|
|
|
|||||||
| אימון האהוב עלי! מהו אימון האהוב שלך עבור רוחניות, התפתחות אישית, בריאות או פשוט להיות מאוזנים? לחלוק אותו איתנו! »התחל כאן! |
| Quick חדשות |
| ברוכים הבאים גלובל האחדות קהילה!
גלובל באחדות הקהילה היא מקום של שיתוף מחשבות ורעיונות על שינוי וטרנספורמציה פנימית וחיצונית. כדי לכתוב אתה צריך הרשם כאן. כמה קישורים כדי להתחיל עם:
פורום הבית,
קבוצות חברתיות,
בלוגים,
מאמרים,
תמונות,
וידאו,
Video Search,
צור קשר,
שאלות נפוצות ,
לסטטיסטיקה.
תהנה ולהרגיש באמת לקהילה בברכה!
|
| תגיות |
|
|
LinkBack | כלי פתיל |
| להלן User says תודה מרינה על ההודעה המועילה הזאת: |
תמצית
(07-04-2009)
|
|
|
|||
|
Super חבר
מנחה
|
Re: צבעים אתה לובשברכות מרינה,
רק רציתי לקחת רגע כדי לענות על שאלתך. שאלת: "פרסמתי כי לצטט כי אני רוצה לדעת למה אתה חושב שזה מכריע כדי לפתוח את העין השלישית ב 24 / 7?" ראשון, עבור אלה שמכירים את במודע לעבוד עם הצ 'אקרות שלהם היה עושה את זה מתישהו, אחרי העין השלישית (צ' אקרה 6) ואת הכתר (7 צ 'אקרה) פתוח כל הזמן מציג בדרך כלל אין בעיות. אבל עבור אלה רק מתחיל במודע לפתוח ולעבוד איתם, לפעמים זה יכול להוביל לבעיות. גילויי הפיזי של זה יכול לנוע בין עייף להיות רגישים להצטננויות, (בדרך כלל קשורה הפתיחה הפתאומית של ה -1 דרך הצ 'אקרות 5), כל הדרך עד בלבול, אובדן ריכוז, עצבנות ומתח נפשי, קיצוני במקרים ... הזיות. תסמינים אלה קשורים סוג ביותר בדרך כלל עם פתיחת פתאומי או פתיחת שגוי ושימוש ה -6 וה -7 הצ 'אקרות. הבעיות הנפוצות ביותר שראיתי עם אלה רק מתחיל לעבוד עם הצ 'אקרות פתוחה יותר שלהם היא להיות סביב קבוצות גדולות של אנשים, כגון במצבים הציבור, הם הופכים המום על ידי כמויות גדולות של אנרגיה כאוטית מפגיזים אותם. בדרך כלל זה גורם חרדה, בלבול, ואת זה מובילה לעיתים קרובות התנהגות עצבנית של האינטראקציות שלהם עם אחרים. אם אתה וקרא ההודעה המקורית שלי על זה, תראה כי אמרתי זה הדבר הבסיסי זהה. ציטוט: "אני מציע לך קודם לוודא אחרים הצ 'אקרות שלך פתוחות, מאוזן במצב טוב לפני שאתה עושה את זה, ושנית, אני גם מציע, לפחות בהתחלה, אתה לא משאיר 6 ו -7 הצ' אקרות שלך פתוחות לחלוטין למעט כאשר אתה עושה מדיטציה. החזקתם לפתוח בפומבי 24 / 7 יכול להיות קצת המכריע עד שאתה מוכר יותר עם עובד איתם. לא סותמים אותם לחלוטין כאשר אתה לא עושה מדיטציה, פשוט להאיט את הדרך ספין למטה אין לפתוח אותם במלואם. ... אם אתה מוצא גם זה יותר מדי בהתחלה, אז קדימה וסגר אותם, אבל לפתוח אותם לגבות בזמן בהקדם האפשרי מקום נוח. " אני מקווה זה מספיק ענה על השאלה שלך. אם לא, אנחנו יכולים לדבר עוד קצת. עד הפעם הבאה ... אהבה, אור וברכה, נמסטה תמצית |
||
|
|
|
| להלן פרטי אומר תודה למהות על ההודעה המועילה הזאת: |
הליכה בלוג (07-07-2009)
|
|
|
|||
|
משתמש חדש
ג 'וניור חבר
|
Re: צבעים אתה לובשהמהות!
