Atrodo dar nesate užsiregistravęs mūsų bendruomenės. Norėdami užsiregistruoti, spauskite čia ...

Global Oneness Community          
Automatinis vertimas atliktas Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Išskirtinis Bendrijos > Global Išskirtinis Pagrindinis > Mano mėgstamiausia praktika!
Registruotis Dienoraščiai Straipsniai Nuotraukos Vaizdo Gėrybės DUK Vartotojai Šiandien Žinutės Ieškoti Šiandien Žinutės Pažymėti forumus kaip skaitytus Pokalbių Kambarys

Mano mėgstamiausia praktika! Kokia yra jūsų mėgstamiausia praktika dvasingumą, asmeninio tobulėjimo, sveikatos ar tiesiog tampa subalansuotas? Pasidalinkite su mumis! »Pradėkite čia!

Greita Naujienos
Sveiki atvykę į Global Išskirtinis bendruomenės dalimi! Global Išskirtinis Bendrijos pasidalyti mintimis ir idėjomis apie vidinės ir išorinės pokyčius ir konvertuoti vietoje. Norėdami rašyti turite Registruokitės čia. Keletas nuorodų pradėti: Forum Home, Socialines grupes, Dienoraščiai, Straipsniai, Nuotraukos, Vaizdo, Video Search, Kontaktai, DUK , Statistika. Smagiai ir jaustis tikrai pasveikino bendruomenę!

Pastaba: Šis skelbimas nėra rodomas registruoti nariai

Žymos
Temos: Spalvos , Nešioti
Video: Spalvos , Nešioti ,

Reply

LinkBack Temos įrankiai Display Modes
Old 07-04-2009, 07:58   #10 (Permalink)
Naujosios valstybės
Legionierius
Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Marina's Avatar

Activity Longevity
1/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssssss7
Vieta: Sao Paulo
Padėkojo 7 kartus per 6 Žinutės
Marina is on a distinguished road
Send a message via MSN to Marina

Re: Spalvos nešiojate

Citata:
Originally Posted by Esmė View Post
Palikti juos atidaryti viešojo ir 24 / 7 gali būti šiek tiek didele kol jūs esate daugiau susipažinę su darbo su jais.
Ei esmė!
Dėkojame už tam tikrų spalvų prasmes!!

Matau kai kurios spalvos, kai aš ant trance narėje, ir aš visada stengiuosi gauti šių spalvų prasme sužinoti daugiau apie kelionę. Manau, kad violetinė, raudona ir žalia spalvomis, yra, kad aš labiausiai prisijungti.

Ir aš Posted ta kaina, nes norėjau sužinoti, kodėl manote, kad tai absoliuti atidaryti Third Eye 24/ 7?

Be Lak'ech
Marina está offline   Reply With Quote
Šis vartotojas Says Dėkojame Marina Už šią naudingą Post:
Esmė  (07-04-2009)
Old 07-04-2009, 06:00   #11 (Permalink)
Super valstybės
Moderatorius
Points: 15,275, Level: 85Points: 15,275, Level: 85Points: 15,275, Level: 85
Activity: 45%Activity: 45%Activity: 45%

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1200
Vieta: Deep East Texas
Blog Entries: 3
Ačiū: 1.358
Padėkojo 1.306 Times 703 Žinutės
Essence is on a distinguished road

Sveikinimai Marina,
Aš tik norėjau imtis metu atsakyti į jūsų klausimą. Jūs paklausė:
"Aš Paskelbė ta kaina, nes norėjau sužinoti, kodėl manote, kad tai absoliuti atidaryti trečią akis 24 / 7?

