Se pare că nu aveţi încă înregistrat cu comunitatea noastra. Pentru a va inregistra, vă rugăm să faceţi clic aici ...

Global Oneness Community          
Traduceri automate efectuate de către Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Unitatea comunitare > Global Unitatea principala > Practică meu preferat!
Registrul Blog-uri Articolele Poze Filme Goodies Intrebari frecvente Membri Membri Today's Posts Căuta Today's Posts Marchează forumurile citite Chat Room

Practică meu preferat! Care este practica dumneavoastră preferat de spiritualitate, dezvoltare personală, de sănătate sau doar a deveni echilibrat? Partajaţi-o cu noi! »Start aici!

Quick News
Bine aţi venit la unitatea comunitare globale! Global Unime Comunitatea este un loc pentru partajarea de gânduri şi idei despre schimbarea interioare şi exterioare şi de transformare. Pentru a posta aveţi nevoie pentru a inregistreaza-te aici. Unele link-uri pentru a începe cu: Forum Home, Social Groups, Blog-uri, Articolele, Poze, Filme, Video Search, Contactati-ne, Intrebari frecvente , Statistici. Distreaza-te si simti cu adevarat salutat la comunitate!

Notă: Acest anunţ nu este afişat pentru membrii inregistrati

Tag-uri
Fire: Colors , Purta
Videos: Colors , Purta ,

Reply

LinkBack Thread Tools Moduri de afişare
Old 07.04.2009, 07:58   #10 (Permalink)
New Member
Junior Member
Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Marina's Avatar

Activity Longevity
1/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssssss7
Mulţumit de 7 ori in 6 Posts
Marina is on a distinguished road
Send a message via MSN to Marina

Re: Culori purtaţi

Citat:
Originally Posted by Esenţa View Post
Păstrarea le deschise în public şi 24 / 7 poate fi un pic copleşitoare până când nu sunteţi familiarizaţi cu mai mult de lucru cu ei.
Esenta Hei!
Multumesc pentru partajarea unele dintre sensurile culorile!!

Am vedea unele culori atunci cand sunt in stare de transa, º i i întotdeauna să încercaţi să obţineţi sensul aceste culori pentru a afla mai multe despre călătorie. Mă simt că violet, roşu şi verde sunt culori pe care am cele mai lega.

Iar eu am postat că citat pentru că am vrut să ştiu de ce credeţi că este covârşitoare pentru a deschide al treilea ochi, la 24/ 7!

În Lak'ech
Marina está offline   Reply With Quote
În urma User says Thank You la Marina pentru acest post-uri utile:
Esenţa  (07-04-2009)
Old 07.04.2009, 06:00   #11 (Permalink)
Super Membru
Moderator
Points: 15,343, Level: 85Points: 15,343, Level: 85Points: 15,343, Level: 85
Activity: 50%Activity: 50%Activity: 50%

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1204
Blog Entries: 3
Essence is on a distinguished road

Salutări de Marina,
Am vrut doar sa ia un moment pentru a răspunde la întrebarea dumneavoastră. Aţi întrebat:
"Am postat acest citat pentru că am vrut să ştiu de ce credeţi că este covârşitoare pentru a deschide al treilea ochi, la 24 / 7?"

