|
|
|
|||||||
| Блоги | Статті | Фотографій | Відео | Goodies | ЧАВО | Список користувачів | Повідомлення за сьогодні | Всі розділи прочитані | Канал |
| Моя улюблена практика! Яка ваша улюблена практика духовність, особистий розвиток, здоров'я або просто стати збалансованим? Поділися нею з нами! »Start Here! |
| Короткі новини |
| Ласкаво просимо до Глобальну Єдності співтовариство!
Глобальне співтовариство Єдності є місцем для обміну думками та ідеями про внутрішніх і зовнішніх змін і перетворень. Для пост потрібно Увійдіть тут. Деякі посилання, щоб почати з:
Головна сторінка форуму,
Соціальні групи,
Блоги,
Статті,
Фотографій,
Відео,
Пошук відео,
Зв'язатися з Нами,
ЧАВО ,
Статистика.
Веселого і відчуваю себе дійсно вітали до спільноти!
|
|
|
Linkback | Пристосування для нарізання |
|
|
|||
|
Адміністратор
Адміністратор
|
Початок тут! - Моя улюблена практика!Що вас улюблена практика стосовно духовність, внутрішнє / розвиток особистості або просто прийти в збалансований, гармонійний стан душі?
Це йога, НЛП, Рейки, deeksha, Аюрведа, молитви або .... Просто ходити в природі, послухати музику, запалити свічку чи що? Якщо ви є присвячений послідовник певний шлях або просто використовуючи власний домашній Рецепт щастя - поділитися нею з іншими! Крім того, практика з акцентом на питаннях здоров'я вітаються. Якщо ви що пропонують професійні послуги, Ви також можете поділитися тим, що ви пропонуєте, але поділитися нею з вашим серцем!
|
|
|
| Після 4 Користувач сказав Спасибо Jonas1 за цей пост: |
| Наступний користувач сказав Дякую Робіна за цей пост: | joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
Користувач
Senior Member
|
Re: Початок тут! - Моя улюблена практика!Після 4 Користувач сказав Спасибо Кетлін Енн за цей пост:
![]() |
||
|
|
|
| (08-11-2009), |
|
|
|||
|
Користувач
Користувач
|
Jonas1 Здравствуйте! Дійсно приємно бачити, є особистий-Touch на сайті.Це трохи схоже, що 1960 серія 'полонений "буття в нашому світі ..
Що ви № 1 потім? Ха-ха! Світ & Light, - B23 Цей користувач сказав Дякую beachcomber23 за цей пост: (07-19-2008) |
||
|
|
|
| 07-06-2008, 06:01 PM | Кетлін Енн Re: Початок тут! - Моя улюблена практика! |
|
|
|||
|
Користувач
Junior Member
|
|
||
|
|
|
| Цей користувач сказав Дякую kingskid за цей пост: | joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
Користувач
Junior Member
|
Я пишу в журнал, медитувати моїм активною відповіддю на світ для мене день. Я також добровольців у всьому, що я відчуваю, що можу бути корисним дюймаthalia_m
Після 2 Користувач сказав Спасибо thalia_m за цей пост: (08-11-2009), 07-22-2008, 02:02 AM |
||
|
|
|
| Розташування: Південна Кароліна | Голді Re: Початок тут! - Моя улюблена практика! joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
Користувач
Junior Member
|
Коли мені потрібно говорити мої проблеми вголос, я зазвичай кажу, щоб моя собака. Він чудовий слухач!Цей користувач сказав Дякую flutterbybaby за цей пост:
07-22-2008, 12:33 вечора Re: Початок тут! - Моя улюблена практика! |
||
|
|
|
| Моя улюблена практика хвали і поклоніння. Я роблю це через пісні, танці та молитви. Я люблю співати пісні, які прославляють Бога і я не можу допомогти, але й рухатися в ритм музики. | joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
Користувач
Junior Member
|
03-08-2009, 08:47 PMRe: Початок тут! - Моя улюблена практика!
Я б сказав, що контактна імпровізація мій абсолютний фаворит практиці. У танці у мене є місце, де я просто бути самим собою, по моєму тілу і дуже багато чого в даний момент. Я можу також поекспериментувати з різними способами буття і виявили деякі дивовижні речі про себе. Я також практики різних форм медитації мій улюблений якої є просто принести любить увагу на мій поточний досвід і дозволити, щоб усе було.![]()
|
|
| Цей користувач сказав Дякую kingskid за цей пост: | joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
Нові члени
Junior Member
|
Остання редакція becomingconscious; на 03-08-2009Духовні практики 08:50 PM.. |
||
|
|
|
| Духовні ритуали | joseph1775 (08-30-2009) |
Подібні нитки
|
||||
| Нитка | Автор теми | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Початок тут! Введення в Сонник | Jonas1 | Мрія обмін | 87 | Індусскій Devotional Stotrams ... 09:02 AM |
| Початок тут! Введення в Карл-Йохан Calleman, календар Майя & 2012 | Jonas1 | Календар майя & 2012 | 20 | 09-09-2009 04:27 AM |
| Початок тут: Путівник по загальних речей, які ви хочете зробити на форумі | Jonas1 | 19 | 7 | 12-11-2008 06:36 AM |
| Початок тут: Що таке Єдність, єдність руху, єдність благословення (deeksha) і т.д.? | Jonas1 | Конкретні питання | 22 | 11-06-2008 07:58 PM |
| Мітки |
| Пристосування для нарізання | |
|
|
|
|