|
|
|
|||||||
| Реєстрація | Блоги | Статті | Фотографій | Відео | Goodies | ЧАВО | Список користувачів | Повідомлення за сьогодні | Пошук | Повідомлення за сьогодні | Всі розділи прочитані | Канал |
| Моя улюблена практика! Яка ваша улюблена практика духовність, особистий розвиток, здоров'я або просто стати збалансованим? Поділися нею з нами! »Start Here! |
| Короткі новини |
| Ласкаво просимо до Глобальну Єдності співтовариство!
Глобальне співтовариство Єдності є місцем для обміну думками та ідеями про внутрішніх і зовнішніх змін і перетворень. Для пост потрібно Увійдіть тут. Деякі посилання, щоб почати з:
Головна сторінка форуму,
Соціальні групи,
Блоги,
Статті,
Фотографій,
Відео,
Пошук відео,
Зв'язатися з Нами,
ЧАВО ,
Статистика.
Веселого і відчуваю себе дійсно вітали до спільноти!
|
| Мітки |
![]() |
|
|
Linkback | Пристосування для нарізання | Режими дисплея |
|
|
#10 (Постійне посилання) | |||
|
Нові члени
Junior Member
|
Re: кольори ви носитеЦитата:
Дякуємо за обмін деякими з квітів смислів!! Я бачу деякі кольору, коли я перебуваю в стані трансу, і я завжди намагаюся отримати значення цих квітів, щоб дізнатися більше про подорож. Я відчуваю, що фіолетовий, червоний і зелений кольори, що я сам Connect. І я Написав цю цитату, тому що я хотів знати, чому ви думаєте, що переважна щоб відкрити третє око на 24/ 7? У Lak'ech |
|||
|
|
|
| Наступний користувач сказав Дякую Марині за цей пост: |
Сутності
06-30-2009, 06:37 PM
|
|
|
#11 (Постійне посилання) | ||||||||||
|
Супер Член
Модератор
Розташування: Deep Східному Техасі
Записи блога: 3
Поблагодарили 1307 таймс "в 703 повідомленнях
|
Re: кольори ви носитеПривіт Марина,
Я просто хотів би скористатися моментом, щоб відповісти на ваше запитання. Ви запитали: "Написав я цю цитату, тому що я хотів знати, чому ви думаєте, що переважна щоб відкрити третє око на 24 / 7"? По-перше, для тих, хто знайомий з свідомої роботи зі своїми Чакри і робили його на деякий час, маючи Третій Око (6 чакра) та Корони (7 чакр) відкрито всі час, зазвичай не становить проблем. Але для тих, хто тільки починає свідоме відкритими і робота з ними, це іноді може призвести до проблем. Фізичні прояви цього може бути в діапазоні від почуття втоми, щоб бути підданий застуді, (як правило, пов'язані з раптовим відкриттям 1-й по 5-й чакри), всі шляхи до плутанини, втрата концентрації, дратівливість і емоційного стресу, а в крайніх випадків ... галюцинації. Ці тип симптоми найчастіше пов'язані з раптовим відкриттям або неправильне відкриття та використання 6 і 7 чакр. Найбільш поширені проблеми, які я бачив з тих, хто тільки починає працювати і відкрити свої вищі чакри, що в цей час навколо великих груп людей, таких, як у громадських ситуаціях, вони стають перевантажені великою кількістю енергії хаотичного бомбардування. Це звичайно призводить до тривогу і сум'яття, і це часто призводить до дратівливості поведінки в контексті їх взаємодії з іншими людьми. Якщо Ви перечитайте мій оригінальний пост на цьому ви побачите, що я говорив про це ж основні речі. Цитата: "Я пропоную, щоб ви спочатку переконайтеся, що інші чакри відкриті, збалансованої і в хорошому стані, перш ніж зробити це, і, по-друге, я також пропоную, щоб, принаймні на початку, ви не залишите 6 і 7 чакри відкриті повністю за винятком випадків, Ви знаходитесь в медитації. Тримати їх у відкритих громадських та 24 / 7, можуть бути трохи переважною поки ви більше знайомі з роботою з ними. Чи не закрити їх повністю, коли ви не роздумуючи, просто повільне спина шлях вниз і не мати їх повністю відкриті. ЯКЩО ... ви знайдете навіть це занадто багато на початку, а потім рухатися вперед і закрити їх, але відкрити їх резервні копії найближчим зручний час і місце ". Я сподіваюся, що це в достатній мірі відповів на ваше запитання. Якщо ні, то ми можемо говорити ще. До наступної зустрічі ... Любов, Світло і благодать, Namaste Сутності |
||||||||||
|
|
|
| Наступний користувач сказав Дякую суті за цей пост: |
Ходьба в блог (07-07-2009)
|
|
|
#12 (Постійне посилання) | ||
|
Нові члени
Junior Member
|
Re: кольори ви носитеСутності!
