|
|
|
|||||||
| Reģistrēties | Blogs | Raksti | Fotogrāfijas | Video | Noderīgi | FAQ | Memberlist | Today's Posts | Meklēt | Today's Posts | Mark Forums Read | Chat Room |
| My favorite praksē! Kāds ir jūsu mīļākie prakse garīgumu, personisko attīstību, veselību vai vienkārši kļūst līdzsvaroti? Dalīties tajā ar mums! »Start here! |
| Quick News |
| Welcome to Global nedalāmība community!
Global nedalāmība Kopiena ir vieta kopīgai domas un idejas par iekšējās un ārējās pārmaiņas un transformāciju. Lai ievietotu jums Reģistrēties šeit. Dažas saites, lai sāktu ar:
Forum Home,
Sociālajām grupām,
Blogs,
Raksti,
Fotogrāfijas,
Video,
Video Search,
Contact Us,
FAQ ,
Statistiku.
Have fun un justies tiešām vēlama community!
|
| Tags |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#10 (Permalink) | |||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Colors Jūs nēsājatQuote:
Thanks for sharing dažu krāsu nozīmēm!! Es redzu dažas krāsas, kad es esmu par transa stāvoklī, un es vienmēr cenšas iegūt nozīmi šīm krāsām, lai uzzinātu vairāk par ceļojumu. Es jūtu, ka violetā, sarkanā un zaļās krāsas, es varu pieslēgt visvairāk. Un es esmu ievietojis šī noteiktā cena, jo es gribēju zināt, kāpēc jūs domājat, ka tas ir milzīgs atvērt trešā acs uz 24/ 7? In Lak'ech |
|||
|
|
|
| Pēc Lietotājs saka Paldies Marina Par šo noderīgo Post: |
Essence
06-30-2009, 06:37
|
|
|
#11 (Permalink) | ||
|
Super loceklis
Moderator
|
Re: Colors Jūs nēsājatSveicieni Marina,
Es tikai gribēju veikt brīdi, lai atbildētu uz jūsu jautājumu. You jautājumi: "Es esmu ievietojis šī noteiktā cena, jo es gribēju zināt, kāpēc jūs domājat, ka tas ir milzīgs atvērt trešā acs uz 24 / 7?" Pirmkārt, tiem, kas ir iepazinušies ar apzināti strādā ar saviem čakrām un ir darīt to dažkārt, kam trešā acs (6 čakru) un Crown (7 čakra) atvērts visu laiku parasti nerada problēmas. Bet tiem, kuri vēl tikai sāk apzināti atvērt un strādāt ar tiem, tas dažkārt var radīt problēmas. Fiziskās izpausmes tas var svārstīties no noguruma sajūta, kas ir uzņēmīgi pret saaukstēšanos (parasti saistīti ar pēkšņu atvēršanu 1. caur 5. čakrām), visu veidu, apjukums, zaudējumu koncentrācijas, aizkaitināmību un emocionālo stresu, kas ārkārtējos gadījumi ... halucinācijas. Šāda veida simptomi visbiežāk saistīti ar pēkšņu atvēršanu vai nepareizu atvēršanu un izmantošanu 6. un 7 čakrām. Biežākās problēmas esmu redzējis ar tiem tikai sāk strādāt ar un atvērt to augstākās čakrām ir tāds, ka tiek pa lielām cilvēku grupām, piemēram, valsts situācijām, tās kļūst nomākti ar lielu daudzumu haotiskas enerģijas bombardēt tiem. Tas parasti rada bažas un neskaidrību, un tas bieži vien noved pie uzbudināms uzvedību to mijiedarbību ar citiem. Ja jūs reread manu sākotnējo pastu uz šo jūs redzēsiet, ka es teicu, šī paša pamata lieta. Quote: "Es liek domāt, ka vispirms pārliecinieties, vai jūsu citām čakrām ir atvērti, līdzsvarotu un labā stāvoklī, pirms to darāt, un, otrkārt, es arī liecina, ka, vismaz sākumā, Neesi atstāt savu 6. un 7 čakrām pilnībā atvērtas, izņemot, ja Jūs esat meditating. uzturētu tos atvērt valsts un 24 / 7 var būt milzīgs mazliet, kamēr jums ir vairāk pazīstami ar darbu ar tām. Neaizveriet viņus pavisam, kad neesat meditating, vienkārši lēni spin ceļu uz leju un nav tos pilnībā atvērtas. JA ... atrast pat to, ka ir pārāk daudz sākumā, tad iet uz priekšu un izslēgt viņus, bet atvērt to dubl pēc iespējas ātrāk izdevīgā laikā un vietā. " Es ceru, ka tas ir pietiekami atbildēja uz savu jautājumu. Ja ne, tad mēs varam runāt dažas vairāk. Līdz brīdim, kad nākamo reizi ... Mīlestības, gaismas un Blessings, Namaste Essence |
||
|
|
|
| (09-30-2009) |
pastaigas blog (07-07-2009)
|
|
|
#12 (Permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Colors Jūs nēsājatEssence!