Pirma, tie, kurie susipažinę su sąmoningai dirba su savo čakrų ir buvo padaryti ją kada nors, atsižvelgiant Third Eye (6 Chakra) ir Karūnos (7 Chakra), atvira visiems laiko paprastai nekelia jokių problemų. Bet tiems, kurie dar tik pradeda sąmoningai atidaryti ir dirbti su jais, tai gali sukelti problemų. Fizinių apraiškų, ši data gali būti nuo nuovargis, kad yra jautrūs peršalimo (paprastai siejamas su staiga atverti 1. per 5. čakrų), visą kelią sumaištį, praradimas koncentracijos, dirglumą ir emocinį stresą, kraštutiniu atvejai ... haliucinacijos. Šie tipo simptomai dažniausiai susiję su netikėtai atidaryti ar neteisinga atidarymo ir naudojimo 6 ir 7 čakrų.
Dažniausios problemos, aš mačiau tų tik pradeda dirbti, ir pradėti savo aukštojo čakrų yra tai, kad yra netoli didelių žmonių grupių, pavyzdžiui, visuomenės padėties, jie tampa priblokšti daug chaotiška energijos bombarduoti juos. Tai paprastai sukelia nerimą ir sumaištį, o tai dažnai sukelia dirgliosios elgesį ir jų sąveiką su kitais.
Jei Išnaujo perskaityti mano originalus paštu, tai jūs pamatysite, kad aš sakiau tai pats pagrindinis dalykas.

Citata:
"Aš rekomenduojame, kad pirmiausia įsitikinkite, kad jūsų kitų čakrų yra atviras, suderintas ir geros būklės, prieš tai padaryti, ir, antra, aš taip pat rodo, kad, bent jau pradžioje, negali palikti savo 6 ir 7 čakrų visiškai atviros, išskyrus kai Jūs esate meditacijos. laikant juos atidaryti viešojo ir 24 / 7 gali būti šiek tiek didele, kol jūs esate daugiau susipažinę su darbo su jais. Negalima uždaryti ir laikyti juos visiškai, kai esate ne meditacijos, tiesiog lėtai nugaros apačią ir neturi juos visiškai atvira. jeigu ... Jums susirasti netgi yra per daug pradžios, tada eiti į priekį ir uždaryti juos žemyn, tačiau gali jas grąžinti iki anksčiausiai galima patogiu laiku ir vietoje ".

Tikiuosi, kad tai yra pakankamai atsakė į jūsų klausimą. Jei ne, mes galime kalbėti apie daugiau.
Iki kito karto ...

Meilė, šviesos ir Blessings,

Namaste

Esmė

Essence está offline   Reply With Quote
Šis vartotojas Says Dėkojame esmė Už šią naudingą Post:
pėsčiomis dienoraštis (07-07-2009)
Old 07-06-2009, 05:19   #12 (Permalink)
Naujosios valstybės
Legionierius
Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Marina's Avatar

Activity Longevity
1/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssssss7
Vieta: Sao Paulo
Padėkojo 7 kartus per 6 Žinutės
Marina is on a distinguished road
Send a message via MSN to Marina

Esmė!

Labai ačiū už jūsų atsakymą!

Jos labiau aišku dabar man!

Be Lak'ech
Marina está offline   Reply With Quote
Šis vartotojas Says Dėkojame Marina Už šią naudingą Post:
Esmė  (07-07-2009)
Old 07-07-2009, 08:33   #13 (Permalink)
Valstybės
Legionierius
Points: 543, Level: 10Points: 543, Level: 10Points: 543, Level: 10
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

walking the blog's Avatar

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss13
Vieta: Liverpulis
Ačiū: 33
Padėkojo 12 kartų 7 Žinutės
walking the blog is on a distinguished road

Iš esmės šie darbai yra labai įdomi ir naudinga - Ačiū.

Aš ryškios saulės simbolis, yra tiek, kiek aš atsimenu, buvo minėta dėvi juodos arba tamsios spalvos, dažnai su maža Flash ir energingas "karštas" raudonos, rožinės arba vandens. Aš naudoju juoda spalva kaip akcentas mano namuose ir yra milžiniškas juodas automobilis.

Aš esu labai atviras žmogus, bet kai kurie labai nesaugus pusbalsiu - Aš tikrai trokšta patvirtinimą. Žmonės paprastai siurbti energiją iš manęs, nes mano atvirumo ir po to, kai aš Hit sienos ir jaučiasi siaubingai. Ar juoda įrašo negali padėti ką? Turėčiau būti sąmoningai atsiriboti nuo šios spalvos? Kokia spalva reikėtų pritraukti į savo gyvenimą? PS. Mano pavardė yra dabar žalia, tai, kad daug?

