Kjo duket se nuk i keni regjistruar akoma me komunitetin tonë. Për t'u regjistruar ju lutem klikoni këtu ...

Global Oneness Community          
Automatic Translations bërë nga Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Filma Community > Filma kryesore > Praktikë My favorite!
Regjistrohu Blogs Artikuj Photos Videos Goodies FAQ Anëtarëve Today's Posts Kërkimi Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Praktikë My favorite! Çfarë është praktikë e juaj të preferuar për shpirtërore, zhvillimi personal, shëndetin ose thjesht duke u bërë e ekuilibruar? Share it me ne! »Filloni këtu!

Mirë se vini në Antarevė Global!
Filma Komunitetit është një vend për shkëmbimin e mendimeve dhe ideve për ndryshimin e brendshme dhe të jashtme dhe transformimin. Per te postuar ju duhet të register here . Disa lidhjet për te filluar me:Forum Home ,Social Groups ,Social Groups BlogsSocial Groups ArtikujSocial Groups PhotosSocial Groups VideosSocial Groups ,Social Groups ,Social Groups FAQ Social Groups Have fun dhe të ndjehen të mirëpritur të vërtetë të komunitetit! Shënim: Ky ad nuk shfaqet për anëtarët e regjistruar

Tags

Threads:
, Colors Social Groups Vesh
, Colors Social Groups Vesh Social Groups

Reply

Thread Tools 11-11-2008, 10:10 Display Modes
Old 07-04-2009, 07:58   110 permalink)Admin
Qumeshtor
Shvercer
Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Marina's Avatar

Activity Longevity
1/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssssss7
Marina is on a distinguished road
Send a message via MSN to Marina

Re: Colors ju veshin

Quote:
Originally Posted by Thelbi View Post
Mbajtja e tyre të hapur në publik dhe 24 / 7 mund të jetë pak dërrmuese derisa ju jeni më të njohur me pune me ta.
Hey Thelbi!!
Thanks for sharing disa nga kuptimet e ngjyrave!!

Unë shoh disa ngjyra kur unë jam në gjendje ekstazë, dhe unë gjithmonë përpiqet të marrë kuptimin e këtyre ngjyrave për të mësuar më shumë për udhëtim. Unë mendojnë se vjollcë, e kuqe dhe jeshile jane ngjyra që i lidh më së shumti.

Dhe unë e kam postuar unë, sepse që të japin kuotën e kërkuar të di pse ju mendoni se është e madhe për të hapur sytë e tretë më 24/ 7?

Në Lak'ech
Marina está offline   Reply With Quote
Pas User Says Thank You to Marina për këtë post të dobishme:
Thelbi  06-30-2009, 06:37
Old 07-04-2009, 06:00   111 permalink)Admin
Super Anëtar
Moderator
Points: 15,275, Level: 85Points: 15,275, Level: 85Points: 15,275, Level: 85
Activity: 45%Activity: 45%Activity: 45%

Essence's Avatar

Activity Longevity
7/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1200
Vendndodhja: Thellë East Texas
Blog Entries: 3
Thanked 1.306 Times in 703 Posts
Essence is on a distinguished road

Përshëndetje Marina,
Unë vetëm të kërkuar për të marrë një moment për t'iu përgjigjur pyetjes suaj. Ju kërkuar:
"Unë kam postuar që japin kuotën e tyre sepse kam kërkuar të di pse ju mendoni se është e madhe për të hapur sytë e tretë më 24 / 7?"