Большое спасибо за Ваш ответ! Її більш чітке зараз для мене! ![]() У Lak'ech |
||
|
|
|
| Наступний користувач сказав Дякую Марині за цей пост: |
Сутності
(07-07-2009)
|
|
|
#13 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Junior Member
|
Re: кольори ви носитеСвоєю суті ці проводки надзвичайно цікаво і корисно - Спасибі.
Я яскравий сонячний характер, який так довго, як я пам'ятаю було звернено на чорних або темних тонів, часто з невеликою спалахом енергійного "гарячих" червоні, рожеві або Aqua. Я використовую чорний кольори акцент у моєму будинку і мають величезний чорний автомобіль. Я дуже відкрита людина, але з деякими дуже небезпечно півголосом - я дійсно прагнуть схвалення. Люди схильні смоктати енергію від мене з-за моєї відкритості і через деякий час я наткнувся на стіну і відчувати себе жахливо. Є чорний фіксація не допомагають речами? Чи повинен я бути свідомо відходять від цього кольору? Який колір я повинен залучити до мого життя? PS. Моє прізвище тепер зелений, є те, що значна? Крім того, могли б і ви мені хороший ресурс, щоб допомогти мені зрозуміти про chackras і як відкрити і закрити їх. Я постійно вичерпані і повне холоду. Цікаво, якщо моя духовна "раннього учень 'Дослідження leftme з відкритими чакрами? Спасибо заранее. Peace.x |
||
|
|
|
|
|
#14 (Постійне посилання) | ||||||||||
|
Супер Член
Модератор
|
Re: кольори ви носитеПривіт ходьбі в блозі,
На жаль, я дуже зайнятий іншою роботою, і сьогодні не так багато часу, щоб присвятити на форумі, але я читав вашу посаду і хотів, щоб ви знали, що я читав і я вам відповім, як тільки я знайду 3D час зробити це. Це може бути завтра, але я зв'яжемося з вами з цього питання. Я просто не хочу, щоб ти думаєш, що я ігнорує вас. До пізньої Любов, Світло і благодать, Namaste Сутності |
||||||||||
|
|
|
Ходьба в блог (07-09-2009)
|
|
|
#15 (Постійне посилання) | ||||||||||
|
Супер Член
Модератор
|
Re: кольори ви носитеПривіт ходьбі в блозі,
Я просто хотів сказати привіт, і нехай ви знаєте, я не забув про відповімо на всі Ваші питання, що стосуються кольору і чакри, я зараз зайнятий. Я отримаю на нього, як тільки можливо. Дякуємо за розуміння. Я можу сказати вам йти на це посилання для великого читання та навчання на чакри і багато інших тем ... Чакрі - Crystalinks До наступного разу Любов, Світло і благословення, Namaste Сутності |
||||||||||
|
|
|
Ходьба в блог (07-10-2009)
|
|
|
#16 (Постійне посилання) | |||||||||||
|
Супер Член
Модератор
|
По-перше, я прошу вибачення за стільки часу, щоб повернутися до вас, я тільки що були пов'язані з іншою роботою. Боюся, у мене багато я повинен сказати, мої вибачення ... .. LOL Як ми вже говорили, люди бачити колір чорний, оскільки це фактично поглинає і відображає назад до нас Всі. Ми торкнулися на концепції, що багато людей емпатичних мають тенденцію носити чорне, особливо перед вони приходять, щоб навчитися мати справу в більш позитивному ключі зі своїм подарунком. Це здається природним, щоб їм це зробити через поглинаючої фактор, але також тому, що на підсвідомому рівні вона відчуває себе як місце, щоб сховатися від нападу і бомбардування переважною емоції інших людей. Це колір Порожнечі, в утробу світобудови. Носіння і використання чорного кольору в моді і шляхів ви говорили не робить негативного впливу на вас таким чином, який не має нічого спільного з чорним кольором сама по собі, але його можна додати до питань, ви маєте справу з просто з-за причин, які ми тільки що