În primul rând, pentru cei care sunt familiarizaţi cu constient de lucru cu chakrele şi au făcut-o pentru uneori, cu al treilea ochi (6a chakra) şi Crown (7a chakra), deschis tot timpul de obicei, nu prezintă probleme. Dar pentru cei care sunt doar în faza incipientă de a deschide conştient şi să lucreze cu ei, acest lucru poate conduce uneori la probleme. Manifestările fizice ale aceasta poate varia de la senzaţie de oboseală de a fi sensibile la răceli, (de obicei asociată cu deschiderea bruscă a 1st prin chakrele 5-a), pana la confuzie, pierderea de concentrare, iritabilitate şi stresul emoţional, în extreme de cazuri ... halucinaţii. Aceste simptome de tip sunt cele mai asociate de obicei cu deschiderea bruscă sau incorecte de deschidere şi de utilizare a 6 si 7 chakre.
Cele mai frecvente probleme am văzut doar cu cei care încep să lucreze cu şi deschide chakrele lor mai mare este că în a fi în jurul grupurilor mari de oameni, cum ar fi în situaţiile publice, ele devin coplesiti de cantităţi mari de energie haotic bombardarea acestora. Acest lucru duce de obicei în confuzie şi de anxietate, iar acest lucru duce adesea la un comportament iritabil în interacţiunile lor cu alţii.
Dacă aţi recitit meu post originale de pe acest veţi vedea că am spus acest lucru aceeaşi bază.

Citat:
"Voi vă sugerăm să vă asiguraţi-vă că prima dumneavoastră alte chakrele sunt deschise, echilibrat şi în stare bună înainte de a face acest lucru şi în al doilea rând, am sugerează de asemenea că, cel puţin la început, nu vă lăsaţi 6a si 7a chakrele deschise în totalitate, cu excepţia când Sunteti medita. Menţinerea lor deschise în public şi 24 / 7 poate fi un pic copleşitoare până când nu sunteţi familiarizaţi cu mai mult de lucru cu ei. Nu închide-le jos complet atunci când nu se meditează, pur şi simplu lent mod spin în jos şi nu au le complet deschisă. DACĂ ... veţi găsi chiar că este prea mult la început, apoi mergeţi mai departe şi a închis-le în jos, dar le deschideţi înapoi până la momentul cât mai curând posibil, comod şi de loc. "

Sper ca acest lucru a răspuns la întrebarea dvs. în mod suficient. Dacă nu, putem vorbi ceva mai mult.
Până la data viitoare ...

Love, lumină şi binecuvântările,

NAMASTE

Esenţa

Essence está offline   Reply With Quote
În urma User says Thank You la esenta pentru acest post-uri utile:
de mers pe jos de blog (07-07-2009)
Old 07.06.2009, 05:19   #12 (Permalink)
New Member
Junior Member
Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Marina's Avatar

Activity Longevity
1/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssssss7
Mulţumit de 7 ori in 6 Posts
Marina is on a distinguished road
Send a message via MSN to Marina

Esenta!

Vă mulţumesc foarte mult pentru raspunsul tau!

Sa mai clar acum pentru mine!

În Lak'ech
Marina está offline   Reply With Quote
În urma User says Thank You la Marina pentru acest post-uri utile:
Esenţa  (07-07-2009)
Old 07.07.2009, 08:33   #13 (Permalink)
Membru
Junior Member
Points: 543, Level: 10Points: 543, Level: 10Points: 543, Level: 10
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

walking the blog's Avatar

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss13
Mulţumit de 12 ori în 7 Posts
walking the blog is on a distinguished road

Essence aceste postings sunt extrem de interesante şi utile - vă mulţumesc.

Sunt un personaj luminos Sunny care are atâta timp cât îmi amintesc fost elaborat pentru a poartă culorile negru sau întunecat, adesea cu un flash mici de un roşu vibrant "fierbinte", roz sau Aqua. Eu folosesc negru ca un accent de culoare în casa mea şi să aibă o masina enorm negru.

Eu sunt o persoană foarte deschisă, dar cu unele Undertones foarte nesigure - I într-adevăr implora de aprobare. Oamenii au tendinţa de a suge de energie de la mine din cauza deschiderii meu şi după un timp am lovit de perete şi simt groaznic. Nu este fixarea negru ajutând lucruri? Ar trebui sa fie constient se deplasează departe de această culoare? Ce culoare ar trebui să atragă în viaţa mea? PS. prenumele meu este acum verde, este faptul că semnificativ?

