Wygląda na to jeszcze nie są zarejestrowane w naszej społeczności. Aby się zarejestrować kliknij tutaj ...

Global Oneness Community          
Automatyczne tłumaczenie dokonane przez Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Jedności Wspólnoty > Global Jedności główna > Moja ulubiona praktyce!
Zarejestruj się Blogi Artykuły Zdjęcia Filmy Gadżety FAQ Użytkownicy Dzisiejsze Posty Szukać Dzisiejsze Posty Oznacz fora jako przeczytane Chat Room

Moja ulubiona praktyce! Jaki jest Twój ulubiony praktyki duchowości, rozwoju osobistego, zdrowia lub po prostu staje się zrównoważony? Podziel się z nami! »Start here!

Szybki News
Witamy w świecie Jedności Wspólnoty! Global Jedności Wspólnota jest miejscem wymiany myśli i pomysłów na temat wewnętrznych i zewnętrznych zmian i transformacji. Aby wysłać musisz Zarejestruj się tutaj. Niektóre z linków na początek: Strona główna forum, Grupy społeczne, Blogi, Artykuły, Zdjęcia, Filmy, Video Search, Kontakt, FAQ , Statystyki. Baw się dobrze i czuć się naprawdę pozytywnie do społeczności!

Uwaga: Ta reklama nie jest widoczna dla zarejestrowanych użytkowników

Tagi
Tematy: Kolory , Nosić
Filmy wideo: Kolory , Nosić ,

Reply

Linkback Narzędzia wątku Tryby wyświetlania
Old 07-04-2009, 07:58   #10 (permalink)
New Member
Junior Member
Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Marina's Avatar

Activity Longevity
1/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssssss7
Środowisko: 7 razy w 6 postów
Marina is on a distinguished road
Send a message via MSN to Marina

Re: Kolory nosisz

Cytat:
Originally Posted by Essence View Post
Trzymając je otworzyć w miejscach publicznych i 24 / 7 może być nieco przytłaczające, dopóki nie są bardziej zaznajomieni z pracy z nimi.
Hey Essence!
Thanks for sharing niektóre kolory znaczeń!!

Widzę niektóre kolory, kiedy jestem w stanie transu, i zawsze staram się znaleźć znaczenie tych kolorów, aby dowiedzieć się więcej na temat podróży. Uważam, że fioletowe, czerwone i zielone kolory i połączyć najbardziej.

I już wysłana, że cytat, bo chciał wiedzieć, dlaczego uważasz, że jest zdecydowana, aby otworzyć trzecie oko na 24/ 7?

W Lak'ech
Marina está offline   Reply With Quote
Po User Says Thank You Marina ta wiadomosc:
Essence  (07-04-2009)
Old 07-04-2009, 06:00 PM   #11 (permalink)
Super Użytkownik
Moderator
Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85
Activity: 47%Activity: 47%Activity: 47%

Essence's Avatar

Activity Longevity
7/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1207
Blog Entries: 3
Dzięki: 1381
Środowisko: 1319 razy w 708 postów
Essence is on a distinguished road

Pozdrowienia Marina
Chciałem tylko chwilę, aby odpowiedzieć na twoje pytanie. You asked:
"I've posted tym cytatem bo chciałem wiedzieć, dlaczego uważam, że to przytłaczająca otworzyć trzecie oko na 24 / 7?

Po pierwsze, dla tych, którzy znają świadomie współpracujących z nimi czakry i robili to za jakiś czas, po trzecie oko (6 czakra) i korony (7 czakram) przez cały czas zwykle nie przedstawia żadnych problemów. Ale dla tych, którzy dopiero zaczynają świadomie otworzyć i pracować z nimi, może to doprowadzić do problemów. Fizyczne przejawy tego może wahać się od uczucia zmęczenia, aby być podatne na przeziębienia, (zwykle związane z nagłym otwarciem 1-cia przez 5. czakry), aż do nieporozumień, utrata koncentracji, drażliwość i stresu emocjonalnego, aby w ekstremalnych przypadków ... omamy. Te objawy typu są najczęściej związane z nagłym otwarciem lub otwarcia nieprawidłowe i korzystania z 6. i 7. czakramów.
Najczęstsze problemy widziałem u tych właśnie rozpoczyna współpracę z biblioteki i ich wyższe czakry jest to, że są wokół dużych grup ludzi, np. w sytuacjach publicznych, stają się przytłoczeni dużą ilość energii bombardujących ich chaotyczne. To zazwyczaj powoduje niepokój i zamieszanie, a to często prowadzi do drażliwego problemu w kontaktach z innymi.
Jeśli odczytana mój oryginalny post na tym widać, że powiedziałem to te same podstawowe rzeczy.

