Näib, sa ei ole veel registreeritud kogukonnad. Registreerimiseks kliki siia ...

Global Oneness Community          
Automaatne tõlked tehtud Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Ülemaailmne ühtsus ühenduse > Ülemaailmne ühtsus Main > Minu lemmik tegevus!
Blogid Artiklid Fotod Videod Goodies KKK Liikmete nimekiri Tänased postitused Märgi foorumid loetuks Chat Room

Minu lemmik tegevus! Milline on teie lemmik tava vaimsuse, isiklik areng, tervis või lihtsalt muutub tasakaalus? Jaga seda meiega! »Alusta siit!

Kiire Uudised
Welcome to Global ühtsus ühenduse! Ülemaailmne ühtsus ühenduse koha jagamise mõtteid ja ideid sisemine ja välimine muutus ja ümberkujundamine. Postitamiseks pead registreeru kasutajaks. Mõned lingid alustada: Foorumi avaleht, Sotsiaalsete rühmade, Blogid, Artiklid, Fotod, Videod, Video Search, Kontakt, KKK , Statistika. Lõbus ja tundub väga tervitatav, et ühenduse!

Märkus: See reklaam ei kuvata registreeritud liikmed

Sildid
Threads: Värvid , Kandma
Videos: Värvid , Kandma ,

LinkBack Thread Tools
Old 07-04-2009, 07:58  
Uus liige
Junior Member
Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Marina's Avatar

Activity Longevity
1/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssssss7
Tänas 7 Times in 6 Posts
Marina is on a distinguished road
Send a message via MSN to Marina

Re: Värvid te kannate

Tsitaat:
Originally Posted by Essence View Post
Hoides neid avada avalikus ja 24 / 7 saab veidi valdav kuni olete rohkem kursis nendega töötavad.
Hei Essence!
Täname, et jagada mõningaid värvide tähendus!!

Ma näen, mõned värvid, kui ma kohta trance riigi ja olen alati üritavad tähendust nende värvide kohta rohkem teada saada reisi. Ma arvan, et lilla, punane ja roheline on värve, et ma ühendada kõige.

Ja ma olen lähetatud et tsiteerida, kuna tahtsin teada, miks sa arvad, et see on valdav avada kolmandat silma peal 24/ 7?

In Lak'ech
Marina está offline  
Pärast User Says Thank You to Marina For This Useful Post:
Essence  06-30-2009, 06:37
Old 07-04-2009, 06:00  
Super liige
Moderaator
Points: 15,238, Level: 85Points: 15,238, Level: 85Points: 15,238, Level: 85
Activity: 48%Activity: 48%Activity: 48%

Essence's Avatar

Activity Longevity
7/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1198
Päeviku sissekanded: 3
Aitäh: 1.352
Tänas 1.299 Times in 701 Posts
Essence is on a distinguished road

Tervitused Marina
Tahtsin võtta praegu teie küsimusele vastata. Sa küsisid:
"Olen lähetatud et tsiteerida, kuna tahtsin teada, miks sa arvad, et see on valdav avada kolmandat silma peal 24 / 7?"

Esiteks neile, kes tunnevad teadlikult koostööd oma tšakrad ja on teinud seda kunagi, võttes Kolmas silm (6. tšakra) ja Crown (7. chakra) avatud kogu aeg tavaliselt ei tekita probleeme. Aga neile, kes on just hakanud teadlikult avatud ja nendega töötada, see võib mõnikord tekitada probleeme. Füüsilised ilmingud seda võib ulatuda väsimus, et hävimine nohu, (tavaliselt seotud äkilise avamine 1. kuni 5. tšakrad), alati segadust, kontsentratsiooni kadumine, ärrituvus ja emotsionaalset stressi, äärmuslikel juhtudel ... hallutsinatsioonid. Need tüüp sümptomid on kõige tavaliselt seotud äkilise avamise või ebaõige avamise ja kasutamise 6. ja 7. tšakrad.
Kõige sagedasemad probleemid Olen näinud neid ainult alguses tööd ja avada oma kõrgema tšakrad on see, et on umbes suurte inimrühmade, nagu näiteks avaliku olukordi, nad muutuvad Surun suure koguse kaootiline energia pomm neid. See tulemus on tavaliselt ärevust ja segadust ning see viib sageli ärritunud käitumist nende suhtlemise teistega.
Kui sa uuesti sisse oma esialgse posti selles näete, et ma ütlesin seda samad asja.

