|
|
|
|||||||
| Register | Blogovi | Članci | Fotografije | Videos | Goodies | FAQ | Članstvo | Today's Posts | Pretraživanje | Today's Posts | Mark Forums Read | Chat Room |
| Moja omiljena praksa! Koja je Vaša omiljena praksa za duhovnošću, osobnog razvoja, zdravlja ili samo postaje uravnotežen? Podijelite ga s nama! »Start Here! |
| Quick News |
| Welcome to the Global Oneness Community!
Global Oneness Community je mjesto za razmjenu misli i ideja o unutarnje i vanjske promjene i transformacije. Da bi vam post potreba za Registrirajte se ovdje. Neke veze za početak sa:
Forum Home,
Social Groups,
Blogovi,
Članci,
Fotografije,
Videos,
Video Search,
Kontaktirajte nas,
FAQ ,
Statistiku.
Zabavite se i osjećati zaista dobrodošla u zajednici!
|
| Tags |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#10 (permalink) | |||
|
New Member
Junior Member
|
Re: boje li nositiQuote:
Hvala za šerif neki od značenja boje!! Vidim neke boje kad sam na stanje trancea, a ja uvijek pokušati dobiti značenje tih boja kako bi naučili više o putovanju. Osjećam da je ljubičasta, crvena i zelena su boje koje sam spojiti većina. I Ive 'pošta taj citat, jer sam htjela da znam zašto mislite da je neodoljiv da otvori treće oko 24./ 7? In Lak'ech |
|||
|
|
|
| Nakon User Says Thank You to Marina Za Ovaj Koristan Post: |
Essence
(07-04-2009)
|
|
|
#11 (permalink) | ||
|
Super Član
Moderator
|
Re: boje li nositiPozdrav Marina,
JA pravedan ištanje to uzeti trenutak za odgovor na vaše pitanje. You asked: "Ive 'pošta taj citat, jer sam htjela da znam zašto mislite da je neodoljiv da otvori treće oko na 24 / 7?" Prvo, za one koji su upoznati s svjesno raditi sa svojim čakre, te su to za neko vrijeme, nakon što je Nebesko Oko (6. čakra) i Crown (7. čakra) otvoriti sve vrijeme obično predstavlja nikakav problem. Ali za one koji tek počinju svjesno otvaranje i rad s njima, to ponekad može dovesti do problema. Fizička manifestacija ove se kreću od Umor da se podložnim prehladama, (obično povezan s iznenadnim otvaranju 1. do 5. čakre), sve do konfuzije, gubitak koncentracije, razdražljivost i emocionalni stres kako bi, u ekstremnim slučajevima ... halucinacije. Ove vrste su simptomi najčešće povezane s iznenadnim otvaranje ili netočne otvaranje i korištenje 6. i 7. čakre. Najčešći problemi vidio sam s onima koji tek počinju raditi sa i otvoriti svoje više čakre je da se u oko velike skupine ljudi, kao što je u javnim situacijama, one postaju preplavljeni velike količine energije kaotičnog njih bombardiranjem. To obično dovodi do tjeskobe i zbunjenosti, i to često dovodi do razdražljivo ponašanje u njihove interakcije s drugima. Ako pročitao moj izvorni post na ovom ćete vidjeti da sam rekao ovo ista osnovna stvar. Quote: "Ja ću predložiti da se prvo provjerite svoje druge čakre otvorene, uravnotežen i u dobrom stanju prije nego što to učinite i drugo, ja također sugeriraju da je, barem u početku, ne ostavite svoje 6. i 7. čakre u potpunosti otvoriti, osim kada You are meditating. ih Držanje otvoren u javnim i 24 / 7 može biti malo overwhelming dok ste upoznati s više raditi s njima. Nemojte ih isključiti u potpunosti kada ne razmišljajući, jednostavno usporiti put spin prema dolje, a ne imati ih je u potpunosti otvoren. ... AKO vam čak i da je previše u početku, onda ići naprijed te ih zatvoriti, ali ih je otvoriti kopiju u najskorije moguće vrijeme i mjesto zgodan. " Nadam se da ovo dovoljno je odgovoriti na Vaše pitanje. Ako ne, možemo govoriti neki više. Do sljedećeg puta ... Ljubav, Svjetlo i Blagoslovi, Namaste Essence |
||
|
|
|
| Nakon User Says Thank You to Essence Za Ovaj Koristan Post: |
hodanje blog (07-07-2009)
|
|
|
#12 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: boje li nositiEssence!