Cytat:
"I sugerują, że należy najpierw upewnić się, że inne czakry są otwarte, zrównoważony i w dobrym stanie, zanim to zrobisz, a po drugie, ja również sugerują, że przynajmniej na początku, nie można zostawić na 6. i 7. czakry w pełni otwarte, z wyjątkiem gdy Jesteś medytacji. Trzymając je otworzyć w miejscach publicznych i 24 / 7 może być nieco przytłaczające, dopóki nie są bardziej zaznajomieni z pracy z nimi. Nie odcina ją całkowicie, jeśli nie są medytacji, po prostu powolny sposób spin down nie ma nich w pełni otwarty. JEŚLI ... znajdziesz nawet, że jest zbyt wiele na początku, a potem iść naprzód i zamknął je w dół, ale także ich kopie zapasowe na możliwie najwcześniejszym terminie dogodnym i miejsce ".

Mam nadzieję, że ma wystarczająco odpowiedział na to pytanie. Jeśli nie, możemy mówić trochę więcej.
Do następnego razu ...

Namaste

Essence

Essence

Essence está offline   Reply With Quote
Po User Says Thank You do Essence ta wiadomosc:
Zwiedzanie blog (07-07-2009)
Old 07-06-2009, 05:19   #12 (permalink)
New Member
Junior Member
Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7

Marina's Avatar

Activity Longevity
1/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssssss7
Środowisko: 7 razy w 6 postów
Marina is on a distinguished road
Send a message via MSN to Marina

Essence!

Dziękuję bardzo za odpowiedź!

Jego bardziej jasne teraz dla mnie!

W Lak'ech
Marina está offline   Reply With Quote
Po User Says Thank You Marina ta wiadomosc:
Essence  (07-07-2009)
Old 07.07.2009, 08:33 PM   #13 (permalink)
Użytkownik
Junior Member
Points: 543, Level: 10Points: 543, Level: 10Points: 543, Level: 10

walking the blog's Avatar

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss13
Podziękował 12 Times in 7 Posts
walking the blog is on a distinguished road

Essence te komentarze są bardzo ciekawe i przydatne - dziękuję.

Mam jasny słoneczny charakter, który tak długo, jak dobrze pamiętam zostały przygotowane do noszenia czarne lub ciemne kolory, często z małych błysk żywy "gorących" czerwony, różowy lub woda. Używam czarnego jako koloru akcent w moim domu i ogromne czarne auto.

Jestem bardzo otwarta osoba, ale z pewnymi wydźwięk bardzo niebezpieczny - naprawdę pragną zatwierdzenia. Ludzie mają skłonność do wysysania energii ze mnie z powodu mojej otwartości i po chwili uderzył w mur i czuje się okropnie. Czy to nie czarny utrwalenia pomoc rzeczy? Będę świadomie odchodzą od tego koloru? Jakiego koloru należy przyciągnąć do swojego życia? PS. moje nazwisko jest zielona, jest znaczący?

Również można wskazać mi się dobrym źródłem, aby pomóc mi zrozumieć o chackras i jak otworzyć i zamknąć je. Wciąż jestem wyczerpana i pełne zimna. Zastanawiam się, czy moje "wczesnym ucznia" dochodzenia duchowej leftme z otwartymi czakramy? Z góry dziękujemy. Peace.x
walking the blog está offline   Reply With Quote
Old 07.07.2009, 09:12 PM   #14 (permalink)
Super Użytkownik
Moderator

Essence's Avatar

Activity Longevity
7/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1207

Pozdrowienia spaceru blogu

Niestety jestem bardzo zajęty innymi pracy dziś i nie masz zbyt dużo czasu poświęcić na forum, ale czytałem twój post i chciałem poinformować, że muszę ją przeczytać i będę odpowiadać tak szybko jak mogę znaleźć 3D na to czasu. Może to być jutro, ale wrócę z tobą w tej sprawie.
Ja po prostu nie chce się myśleć, byłem ignorując ciebie.