Së pari, për ata që janë të njohur me vetëdije të punës me Chakras e tyre dhe kanë bërë atë për diku, duke pasur Syri i Tretë (6 chakra) dhe Crown (7 chakra) e hapur gjatë gjithë kohës zakonisht nuk paraqet probleme. Por për ata të cilët janë vetëm fillimi për vetëdije të hapur dhe të punojnë me ta, ndonjëherë kjo mund të çojë në probleme. Manifestimeve fizike të kësaj mund të shkojnë nga ndjenja e lodhur për të qenë të pambrojtur ndaj ftohjet, (zakonisht të lidhura me hapjen e papritur e 1 nëpërmjet chakras 5), të gjitha rrugën në konfuzion, humbje të përqendrimit, neveritja dhe stresin emocional që, në ekstrem raste ... hallucinations. Këto simptome lloji zakonisht janë më të lidhur me hapjen e papritur ose e hapjes pasaktë dhe përdorimin e 6 dhe 7 chakras.
Problemet më të shpeshta që unë kam parë me ato vetëm fillimi për të punuar me të dhe të hapur chakras e lartë është që duke qenë rreth grupe të mëdha njerëzish, si në situata të tilla publike, ata bëhen të zhytur plotësisht nga shumat e mëdha të energjisë kaotik bombarding tyre. Kjo zakonisht rezulton në ankth dhe konfuzion, dhe kjo shpesh çon në sjelljen e nevrikosur në ndërveprimet e tyre me të tjerët.
Nëse ju reread postin tim origjinal për këtë ju do të shihni se unë të njëjtën gjë tha se kjo bazë.

Quote:
"Unë do të sugjeroj që ju të parë sigurohuni chakras tuaj të tjera janë të hapura, të balancuar dhe në gjendje të mirë para se të bëni këtë dhe së dyti, unë gjithashtu sugjerojnë se, të paktën në fillim, nuk ju lënë 6 dhe 7 chakras plotësisht të hapura me përjashtim kur ju jeni duke medituar. Mbajtja e tyre të hapur në publik dhe 24 / 7 mund të jetë pak dërrmuese derisa ju jeni më të njohur me pune me ta. A nuk mbyllur ato plotësisht kur ju nuk jeni menduar, thjesht i ngadalshëm mënyrë spin poshtë dhe nuk kanë e tyre plotësisht të hapur. NËSE ... ti gjeni edhe se është shumë në fillim, pastaj të shkojnë përpara dhe mbyllur ato, por hapjen e tyre kthehet deri në kohën më të hershme të mundshme dhe vendi i përshtatshëm. "

Unë shpresoj se kjo ka përgjigje mjaft pyetjen tuaj. Nëse jo, ne mund të flasim disa më shumë.
Deri në herën tjetër ...

Dashurisë, dritës dhe bekimin,

Namaste

Thelbi

Essence está offline   Reply With Quote
Pas User Says Thank You to Thelbi për këtë post të dobishme:
ecje blog (07-07-2009)
Old 07-06-2009, 05:19   112 permalink)Admin
Qumeshtor
Shvercer
Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Marina's Avatar

Activity Longevity
1/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssssss7
Marina is on a distinguished road
Send a message via MSN to Marina

Thelbi!!

Faleminderit shumë për përgjigjen tuaj!!

E saj më të qartë tani për mua!

Në Lak'ech
Marina está offline   Reply With Quote
Pas User Says Thank You to Marina për këtë post të dobishme:
Thelbi  (07-07-2009)
Old 07-07-2009, 08:33   113 permalink)Admin
Anëtar
Shvercer
Points: 543, Level: 10Points: 543, Level: 10Points: 543, Level: 10
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

walking the blog's Avatar

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss13
walking the blog is on a distinguished road

Njoftimet e Thelbi këto janë jashtëzakonisht interesante dhe të dobishme - thank you.

Unë jam një karakter të ndritshme me diell që ka për aq kohë sa unë mund të mbani mend është tërhequr për të veshur me ngjyra të zeza apo të errëta, shpesh me një blic të vogël e të kuqe të gjallë 'nxehtë', pink ose aqua. I use ngjyra e zezë si një theks në shtëpinë time dhe të ketë një makinë të madhe të zezë.

Unë jam një person shumë i hapur, por me disa undertones shumë i pasigurt - I really vdes për miratim. Njerëzit priren të thith energji nga mua për shkak të hapjes time dhe pas një kohë unë goditi murin dhe të ndjehen të tmerrshme. A nuk e fiksimit zi ndihmuar gjëra? Duhet të jenë të ndërgjegjshme duke u larguar nga kjo ngjyra? Cilat ngjyra duhet tërhequr në jetën time? PS. mbiemri im është tani Green, është se i rëndësishëm?