תודה רבה לך עבור התשובה שלך! עכשיו יותר ברור לי! שלה! ![]() בשנת Lak'ech |
||
|
|
|
| להלן User says תודה מרינה על ההודעה המועילה הזאת: |
תמצית
(07-07-2009)
|
|
|
|||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
Re: צבעים אתה לובשפרסומי מהות אלה הם מאוד מעניין ומועיל - תודה.
אני דמות שמש בהיר כי יש לזמן ארוך ככל שאני זוכר את עצמי נמשך לבוש בצבעי שחור או כהה, לעתים קרובות עם פלאש קטנה של אדום רוטט 'חם', ורוד או אקווה. אני משתמש בצבע שחור כפי מבטא בבית שלי יש מכונית שחורה ענקית. אני אדם מאוד פתוח, אבל עם כמה undertones מאוד חסר ביטחון - אני באמת משתוקקת לאישור. אנשים נוטים לשאוב את האנרגיה ממני בגלל הפתיחות שלי ואחרי כמה זמן אני נחבט בקיר והוא מרגיש נורא. היא קיבעון שחור לא עוזר דברים? אני צריך להיות מודע מתרחק צבע זה? איזה צבע כדאי לי למשוך לתוך חיי? נ.ב.. שם המשפחה שלי הוא ירוק עכשיו, זה משמעותי? גם אתה יכול הצבע לי משאב טוב כדי לעזור לי להבין על chackras וכיצד לפתוח ולסגור אותן. אני מותש כל הזמן ומלא קר. אני תוהה אם 'שלי הלומד מוקדם "חקירות רוחניים leftme עם הצ' אקרות פתוח? תודה מראש. Peace.x |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Super חבר
מנחה
|
Re: צבעים אתה לובשברכות הליכה את הבלוג,
לצערי אני די עסוק עם עבודות אחרות היום לא היה לי הרבה זמן להקדיש לפורום, אבל לא לקרוא את ההודעה שלך ורציתי ליידע אותך כי יש לי לקרוא אותו ואני אענה לך ברגע שאני יכול למצוא הזמן 3D לעשות זאת. זה יכול להיות מחר, אבל אני אחזור איתך על זה. אני פשוט לא רוצה שתחשוב שאני מתעלם אתה. עד מאוחר, אהבה, אור וברכה, נמסטה תמצית |
||
|
|
|
הליכה בלוג (07-09-2009)
|
|
|
|||
|
Super חבר
מנחה
|
Re: צבעים אתה לובשברכות הליכה את הבלוג,
רק רציתי להגיד שלום ולתת את יודעת שאני לא שכחתי לענות על השאלות שלך על הצ 'קרות צבעים, אני פשוט הייתי עסוק. אני אקבל את זה ברגע שאני יכולה. תודה על ההבנה. אני יכול להגיד לך ללכת על קישור זה נהדר לקרוא וללמוד על הצ 'אקרות ונושאים רבים אחרים ... הצ 'אקרות - Crystalinks עד הפעם הבאה, אהבה, ברכת אור לך, נמסטה תמצית |
||
|
|
|
הליכה בלוג 07-10-2009, 12:31
|
|
|
||||
|
Super חבר
מנחה
|
Re: צבעים אתה לובשציטוט:
ראשית, אני מתנצל על כל כך הרבה זמן לוקח לחזור לך; יש לי פשוט היה עסוק עם עבודות אחרות. אני חושש שיש לי הרבה אני אצטרך לומר בהתנצלות שלי ... .. LOL כמו שכבר דיברו על, אדם לראות את הצבע השחור כי זה בעצם לקלוט ואת המשקף חזרה לנו את הכל. נגענו על הרעיון כי אנשים אמפתית רבים יש נטייה ללבוש שחור, במיוחד לפני שהם באים כדי ללמוד כיצד להתמודד בצורה חיובית יותר עם המתנה שלהם. זה מרגיש טבעי להם לעשות זאת בגלל פקטור לקלוט, אלא גם משום ברמת התת מודע זה מרגיש כמו מקום להתחבא מהמתקפה ו ההפגזה של הרגשות המכריע של אחרים. זה הצבע של הריק, הרחם של הבריאה. לובש שחור באמצעות האופנה ועל דרכים דיברת יש השפעה שלילית על אותך באופן יש משהו לעשות עם צבע שחור בפני עצמה, אבל זה יכול להוסיף בעיות יש לך עסק פשוט בגלל סיבות יש לנו רק דיברו. פשוט להיות מודע את ההשפעות