De asemenea, poti sa-mi punctul de la o resursă bună să mă ajute să înţeleg despre chackras şi modul de a deschide şi închide-le. Eu sunt în mod constant epuizat si plin de frig. Mă întreb dacă investigaţiile spirituale cursanţilor mea "devreme" au leftme cu chakrele deschise? Va multumim anticipat. Peace.x
walking the blog está offline   Reply With Quote
Old 07.07.2009, 09:12   #14 (Permalink)
Super Membru
Moderator

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1204

Salutări de mers pe jos blog-ul,

Din păcate, eu sunt destul de ocupat cu alte lucrări de azi şi nu au mult timp să aloce la forum, dar am facut-citit posta dvs. şi a vrut să vă anunţăm că am citit-o şi voi raspunde cat de repede pot gasi 3D în timp pentru a face acest lucru. Aceasta poate fi mâine, dar voi reveni cu tine în acest sens.
Eu doar nu a vrut să cred că am fost ignorarea tine.

Până mai târziu,

NAMASTE

Esenţa
de mers pe jos de blog (07-09-2009)
Old 07.09.2009, 09:06   #15 (Permalink)
Super Membru
Moderator

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1204

Salutări de mers pe jos blog-ul,
Am vrut doar să spun salut si sa stii ca nu au uitat de a răspunde la întrebările dumneavoastră legate de culori şi chakrele, am fost ocupat. I se va ajunge la o cât mai curând am, eventual, pot. Vă mulţumim pentru înţelegere.
I sînt mergi la republicaţi acest în thread doar în cazul în care nu vezi aici şi pentru alţii, pentru a se vedea, de asemenea.
Chakrele - Crystalinks

Mama a doi copii, Casatorit cu Richard timp de patru ani

Lumina inimă şi pasionaţi

NAMASTE

Esenţa
de mers pe jos de blog (07-10-2009)
Old 07.14.2009, 05:34   #16 (Permalink)
Super Membru
Moderator

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1204

Citat:
Originally Posted by de mers pe jos de blog View Post
Essence aceste postings sunt extrem de interesante şi utile - vă mulţumesc.

Sunt un personaj luminos Sunny care are atâta timp cât îmi amintesc fost elaborat pentru a poartă culorile negru sau întunecat, adesea cu un flash mici de un roşu vibrant "fierbinte", roz sau Aqua. Eu folosesc negru ca un accent de culoare în casa mea şi să aibă o masina enorm negru.

Eu sunt o persoană foarte deschisă, dar cu unele Undertones foarte nesigure - I într-adevăr implora de aprobare. Oamenii au tendinţa de a suge de energie de la mine din cauza deschiderii meu şi după un timp am lovit de perete şi simt groaznic. Nu este fixarea negru ajutând lucruri? Ar trebui sa fie constient se deplasează departe de această culoare? Ce culoare ar trebui să atragă în viaţa mea? PS. prenumele meu este acum verde, este faptul că semnificativ?

De asemenea, poti sa-mi punctul de la o resursă bună să mă ajute să înţeleg despre chackras şi modul de a deschide şi închide-le. Eu sunt în mod constant epuizat si plin de frig. Mă întreb dacă investigaţiile spirituale cursanţilor mea "devreme" au leftme cu chakrele deschise? Va multumim anticipat. Peace.x
Salutări de mers pe jos de blog-ul,
În primul rând, îmi cer scuze pentru a lua atât de mult să mă întorc la tine, am fost legat cu o altă muncă. Mă tem Am multe voi trebuie să spun să-mi cer scuze ... .. LOL

