Изгледа да нисте регистровани са наше заједнице. За регистрацију кликните овде ...

Global Oneness Community          
Аутоматски Преводи направио Гоогле:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Глобална Јединство заједнице > Глобална Јединство Главни > Моја омиљена пракса!
Блогови Чланци Фотографије Видео Додаци Најчешћа питања Листа чланова Данашњи Постови Означи форуме као прочитане Цхат Соба

Моја омиљена пракса! Која је ваша омиљена пракса за духовност, лични развој, здравље или само постају уравнотежени? Поделите га са нама! »Старт Хере!

Брзо Вести
Добродошли на глобалне Једност Заједнице! Глобални Јединство заједнице је место за размену мисли и идеја о унутрашње и спољашње промене и трансформације. Да ли порука треба да Регистер хереНеки линкови. Почети са: Форум почетна, Социјалне групе, Блогови, Чланци, Фотографије, Видео, Видео сеарцх, Контакт, Најчешћа питања , Статистике. Забавите се и осећају заиста добродошлицу у заједницу!

Напомена: Овај оглас се не приказује за регистроване чланове

Тагс
Теме: Холистичког здравља, Унутрашњег развоја, Лични развој, Духовног раста, Духовна пракса, Духовне праксе, Духовни ритуали
Видео: Холистичког здравља ,Унутрашњег развоја ,Лични развој ,Духовног раста ,Духовна пракса ,Духовне праксе ,Духовни ритуали ,

ЛинкБацк Алати тхреад
Old 05-20-2008, 06:52 ПМ  
Админ
Админ
Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100
Activity: 3%Activity: 3%Activity: 3%

Jonas1's Avatar

Activity Longevity
4/20 20/20
Today Posts
0/0 sssss6758
Локација: Стокхолм
Текстова у блогу: 2
Хвала: 36
Захваљено 95 пута на 68 порука
Jonas1 is on a distinguished road

09-08-2009

Који је вас омиљени пракса у вези духовности, унутрашњи / личног развоја или једноставно да уђе у избалансирано, хармонично стање ума?

Да ли је јога, обради природног језика, Реики, деексха, ајурведа, или молитву .... Само шетња у природи, слушајте музику, светлост свећа или шта?

Било да сте посвећени следбеник неке путање или су само користећи своје домаће рецепт за срећу - поделите га са другима!

Такође праксе са фокусом на холистичког здравља су добродошли.

Ако сте се нуде професионалне услуге, такође су добродошли да поделите оно што вам нуде, али делите их са вашим срцем!

Ја вам се допада Глобални Јединство заједнице ! Каквих питања? Молим контактирајте ме!
Jonas1 está offline  
Следећих 4 корисника Реци Хвала Јонас1 За Корисникове Постове
јосепх1775 (08-30-2009), Катхлеен Анн (07-06-2008), Момомета (04-27-2009), Пхоениксфламе (06-27-2009)
Old 06-27-2008, 05:34 АМ  
Члан
Јуниор члан
Points: 1,490, Level: 22Points: 1,490, Level: 22Points: 1,490, Level: 22
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Robin's Avatar

Activity Longevity
0/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss101
Хвала: 6
Захваљено 38 пута на 27 порука
Robin is on a distinguished road

Одг: Старт Хере! - Моја омиљена пракса!

Разговор је све из свог система ради као шарм. Као што говори све негативности у коју сте управо долази из лије и тако да нема шансе за то наруши ваше унутрашње самоуправе. Онда када сте га добили сви од вас наћи разлог да се смеје пружа додир исцељења.
Robin está offline  
Следећи корисник каже Хвала ти за Робина За Корисникове Постове
јосепх1775 (08-30-2009)
Old 07-06-2008, 07:43 ПМ  
Члан
Виши члан
Points: 4,932, Level: 47Points: 4,932, Level: 47Points: 4,932, Level: 47
Activity: 25%Activity: 25%Activity: 25%

kathleen ann's Avatar

Activity Longevity
4/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss326
Хвала: 1.284
Захваљено 398 пута на 205 порука
kathleen ann is on a distinguished road

Имам искуства много ствари које тек последњих неколико година тако да су схватиле су спиритуал.Тхроугх слушања другима Сада је потребно још само сериоуслы.Мы пракси се прави себи проблеме без обзира шта ми живот суочен са (сам додирнуо. на сасвим мало) сам поглед на живот као дар и покушајте да се увек види позитивну сиде.И виде радост у природи, у свему сам чак и да доле пута сам увек осећају среће њене не уорсе.И љубавни живот и срећу мог живота искустава су ме више цомпатионате према другима, а не горке. Морам да кажем иако сам имао неких тренутака Краткотрајна није лепо осећања према одређеним индивидуалс.И молити од мог веома душу за утеху онима који пате. Чини се да сам у стању да било где, било кад медитирате и комплетно повезивање са поклон једне .....( год то значи за вас.) Никад се осећате усамљено, чак и када сам алоне.И што сам осећам љубав према животу, (што значи сви) једина ствар која ми се заиста боре са неким окрутност показују да отхерс.И осећају се прикључили природе у љубави начин.
kathleen ann está offline  
Следећих 4 корисника Реци Хвала Катхлеен Анн За Корисникове Постове
Голди (08-11-2009), јосепх1775 (08-30-2009), Момомета (04-27-2009), селкие (09-26-2009)
Old 07-06-2008, 05:06 АМ  
Члан
Члан
Points: 390, Level: 7Points: 390, Level: 7Points: 390, Level: 7

beachcomber23's Avatar

Activity Longevity
0/20 17/20
Today Posts
0/0 sssssss65
Хвала: 1
Захваљено 7 пута на 6 порука
beachcomber23 is on a distinguished road

Хелло Јонас1! Заиста лепо видети да постоји лични додир-на сајту.
То је помало као да је 1960 серија "затвореник" се у овом свету од наших ..
Али нисам више, и ја сам слободан човек .... иако сам 6..
Да ли то онда да сте бр.1? хаха!
Мир и светлост,
- Б23
beachcomber23 está offline  
Следећи корисник каже Хвала беацхцомбер23 За Корисникове Постове
Old 07-06-2008, 06:01 АМ  
Члан
Јуниор члан
Points: 1,912, Level: 27Points: 1,912, Level: 27Points: 1,912, Level: 27

kingskid's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssss127
Захваљено 41 пута на 32 порука
kingskid is on a distinguished road

Post Одг: Старт Хере! - Моја омиљена пракса!