האלה של שחור צבע יתחילו לשנות את הדרך שבה אתה רואה שחור את ההשפעות על זה יש לך את האנרגיה זה מוסיף לחיים שלך. נראה לי העצמי הגבוה שלך כבר עסוק עם אותך כי אתה כאמור אתם נוטים להוסיף הבזקים קטנים של אדום תוססת 'חם', ורוד או אקווה של צבעים בשמלה שלך, ובכך הוספתו בתחום האנרגיה שלך. האדום הוא צבע הבסיס של הישרדות ביטוי, ורוד הוא הצבע של צ 'אקרת הלב ואת אקווה הוא הצבע של צ' אקרת הלב גבוהה. האנושות זה שמעבר ל במודע לחיות ולשמור על רטט האנרגיה של צ 'אקרת הלב כקולקטיב. אה .... ועל כן, אני חושב שיש משמעות לעובדה שם המשפחה שלך הוא הירוק. הירוק הוא צבע של ריפוי הוא הצבע הראשי של צ 'אקרת הלב ... ... מה אתה חושב? אציע כי כדי לסייע לך להתחיל לעבוד דרך בעיות חוסר הביטחון שלך, אתה חושב על הוספת צבעים של כתום וצהוב על חיי היומיום שלך. הוסף הצבעים האלה בכל מקרה אתה יכול; את הבגדים שאתה לובש, האוכל שאתה אוכל, בצבעי אתה חושב על, בתוך הנוזלים שאתה שותה. קנה לך כמה בצבע כתום וצהוב מלחי אמבטיה להשתמש במים באמבטיה שלך; כתום להשתמש, neroli (ריח כתום), מנדרינה, ושמפו שמנים ריחניים לימון סבונים. (אציע לך להשתמש שמנים באיכות טובה); המקום תפוזים טרי וצהוב פרחים צבעוניים בבית שלך; לסחוב אבן אבן כתום צהוב איתך בכל עת. להשתמש בהם כדי להזכיר לעצמך של העבודה שאתה עושה. בכל אופן אתה יכול לחשוב על להוסיף את האנרגיות של שני צבעים אלה לתוך חיי היומיום שלך מאוד מהירות ולסייע קדימה חיובי, הצמיחה הרוחנית שלך. כתום הוא הצבע של צ 'אקרה השנייה, את העצה, והיא עומדת על בריאה ועל אבטחה. אתה כדי להתחיל ביצירת חדשים, ובטוחה יותר אתה. הצהוב הוא הצבע של צ 'אקרה השלישית, מקלעת השמש, והיא מרכז של כוח הרצון שלנו. זה המקום שבו אנשים לרוב לנסות להיכנס שדות האנרגיה שלנו לגנוב כוח; זה הוא המקום שבו האנרגיה לא רצויות בקלות נכנס הגוף שלנו. זהו Underbelly "רך". זו הסיבה מדוע כאשר אתה מרגיש תקף אותך ביותר בדרך כלל מרגישים את זה בבור "של הבטן" שלך כאשר כועסים לעיתים קרובות לחצות את הידיים בצורה שמכסה את האזור הזה. אתה אינסטינקטיבית להגן על כוח הרצון שלך מרכז, צ 'אקרת מקלעת השמש שלך. אלו כמה דרכים אתה יכול להתחיל לעבוד בעבר דרך הסוגיות שעל הפרק בשבילך. הדבר השני אני מרגישה חייבת להיאמר כאן הוא שאתה, צריך להיות מאוד מודעים של מחשבות, רגשות, מילים אתה משתמש בחיי היומיום שלך. אלה הם הכלים שבהם אתה בונה את העתיד שלך ועל העצמי בעולם. לבנות את זה בזהירות, שלום ואהבה. בואו לדון בעיות אתה נתקל עם הזמן להיות מותש ומלא קר, כמו זה שתיארת. הראשון .... בבקשה, אם אתה חושב שיש גם את האפשרות הקלה ביותר ייתכן שאתה סובל מבעיה רפואית גופנית, ללכת לרופא. אם זה לא הנובע בעיה רפואית פיזית כי צריך תשומת לב, אז זה קשור ו הוא סימפטום של בעיות חוסר הביטחון שלך. בעיות חוסר הביטחון שלך התסמינים כתוצאה של בעיות רגשיות. בעיות רגשיות יוצר בעיות פיזיות. הם גם ליצור בעיות האנרגיה בגוף האנרגטי שלך. כאשר אני מתחבר האנרגיה שלך אני רואה שיש לך אזורים חלשים רבים בתחום האנרגיה שלך, (ההילה שלך). יש גם שני מקומות שבהם היא כל כך רזה שזה עלול גם להיחשב דמעה