Zdi se še niste registrirani v našo skupnost. Za vpis kliknite tukaj ...

Global Oneness Community          
Samodejno Prevodi, ki jih Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Oneness Skupnosti > Global Oneness Main > Moja najljubša praksi!
Register Blogi Členi Fotografije Video posnetki Dobrote FAQ Memberlist Today's Posts Iskati Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Moja najljubša praksi! Kateri je vaš najljubši praksa za duhovnost, osebni razvoj, zdravje ali samo postane uravnotežen? Delite ga z nami! »Start here!

Quick News
Dobrodošli v Global Oneness Community! Global Oneness Skupnosti je kraj za izmenjavo misli in idej o notranje in zunanje spremembe in transformacije. Če želite objaviti morate Registrirajte se tukaj. Nekaj povezav, da začnete z: Forum Home, Socialna Groups, Blogi, Členi, Fotografije, Video posnetki, Video Search, Kontakt, FAQ , Statistika. Have fun in občutek res pozdravil za skupnost!

Opomba: Ta oglas ni prikazan za registrirane člane

Tags
Threads: Colors , Nositi
Videos: Colors , Nositi ,

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-04-2009, 07:58   #10 (permalink)
New Member
Junior države
Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Marina's Avatar

Activity Longevity
1/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssssss7
Thanked 7 Times v 6 Posts
Marina is on a distinguished road
Send a message via MSN to Marina

Re: Barve nosite

Citat:
Originally Posted by Essence View Post
Vodenje, da so odprte v javnih in 24 / 7 lahko bit prepričljivo, dokler ne boste bolj seznanjeni z dela z njimi.
Essence Hej!
Hvala za delitev nekaterih pomenov barv!!

Vidim nekaj barv, ko sem na trance stanju, in jaz vedno poskušajo dobiti pomen teh barv, če želite izvedeti več o potovanju. Menim, da vijolične, rdeče in zelene barve, ki so najbolj i povezati.

In sem objavil, da citiram, ker sem hotel vedeti, zakaj mislite, da je velik, da začne tretje oko na 24/ 7?

In Lak'ech
Marina está offline   Reply With Quote
Po User Says Thank You do marine Za to Useful Post:
Essence  (07-04-2009)
Old 07-04-2009, 06:00   #11 (permalink)
Super država
Moderator
Points: 15,275, Level: 85Points: 15,275, Level: 85Points: 15,275, Level: 85
Activity: 43%Activity: 43%Activity: 43%

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1200
Blog Entries: 3
Thanked 1306 Times v 703 Posts
Essence is on a distinguished road

Lep pozdrav Marina,
Hotel sem, da trenutek za odgovor na vaše vprašanje. You vprašal:
"Jaz sem objavil, da citiram, ker sem hotel vedeti, zakaj mislite, da je velik, da začne tretje oko na 24 / 7?"

Prvič, za tiste, ki so seznanjeni z zavestno delajo s svojimi čakre in so početje to zakaj bivši, ki Tretje oko (6. čakra) in Crown (7. čakro) odprt ves čas, ponavadi ne predstavlja težav. Toda za tiste, ki so šele v zadnjem času zavestno odprti in delo z njimi, lahko to včasih povzroči težave. Telesne manifestacije tega lahko segajo od občutka utrujenosti, da se dovzetne za prehladi, (ponavadi povezana z nenadno odprtje 1. do 5. čakre), vse do zmede, izguba koncentracije, razdražljivost in čustveni stres, da se v izrednih primerih ... halucinacije. Ti simptomi so vrsta najpogosteje povezana z nenadno odprtje ali nepravilno odpiranje in uporabo 6. in 7. čakre.
Najpogostejše težave, sem videl s tistimi, ki šele začenjajo z delom in odprejo svoje višje čakre je, da je v tem, da okoli velikih skupin ljudi, kot so v javnih situacijah, ko so preobremenjeni z velikimi količinami kaotične energije obstreljevanjem njih. To ponavadi povzroči strah in zmedo, in to pogosto vodi do razdraženosti vedenje v interakcijah z drugimi.
Če ste reread moj original post o tem boste videli, da sem rekel, to isto osnovno stvar.