Taip pat galite punktas man gera išteklių padėti man suprasti apie chackras ir kaip ją atidaryti ir uždaryti. Aš nuolat išnaudojo ir visiškai šalta. Įdomu, jei mano "išankstinio besimokančiojo" dvasinis tyrimai leftme su atvira čakrų? Thank you in advance. Peace.x
walking the blog está offline   Reply With Quote
Old 07-07-2009, 09:12   #14 (Permalink)
Super valstybės
Moderatorius

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1200

Sveikinimai pėsčiomis dienoraštį,

Deja, aš esu gana užsiėmęs su kitais darbais šiandienos ir neturite daug laiko skirti, kad forume, bet aš perskaityti pranešimą ir nori jus informuoti, kad aš perskaičiau jį ir aš jums atsakyti kuo greičiau galiu surasti 3D laikas tai padaryti. Jis gali būti rytoj, bet aš grįšiu su jumis apie tai.
I just didn't want you to manau buvo ignoruojami jums.

Tik vėliau,

Namaste

Esmė
pėsčiomis dienoraštis (07-09-2009)
Old 07-09-2009, 09:06   #15 (Permalink)
Super valstybės
Moderatorius

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1200

Sveikinimai pėsčiomis dienoraštį,
I just wanted to say Hello and let you know I nepamiršo apie atsakymus į Jūsų klausimus apie spalvas ir čakrų, aš ką tik buvo užimtas. Gausiu jį kuo greičiau aš galbūt galima. Ačiū už supratimą.
Galiu pasakyti jums eiti į šį didelį literatūra nuorodą ir mokymosi čakrų ir daug kitų temų ...
Čakrų - Crystalinks

Iki kito karto,

Meilė, šviesos ir palaiminimas jums,

Namaste

Esmė
pėsčiomis dienoraštis (07-10-2009)
Old 07-14-2009, 05:34   #16 (Permalink)
Super valstybės
Moderatorius

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1200

Citata:
Originally Posted by pėsčiomis dienoraštis View Post
Iš esmės šie darbai yra labai įdomi ir naudinga - Ačiū.

Aš ryškios saulės simbolis, yra tiek, kiek aš atsimenu, buvo minėta dėvi juodos arba tamsios spalvos, dažnai su maža Flash ir energingas "karštas" raudonos, rožinės arba vandens. Aš naudoju juoda spalva kaip akcentas mano namuose ir yra milžiniškas juodas automobilis.

Aš esu labai atviras žmogus, bet kai kurie labai nesaugus pusbalsiu - Aš tikrai trokšta patvirtinimą. Žmonės paprastai siurbti energiją iš manęs, nes mano atvirumo ir po to, kai aš Hit sienos ir jaučiasi siaubingai. Ar juoda įrašo negali padėti ką? Turėčiau būti sąmoningai atsiriboti nuo šios spalvos? Kokia spalva reikėtų pritraukti į savo gyvenimą? PS. Mano pavardė yra dabar žalia, tai, kad daug?

Taip pat galite punktas man gera išteklių padėti man suprasti apie chackras ir kaip ją atidaryti ir uždaryti. Aš nuolat išnaudojo ir visiškai šalta. Įdomu, jei mano "išankstinio besimokančiojo" dvasinis tyrimai leftme su atvira čakrų? Thank you in advance. Peace.x
Sveikinimai Ėjimo dienoraštį,
Pirma, aš atsiprašome už taip ilgai, kad su Jumis; aš ką tik buvo surištas su kitais darbais. Bijau aš daug aš turiu pasakyti mano atsiprašome ... .. LOL

