Изглежда, все още не сте регистрирани в нашата общност. За да се регистрирате моля, кликнете тук ...
|
|
|
|||||||
| Блогове | Членове | Снимки | Видео | Goodies | Често задавани въпроси | Потребители | Днешните постове | Марк Форуми Прочети | Канал |
| Моята любима практика! Каква е вашата любима практика за духовност, личностно развитие, здравето или просто става балансирано? Споделете го с нас! »Start тук! |
| Бързи новини |
| Добре дошли в Световния единство на Общността!
Глобален единство на Общността е място за споделяне на мисли и идеи за вътрешната и външната промяна и трансформация. За да публикувате трябва да Регистрирайте се тук. Някои връзки да започне с:
Начало на форума,
Социални групи,
Блогове,
Членове,
Снимки,
Видео,
Video Search,
За контакти,
Често задавани въпроси ,
"Статистика".
Забавлявайте се и се чувствам наистина добре дошъл към обществото!
|
| Тагове |
|
|
LinkBack | Thread Инструменти |
| Следния потребител казва, благодаря ти за яхтено пристанище за това полезно мнение: |
Същност
(07-04-2009)
|
|
|
|||||||||||
|
Супер държави
Модератор
Общо Мнения: 3
Благодаря: 1341
Благодари 1280 пъти в 693 Мнения
|
Re: Цветове носитеПоздрави Марина,
Аз просто исках да отнеме малко време да отговоря на въпроса ви. Ти попита: "Аз бях афиш, че цитирам, защото исках да знам защо си мислиш, че това е преобладаващото за отваряне на третото око на 24 / 7?" На първо място, за тези, които са запознати с съзнателно да работи със своите чакри и са го правя за някой, с третото око (6-тата чакра) и Crown (7-ма чакра) отворен през цялото време обикновено се представя никакви проблеми. Но за тези, които тепърва започват да се съзнателно отворени и работят с тях, това понякога може да доведе до проблеми. Точният прояви на това могат да варират от чувство на умора да са податливи на настинки, (обикновено се свързва с внезапното отваряне на 1-во до 5-та чакри), чак до объркване, загуба на концентрация, раздразнителност и емоционален стрес да, в крайна случаи ... халюцинации. Тези симптоми са най-тип обикновено се свързва с внезапното отваряне или неправилно отваряне и използване на 6 и 7 чакри. Най-често срещаните проблеми съм видял с тези, които просто започват да работят с техните по-високи и отворени чакри е, че в е около големи групи от хора, като в публични ситуации, те стават залети от голямо количество енергия хаотично ги обстрелват. Това обикновено води до объркване и безпокойство, и това често води до раздразнителност поведение в техните взаимодействия с други хора. Ако сте прочели моята оригиналната публикация на това вие ще видите, че каза, че това едни и същи основни неща. Цитат: "Ще се предполага, че първо се уверете, че другите чакри са отворени, балансирано и е в добро състояние, преди да можете да направите това и на второ място, аз също показват, че поне в началото, не ви остава 6 и 7 чакри напълно отворени, освен когато вие сте просто медитирате. ги оставя вратичка в обществения и 24 / 7 може да бъде малко преобладаващото, докато не се запознаят по-добре с работата с тях. Не ги затвори напълно, когато не сте медитация, просто бавен начин на въртене и не са определени ги напълно отворена. АКО ... да намерите дори това е твърде много в началото, след което продължете напред и да ги затвори, но ги отварят обратно до възможно най-рано удобно време и място. " Надявам се това да е достатъчно отговор на Вашия въпрос. Ако не, ние можем да говорим повече. До следващия път ... Любов, Светлина и благословии Намасте Същност |
||||||||||
|
|
|
| Следния потребител казва, благодаря ти за същността За това полезно мнение: |
ходене в блога (07-07-2009)
|
|
|
|||
|
Новите държави -
Младши държави
|
Re: Цветове носитеСъщност!
Много ви благодаря за вашия отговор! Неговата по-ясно, сега за мен! ![]() В Lak'ech |
||
|
|
|
| Следния потребител казва, благодаря ти за яхтено пристанище за това полезно мнение: |
Същност
(07-07-2009)
|
|
|
|||
|
Държавите
Младши държави
|
Re: Цветове носитеСъщност на тези публикации са изключително интересно и полезно - Благодаря.