Gjithashtu ju mund pika mua në një burim të mirë për të ndihmuar mua kuptojnë chackras dhe si të hapur dhe mbyllur ato. Unë jam i lodhur vazhdimisht dhe me plot të ftohtë. Pyes veten nëse hetimet nxënësi im 'fillim' shpirtërore kanë leftme me chakras hapur? Thank you in advance. Peace.x
walking the blog está offline   Reply With Quote
Old 07-07-2009, 09:12   114 permalink)Admin
Super Anëtar
Moderator

Essence's Avatar

Activity Longevity
7/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1200

Përshëndetje ecje blog,

Për fat të keq unë jam mjaft i zënë me punë të tjera sot dhe nuk kanë kohë shumë për të kushtojnë në forum, por nuk kam lexuar shkrimin tuaj dhe të kërkuar për të dini se unë kam lexuar dhe unë do t'ju përgjigjet sa më shpejt që unë mund të gjej 3D kohë për të bërë kështu. Kjo mund të jetë nesër, por unë do të kthehem me ty për këtë.
Unë thjesht nuk dua që ju të mendoni se unë po injoronte ju.

Deri më vonë,

Namaste

Thelbi
ecje blog (07-09-2009)
Old 07-09-2009, 09:06   115 permalink)Admin
Super Anëtar
Moderator

Essence's Avatar

Activity Longevity
7/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1200

Përshëndetje ecje blog,
Unë vetëm donte të them hello dhe le ti e di unë nuk kemi harruar për përgjigjur pyetjeve tuaja mbi ngjyrat dhe chakras, unë kam qenë vetëm zënë. Unë do të shkoj në atë sa më shpejt që unë ndoshta mund. Faleminderit për mirëkuptimin.
Unë mund të them se ju të shkoni në këtë lidhje për lexim dhe mësim më i madh chakras dhe shumë tema të tjera ...
Chakras - Crystalinks

Deri herën tjetër,

Dashurisë, dritës dhe bekim për ju,

Namaste

Thelbi
ecje blog (07-10-2009)
Old 07-14-2009, 05:34   116 permalink)Admin
Super Anëtar
Moderator

Essence's Avatar

Activity Longevity
7/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1200

Quote:
Originally Posted by ecje blog View Post
Njoftimet e Thelbi këto janë jashtëzakonisht interesante dhe të dobishme - thank you.

Unë jam një karakter të ndritshme me diell që ka për aq kohë sa unë mund të mbani mend është tërhequr për të veshur me ngjyra të zeza apo të errëta, shpesh me një blic të vogël e të kuqe të gjallë 'nxehtë', pink ose aqua. I use ngjyra e zezë si një theks në shtëpinë time dhe të ketë një makinë të madhe të zezë.

Unë jam një person shumë i hapur, por me disa undertones shumë i pasigurt - I really vdes për miratim. Njerëzit priren të thith energji nga mua për shkak të hapjes time dhe pas një kohë unë goditi murin dhe të ndjehen të tmerrshme. A nuk e fiksimit zi ndihmuar gjëra? Duhet të jenë të ndërgjegjshme duke u larguar nga kjo ngjyra? Cilat ngjyra duhet tërhequr në jetën time? PS. mbiemri im është tani Green, është se i rëndësishëm?

Gjithashtu ju mund pika mua në një burim të mirë për të ndihmuar mua kuptojnë chackras dhe si të hapur dhe mbyllur ato. Unë jam i lodhur vazhdimisht dhe me plot të ftohtë. Pyes veten nëse hetimet nxënësi im 'fillim' shpirtërore kanë leftme me chakras hapur? Thank you in advance. Peace.x
Përshëndetje kembe blog,
Së pari, unë kërkoj falje për të marrë kaq shumë kohë për të marrë përsëri për ju, unë kam qenë i lidhur vetëm me punë të tjera. Unë kam shumë frikë unë do të duhet të them keqardhjet e mia ... .. LOL

