|
|
|
|||||||
| Blogy | Články | Fotografie | Videa | Goodies | FAQ | Memberlist | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Chat Místnost |
| Můj oblíbený praxi! Jaká je vaše oblíbená praxe pro spiritualita, osobní rozvoj, zdraví nebo prostě stává vyvážená? Podělte se s námi! »Začněte zde! |
| Rychlé zprávy |
| Vítejte na globální jednotu společenství!
Globální jednotu společenství je místem pro sdílení myšlenek a nápadů o vnitřní a vnější změny a transformace. Chcete-li post musíte registrovat zde. Některé odkazy na začátek:
Forum Home,
Sociální skupiny,
Blogy,
Články,
Fotografie,
Videa,
Video Search,
Kontaktujte nás,
FAQ ,
Statistika.
Bavte se a cítím se opravdu uvítal na komunitu!
|
| Tagy |
|
|
|
LinkBack | Nástroje témat |
| Po uživatelů říká Thank You For This k Marině Užitečné post: |
Essence
Re: Lisa Renee července Ascension aktualizace
|
|
|
|||
|
Super člen
Moderátor
|
Re: Barvy nosítePozdravy Marina,
Chtěl jsem jen chvilku na odpověď na vaši otázku. Ptal jste se: "Já jsem vyslán, že citát, protože jsem chtěl vědět, proč si myslíte, že je to naprostá otevřít třetí oko na 24 / 7?" Za prvé, pro ty, kteří jsou obeznámeni se vědomě pracuje s jejich Čakry a dělají ji někdy s Third Eye (6. čakra) a koruna (7. čakra) otevřít celou dobu, obvykle nepředstavuje žádné problémy. Ale pro ty, kteří právě začínají vědomě otevřít a pracovat s nimi, to může někdy vést k problémům. Fyzické projevy této se může pohybovat od pocit únavy, že jsou citlivé na nachlazení, (obvykle spojena s náhlým otevřením 1. až 5. čakry), celá cesta k omylu, ztráta koncentrace, podrážděnost a emocionální stres, aby v extrémních případy ... halucinace. Tyto symptomy jsou nejčastěji spojené s náhlým otevřením nebo nesprávné otevření a používání 6. a 7. čakry. Mezi nejčastější problémy, jsem viděl u těch teprve začíná pracovat s vyšší a otevřít své čakry, je, že v tom, že kolem velkých skupin lidí, například ve veřejných situacích, které se potýkají se velké množství energie chaotického bombardují je. To obvykle vede k úzkosti a zmatku, a to často vede k podrážděnosti chování v jejich interakci s ostatními. Pokud si přečetla můj původní příspěvek na toto uvidíte, že jsem řekl to stejné základní věc. Citace: "Já navrhuji, aby se nejprve ujistěte se, že ostatní čakry jsou otevřené, vyrovnané a v dobrém stavu, než to uděláte, a za druhé, jsem také naznačují, že alespoň na začátku, nemůžete nechat 6. a 7. čakry plně otevřen výjimkou případů, kdy meditujete. Keeping je otevřena ve veřejných a 24 / 7 může být trošku složitější, dokud jsou lépe obeznámeni se s nimi pracují. Neodstrkuj je úplně dolů, když nejsou meditovat, prostě pomalé rotace cesta dolů a nebudou se muset je plně otevřen. KDYŽ ... zjistíte i to je příliš mnoho na začátku, pak se do toho pusťte a zavřít je, ale otevřít je zpátky na nejbližší vhodný čas a místo. " Doufám, že to bylo dostatečně odpověděl na vaši otázku. Pokud ne, můžeme mluvit víc. Až do příště ... Láska, Světlo a požehnání, Namaste Essence |
||
|
|
|
| Po uživatelů říká k Essence Thank You For This Užitečné post: |
chůze blog (07-07-2009)
|
|
|
|||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Barvy nosíteEssence!
Velice vám děkuji za vaši odpověď! Jeho více jasné, teď pro mě! ![]() V Lak'ech |
||
|
|
|
| Po uživatelů říká Thank You For This k Marině Užitečné post: |
Essence
(07-07-2009)
|
|
|
|||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Barvy nosítePodstatě tyto příspěvky jsou velmi zajímavé a užitečné - děkuji.