Kaip mes jau kalbėjome apie, žmonės pamatyti juoda spalva, nes ji yra faktiškai sugeria ir atspindi atgal į mus Visi. Mes kreipėsi į sąvoką, kad daugelis įsijaučiantis žmonės turi tendenciją rengtis juodai, ypač kol jie atėjo išmokti spręsti labiau teigiama linkme savo komentarą. Jis mano, gamtos jiems to padaryti dėl sugerties koeficientas, bet ir todėl, kad ne pasąmonės lygiu jaučiasi vieta pasislėpti nuo išpuolių ir bombardavimų didžiulio emocijas kitiems. Būtent Void, kūriniai Womb spalva.
Dėvint ar naudojant juodos mados ir būdų, kaip kalbėjo, ji nedaro neigiamo poveikio jums taip, kad jau nieko bendro su juodos spalvos ir pats, tačiau jį galima įdėti į klausimus, jums spręsti tik dėl priežasčių mes ką tik kalbėjomės apie. Tiesiog sužinojusi šių juodos spalvos įtakoja pradės keisti, kaip matote, juoda ir poveikį jis jums ir energijos ji prideda prie savo gyvenimą.
Man atrodo, kad jūsų Aukštasis Savęs buvo užimtas darbe su jumis, kad jums nurodė jūsų linkę pridėti mažų mirksi ir energingas "karštas" raudonos, rožinės arba aqua į jūsų aprangos spalvas, taip įtraukdami į savo energetikos srityje. Raudona šaknų spalvą išlikimui ir apraiškas, rausva of the Heart Chakra spalva ir vandens yra aukšto Heart Chakra spalva. Žmonijos ji pereinate sąmoningai gyvenimo ir išlaikyti energijos vibracijos Heart Chakra kaip kolektyvinis. Oi .... Ir taip, aš manau, yra svarbi tuo, kad jūsų pavardė yra žalia. Žalia gydomųjų spalvos ir yra pagrindinė spalva Heart Chakra ... ... Ką manote?
Aš manyti, kad padėtų jums pradėti veikti per savo nesaugumo problemų, manote apie naują su oranžinės ir geltonos spalvos jūsų kasdieniniame gyvenime. Pridėti šias spalvas vistiek jūs galite, ir turite dėvėti drabužiai, maisto valgyti, o spalvų manote apie, visų skysčių išgeriate. Pirkti jums kai oranžinės ir geltonos spalvos vonios druskos naudoti savo vonią vandens naudojimo apelsinų, neroli (apelsinų kvapu), mandarino ir aromatizuoti citrinos aliejus šampūnai ir muilai. (Aš rekomenduojame naudoti geros kokybės aliejų); vieta šviežių oranžinės ir geltonos spalvų gėles savo namuose, atlieka oranžinės ir geltonos spalvos akmuo akmuo su jumis bet kuriuo metu. Naudokite juos priminti sau apie darbą darai. Bet kuriuo atveju galite sugalvoti pridėti šių dviejų spalvų energija į savo kasdieniame gyvenime, labai greitai ir padėti jūsų priekį ir teigiamas, dvasinis augimas.
Oranžinė yra antra Chakra, sakralinių, spalvotas ir apie kūrimo ir saugumo. Jūs esate pradėti kurti naują, ir saugesnė Jūs. Geltona yra trečio Chakra spalvotas, Saulės rezginys, ir yra mūsų Will Power centras. Tai vieta, kur žmonės dažniausiai bando patekti į mūsų energetikos ir pavogti elektros energijos, tai yra vieta, kur nepageidaujamos energijos lengviausiai įveda mūsų kūno. Tai yra "minkšta papilvė". Tai kodėl, kai jauti užpuolė jus labiausiai paprastai jaučiasi jį "duobę savo skrandį", o kai pyksta dažnai kirsti rankas taip, kad apima šią sritį. Jūs instinktyviai apsaugoti jūsų Will Power centras, jūsų saulės Plexus Chakra.