Citat:
Bo "Predlagam, da se najprej prepričajte, da vaš druge čakre so odprte, uravnotežene in v dobrem stanju, preden to storite, in drugič, sem tudi kažejo, da vsaj na začetku, ne pustite 6. in 7. čakre popolnoma odprt, razen če ste meditira. Ohranjanje, da so odprte v javnih in 24 / 7 lahko bit prepričljivo, dokler ne boste bolj seznanjeni z dela z njimi. Ne jih določa popolnoma zapre, ko se ne meditira, samo počasi spin pot navzdol in ne smejo jih popolnoma odprt. ... če boste našli celo, da je preveč na začetku, potem pa nadaljujte ter jih zaprli dol, pa odprto nazaj gor v najkrajšem možnem času in priročno mesto. "

Upam, da je v zadostni meri odgovoril na vaše vprašanje. Če ne, bomo še kakšno rekli.
Do naslednjič ...

Ljubezen, Svetloba in Blagoslovil,

Namaste

Essence

Essence está offline   Reply With Quote
Po User Says Thank You na Essence Za to Useful Post:
hoja blog (07-07-2009)
Old 07-06-2009, 05:19   #12 (permalink)
New Member
Junior države
Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Marina's Avatar

Activity Longevity
1/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssssss7
Thanked 7 Times v 6 Posts
Marina is on a distinguished road
Send a message via MSN to Marina

Essence!

Hvala lepa za vaš odgovor!

Njena bolj jasno, zdaj me!

In Lak'ech
Marina está offline   Reply With Quote
Po User Says Thank You do marine Za to Useful Post:
Essence  (07-07-2009)
Old 07-07-2009, 08:33   #13 (permalink)
Države
Junior države
Points: 543, Level: 10Points: 543, Level: 10Points: 543, Level: 10
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

walking the blog's Avatar

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss13
Kraj: Liverpool
Thanked 12 Times v 7 Posts
walking the blog is on a distinguished road

Essence teh objav so zelo zanimive in koristne - hvala.

Jaz sem svetel sončni značaj, ki je tako dolgo, dokler se spomnim bila sestavljena na nošenje črno ali temne barve, pogosto z malo trenutek od živahnega "vroče", rdeče, roza ali aqua. Jaz raba črno kot poudarek barve v svoj dom in imajo ogromen črn avto.

Jaz sem zelo odprta oseba, vendar z nekaterimi zelo negotove podtoni - Res hrepenijo odobritev. Ljudje pogosto sesati energijo od mene zaradi moje odprtosti in potem ko sem udaril zid in počutim grozno. Je črna posnetka ne pomaga stvari? Če sem se zavestno odmikajo od te barve? Kakšne barve je treba pritegniti v moje življenje? PS. moj priimek je zdaj zelena, je to pomembno?

Prav tako si lahko točke mi dober vir, da mi pomaga razumeti chackras in o tem, kako odpreti in zapreti njih. Jaz sem stalno izčrpana in poln hladnega. Zanima me, če je moja "zgodnjega učeči" duhovno preiskave so leftme z odprtimi čakre? Hvala vnaprej. Peace.x
walking the blog está offline   Reply With Quote
Old 07-07-2009, 09:12   #14 (permalink)
Super država
Moderator

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1200

Pozdrav hoja blog,

Na žalost sem precej zaposlen z drugim delom danes in nimajo veliko časa nameniti forum, vendar sem prebral vaše delovno mesto in biti brez pustiti veš, da sem prebral in jaz vam bo odgovoril takoj, ko najdem 3D časa, da to storijo. Lahko se jutri, pa bom dobil nazaj z vami o tem.
Samo ne želim, da misliš, da sem bil neupoštevanje vas.

Do leta kasneje,

Namaste

Essence
hoja blog (07-09-2009)
Old 07-09-2009, 09:06   #15 (permalink)
Super država
Moderator

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1200

Pozdrav hoja blog,
Sem hotel reči zdravo in vam nisem pozabili odgovor na vaša vprašanja o barvah in čakre, sem pravkar zaseden. Bom dobil, da ga takoj, ko sem morebiti lahko. Hvala za razumevanje.
Lahko rečem, da, da greš na to povezavo za veliko branja in učenja na čakre in mnogih drugih temah ...
Čakre - Crystalinks

Do naslednjič,

Ljubezen, Svetloba in blagoslov za vas,

Namaste

Essence
hoja blog (07-10-2009)
Old 07-14-2009, 05:34   #16 (permalink)
Super država
Moderator

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1200

Citat:
Originally Posted by hoja blog View Post
Essence teh objav so zelo zanimive in koristne - hvala.

