|
|
|
|||||||
| Farby nosíš | Blog | Články | Fotografie | Videá | Goodies | FAQ | Memberlist | Dnešné príspevky | ? | Farby nosíš | Farby sa nosia? | Chat Miestnosť |
| Môj obľúbený praxi! Aká je vaša obľúbená prax pre duchovnosť, osobný rozvoj, zdravie alebo jednoducho stáva vyvážená? Podeľte sa s nami! |
| Rýchle správy |
| Vitajte na globálnu jednotu spoločenstva!
Globálne jednotu spoločenstva je miestom na zdieľanie myšlienok a nápadov o vnútorné a vonkajšie zmeny a transformácie. Ak chcete post musíte registrovať tu. Niektoré odkazy na začiatok:
Forum Home,
Sociálne skupiny,
Blogy,
Články,
Fotografie,
Videá,
Video Search,
Kontaktujte nás,
FAQ ,
Štatistika.
Bavte sa a cítim sa naozaj privítal na komunitu!
|
| Tagy |
![]() |
|
|
LinkBack | Farby nosíš | Farby nosíš |
|
|
#10 (permalink) | |||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Farby nosíte?:
Thanks for sharing niektoré farieb významov!! Vidím niektoré farby, keď som v tranze, a ja sa vždy snaží dostať význam týchto farieb sa dozvedieť viac o ceste. Mám pocit, že fialovej, červenej a zelenej farby, ktoré sú aj pripojiť väčšinu. A ja som vyslaný, že citát, pretože som chcel vedieť, prečo si myslíte, že je to naprostá otvoriť tretie oko na 24/ 7? V Lak'ech |
|||
|
| Po užívateľov hovorí Thank You For This k Marina Užitočné post: |
Essence
(07-04-2009)
|
|
|
#11 (permalink) | ||
|
Super člen
Moderátor
|
Re: Farby nosítePozdravy Marina,
Chcel som len chvíľku na odpoveď na vašu otázku. Pýtali ste sa: "Ja som vyslaný, že citát, pretože som chcel vedieť, prečo si myslíte, že je to naprostá otvoriť tretie oko na 24 / 7?" Po prvé, pre tých, ktorí sú oboznámení sa vedome pracuje s ich Čakry a robia ju niekedy s Third Eye (6. čakra) a koruna (7. čakra) otvoriť celú dobu, zvyčajne nepredstavuje žiadne problémy. Ale pre tých, ktorí práve začínajú vedome otvoriť a pracovať s nimi, to môže niekedy viesť k problémom. Fyzické prejavy tejto sa môže pohybovať od pocit únavy, že sú citlivé na prechladnutie, (zvyčajne spojená s náhlym otvorením 1. až 5. čakry), celá cesta k omylu, strata koncentrácie, podráždenosť a emocionálny stres, aby v extrémnych prípady ... halucinácie. Tieto symptómy sú najčastejšie spojené s náhlym otvorením alebo nesprávne otvorenie a používanie 6. a 7. čakry. Medzi najčastejšie problémy, som videl u tých ešte len začína pracovať s vyššou a otvoriť svoje čakry, je, že v tom, že okolo veľkých skupín ľudí, napríklad vo verejných situáciách, ktoré sa stretávajú sa veľké množstvo energie chaotického bombardujú je. To zvyčajne vedie k úzkosti a zmätku, a to často vedie k podráždenosti správania v ich interakcii s ostatnými. Ak si prečítala môj pôvodný príspevok na toto uvidíte, že som povedal to isté základné vec. Citácia: "Ja navrhujem, aby sa najprv uistite sa, že ostatné čakry sú otvorené, vyrovnané a v dobrom stave, ako to urobíte, a za druhé, som tiež naznačujú, že aspoň na začiatku, nemôžete nechať 6. a 7. čakry plne otvorený výnimkou prípadov, keď medituje. Keeping je otvorená vo verejných a 24 / 7 môže byť trošku zložitejšie, kým sú lepšie oboznámení sa s nimi pracujú. Neodstrkuj je úplne dole, keď nie sú meditovať, jednoducho pomalé rotácie cesta nadol a nebudú sa musieť je plne otvorený. KEĎ ... zistíte aj to je príliš veľa na začiatku, potom sa do toho pustite a zavrieť ich, ale otvoriť sa späť na najbližšie vhodný čas a miesto. " Dúfam, že to bolo dostatočne odpovedal na vašu otázku. Ak nie, môžeme hovoriť viac. Až do nabudúce ... Láska, Svetlo a požehnanie, Namaste Essence |
||
|
| Po užívateľov hovorí k Essence Thank You For This Užitočné post: |
chôdze blog (07-07-2009)
|
|
|
#12 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Farby nosíteEssence!