Thank you very much for your answer! Njegov više jasno sada za mene! ![]() In Lak'ech |
||
|
|
|
| Nakon User Says Thank You to Marina Za Ovaj Koristan Post: |
Essence
(07-07-2009)
|
|
|
#13 (permalink) | ||
|
Member
Junior Member
|
Re: boje li nositiSuština ovih knjiženja je vrlo zanimljiva i korisna - hvala vam.
Ja sam sunčane svijetle lik koji je za nas čeznuti kao Ja mogu sjećati su izvučeni za nošenje crne ili tamne boje, često sa malim bljesak njiše 'vruć' crvene, ružičaste ili aqua. Ja koristiti kao akcent crne boje u moj dom i imaju ogroman crni auto. Ja sam vrlo otvorena osoba, ali s nekim vrlo nesiguran prigušeno - Ja stvarno čeznuti odobrenje. Ljudi imaju tendenciju da sisanje energije od mene zbog moje otvorenosti i nakon nekog vremena sam pogodio zid i osjećam grozno. Je li crni fiksacija stvari ne pomažu? Trebam svjesno sam se preseliti daleko od ove boje? Koje boje bi trebao privući u moj život? PS. moje prezime je sada Green, koji je značajan? Također može li me upućuju na dobar izvor da mi pomogne razumjeti o chackras i kako otvoriti i zatvoriti ih. Ja sam stalno iscrpljen i puni hladnoće. Pitam se ako su moje 'rano učenik' duhovna istraživanja leftme s otvorenim čakre? Hvala unaprijed. Peace.x |
||
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | ||
|
Super Član
Moderator
|
Re: boje li nositiPozdrav hodanje blog,
Nažalost, ja sam prilično zauzet s drugim radom danas i nemaju puno vremena posvetiti na forum, ali sam pročitao tvoj post i htjela da znaš da sam to pročitao i ja ću vam odgovoriti čim mogu naći 3D vrijeme da to učinite. On svibanj biti sutra, ali ja ću se vratiti s vama o tome. Ja samo ne želim da mislite da sam vas ignorira. Do kasnije, Ljubav, Svjetlo i Blagoslovi, Namaste Essence |
||
|
|
|
hodanje blog (07-09-2009)
|
|
|
#15 (permalink) | ||
|
Super Član
Moderator
|
Re: boje li nositiPozdrav hodanje blog,
JA pravedan ištanje to ono što je kazano halo i da znaš nisam zaboravio o javljanje na vaša pitanja o bojama i čakre, ja sam upravo bio zauzet. Ja ću doći do njega čim sam eventualno mogu. Hvala na razumijevanju. Ja mogu reći da li otići na ovaj link za velik čitanje i učenje na čakre i mnoge druge teme ... Čakre - Crystalinks Do sljedeći put, Ljubav, Svjetlo i blagoslov na vas, Namaste Essence |
||
|
|
|
hodanje blog (07-10-2009)
|
|
|
#16 (permalink) | |||
|
Super Član
Moderator
|
Prvo, ja se ispričavam za uzimanje tako dugo da se vratim u vas, ja sam upravo bio povezan s drugim radom. Bojim Imam mnogo ću reći moje isprike ... .. LOL Kao što smo već razgovarali o, ljudi vidi boja crna, jer zapravo je upija i reflektirajući vratite se u nas Sve. Mi smo se dotaknuli mnogi empatije koncept da ljudi imaju tendenciju da nose crne, osobito prije nego su došli naučiti kako se nositi u više pozitivan način sa svojim darom. Ona se osjeća prirodno da ih to učiniti jer upija faktor, ali i zato što na podsvjesnoj razini se osjeća kao mjesto za skrivanje od napada i bombardiranja neodoljiv emocije drugih. To je boja Void, Utrobu Stvaranja. Nošenje i pomoću crne u modi i načina na koje je govorio o