Bunu henüz bizim toplum ile kayıtlı değil gibi görünüyor. Lütfen burayı tıklayın kayıt için ...

Global Oneness Community          
Otomatik çevirileri tarafından yapılan Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Küresel Oneness Toplum > Küresel Oneness Ana > My favorite uygulama!
Üye ol Bloglar Makaleler Fotoğraflar Videos Hediyeler SSS Üye Bugünün Mesajlar Aramak Bugünün Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et Sohbet Odası

My favorite uygulama! Ne maneviyat için en sevdiğim uygulamadır, kişisel gelişim, sağlık ya da sadece dengelenmesine? Share it with us! »Start here!

Hızlı Haberler
Welcome Küresel Oneness Topluluğa! Küresel Oneness Toplum düşünce ve iç ve dış değişim ve dönüşüm hakkında fikir paylaşımı için bir yer. Size göndermek için gereken buradan kayıt olun. Bazı bağlantılar ile başlatmak için: Forum Anasayfa, Sosyal Gruplar, Bloglar, Makaleler, Fotoğraflar, Videos, Video Arama, İletişim, SSS , Istatistikleri. İyi eğlenceler ve hissediyorum gerçekten topluma memnuniyetle!

Not: Bu reklam kayıtlı üye için görüntülenen değildir

Etiketler
Konular: Renkler , Giymek
Videos: Renkler , Giymek ,

Reply

LinkBack Konu Araçları Ekran Modu
Old 07-04-2009, 07:58   #10 (permalink)
Yeni Üye
Junior Member
Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Marina's Avatar

Activity Longevity
1/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssssss7
Yer: Sao Paulo
Teşekkür 7 Defa 6 Mesaj
Marina is on a distinguished road
Send a message via MSN to Marina

Re: giyim Renkler

Quote:
Originally Posted by Özü View Post
Açık halk bunları tutulması ve 24 / 7 siz biraz daha ezici onlarla çalışan bildiğiniz olabilir.
Hey Essence!
Bazı renklerin anlamlarının paylaştığınız için teşekkür ederiz!!

Ben trance durumuna ediyorum ve her zaman bu renklerin yolculuğu hakkında daha fazla bilgi için anlam elde etmeye çalışmak bazı renkleri bakın. O mor, kırmızı ve yeşil hissediyorum en çok bağlandığınız renkleri vardır.

Ve bu teklif, çünkü istediğim neden bu 24 üzerinde, üçüncü göz açmak için ezici düşünüyorum bilmek gönderdiniz/ 7-??

Lak'ech yılında
Marina está offline   Reply With Quote
Kullanıcı Marina This Useful Post Thank You ardından Says:
Özü  Thanked 1.190 Times in 650 Posts
Old 07-04-2009, 06:00   #11 (permalink)
Süper Üye
Moderatör
Points: 15,275, Level: 85Points: 15,275, Level: 85Points: 15,275, Level: 85
Activity: 43%Activity: 43%Activity: 43%

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1200
Yer: Derin East Texas
Blog Entries: 3
Thanked 1.306 Times in 703 Posts
Essence is on a distinguished road

Greetings Marina,
Ben sadece sorunuza cevap biraz zaman istedim. Bu sorular:
"Bu teklif, çünkü istediğim neden bu 24 üzerinde, üçüncü göz açmak için ezici's / 7 düşünmek bilmek gönderdiniz?"