Ashtu si kemi folur tashmë rreth, njerëzit shohin ngjyra e zezë, sepse ajo është në të vërtetë thithjen dhe reflektuar mbrapa për të na Të gjithë. Ne kemi prekur në konceptin që shumë njerëz empathic kanë një tendencë të mbajnë zi, sidomos para se të vijnë për të mësuar se si të merren në mënyrë më pozitive me dhuratë e tyre. Ajo ndjehet e natyrshme që ato ta bëjnë këtë për shkak të thithjes faktor, por edhe sepse në një nivel nënndërgjegjeshëm ajo ndihet si një vend për t'u fshehur nga sulmet dhe bombardimet e emocionet dërrmuese e të tjerëve. Kjo është ngjyra e Void, barkun e Krijimit.
Veshur dhe përdorimin e zezë në modës dhe mënyra që ju foli nuk ka efekte negative mbi ju në një mënyrë që ka asgjë të bëjë me ngjyrë të zezë dhe në vetvete, por kjo mund të shtoni në çështjet që kanë të bëjnë me ju janë thjesht për shkak të arsye ne kemi biseduar vetëm rreth. Vetëm duke u bërë të vetëdijshëm për këto ndikon ngjyra e zezë do të fillojë të ndryshojë mënyrë që ju shihni e zezë dhe efektet që ka në ju dhe energjisë që shton në jetën tuaj.
Kjo duket për mua vetë juaj e Lartë ka qenë i zënë në punë me ju në atë që ju shpreh ju kanë tendencë që të shtoj flashes të vogël të kuqe të gjallë 'nxehtë', rozë apo aqua për ngjyrat në veshje tuaj, duke shtuar se në fushën tuaj të energjisë. Ngjyra e kuqe është rrënjë e mbijetesës dhe manifestimi, pink është ngjyra e Chakra Zemra dhe aqua është ngjyra e Chakra Zemra Lartë. Njerëzimit se në tranzicion për të jetuar me vetëdije dhe ruajtjen e energjisë së vibrimit Chakra Zemra si një kolektiv. Oh .... dhe Po, unë nuk mendoj se ka rëndësi në faktin se mbiemri juaj është i gjelbër. Gjelbër është ngjyra e shërimit dhe është ngjyra kryesore e Chakra Zemra ... ... Çfarë mendoni ju?
Unë do të sugjeroj se për t'ju ndihmuar të fillojnë të punojnë me problemet tuaja pasiguri, duke shtuar mendoni për ngjyrat e portokalli dhe verdhë në jetën tuaj të përditshme. Add këto ngjyra, prapëseprapë ju mund, në veshin rroba që ju, në ushqimin që ju hani, në ngjyrat që ju mendoni, ne ju pini lëngje. Blej ju disa portokalli dhe kripërat e verdhë me ngjyrë banjë për t'u përdorur në banjë me ujë tuaj, portokalli përdorim, neroli (aromë portokalli), mandarinë, limon dhe vajra aromatike shampoos dhe soaps. (Unë do të sugjeroj që ju përdorni vajra me cilësi të mirë); vend i freskët portokalli dhe verdhë lule me ngjyra në shtëpinë tuaj; mbajnë një gur portokalli dhe një gur të verdhë me ju gjatë gjithë kohës. Përdorni ato për të kujtuar veten e punës që ju po bëni. Gjithsesi ju mund të mendoni për të shtoni energjitë e këtyre dy ngjyrave në jetën tuaj të përditshme do shumë shpejtësi dhe për të ndihmuar rritjen përpara dhe pozitive tuaj, shpirtërore.
Portokalli është ngjyra e Chakra dytë, lidhur me rituale fetare, dhe ka të bëjë me krijimin dhe të Sigurimit. Ju do të filloni Krijimi i një re, dhe më të sigurtë Ju. Yellow është ngjyra e Chakra tretë, rrjet diellore, dhe është Qendra e energjisë do tonë. Ky është vendi ku shumica e njerëzve shpesh përpiqen të hyjnë në fushat tona të energjisë dhe vjedhin pushtetin, por është vend ku energjia padëshiruar më lehtë hyn trupit tonë. Kjo është "underbelly butë". Kjo është arsyeja pse kur ju ndjeheni të sulmuar më përgjithësisht mendojnë se në gropë "e stomakut tuaj" dhe kur i zemëruar shpesh do të kalojnë armë tuaj në një mënyrë që mbulon këtë zonë. Ju jeni instinktivisht do të mbrojnë tuaj Power Center, diellore tuaj rrjet Chakra.