говорили. Просто стало відомо з цих впливів чорний колір почне змінюватися так, як ви бачити чорне і вплив він робить на вас і енергії вона додає у ваше життя. Мені здається, ваше Вища Я був зайнятий на роботі з вами, що ви заявили, ви схильні до малих додати спалаху живої "гарячих" червоні, рожеві або Aqua до квітів в одязі, тим самим додавши його в енергетичній сфері. Червоний корінь кольору виживання і прояви, рожевий колір серцевої чакри і Aqua колір Верховного серцеву чакру. Людству вона переходить до свідомого життя і збереження енергії вібрацій серцевої чакри як колектив. Ох .... і "Так, я думаю, що є сенс у тому, що ваше прізвище Грін. Зелений колір зцілення і є основний колір серцевої чакри ... ... Що ви думаєте? Я пропоную, щоб допомогти вам почати працювати через ваш проблемами безпеки, ви думаєте про додавання колір оранжевий і жовтий для вашому повсякденному житті. Додати ці кольори все одно можна; в одяг ви носите в їжу, яку Ви їсте, в кольорах ви думаєте про в рідині ви п'єте. Купити вам помаранчевого і жовтого кольору солі для ванної для використання у ванну води, використання апельсин, неролі (помаранчевий ароматом), мандарина, лимона і запашними маслами шампунів і мила. (Я пропоную Вам використовувати гарну якість маслами), і місце свіжим помаранчевого і жовтого кольору квіти у вашому будинку; здійснювати оранжевий камінь і жовтий камінь з вами у всі часи. Використовуйте їх, щоб нагадати собі про роботу, яку ви робите. У будь-якому випадку ви можете подумати, щоб додати енергії цих двох кольорів у ваше щоденне життя стане значно збільшити швидкість і допомогти вашому вперед і позитивного, духовного зростання. Оранжевий колір другу чакри, сакрального, а також йде про створення та безпеки. Ви повинні приступити до створення нового, більш безпечного і Ви. Жовтий колір третій чакри, сонячного сплетіння і є центром нашої волі. Це місце, де люди найчастіше намагаються проникнути наші енергетичні поля і вкрасти влада, це місце, де небажане енергії найбільш легко входить у наше тіло. Це "м'яке підчерев'я". Ось чому, коли ви відчуваєте, напав на вас найбільш загальному відчуваю у "шлунку" і сердиться, коли буде часто перетинають руки таким чином, що охоплює цієї області. Ви інстинктивно захист вашої сили волі центру, тебе в сонячне сплетіння чакри. Є кілька способів ви можете приступити до роботи через минуле і насущних проблем для вас. Інша річ, яку я відчуваю, повинно бути вказано тут є те, що вам, потрібно бути дуже обізнані про думки, емоції і слова, які ви використовуєте у вашому повсякденному житті. Це інструменти, з яким ви будуєте ваше майбутнє собі і в світі. Створення його з обережністю, миру і любові. Давайте обговоримо питання у вас виникають з постійно вичерпані, і, наповнену холодною, як Ви описали його. Перша .... Будь ласка, якщо ви думаєте, є навіть найменшої можливості ви можете страждати від фізичного медична проблема, Сходіть до лікаря. Якщо це не що випливають з фізичного медичною проблемою, що увагу потребам, то це пов'язано і є ознакою нестабільності ваші запитання. Ваші питання безпеки є результатом симптоми емоційних проблем. Емоційних питань створення фізичних проблем. Вони також створюють енергетичні питання в енергетичному тілі. Коли я підключитися до вашої енергії я бачу, що у вас є багато слабких місць в галузі енергетики (ваша аура). Є ще два місця, де це настільки тонка він може також розглядатися як сльоза в вашої аури. Один з них