Önce, o kim bilinçli onların Çakralar ve çalışma bazen için yapıyor bildiğiniz için, (6. çakra) ve Crown (7. çakra) her zaman genellikle sorun sunan açık Third Eye sahip. Ama olanlar sadece bilinçli açmaya başlıyor ve onlarla çalışmak, bu bazen sorunlara yol açabilir. Bu kadar yorgun hissediyorum arasında olabilir ve fiziksel belirtileri soğuk algınlığı için, (genellikle 5. çakralar aracılığıyla 1. ani açma) ile ilgili duyarlı olmak, içinde karışıklık tüm yol, konsantrasyon, sinirlilik ve duygusal stres kaybı, aşırı durumlarda ... halüsinasyon. Bu tip belirtilerin genellikle ani açma veya yanlış açılış ve 6. ve 7. kullanımı çakra ile ilişkilidir.
Ben sadece bu iş ile başlayan ve daha yüksek çakralar açık görmüş en yaygın sorunlardan ki bu tür kamu durumlarda, bu kaotik enerjinin büyük miktarlarda onları bombardımanı haline bunalmış insanlar büyük gruplar, yaklaşık olarak. Anksiyete ve karmaşa Bu genellikle sonuçları ve bu genellikle diğerleri ile olan etkileşimlerine irritabl davranış neden olur.
Eğer ki bu aynı temel şey söyledi bu görürler orijinal mesaj okudu.

Quote:
"Daha önce bu ve ikinci yapmak istediğiniz ilk diğer çakralar, dengeli açık ve iyi durumda olduğundan emin olun önerecektir, ben de, en azından başlangıçta, sen çakra tamamen dışında açın 6. ve 7. bırakmayın öneririz zaman sen Meditasyon vardır. açık halk onları tutulması ve 24 / 7 siz biraz daha ezici onlarla çalışan bildiğiniz olabilir. tamamen zaman meditasyon değildir onları kapatın etmeyin, sadece aşağı ve spin şekilde değil yavaş olması onları tamamen açık. EĞER ... sen bile devam Başlangıçta çok fazla, sonra ve onları kapatın bulmak, ama geri erken uygun zaman ve yerde açın. "

Bu yeterince sorunuza cevap vardır umuyoruz. , Biz biraz daha konuşmak değilse.
Görüşmek üzere ...

Love, Işık ve Blessings,

Namaste

Özü

Essence está offline   Reply With Quote
Kullanıcı Essence Bu Useful Post Thank You ardından Says:
Blog yürüme (07-07-2009)
Old 07-06-2009, 05:19   #12 (permalink)
Yeni Üye
Junior Member
Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Marina's Avatar

Activity Longevity
1/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssssss7
Yer: Sao Paulo
Teşekkür 7 Defa 6 Mesaj
Marina is on a distinguished road
Send a message via MSN to Marina

Özü!

Çok Cevabınız için teşekkürler!

Onun daha beni şimdi açık!

Lak'ech yılında
Marina está offline   Reply With Quote
Kullanıcı Marina This Useful Post Thank You ardından Says:
Özü  (07-07-2009)
Old 07-07-2009, 08:33   #13 (permalink)
Üye
Junior Member
Points: 543, Level: 10Points: 543, Level: 10Points: 543, Level: 10
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

walking the blog's Avatar

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss13
Yer: Liverpool
Teşekkür 12 Defa 7 Mesaj
walking the blog is on a distinguished road

Özü bu ilanları son derece ilginç ve yararlı - teşekkür ederim.

Ben ben siyah veya koyu renkler giyiyor, bir 'sıcak canlı kırmızı, pembe veya su küçük bir flaş sık çizilmiş hatırlıyorum bu kadar uzun bir parlak güneşli karakteri am. Ben siyah benim evde bir aksan renk olarak kullanmak ve büyük bir siyah arabam var.

Ben çok açık kişi, ama önce bazı güvensiz duygular ile - Gerçekten onay istemek. İnsanlar bana açıklık nedeniyle ve sonra enerji emmek eğilimindedir Bir süre duvara vurdu ve kötü hissediyorum. Bir siyah fiksasyon şeyler yardımcı olmasın? Bilinçli uzak bu renk taşınıyorlar Ben mi? Ne hayatımı içine çekmek gerekir renk? PS. soyadımı şimdi Yeşil, bu önemli mi?

