|
|
|
|||||||
| Региструјте се | Блогови | Чланци | Фотографије | Видео | Додаци | Најчешћа питања | Листа чланова | Данашњи Постови | Претраживати | Данашњи Постови | Означи форуме као прочитане | Цхат Соба |
| Моја омиљена пракса! Која је ваша омиљена пракса за духовност, лични развој, здравље или само постају уравнотежени? Поделите га са нама! »Старт Хере! |
| Брзо Вести |
| Добродошли на глобалне Једност Заједнице!
Глобални Јединство заједнице је место за размену мисли и идеја о унутрашње и спољашње промене и трансформације. Да ли порука треба да Регистер хереНеки линкови. Почети са:
Форум почетна,
Социјалне групе,
Блогови,
Чланци,
Фотографије,
Видео,
Видео сеарцх,
Контакт,
Најчешћа питања ,
Статистике.
Забавите се и осећају заиста добродошлицу у заједницу!
|
| Тагс |
![]() |
|
|
ЛинкБацк | Алати тхреад | Приказ Модови |
|
|
#10 (Пермалинк) | |||
|
Нови члан
Јуниор члан
|
Одг: Боје носишКуоте:
Тханкс фор схаринг неке боје значења! Видим неке боје када сам на стање транса, и ја увек покушавају да се значење ових боја да бисте сазнали више о путовању. Осећам да је љубичаста, црвена и зелена су боје које сам повезати већину. Тада сам послао да цитирам, јер сам желео да знам зашто мислите да је поразан за отварање треће око 24./ 7-?? У Лак'ецх |
|||
|
|
|
| Следећи корисник каже Хвала на марину за Корисникове Постове |
Суштина
(07-04-2009)
|
|
|
#11 (Пермалинк) | ||
|
Супер члан
Модератор
|
Одг: Боје носишПоздрав Марина
Само сам хтео да се тренутак да одговори на Ваше питање. Ыоу аскед: "Сам послао да цитирам, јер сам желео да знам зашто мислите да је поразан за отварање треће око на 24 / 7?" Прво, за оне који су упознати са свесно раде са својим Чакре су и то за негде, има Треће Око (6. чакре) и круне (7. Чакра) отворен све време обично не представља проблем. Али за оне који тек почињу да свесно отварање и рад са њима, ово понекад може да доведе до проблема. Физичке манифестације овог може да варира од осећаја уморни да буду подложни прехладе, (обицно повезана са изненадног отварања 1. до 5. чакре), све до конфузија, губитак концентрације, раздражљивост и емоционални стрес да, у екстремним случајевима ... халуцинације. Ове врсте су симптоми најчешће повезана са изненадног отварања или нетачна отварање и коришћење 6. и 7. чакре. Најчешћи проблеми видјех са онима који тек поцињу да раде са вишим и отварају своје чакре је да се око велике групе људи, као што је у јавним ситуацијама, они постају поражен од велике количине хаотичне енергије бомбардовања њих. То обично доводи до анксиозности и конфузија, и то често доводи до нервозно понашање њихове интеракције са другима. Ако ререад мој оригинални пост на овој ћете видети да сам рекао исту основну ствар. Куоте: "Ја ћу предложити да прво проверите да ли ваш друге чакре су отворене, уравнотежено и у добром стању, пре него што то урадите, и друго, такође показују да, барем у почетку, не остави свој 6. и 7. чакре потпуно отворен, осим када ви медитирате Имајући их отворити на јавним местима и 24 / 7 може бити поразан мало док се боље упознају рад са њима.. Немојте их потпуно затвори када не медитирате, једноставно успорити пут спина доле и немају их потпуно отворен ако ... можете чак наћи да је превише у почетку, онда напријед и затворите их., али их отворите резервну копију у најранијој могућој погодно време и место. " Надам се да ово има у довољној мери одговорио на ваше питање. Ако не, можемо говорити још неке. До следећег пута ... Љубав, и светлост, благослови Намасте Суштина |
||
|
|
|
| Следећи корисник каже Хвала Суштина За Корисникове Постове |
ходање блога (07-07-2009)
|
|
|
#12 (Пермалинк) | ||
|
Нови члан
Јуниор члан
|
Одг: Боје носишСуштина!
Хвала пуно за одговор! Јасно сад је то више за мене! ![]() У Лак'ецх |
||
|
|
|
| Следећи корисник каже Хвала на марину за Корисникове Постове |
Суштина
(07-07-2009)
|
|
|
#13 (Пермалинк) | ||
|
Члан
Јуниор члан
|
Одг: Боје носишСуштина те поруке су врло занимљиве и корисне - хвала.
