|
|
|
|||||||
| Блогови | Чланци | Фотографије | Видео | Додаци | Најчешћа питања | Листа чланова | Данашњи Постови | Означи форуме као прочитане | Цхат Соба |
| Моја омиљена пракса! Која је ваша омиљена пракса за духовност, лични развој, здравље или само постају уравнотежени? Поделите га са нама! »Старт Хере! |
| Брзо Вести |
| Добродошли на глобалне Једност Заједнице!
Глобални Јединство заједнице је место за размену мисли и идеја о унутрашње и спољашње промене и трансформације. Да ли порука треба да Регистер хереНеки линкови. Почети са:
Форум почетна,
Социјалне групе,
Блогови,
Чланци,
Фотографије,
Видео,
Видео сеарцх,
Контакт,
Најчешћа питања ,
Статистике.
Забавите се и осећају заиста добродошлицу у заједницу!
|
|
|
ЛинкБацк | Алати тхреад |
|
|
|||
|
Админ
Админ
|
09-08-2009Који је вас омиљени пракса у вези духовности, унутрашњи / личног развоја или једноставно да уђе у избалансирано, хармонично стање ума?
Да ли је јога, обради природног језика, Реики, деексха, ајурведа, или молитву .... Само шетња у природи, слушајте музику, светлост свећа или шта? Било да сте посвећени следбеник неке путање или су само користећи своје домаће рецепт за срећу - поделите га са другима! Такође праксе са фокусом на холистичког здравља су добродошли. Ако сте се нуде професионалне услуге, такође су добродошли да поделите оно што вам нуде, али делите их са вашим срцем!
|
|
|
| Следећих 4 корисника Реци Хвала Јонас1 За Корисникове Постове | јосепх1775 (08-30-2009), Катхлеен Анн (07-06-2008), Момомета (04-27-2009), Пхоениксфламе (06-27-2009) |
| Следећи корисник каже Хвала ти за Робина За Корисникове Постове | јосепх1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
Члан
Виши члан
|
Одг: Старт Хере! - Моја омиљена пракса!Имам искуства много ствари које тек последњих неколико година тако да су схватиле су спиритуал.Тхроугх слушања другима Сада је потребно још само сериоуслы.Мы пракси се прави себи проблеме без обзира шта ми живот суочен са (сам додирнуо. на сасвим мало) сам поглед на живот као дар и покушајте да се увек види позитивну сиде.И виде радост у природи, у свему сам чак и да доле пута сам увек осећају среће њене не уорсе.И љубавни живот и срећу мог живота искустава су ме више цомпатионате према другима, а не горке. Морам да кажем иако сам имао неких тренутака Краткотрајна није лепо осећања према одређеним индивидуалс.И молити од мог веома душу за утеху онима који пате. Чини се да сам у стању да било где, било кад медитирате и комплетно повезивање са поклон једне .....( год то значи за вас.) Никад се осећате усамљено, чак и када сам алоне.И што сам осећам љубав према животу, (што значи сви) једина ствар која ми се заиста боре са неким окрутност показују да отхерс.И осећају се прикључили природе у љубави начин.
![]() |
||
|
|
|
| Следећих 4 корисника Реци Хвала Катхлеен Анн За Корисникове Постове |
|
|
|||
|
Члан
Члан
|
Одг: Старт Хере! - Моја омиљена пракса!Хелло Јонас1! Заиста лепо видети да постоји лични додир-на сајту.
То је помало као да је 1960 серија "затвореник" се у овом свету од наших .. Али нисам више, и ја сам слободан човек .... иако сам 6.. Да ли то онда да сте бр.1? хаха! Мир и светлост, - Б23 |
||
|
|
|
| Следећи корисник каже Хвала беацхцомбер23 За Корисникове Постове | Катхлеен Анн (07-19-2008) |
|
|
|||
|
Члан
Јуниор члан
|
|
||
|
|
|
| Следећи корисник каже Хвала кингскид За Корисникове Постове | јосепх1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
Члан
Јуниор члан
|
Одг: Старт Хере! - Моја омиљена пракса!Ја сам била део неколико различитих религија и онај који сам нашао је мир с Вика. То ми је оставио утисак избалансирана и не-нагласио је. Прочитао сам Тхицх Нац Хан књиге и једну књигу "Мир на сваком кораку" је оно стварно ме схватити да то није мир религије генерално је да сам тражио, али мир начин живота .