Ayrıca bana yardım için iyi bir kaynak beni işaret edebilir chackras hakkında ve anlamak nasıl açmak ve onları kapatın. Sürekli yorgun am ve soğuk dolu. Eğer 'erken öğrenen' manevi soruşturmalar açık çakra ile leftme var acaba? Thank you in advance. Peace.x
walking the blog está offline   Reply With Quote
Old 07-07-2009, 09:12   #14 (permalink)
Süper Üye
Moderatör

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1200

Greetings blog yürüme,

Ne yazık ki oldukça diğer çalışmaları ile bugün ve meşgul am foruma adamak için fazla zamanı yok, ama yazınızı okudum ve ben onu okudum ve bulabilirim ben en kısa sürede size cevap verecektir bildirmek istedim 3D zaman bunu. Yarın olabilir, ama size geri ile bu konuda alacak.
Ben sadece seni görmezden olduğunu düşünmek istemiyordu.

Sonra kadar

Love, Işık ve Blessings,

Namaste

Özü
Blog yürüme (07-09-2009)
Old 07-09-2009, 09:06   #15 (permalink)
Süper Üye
Moderatör

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1200

Greetings blog yürüme,
Sadece merhaba ve ben renk ve çakralara sorularınıza cevap hakkında unutmadık bildirmek demek istedim, sadece Meşguldüm var. Bunu en kısa zamanda ben belki olabilir yanıt alabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Seninle büyük okuma için bu bağlantıyı gidip çakralara öğrenme ve diğer birçok konu söyleyebilirim ...
Çakra - Crystalinks

Yakın zaman, kadar

Love, Işık ve size Blessing,

Namaste

Özü
Blog yürüme (07-10-2009)
Old 07-14-2009, 05:34   #16 (permalink)
Süper Üye
Moderatör

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1200

Quote:
Originally Posted by Blog yürüme View Post
Özü bu ilanları son derece ilginç ve yararlı - teşekkür ederim.

Ben ben siyah veya koyu renkler giyiyor, bir 'sıcak canlı kırmızı, pembe veya su küçük bir flaş sık çizilmiş hatırlıyorum bu kadar uzun bir parlak güneşli karakteri am. Ben siyah benim evde bir aksan renk olarak kullanmak ve büyük bir siyah arabam var.

Ben çok açık kişi, ama önce bazı güvensiz duygular ile - Gerçekten onay istemek. İnsanlar bana açıklık nedeniyle ve sonra enerji emmek eğilimindedir Bir süre duvara vurdu ve kötü hissediyorum. Bir siyah fiksasyon şeyler yardımcı olmasın? Bilinçli uzak bu renk taşınıyorlar Ben mi? Ne hayatımı içine çekmek gerekir renk? PS. soyadımı şimdi Yeşil, bu önemli mi?

Ayrıca bana yardım için iyi bir kaynak beni işaret edebilir chackras hakkında ve anlamak nasıl açmak ve onları kapatın. Sürekli yorgun am ve soğuk dolu. Eğer 'erken öğrenen' manevi soruşturmalar açık çakra ile leftme var acaba? Thank you in advance. Peace.x
Greetings blog Yürüyüş,
Birincisi, bu nedenle size geri almak için uzun ayırdığınız için özür dilerim, ben sadece başka işler ile bağlı olmuştur. Ben diyorum gerekecek birçok korku var özür dilemek için ... .. LOL