Dopiero później,

Namaste

Essence

Essence
Zwiedzanie blog (07-09-2009)
Old 07-09-2009, 09:06 PM   #15 (permalink)
Super Użytkownik
Moderator

Essence's Avatar

Activity Longevity
7/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1207

Pozdrowienia spaceru blogu
Chciałem tylko powiedzieć cześć i powiadomimy Cię nie zapomniałem o odpowiedzi na Państwa pytania na temat kolorów i czakry, właśnie zajęty. Ja się tak szybko jak to możliwe. Dziękujemy za zrozumienie.
Mogę powiedzieć wam, aby przejść do tego linka do wielkiego czytania i uczenia się na czakramy i wiele innych tematów ...
Czakry - Crystalinks

Do następnego razu,

Miłość, Światło i błogosławieństwo ci,

Essence

Essence
Zwiedzanie blog (07-10-2009)
Old 07-14-2009, 05:34   #16 (permalink)
Super Użytkownik
Moderator

Essence's Avatar

Activity Longevity
7/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1207

Cytat:
Originally Posted by Zwiedzanie blog View Post
Essence te komentarze są bardzo ciekawe i przydatne - dziękuję.

Mam jasny słoneczny charakter, który tak długo, jak dobrze pamiętam zostały przygotowane do noszenia czarne lub ciemne kolory, często z małych błysk żywy "gorących" czerwony, różowy lub woda. Używam czarnego jako koloru akcent w moim domu i ogromne czarne auto.

Jestem bardzo otwarta osoba, ale z pewnymi wydźwięk bardzo niebezpieczny - naprawdę pragną zatwierdzenia. Ludzie mają skłonność do wysysania energii ze mnie z powodu mojej otwartości i po chwili uderzył w mur i czuje się okropnie. Czy to nie czarny utrwalenia pomoc rzeczy? Będę świadomie odchodzą od tego koloru? Jakiego koloru należy przyciągnąć do swojego życia? PS. moje nazwisko jest zielona, jest znaczący?

Również można wskazać mi się dobrym źródłem, aby pomóc mi zrozumieć o chackras i jak otworzyć i zamknąć je. Wciąż jestem wyczerpana i pełne zimna. Zastanawiam się, czy moje "wczesnym ucznia" dochodzenia duchowej leftme z otwartymi czakramy? Z góry dziękujemy. Peace.x
Pozdrowienia Zwiedzanie blogu
Po pierwsze, przepraszam za podjęcie tak długo się do ciebie, ja właśnie związana z innych prac. Obawiam się, mam wielu będę musiał powiedzieć Przepraszam ... .. LOL