Tsitaat:
"Ma soovitan Sul kõigepealt veenduge, et Teie teisi tšakrad on lahti, tasakaalustatud ja heas korras, enne kui seda teha ja teiseks pakun, et vähemalt alguses, siis jäta 6. ja 7. tšakrad täielikult avatud, välja arvatud juhul, kui olete mõtiskledes. hoides neid avada avalikus ja 24 / 7 saab veidi valdav kuni olete rohkem kursis nendega töötavad. Ärge kinni neile ette täiesti, kui te ei mõtiskledes, aeglustada spin viisil alla ja ei ole neid täielikult avatud. IF ... leiad isegi, et on liiga palju alguses, siis edasi minna ja sulgeda neile ette, kuid neid avada varundada võimalikult kiiresti sobiva aja ja koha. "

Loodan, et see on piisavalt vastas oma küsimusele. Kui ei, siis me saame rääkida veel.
Kuni järgmine kord ...

Armastus, Valgus ja õnnistagu,

Namaste

Essence

Essence está offline  
Pärast User Says Thank You to Essence For This Useful Post:
jalutuskäigu blogi (07-07-2009)
Old 07-06-2009, 05:19  
Uus liige
Junior Member
Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Marina's Avatar

Activity Longevity
1/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssssss7
Tänas 7 Times in 6 Posts
Marina is on a distinguished road
Send a message via MSN to Marina

Essence!

Tänan väga vastuse!

Selle selgem nüüd mind!

In Lak'ech
Marina está offline  
Pärast User Says Thank You to Marina For This Useful Post:
Essence  (07-07-2009)
Old 07-07-2009, 08:33  
Liige
Junior Member
Points: 543, Level: 10Points: 543, Level: 10Points: 543, Level: 10
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

walking the blog's Avatar

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss13
Koht: Liverpool
www.experiencefestival.com
walking the blog is on a distinguished road

Sisuliselt neid postitusi on väga huvitav ja kasulik - tänan teid.

Olen särav päikseline iseloom, mis on nii kaua kui ma mäletan on juhtida seljas musta või tumedat värvi, sageli väikeste välk elavat "kuum" punane, roosa või aqua. Kasutan musta kui aktsent värv minu kodus ja on tohutu must auto.

Olen väga avatud inimene, kuid väga ebakindel kaudsete - ma tõesti ihaldama kinnitamiseks. Inimesed kipuvad imeda energiat mind, sest mu avatust ja pärast kui ma tabas seina ja tundub kohutav. Kas must fikseerimine ei aita asja? Kas ma peaksin teadlikult eemaldumist see värv? Mis värvi ma peaksin meelitada minu elu? PS. Minu perekonnanimi on nüüd roheline, et suur?

Samuti saate point mul hea ressurss, mis aitab mul mõista umbes chackras ja kuidas avada ja sulgeda neid. Ma olen pidevalt ära ja täis külma. Ma ei tea, kas minu "varajane õppija" vaimne uuringud on leftme avatud tšakrad? Tänan teid ette. Peace.x
walking the blog está offline  
Old 07-07-2009, 09:12  
Super liige
Moderaator

Essence's Avatar

Activity Longevity
7/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1198

Tervitused jalgsi blogi

Kahjuks olen üsna hõivatud teiste töö täna ja ei ole palju aega pühendada foorum, kuid ma ei loe oma postitust ja tahtsin teile, et olen lugenud ja ma vastan teile niipea, kui ma ei leia 3D aega seda teha. See võib olla homme, aga ma saan tagasi teiega selles küsimuses.
Ma lihtsalt ei taha, et sa arvad, et ma ei eirates sind.