Jaz sem svetel sončni značaj, ki je tako dolgo, dokler se spomnim bila sestavljena na nošenje črno ali temne barve, pogosto z malo trenutek od živahnega "vroče", rdeče, roza ali aqua. Jaz raba črno kot poudarek barve v svoj dom in imajo ogromen črn avto.

Jaz sem zelo odprta oseba, vendar z nekaterimi zelo negotove podtoni - Res hrepenijo odobritev. Ljudje pogosto sesati energijo od mene zaradi moje odprtosti in potem ko sem udaril zid in počutim grozno. Je črna posnetka ne pomaga stvari? Če sem se zavestno odmikajo od te barve? Kakšne barve je treba pritegniti v moje življenje? PS. moj priimek je zdaj zelena, je to pomembno?

Prav tako si lahko točke mi dober vir, da mi pomaga razumeti chackras in o tem, kako odpreti in zapreti njih. Jaz sem stalno izčrpana in poln hladnega. Zanima me, če je moja "zgodnjega učeči" duhovno preiskave so leftme z odprtimi čakre? Hvala vnaprej. Peace.x
Pozdrav Hoja blog,
Najprej se opravičujem za tako dolgo, da se vrnem k tebi, sem pravkar povezana z drugim delom. Bojim se, imam veliko bom moral reči, da mi opravičujem ... .. LOL