Ја сам светле цлеар знак који има за колико могу да се сетим да су извучени носе црне или тамне боје, често са малим блиц од блиставе 'вруће' црвена, розе или аква. Користим црна боја као акценат у мојој кући и имају огроман црни аутомобил. Ја сам веома отворена особа, али са неким веома несигурно Пригушено - ја заиста жуде одобравање. Људи су склони да сиса енергију из мене због моје отворености и после док сам ударио у зид и осећају грозно. Да ли је црни фиксацију не помаже ствари? Би требало да се свесно креће од ова боја? Које боје треба да привуче у мој живот? ОШ. моје презиме је сада зелена, да је значајан? Такође, можете ли ми указују на добар извор да ми помогне да разуме цхацкрас и како да отворите и затворите их. Ја сам константно исцрпљена и пуна хладне. Питам се да ли је мој 'рано ученику' духовних истраживања су лефтме са отвореним чакре? Хвала вам унапред. Пеаце.кс |
||
|
|
|
|
|
#14 (Пермалинк) | ||
|
Супер члан
Модератор
|
Одг: Боје носишПоздрав шетњу блог
Нажалост Прилично сам заузет са другим дело и данас немају много времена да посвети форуму, али сам чита свој пост и хтела да вас обавестим да сам га читати и ја ћу вам одговорити што пре могу наћи 3Д време да то урадите. То може бити сутра, а ја ћу се вратим са вама на овом. Ја само не желим да мислим да сам ти игнорисање. До касније Љубав, и светлост, благослови Намасте Суштина |
||
|
|
|
ходање блога (07-09-2009)
|
|
|
#15 (Пермалинк) | ||
|
Супер члан
Модератор
|
Одг: Боје носишПоздрав шетњу блог
Само сам хтео да поздравим и обавестити Вас нисам заборавио одговоре на питања о бојама и чакре, Управо сам био заузет. Ја ћу се да га чим сам евентуално могу. Хвала на разумевању. Ја могу да вам кажем да иде на овај линк за велику читање и учење на чакре и многим другим темама ... Чакре - Црысталинкс До следећег пута, Љубав, светлост и благослов вама Намасте Суштина |
||
|
|
|
ходање блога (07-10-2009)
|
|
|
#16 (Пермалинк) | |||
|
Супер члан
Модератор
|
Прво, ја се извињавамо за предузимање толико дуго да се вратим на вас, Управо сам био везан са другим пословима. Бојим Имам много ћу морати да кажем моје извињење ... .. ТОПАЗ Као што смо већ разговарали о томе, људи погледајте боја црна, јер то је заправо упија и рефлектује натраг нама Све. Дотакли смо се на концепт који многи емпатхиц људи имају тенденцију да носе црне, посебно пре него што су дошли да научите како да се бави више позитиван начин са својим даром. Она се осећа природно да им то јер апсорбују фактор, али и зато што на подсвесном нивоу да се осећа као место за сакривање од напада и бомбардовање поразан емоције других. То је боја Празнина, Утробу Стварања. Ношење и коришћење црно у моди и начини говорио нема негативне ефекте на вас на начин који има било какве везе са црном бојом и сама од себе, али се може додати на питања које се баве само због разлога које смо управо о томе разговарали. Само постају свесни ових утицаја црне боје ће почети да промени начин на који ви видите црно и ефекте има на вас и на то додаје енергију у свој живот. Чини ми се ваш високог Само је заузета на послу са вама да је изјавио да имају тенденцију да додате мало трепери и вибрира 'вруће' црвена, розе или аква да боје у хаљине, чиме је додао да своју енергију поља. Црвено је боја корена опстанка и манифестација, ружичаста боја је чакра срца и Акуа је боја високог чакра срца. Човечанство је преласка на свесно живе и одржавање енергетских вибрација чакра срца као колектив. Ох .... и Да, мислим да је значај у чињеници да је ваше презиме Зелена. Зелена је боја лечења и главна боја чакра срца ... ... Шта ви мислите? Ја ћу предложити да ће вам помоћи да почнете да радите преко вашег проблеме несигурности, мислите о додавању боје Наранџаста и жута на Ваш свакодневни живот. Додајте ове боје ионако можете, у одећу носиш у храну једете, у бојама мислите о, у течности пијете. Купи ти неки наранџасте и жуте боје соли за купање користити у води за купање, користи наранџасто, нероли (мирис поморанџе), мандарина, лимуна и уља са мирисом шампона и сапуна. (Ја ћу предложити да користите уља доброг квалитета); место свеже поморанџе и жуте боје цвећа у