Kuni hiljem

Namaste

Essence
Essence está offline  
jalutuskäigu blogi (07-09-2009)
Old 07-09-2009, 09:06  
Super liige
Moderaator

Essence's Avatar

Activity Longevity
7/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1198

Tervitused jalgsi blogi
Ma tahtsin lihtsalt tere öelda ja teile ma ei ole unustanud vastates teie küsimustele, värvid ja tšakrad, I just hõivatud. Ma saan talle kohe, kui olen võimalik. Täname mõistmise eest.
Võin öelda, et sa selle lingi suur lugemise ja õppimise kohta tšakrad ja paljud muud teemad ...
Tšakrad - Crystalinks

Kuni järgmine kord

Armastus, Valgus ja õnnistus teile

Namaste

Essence
Essence está offline  
jalutuskäigu blogi (07-10-2009)
Old 07-14-2009, 05:34  
Super liige
Moderaator

Essence's Avatar

Activity Longevity
7/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1198

Tsitaat:
Originally Posted by jalutuskäigu blogi View Post
Sisuliselt neid postitusi on väga huvitav ja kasulik - tänan teid.

Olen särav päikseline iseloom, mis on nii kaua kui ma mäletan on juhtida seljas musta või tumedat värvi, sageli väikeste välk elavat "kuum" punane, roosa või aqua. Kasutan musta kui aktsent värv minu kodus ja on tohutu must auto.

Olen väga avatud inimene, kuid väga ebakindel kaudsete - ma tõesti ihaldama kinnitamiseks. Inimesed kipuvad imeda energiat mind, sest mu avatust ja pärast kui ma tabas seina ja tundub kohutav. Kas must fikseerimine ei aita asja? Kas ma peaksin teadlikult eemaldumist see värv? Mis värvi ma peaksin meelitada minu elu? PS. Minu perekonnanimi on nüüd roheline, et suur?

Samuti saate point mul hea ressurss, mis aitab mul mõista umbes chackras ja kuidas avada ja sulgeda neid. Ma olen pidevalt ära ja täis külma. Ma ei tea, kas minu "varajane õppija" vaimne uuringud on leftme avatud tšakrad? Tänan teid ette. Peace.x
Tervitused Walking blogi
Esiteks, palun vabandust, et nad nii kaua teiega, ma just seotud ka muud tööd. Kardan, mul on palju ma pean ütlema, vabandust, et ... .. LOL