Jak już mówił o ludzie zobaczyć kolor czarny bo jest faktycznie wchłonąć i odzwierciedlające do nas Wszyscy. Mamy była na koncepcji, że wielu ludzi empatii mają tendencję do noszenia czarny, szczególnie przed ich uczyć, jak postępować w bardziej pozytywny sposób z dar. To wspaniałe uczucie naturalne im to zrobić ze względu na współczynnik pochłaniania, ale także dlatego, że na poziomie podświadomości czuje się jak kryjówki przed atakami i bombardowania zdecydowana emocji innych. Jest to kolor Void, Womb of Creation.
Noszenie i używanie czarny w modzie i sposoby mówiliście o nie ma negatywnego wpływu na Ciebie w sposób, który ma nic wspólnego z kolorem czarnym sama w sobie, ale można go dodać do kwestii, które mają do czynienia z po prostu z powodu przyczyn właśnie rozmawialiśmy o. Po prostu zdała sobie sprawę z tych wpływów czarny kolor zaczyna zmieniać sposób widać czarne i ma wpływ na Ciebie i to dodaje energii do życia.
Wydaje mi się Wyższe Ja został zajęty w pracy z wami, aby stwierdzić można tendencję, aby dodać małe błyski żywych "gorących" czerwony, różowy lub wodnego, do kolorów w sukni, zwiększając tym samym go do pola energetycznego. Czerwony to kolor root przeżycia i manifestacji, różowy to kolor Heart Chakra i aqua jest kolor High Heart Chakra. Ludzkość to przejściu do życia świadomie i utrzymanie wibracje energii Heart Chakra jak zbiorowych. Oh .... i tak uważam, nie ma znaczenia w tym, że Twoje nazwisko jest zielona. Zieleń to kolor uzdrowienia i jest głównym kolor Heart Chakra ... ... Co o tym sądzisz?
Będę sugerują, że aby zacząć działać poprzez swoje niepewności problemów, myślisz o dodawaniu kolory pomarańczowy i żółty do swojego codziennego życia. Dodaj te kolory tak można, w ubrania, które nosisz w spożywanych pokarmów w kolory myśleć, w płynów pić. Kup Ci kilka pomarańczowy i żółty kolor sole do kąpieli używać w kąpielą; pomarańczowy wykorzystania, neroli (pomarańczowy zapach), mandarynki, cytryny i pachnące oleje szampony i mydła. (I will zalecamy użycie olejów dobrej jakości); miejsce świeżego pomarańczowy i żółty kolor kwiatów w domu; prowadzić pomarańczowy i żółty kamień kamień przy sobie przez cały czas. Używaj ich, aby przypomnieć sobie o pracy, którą wykonują. Jakkolwiek można myśleć, aby dodać energii z tych dwóch kolorów w swoim życiu codziennym znacznie prędkość i pomagać swoim przodu i pozytywnego, duchowego wzrostu.
Pomarańczowy to kolor sekund Chakra, sakralne, a jest o tworzeniu i bezpieczeństwa. Jesteś zacząć tworzyć nowe, bardziej bezpieczny i Ty. Żółty to kolor trzeci Chakra, splotu słonecznego i jest centrum naszej woli. To jest miejsce, gdzie ludzie najczęściej starają się wprowadzić nasze pola i kradzież energii elektrycznej; jest miejsce, gdzie niepożądane energii najłatwiej wchodzi do naszego ciała. To "miękkie podbrzusze". Dlatego, gdy czujesz się na was najbardziej ogólnie czuć w "pit of your stomach", a kiedy zły często krzyż ręce w sposób, który obejmuje ten obszar. Jesteś instynktownie Ochrona Will Power Center, twój czakram splotu słonecznego.
Oto kilka sposobów, można przystąpić do pracy w przeszłości i przez problemy na strony dla ciebie. Inna sprawa, czuję, należy stwierdzić, że jest tutaj, muszą być bardzo świadomy myśli, emocji i słów użyć w swoim codziennym życiu. Są to narzędzia, z którym budujecie swoją przyszłość sobie i świecie. Budować z rozwagą, pokoju i miłości.
Let's omówienia problemów masz z stale wyczerpane i pełne zimnych, jak opisał go. Po pierwsze .... proszę, jeśli sądzisz, że istnieje nawet najmniejsze możliwości może być dotkniętych problemem medycznym fizyczne, idź z lekarzem. Jeśli nie jest to wynikające z fizycznego problem medyczny, że uwaga powinna, to jest związane i jest oznaką niepewności swoje problemy. Twoje problemy są wynikiem niepewności objawy emocjonalne problemy. Emocjonalne kwestie tworzenia zagadnienia fizyczne. Są również przyczyną problemów energii w energetycznych ciała. Kiedy łączyć się z energii widzę, że masz wielu rejonach w dziedzinie energii (imię i aury). Są nawet dwa miejsca, gdzie jest tak cienka, może to być równie dobrze za łzy w złotawy dziedzinie. Jednym z nich jest na plecach sobą na poziomie Twojego splotu słonecznego. Inne jest na przedniej stronie ciała i znajduje się w gardle obszarze Chakra. Twoje 5-ci Chakra.
Naprawdę przydałaby się dobra oczyszczanie energii i niektórych prac na czakry. Ponieważ nie są prawdziwe znać pracy z energią lub czakrami, dam wam proste ćwiczenie, które pomoże więcej niż myślisz. Kiedy jesteś w kąpieliskach; faktycznie proponowałbym prysznicem będzie lepiej, jeśli w ogóle możliwe, a przynajmniej prysznic off po wykonaniu tego zadania w gorącej wannie kąpieli. Jak fizycznie kąpać, wizualizować wszystkie ciężkie, ciemne, grube i niezdrowych kolorów, które są załączone do ciebie, wewnątrz i na zewnątrz, są oczyszczone z energetycznych ciała. Podobnie jak podczas kąpieli fizycznego brudu i innych zanieczyszczeń z ciała fizycznego, umyć i oczyścić energiczny brudu i innych zanieczyszczeń z energetycznego ciała. Zobacz go płukania off you just like you wypłukać mydliny z organizmu. See it going down the drain z wodą, pozostawiając swój wanną. Nie martw się o ziemię, potrafi przeobrazić tej energii w czystej energii wielokrotnego użytku. Nie zapomnij, aby otworzyć czakry w dłoni i podeszew stóp (centrum waszego łuki) i niech drenażu energii z was tak jak wyciągnął wtyczkę z wanną wody. Ostatnią rzeczą, którą musisz zrobić, to upewnić się, myje wszystkie negatywnej energii z dłoni i wstrząsnąć ją wyłączyć. Po wykonaniu tej operacji, następnie stanąć na bieżącą wodą, zezwolić na jego uruchomienie nad tobą głowy, jeśli to jest coś znaleźć przyjemne i z tego wyobrazić Golden Orb światła, Sun, około 12 do 18 centymetrów nad głową. Jest to energia Orb swojego Wyższego Ja. Jest to nieograniczone źródło energii, można wezwać ponownie naładować swoje ciało fizyczne, aby wspomóc ją leczyć i utrzymać siebie w optymalny poziom zdrowia i witalności. Nie można zubożających tego źródła energii, ponieważ ma stałe łącze do jedności wszystkich rzeczy lub do Boga, jeśli wolisz.
Do tego codziennie, co najmniej jednego tygodnia, a poczujesz różnicę. Zrób to dwa razy dziennie, jeśli czujesz potrzebę. Po przyzwyczaić się to robić w prysznic z wodą, będzie łatwiej można to zrobić szybko i łatwo gdziekolwiek jesteś i czują potrzebę, aby oczyścić i ponownie sił.