Gibi zaten görüştük hakkında, insanlar çünkü aslında emici ve bize için yansıtan renk siyah görmek Hepsi. Biz kavramı üzerinde bir çok empatik kişi, özellikle önce nasıl kendi hediye ile daha olumlu bir şekilde dağıtmak öğrenmek için gelen bir eğilim siyah giymek zorunda payını. Onlara öylesine doğal emici faktör nedeniyle yapmak, aynı zamanda saldırı ve başkalarının ezici duyguların bombalanmasından gizlemek için bir yer gibi geliyor bir bilinçaltı düzeyde çünkü hissediyor. Bu Void, Womb Yaratılış rengidir.
Giyim ve siyah moda ve söz yollarla kullanırken ve kendisini rengi siyah ile ilgisi olan bir şekilde size olumsuz bir etkisi vardır, ancak bunu çünkü ile ilgili sorunlara ekleyebilirsiniz biz adil hakkında görüştük nedenleri. Sadece siyah renk bu etkilerin bilincinde size ve sizin ve sahip enerji sizin hayata ekler etkileri siyah görmek şekilde değiştirmeye başlar oldu.
Benim için Yüksek Self kez sizinle işte o size 'sıcak canlı kırmızı, pembe veya elbiseli renk su küçük flaşlar eklemek eğilimindedir belirtildiği gibi, böylece enerji alanında eklemeden meşgul gibi görünüyor. Kırmızı yaşama ve tablolara kök rengi, pembe Kalp Çakra bir renk ve su olan Yüksek Kalp Çakra bir renktir. Insanoğlu bunu bilinçli yaşam ve kolektif olarak Kalp Çakra enerji titreşim koruma geçiş. Oh .... ve Evet, orada aslında Soyadınız Green is in önemi nedir sizce. Şifa yeşil renk ve Kalp Çakra ana rengi ... düşünüyorsun ... ne?
Ben size güvensizlik sorunları ile çalışmaya başlamak için önerir, sizinle ilgili günlük yaşam için turuncu ve sarı renkleri ekleyerek düşünüyorum. Bu renklerin ekle yine de olabilir; giydiğiniz giysiler, sizi düşünmek renkte yemek yemek, içinde, bir içki sıvılar in. Bazı turuncu ve sarı renkli banyo tuzları al banyo su kullanmak; kullanmak portakal, neroli (portakal kokusu), mandalina ve limon kokulu yağlar şampuan ve sabunlar. (Sana kaliteli yağlar kullanın) önerecektir; taze portakal ve sarı evinizde renkli çiçekler yer ve her zaman sizinle bir sarı taş turuncu bir taş taşıyor. Yapıyorsun çalışma kendinize hatırlatmak için bunları kullanın. Gerçi burada günlük hayata çok hızlı olacak ve ileri ve olumlu, ruhsal gelişimini yardımcı bu iki renk enerjileri eklemek için düşünebilirsiniz.
Turuncu ikinci Chakra, Sakral, renk ve Yaratılış ve Güvenlik ile ilgili. Yeni bir oluşturmaya başlamak için, ve daha güvenli vardır. Sarı üçüncü çakra rengi, Solar Plexus, ve Merkezimizi Will Power. Bu insanların en çok enerji alanlarına girmek ve güç çalmaya deneyin yerdir; nerede istenmeyen enerji en kolay vücudumuza giren yerdir. Bu "yumuşak Underbelly" dır. Bu yüzden zaman en genellikle mide "ve" çukur ve hissediyorum çoğu zaman kızgın, bu alanı kapsayan bir şekilde kollarınızı geçecek saldırıya olduğunu hissediyorum. Sen içgüdüsel senin Will Power Center, sizin Solar Plexus Chakra korumak vardır.