Jsem za jasného slunečného znak, který má tak dlouho, jak si vzpomínám, byl vypracován na sobě černé nebo tmavé barvy, často s malým zábleskem živé 'horké' červené, růžové nebo aqua. Používám jako akcent černé barvy v mém domě a mají obrovské černé auto. Jsem velmi otevřený člověk, ale s některými velmi nejisté tóny - opravdu touží po schválení. Lidé mají tendenci vysávat energii ze mě kvůli mé otevřenosti a po chvíli jsem narazila na zeď a cítí hrozně. Je černá fixace nepomůže, co? Měl bych být vědomě vzdaluje od této barvy? Jakou barvu bych měl přilákat do svého života? PS. moje příjmení je dnes zelené, je to významná? Také můžete místo mě dobrý zdroj, aby mi pomohl pochopit, o chackras a jak otevřít a zavřít. Jsem stále vyčerpaná a plné chladu. Jsem zvědavý, jestli moje 'brzy student' duchovní vyšetřování leftme s otevřeným čakry? Thank you in advance. Peace.x |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Super člen
Moderátor
|
Re: Barvy nosítePozdravy pěší blog,
Bohužel jsem docela zaneprázdněný s jinou práci a dnes nemají tolik času věnovat se ve fóru, ale četl jsem váš příspěvek a chtěl, abys věděl, že jsem si přečetl, a já odpovím hned jak to najdu 3D čas tak učinit. Může to být zítra, ale já se vrátím s vámi na toto. Jen jsem nechtěl, aby si myslel, že jsem ignorovala vás. Až později, Láska, Světlo a požehnání, Namaste Essence |
||
|
|
|
chůze blog (07-09-2009)
|
|
|
|||
|
Super člen
Moderátor
|
Re: Barvy nosítePozdravy pěší blog,
Jen jsem chtěl říct ahoj a ať víte, jsem nezapomněl o odpovědi na vaše otázky ohledně barvy a čakry, právě jsem byl zaneprázdněn. Půjdu na to, jakmile jsem jen možné. Děkujeme za pochopení. Můžu říct, abys šel na tento odkaz pro skvělé čtení a učení o čakrách a mnoho dalších témat ... Čakry - Crystalinks Až do příště, Láska, Světlo a požehnání vám, Namaste Essence |
||
|
|
|
chůze blog (07-10-2009)
|
|
|
||||
|
Super člen
Moderátor
|
Re: Barvy nosíteCitace:
Za prvé, omlouvám se za to tak dlouho trvá dostat se zpátky k vám, právě jsem byl svázaný s jinou práci. Obávám se, že mnoho budu muset říct, omlouvám se ... .. LOL Stejně jako jsme již mluvili, lidé vidí černá barva, protože je skutečně absorbuje a odráží zpět k nám Vše. Máme se dotkl pojmu empatické, že mnozí lidé mají tendenci v černém, a to zejména před tím, než se dozvědí, jak se vypořádat s více pozitivním způsobem, s darem. Je toho názoru, přirozené jim to, protože absorbuje faktorem, ale také proto, že na podvědomé úrovni, že se cítí jako úkryt z napadení a bombardování drtivé emoce druhých. Je to barva Void, Womb stvoření. Nošení a používání černé módy a způsoby, jak jste mluvil o nemá žádné negativní účinky na vás tak, že má co do činění s černou barvou samo o sobě, ale může přidat na otázky, které se zabývají jen proto, ze důvodů jsme právě mluvili. Jen se dozví o tyto vlivy černá barva se začne měnit způsob, jakým vidíte černě a to má vliv na vás a dodává energii do vašeho života. Zdá se mi vaše Vyšší Já byl zaneprázdněn v práci s vámi, že jste uvedl, si obvykle přidá malé záblesky zářivých 'horké' červené, růžové nebo vodního do barvy v oblékání, tak ho přidáte do svého energetického pole. Červená barva je kořen přežití a manifestace, růžová je barvou srdeční čakry a aqua je barva Vysoký srdeční čakry. Lidstvo se přechází k vědomě žijí a zachování energie chvění srdeční čakry jako kolektivní. Oh .... a ano, já si myslím, že je význam v tom, že vaše příjmení je zelená. Zelená je barva léčení a je hlavní barva srdeční čakry ... ... Co myslíte? Já navrhuji, aby vám pomohou začít pracovat prostřednictvím svého nejistoty problémy, si myslíte o přidání barvy oranžová a žlutá pro váš každodenní život. Přidat tyto barvy stejně, můžete, v oblečení nosíte, v jídle, které jíte, v barvách si myslíte o tom, v tekutin pijete. Kup si nějaké oranžové a žluté barvy koupelové soli pro použití ve vaší vaničkou, použijte pomeranč, neroli (pomeranč vůně), mandarinka, citron a vonných olejů šampony a mýdla. (Budu doporučujeme používat kvalitní oleje), místo čerstvého oranžové a žluté barvy květin ve vašem domě provést oranžový kámen a žlutý kámen s vámi po celou dobu. Používejte je připomenout si o práci, kterou dělají. Každopádně si můžete myslet přidat energie těchto dvou barev do vašeho každodenního života značně rychlost a pomáhat si dopředu a pozitivní, duchovní růst. Oranžová je barva druhá čakra, Sakrální, a je o vzniku a bezpečnost. Jste-li začít vytvářet nové a bezpečnější You. Žlutá je barva třetí čakra solar plexus, a je centrum naší Will Power. To je místo, kde se lidé nejčastěji snaží vstoupit do naší energetické pole a ukrást moc, to je místo, kde nechtěné energie nejsnáze vstupuje naše tělo. To je "měkký podbřišek". To je důvod, proč, když máte pocit, napadl vás nejvíce obecně pocit, že v "jámě žaludku" a když zlobí často přes ruce takovým způsobem, který se týká této oblasti. Nacházíte se instinktivně chránit vaše Will Power Center, vaše čakra solar plexus. Jedná se o několik způsobů, jak můžete začít pracovat v minulosti a přes problémy v ruce pro vás. Další věc, cítím nutno konstatovat, je, že vás musí být velmi znát myšlenky, emoce a slova, které používáme ve svém každodenním životě. Jedná se o nástroje, které si budujete svou budoucnost sebe i svět. Build to opatrně, míru a lásce. Pojďme diskutovat otázky, které mají s neustále vyčerpaná a plné studené, jak jste popsal. První .... prosím, pokud si myslíte, že existuje sebemenší možnost, že byste mohla být s tělesným zdravotní problém, jděte navštivte svého lékaře. Pokud to není vyplývající z fyzikálních zdravotní problém, který potřebuje pomoc, pak je s nimi souvisí a je projevem vaší nejistoty otázek. Vaše otázky jsou nejistoty vyplývající příznaky emocionální problémy. Emocionální problémy, které vytváříte fyzické problémy. Ale také vytvářejí energetické problémy v energetické tělo. Když jsem se připojit k vaší energie Vidím, že máte mnoho slabých míst v oblasti energetiky, (auru). Existují dokonce dvě místa, kde to je tak tenký, že by bylo dobré, být považován za slzu v Auric oblasti. Jednou z nich je na zádech-strana na úrovni svého solar plexus. Na druhé straně je na přední straně těla a je umístěna na krku oblasti čakry. Vaše 5. čakry. Opravdu mohla použít správné hospodaření s energií vyčištění a nějakou práci na své čakry. Vzhledem k tomu, nejste obeznámeni s skutečnou práci s energií nebo vaše čakry, dám vám jednoduché cvičení, které vám pomohou více, než si možná myslíte. Když jste koupání skutečně Navrhoval bych sprchou bude lepší, pokud je to vůbec možné, nebo alespoň sprcha, které se po provedení této práce máčením v horké vaně. Jak jste fyzicky vykoupat, vizualizovat všechny těžké, tmavé, silné a nezdravé barvy, které jsou připojeny k vám, dovnitř a ven, jsou očištěni od vašich energetických těla. Stejně jako při mytí fyzické nečistoty a špínu z vašeho fyzického těla, mýt a čistit energetický nečistoty a špínu z vašich energetických těla. Podívej se na to oplach vypnuto z vás, stejně jako vy vypláchnout mydlinky z vašeho těla. Podívej se na to jít dolů do kanálu s vodou, protože opouští své vaně. Nebojte se o zemi, může se přeměnit tuto energii do čisté energie na jedno použití. Nezapomeňte otevřít čakry v dlaních ruce a chodidla, (centrem vašeho oblouky) a nechte energii mozků z vás, stejně jako vy se vytáhnul zásuvku na vanu vody. Poslední věc, kterou musíte udělat, je ujistit, že máte umýt všechny negativní energie z rukou, a otřesený ho. Poté, co jste udělal, potom stojí v tekoucí vodou, nechte je přejet si hlavu, pokud je to něco, co vám příjemný a s tímto představit Golden Orb světla, Slunce, přibližně 12 až 18 centimetrů nad hlavou. Jedná se o energetické Orb vaše Vyšší Já. To je neomezený zdroj energie, můžete se obrátit na re-povzbudit své fyzické tělo, aby