Këto janë disa mënyra që ju mund të fillojnë të punojnë të fundit dhe me çështjet në fjalë për ju. Gjë tjetër Ndihem duhet të theksohet këtu është se ju, duhet të jenë shumë të vetëdijshëm për mendimet, emocionet dhe fjalët që ju përdorni në jetën tuaj të përditshme. Këto janë mjete me të cilat ju po ndërtojnë vetë të ardhmen tuaj dhe botë. Ndërtuar atë me kujdes, paqe dhe dashuri.
Le të diskutuar çështjet e keni lodhur me të qenit vazhdimisht dhe me plot të ftohtë, siç e përshkroi atë. Parë .... ju lutem, nëse ju mendoni se ekziston edhe mundësia vogël ju mund të jeni duke vuajtur nga një problem fizik mjekësor, shkoni shikoni mjeku juaj. Nëse kjo nuk është që rrjedhin nga një problem fizik mjekësor që ka nevojë për vëmendje, atëherë ajo është e lidhur me dhe është një simptomë e çështjeve tuaja pasigurisë. Çështjet juaj pasiguri janë simptomat që rezultojnë të çështjeve emocionale. Çështje emocionale janë krijuar çështje fizike. Ata gjithashtu të krijojë çështje të energjisë në trupin tuaj energjik. Kur lidhem të energjisë tuaj unë mund të shoh se ju keni shumë fusha të dobët në fushën tuaj të energjisë, (atmosferë tuaj). Ka edhe dy pika ku është aq i hollë mund edhe të konsiderohet si një lot në fushën tuaj auric. Një është në shpinën krah në nivelin e pleksus diellore tuaj. Tjetër është në anën e përparme e trupit tuaj dhe është vendosur në zonën tuaj Throat Chakra. Chakra juaj 5.
Ju me të vërtetë mund të përdorni një pastrim të mirë të energjisë dhe disa punë në chakras tuaj. Që nuk janë të vërteta të njohur me pune me energji apo chakras tuaj, unë do t'ju jap një stërvitje të thjeshtë që do të ndihmojë më shumë se ju mund të mendoni. Kur ju jeni banje, në të vërtetë unë do të sugjeroja nje dush do të jetë mirë në qoftë se është e mundshme, ose të paktën dush off pasi të keni bërë këtë punë në një vaskë të nxehtë thithës. Si ju fizikisht të lahet, kujtoj të gjithë të rënda, të errët, të trashë dhe i sëmurë ngjyrave që janë të bashkangjitur për ju, brenda dhe jashtë, duke u pastruar nga trupi juaj energjike. Ashtu si ju larë papastërtitë fizike dhe ndot nga trupi juaj fizik, lani dhe pastroni dirt energjik dhe ndot nga trupi juaj energjike. Shih kjo shpëlarje off prej jush ashtu si ju shpëlarje flluskë sapuni nga trupi juaj. Shih se do poshtë ikjen me ujë si ajo e lë vaskë tuaj. Mos u shqetësoni për tokë, ajo mund ta shndërroj këtë energji në energji të pastër reusable. Mos harroni të hapur chakras në pëllëmbët e duarve dhe shputa të këmbëve tuaja, (qendra e harqe tuaj) dhe le të ikjes së energjisë nga ju ashtu si ju kishte tërhoqi spinën në vaskë me ujë. Gjëja e fundit që ju duhet të bëni është të siguroheni që keni larë të gjithë energjinë negative nga duart tuaja dhe qenë tronditur atë. Pasi ta keni bërë këtë, ju atëherë të qëndrojë në ujë të rrjedhshëm, të lejojë atë për të drejtuar ndaj jush kokë në qoftë se është diçka që ju të gjeni të kënaqshme dhe me këtë parashikojnë një Orb Artë e dritës, një Sun, rreth 12-18 inç mbi kokën tuaj. Kjo është Orb Energjisë të Vetëqeverisjes tuaja të larta. Ajo është një burim i pakufizuar i energjisë ju mund të telefononi me të ri-aktivizoj trupin tuaj fizik për të ndihmuar që ajo të shëruar dhe për të ruajtur veten e saj në nivel optimal të shëndetit dhe vitalitetit. Ju nuk mund të zbrazë këtë burim të energjisë, sepse ajo ka një lidhje të vazhdueshme me njesine e gjithë kjo është, ose të Perëndisë në qoftë se preferoni.
A këtë e përditshme për të paktën një javë dhe ju do të ndjeni një ndryshim. A është dy herë në ditë në qoftë se ju ndjeni nevojë. Pasi ju të mësohemi për të bërë këtë në dush me ujë, ju do të jetë në gjendje më të lehtë për të bërë këtë shpejt dhe me lehtësi çdo ku jeni dhe ndjeni nevojën për të pastruar dhe ri-aktivizoj.