Veľmi vám ďakujem za vašu odpoveď! Jeho viac jasné, teraz pre mňa! ![]() V Lak'ech |
||
|
| Po užívateľov hovorí Thank You For This k Marina Užitočné post: |
Essence
(07-07-2009)
|
|
|
#13 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Farby nosítePodstate tieto príspevky sú veľmi zaujímavé a užitočné - děkuji.
Som za jasného slnečného znak, ktorý má tak dlho, ako si spomínam, bol vypracovaný na sebe čiernej alebo tmavej farby, často s malým zábleskom živej 'horúce' červené, ružové alebo aqua. Používam ako akcent čiernej farby v mojom dome a majú obrovské čierne auto. Som veľmi otvorený človek, ale s niektorými veľmi neisté tóny - naozaj túži po schválení. Ľudia majú tendenciu vysávať energiu zo mňa kvôli mojej otvorenosti a po chvíli som narazila na stenu a cítia hrozne. Je čierna fixácia nepomôže, čo? Mal by som byť vedome vzďaľuje od tejto farby? Akú farbu by som mal prilákať do svojho života? PS. moje priezvisko je dnes zelené, je to významná? Tiež môžete namiesto mňa dobrý zdroj, aby mi pomohol pochopiť, o chackras a ako otvoriť a zatvoriť. Som stále vyčerpaná a plné chladu. Som zvedavý, či moja 'čoskoro študent' duchovný vyšetrovania left s otvoreným čakry? Thank you in advance. Peace.x |
||
|
|
|
#14 (permalink) | ||
|
Super člen
Moderátor
|
Re: Farby nosítePozdravy peši blog,
Bohužiaľ som dosť zaneprázdnený s inou prácu a dnes nemajú toľko času venovať sa vo fóre, ale čítal som váš príspevok a chcel, aby si vedel, že som si prečítal, a ja odpoviem hneď ako to najdu 3D čas tak urobiť. Môže to byť zajtra, ale ja sa vrátim s vami na toto. Len som nechcel, aby si myslel, že som ignorovala vás. Až neskôr, Láska, Svetlo a požehnanie, Namaste Essence |
||
|
chôdze blog (07-09-2009)
|
|
|
#15 (permalink) | ||
|
Super člen
Moderátor
|
Re: Farby nosítePozdravy peši blog,
Len som chcel povedať ahoj a nech viete, som nezabudol o odpovede na vaše otázky týkajúce farby a čakry, práve som bol zaneprázdnený. Pôjdem na to, akonáhle som len možné. Ďakujeme za pochopenie. Môžem povedať, aby si šiel na tento odkaz pre skvelé čítanie a učenie o čakrách a mnoho ďalších tém ... Čakry - Crystalinks Až do nabudúce, Láska, Svetlo a požehnanie vám, Namaste Essence |
||
|
chôdze blog (07-10-2009)
|
|
|
#16 (permalink) | |||
|
Super člen
Moderátor
|
Po prvé, ospravedlňujem sa za to tak dlho trvá dostať sa späť k vám, práve som bol zviazaný s inou prácu. Obávam sa, že veľa budem musieť povedať, ospravedlňujem sa Rovnako ako sme už hovorili, ľudia vidia čierna farba, pretože je skutočne absorbuje a odráža späť k nám Všetko. Máme sa dotkol pojmu empatické, že mnohí ľudia majú tendenciu v čiernom, a to najmä pred tým, ako sa dozvedia, ako sa vysporiadať s viac pozitívnym spôsobom, s darom. Je toho názoru, prirodzené im to, pretože absorbuje faktorom, ale aj preto, že na podvedomé úrovni, že sa cíti ako úkryt z napadnutia a bombardovanie drvivej emócie druhých. Je to farba Void, womb stvorenia. Nosenie a používanie čierne módy a spôsoby, ako ste hovoril o nemá žiadne negatívne účinky na vás tak, že má čo do činenia s čiernou farbou samo o sebe, ale môže pridať na otázky, ktoré sa zaoberajú len preto, ze dôvodov sme práve hovorili. Len sa dozvie o tieto vplyvy čierna farba sa začne meniť spôsob, akým vidíte čiernou a to má vplyv na vás a dodáva energiu do vášho života. Zdá sa mi vaša Vyššie Ja bol zaneprázdnený v práci s vami, že ste uviedol, ste skôr pridať