Bunlar geçmiş çalışma ve sizin için elden konularda başlamadan birkaç yolu vardır. Burada belirtilen olmalıdır hissediyorum diğer şey, çok düşünce, duygu ve günlük yaşamda sözcükleri farkında olmak ihtiyaç vardır. Bu araçlar da size gelecekte kendini ve dünya yapı vardır. Bakımı, barış ve sevgi ile oluşturun.
's Sizinle yaşıyorsanız sorunları konuşalım sürekli tükenme ve soğuk dolu olarak nitelendirdi. İlk .... lütfen, eğer sen düşünmek orada fiziksel bir tıbbi sorun sorunum olabilir hatta ufak bir olasılık ise, doktora gidin. Eğer bu dikkat edilmesi gereken bir fiziksel sağlık sorunu kaynaklanan değil, o zaman ilgili olduğundan ve güvensizlik sorunları bir belirtisidir. Kişisel güvensizlik sorunları duygusal konularda çıkan belirtileri vardır. Duygusal sorunlar fiziksel sorunlar yaratıyor. Onlar da sizin enerjik vücuttaki enerji konuları oluşturun. Ben senin enerji ben sizin, enerji alanında pek çok zayıf alanları görebilirsiniz bağlamak (sizin aura). Hatta iki noktalar o kadar buna da sizin aura alanında yırtık kabul olabilir ince vardır. Birinin arka is your Solar Plexus düzeyinde yan. Diğer vücudunuzun ön tarafında ve sizin Boğaz Chakra alanı bulunmaktadır. Senin 5 Çakra.
Gerçekten iyi bir enerji temizlik ve çakralara bazı işler kullanabilirsiniz. Yana enerji veya çakralar çalışma aşina gerçek değil, ben senden daha düşündüğünüzden daha fazla yardımcı olacak basit bir egzersiz verecektir. Ne zaman banyo vardır; aslında bir irade varsa tüm mümkün ya da daha iyi sonra sıcak bir nemlendirici teknenin içinde bu işi en azından kapalı duş duş öneririz. Gibi fiziksel banyo, sizin enerjik vücuttan temizlenmiş olmak size bağlı olan renkler, içi ve dışı tüm, kalın koyu ve sağlıksız ağır görselleştirmek. Gibi size fiziksel vücuttan, fiziksel kir ve kiri yıkama yıkama ve enerjik toz ve kiri temizlemek için enerjik vücudunuzdan. Size sizin gibi kapalı durulama Bkz vücudunuzdan köpüklü su yıkayın. Olarak sizin küvet bırakır o su boşa gidiyor bakınız. Toprak merak etmeyin, o temiz yeniden enerji içine bu enerjiyi dönüştürmek olabilir. Ellerinizin avuç içinde çakra ve ayak tabanı açmak için, kemerli (merkezi) unutmayın ve sizden enerji tüketen gibi size su teknesi üzerinde fiş çekilmiş sağlar. Yapmanız ellerini tüm negatif enerji yıkadı ve o uzakta sarsıldı emin olun gereken son şey. Bunu yaptıktan sonra, sonra akan suyun içinde, üzerinde çok kafa eğer, eğlenceli ve bu ışık, bir Sun Altın Orb öngörüldüğünü, başınızı yaklaşık 12-18 inç yukarıda bulmak bir şeydir bu çalışmasına izin standı. Bu Enerji Orb için Yüksek Self biridir. Bu enerjinin yeniden üzerine arayabilir sınırsız bir kaynaktır-iyileşmeye ve sağlık ve yaşam gücünün optimum düzeyde kendini korumaya yardımcı olmak için kendi bedenine enerji. Çünkü bütün isterseniz bu, ya da Tanrı için mi. Bir Oneness için sürekli bir bağlantı varsa bu enerji kaynağı tüketmek edemez
En az bir hafta için bu günlük yapın ve bir fark hissedeceksiniz. Eğer ihtiyacı hissediyorum günde iki kez yap. Sonra su ile duş bu alışık olsun, daha kolay hızlı ve kolayca nerede olduğunuzu düşünüyorsanız ve bunu yapabilecektir ihtiyaç temizlemek ve yeniden enerji.