Unë shpresoj se kjo ka ndihmuar ju disa në përpjekjet tuaja. Në qoftë se unë mund të përgjigjem asnjë pyetje më shumë për ju, ju lutem mos ngurroni të pyetni. Faleminderit për lejimin e mua për të ndarë.

Dërgoj ... Zot Unconditional Love, e Përjetshme Hyjnore të Lehta dhe i pallogaritur Numrat e bekimin për Ju dhe juaji.

Namaste

Thelbi K
Old 07-14-2009, 10:45   117 permalink)Admin
Anëtar
Shvercer
Points: 543, Level: 10Points: 543, Level: 10Points: 543, Level: 10
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

walking the blog's Avatar

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss13
walking the blog is on a distinguished road

Thelbi

Unë nuk mund të fillojnë t'ju falënderoj të mjaftueshme për të gjithë kohën dhe dashurinë që keni showered mbi mua - atë që një post amazing!

Unë do të ndjek këshillën tuaj letër ... portokalli nuk ka qenë një ngjyrë që unë jam tërhequr për të, kështu që kjo do të jetë një ndryshim shumë interesante për mua. Unë kam ndjekur lidhjen që ju sugjeroi që lidhen me chakras dhe jam duke filluar për të kuptuar këtë më tani, kështu që përsëri many thanks.

Unë pajtohem për mbiemrin tim i martuar, 'Green', duke qenë të konsiderueshme. Vetëm në rast se unë nuk e kuptojnë se sa i rëndësishëm është ky univers ka dërguar një ekip të tre njerëzit që punojnë për mua, me ndarjen e dy 'Mesazhi Gjelbër'; një vajzë me të gjelbër si mbiemrin e saj dhe një zotëri mbiemrin e të cilit është "Greenwood . Vetëm filluar mbi mua atë që një rastësi gjithë kjo ishte reagimi juaj pas leximit (Unë nuk e përdorni emrin tim në vend të punës i martuar)

Unë jam duke marrë nga rastësi këto '' se burri im dhe kolegu i punës janë të gjithë mësuesit e rëndësishme sa të filloj për të shëruar veten gati për të shkuar për të shëruar me shpresë të ndihmuar të tjerët? Ajo ndjehet si duhet të merrni me të vërtetë të pranishëm dhe shikojmë se çfarë po më bezdis mua rreth tyre dhe të bëjnë këtë me atë që kam nevojë për të zgjidhur për veten. Unë ndoshta duhet të jetë pak më shumë mirënjohëse për to si edhe ....

Çuditshmërisht mjaft mbiemrin e martuar mikut tim më të mirë është 'Brown' dhe një nga njerëzit e mi më pak të preferuar në rrethin tim shoqëror është quajtur edhe 'Brown'. Unë do të peshoj këtë më shumë.

Vëzhgimi tuaja për chakra fytin tim është shumë interesante. Unë jam shumë shpesh frikë të them atë që unë dua të them për frikë e duke u bërë të ndihen të gabuar ose budalla. Unë në të vërtetë punojnë në një nivel të lartë në fushën e komunikimit kështu që kjo është vërtet i çmendur.

Megjithatë, unë mund të punojnë për këtë. Unë shoh shumë gjëra të mëdha rreth meje se kujtoj mua të gjitha ato që unë jam krenar. Edhe duke përdorur këtë faqe gjatë muajve të fundit ka qenë një hap i madh përpara për mua në lidhje me trajtimin e çështjeve të mia dhe duke kërkuar ndihmë. Unë po të shoh duke afirmuar mesazhe kudo unë shoh.