кући носе наранџаста камен и жути камен са вама у сваком тренутку. Користите их да се подсети на послу који радите. У сваком случају можете мислити да додате енергије ове две боје у свој свакодневни живот ће се брзо и значајно помогне свом напред и позитивно, духовног раста. Наранџаста је боја друга чакра, црквене, те је о стварању и безбедност. Ви сте да почнете са креирањем нове, и Сигурна си. Жуто је боја трећег чакра, Соларни Плексус, а центар наше воље. Ово је место где људи најчешће покушавају да уђу нашим пољима енергије и краду власт, то је место где нежељене енергије најлакше улази у наше тело. То је "мека ундербеллы". Зато, када мислите да вам највише нападнута генерално осећају у "јаму стомак" и када се љутите често прелазе у руке начин који покрива ову област. Ви инстинктивно штите своје воље центар, ваш Соларни Плексус чакра. То су неколико начина на које можете почети да раде прошлости и кроз питања при руци за вас. Друга ствар осећам мора бити овде наведено је да, треба да буде врло свестан мисли, емоције и речи које користите у свакодневном животу. То су алатке са којима сте се градити сопствену будућност себи и свету. Граде га са пажњом, мира и љубави. Хајде да разговарају о проблемима које имају са стално исцрпљени и пуни хладно, као што је описано. Прво .... молим вас, ако мислите да не постоји ни најмања могућност да сте можда пате од физичког медицински проблем, иди се лекару. Ако ово не произилазе из физичког медицински проблем који треба пажњу, онда се односи на и је симптом несигурности вашег питања. Ваше несигурност питања су резултат емотивне симптоме питања. Емоционални проблеми стварају физичке проблеме. Они такође створити проблеме енергије у енергетско тело. Кад се повел̌ете на своју енергију видим да имате много слаб подручја у области енергетике, (ауру). Постоје чак два места где је тако танак као и да се може сматрати суза у ауриц области. Један је на леђа-страни на нивоу свог Соларни Плексус. Други је на предњој страни тела и налази се на свом подручју чакра грла. Ваше 5. чакра. Стварно би могао да искористи добар чишћење енергије и неки рад на чакре. Пошто нисте упознати са реалном раду са ваше енергије или чакре, дат ћу ти једноставна вежба која ће помоћи више него што можда мислиш. Када за купање, уствари ја бих и туш ће бити боље ако је уопште могуће, или бар туш искључује након што урадите тај рад у топлом натапање каде. Као што сте физички окупа, сагледају сви тешки, тамни, густи нездрави и боје које се у прилогу вам, изнутра и споља, буде очишћена од свог енергетског тела. Баш као што си ти перу физичке прљавштине и гареж из вашег физичког тела, опрати и очистити прљавштину и енергично гареж из вашег енергетског тела. Видите то испирање искључен вас као и ви исперите сапуница од тела. Види га иде доле одлив са водом, јер оставља свој каде. Не брините о земљу, она може претворити ту енергију у чисту енергију за вишекратну употребу. Не заборавите да отворите чакре у дланове својих руку и ногу ногу (центар Вашег лукова) и пустите енергију мозгова из вас као што сте имали извукао утикач на каду воде. Последња ствар коју треба да урадите је да проверите да ли сте опрали све негативне енергије из руке и љуља га. Након што сте ово урадили, онда стоје у текуће воде, омогућавају да се покрене због тебе главу ако је то нешто вам угодан и са овим да замислимо Златна Орб светлости, Сунца, око 12 до 18 центиметара изнад главе. Ово је енергије Орб свог вишег Ја. То је неограничен извор енергије можете позвати на поновно енергију ваше физичко тело да помогне и излечи га одржали себе на оптималан ниво здравља и виталности. Не можете потрошити овај извор енергије јер је непрекидно линк Јединство Све то је, или Бог, ако то желите. Урадили свакодневно за најмање једну недељу и да ћете осетити разлику. Да ли то два пута дневно ако осетите потребу. Након што се навикнете да радите у овом туш са водом, биће вам много лакше моћи да се то уради брзо и једноставно било где сте и осећате потребу да се очисти и поновно енергију. Надам се да је то помогло да у неким напорима. Ако ја могу одговорити на више питања за Вас, слободно питајте. Хвала ти за мене дозвољава дељење. Шаљем ... Бесконачни Безусловна Љубав, вечна Божанска светлост и неописив бројеви од благослова за Вас и Ваш. Љубав, и светлост, благослови Намасте Суштина к |