nema negativnih efekata na vas na način koji je ništa za napraviti sa boja crna i sama, ali se može dodati na pitanja te se bave samo zbog razloga smo upravo govorili. Samo postaje svjestan tih utjecaja crne boje će se početi mijenjati način na koji vidite crne i kakav je utjecaj ima na vas i dodaje energiju u vaš život. Čini mi se tvoj Higher Samopomoć je bio zauzet na poslu s vama da ste izjavili da imaju tendenciju da dodate malo bljeskove njiše 'vruć' crvena, ružičasta ili aqua se boje u odjeći, na taj način da ga dodate vaše energetsko polje. Crveno je boja korijena opstanka i manifestacija, roza je boja srčane čakre i aqua je boja visokog srčane čakre. Čovječanstvo je Prelaženje svjesno žive i održavanje energetske vibracije srčane čakre kao kolektiv. Oh .... i Da, ja mislim da je značaj u tome što je Zelena svog prezimena. Zelena je boja ozdravljenja i je glavna boja srčane čakre ... ... Što vi mislite? Ću predložiti da će vam pomoći da počnete raditi kroz svoje probleme nesigurnosti, što mislite o dodavanju boje narančaste i žute u vašem svagdanjem životu. Dodajte ove boje u svakom slučaju možete, u odjeću koju nose, u hranu koju jedu, u bojama mislite o, u tekućine pijete. Kupite li neke narančaste i žute boje kupka soli koristiti u kadu vodom, korištenje naranča, neroli (narančasta mirisa), mandarina, limuna i mirisna ulja šamponi i sapuni. (Ja ću predlažemo da koristite dobre kvalitete ulja); mjesto svježe narančaste i žute boje cvijeće u vašem domu; nositi narančasti i žuti kamen kamen sa sobom. Koristite ih za sebe podsjetiti na posao koji rade. U svakom slučaju možete sjetiti za dodavanje energije od tih dviju boja u svoj svakodnevni život uvelike će pomoći i brzinu vaše naprijed i pozitivne, duhovni rast. Narančasta je boja druge čakre, Sakralna, te je o stvaranju i sigurnosti. Vi ste da počnete stvarati novi, i sigurniji ste. Žuta je boja treće čakra, solarni pleksus, te je centar naših snaga volje. Ovo je mjesto gdje se ljudi najčešće pokušava ući našim energetskim poljima i ukrasti moć, to je mjesto gdje se neželjenih energija najlakše ulazi u naše tijelo. To je "mekan underbelly". To je razlog zašto se osjećate kada ste napadnuti većina obično ga osjetiti u "jami želudac" i kada ljut često će prekrižiti ruke na način koji pokriva ovo područje. Vi ste instinktivno štiti vaše Will Power Center, vaš solarni pleksus čakra. Ovo su nekoliko načina na koje možete početi raditi prošlosti i kroz pitanja pri ruci za vas. Druga stvar koju ja osjećam mora biti navedeno ovdje je da vas, treba biti vrlo svjesni misli, osjećaja i riječi koje koristite u vašem svakodnevnom životu. To su alati s kojima ste svoje zgrade budućnosti sebe i svijet. Build it with care, mir i ljubav. Let's raspravljati o pitanjima imate uz neprestano iscrpljeno i puni hladnoće, kao što je opisano. Prvo .... molim, ako mislite da je čak i najmanju mogućnost da bi moglo biti pate od fizičkih medicinski problem, odite vidjeti svog liječnika. Ako to ne proizlazi iz fizičke medicinski problem koji treba pažnju, onda se odnosi na te je simptom vaše nesigurnosti