. АКО ... да намерите дори това е твърде много в началото, след което продължете напред и да ги затвори, но ги отварят обратно до възможно най-рано удобно време и място. Аз също ще ви кажа, че виждам малки блокажи в 3rd/Solar сплит и 5th/Throat чакри. Нищо прекалено тежки и плътни, но незначителни блокажи всички един и същ. Само в случай, че не са прекалено запознат с цветовете на тези две чакри, на 3-то е жълто и 5-ти е син. И на тези блокажи са свързани със самочувствие въпроси, само в случай, че се чудите. Надявам се това е спомогнало и отговори на някои от вашите въпроси. Аз също се надявам, не са заявили, твърде много от личен характер в този публичен форум и те накара да се чувстват неудобно. Аз отговорих тук, защото сте публикували и поиска от тук, предположих, че е мястото, където можете удобно да направя така. ![]() Ти си толкова красива душа. Благодаря ви много за енергийната добавяте към света .... ![]() Любов, Светлина и благословии Намасте Същност PS Може би искате да отидете, прочетете нишка, която наскоро беше въз Виолетов Пламък. Ако си спомням правилно, theinfiniteone започна. Паритет на покупателната способност Просто FYI: на санскрит думата за короната чакра е Sahasrara и означава "хилядократно". Тя се символизира от petaled хиляди бели Lotus Flower. Последно редактиран от Същност; 06-17-2009 в 01:33 ч... |
|||||||||||
|
|
|
| Следния потребител казва, благодаря ти за същността За това полезно мнение: | metamorphictrance (06-17-2009) |
|
|
|||
|
Държавите
Младши държави
|
Re: Цветове носитеБлагодаря Същност,
Можете да ми даде нещо, което може да работим. Както ти кажа ... да видим къде е тя ме отвежда. Намасте, M * |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Държавите
Младши държави
|
Re: Цветове носитеНамирам това за всички е много интересно. Кажи ми, Същност, какво знаеш на цветовете зелено и розово. Това са два цвята, които са се провежда не по специална атракция за мен в миналото и все още, те ми се струват изготви сега. Когато ги видите да намеря себе си спокойна и много отворени към света на духовете.
|
|
| Следния потребител казва Благодаря ви за kingskid За това полезно мнение: | Същност (06-19-2009) |
|
|
|||
|
Държавите
Младши държави
|
Re: Цветове носитеТъй като ние сме на цвят ритник, има ли някакъв смисъл зад всички тези "призрачен хора, които носят черни" сделка? И колкото повече мисля за това, има ли нещо специфично за тези, които предпочитат тъмни цветове от тези, запалка?
|
|
| Следния потребител казва Благодаря ви за tomkin За това полезно мнение: | Същност (06-19-2009) |
|
|
||||||||||||
|
Супер държави
Модератор
![]() |
Приветствия kingskid, Аз с удоволствие ще споделим с вас за тези цветове. И двата цвята са свързани с 4th/Heart чакра. Основно зелен цвят се смята за изцеление и розов цвят се смята за цвета на вибрации на безусловната любов, (на ниво малко над чисто физически). Когато тази чакра не е отворено и работи правилно може да предизвика емоционални проблеми и дисфункции, свързани с Co-зависимост, меланхолия и да се създават страхове относно самотата, за поети задължения и / или предателство. Тези емоционални проблеми, ако е оставена без надзор и не работи през мога, (Което означава, че е една възможност не неизбежността), след това на свой ред предизвика физически болестите като повърхностно дишане, високо кръвно налягане, сърдечна раз-лесно и дори рак. Духовният цели, свързани с енергията на сърдечната чакра учите баланс, състрадание и самостоятелно приемане. Асоциациите на живота урок са прошката и състраданието, за себе си и за другите, и на основните въпроси, които ще бъдат направени и събра свързани със сърдечната чакра са всичко за нашите вярвания за любовта и отношенията на всички нива. Някои аромати, свързани с тази чакра са роза, бергамот и Мелиса. Няколко кристали, свързани с нея са, диня турмалин, нарасна с кварц, смарагд, зелен калцит, нефрит, azurite, aventurine, малахит и лунен камък-основно всички камък, който е зелен или розов цвят, и особено тези с двата цвята в тях. Името санскрит на тази чакра е Anahata и е символ на 12 венчелистче Lotus Flower, (обикновено в розов цвят), в рамките на този 12-венчелистче лотос е две пресичащи се триъгълници, които образуват с 6-заострен звезда, една, сочеща нагоре и една насочена надолу, (Мер ка ба). Тези два триъгълника демонстрира перфектен баланс на