La fel ca le-am vorbit deja despre, a se vedea oameni de culoare neagră, pentru că este de fapt de absorbţie şi care să reflecte înapoi la noi Toţi. Am atins pe conceptul că mulţi oameni empatic au tendinţa de a se îmbrăca în negru, mai ales înainte de a veni pentru a învăţa cum să se ocupe într-o manieră mai pozitivă cu darul lor. Se simte firesc să le să facă acest lucru din cauza factorului de absorbţie, dar şi pentru că la un nivel subconstient se simte ca un loc să se ascundă de asalt şi bombardament al emoţiilor copleşitoare a altora. Aceasta este culoarea Void, pântec de Creatie.
Purtarea şi utilizarea neagră în modă şi modalităţi în care a vorbit nu are efecte negative asupra sa într-un mod care are ceva de a face cu culoare neagră în sine, dar poate adăuga la problemele pe care le-a face cu pur şi simplu din cauza motivele care le-am vorbit doar despre. Doar a deveni conştienţi de aceste influenţe de culoare neagră va începe să schimbe modul în care le vedeţi negru şi a efectelor pe care le-a tine si energia pe care o adaugă la viaţa ta.
Mi se pare Sinele Superior a fost ocupat la locul de muncă cu tine în care aţi afirmat ai tendinta de a adăuga flash-uri mici de roşu vibrant "fierbinte", roz sau aqua la culorile în rochia ta, astfel adăugându-l la domeniul tau de energie. Rosu este culoarea rădăcină de supravieţuire şi de manifestare, roz este culoarea Chakra Inimii si aqua este culoarea Inimii High Chakra. Omenirea este trecerea la conştient de viaţă şi de menţinerea vibraţii de energie al Chakra inimii ca un colectiv. Oh .... Şi da, eu cred că există o semnificaţie în faptul că numele de familie este de culoare verde. Verdele este culoarea de vindecare şi este culoarea principală a Chakra inimii ... ... Ce parere ai?
Eu va sugera că, pentru a vă ajuta să înceapă să lucreze prin problemele dvs. de insecuritate, credeţi despre adăugarea culori de portocaliu si galben în viaţa de zi cu zi. Adăugaţi aceste culori oricum este posibil, în haine purtaţi, în alimentele pe care le mănâncă, în culorile te gândeşti, în lichide beţi. Cumpara niste portocaliu si galben colorate săruri de baie pentru a utiliza în apa de baie dumneavoastră; Orange utilizare, neroli (parfumul portocaliu), mandarina, si lamaie şampoane parfumate uleiuri şi săpunuri. (I va sugeram sa utilizează uleiuri de bună calitate); loc de portocale proaspăt şi galben flori colorate în casa ta; transporta o piatră de portocale şi o piatră de culoare galbenă cu tine tot timpul. Folositi-le pentru a vă reaminti de munca pe care o faci. Oricum vă puteţi gândi la pentru a adăuga energiile acestor două culori în viaţa de zi cu zi va accelera foarte mult şi să sprijine înainte şi pozitiv dvs., creşterea spirituală.
Orange este culoarea Chakra al doilea, Sacral, si este de aproximativ Creaţie şi de securitate. Sunteţi pentru a începe crearea unui nou, şi mai sigure Tu. Galben este culoarea Chakra a treia, plexul solar, si este centrul puterii noastre vor. Acesta este locul unde oamenii cel mai adesea încearcă să intre pe domeniile noastre de energie şi a fura de putere; acesta este locul unde energia nedorite, cel mai uşor de la intrarea corpul nostru. Este Underbelly "soft". Acesta este motivul pentru cand te simti atacat cel mai mult, în general, simt o în groapă "a stomacului" şi furios atunci când va trece de multe ori bratele într-o manieră care acopera acest domeniu. Sunteti protejarea instinctiv Will dvs. Power Center, solar dvs. Plexus Chakra.