Mam nadzieję, że to pomogło Ci w niektórych przedsięwzięciach. Jeśli uda mi się odpowiedzieć na wszelkie pytania dla was uprzejmie prosimy pytać. Dziękuję za umożliwienie mi udziału.

Mogę wysłać ... Infinite bezwarunkową miłość, Eternal Boskiego Światła i niezliczoną liczbę Blessings to you and yours.

Namaste

Essence

Essence K
Old 07-14-2009, 10:45 PM   #17 (permalink)
Użytkownik
Junior Member
Points: 543, Level: 10Points: 543, Level: 10Points: 543, Level: 10

walking the blog's Avatar

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss13
Podziękował 12 Times in 7 Posts
walking the blog is on a distinguished road

Essence

Nie mogę zacząć thank you enough for all time i miłości, że masz na mnie obdarzył - co zadziwiające post!

I will follow your advice pismo ... orange nigdy nie był kolorowy, że jestem pociąga, więc będzie to bardzo ciekawe zmiany dla mnie. I've a następnie link, który sugerował związanych z czakramów i zaczynam to rozumieć bardziej teraz, więc znów jestem bardzo wdzięczny.

Zgadzam się na temat mojego związku małżeńskim nazwisko, 'zielony', jest znaczący. Na wszelki wypadek nie zdawałem sobie sprawy, jak istotne jest to wszechświat posłał mnie zespół złożony z trzech osób do pracy dla mnie, z dwoma podziału komunikat "Green"; dziewczyny z zielonej, jak jej nazwisko i pan, którego nazwisko jest "Greenwood ". To tylko uświadomił mi, co za zbieg okoliczności to wszystko po przeczytaniu Twojej odpowiedzi (nie używam mojego zamężna pracy)

Jestem przy tych "zbiegów okoliczności", że mój mąż i kolegów z pracy są ważne nauczycieli zacząć leczyć się gotowi na miejmy nadzieję pomoże leczyć innych? It feels like Muszę dostać się rzeczywiście obecne i patrzeć na to, co mnie niepokoi się o nich i dotyczą tego, co muszę rozwiązać o sobie. Chyba trzeba być nieco bardziej wdzięczny za nimi, a także ....

Co dziwne mój najlepszy przyjaciel jest żonaty nazwisko jest "Brown" i jednego z moich ludzi, przynajmniej w moim ulubionym społeczne okręgu nazywana jest także "Brown". Będę zastanów się nad tym więcej też.

Twoje obserwacje na temat mojego czakram gardła jest bardzo ciekawy. Jestem bardzo często boją się mówić, co chcę powiedzieć z obawy przed czuć się źle lub głupio. I faktycznie pracują na wyższym poziomie w komunikacji więc jest to naprawdę szalone.