malé záblesky žiarivých Ja navrhujem, aby vám pomôžu začať pracovať prostredníctvom svojho neistoty problémy, si myslíte o pridaní farby oranžová a žltá pre váš každodenný život. Pridať tieto farby rovnako, môžete, v oblečenie nosíte, v jedle, ktoré jete, v farbách si myslíte o tom, v tekutín pijete. Kup si nejaké oranžovej a žltej farby kúpeľové soli pre použitie vo vašej vaničkou, použite pomaranč, neroli (pomaranč vôňa), mandarínka, citrón a vonných olejov šampóny a mydlá. (Budem odporúčame používať kvalitné oleja), namiesto čerstvého oranžovej a žltej farby kvetov vo vašom dome vykonať oranžový kameň a žltý kameň s vami po celú dobu. Používajte je pripomenúť si o prácu, ktorú robia. Každopádne si môžete myslieť pridať energie týchto dvoch farieb do vášho každodenného života značne rýchlosť a pomáhať si dopredu a pozitívne, duchovný rast. Oranžová je farba, druhá čakra, Sakrálne, a je o vzniku a bezpečnosť. Ak ste začať vytvárať nové a bezpečnejšie You. Žltá je farba tretia čakra solar plexus, a je centrum našej Will Power. To je miesto, kde sa ľudia najčastejšie snažia vstúpiť do našej energetickej poľa a ukradnúť moc, to je miesto, kde nechcené energia najľahšie nadobúda naše telo. Je Jedná sa o niekoľko spôsobov, ako môžete začať pracovať v minulosti a cez problémy v ruke pre vás. Ďalšia vec, cítim nutné konštatovať, je, že vás musí byť veľmi poznať myšlienky, emócie a slová, ktoré používame vo svojom každodennom živote. Ide o nástroje, ktoré si budujete svoju budúcnosť seba i svet. Build to opatrne, mieru a láske. Dovoliť prosím, ak si myslíte, že existuje sebemenší možnosť, že by ste mohli byť s telesným zdravotný problém, choďte navštívte svojho lekára. Ak to nie je vyplývajúce z fyzikálnych zdravotný problém, ktorý potrebuje pomoc, potom je s nimi súvisí a je prejavom vašej neistoty otázok. Vaše otázky sú neistoty vyplývajúce príznaky emocionálne problémy. Emocionálne problémy, ktoré vytvárate fyzické problémy. Ale tiež vytvárajú energetické problémy v energetickej telo. Keď som sa pripojiť k vašej energie Vidím, že máte mnoho slabých miest v oblasti energetiky, (auru). Existujú dokonca dve miesta, kde to je tak tenký, že by bolo dobré, byť považovaný za slzu v Auric oblasti. Jednou z nich je na chrbte-strana na úrovni svojho solar plexus. Na druhej strane je na prednej strane tela a je umiestnená na krku oblasti čakry. Vaše 5. čakry. Naozaj mohla použiť správne hospodárenie s energiou vyčistenie a nejakú prácu na svoje čakry. Pretože ste jo To každý deň po dobu najmenej jedného týždňa a budete cítiť rozdiel. Urobte to dvakrát denne, ak cítite potrebu. Potom, čo si zvyknete na to robí v sprche s vodou, budete lepšie schopní to urobiť rýchlo a jednoducho všetkých, kde ste a cítite, že je potrebné čistiť a re-povzbudiť. Dúfam, že to pomohlo nejaké vo vašom snažení. Ak môžem odpovedať na ďalšie otázky vám neváhajte sa opýtať. Ďakujeme, že ste mi dovolil zdieľať. Posielam Láska, Svetlo a požehnanie, Namaste Essence K |
|||
|
|
|
#17 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Farby nosíteEssence