Liels paldies par jūsu atbildi! Tās vairāk skaidrs tagad man! ![]() In Lak'ech |
||
|
|
|
| Pēc Lietotājs saka Paldies Marina Par šo noderīgo Post: |
Essence
(07-07-2009)
|
|
|
#13 (Permalink) | ||
|
Loceklis
Junior Member
|
Re: Colors Jūs nēsājatBūtībā šie piedāvājumi ir ļoti interesanti un noderīgi - thank you.
Es spilgti saulainā raksturs, kas ir tik ilgi, cik es atceros tika izstrādāti, lai valkājot melnu vai tumši krāsās, bieži ar nelielu flash un dinamiskas "karsts" sarkanas, rozā vai ūdens. I use melns kā akcents krāsu manas mājas un ir milzīga melna automašīnu. Es esmu ļoti atvērtu personu, bet ar dažām ļoti nedrošs undertones - es patiešām alkst apstiprinājumu. Cilvēki mēdz izsūkt enerģiju no manis, jo mana atklātība un pēc tam, kamēr es hit sienu un justies šausmīgs. Vai melnā fiksācijas nav palīdzēt lietas? Vai man ir apzināti atsakoties no šī krāsa? Kāda krāsa man vajadzētu iesaistīt manu dzīvi? PS. mans uzvārds ir tagad Green, ir tas, ka liela? Arī jūs varat punkts mani labs resurss, lai palīdzētu man saprast par chackras un kā atvērtu un aizvērtu. Es pastāvīgi izsmeltas un pilns ar aukstumu. Nez, ja man 'agri mācās "garīgā izmeklēšana leftme ar vaļēju čakrām? Thank you in advance. Peace.x |
||
|
|
|
|
|
#14 (Permalink) | ||
|
Super loceklis
Moderator
|
Re: Colors Jūs nēsājatGreetings pastaigu blogā,
Diemžēl es esmu diezgan aizņemts ar citu darbu šodien un nav daudz laika veltīt forumu, bet es tomēr lasīt savu pastu un vēlējās, lai jūs zinātu, ka esmu izlasījis un es tev atbildēt, cik ātri vien varu atrast 3D laiks to darīt. Tas var būt rīt, bet es atgriezties ar Jums par to. Es tikai negribēju jūs domājat es ignorējot jums. Tikai vēlāk, Mīlestības, gaismas un Blessings, Namaste Essence |
||
|
|
|
| (09-30-2009) |
pastaigas blog Lūk daži Sri bhagavän videos!
|
|
|
#15 (Permalink) | ||
|
Super loceklis
Moderator
|
Re: Colors Jūs nēsājatGreetings pastaigu blogā,
Es tikai gribēju pateikt sveiki un ļaujiet jūs zināt, es neesmu aizmirsta atbildēt uz jūsu jautājumiem par krāsām un čakrām, esmu tikko aizņemts. Es nokļūt, tiklīdz kā es, iespējams, var. Paldies par sapratni. Es varu teikt jums iet uz šo saiti lielo lasīšanu un mācīšanos par čakrām, un daudzi citi jautājumi ... Čakrām - Crystalinks Līdz brīdim, kad nākamo reizi, Mīlestības, gaismas un svētība ar jums, Namaste Essence |
||
|
|
|
| (09-30-2009) |
pastaigas blog (07-10-2009)
|
|
|
#16 (Permalink) | |||
|
Super loceklis
Moderator
|
Pirmkārt, es atvainojos par tādu tik ilgi, lai atgrieztos pie jums, es tikko cieši saistīta ar citu darbu. Es baidos, man ir daudz man būs jāsaka manu atvainoties ... .. LOL Tāpat kā mēs jau esam runājuši, cilvēkiem redzēt krāsa melna, jo tā ir tiešām absorbē un atspoguļo mums atpakaļ Viss. Mums ir minējušas šo koncepciju, ka daudzi izdevās būt līdzjūtīgam cilvēkiem ir tendence ģērbjas melnā, it īpaši pirms tie nāk, lai uzzinātu, kā rīkoties ar vairāk pozitīvu veidā, ar to dāvanu. Tā uzskata, dabas tām varētu darīt tāpēc, ka absorbcijas koeficients, bet arī tāpēc, ka pie zemapziņas līmenī to uzskata kā vietu, kur paslēpties no uzbrukumu un apšaudes un lielākā emocijas citiem. Tā ir krāsa