Kot smo že govorili, ljudje videli barva črna, ker je dejansko absorbira in odražajo nazaj do nas Vse. Smo se dotaknili empathic koncept, da mnogi ljudje so nagnjeni k nositi črno, še posebej, preden pridejo, če želite izvedeti, kako ravnati v bolj pozitiven način, s svojimi darilo. Zdi se samoumevno, da se jim to zaradi absorpcije dejavnik, ampak tudi zato, ker na podzavesti ravni, je občutek, kot mesto za skrivanje pred napadi in obstreljevanje z veliko čustev drugih. Je barva Void, maternico Creation.
Nosi črno in uporabo v modi in načinov, kako so govorili o nima negativnih učinkov na vas na način, ki ima kaj opraviti s črno barvo in za samo po sebi, vendar pa lahko dodate vprašanja, ki ga obravnavajo zgolj zaradi razlogov smo pravkar govorili. Samo opazijo teh vplivov barva črna bodo začeli spreminjati način vidite črno in posledice, ki jih je za vas in energije, ki jo dodaja, da vaše življenje.
Zdi se mi, vaš Višji Jaz je bil zaposlen pri delu z vami, da ste navedla, ste nagnjeni dodati majhne prebliske živahnega "vroče", rdeče, roza ali aqua za barve v svoji obleki, s čimer se je na svoj področju energetike. Koren je rdeča barva preživetje in manifestacije, roza je barva srca in Chakra aqua je barva visokega Heart Chakra. Človeštvo je prehodu v zavestno življenje in ohranjanje energije vibracije Heart Chakra kot kolektivno. Oh .... in Da, mislim, da je pomen dejstva, da je vaš priimek Green. Zelena je barva zdravljenja in je glavna barva Heart Chakra ... ... Kaj praviš?
Bom kažejo, da se boste začeli delati po svoje negotovosti težave, menite o dodajanju barve Orange in Yellow za vaše vsakdanje življenje. Dodaj teh barv nekako lahko, v obleko nosiš, v hrane, ki jo jeste, v barvah misliš o, v tekočine pijete. Kupi si nekaj oranžno in rumeno obarvane soli kopel uporabiti v vodni kopeli, z uporabo oranžna, Neroli (oranžna vonj), Mandarin, limone in dišečih olj, šamponi in mila. (Bom vam predlagam uporabo kakovostnih olj); kraj sveže rumene in oranžne barve cvetja v tvoji hiši; izvedbo oranžno kamen in rumeno kamen z vami ves čas. Uporabite jih opozoriti sami delo delate. Kakorkoli lahko si misliš, da dodate energij teh dveh barv v vsakdanjem življenju bo zelo hitro in pomaga vašo prihodnost in pozitivni, duhovni rasti.
Oranžna je barva drugega Chakra, Sakralna, in gre za ustvarjanje in varnost. Vi ste začeli Ustvarjanje novih in bolj zanesljiv You. Rumena je barva tretje Chakra, Solar plexus, in je središče naše Will Power. To je kraj, kjer ljudje najbolj pogosto poskušajo vstopiti naših energetskih polj in moč ukrasti, je kraj, kjer neželenega energijo najlažje vstopi naše telo. To je »mehki trebuh". Zato, ko se počutite napadli vas najbolj splošno čutijo v "jamo vašega želodca" in ko bo jezna pogosto prečkajo roke na način, ki pokriva to področje. Nahajate se nagonsko ščiti vaše Will Power Center, vaš Solar plexus Chakra.
To je nekaj načinov, kako lahko začnete delati mimo in skozi vprašanja pri roki zakaj vi. Druga stvar, menim, treba ugotoviti, tukaj je, da vas je treba zelo zaveda misli, čustva in besede, ki jih uporabite v svojem vsakdanjem življenju. To so orodja, s katerimi si gradijo svojo prihodnost sebe in sveta. Zgradite jo skrbno, miru in ljubezni.
Let's razpravljali o vprašanjih, ki ga imajo s tem, da stalno izčrpana in polna mrzlo, kot si opisal. Prvič .... prosim, če mislite, da ni niti najmanjše možnosti, vam lahko trpijo zaradi fizičnega zdravstveni problem, pojdi obiskati svojega zdravnika. Če to ne izhaja iz fizičnega zdravstveno težavo, ki potrebuje pozornost, potem je povezan in je simptom negotovosti vaših vprašanj. Vaša negotovost vprašanja so simptomi, ki izhajajo iz čustvenih zadev. Čustvena vprašanja ustvarjajo fizično vprašanja. Prav tako ustvarjajo energetskih vprašanjih v vašem telesu energična. Ko sem se povežete z energijo Vidim, da imate veliko šibkih območjih v vašem področju energije, (vaša aura). Obstajajo celo dveh mestih, kjer je tako tanka, da lahko tudi šteje solza v vašem Zlat področju. Prvi je na hrbtu strani na ravni vaše Solar plexus. Druga pa na sprednji strani telesa in se nahaja na vašem območju grlo Chakra. Vaša 5. Chakra.
Lahko bi dejansko uporabljajo dobro čiščenje energije in nekaj dela na vašem čaker. Ker niste resnično pozna delo z vašo energijo ali vaše čakre, vam bom dal preprosta vaja, ki bo pomagala več kot si morda mislite. Ko se kopanja dejansko bi predlagal prho bo bolje, če je to sploh mogoče, ali vsaj prha ugasnila, ko vam to delo v vročem namakanje kad. Kot ste fizično kopanje, vizualizirati vsa težka, temna, debele in nezdrave barve, ki so pritrjeni na vas, notri in ven, pa očiščena iz vašega energetskega telesa. Tako kot si umijte telesno umazanijo in Umazanija iz svojega fizičnega telesa, oprati in očistiti energetske umazanijo in Umazanija iz vašega energetskega telesa. Glej ga splakovanje sveže od vas, kot ste vi sperite milnici iz vašega telesa. Glej, da gremo po odtok z vodo, saj zapusti vašo kad. Ne skrbi za zemljo, lahko ona Prenrediti te energije na področju čiste energije za enkratno uporabo. Ne pozabite, da odprete čakre v dlaneh vaših dlani in podplatov nog, (središče vašega loki) in pustite energije beg od vas, kot ste vi imeli potegnil vtič na kad vode. Zadnje, kar morate storiti je, preverite, ali imate oprati vse negativne energije iz vaših dlani in pretresti it off. Ko ste storili to, potem ti stoji v tekočo vodo, dovolite, da bi vas povozil glavo, če je to nekaj, kar boste našli užitek, in s tem duhu si predstavljati Golden Orb svetlobe, Sun, približno 12 do 18 centimetrov nad glavo. To je energija Orb vašega Higher Self. Je neomejen vir energije, ki jih lahko pozove, da ponovno Povečati energijo vaše fizično telo, da pomagajo pri celjenju in ohranila samo na optimalno raven varovanja zdravja in vitalnosti. Ne morete tanjšajo tega vira energije, ker se je stalno povezavo enost vse, kar je, in Bogu, če vam je ljubše.
Ali to vsakdanje vsaj en teden, in boste počutili razliko. Ali pa dvakrat na dan, če čutite potrebo. Ko se navadiš na ta način pod tušem z vodo, boste lažje lahko to hitro in preprosto vsak, kjer ste in občutek, da je treba očistiti in ponovno Povečati energijo.