Štai keli būdai, galite pradėti darbą anksčiau ir per ranka klausimus jums. Kitas dalykas, manau, turi būti nurodyta čia yra, kad jūs, reikia labai gerai žino, mintis, emocijas ir žodžius, kuriuos naudoti savo kasdieniame gyvenime. Šie įrankiai, kurdami savo ateitį sau ir pasauliui. Pastatyk jį atsargiai, taikos ir meilės.
Let's aptarti klausimus, turite bendro su nuolat išnaudojama ir visiškai šaltas, kaip jūs ją aprašė. Pirmasis .... Prašom, jei manote, kad net menkiausios galimybės jums gali būti kenčia nuo fizinės sveikatos problemų, eikite kreipkitės į gydytoją. Jei taip nėra, kylančių iš fizinės medicinos problema, kad būtina skirti dėmesio, tai ji yra susijusi ir yra jūsų nesaugumo problemų simptomas. Jūsų nesaugumo klausimus dėl emocinių simptomų klausimus. Emocinių problemų kyla fizinių problemų. Jie taip pat sukurti energetikos klausimus į savo energetinio kūno. Kai aš prisijungti prie jūsų energijos matau, kad turite daug silpnąsias savo energetikos srityje, (jūsų aurą). Yra dar du taškus, kai tai plonas jis gali taip pat būti laikomos ašaros jūsų Auric srityje. Vienas iš jų yra ant nugaros pusės prie jūsų Saulės rezginys lygį. Kiti yra priekyje savo kūno ir yra jūsų gerklės Chakra srityje. Jūsų 5. Chakra.
Jūs tikrai galėtų naudotis geros energijos valymo ir kai ant jūsų čakrų darbą. Kadangi esate ne realiu susipažinę su darbo su savo energija arba jūsų čakrų, duosiu jums paprasta naudotis, kuri padės daugiau negu manote. Jei esate maudymuisi tikrai siūlyčiau dušas bus geriau, jei įmanoma, arba bent jau ne po dušu Jums šį darbą mirkymas karšta vonia. Kaip jūs fiziškai maudytis, vizualizuoti visi sunkūs, tamsūs, stori ir nesveiki spalvas, kurios pridedamos prie jūsų, viduje ir išorėje, bus išvalyti nuo savo energetinio kūno. Just like you plauti fizinio purvo ir teršalų iš savo fizinį kūną, nuplauti ir nuvalyti nešvarumus ir energingas grime iš savo energetinio kūno. Žiūrėkite skalauti ne iš jūsų, kaip jūs skalauti pamuilės iš savo kūno. See it going down su vandens nutekėjimu, kaip jis palieka savo vonia. Nesijaudinkite dėl žemės, ji gali Transmute šios energijos į valyti pakartotinai energijos. Neužmirškite atidaryti savo rankomis čakrų delnų ir kojų padų (center jūsų arkos) ir tegul energijos nutekėjimą "iš ką tik, kaip jums buvo ištraukti kištuką ant vandens vonia. Paskutinis dalykas, ką jums reikia padaryti tai įsitikinkite, kad turite nuplauti visus neigiamos energijos nuo jūsų rankų ir sukrėtė jį. Kai tik tai padarysite, jums ten stovi tekančiu vandeniu, kad jis galėtų veikti kaip tu galvos, jei tai ką nors surasti malonaus ir šio įsivaizduoti Golden Orb šviesos, sekmadienį, maždaug 12-18 cm virš galvos. Tai energijos Orb jūsų Aukštasis savimi. Jis yra neribotas energijos šaltinis, galite paprašyti naujo aktyvacijos savo fizinį kūną, kad padėtų gyti ir išlaikyti savęs ne optimalaus lygio sveikatos ir gyvybingumo. Jūs negalite ardančių šio energijos šaltinio, nes ji turi nuolatinį ryšį į viską, kas yra, ar Dievas, jei norite vienybę.
Ar tai kasdien ne mažiau kaip vienai savaitei, ir jūs pajusite skirtumą. Ar du kartus per dieną, jei jaučiate poreikį. Po to, kai pripranta prie šio veiksmų dušas, vanduo, Jums bus lengviau galėtų tai daryti lengvai ir greitai bet kurioje esate ir manote, kad reikia išvalyti ir iš naujo pagyvinti.