Можда организоване религије је сувише центриран на оно што се мора урадити за верске заједнице / збор и сам био ухваћен у све то, али ми се то само чинило да уместо организовања унутрашњег цркве одбори, то време је изгубљено када су чланови заједнице може се креће у заједници и изградња одатле тамо своје и враћају у цркву на извештај о томе шта су сазнали и како бисмо могли помоћи. Ја писати у часопису, како да медитирате мој активни одговор на миру за мене за тај дан. Такође сам волонтер у све да се осећам да могу бити услуге у. тхалиа_м |
||
|
|
|
| Након 2 Усерс саы Хвала тхалиа_м За Корисникове Постове | Голди (08-11-2009), јосепх1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
Члан
Јуниор члан
|
Одг: Старт Хере! - Моја омиљена пракса!И имају тенденцију да буду прилично приватно лице и када је заиста нешто на памет, ја још више повући у себе.
Ја праксе јоге и волим да медитирам. Живим на путу прилично заузети, па ћу отићи кући свога родитеља и искористите своје велике дворишту која је врло приватно. Ја могу да седим тамо сатима и медитирате и само се опусти. Када треба да говорим гласно моје проблеме, ја нормално разговарам са својим псом. Он је велики слушалац! |
||
|
|
|
| Следећи корисник каже Хвала флуттербыбабы За Корисникове Постове | јосепх1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
Члан
Јуниор члан
|
Одг: Старт Хере! - Моја омиљена пракса!Моја омиљена пракса је хвале и клањају. То урадим кроз песму, плес и молитву. Волим да певају песме које славе Бога, а ја не могу помоћи, али се преселе у ритму музике.
Време тихо молитве и, понекад, не тако тиха молитва ми помогне да се ослободи напетости дана.![]()
|
|
| Следећи корисник каже Хвала кингскид За Корисникове Постове | јосепх1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
Нови члан
Јуниор члан
|
Одг: Старт Хере! - Моја омиљена пракса!Рекао бих Контакт Импровизација је мој апсолутни фаворит пракси. У плесу сам место где сам ја се, у мом телу и веома много у овом тренутку. Такође, можете да експериментишете са различитим начинима се и открили неке невероватне ствари о себи. Такође сам праксу различитих облика медитације мојих омиљених од којих је само да донесе воли пажњу на мој тренутни искуство и дозвољава све да буде.
Трансформација духовног олакшицама Ласт едитед од бецомингцонсциоус; на 03-08-2009 08:50 АМ.. |
||
|
|
|
| Следећи корисник каже Хвала бецомингцонсциоус За Корисникове Постове | јосепх1775 (08-30-2009) |
Сличне теме
|
||||
| Низ | Тему Започео | Форум | Одговора | Последњи пост |
| Старт Хере! Увод у тумачење снова | Jonas1 | Сан дељење | 87 | 10-09-2009 185 |
| Старт Хере! Увод у Карла Јохана Цаллеман, Маја и Календар 2012 | Jonas1 | Маја & Календар 2012 | 20 | 09-09-2009 04:27 ПМ |
| Почните одавде: Водич за уобичајене ствари које желите да урадите на форуму | Jonas1 | 01-18-2009 | 7 | 12-11-2008 06:36 ПМ |
| Почните овде: Шта је Јединство, Јединство покрета, Јединство Благослов (деексха) итд? | Jonas1 | Специфична питања | 22 | 11-06-2008 07:58 АМ |
| Тагс |
| Алати тхреад | |
|
|
|
|