|||
|
|
|
|
|
#17 (Пермалинк) | ||
|
Члан
Јуниор члан
|
Одг: Боје носишСуштина
Ја не могу да почну да вам се захвалим довољно за сва времена и љубави да имате схоуеред на мене - оно невероватна порука! Ја ћу пратити ваш савет за писмо ... наранџаста никада није боја да сам привукао, тако да ће ово бити веома интересантна промена за мене. Сте пратили везу на коју сам предложио се односи на чакре и сам почиње да се разумемо ово још сада, па опет много хвала. Слажем се о мом браку презиме, 'Зелена', као значајан. Само у случају да не схватају колико је ово значајан универзум ми је послао тим од троје људи да раде за мене, са два деле "Зелени поруку '; девојка са зелене како јој је презиме и џентлмен чије презиме је" Билокси '. То је само даунед ми шта случајно све ово је после читања вашег одговора (не користи моје име у браку на послу) Ги земам од тих "случајности" које мој муж и раде колеге су све важне наставника, као да почнем да зарасте сама спремна да иде на надамо се, помоћи лечити другима? То се осећа као да сам стварно треба да се садашњост и поглед на оно што ме узнемирава око њих и то се односи на оно што ми је потребно како бисте решили о себи. Ја вероватно треба мало више захвални за њих, као .... Довољно необично презиме оженио мој најбољи пријатељ је "Браун и један од мојих омиљених бар људи у мом друштвени круг се назива 'Браун'. Размисли о овоме ћу још превише. Ваше запажање о мом грлу чакра је веома интересантан. Ја сам врло често плаше да кажу шта желим да кажем из страха да буде направљен да се осећате лоше или глупо. Ја заиста раде на виши ниво у комуникацији, тако да је ово стварно лудо. Међутим, могу да раде на томе. Видим пуно великих ствари у том што ме подсећа ме све то сам поносан. Чак и користећи овај сајт у току последњих месеци је велики корак напред за мене у смислу решавања проблема и моје траже помоӕ. Видим афирмишући поруке свуда гледам. Хвала вам Суштина. Благослови вас све за своју љубав и стрпљење. Нико није никада нељубазан или патронисинг на овом сајту. Надам се једног дана да вам помогне на неки начин. кс |
||
|
|
|
|
|
#18 (Пермалинк) | |||
|
Члан
Јуниор члан
|
За већину мог живота сам носио црно и никада не пита зашто. Када су упитани много пута сам одговорио на око има човек који је механичар који је разлог зашто никада нисам користио да носе бело, али сам и даље привлачи носе црно. Оно што сам приметио је да на дан када ми је потребно 'ми' внимание носим јако светле боје, а не да привуче пажњу, али типа "ја" време у којем не желим да други смисао. Ово што сте ви рекли углавном објашњава као што сам ја велика количина емпатхиц заједно са другим стварима. Боја носим нису толико шта је у стилу као да осећам оно што је корисно за моју душу тих дана и много пута је црна или јако тамна црвена и блуза, дуж линије од сафира и рубина, ако то има смисла, црна, али је један најчешћи за мене. Много вам хвала за ваш увид драги, питам се да ли постоји сајт или место за више информација у вези боја и боја чакри? Ја сам врста нових за ову страну, али старе ствари на много начина у исто време. Хвала вам опет бити добро и бити сигуран, Виксзен ![]() |
|||
|
|
|
![]() |
Сличне теме
|
||||
| Низ | Тему Започео | Форум | Одговора | Последњи пост |
| Обавештење боја | cody | Духовно буђење | 10 | 05-27-2009 01:44 АМ |
| Здравље: Здравље Баз: Национални Носите Црвене дана и друге здравствене Вести - УС Неус & Свет | Editor | Вести - Здравље | 0 | 02-06-2009 08:30 АМ |
| Здравље: Носите црвено за Америцан Хеарт Ассоциатион - Таллахассее Вести Часопис | Editor | Вести - Здравље | 0 | 02-06-2009 08:21 ПМ |
| Здравље: Пошто црвено? Феб 6 је Национални Носите Црвене дана - Прес Публицатионс Инц | Editor | Вести - Здравље | 0 | 02-01-2009 06:30 АМ |
| Религија: Пет Главна одежда Боје - шта они значе и када су носили | Editor | Вести - Унутрашњи Путовање | 0 | 10-14-2008 09:40 АМ |
| Тагс |
| Алати тхреад | |
| Приказ Модови | |
|
|