на спині сторони на рівні тебе в сонячне сплетіння. Інший знаходиться на передній стороні тіла і знаходиться у вашому горлі області чакри. Ваша 5 чакри. Ви дійсно можуть використовувати гарну чистку енергії і деякі роботи по чакр. Оскільки ви не знайомі з реальної роботи з вашої енергії або чакр, я дам вам просте вправу, яка допоможе більше, ніж ви думаєте. При купанні; насправді я хотів би запропонувати на душі буде краще, якщо це взагалі можливо, або, принаймні, від душі Після цього робота у гарячих ванна. Як ви фізично купити, візуалізувати всі важкі, темні, товсті і нездорового кольору, які кріпляться до вас, всередині і зовні, очищають від вашого енергетичного тіла. Так само, як ви миєте фізичної бруду і кіптяви від вашого фізичного тіла, вимити й очистити енергетичний бруду і сажі з вашого енергетичного тіла. Подивися ополіскування від вас, як і ви Промити мильною піною з вашого тіла. Див це відбувається в трубу з водою, як це робить вашу ванну. Не турбуйтеся про землю, вона може перетворювати цю енергію в чисту енергію багаторазовий. Не забудьте відкрити чакри на долонях рук і підошвах ніг, (центр вашої арки), і нехай енергія умов від вас так само, як у вас витягнув роз'єм на ванну з водою. Останнє, що потрібно зробити, це переконатися, що ви вимила всю негативну енергію з твоїх рук і вразив його. Після того як ви зробили це, ви потім стояти в проточній воді, щоб він міг працювати над вами голову, якщо це те, що ви знайдете приємним і з цим уявляємо собі Golden Orb світла, сонця, приблизно від 12 до 18 дюймів над вашою головою. Це енергія Orb вашого Вищої Я ". Це необмежене джерело енергії, ви можете зателефонувати після знову активізувати ваше фізичне тіло, щоб допомогти їй залікувати і підтримки його на себе оптимальний рівень здоров'я і життєвої сили. Ви не можете руйнівним цього джерела енергії, оскільки він має постійне посилання на єдність всього, що є, або на Бога, якщо ви надаєте перевагу. Робіть це кожен день протягом принаймні одну тиждень, і ви відчуєте різницю. Зробіть це в два рази на день, якщо ви відчуваєте таку необхідність. Після того, як ви звикли робити це в душ з водою, вам буде легше бути в змозі робити це швидко і легко будь-яка де ви знаходитесь, і вважають за необхідне, щоб очистити і оживити. Сподіваюся, це допомогло вам у ваших починаннях. Якщо я зможу відповісти на будь-які додаткові питання для вас, будь ласка, не соромтеся запитувати. Дякую Вам за надану мені поділитися з вами. Я посилаю ... Нескінченні Безумовна любов, Вічного Божественного Світла і незліченну кількість благословінь Вам і вашим. Любов, Світло і благодать, Namaste Сутності K |
|||||||||||
|
|
|
|
|
#17 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Junior Member
|
Re: кольори ви носитеСутності
Я не можу подякувати вам вистачить на всіх часу і любов, яку ви засипали на мене - що дивно посади! Я подальші вашої поради на лист ... Orange ніколи не було квітів, що я звернено, так що це буде дуже цікаво змін для мене. Я слідував посилання, яку ви запропонували, пов'язаних з чакрами, і я починаю розуміти, це більше зараз, тому раз велике спасибі. Я згоден, про моє прізвище одружений, 'зелений', будучи істотним. Про всяк випадок я не розумію, як це значний Всесвіту послав мене команда з трьох чоловік, щоб працювати на мене, з двома спільне повідомлення "Зелені '; Дівчинка з зеленим, як її прізвище і джентльмен, прізвище якого є" Грінвуд '. Це тільки мене осінило, що збіг