Mogę jednak pracować nad tym. Widzę mnóstwo wspaniałych rzeczy wokół mnie, że przypominają mi o wszystkich, że jestem dumny. Nawet przy użyciu tej stronie w ostatnich miesiącach był wielkim krokiem naprzód dla mnie w zakresie rozwiązywania problemów i moje pytania po pomoc. Widzę, potwierdzając wiadomości wszędzie patrzę.

Dziękuję Essence. Bless you all for your love i cierpliwości. Nikt nigdy nie jest niegrzeczny lub protekcjonalnym na tej stronie. Mam nadzieję, że jeden dzień, aby pomóc w jakiś sposób. x
walking the blog está offline   Reply With Quote
Old 07-23-2009, 02:21   #18 (permalink)
Użytkownik
Junior Member
Points: 667, Level: 13Points: 667, Level: 13Points: 667, Level: 13
Activity: 11%Activity: 11%Activity: 11%

Vixzen's Avatar

Activity Longevity
4/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss33
Podziękował 45 razy w 21 postów
Vixzen is on a distinguished road

Cytat:
Originally Posted by Essence View Post
Tomkin Pozdrowienia,

Wiesz, nie mogę mówić za innych, ale nie śmiem się domyślać, że dla wielu ludzi, którzy stale noszą czarne jest powód, że prawdopodobnie jest związane w jakiś sposób z emocjonalnych problemów. Niezależnie od osobistych Illusion żyją w, niezależnie od dramatu line historię życia fizycznego mają i tworzą dla siebie codziennego one bardziej niż prawdopodobne, zmagają się z niektórych bardzo głębokich emocji.
Niektóre to zrobić po prostu dlatego, że jest akceptowane rzeczą do zrobienia w odłam społeczeństwa wybrali istnieć wewnątrz.
To tylko kilka myśli na ten temat.
OH .... i na drodze, nie trzeba się obawiać, czy być "spooked" w kolorze czarnym. Mężczyzna dał jej konotacji "negatywne" lub "zła". Drgań czarny sama w sobie nie jest z tego energii. W rzeczywistości, czarny pochłania. "Kolor" czarny jest tworzony, ponieważ wszystkie pozostałe kolory są wchłaniane do niego i barwy widzimy jak "czarna" odbija na nas. Black jest rzeczywiście bardzo ochronne i uzdrowienie "kolor", kiedy to swoje odbicie w odpowiedniej perspektywie i prawidłowego zamiaru do niej przywiązani.
To bardzo uczciwy, Zauważyłem, że wiele naturalnie uzdolnionych "empaths" mają tendencję do noszenia czarnych, zwłaszcza gdy są młode i nie bardzo rozumiem ich dar. Robią to, bo jeszcze nie nauczył się kontrolować swoje siły i są zdominowane przez inne źródła energii emocjonalnej. Niestety dla nich, ubrany w czarny to tylko zwiększa ich dylemat, ponieważ tylko pochłania więcej. Zrobiliby lepiej nosić białe lub innym jasnym kolorze.
Jakkolwiek, tylko kilka myśli na temat tego ........

Namaste

Essence

Essence
Hello Essence,
Przez większość mojego życia muszę nosić czarne i nigdy nie zastanawiał się, dlaczego. Na pytanie, wiele razy o odpowiedzi, które człowiek, który był mechanikiem, dlatego nigdy nie nosili białe, ale jestem wciąż opracowywane założyć czarny. To, co zauważył, że w dniach, kiedy muszę "ja" uwagi noszę bardzo jaskrawych kolorach, nie zwracać uwagi, ale typu "ja" czas w którym nie chcę innym sensie. Ten pan powiedział, że w zasadzie wyjaśnia, jak ja dużo empatii wraz z innymi.

Kolorów noszę są nie tyle to, co jest w stylu, co uważam za użyteczne dla mojej duszy w tych dniach i wiele razy jest czarny lub bardzo ciemny czerwony i bluesa, wzorując się szafir i rubin czy to ma sens, ale czarny jest jedynym najczęściej do mnie.

Dziękuję bardzo za wgląd drodzy, zastanawiałem się, czy istnieje miejsce lub miejsca na więcej informacji co do kolorów i barw czakram? Jestem rodzaju nowością tej strony rzeczy, ale stare na wiele sposobów w tym samym czasie.

Jeszcze raz dziękuję, jest dobrze i być bezpieczne,

Vixzen
Vixzen está offline   Reply With Quote
Reply