Void, dzemdē izveides. Apģērbu un izmanto melnā modes un veidi, kā tu runāja nav negatīvas ietekmes uz jums tā, ka nav nekāda sakara ar melnu krāsu, kas pati par sevi, bet var pievienot jautājumus, kurus jūs nodarbojas ar vienkārši tādēļ, ka iemeslu dēļ mēs tikko runājām. Vienkārši tā ir uzzinājusi par šo krāsu melnā ietekmē sāks mainīt kā jūs redzat melno un sekas, ir par jums un enerģijas, ko tā pievieno savu dzīvi. Man šķiet, jūsu Higher Self ir aizņemts darbā ar jums, ka jūs norādīja jums mēdz pievienot nelielu mirgo un dinamiskas "karsts" sarkanas, rozā vai ūdens uz jūsu apģērba krāsas, tādējādi nodrošinot to, lai jūsu enerģētikas jomā. Sarkanā ir sakne krāsa izdzīvošanas un izpausme, rozā nav krāsa Heart Chakra un akva ir krāsu High Heart Chakra. Cilvēce tam pārejot uz apzināti dzīvo un saglabāt enerģiju vibrācijas Heart Chakra kā kolektīvu. Oh .... Un jā, es domāju, ka ir nozīme, ka jūsu uzvārds ir zaļā. Zaļā ir krāsa Ārstnieciskā un tas ir galvenais krāsa Heart Chakra ... ... What do you think? Es domāt, ka jums palīdzēs sākt darbu ar savu nedrošības problēmas, jūs domājat par to pievienošanu Orange un dzeltenās krāsas jūsu ikdienas dzīvi. Pievienot šīs krāsas tik varat, jo drēbes tu valkā, jo pārtikas ēdat, jo krāsas jūs domājat par to, jo šķidrumus izdzeršanas. Pirkt Jums dažas oranžas un dzeltenas krāsas vannas sāļi, lai izmantotu jūsu vannas ūdenī, izmantot apelsīnu, Neroli (apelsīnu smarža), mandarīna un citrona aromātisks eļļas, šampūni un ziepes. (Es iesakām izmantot labas kvalitātes eļļas); vietu, svaigu apelsīnu un dzeltenas krāsas ziedi jūsu mājā, veikt apelsīnu akmens un dzeltenā akmens ar jums vienmēr. Tos izmanto, lai atgādinātu sev par darbu, ko jūs darāt. Anyway varat iedomāties pievienot šo divu krāsu enerģiju jūsu ikdienas dzīvē tiks ļoti ātri un palīdz Jūsu priekšu un pozitīvs, garīgo izaugsmi. Oranžs ir krāsu otrās Chakra, Garīgās, un tas ir aptuveni Creation un drošība. Jūs esat, lai sāktu veidot jaunu un drošāku You. Dzeltena ir krāsu trešās Chakra, saules pinumu, un ir centrs mūsu Will Power. Šī ir vieta, kur cilvēki visbiežāk mēģina iekļūt mūsu enerģijas un nozagt varas, tā ir vieta, kur nevēlamas enerģijas visvieglāk ienāk mūsu ķermenī. Tas ir "soft pavēderē. Tāpēc, ja jūs jūtaties uzbruka jūs visvairāk jūtas tā "bedre jūsu vēders" un kad dusmīgs bieži šķērsot savu ieroču veidā, kas attiecas uz šo jomu. Jums ir instinktīvi aizsargājot savu Will Power Center, jūsu saules pinumu Chakra. Šie ir daži veidi, kā varat sākt darbu agrāk un ar pie rokas jautājumiem jums. Otra lieta, manuprāt, ir jānorāda, šeit ir tas, ka jums ir jābūt ļoti informēti par domas, emocijas un vārdus, kurus jūs izmantot savā ikdienas dzīvē. Tie ir instrumenti, ar kuru Jūs ēka savu nākotni sevi un pasauli. Build ir jālieto piesardzīgi, mieru un mīlestību. Let's apspriest jautājumus, Jums ir ar pastāvīgi izmantota un pilnīgi auksta, kā jūs to raksturoja. Pirmais .... lūdzu, ja jūs domājat, ka ir pat mazāko iespēju jums varētu ciest no fiziskas veselības problēmas, dodieties pie sava ārsta. Ja tas tā nav, kas izriet no fiziskās veselības problēma, kas jāvelta pastiprināta uzmanība, tad