Upam, da je pomagal vam nekateri v vašem truditi se. Če morem odgovoriti na vsa vprašanja, več za vas prosim potipati prost zaprositi. Zahvaljujemo se vam za kar mi deliti.

I poslali ... Neskončna brezpogojno ljubezen, Večno Divine Light in neizmerno Število Blagoslovil do vas in Lep pozdrav.

Namaste

Essence K
Old 07-14-2009, 10:45   #17 (permalink)
Države
Junior države
Points: 543, Level: 10Points: 543, Level: 10Points: 543, Level: 10
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

walking the blog's Avatar

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss13
Kraj: Liverpool
Thanked 12 Times v 7 Posts
walking the blog is on a distinguished road

Essence

Ne morem se vam dovolj zahvaliti za vse čas in ljubezen, ki ste showered na mene - kaj neverjetno post!

Bom po nasvet, da pismo ... oranžna še nikoli ni bila barva, ki sem opozoriti na, tako da bo to zelo zanimivo spremembo zame. Sem sledil povezavo, ki ste predlagali v zvezi z čakre in sem že zdaj bolj razumem to, da spet hvala lepa.

Strinjam se o moji poročen priimek, "zelena", ki so pomembne. Samo v primeru, sem storil ne zavedajo, kako pomembno je to vesolje poslal me je ekipa treh ljudi, da delajo za mene, z dvema izmenjava sporočila "zelena", dekle z zeleno, ker se njen priimek in gentleman čigar priimek je "Greenwood ". To šele prišel za mano, kaj naključje, vse to je bilo po branju vašega odgovora (jaz ne uporabljajte mojega priimka na delovnem mestu)

Jaz sem, ki iz teh "naključij", da je moj mož in kolegu so vse pomembne učitelje, kot sem začel zdraviti sem pripravljena iti na upajmo, da pomagajo zdraviti druge? Zdi se mi, da moram zares sedanje in pogledati, kaj me gnjavi o njih in se nanašajo na to, kaj moram rešiti o sebi. Verjetno je treba malo bolj hvaležna za njih, pa tudi ....

Nenavadno je moj najboljši prijatelj je poročen priimek je "Brown" in eden od mojih najljubših ljudi, vsaj v mojem socialnem krogu se imenuje tudi "Brown". Bom premisli o tem več preveč.

Vaša ugotovitev o mojem grlu čakra je zelo zanimivo. Jaz sem zelo pogosto strah povedati, kaj hočem povedati zaradi strahu, da bodo na napačen občutek ali neumno. Pravzaprav sem delo na višji ravni komunikacije, tako to je res noro.

Vendar pa lahko delam na tem. Vidim veliko velikih stvari okrog mene, da me spomni vsega, kar sem ponosen. Tudi z uporabo te spletne strani v zadnjih mesecih je bil velik korak naprej za mene v smislu mojega reševanju vprašanj in prosi za pomoč. Vidim sporočila, ki potrjuje, povsod sem videti.

Hvala Essence. Blagoslovi vas vse za vašo ljubezen in potrpežljivost. Nihče ni nikoli neprijaznih ali pokroviteljsko na tej spletni strani. Upam, da nekega dne, da vam pomaga na nek način. x
walking the blog está offline   Reply With Quote
Old 07-23-2009, 02:21   #18 (permalink)
Države
Junior države
Points: 667, Level: 13Points: 667, Level: 13Points: 667, Level: 13
Activity: 12%Activity: 12%Activity: 12%

Vixzen's Avatar

Activity Longevity
4/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss33
Vixzen is on a distinguished road