Acestea sunt câteva modalităţi de a putea începe să lucreze din trecut şi prin problemele de la îndemână pentru tine. Un alt lucru mă simt trebuie să fie precizat aici este că dumneavoastră, trebuie să fie foarte conştienţi de gândurile, emoţiile şi cuvintele pe care le utilizaţi în viaţa de zi cu zi. Acestea sunt instrumentele cu care sunteţi sporirea increderii dvs. de viitor şi lume. Construieste-l cu grijă, de pace şi dragoste.
Să discuta problemele pe care le au sunt în mod constant cu a fi epuizate si plin de rece, aşa cum aţi descris-o. În primul rând .... vă rog, dacă credeţi că nu este chiar cel mai mic posibilitatea de s-ar putea să suferiţi de o problemă fizică medicală, du-te vezi pe medicul dumneavoastră. Dacă acest lucru nu este o problemă care rezultă din fizică medicală care are nevoie de atenţie, atunci este legate şi este un simptom al problemelor dvs. de nesiguranţă. Probleme de insecuritate dvs. sunt simptomele care rezultă de probleme emoţionale. Probleme emoţionale sunt crearea unor probleme fizice. Ei, de asemenea, creează probleme de energie în corpul dumneavoastră energetic. Când m-am conecta la energia Văd că aveţi mai multe zone slab în domeniul energetic dvs., (dvs. de aura). Există chiar şi două locuri în cazul în care acesta este atât de subţire de bine ar putea fi considerată ca o lacrimă în domeniul vostru auric. Unul este pe spate-lateral, la nivelul de plexul solar. Cealaltă este pe partea din faţă a corpului si este amplasat la zona dvs. Throat Chakra. Your Chakra 5a.
Chiar ai putea folosi o curăţare bun de energie şi unele lucra la chakrele voastre. Din moment ce nu sunt reale familiarizaţi cu lucrul cu energia dumneavoastră sau chakrele voastre, sa va dau un simplu exerciţiu care vă va ajuta mai mult decât s-ar putea crede. Când sunteţi de scăldat; de fapt, aş sugera un duş va fi mai bine dacă este posibil, sau cel puţin dus off după ce aţi face acest lucru într-o cadă fierbinte înmuiere. Pe măsură ce fizic baie, vizualiza toate grele, întunecate, groase şi nesănătoase culori care sunt ataşate la tine, în interiorul şi în afara, fiind curăţit din corpul dumneavoastră energetice. La fel cum ai spala mizeria fizică şi murdărie din corpul dumneavoastră fizic, se spală şi curata murdaria energetice şi murdărie din corpul dumneavoastră energetice. A se vedea ea clătire jos de pe tine la fel ca tine clăti soapsuds din corpul dumneavoastră. A se vedea merge pe scurgere cu apă în care se lasă cada dumneavoastră. Nu vă faceţi griji cu privire la pământ, ea poate transmuta această energie în energie curată reutilizabile. Nu uitaţi să deschidă, în chakrele palmelor şi tălpilor, (Centrul de arcuri dvs.) şi lăsaţi-exodului de energie de la tine la fel ca tine ar fi tras la priza de la cada de apă. Ultimul lucru de care aveţi nevoie să faceţi este să vă asiguraţi că aţi spălat toate energia negativa de la mâini şi agitat it off. După ce aţi făcut acest lucru, atunci vă stea în apă curentă, lăsaţi-l să ruleze peste tine capul dacă acest lucru este ceva găsiţi plăcută şi cu acest imagina o Orb de Aur de lumina, o Duminica, de aproximativ 12 - 18 cm deasupra capului tău. Aceasta este Orb Energiei din Sinele Superior. Este o sursă nelimitată de energie, puteţi apela la a re-energiza corpul fizic pentru ao ajuta să se vindece şi să menţină sine sale la nivel optim de sănătate şi vitalitate. Nu puteţi diminuează această sursă de energie, deoarece aceasta are o legătură continuă pentru unitatea a tot ce este, sau de la Dumnezeu, dacă preferaţi.
Fa acest lucru de zi cu zi timp de cel puţin o săptămână şi te vei simţi o diferenţă. Fă-o de două ori pe zi, dacă simţi nevoia. După ce te vei obişnui de a face acest lucru în duş cu apă, va fi mai uşor să poată face acest lucru rapid şi uşor orice unde esti si simt nevoia de a curăţa şi re-energizarea.