tā ir saistīta un ir simptoms jūsu nedrošības jautājumiem. Jūsu nedrošība jautājumi rodas simptomi emocionālās problēmas. Emocionālās problēmas rada fizikālos aspektus. Tās rada arī enerģētikas jautājumus savā enerģisks organismā. Kad es izveidotu savienojumu ar savu enerģiju es varu redzēt, ka jums ir daudz atpalikuši savā enerģētikas jomā (jūsu aura). Ir pat divās vietās, kur tā ir tik plāna tā varētu arī uzskatīt asaru jūsu auric jomā. Viens ir uz muguras pusē pie līmenis jūsu Saules pinums. Otrs ir par priekšējā pusē ķermeņa un tā atrodas jūsu Throat Chakra jomā. Jūsu 5. Chakra. Jūs tiešām varētu izmantot laba enerģijas tīrīšana un kādu darbu jūsu čakrām. Tā kā jums nav īstas pazīstami ar darbu ar savu enerģijas vai jūsu čakrām, es jums vienkāršs vingrinājums, kas palīdz vairāk nekā varētu domāt. Kad esat peldēšanos patiesībā es ieteiktu dušas būs labāk, ja vispār iespējams, vai vismaz dušu izslēdzas pēc tam jūs šo darbu karstā mērcēšana kubls. Kā jūs fiziski peldēties, iztēloties visu smago, tumšs, biezs un neveselīgu krāsu, kas ir pievienots pie jums, iekšā un ārā, tiek notīrīti no jūsu enerģētiskā struktūra. Tāpat kā tu nomazgā fizisko netīrumiem un netīrs no jūsu fiziskā ķermeņa, mazgāt un tīrīt enerģisks netīrumiem un netīrs no jūsu enerģētiskā struktūra. Apskatīt skalošanu pie jums, tāpat kā jūs noskalo ziepju putas no ķermeņa. See it going nosaka aizplūšanu ar ūdeni, jo tas atstāj savu kubls. Neuztraucieties par zemes, viņa var pārvērst šo enerģiju tīru vienreizējas lietošanas enerģiju. Neaizmirstiet atvērt ar jūsu rokas plaukstu čakrām un jūsu pēdas zoles (centrā Jūsu arkām) un ļaut enerģijas aizplūšanu no jums, tāpat kā jums bija izvilkt kontaktdakšu ar kublu ūdens. Pēdējā lieta, kas jums jādara, ir pārliecinieties, ka Jums ir nomazgā visas negatīvās enerģijas no jūsu rokas un krata to izslēgtu. Kad esat izdarījis, jums tad stends ar tekošu ūdeni, lai tas varētu darboties vairāk nekā jums galvas, ja tas ir kaut kas jums atrast patīkams un Golden Orb šo iedomāties Gaismas, Sun, aptuveni 12 līdz 18 collas virs jūsu galvas. Šī ir enerģija jūsu Higher Self Orb. Tas ir neierobežots enerģijas avots, jūs varat lūgt, lai atkārtoti aktivizēt savu fizisko ķermeni, lai palīdzētu dziedēt un saglabāt sev par optimālu veselību un vitalitāti. Jūs nevarat noārda šis enerģijas avots, jo tā ir pastāvīga saikne ar nedalāmība Visi, kas ir vai ir Dievs, ja vēlaties. Vai šis ikdienas vismaz vienu nedēļu, un jūs sajutīsiet atšķirību. Vai tas divreiz dienā, ja jūtat vajadzību. Pēc tam, kad pierod darīt tā, duša ar ūdeni, jums būs vieglāk varētu izdarīt ātri un vienkārši jebkurš kur atrodaties un justies nepieciešams tīrīt un no jauna aktivizēt. Es ceru, ka tas ir palīdzējis jums dažas jūsu endeavors. Ja es varētu atbildēt uz vairākiem jautājumiem, lūdzu, nekautrējieties lūgt. Paldies, kas ļauj man dalīties. Es sūtu ... Infinite beznosacījumu mīlestības mūžīgais dievišķo gaismu, un neskaitāms skaits žēlastības jums un jūsu. Mīlestības, gaismas un Blessings, Namaste Essence K |
|||
|
|
|
|
|
#17 (Permalink) | ||
|
Loceklis
Junior Member
|
Re: Colors Jūs nēsājatEssence