Nagu me oleme juba rääkinud, inimesi näha värvi musta, sest see on tegelikult neelavad ja peegeldavad meile tagasi Kõik. Oleme arutanud mõistet, et paljud Empaattinen inimestel on kalduvus kanda musta, eriti enne kui nad hakkavad õppima, kuidas senisest positiivselt oma kingitus. Komitee arvates loomulik, et nad teevad seda neelavad tegur, vaid ka seetõttu on alateadvuse tasandil tunne koht varjata rünnak ja pommitamise valdav emotsioone teistega. On värvi tühine, Womb koostamist.
Seljas ja musta moe-ja kuidas sa rääkisid ei ole negatiivset mõju teile sellisel viisil, et on midagi pistmist värv must ja iseenesest, vaid ta võib lisada küsimusi teil on tegemist lihtsalt seetõttu põhjused, miks me just rääkisime. Lihtsalt teadasaamise need mõjud värvi musta hakkab muutma nii näed must ja mõju on teid ja energia lisab ta oma elus.
Mulle tundub, oma Kõrgema Mina on hõivatud tööl koos teiega, et te märkis te pigem lisada väike vilgub ja elavat "kuum" punane, roosa või aqua et värvid oma välimust, sellega lisades selle oma energia valdkonnas. Punane on just värvi säilimist ja ilming, roosa on värvi Heart Chakra ja Aqua on värvi High Heart Chakra. Inimkond on üleminekul teadlikult elada ja säilitada energia vibratsiooni Heart Chakra on kollektiivne. Oh .... Ning jah, ma arvan, et on tähtsust, et teie perekonnanimi on roheline. Roheline on värv Healing ja on peamine värvi Heart Chakra ... ... Mis te arvate?
Ma väita, et aidata teil tööd alustada kaudu oma ebakindluse probleemide sa arvad, lisades värvi oranži ja kollase oma igapäevast elu. Lisa need värvid ikkagi saab, on riideid te kannate, kui toit teile süüa, mis värvi sa arvad, et vedelike juua. Osta teile mõned oranž ja kollane värviline vannisool kasutada oma vanni vee kasutamise oranž, Neroli (oranž lõhnaõli), mandariin ja sidrun lõhnastatud õlide šampoonid ja seebid. (Ma soovitame kasutada hea kvaliteediga õlid); koht värske oranž ja kollane värvilised lilled Maja; läbi oranž kivi ja kollast kivi alati kaasas. Kasutage neid meelde ise töö teed. Igatahes võite mõelda lisada energia nende kahe värvi oma igapäevaelus suuresti kiirust ja aitavad oma tulevikku ja positiivne vaimne kasv.
Orange on värv teine Chakra, ristluu ja umbes koostamine ja julgeolekukomitee. Te alustate uue ja turvalisema Sa. Kollane on värv kolmanda chakra Sisuspunos, ning Center meie tahtejõudu. See on koht, kus inimesed kõige sagedamini proovivad siseneda meie energeetika valdkonnas ja varastada võimu, see on koht, kus soovimatu energia kõige hõlpsamini siseneb meie organismi. See on "pehme Tundlik koht". Seetõttu, kui te tunnete ründas sind kõige rohkem üldiselt tunnen seda "auku maost" ja kui vihane on sageli risti käed viisil, mis hõlmab selles valdkonnas. Olete instinktiivselt kaitseb teie Will Power Center, teie Sisuspunos Chakra.
Need on mõned viisid, kuidas saate tööd alustada varem ja läbi nende küsimuste vastu teile. Teine asi, minu arvates tuleb märkida on see, et te, peavad olema väga teadlik, mõtteid, emotsioone ja sõnu kasutad oma igapäevases elus. Need on vahendid, millega te ehitame oma tulevikku ise ja maailm. Ehitamine olla ettevaatlik, rahu ja armastust.
Let's arutama küsimusi, teil on koos pidevalt ammendatud ja täis külma, nagu te kirjeldas. Esimese .... palun, kui te arvate, on vähimgi võimalus, et võite olla kannatab füüsilise meditsiiniline probleem, minge pöörduge arsti poole. Kui see ei ole tulenevad füüsilise meditsiiniline probleem, mis vajab tähelepanu, siis on seotud ja on sümptom oma ebakindluse küsimusi. Teie ebakindluse küsimusi on tekkinud sümptomid, emotsionaalsed probleemid. Emotsionaalseid küsimusi tekitavad füüsilised probleemid. Nad loovad ka energeetikaküsimustes oma energeetilist keha. Kui ma ühendada oma energia Näen, et sul on palju nõrkadele kohtadele oma energia alal (sinu aura). On isegi kahes kohas, kus see on nii õhuke see võib samuti pidada pisar oma auric valdkonnas. Üks neist on teie tagasi-side tasandil oma Sisuspunos. Teine on esiküljel keha ja asub oma Throat Chakra piirkonnas. Teie 5. Chakra.
Sa tõesti võiksid kasutada hea energia puhastamise ja mõned tööd oma tšakrad. Kuna te ei ole reaalne tuttav töötab oma energia või oma tšakrad, mina annan teile lihtne kasutada, mis aitab rohkem kui võite arvata. Kui teil on suplemine; tegelikult pakun dušš on parem kui üldse võimalik, või vähemalt duši all ära pärast sa seda tööd kuum leotamine vannis. Nagu te füüsiliselt vann, kujutage kõik raske, tume, paks ja ebatervislike värvide, mis on lisatud teie seest ja väljast, mis on puhastatud oma energeetilist keha. Just nagu sa pesta füüsiline mustus ja saast oma füüsilise keha, pestakse ja puhastatakse energiline pori ja saast oma energeetilist keha. Vaadake seda loputamise off just like you loputada soapsuds kehast. Vaata läheb nurjas veega, sest see jätab oma vannis. Ärge muretsege, maa peal, ta võib muundama seda energiat puhaste korduvkasutatavate energiat. Ärge unustage, et avada tšakrad on peopesad käed ja tald jalad (keskel oma kaared) ja lase energia äravool just nagu sina olid tõmmatakse pistik kohta vannis veega. Viimane asi, mida sa tegema pead on veenduge, et olete pestud kõik negatiivse energia oma käega ja raputatakse lahti. Kui olete seda teinud, siis pead seisma voolava veega, lastakse sellel joosta üle sa pead, kui see on midagi leida meeldiv ja see Imagine Golden Orb kerge, Sun, umbes 12-18 tolli üle oma pea. See on energia Orb oma Kõrgema Mina. See on piiramatu energiaallikas saab kutsuda uuesti energiat oma füüsilise keha, et aidata tal paraneda ja säilitab oma iseseisvuse, optimaalse tervise ja elujõu. Sa ei saa kahandada see energiaallikas, kuna see on pidev link ühtsus kõik, mis on, või jumal kui soovite.
Kas see päev vähemalt üks nädal ja siis tunnen erinevust. Tee seda kaks korda päevas, kui te tunnete vajadust. Pärast saad kasutada, et teeme seda dušš veega, siis on lihtsam võimalus seda teha kiiresti ja lihtsalt ükskõik kus sa oled ja tunne vajadust puhastada ja uuesti energiat.