Nemôžem začať vám poďakovať za celú dobu, a lásku, že ste na mňa osprchoval - aké úžasné miesto! Budem sa riadiť vašu radu na list ... oranžová nikdy nebol farbu, že som priťahovala, takže to bude veľmi zaujímavá zmena pre mňa. Ja som sledoval odkaz, ktorý ste navrhol, o čakrách a začínam chápať to viac, takže opäť veľmi ďakujem. Súhlasím s tým, o svojom manželstve priezvisko, 'Zelená', je významný. Len v prípade som si neuvedomil, ako významné je to vesmír mi poslal tím troch ľudí do práce pre mňa, sa dvoma zdieľanie 'Zelenej správy'; dievča sa zelenú ako jej priezvisko a muž, ktorého meno je 'Greenwood '. Je len to, čo mi blesklo hlavou, náhoda, to všetko bolo po prečítaní Vašej odpovede (Nechcem use moje meno po svadbe v práci) Beriem si z týchto 'náhody', že môj manžel a práca kolegyne sú všetky dôležité učitelia, ako som začať liečiť som pripravený ísť na dúfajme, že pomôže liečiť ostatné? Pripadá mi to ako musím sa skutočne prítomní a pozrieť sa na to, čo ich trápi mi o nich a súvisí to s tým, čo musím vyriešiť o sebe. Asi treba trochu viac vďačná za ne rovnako .... Napodiv moja najlepšia kamarátka je vydatá priezvisko 'Brown' a jeden z mojich najmenej obľúbených ľudí z môjho spoločenský okruh je tiež nazývaný 'Brown'. Budem sa nad tým zamyslieť aj viac. Vaša pozorovania okolo krku čakra je veľmi zaujímavé. Som veľmi často bojí povedať, čo chcem povedať, zo strachu, že budú cítiť zle, alebo hlúpa. Ja vlastne práca na najvyššej úrovni v oblasti komunikácií, takže to je naozaj blázon. Avšak, môžem pracovať na tejto. Vidím veľa veľkých vecí okolo mňa, že mi pripomínajú všetko, čo som pyšný. Aj za použitia tejto webovej stránke v priebehu posledných mesiacov, bol obrovský krok vpred pre mňa, pokiaľ ide o riešenie mojich problémov a žiadajú o pomoc. Vidím, potvrdzuje správy všade, kam sa pozrieť. Ďakujem vám Essence. Žehnaj vám všetkým za vašu lásku a trpezlivosť. Nikto sa nikdy nevľúdne alebo povýšený na tejto stránke. Dúfam, že jedného dňa sa vám nejakým spôsobom. x |
||
|
|
|
#18 (permalink) | |||
|
Členské
Junior Member
|
Pre väčšinu svojho života som sa nosia čierne a nikdy sa divil, prečo. Keď sa spýtal, koľkokrát som odpovedal asi s mužom, ktorý bol mechanik, ktorý je dôvodom, prečo nikdy som nosiť biele, ale som stále priťahuje nosia čierne. Čo som si všimol, že v dňoch, kedy som potrebné 'já' pozornosť nosím veľmi svetlé farby, nie na prilákanie pozornosti, ale typ 'já' čase, keď nechcem, aby ostatné zmysel. Ten uvádza, že ste povedal, v podstate vysvetľuje, ako som veľké množstvo empatické spolu s ďalšími vecami. Nosím farby nie toľko, čo je v štýle, čo cítim, je užitočné, aby duša týchto dňoch a koľkokrát je to čierne alebo veľmi tmavo červenej a modrej, po vzore zafír a rubín v prípade, že má zmysel, ale čierna je ten najbežnejší ku mne. Veľmi vám ďakujem za vaše postrehy drahá, ma napadlo, či tam je miesto alebo miesto pre viac informácií o farby a čakry farby? Som nový druh na tejto strane starých vecí, ale v mnohých ohľadoch súčasne. Thank you again, byť dobre a byť v bezpečí, Vixzen ![]() |
|||
|
![]() |
Farby nosíte?
|
||||
| ? | Farby nosíš | ? | ? | Posledný príspevok |
| Oznámenie farieb | cody | Duchovné prebudenie | 10 | 05-27-2009 12:44 |
| Zdravie: Ženy nosia červenú pre zdravé srdce - Salinas Californian | Editor | News - Health | 0 | 02.06.2009 07:30 PM |
| Zdravie: Vidieť červená? 6.februára je národná Používajte Red Day - Tlačová Publikácie Inc | Editor | News - Health | 0 | 02.06.2009 07:21 |
| Masky | Editor | News - Health | 0 | 02.01.2009 05:30 PM |
| Náboženstvo: Päť Hlavná habit Farby - čo znamenajú, a ak sú Worn | Editor | Novinky - Inner Journey | 0 | 10-14-2008 08:40 PM |
| Tagy |
| Farby nosíš | |
| Farby nosíš | |
|
|