Sper că acest lucru a ajutat sa unele in eforturile dumneavoastră. În cazul în care pot răspunde la orice întrebare mai mult pentru dumneavoastră, vă rugăm să nu ezitaţi să întrebaţi. Vă mulţumim pentru care îmi permite să partajaţi.

Am trimite ... Infinit Unconditional Love, Etern lumină divină şi numere de Untold de binecuvântări pentru tu şi ai tăi.

NAMASTE

Esenta K
Old 07.14.2009, 10:45   #17 (Permalink)
Membru
Junior Member
Points: 543, Level: 10Points: 543, Level: 10Points: 543, Level: 10
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

walking the blog's Avatar

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss13
Mulţumit de 12 ori în 7 Posts
walking the blog is on a distinguished road

Esenţa

Eu nu poate începe să vă mulţumesc suficient pentru tot timpul şi dragostea pe care le-au spalat pe mine - ceea ce-un post uimitor!

Te voi urma sfatul dumneavoastră cu privire la scrisoarea ... Orange nu a fost niciodată o culoare pe care eu sunt atras de, astfel că aceasta va fi o schimbare foarte interesant pentru mine. Am urmat legătura pe care aţi sugerat referitoare la chakrele şi am început să înţeleagă acest lucru mai acum, aşa că din nou, vă mulţumesc mult.

Sunt de acord cu privire la numele de familie meu sa căsătorit, 'verde', fiind semnificative. Doar în cazul în care nu am dau seama cât de important este acest univers mi-a trimis o echipa de trei persoane pentru a lucra pentru mine, cu două partajarea mesajul "verde"; o fată cu Green ca numele de familie ei şi un domn al cărui nume de familie este "Greenwood ". It unic a dat seama pe mine ce-o coincidenţă tot de aceasta a fost după ce aţi citit răspunsul dumneavoastră (eu nu folosesc numele meu sa căsătorit la locul de muncă)

I'm a lua de la aceste coincidente "care soţul meu şi coleg de serviciu sunt toţi profesorii de importante ca am inceput sa ma vindec gata să meargă pentru a ajuta pe alţii, sperăm, vindeca? Se simte ca am nevoie pentru a obţine într-adevăr prezente si uita-te la ceea ce este mă deranjează despre ele şi se referă acest lucru ceea ce am nevoie pentru a rezolva despre mine. Eu, probabil, trebuie să fie un pic mai recunoscător pentru ei, precum şi ....

Destul de ciudat nume de familie cel mai bun prieten al meu sa căsătorit este "Brown" şi unul din oamenii mei, cel preferat, în cercul meu sociale este, de asemenea, numită "Brown". Eu voi gândeşte la aceasta mai mult de asemenea.

De observare a dvs. despre chakra gatului meu este foarte interesant. Sunt foarte multe ori e frică să spun ce vreau să spun, de teama de a fi făcut să se simtă rău sau prost. De fapt, am de lucru la un nivel superior în comunicaţii astfel încât acesta este cu adevărat nebun.

Cu toate acestea, nu pot lucra la acest lucru. Văd o mulţime de lucruri mari în jurul meu că-mi amintesc de toate că sunt mândru. Chiar şi utilizarea acestui site web în ultimele luni a fost un pas uriaş pentru mine, în ceea ce priveşte abordarea problemelor mele şi a cere ajutor. I se vedea care să reiasă mesaje de peste tot mă uit.