pitanja. Vaše nesigurnosti pitanja su rezultat simptomi emocionalne probleme. Emocionalni problemi su stvaranje fizičke probleme. Oni također stvaraju energetska pitanja u svoje energetsko tijelo. Kada sam se spojite na svoj energije Vidim da imate mnogo slab područja u svoje energetsko polje, (svoju auru). Postoje čak dva mjesta gdje je toliko tanka da kao što bi se smatrati i suza na tvoj Auric polju. Jedna je na leđima-strani na razini vašeg solarnog pleksusa. Drugi je na prednjoj strani tijela, a nalazi se na području grlo čakra. Vaša 5. čakra. Vi zaista mogu dobro iskoristiti energiju čišćenje, a neke rade na čakre. Budući da se ne pravi upoznati s rada s energijom ili vaše čakre, ja ću vam dati jednostavne vježbe koje će vam pomoći više nego što možda mislite. Kada za kupanje, zapravo bih predložiti tuš će biti bolje ako je uopće moguće, ili barem tuš isključiti nakon što to rade u vrućim kadica natapanje. Kao što fizički okupa, vizualizacije sva teška, tamne, guste i nezdrave boje koje su pričvršćeni za vas, iznutra i izvana, očistio se od svoje energetsko tijelo. Baš kao i operem fizičke nečistoće i prljavštine iz vašeg fizičkog tijela, oprati i očistiti prljavštinu i energična prljavština iz vaše energetsko tijelo. Vidi to ispiranje od vas kao i vi isprati sapunica iz svog tijela. Vidi to ide dolje odvoditi s vodom, jer ostavlja svoje kadom. Ne brinite o Zemlji, ona može preobraziti ovo za višekratnu upotrebu energije u čistu energiju. Ne zaboravite otvoriti čakre u dlanove svojih ruku i nogama, (centar svog lukova) i neka energija odvod od vas kao i vi imali vučenje čep na kadi vode. Posljednja stvar koju trebate učiniti je da li ste oprali svu negativnu energiju iz svoje ruke i rastresen off. Nakon što ste to učinili, onda stajati u tekuću vodu, ostavite ga da teče preko glave, ako vas to je nešto naći za uživanje i sa ovim isplanirati Golden Orb svjetlosti, Sunce, oko 12 do 18 inča iznad vaše glave. To je energija Krug u vašim Višim Ja. To je neograničen izvor energije možete pozvati na to re-energize svoje fizičko tijelo kako bi ga liječiti i zadržati svoj self na optimalnu razinu zdravlja i vitalnosti. Ne možete iscrpiti ovaj izvor energije, jer to je kontinuirani link na jedinstvo svega što jest, ili Bog, ako vam je draže. Učinite to svakodnevan za barem jedan tjedan, pa ćete osjetiti razliku. Učinite to dva puta dnevno ako osjećate potrebu. Nakon što se ste koristili za ovaj događaj u tuš s vodom, lakše ćete biti u mogućnosti to učiniti brzo i jednostavno bilo gdje ste i osjećate potrebu da se očiste i re-energize. Nadam se da ovo je pomoglo da u nekim naporima. Ako ja mogu odgovoriti na više pitanja za vas molimo da slobodno pitajte. Hvala vam što ste mi dopustili da udio. Ja pošaljem ... Beskonačno bezuvjetnu ljubav, Vječni božansku svjetlost i Neopisiv Mnoštvo blagoslova za vas i vaše. Ljubav, Svjetlo i Blagoslovi, Namaste Essence K |
|||
|
|
|
|
|
#17 (permalink) | ||
|
Member
Junior Member
|
Re: boje li nositiEssence