Духът да слиза в материята, (надолу насочена) и материя в възходящ, покачване към, (сочещи нагоре) Дух. Това е основна информация за тези два цвята; много повече може да се научи в обучение и работа с енергията на тези вибрации, както и всички други, цветове. Личната информация, получавам, когато се отдават енергията си е, че се работи за повишаване на вибрациите, както и съзнанието ви да се държи и съществува на нивото на сърдечната чакра и да завърши с живота си уроци, свързани с съществуваща единствено от 3rd/Solar сплит Чакра, когато unawakened съществува и да живеят по-голямата част от живота си. Това е желанието ви да оставите зад това, което вече не служи най-положителните си духовен ръст, който ви двигателен все нагоре (на сочещи нагоре триъгълник, материята в Духа) в вибрационните си растеж. Вашият силно желание да се движи покрай ежедневни драми и повечето живеят в илюзии, е това, което е изготвянето на тези цветове си в сферата на енергетиката точно сега. Вие можете да разчитат на по-високи духовни енергии, които желаете да съществува в рамките на един ден и това е причината цветовете зелено и розово сега се показват за вас това, което изглежда като навсякъде търсите. Знайте, че когато видите тези цветове, това е Вашата Ръководства и Висшия Аз говори с вас, напомня, че не са сами и се отбелязва напредък на желания от вас цел. Надявам се това да е отговорил на въпроса ви и ви подпомага по някакъв начин. Много "Безусловно Heart Chakra Любов", за да ти ... .. ![]() Любов, Светлина и благословии Намасте Същност PS Държа изслушване на името "Стефан", свързани с вас. Просто мислех Бих споделят, че с вас .... ![]() |
|||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||||
|
Супер държави
Модератор
![]() |
Знаеш ли, аз не мога да говоря за другите, но аз ще рисков Предполагам, че за много хора, които постоянно носят черни има причина, че вероятно е свързан по някакъв начин с емоционални проблеми. Каквато и да е лични Илюзия те живеят в, независимо от драмата история линия на физическия живот са и създават за себе си всеки ден те повече от вероятно ще се борят с някои много дълбоки емоции. Някои да направите това, просто защото е прието да направя нещо в рамките на фракцията на обществото, те са избрали да съществува в рамките на. Просто някои мисли по този въпрос. OH .... И между другото, не е необходимо да се страхуват или да се "spooked" с черен цвят. Човекът има го даде конотацията на "негативна" и / или "зло". Вибрацията на черни и само по себе си не е от тази енергия. В интерес на истината, черен поглъща. В "Цвят" черно е създаден, защото всички други цветове се абсорбират от него и цвят ние виждаме като "черно" се отразява обратно към нас. Черно всъщност е една много предпазни и лечебни "цвят", когато се разглежда в правилното му перспектива и доброто намерение прикрепени към него. За да бъдат много честни с вас, аз съм забелязал, че много естествено надарен "empaths" имат тенденция да нося черно, особено когато те са малки и не разбират напълно им подарък. Те правят това, защото те все още не са се научили да контролират властта и са залети от други емоционални енергии. За съжаление за тях, облечен в черно е само добавяне на техните дилема, тъй като само поглъща повече. Те ще направят по-добре да се носят бели или друг светъл цвят. Както и да е, само някои мисли по този ........ ![]() Любов, Светлина и благословии Намасте Същност |
|||||||||||
|
|
|
| Следния потребител казва, благодаря ти за същността За това полезно мнение: | Vixzen (07-23-2009) |
Подобни Теми
|
||||
| Нишка | Thread начинаещи | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Известие на цветовете | cody | Духовно пробуждане | 10 | 05-27-2009 12:44 ч. |
| Здраве: Здраве Бъз: Национален носят червени Ден и други здравни Новини - САЩ Новини & Светът | Editor | Новини - Здраве | 0 | 02-06-2009 07:30 ч. |
| Здраве: носете червено на American Heart Association - Новини Пенсакола вестник | Editor | Новини - Здраве | 0 | 02-06-2009 07:21 AM |
| Здраве: Понеже червено? 6 февруари е национален носят червени Ден - публикации в пресата Инк. | Editor | Новини - Здраве | 0 | 02-01-2009 05:30 ч. |
| Религия: Петте основни одежда Цветове - какво означават те и когато те са износени | Editor | Новини - Вътрешна Пътуване | 0 | 10-14-2008 08:40 ч. |
| Тагове |
| Thread Инструменти | |
|
|
|
|