בתחום ההילה שלך. האחת היא על הגב שלך בצד ברמה של מקלעת השמש שלך. השני הוא על הצד הקדמי של הגוף שלך נמצא באזור צ 'אקרת הגרון שלך. צ 'אקרה -5 שלך. אתה באמת יכול להשתמש טיהור אנרגיה טובה לעבוד קצת על הצ 'אקרות שלך. מאחר שאתה לא ממש מכיר את העבודה עם האנרגיה שלך או הצ 'אקרות שלך, אני אתן לך תרגיל פשוט זה יעזור יותר ממה שנדמה לך. כאשר אתה הרחצה; למעשה הייתי מציע מקלחת יהיה טוב יותר אם זה בכלל אפשרי, או לפחות להתקלח מיד אחרי זה אתה עושה עבודה באמבט חם להשרייה. כפי שאתה פיזית להתרחץ, לדמיין כל כבד, כהה, עבה ולא בריא צבעים המצורפים לך, מבפנים ומבחוץ, להיות מטוהר מהגוף האנרגטי שלך. בדיוק כמוך לשטוף לכלוך וזוהמה פיזית מן הגוף הפיזי שלך, לשטוף ולנקות את הלכלוך האנרגטי וזוהמה מן הגוף האנרגטי שלך. לראות את זה שטיפה של אותך בדיוק כמו שאתה לשטוף את סבוניות מגופך. לראות אותו יורד לטמיון עם המים כמו עלים האמבטיה שלך. אל תדאג על כדור הארץ, היא יכולה transmute האנרגיה הזאת לאנרגיה נקייה לשימוש חוזר. אל תשכח לפתוח את הצ 'אקרות את כפות הידיים ואת כפות הרגליים שלך, (מרכז הקשתות שלך) ולתת את בריחת האנרגיה ממך בדיוק כמו שאתה שלף את הפקק על האמבטיה של מים. הדבר האחרון שאתה צריך לעשות הוא לוודא שיש לך שטף את כל האנרגיה השלילית מן הידיים שלך ומזועזע אותו. אחרי שעשית את זה, ואז אתה עומד מים זורמים, לאפשר לה לדרוס את הראש אם זה משהו אתה מוצא מהנה עם זה מדמיינים Orb הזהב של אור, השמש, כ 12-18 סנטימטרים מעל הראש. זהו Orb האנרגיה של העצמי הגבוה שלכם. זהו מקור בלתי מוגבל של אנרגיה אתה יכול לקרוא כדי להמריץ מחדש את הגוף הפיזי שלך כדי לעזור לרפא אותה ולשמור העצמי שלה ברמת אופטימלי של בריאות וחיוניות. אתה לא יכול לדלדל את מקור האנרגיה מכיוון שיש לה קישור מתמשך האחדות של כל זה, או אלוהים, אם אתם מעדיפים. האם זה כל יום במשך שבוע אחד לפחות, אתה תרגיש הבדל. לעשות את זה פעמיים ביום אם אתה מרגיש צורך. אחרי שמתרגלים לעשות את זה במקלחת עם מים, תוכל בקלות רבה יותר להיות מסוגל לעשות את זה במהירות ובקלות כל איפה אתה מרגיש צורך לטהר מחדש להמריץ. אני מקווה שזה עזר לך קצת במסלולים שלך. אם אני יכול לענות על כל לך יותר שאלות אל תהסס לשאול. תודה לך על אשר מאפשרים לי לשתף. אני שולח האינסופי ... אהבה ללא תנאי, האור הנצחי האלוהי במדבר Untold של ברכות אתה ושלך. אהבה, אור וברכה, נמסטה תמצית K |
|||
|
|
|
|
|
|||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
Re: צבעים אתה לובשתמצית
אני לא יכול להודות לך מספיק על כל הזמן ואת האהבה שיש לך שהורעפו לי - מה לכתוב מדהים! I Will Follow העצה שלך על המכתב ... כתום מעולם לא צבע כי אני נמשך, כך זה יהיה שינוי מאוד מעניין אותי. אני בעקבות הקישור שהצעת הקשורים הצ 'אקרות, ואני מתחיל להבין את זה יותר עכשיו, אז שוב הרבה תודות. אני מסכים על שם המשפחה שלי נשואים, 'ירוק', להיות משמעותי. רק במקרה אני לא הבנתי איך זה משמעותי את היקום שלח לי צוות של שלושה אנשים לעבוד בשבילי, עם שתי שיתוף 'ירוק' הודעה; בחורה עם שם משפחה כמו גרין לה ג 'נטלמן אשר שם משפחה הוא "גרינווד '. זה רק