Аз съм един светъл слънчев характер, че е толкова дълго, колкото мога да си спомня да е съставен с черни или тъмни цветове, често с малки флаш на най-различни "горещи" червен, розов цвят или тюркоаз. Да използвам черен цвят като акцент в дома ми и имат огромен черен автомобил. Аз съм много отворен човек, но с някои много несигурни undertones - Аз наистина жадуват за одобрение. Хората са склонни да смучат енергия от мен, защото ми откритост и след известно време хит на стената и се чувстват ужасно. Не е черно фиксация помага неща? Трябва ли да бъдат съзнателно се отдалечава от този цвят? Какъв цвят трябва да привлече в живота ми? PS. фамилията ми е зелено, е, че значителна? Също така може ли да ми точка за добър ресурс да ми помогнете да разберем за chackras и как да отворите и да ги затвори. Аз съм постоянно и пълно изчерпване на студено. Чудя се, ако моите ранни обучаемия "духовни изследвания leftme с отворени чакри? Благодаря Ви предварително. Peace.x |
||
|
|
|
|
|
|||||||||||
|
Супер държави
Модератор
|
Re: Цветове носитеПриветствия ходене на блога
За съжаление съм доста зает с друга работа днес и нямат много време да се посветят на форума, но го направих прочети поста и исках да ти кажа, че съм го прочел и аз ще ви отговорим възможно най-скоро мога да намеря на 3D време да го направят. То може да бъде утре, но аз ще се свържем с вас по този въпрос. Аз просто не искам да мисля, че ви игнорира. До по-късно, Любов, Светлина и благословии Намасте Същност |
||||||||||
|
|
|
ходене в блога (07-09-2009)
|
|
|
|||||||||||
|
Супер държави
Модератор
|
Re: Цветове носитеПриветствия ходене на блога
Аз просто исках да кажа здрасти и да знаеш, че не са забравили за отговорите на вашите въпроси на цветове и чакри, аз току-що са били заети. Аз ще се заемем с нея веднага след като евентуално може. Благодарим ви за разбирането. Не мога да ви кажа да отидат в тази връзка за много четене и учене на чакрите и много други теми ... Чакрите - Crystalinks До следващия път, Любов, светлина и благословение за вас, Намасте Същност |
||||||||||
|
|
|
ходене в блога (07-10-2009)
|
|
|
||||||||||||
|
Супер държави
Модератор
|
Re: Цветове носитеЦитат:
Първо, аз се извинявам за предприемането на толкова дълга, за да се свържем с вас, аз току-що са били вързани с друга работа. Страхувам Имам много ще трябва да кажа, моите извинения към ... .. LOL Както ние вече говори, хората видите черен цвят, защото това е действително усвояване и отразява обратно към нас Всички. Ние имаме докосна на концепцията, че много хора съпричастни с тенденция да се носят черни, по-специално преди те да влязат за да научите как да се справят по-положителен начин с подарък. Той се чувства естествено за тях да направят така, защото на усвояване фактор, но и защото на подсъзнателно ниво тя се чувства като място, където да се скрият от нападението и бомбардиране на огромното емоциите на другите. Това е цвета на пустотата, в утробата на сътворението. Носенето и използването черно в областта на модата и начина ви говори за има няма негативен ефект върху вас по начин, който има нещо общо с черен цвят и в себе си, но той може да добави към проблемите се занимават с теб, просто защото на причини, ние току-що говорихме. Само като се запознаят с тези влияния на черен цвят ще започне да се промени начина, по който виждате черно, както и ефекта, който оказва върху вас и енергията, която добавя към вашия живот. Струва ми Висшия Аз е зает по време на работа с вас по това, че посочва сте склонни да се добавят малки проблясъци от най-различни "горещи" червени, розови или аква на цветовете във вашата рокля, като по този начин да го добавите към вашия областта на енергетиката. Червеният цвят е корен на оцеляване и проява, на розовия цвят е цвета на на сърдечната чакра и "Аква" е цвета на Върховния сърдечната чакра. Човечеството е в преход към съзнателно живот и запазване на енергията от вибрации на сърдечната чакра като колективна. О .... и Да, аз мисля, че има значение на факта, че вашата фамилия е зелен. Зеленото е цветът на лечение и е основният цвят на сърдечната чакра ... ... Какво мислите? Аз ще предполагат, че да ви помогне да започнат да работят чрез вашата несигурност проблеми, мислите за добавяне на цветове от оранжево и жълто до вашето ежедневие. Добавяне на тези цветове все пак можете да, в дрехите, които носят, в храната, която ядат, в цветовете ви мислим за това, в течности пиете. Купи вас някои оранжев и жълт цвят соли да използвате във вашата баня вода; оранжев употреба, neroli (портокалов аромат), мандарина, лимон и аромат масла, шампоани и сапуни. (Аз ще ви предложи