Thank you Thelbi. Ju bekoj të gjithëve për dashuri dhe durim. Askush nuk është kurrë i ashpër ose patronising në këtë faqe interneti. Unë shpresoj që një ditë për t'ju ndihmuar në një farë mënyre. x
walking the blog está offline   Reply With Quote
Old 07-23-2009, 02:21   118 permalink)Admin
Anëtar
Shvercer
Points: 667, Level: 13Points: 667, Level: 13Points: 667, Level: 13
Activity: 12%Activity: 12%Activity: 12%

Vixzen's Avatar

Activity Longevity
4/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss33
Vendndodhja: WV
Vixzen is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by Thelbi View Post
Tomkin Përshëndetje,

Disa e bëjnë këtë thjesht sepse kjo është gjë e pranuar për të bërë brenda fraksionit të shoqërisë ata kanë zgjedhur të ekzistojnë brenda.
Vetëm disa mendime mbi këtë temë.
Për të qenë shumë i sinqertë me ju, unë kam vërejtur që një shumë e natyrshme të talentuar "empaths" kanë një tendencë që të veshin të zeza, veçanërisht kur ata janë të rinj dhe nuk e kuptojnë të vërtetë dhuratë e tyre.
Gjithsesi, vetëm disa mendime mbi këtë ........
Vixzen
(07-23-2009)

Namaste

Thelbi
Hello Thelbi,
Për shumicën e jetës sime kam veshur zi dhe kurrë veten pse. Kur u pyetën shumë herë i ka dhënë përgjigje në lidhje me një njeri që ishte një mekanik i cili është arsyeja pse nuk kam përdorur për të veshin të bardha, por unë jam tërhequr ende të mbajnë zi. Çfarë kam vënë re është se në ditët kur kam nevojë për 'kujdes me' i veshin ngjyra shumë të ndritshme, e jo për të tërhequr vëmendjen por lloji i 'herë me' ku unë nuk dua të tjerëve kuptim. Kjo që ju kanë thënë se në parim shpjegon se si unë jam një sasi të madhe empathic së bashku me gjëra të tjera.

Unë vesh ngjyrat nuk janë aq shumë atë që është në stilin e për atë që ndjej është e dobishme për shpirtin tim në ato ditë dhe shumë herë është e zezë ose të kuqe shumë të errët dhe e dëshpëruar, përgjatë linjave të kuqe e thellë e kaltër e fortë dhe në qoftë se ka kuptim, por e zezë është më e zakonshme për mua.

Thank you very much për njohuritë tuaja i dashur, unë u pyesin nëse ekziston një vend apo vend për më shumë informata si për ngjyrat dhe ngjyra chakra? Unë jam lloj të reja në këtë anë të gjërave, por e vjetër në shumë mënyra në të njëjtën kohë.

Thank you again, të mirë dhe të sigurt,

Njoftim për ngjyra
Vixzen está offline   Reply With Quote
Reply

Fije
Nismėtari Forum Forum Last Post News - Shpirtërore
Colors cody Spiritual Awakening 10 05-27-2009 01:44
Shëndeti: Kujdes Buzz: National veshin Kuq ditë dhe të tjera Health News - US News & World Editor News - Health 10:00 02-06-2009 08:30
Shëndeti: veshin e kuqe për American Heart Association - Pensacola News Journal Editor News - Health 10:00 02-06-2009 08:21
Shëndeti: Duke parë kuqe? 6 shkurt është Dita Kombëtare Wear Red - Press Inc Publikime Editor News - Health 10:00 02-01-2009 06:30
Colors Editor News - Inner Udhëtimi 10:00 10-14-2008 09:40

Threads:
Colors Social Groups Vesh
Colors Social Groups Vesh Social Groups

11-11-2008, 10:10
Display Modes

Ju
mund të mos të hapni tema të reja Ju
mund të mos të hapni tema të reja BB code

është Mbi Smilies
janë Mbi Smilies
Kodi i Mbi Smilies
Larg Trackbacks
janë Mbi Smilies
janë Mbi Smilies
janë Mbi Smilies

. 12.320-????

, Filma Community Filma Community Filma Community -- Filma Community Përkthime Automatik

dorëzuar nga NLP-er dorëzuar nga NLP-er
Copyright © 2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd
Search Engine Optimization nga
AlbaForum 3.1.0 Design by
Mished.co.uk Enter your search terms
Google