Tikiuosi, kad ši padėjo jums šiek tiek savo pastangų. Jei galiu atsakyti bet daugiau klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės. Dėkojame, kad leidžia man pasidalinti.

Siųsti ... Begalinė Unconditional Love, amžinai dieviškąją šviesą ir Įdomių Kambariai Maila Jums ir Jūsų.

Namaste

Esmė K
Old 07-14-2009, 10:45   #17 (Permalink)
Valstybės
Legionierius
Points: 543, Level: 10Points: 543, Level: 10Points: 543, Level: 10
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

walking the blog's Avatar

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss13
Vieta: Liverpulis
Ačiū: 33
Padėkojo 12 kartų 7 Žinutės
walking the blog is on a distinguished road

Esmė

Aš negaliu pradėti padėkoti Jums visiems pakankamai laiko ir meilės, kad jūs turite apipiltas ant manęs - Koks nuostabus paštu!

Aš už savo patarimus laišką ... Orange niekada nebuvo spalva, kad aš atkreipti, kad tai bus labai įdomu pakeisti mane. Aš po nuoroda, kurią pasiūlė dėl čakrų, ir man pradeda suprasti tai daugiau dabar, todėl dar kartą labai ačiū.

Sutinku apie mano ištekėjusi pavardę, "žaliųjų", kurie yra reikšmingi. Just in case I didn't suvokti kaip labai tai visatos mane pasiuntė trijų asmenų komandą į darbą už mane, su dviem dalintis "Žalioji" pranešimas; su Žalioji mergaitė su savo pavarde ir džentelmenas, kurio pavardė yra "Greenwood . Tai tik dawned man, ką visa tai sutapimas buvo po svarstymo jūsų atsakymo (I don't use my vedęs vardas darbe)

I'm taking iš šių "atsitiktinumų" kad mano vyras ir darbo kolega yra visi svarbūs mokytojams pradėti gydyti save pasirengęs pereiti prie tikiuosi padėti išgydyti kitus? Jis atrodo kaip man reikia gauti tikrai dabartį ir pažvelgti į tai, kas man trukdote apie juos ir susieti tai, ką reikia spręsti apie save. Aš tikriausiai reikia šiek tiek daugiau dėkinga už jas taip pat ....

Sutapimas mano geriausias draugas yra vedęs pavardė 'Brown', ir mažiausiai vienas iš mano mėgstamų žmonių mano pažįstamų ratą taip pat vadinama "Brown." Aš pagalvokite apie tai dar per daug.

Jūsų pastabą apie mano gerklės Chakra yra labai įdomus. Aš labai dažnai bijo pasakyti, ką aš noriu pasakyti dėl baimės būti pateikti neteisingi arba jaustis kvailiu. Aš iš tikrųjų dirba aukšto lygio ryšių, kad tai tikrai crazy.

Tačiau, galiu dirbti šiuo klausimu. Matau daug daug dalykų apie mane, kad man priminti visiems, kad aš didžiuojuosi. Net ir naudojant šį puslapį per pastaruosius mėnesius buvo didžiulis žingsnis į priekį mano požiūriu spręsti savo problemas ir klausia, kai padėti. Matau patvirtinate pranešimus visur žiūriu.

Ačiū esmė. Bless jums visiems už jūsų meilę ir kantrybę. Niekas kada nors negeras ar pasipūtę šioje svetainėje. Tikiuosi, vieną dieną padės jums tam tikru būdu. x
walking the blog está offline   Reply With Quote
Old 07-23-2009, 02:21   #18 (Permalink)
Valstybės
Legionierius
Points: 667, Level: 13Points: 667, Level: 13Points: 667, Level: 13
Activity: 12%Activity: 12%Activity: 12%

Vixzen's Avatar

Activity Longevity
4/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss33
Vieta: WV
Ačiū: 110
Padėkojo 45 kartus iš 21 vietų
Vixzen is on a distinguished road