да използвате масла добро качество); място свеж оранжев и жълт цвят цветя в дома си; носят оранжеви и жълти камъни камък с вас през цялото време. Използвайте ги, за да напомнят за себе си работата, която вършат. Както и да можеш да се сетиш за добавяне на енергиите на тези два цвята в ежедневния си живот до голяма степен ще скорост и подпомага си напред и положителни, духовно израстване. Orange е цвета на втората чакра, сакралната, и е за създаване и сигурност. Вие трябва да започнете да създавате нов, и по-Вие Secure. Жълти е цветът на третата чакра, на Слънчев сплит, и е център на нашата воля. Това е мястото, където хората най-често се опитват да влязат нашите енергийни полета и крадат енергия, тя е мястото, където нежелания енергия най-лесно влиза нашето тяло. Това е "меко Underbelly". Ето защо, когато се чувствате нападнат ти се чувстваш най-общо в "дупка на стомаха", а когато гневни често ще кръст ръцете си по начин, който покрива тази област. Вие сте инстинктивно защита на вашата воля център, Слънчев сплит си чакра. Това са няколко начина да можете да започнете да работят и през последните въпроси на ръка за вас. Другото нещо, чувствам трябва да се отбележи тук е, че вие, трябва да са много наясно с мисли, емоции и думи, които използва в ежедневието си. Това са средствата, с които сте изграждане на бъдещето си самостоятелно и света. Изграждане то с грижа, мир и любов. Нека обсъдим въпросите, имате с постоянно и пълно изчерпване на студено, както ти го описа. Първо .... моля, ако мислите, че има дори най-малката възможност може да страда от физически медицински проблем, отивам с Вашия лекар. Ако това не е, произтичащи от физически медицински проблем, който се нуждае от внимание, то е свързано и да е симптом на вашата несигурност въпроси. Вашият несигурност въпроси са в резултат симптоми на емоционални проблеми. Емоционалните проблеми са създаването на физически проблеми. Те също така създаване на енергийните въпроси в енергично тялото си. Когато се свържете с вашата енергия Виждам, че имате много слаби области в областта на енергетиката, (вашата аура). Има още две места, където тя е толкова тънка, както това може да се счита за разрив в аурата си поле. Един от тях е на гърба си от страна на нивото на вашата Слънчев сплит. Другата е на предната страна на тялото и се намира в гърлото си площ чакра. Вашият 5та чакра. Наистина ли може да се използва доброто почистване на енергия и някои работи на вашите чакри. Тъй като не са реални запознат с работата ти с енергия или си чакри, аз ще ви дам една проста, които ще помогнат повече, отколкото предполагате. Когато сте къпане; всъщност аз ще предложи душ ще бъде добре, ако изобщо е възможно, или най-малкото разстояние душ, след като направи тази работа накисване в гореща вана. Както физически се къпят, визуализират всички тежки, тъмни, плътни и нездравословни цветове, които са приложени към вас, вътре и вън, се почистват от енергично тялото си. Точно както ти измие физическа мръсотия и мръсотия от физическото си тяло, измиване и почистване на прах и мръсотия енергичен от енергично тялото си. Видя ли го изплакване на разстояние от вас, точно като теб изплакване на сапунена пяна от тялото ви. Вижте върви по дяволите: с вода, тъй като напускане на вана. Не се притеснявайте за земята, тя може да трансформираме тази енергия за чиста енергия многократна употреба. Не забравяйте да отворите чакри в дланите на ръцете и стъпалата на краката си, (в центъра на своите арки), и нека на изтичане на енергия от вас само както си извади куплунга на ваната с вода. Последното нещо, което трябва да направите, е да се уверете, че имате измити всички отрицателната енергия от ръцете си и я разклати разстояние. След като сте направили това, тогава щанд в течаща вода, позволи му да работи над главата ти, ако това е нещо, което намерите приятна и с това си представим Златен кълбо от светлина, слънце, около 12 до 18 инча над главата си. Това е енергията, Орб на висшето си Аз. Той е неограничен източник на енергия може да призовава отново да стимулирам физическото си тяло за да го излекува и да запази самостоятелно на оптимално ниво на здраве и жизненост. Вие не можете да разрушават този източник на енергия, тъй като тя е непрекъсната връзка към единството на всичко, което е, или към Бог, ако предпочитате. Правете това всеки ден в продължение на най-малко една седмица и ще усетите разликата. Направи го два пъти на ден, ако счетат за необходимо. След като свикнете с този начин на душ с вода, ще ви бъде по-лесно може да направи това бързо и лесно всяка къде се намирате и да чувстват нужда да се очисти и отново стимулирам. Надявам се това да е помогнал да си в някои начинания. Ако аз мога да отговори на всички повече въпроси към вас моля не се колебайте да питате. Благодарим ви, че ми позволи да споделите. Аз изпращам ... Infinite безусловна любов, Вечния божествената светлина и несметен брой на Благословения за теб и твоя. Любов, Светлина и благословии Намасте Същност К |