Bu umut vardır size bazı çabalar da yardımcı oldu. Eğer sizin için daha fazla sorulara cevap için lütfen sormaya çekinmeyin. Paylaşmak için bana izin verdiği için teşekkür ederiz.

Gönderdiğim ... Sonsuz Koşulsuz Sevgi, Ebedi İlahi Işık ve Untold Numaraları mübarek sen ve senin için.

Love, Işık ve Blessings,

Namaste

Özü K
Old 07-14-2009, 10:45   #17 (permalink)
Üye
Junior Member
Points: 543, Level: 10Points: 543, Level: 10Points: 543, Level: 10
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

walking the blog's Avatar

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss13
Yer: Liverpool
Teşekkür 12 Defa 7 Mesaj
walking the blog is on a distinguished road

Özü

Yeterince tüm zaman ve sevgi size beni showered var - için teşekkür etmek başlamaz hangi an amazing post!

I harfi için tavsiyeler takip edecektir ... turuncu, bu benim için çok ilginç bir değişim olacak bir renk ki kulüpler için çizilmiş olmamıştı. Sana çakraların ilgili ve önerilen bu daha şimdi anlamaya başlıyorum bağlantı, bu yüzden tekrar çok teşekkürler izlediyseniz.

Ben evli soyadı hakkında katılıyorum, 'Yeşil', önemli olan. Just in case nasıl önemli bu evrenin olduğunun farkında değildi bana iki 'Yeşil' mesajı paylaşan üç kişi benim için çalışmak üzere bir ekip gönderdi; onun soyadı ve soyadı olan 'Greenwood bir beyefendi gibi Yeşil bir kız '. Sadece bana (I iş benim evli adını kullanmayın bu tüm bir tesadüf Cevabınızı okuduktan sonra ne olduğunu) dawned

Benim kocam ve iş meslektaşı tüm önemli öğretmen olarak kendimi umarım başkalarının iyileşmek için gitmek için hazır iyileşmek için başlangıç olan bu 'tesadüfler' dan alıyorum? Gibi gerçekten mevcut ve onlara ve kendime hakkında çözmek için gereken bu ilişki ne beni rahatsız ediyor bakmak almak gerekir o hissediyor. Herhalde biraz daha minnettar onlar için de .... gerekir

Tuhaf My Best Friend's evlendi soyadı yeterli 'Brown' ve biri benim en favori kişi benim sosyal daire de 'adı verilir Brown'. Bu daha çok düşünmek olacaktır.

Boğazımda çakra hakkındaki gözlem çok ilginçtir. Ben genellikle ne söylemek istediğim söylemek korkusuyla yanlış ya da aptal hissediyorum yapılıyor korkuyorum. Aslında iletişimde bir üst düzeyde bu nedenle bu gerçekten çılgın çalışmaz.

Ancak, bu üzerinde çalışabilirsiniz. Bana ne var ki ben gurur duyuyorum beni tüm hatırlatır büyük şeyler sürü bakın. Hatta son aylarda bu web sitesini kullanırken aşağıdaki konulara ve bazı yardım talebinde açısından benim için büyük bir adım olmuştur. Ben her yerde göz mesajları onaylayan bakın.

Özü teşekkür ederiz. Tüm sevgi ve sabır için teşekkür Bless. Kimse kaba veya bu sitede patronising olduğunu. Bir gün bir şekilde size yardım etmeyi umuyoruz. x
walking the blog está offline   Reply With Quote
Old 07-23-2009, 02:21   #18 (permalink)
Üye
Junior Member
Points: 667, Level: 13Points: 667, Level: 13Points: 667, Level: 13
Activity: 12%Activity: 12%Activity: 12%

Vixzen's Avatar

Activity Longevity
4/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss33
Yer: WV
Teşekkür 45 Defa 21 Mesaj
Vixzen is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by Özü View Post
Greetings tomkin,

Biliyor musun, diğerleri için konuşamam ama bir tahmin bunun için kim sürekli siyah orada muhtemelen duygusal sorunları ile bir şekilde ilişkili bir neden giymek pek çok girişim olacaktır. Zaman, onlar var kendileri için daha fazla büyük olasılıkla günlük oluştururken, fiziksel yaşam ne olursa olsun hikâyede drama yaşıyoruz ne olursa olsun kişisel Illusion bazı çok derin duygular ile uğraşmaktadırlar.
Bazı basit çünkü onlar içinde var seçtiğiniz toplumun hizip içinde yapmayı kabul şey yaparsınız.
Bu konuda sadece bazı düşünceler.
OH .... Bu arada, gerek yok korku ya da olmak "korkmuş" renk siyah gereğidir. Dostum "ve / veya" kötü "olumsuz" bir anlam vermiştir. Siyah ve titreşim ve kendisini bu enerji değildir. Nitekim olarak, emici siyah. Çünkü diğer tüm renkleri içine ve biz "siyah" olarak görmek tonu emilir "renkli" siyah bize yans oluşturulur. Siyah gerçekten çok koruyucu ve iyileştirici "renk" ne zaman kendi doğru perspektif ve doğru niyet ona bağlı görülmektedir.
Sen çok dürüst olmak gerekirse, doğal yetenekli "empaths bir sürü" eğilimi ve siyah, özellikle de genç giyim hediye gerçekten anlayamıyorum var fark var. Çünkü henüz güç kontrolü ve öğrendim değil olanlara duygusal enerjileri tarafından çaresiz kaldığını Onlar bunu. Çünkü sadece daha emer Ne yazık ki onlar için, giyen siyah sadece ikileme ekliyor. Onlar ya da başka bir parlak beyaz renk giymek daha iyi yapardı.
Neyse, bu ........ tarihinde sadece bazı düşünceler