se mohla uzdravit a udržet svou vlastní na optimální úroveň zdraví a vitalitu. Nemůžete poškozují tento zdroj energie, protože má trvalý odkaz na Jednotu všeho, co je, nebo Bůh, pokud si to přejete. To každý den po dobu nejméně jednoho týdne a budete cítit rozdíl. Udělejte to dvakrát denně, pokud cítíte potřebu. Poté, co si zvyknete na to dělá ve sprše s vodou, budete lépe schopni to udělat rychle a jednoduše všech, kde jste a cítíte, že je třeba čistit a re-povzbudit. Doufám, že to pomohlo nějaké ve vašem snažení. Mohu-li odpovědět na další otázky vám neváhejte se zeptat. Děkujeme, že jste mi dovolil sdílet. Posílám ... Infinite Unconditional Love, Věčný božské světlo a nespočet Požehnání pro vás a váš. Láska, Světlo a požehnání, Namaste Essence K |
|||
|
|
|
|
|
|||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Barvy nosíteEssence
Nemohu začít vám poděkovat za celou dobu, a lásku, že jste na mě osprchoval - jaké úžasné místo! Budu se řídit vaši radu na dopis ... oranžová nikdy nebyl barvu, že jsem přitahovala, takže to bude velmi zajímavá změna pro mě. Já jsem sledoval odkaz, který jste navrhl, o čakrách a začínám chápat to víc, takže opět velmi děkuji. Souhlasím s tím, o svém manželství příjmení, 'Zelená', je významný. Jen v případě jsem si neuvědomil, jak významná je to vesmír mi poslal tým tří lidí do práce pro mě, se dvěma sdílení 'Zelené zprávy'; dívku se zelenou jako její příjmení a muž, jehož jméno je 'Greenwood '. Je jen to, co mi blesklo hlavou, náhoda, to vše bylo po přečtení Vaší odpovědi (I don't use mé jméno po svatbě v práci) Beru si z těchto 'náhody', že můj manžel a práce kolegyně jsou všechny důležité učitelé, jak jsem začít léčit jsem připravený jít na doufejme, že pomůže léčit ostatní? Připadá mi to jako musím se skutečně přítomni a podívat se na to, co je trápí mi o nich a souvisí to s tím, co musím vyřešit o sobě. Asi je třeba trochu víc vděčná za ně stejně .... Kupodivu moje nejlepší kamarádka je vdaná příjmení 'Brown' a jeden z mých nejméně oblíbených lidí z mého společenský okruh je také nazýván 'Brown'. Budu se nad tím zamyslet i více. Vaše pozorování kolem krku čakra je velmi zajímavé. Jsem velmi často bojí říct, co chci říci, ze strachu, že budou cítit špatně, nebo hloupá. Já vlastně práce na nejvyšší úrovni v oblasti komunikací, takže to je opravdu blázen. Nicméně, mohu pracovat na této. Vidím hodně velkých věcí kolem mě, že mi připomínají všechno, co jsem pyšný. I za použití této webové stránce v průběhu posledních měsíců, byl obrovský krok vpřed pro mne, pokud jde o řešení mých problémů a žádají o pomoc. Vidím, potvrzuje zprávy všude, kam se podívat. Děkuji vám Essence. Žehnej vám všem za vaši lásku a trpělivost. Nikdo se nikdy nevlídné nebo povýšený na této stránce. Doufám, že jednoho dne se vám nějakým způsobem. x |
||
|
|
|
|
|
||||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Barvy nosíteCitace:
Pro většinu svého života jsem se nosí černé a nikdy se divil, proč. Když se zeptal, kolikrát jsem odpověděl asi s mužem, který byl mechanik, který je důvodem, proč nikdy jsem nosit bílé, ale jsem stále přitahuje nosí černé. Co jsem si všiml, že ve dnech, kdy jsem třeba 'já' pozornost nosím velmi světlé barvy, ne k přilákání pozornosti, ale typ 'já' době, kdy nechci, aby ostatní smysl. Ten uvádí, že jste řekl, v podstatě vysvětluje, jak jsem velké množství empatické spolu s dalšími věcmi. Nosím barvy nejsou tolik, co je ve stylu, co cítím, je užitečné, aby duše těchto dnech a kolikrát je to černé nebo velmi tmavě červené a modré, po vzoru safír a rubín v případě, že má smysl, ale černá je ten nejběžnější ke mně. Velice vám děkuji za vaše postřehy drahá, mě napadlo, jestli tam je místo nebo místo pro více informací o barvy a čakry barvy? Jsem nový druh na této straně starých věcí, ale v mnoha ohledech zároveň. Thank you again, být dobře a být v bezpečí, Vixzen ![]() |
|||
|
|
|
|