Ne mogu početi vam dovoljno zahvaliti za sve vrijeme i ljubav koje ste showered na mene - ono što amazing post! Ja ću pratiti vaš savjet kako pismo ... narančasta nikada nije bilo boje da sam privukao, pa to će biti vrlo zanimljiva promjena za mene. Ja sam slijedio link na koji ste predložili se odnosi na čakre i sam početak da shvate ovo više sada, pa opet puno hvala. Slažem se o mom braku prezime, 'Zelena', kao značajne. Samo u slučaju nisam ostvariti značajan koliko je to svemir poslao mi je tim od troje ljudi da rade za mene, s dva dijeljenje 'Zelena' poruka, djevojka sa zelenim kao svoje prezime i gospodin čije prezime je 'Greenwood '. To samo mi je sinulo šta je sve to slucajnost je nakon što je pročitao tvoj odgovor (ja dont 'iskoristiti moje ime u braku na poslu) Ja sam uzimanje od tih 'slučajnosti' da je moj suprug i rad kolega su svi važni učitelji kao što sam se početi liječiti sebe proradio na to nadamo se pomoći drugima liječiti? To se osjeća kao da trebam dobiti stvarno prisutan i pogled na ono što je mene gnjavi o njima i to se odnose na ono što mi je potrebno za rješavanje o sebi. Ja vjerojatno treba malo više zahvalan za njih kao i .... Neobično dosta mi je najbolji prijatelj oženjen je prezime 'Brown' i jedan od mojih omiljenih najmanje ljudi u mom društveni krug se naziva 'Brown'. Ja ću razmisli o ovome više previše. Vaše promatranje oko moje grlo čakra je vrlo zanimljiv. Ja sam vrlo često boji se reći ono što želim reći zbog straha od bitak je napravio da se osjećaju krivi ili glupo. Ja zapravo rade na viši nivo u komunikaciji pa ovo je stvarno luda. Međutim, ja mogu raditi na tome. Vidim mnogo velikih stvari oko mene koje me podsjećaju sve što sam ponosan. Čak Korištenjem ove web stranice tijekom posljednjih nekoliko mjeseci je ogroman korak naprijed za mene u smislu rješavanju mog problema i molba za pomoć. Vidim afirmirajući poruke svugdje sam izgled. Hvala Essence. Bog vas blagoslovio sve za tvoju ljubav i strpljenje. Nitko se nikada neljubazan ili patronising na ovim stranicama. Nadam se jednog dana do pomoći na neki način. x |
||
|
|
|
|
|
#18 (permalink) | |||
|
Member
Junior Member
|
Za većinu mog života sam nositi crno i nikad pitali zašto. Kad su ga pitali mnogo puta sam odgovorio da o čovjeku koji je bio mehaničar koji je razlog zašto nikad nisam naviknut nose bijele, ali ja sam još uvijek privučeni nositi crno. Ono što sam primijetio je da se na dane kada trebam 'me' pažnju nosim vrlo svijetle boje, a ne da privuče pažnju, ali tip 'me' vrijeme u kojem ne želim da drugi smisao. To što ste, rekao je u osnovi objašnjava što sam veliku količinu empatije uz ostale stvari. Boje nosim nisu toliko ono što je u stilu kao da osjećam ono što je korisno za moju dušu na one dane i mnogo puta je crni ili vrlo tamno crvena i blues, duž linije safir i rubin, ako to ima smisla, ali crni je ona najčešće za mene. Hvala vrlo velik dio za vaša uvida draga, Sam bio izvjedljiv ako ima položaj ili mjesto za više informacija kao i za boje i boje čakre? Ja sam vrsta novih na ovu stranu starih stvari, ali na mnoge načine u isto vrijeme. Hvala vam opet biti dobro i biti siguran, Vixzen ![]() |
|||
|
|
|
![]() |