Love, Işık ve Blessings,

Namaste

Özü
Hello Öz,
Hayatımın en Çünkü siyah ve yıpranmış olması neden hiç merak etti. Ben o tamirci bu yüzden beyaz giyerdi asla sahip olduğu bir adam, ama cevap hala siyah giymek çizilmiş önce birçok kez sordu. Ne fark var o zaman "Ben, çok parlak renkler giymek dikkat çekmek için değil, bana dikkatini gerek günlerde 'nerede anlamda başkalarına istemiyorsanız bana' zaman türü. Bu, ben diğer şeyler ile birlikte büyük miktarda empatik am temelde açıklar söyledi.

O günlerde benim ruh ve pek çok kez veya çok koyu kırmızı ve mavi, safir ve yakut, eğer mantıklı bir hat boyunca siyah yararlıdır Ben giyim renkler so what tarzı için ne hissediyorum olduğu gibi fazla değildir ama siyah bir çok bana yaygındır.

Eğer bir site veya yer renkleri ve çakra renkleri olarak daha fazla bilgi için daha çok, sizin bakış açısı için canım teşekkürler, ben merak ediyorum? I am tür birçok bakımdan şey bu tarafında ama eski için aynı zamanda yeni.

Tekrar teşekkür ederim iyi ve güvenli be

Vixzen
Vixzen está offline   Reply With Quote
Reply

Benzer Threads
Iplik Thread Starter Forum Cevaplar Son Mesaj
Renk Bildirimi cody Spiritual Awakening 10 05-27-2009 01:44
Sağlık: Sağlık Buzz: Milli Giyim Kırmızı Günü ve Diğer Sağlık Haberleri - US News & World Editor Haberler - Sağlık 0 02-06-2009 08:30
Sağlık: Amerikan Kalp Derneği kırmızı Giyim - Pensacola News Journal Editor Haberler - Sağlık 0 02-06-2009 08:21
Sağlık: Seeing kırmızı? Şubat 6 Ulusal Giyim Kırmızı Günü - Basın Publications Inc Editor Haberler - Sağlık 0 02-01-2009 06:30
Din: Beş Ana kisve Renkler - Onlar ve ne Mean When They giyilir Editor Haberler - İç Journey 0 10-14-2008 09:40

Etiketler
Renkler , Giymek
Renkler , Giymek ,

Konu Araçları
Ekran Modu

Gönderme Kuralları
Sen olmayabilir Yeni Mesaj yazma yetkiniz
Sen olmayabilir Mesaj Cevaplar
Sen olmayabilir posta ekleri
Sen olmayabilir your posts değiştir

BB kodu olmak Üzerinde
Smilies onlar Üzerinde
[IMG] kodu Üzerinde
HTML kodu şudur: Kapalı
Trackbacks onlar Üzerinde
Pingbacks onlar Üzerinde
Refbacks onlar Üzerinde

All times are GMT. Time is now 04:59.

İletişim Küresel Oneness Toplum Küresel Oneness Toplum Küresel Oneness Toplum Arşiv Küresel Oneness Toplum Üst

Otomatik çeviriler NLP tarafından teslim-ER