все це було після прочитання Вашої відповіді (я не використовую мій чоловік на роботі) Я взяв від цих збігів ', що мій чоловік і колеги по роботі всі важливі вчителі, як я почала зцілювати себе готова перейти до сподіваємося, допоможе залікувати інші? Таке відчуття, що мені потрібно, щоб отримати дійсно сьогодення і дивитися на те, що турбує мене про них і пов'язують це до того, що мені потрібно, щоб вирішити про себе. Я, мабуть, потрібно бути трохи більш вдячний за ними, а .... Як не дивно шлюб прізвище свого кращого друга є "Браун" і один з моїх улюблених мірі люди в моїй соціальної колі називають також 'Brown'. Я над цим задумаються більше також. Ваше зауваження з приводу мого горла чакра це дуже цікаво. Я дуже часто бояться сказати, що я хочу сказати, зі страху бути зроблено, щоб відчувати себе неправильно або нерозумно. Я насправді робота на високому рівні в комунікації, з тим це дійсно божевільна. Тим не менше, я можу працювати з цього питання. Я бачу велику кількість прекрасних речей навколо мене, які нагадують мені про все, що я пишаюся. Навіть при використанні цього сайту протягом останніх місяців був величезний крок вперед для мене в плані вирішення питань і мої просять за допомогою. Я бачу, підтверджуючи повідомленнями всюди я виглядаю. Спасибо Сутність. Благослови вас усіх за вашу любов і терпіння. Ніхто ніколи недобрих або зверхньо на цьому сайті. Я сподіваюся, в один прекрасний день, щоб допомогти вам у деякому роді. X |
||
|
|
|
|
|
#18 (Постійне посилання) | |||
|
Користувач
Junior Member
|
Протягом більшої частини свого життя я носив чорні і ніколи не запитує, чому. Коли його запитали скільки разів я відповіла приблизно з людини, який був механіком і саме тому я ніколи не носив білий, але я як і раніше звернено носити чорні. Те, що я помітив, що в ті дні, коли мені потрібно "я" увагу я ношу дуже яскраві кольори, щоб не привертати уваги, але типу "мене" час, коли я не хочу відчувати іншим. Це, що ви сказали основному пояснюється, як я є великою кількістю співпереживати разом з іншими речами. Кольори, які я носити не стільки те, що в стилі, до того, що я відчуваю, це корисно для моєї душі в ці дні і в багатьох випадках це чорний або дуже темний червоний і блюз, за аналогією з сапфір і рубін, якщо це має сенс, але чорні є найбільш загальним для мене. Спасибо большое за ваше розуміння дорога, я цікавив якщо є сайт або місце для отримання додаткової інформації щодо кольору і чакри кольору? Я якесь нове в цей бік речей, але стара багато в чому в той же час. Спасибо еще раз, бути добре і бути в безпеці, Vixzen ![]() |
|||
|
|
|
![]() |
Подібні нитки
|
||||
| Нитка | Автор теми | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Повідомлення про квіти | cody | Духовне пробудження | 10 | 05-27-2009 01:44 PM |
| Охорони здоров'я: Buzz: Національний день надягати червоне та інших медичних новин - US Новини & Світ | Editor | Новини - Здоров'я | 0 | 02-06-2009 08:30 PM |
| Здоров'я: червоний одяг для American Heart Association - Pensacola News Journal | Editor | Новини - Здоров'я | 0 | 02-06-2009 08:21 AM |
| Здоров'я: Побачивши червоний? 6 лютого є національному одязі червоний день - Преса Публікації вкл. | Editor | Новини - Здоров'я | 0 | 02-01-2009 06:30 PM |
| Релігія: П'ять основних кольору вбрання - Що мають на увазі і коли вони Знос | Editor | Новини - Inner Journey | 0 | 10-14-2008 09:40 PM |
| Мітки |
| Пристосування для нарізання | |
| Режими дисплея | |
|
|