Citat:
Originally Posted by Essence View Post
Lep pozdrav tomkin,

Veš, ne morem govoriti, za druge, ampak jaz bi podjetje ugibati, da je za mnoge, ki so stalno nosijo črne obstaja razlog, da je verjetno na nek način povezana s čustvenimi vprašanji. Ne glede na osebni Illusion živijo v, ne glede drama črto zgodbo fizičnega življenja, ki so jih in ustvarjajo sami vsakodnevno so več kot verjetno, se borijo z zelo globokimi čustvi.
Nekateri to preprosto zato, ker je to sprejeta stvar v frakcije družbe so se že odločile, da obstajajo znotraj.
Samo nekaj misli o tej temi.
OH .... in mimogrede, ni potrebe za strah ali pa se "prestrašila" s črno barvo. Človek je dal, da konotacije besed "negativne" in / ali "zlo". Vibracij črne in sama po sebi ni od te energije. Kot Pravzaprav je črna absorbira. "Barva" črne je ustvarjen zato, ker so vse druge barve absorbira vanjo in odtenka vidimo kot "črni", se odbijejo nazaj na nas. Black je pravzaprav zelo zaščitni in zdravilni "color", če se jih obravnava njegovo pravilno perspektivo in pravilno namere v zvezi z njo.
Če želite biti zelo iskren z vami, sem opazil, da je veliko naravno nadarjenih "empaths" so nagnjeni k nositi črno, zlasti če so mladi in dejansko ne razumejo svoje darilo. To pa zato, ker te še niso naučili, da nadzorujejo svoje moči in so preobremenjeni z drugimi čustvene energije. Žal za njih, je nosil črna le še povečuje njihovo dilemi, ker je le bolj absorbira. To bi bilo bolje, da nosijo belo ali drugo svetlo barvo.
Kakorkoli že, samo nekaj misli o tem ........

Namaste

Essence
Pozdravljeni Essence,
Za večino svojega življenja sem nositi črno in nikoli ni spraševal, zakaj. Na vprašanje, kolikokrat sem odgovoril približno ob človeku, ki je bil mehanik, ki je nikoli ne uporabljajo zato sem nositi belo, ampak jaz sem še vedno sestavljen nositi črno. Kaj sem opazil, da na dneve, ko rabim "me" pozornost nosim zelo svetle barve, ne da bi pritegnili pozornost, vendar tip "me", času, ko ne želim, da občutek druge. To ste rekli, da je v bistvu razlaga, kot sem veliko empathic skupaj z drugim.

Barve nosim jih ni toliko, kar je v slogu, kaj čutim, je koristno, da moja duša na tiste dneve in kolikorkrat je črno ali zelo temno rdeče in blues, po zgledu safir in rubin, če je to smiselno, pa črna je ena najpogostejših mi.

Hvala lepa za vaš vpogled dragi, sem bil začuden če je lokacija ali kraj, za več informacij o tem, barv in čakro barve? Jaz sem se novega na to stran od stvari, ampak starih na več načinov hkrati.

Hvala še enkrat, je dobro in je varna,

Vixzen
Vixzen está offline   Reply With Quote
Reply

Podobna Threads
Nit Thread Starter Forum Odgovori Last Post
Kaj je smisel vsega, kar je? cody Spiritual Awakening 10 05-27-2009 01:44
Health: Health Buzz: National Wear Red Day and Other Health News - US News & World Editor News - Health 0 02-06-2009 08:30
Zdravje: Wear rdeča za American Heart Association - Pensacola Revija novice Editor News - Health 0 02-06-2009 08:21
Zdravje: videnje rdeča? 6. februar je Državni Wear Red Day - Press Publications Inc Editor News - Health 0 02-01-2009 06:30
Religija: Pet Main Odežda Colors - kaj pomenijo in če so Rabljena Editor Novice - Inner Journey 0 10-14-2008 09:40

Tags
Colors , Nositi
Colors , Nositi ,

Thread Tools
Display Modes

Napotitev Pravila
Ti ne sme post nove teme
Ti ne sme post Odgovori
Ti ne sme post attachments
Ti ne sme edit your posts

BB code je Na
Smilies so Na
[IMG] koda Na
HTML koda je Izključen
Pingbacks so Na
Refbacks so Na

All times are GMT. The time now is 11:27.

Samodejno prevajanje ki jih NLP-er