הבנתי איזה צירוף מקרים כל זה היה אחרי שקראתי את התגובה שלך (אני לא משתמש בשם שלי נשוי בעבודה) אני לוקח מן צירופי מקרים אלה "" כי בעלי לעמית לעבודה הם כל המורים חשוב אני מתחיל לרפא את עצמי מוכן להמשיך בתקווה לעזור לרפא אחרים? זה מרגיש כאילו אני צריך באמת להסתכל על ההווה ועל מה מציק לי עליהם והם מתייחסים זה מה שאני צריך לפתור על עצמי. אני כנראה צריך להיות קצת יותר אסירת תודה להם גם .... למרבה הפלא את שם המשפחה של החבר הכי טוב שלי נשוי הוא 'בראון' ואחד האנשים האהובים עלי לפחות במעגל החברתי שלי נקרא גם 'בראון'. אני ותחשוב על זה יותר מדי. ההתבוננות שלך על צ 'אקרת הגרון הוא מעניין מאוד. אני לעיתים קרובות מאוד פוחד לומר מה אני רוצה להגיד מחשש להרגיש רע או טיפש. אני למעשה עבודה ברמה בכיר בתחום התקשורת אז זה ממש טירוף. עם זאת, אני יכול לעבוד על זה. אני רואה הרבה דברים גדולים סביבי שמזכירים לי את כל זה אני גאה. אפילו השימוש באתר במהלך החודשים האחרונים כבר צעד גדול קדימה עבור אותי במונחים של טיפול בבעיות שלי מבקש עזרה כלשהי. אני רואה המאשרת הודעות בכל מקום שאני מסתכל. תודה במהותה. יברך את כולכם אהבה וסבלנות שלך. אף אחד אף פעם לא נחמד או בהתנשאות באתר זה. אני מקווה יום אחד לעזור לך בדרך כלשהי. x |
||
|
|
|
|
|
||||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
Re: צבעים אתה לובשציטוט:
עבור רוב חיי אני לובשת שחור מעולם לא תהה מדוע. כאשר נשאל פעמים רבות עניתי על האיש שיש לו כי היה מכונאי ולכן אני אף פעם לא נהגו ללבוש לבן, אבל אני עדיין נמשך ללבוש שחור. מה ששמתי לב הוא שבימים שבהם אני צריכה 'לי' אני תשומת לב ללבוש צבעים בהירים מאוד, לא למשוך תשומת לב אלא סוג של "זמן אותי 'איפה אני לא רוצה שאחרים תחושה. זה שיש לך אמר בעצם מסביר אני כמות גדולה של אמפתיה יחד עם דברים אחרים. אני לובש את הצבעים הם לא כל כך הרבה מה בסגנון לגבי מה שאני מרגיש הוא שימושי הנשמה שלי באותם ימים, ופעמים רבות הוא שחור או אדום כהה מאוד בלוז, לאורך שורות של ספיר ואודם אם זה הגיוני, אבל שחור הוא אחד הנפוצים ביותר לי. תודה רבה לך על התובנות שלך יקר, תהיתי אם יש אתר או מקום לקבלת מידע נוסף לגבי צבעים צבעים צ 'אקרה? אני סוג של חדש לצד זה של דברים ישנים אבל במובנים רבים בעת ובעונה אחת. שוב תודה, להיות טוב להיות בטוח, Vixzen ![]() |
|||
|
|
|
האשכולות דומים
|
||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שים לב של צבעים | cody | התעוררות רוחנית | 10 | 05-27-2009 01:44 |
| בריאות: בריאות באז: לאומי ללבוש אדום יום אחר בריאות חדשות - US News & World | Editor | חדשות - בריאות | 0 | 02-06-2009 08:30 |
| בריאות: ללבוש אדום עבור איגוד הלב האמריקני - Pensacola News Journal | Editor | חדשות - בריאות | 0 | 02-06-2009 08:21 |
| בריאות: כשראה אדום? 6 פבואר הלאומי הוא ללבוש אדום יום - פרסומים עיתונות בע"מ | Editor | חדשות - בריאות | 0 | 02-01-2009 06:30 |
| דת: חמישה ראשי צבעים מלבוש - למה הם מתכוונים וכאשר הם שחוקים | Editor | חדשות - המסע הפנימי | 0 | 10-14-2008 09:40 |
| תגיות |
| כלי פתיל | |
|
|
|
|