Mulţumesc Essence. Vă binecuvântez pe toţi pentru dragostea ta şi răbdare. Nimeni nu este mai urâte sau patronising pe acest site. Sper ca o zi pentru a vă ajuta in vreun fel. x
walking the blog está offline   Reply With Quote
Old 07.23.2009, 02:21   #18 (Permalink)
Membru
Junior Member
Points: 667, Level: 13Points: 667, Level: 13Points: 667, Level: 13
Activity: 11%Activity: 11%Activity: 11%

Vixzen's Avatar

Activity Longevity
4/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss33
Thanked 45 Times in 21 de posturi
Vixzen is on a distinguished road

Citat:
Originally Posted by Esenţa View Post
Tomkin Greetings,

Stii, eu nu pot vorbi pentru alţii, dar mi-ar risc o presupunere că pentru mulţi dintre cei care în mod constant se îmbrăca în negru nu există un motiv pentru care, probabil, este asociat într-un fel de probleme emoţionale. Oricare ar fi Illusion personale pe care o trăiesc în, indiferent de drama povestea linia vieţii fizice care le-au şi creează pentru ele însele, de zi cu zi au mai mult decât probabil se luptă cu nişte sentimente foarte adanci.
Unele face acest lucru, pur şi simplu, pentru că este un lucru acceptat să facă în cadrul fracţiunii de societatea care le-au ales să existe în termen de.
Doar câteva gânduri pe această temă.
OH .... si apropo, nu este nevoie să se teamă sau să fie "speriat" de culoare neagră. Omul a dat o conotaţie de "negative" şi / sau "rele". Vibraţii de negru în sine nu este de aceasta energie. Ca o chestiune de fapt, negru este de absorbţie. Culoarea "" negru este creat pentru că toate celelalte culori sunt absorbite în ea şi nuanţa vom vedea ca "negru" este reflectată înapoi la noi. Black este de fapt un foarte de protectie si de vindecare "culoare" atunci când văzut în perspectivă corectă şi adecvată intentia ataşat la acesta.
Pentru a fi foarte sincer cu tine, am observat ca o multime de natural supradotaţi "empaths", au tendinţa de a se îmbrăca în negru, mai ales atunci când sunt mici şi nu înţeleg cu adevărat darul lor. Ei fac asta pentru că ei nu au învăţat încă de a controla puterea lor şi sunt copleşiţi de altii energii emoţionale. Din nefericire pentru ei, purtarea negru este adăugarea numai la dilema lor, deoarece numai absoarbe mai mult. Ei ar face mai bine sa poarte de culoare albă sau un alt luminoase de culoare.
Oricum, doar câteva gânduri pe acest ........

NAMASTE

Esenţa
Bună ziua Esenţa,
Pentru cele mai multe din viata mea am purtat negru şi niciodată nu se întreba de ce. Când a fost întrebat de multe ori am răspuns cu privire la care au un om care a fost un mecanic care este de ce nu mi-am folosit pentru a purta alb, dar eu sunt încă stabilite pentru a se îmbrăca în negru. Ceea ce am observat este faptul că în zilele în care am nevoie de "o atenţie mine" Am purta culori foarte luminoase, nu pentru a atrage atenţia, ci de tipul de "timp de mine" în cazul în care nu vreau să alţii sens. Acest lucru pe care le-aţi spus principiu explică de ce mă o cantitate mare empatic, împreună cu alte lucruri.

Culorile-am purta nu sunt atât de mult ceea ce este într-un stil cu privire la ceea ce simt este util pentru a sufletul meu în acele zile şi de multe ori acesta este negru sau de culoare foarte inchisa roşu şi albastru, de-a lungul liniilor de safir şi rubin în cazul în care are sens, dar negru este cea mai comună pentru mine.

Vă mulţumesc foarte mult pentru Insights dragi, mă întrebam dacă există un site sau loc pentru mai multe informaţii cu privire la culori şi culori chakra? Sunt un fel de noi pentru această parte de lucruri vechi, dar în multe feluri, în acelaşi timp.

Vă mulţumesc din nou, să fie bine şi să fie în condiţii de siguranţă,

Vixzen
Vixzen está offline   Reply With Quote
Reply