Es nevaru sākt pateikties pietiekami visu laiku un mīlestību, ko esat showered uz mani - kāda amazing pastu! Es pēc jūsu padomu vēstuli ... apelsīnu nekad nav krāsa, ka es esmu pievērsta, tāpēc šis būs ļoti interesants izmaiņas me. Esmu aiz saite jūs ierosināts attiecībā uz čakrām un esmu sāk saprast vēl tagad, lai atkal many thanks. Es piekrītu par manu laulības uzvārds, "Green", kas ir ievērojams. Tikai ja man nav apzināties, cik nozīmīga šī ir Visuma man atsūtīja komanda trīs cilvēku darbs mani, ar divām sadales "zaļo" ziņojumu, ar Zaļās meiteni, jo viņa uzvārds un kungu, kura uzvārds ir "Greenwood ". Tas tikai apjautuši man to visu šo sakritību bija pēc iepazīšanās ar Jūsu atbilde (man neizmantot manu precējies nosaukumu darbā) Es esmu ņemot šo "sakritībām", ka mans vīrs un darba kolēģi visi ir svarīgi, skolotāji, kā es sāk dziedēt sevi gatavi doties uz cerams, palīdzēs dziedēt citiem? Tā uzskata, piemēram, man ir nepieciešams iegūt patiesi klāt un apskatīt to, kas man uzmācas par viņiem un saistīt to, kas man vajadzīgs, lai atrisinātu par sevi. Es, iespējams, ir jābūt mazliet vairāk pateicīgs par to, kā arī .... Savādi pietiekami mans labākais draugs ir precējies uzvārds ir "Brown", un viena no manām vismaz favourite cilvēki manā paziņu loku sauc arī par "Brown". Es apdomājiet to vēl pārāk. Savu novērojumu par mana kakla chakra ir ļoti interesanti. Es esmu ļoti bieži bail pateikt, ko es gribu teikt, baidoties, ka sajūta, nepareizs vai stulbs. Es tiešām darbs pie augstākā līmeņa komunikāciju, tāpēc šī ir patiešām crazy. Tomēr, es varu strādāt šajā jomā. Es redzu daudz lielas lietas ap mani, ka Atgādināt man par visu, ko es lepojos. Pat izmantojot šo interneta lapu, pēdējo mēnešu laikā ir milzīgs solis uz priekšu, man gan risināt manu jautājumu un lūdza kādu palīdzēt. Es redzu, apstiprinot sludinājumi visur es izskatu. Paldies Essence. Svētīt jums visiem par jūsu mīlestību un pacietību. Neviens nekad nelaipns vai aizbildnībai šajā vietnē. Es ceru, ka vienu dienu, lai palīdzētu jums kaut kādā veidā. x |
||
|
|
|
|
|
#18 (Permalink) | |||
|
Loceklis
Junior Member
|
Attiecībā uz lielāko daļu savas dzīves esmu valkāt melno un nekad brīnījās, kāpēc. Jautāti daudzas reizes es atbildēju par kurām cilvēks, kas bija mehāniķi, kas ir iemesls, kāpēc es nekad neizmanto, lai valkā baltu, bet es esmu vēl uzzīmēts ģērbjas melnā. Ko es esmu ievērojis, ka dienās, kad man vajag ", mani uzmanību es valkā ļoti spilgtas krāsas, nevis lai piesaistītu uzmanību, bet tipa" man "laika, kur es negribu sajūtu citiem. Šajā ka jūs teicāt būtībā paskaidro, kā es esmu daudz izdevās būt līdzjūtīgam kopā ar citām lietām. Krāsas es valkāt nav tik daudz kas ir stilā par to, kas man šķiet ir noderīgi, lai mana dvēsele šajās dienās, un daudzas reizes tā ir melna vai ļoti tumši sarkana un blūza, kopā ar safīra un rubīna ja loģiski līnijas, bet melnais ir viena visbiežāk man. Liels paldies par jūsu atziņas, dievs, es domāju, ja ir vietas vai vietu, lai iegūtu vairāk informācijas par to krāsas un čakru krāsas? Es esmu veida jauni šaipus lietas, bet veco daudzos veidos vienlaicīgi. Thank you again, ir labi un ir droša, Vixzen ![]() |
|||
|
|
|
![]() |