Loodan, et see on aidanud teil mõned oma ettevõtetes. Kui ma ei saa vastata enam küsimusi palun julgelt küsida. Täname, lubades mulle jagada.

Saadan ... Infinit tingimusteta armastus, igavene Jumalik Valgus ja Untold Numbrid ja õnnistagu teid ja teie.

Namaste

Essence K
Essence está offline  
Old 07-14-2009, 10:45  
Liige
Junior Member
Points: 543, Level: 10Points: 543, Level: 10Points: 543, Level: 10
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

walking the blog's Avatar

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss13
Koht: Liverpool
www.experiencefestival.com
walking the blog is on a distinguished road

Essence

Ma ei saa teid tänada piisavalt kogu aeg ja armastus, et olete showered mulle - milline hämmastav post!

I jälgib oma nõuanded kirja ... oranž ole kunagi värvi, et ma juhtida, et see on väga huvitav muutus minu jaoks. Olen jälginud link soovitatud seotud tšakrate ja olen hakanud mõistma veel nüüd, jälle suur tänu.

Olen nõus minu abielus perekonnanime, "roheline", mis on oluline. Igaks juhuks ma ei saa aru, kui oluline see on universum saatis mulle meeskonda kolm inimest tööd mul kaks jagamine "rohelise" sõnum tüdruk rohelises, sest tema perekonnanimi ja härrasmees, kelle perekonnanimi on 'Greenwood ". See ainult dawned mulle milline kokkusattumus, see kõik oli pärast lugemist teie vastus (ma ei kasuta oma abielus nime tööl)

Ma võttes neist "juhuse" et mu abikaasa ja töö kolleeg on kõik olulised õpetajate Panen ravib ise valmis minema, et loodetavasti aitab paraneda teised? Ta leiab, et mul on vaja saada tõepoolest kohal ja vaatame, mida häirib mind nende kohta ja siduda see, mida mul on vaja lahendada minust. Ma ilmselt tuleb veidi rohkem tänulik neile ka ....

Imelik küll mu parim sõbra abielus perekonnanimi on "Brown" ja üks mu kõige vähem lemmik inimesed minu sõpruskond on ka nn "pruun". Ma ei mõtle selle veel liiga.

Teie tähelepanek minu kurgu chakra on väga huvitav. Olen väga tihti kahjuks ütlema, mida ma tahan öelda, kartuses tehakse tunda vale või rumal. Ma olen tegelikult tööl kõrgemal tasemel side nii see on tõesti hull.

Siiski, ma ei saa tööd. Ma näen palju suuri asju minu ümber, et meenutad mulle kõik, mida ma olen uhke. Isegi Veebilehte kasutades viimastel kuudel on suur samm edasi minu poolest suunatud minu küsimusi ja palus veidi abi. Ma näen, kinnitades sõnumid kõikjal ma vaatan.