|||||||||||
|
|
|
|
|
|||
|
Държавите
Младши държави
|
Re: Цветове носитеСъщност
Аз не може да започне да ви благодаря достатъчно за цялото време и любовта, която са изкъпани от мен - какво невероятно пост! Ще следвам съветите на писмото ... никога не е бил оранжев цвят, че аз съм внимание, така че това ще бъде една много интересна промяна за мен. Аз бях след връзката ви предложи, свързани с чакрите и съм започнал да се разбере това още сега, така че отново много благодаря. Съгласен съм женен за моята фамилия, "зелено", са значителни. Само в случай, че не осъзнават колко значима е Вселената ме изпрати екип от трима души да работят за мен, с две споделяне на съобщението "Зелени"; момиче със "зелени", както си фамилия и джентълмен, чиято фамилия е "Грийнуд ". Това само изгря на мен какво съвпадение, всичко това е след като е прочел отговора си (аз не използвам моя женен името на работа) Аз съм като от тези "случайности", че съпругът ми и колега работа са всички важни учители като започна да се лекува сам готов да отиде на помощ се надяваме да се лекува другите? Той се чувства, че трябва да се представят наистина и виж какво ми пречи за тях и се отнасят за това какво трябва да се разреши за себе си. Аз може би трябва да бъде малко по-благодарни за тях, както и .... Странното е женен фамилия най-добрият ми приятел е "Браун" и един от моите най-малко от нас хора в моя социален кръг се нарича "Браун". Аз ще обмисли това повече също. Наблюденията ви за гърлото ми чакра е много интересно. Аз съм много често се страхуват да казват това, което искам да кажа, от страх да не се прави да се чувствам грешен или глупав. Аз действително работят на високо равнище в областта на комуникационните така че това наистина е луд. Въпреки това, мога да работя по този въпрос. Виждам много велики неща около мен, че ми напомнят на всички, че аз съм се гордее. Дори и използването на този сайт през последните месеци е огромна стъпка напред за мен по отношение на справяне моите въпроси и с молба за помощ. Виждам потвърждаваща съобщения навсякъде изглеждам. Благодаря ви същност. Благослови всички ви за вашата любов и търпение. Никой не е някога невнимателен или покровителствено на този сайт. Надявам се един ден да ви помогне по някакъв начин. х |
||
|
|
|
|
|
||||
|
Държавите
Младши държави
|
Re: Цветове носитеЦитат:
По-голямата част от живота ми Имам носи черно и никога не се чудеха защо. На въпроса много пъти съм за отговори като човек, който е механик поради което аз никога не използва да се носят бели, но аз все още съм съставен да нося черно. Какво съм забелязал е, че в дните, когато имам нужда аз вниманието нося много ярки цветове, за да не привличат вниманието, но типа на "мен" по времето, когато аз не искам да се долови други. Това, което сте казали основно обяснява както аз съм голям размер съпричастна заедно с други неща. Цветовете нося не са толкова много, което е в стила да съм това, което считате, че е полезно за душата ми от тези дни и много пъти го е черна или много тъмно червено и блус, по подобие на сапфир и рубини, ако това има смисъл, черно, но е най-общи за мен. Благодаря ви много за вашите идеи скъпи, аз се чудех дали има сайт или място за повече информация за цветове и чакра цветове? Аз съм нов вид за тази страна на нещата, но в много от старите начини в същото време. Благодаря ви отново, да бъдат добре и да бъдат безопасни, Vixzen ![]() |
|||
|
|
|
Подобни Теми
|
||||
| Нишка | Thread начинаещи | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Известие на цветовете | cody | Духовно пробуждане | 10 | 05-27-2009 01:44 ч. |
| Здраве: Здраве Бъз: Национален носят червени Ден и други здравни Новини - САЩ Новини & Светът | Editor | Новини - Здраве | 0 | 02-06-2009 08:30 ч. |
| Здраве: носете червено на American Heart Association - Новини Пенсакола вестник | Editor | Новини - Здраве | 0 | 02-06-2009 08:21 ч. |
| Здраве: Понеже червено? 6 февруари е национален носят червени Ден - публикации в пресата Инк. | Editor | Новини - Здраве | 0 | 02-01-2009 06:30 ч. |
| Религия: Петте основни одежда Цветове - какво означават те и когато те са износени | Editor | Новини - Вътрешна Пътуване | 0 | 10-14-2008 09:40 ч. |
| Тагове |
| Thread Инструменти | |
|
|
|
|