Citata:
Originally Posted by Esmė View Post
Sveikinimai tomkin,

Jūs žinote, aš negaliu kalbėti už kitus, bet norėčiau spėti, kad daugelis, kurie nuolat dėvi juodos yra todėl, kad tikriausiai yra susijęs su kai kurių emocinių problemų būdu. Nepriklausomai nuo asmens Illusion jie gyvena, bet story line drama fizinio gyvenimo jie ir yra sukurti sau kasdien jie daugiau negu tikėtina, kovoja su tam tikrais labai gilus jausmų.
Kai tai tik todėl, kad ji yra priimta, ką reikia padaryti per visuomenės, jos pasirinko, kad egzistuoja frakcija.
Tiesiog kai šiuo klausimu minčių.
Oh .... ir beje, nereikia bijoti ar būti "spooked" iki juodos spalvos. Man davė jį į "neigiamą atspalvį" ir / arba "blogio". Juoda vibracijos ir pati ne iš šio energijos. Kaip į faktinę aplinkybę, juoda sugeria. "Spalva" juoda yra sukurta, nes visos kitos spalvos yra absorbuojamas į jį ir atspalvis matome, kaip "juoda" atspindi atgal į mus. Juodosios tikrai labai apsaugos ir gydymas "spalva", kai vertinama jo tinkamą perspektyvą ir tinkamą tyčia prie jo pritvirtintos.
Turi būti labai sąžiningi su savimi, aš pastebėjau, kad natūraliai talentingas "empaths partija" turi tendenciją rengtis juodai, ypač kai jie yra jauni ir nėra visiškai suprasti savo komentarą. Jie tai daro, nes jie dar išmoko kontroliuoti savo galias ir yra priblokšti kitų emocinės energijos. Deja, juos dėvėti juodas yra tik pridedant prie jų dilema, nes ji tik sugeria daugiau. Jie padarys geriau dėvėti baltos ar kitos šviesios spalvos.
Anyway, tai tik keletas šio ........ mintys

Namaste

Esmė
Sveiki, esmė,
Daugumai mano gyvenime turiu dėvėti juodos ir niekada sužinoti, kodėl. Paklaustas, daug kartų man atsakė apie kurių žmogus, kad buvo mechanikas, todėl aš niekada naudojamas dėvi baltos spalvos, bet aš vis tiek kreipiasi į dėvi juodos spalvos. Ką aš pastebėjau, kad tomis dienomis, kai man reikia "man" daug dėmesio aš dėvėti labai ryškių spalvų, o ne pritraukti dėmesį, bet iš "Man" metu, kai aš nenoriu jausti kitų tipo. Tai, kad tu pasakei esmės paaiškina, kaip aš daug įsijaučiantis kartu su kitų dalykų.

Spalvų aš dėvėti ne tiek daug kas yra stilius, ką aš jaučiu tai naudinga mano siela, tomis dienomis, ir daug kartų tai juodai arba labai tamsiai raudoni ir mėlyni, taip pat iš safyro ir Ruby jei prasmę linijas, bet juoda yra vienas labiausiai paplitusių man.

Labai ačiū už jūsų supratimą dear, I was wondering, jei yra vietos ar vietos daugiau informacijos apie spalvas ir Chakra spalvos? Aš rūšies naujas dalykų pusę amžiaus, tačiau įvairiais būdais tuo pačiu metu.

Ačiū dar kartą, bus gerai ir būti saugūs,

Vixzen
Vixzen está offline   Reply With Quote
Reply

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Pranešimas spalvų cody Spiritual Awakening 10 05-27-2009 01:44
Sveikatos: Populiarumas: Nacionaliniai Wear Red diena ir kitų sveikatos Naujienos - US News & World Editor Naujienos - Sveikata 0 02-06-2009 08:30
Sveikata: drabužiai raudona American Heart Association - Pensacola News Journal Editor Naujienos - Sveikata 0 02-06-2009 08:21
Sveikata: Seeing raudona? 6 vasaris yra nacionalinis Wear Red diena - Press Publications Inc Editor Naujienos - Sveikata 0 02-01-2009 06:30
Religija: penkios pagrindinės spalvos drabužis - ką jie reiškia ir kada jie dėvimi Editor Naujienos - Inner Journey 0 10-14-2008 09:40

Žymos
Spalvos , Nešioti
Spalvos , Nešioti ,

Temos įrankiai
Display Modes

Siunčiamos Taisyklės
Tu negali kurti naujas temas
Tu negali rašyti atsakymus
Tu negali pašto priedai
Tu negali redaguoti savo žinutes

BB kodas yra Ant
Horoskopai yra Ant