Täname Essence. Õnnistagu teid kõiki armastan ja kannatlikkust. Keegi ei ole kunagi ebasõbralik ja üleolev sellel saidil. Ma loodan, et ühel päeval aitab teil mingil moel. x
walking the blog está offline  
Old 07-23-2009, 02:21  
Liige
Junior Member
Points: 667, Level: 13Points: 667, Level: 13Points: 667, Level: 13
Activity: 13%Activity: 13%Activity: 13%

Vixzen's Avatar

Activity Longevity
4/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss33
Aitäh: 110
Tänas 45 Times in 21 Posts
Vixzen is on a distinguished road

Tsitaat:
Originally Posted by Essence View Post
Tervitused TOMKIN,

Lihtsalt mõned mõtted sel teemal.
OH .... ja muide, ei ole vaja karta või "spooked", mille värv must. Mees on teinud selle kõrvaltähenduse "negatiivne" ja / või "paha". Vibratsiooni musta ja ise ei ole seda energiat. Kuna tõsiasi, must neelab. "Color" must on loonud, sest kõik muud värvid on sulandunud ta ja toon näeme, kui "must" peegeldub tagasi meie. Musta on tegelikult väga kaitsev ja tervendav "värv", kui vaadata selle õige perspektiiv ja nõuetekohase tahtlikult külge pandud.
Väga aus, olen märganud, et palju loomulikult andekas "empaths" on kalduvus kanda musta, eriti kui nad on noored ja ei mõista nende kingitus. Nad teevad seda, sest nad ei ole seda veel õppinud, et kontrollida oma võimu ja on ülekoormatud t
Igatahes, vaid mõned mõtted selle ........
(07-23-2009)
Teade värvid

Namaste

Essence
Tere Essence,
Enamiku oma elust on mul kulunud must ja ei ole kunagi mõelnud, miks. Kui küsiti, mitu korda ma vastasin umbes võttes mees, et oli mehhaanik, mis on põhjus, miks ma kunagi kasutanud kandma valget, kuid ma olen endiselt juhitakse musti. Mida ma olen täheldanud on see, et päevadel, mil ma pean "mulle tähelepanu kannan väga eredad värvid, mitte tähelepanu äratamiseks, kuid tüüpi" minu "aeg, kus ma ei taha mõtet teistega. See, et sa oled öelnud põhiliselt selgitab olen palju Empaattinen koos teiste asju.

Värve ma kandma ei ole nii palju, mis on stiilis, milline on minu arvates kasulik mu hing nendel päevadel ja mitu korda ta on must või väga tume punased ja sinised, sarnaselt safiir ja rubiin, kui see on otstarbekas, aga must on üks kõige levinum mulle.

Tänan väga oma teadmisi kallis, ma mõtlesin, et kas on olemas kohapeal või koht rohkem teavet selle värvid ja tšakra värvi? Ma olen sellist uut siinpool asju, kuid vana paljuski samal ajal.

Täname veelkord, peab olema hästi ja on ohutu,

Vixzen
Vixzen está offline  

Niit
Thread Starter Foorum Foorum Viimane postitus Videod - seadus Attraction
Värvid cody Spiritual Awakening 10 05-27-2009 01:44
Tervishoid: Buzz: National Wear punane päev ja teiste tervist Uudised - US News & World Editor Uudised - Tervishoid 10-03-2008 02-06-2009 08:30
Tervis: Kanda punane American Heart Association - Pensacola News Journal Editor Uudised - Tervishoid 10-03-2008 02-06-2009 08:21
Tervis: Nähes punane? 6 veebruar on riiklik Wear punane päev - Press Publications Inc Editor Uudised - Tervishoid 10-03-2008 02-01-2009 06:30
Värvid Editor Uudised - Inner Journey 10-03-2008 10-14-2008 09:40

Sildid
Värvid , Kandma
Värvid , Kandma ,

Thread Tools

Sina
ei teha uusi teemasid Sina
ei teha uusi teemasid BB kood

on Peal Emotikonid
on Peal Emotikonid