Моја омиљена пракса је молитву и Јоурналинг. Ја часопису моје молитве - и својим молитвама Богу и одговори осећам Он ми даје. Неки дан сам разговор и он слуша. Неколико дана се осећам одређене духовне леадингс у одређеним правцима. Све је написано. Понекад у тешко време када може бити посебно тешко да се моли да то помаже да се вратите назад и прочитати неке од одговора је већ дато.
Следећи корисник каже Хвала кингскид За Корисникове Постове
јосепх1775 (08-30-2009)
Old 07-21-2008, 10:09 АМ  
Члан
Јуниор члан
Points: 184, Level: 3Points: 184, Level: 3Points: 184, Level: 3

thalia_m's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss30
Хвала: 2
Захваљено 5 пута у 4 порука
thalia_m is on a distinguished road

Ја сам била део неколико различитих религија и онај који сам нашао је мир с Вика. То ми је оставио утисак избалансирана и не-нагласио је. Прочитао сам Тхицх Нац Хан књиге и једну књигу "Мир на сваком кораку" је оно стварно ме схватити да то није мир религије генерално је да сам тражио, али мир начин живота .

Можда организоване религије је сувише центриран на оно што се мора урадити за верске заједнице / збор и сам био ухваћен у све то, али ми се то само чинило да уместо организовања унутрашњег цркве одбори, то време је изгубљено када су чланови заједнице може се креће у заједници и изградња одатле тамо своје и враћају у цркву на извештај о томе шта су сазнали и како бисмо могли помоћи.

Ја писати у часопису, како да медитирате мој активни одговор на миру за мене за тај дан. Такође сам волонтер у све да се осећам да могу бити услуге у.

тхалиа_м
thalia_m está offline  
Након 2 Усерс саы Хвала тхалиа_м За Корисникове Постове
Голди (08-11-2009), јосепх1775 (08-30-2009)
Old 07-22-2008, 02:02 ПМ  
Члан
Јуниор члан
Points: 140, Level: 2Points: 140, Level: 2Points: 140, Level: 2

flutterbybaby's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss25
Локација: Јужна Каролина
Хвала: 2
Захваљено 6 пута у 4 порука
flutterbybaby is on a distinguished road

И имају тенденцију да буду прилично приватно лице и када је заиста нешто на памет, ја још више повући у себе.
Ја праксе јоге и волим да медитирам. Живим на путу прилично заузети, па ћу отићи кући свога родитеља и искористите своје велике дворишту која је врло приватно. Ја могу да седим тамо сатима и медитирате и само се опусти.
Када треба да говорим гласно моје проблеме, ја нормално разговарам са својим псом. Он је велики слушалац!
flutterbybaby está offline  
Следећи корисник каже Хвала флуттербыбабы За Корисникове Постове
јосепх1775 (08-30-2009)
Old 07-22-2008, 12:33 АМ  
Члан
Јуниор члан
Points: 1,912, Level: 27Points: 1,912, Level: 27Points: 1,912, Level: 27

kingskid's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssss127
Захваљено 41 пута на 32 порука
kingskid is on a distinguished road

Моја омиљена пракса је хвале и клањају. То урадим кроз песму, плес и молитву. Волим да певају песме које славе Бога, а ја не могу помоћи, али се преселе у ритму музике. Време тихо молитве и, понекад, не тако тиха молитва ми помогне да се ослободи напетости дана.
Следећи корисник каже Хвала кингскид За Корисникове Постове
јосепх1775 (08-30-2009)
Old 03-08-2009, 08:47 АМ  
Нови члан
Јуниор члан
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

becomingconscious's Avatar

Activity Longevity
0/20 8/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
Хвала: 0
Захвалио 1 тиме ин 1 пост
becomingconscious is on a distinguished road

Рекао бих Контакт Импровизација је мој апсолутни фаворит пракси. У плесу сам место где сам ја се, у мом телу и веома много у овом тренутку. Такође, можете да експериментишете са различитим начинима се и открили неке невероватне ствари о себи. Такође сам праксу различитих облика медитације мојих омиљених од којих је само да донесе воли пажњу на мој тренутни искуство и дозвољава све да буде.

Трансформација духовног олакшицама

Ласт едитед од бецомингцонсциоус; на 03-08-2009 08:50 АМ..
becomingconscious está offline  
Следећи корисник каже Хвала бецомингцонсциоус За Корисникове Постове
јосепх1775 (08-30-2009)

Сличне теме
Низ Тему Започео Форум Одговора Последњи пост
Старт Хере! Увод у тумачење снова Jonas1 Сан дељење 87 10-09-2009 185
Старт Хере! Увод у Карла Јохана Цаллеман, Маја и Календар 2012 Jonas1 Маја & Календар 2012 20 09-09-2009 04:27 ПМ
Почните одавде: Водич за уобичајене ствари које желите да урадите на форуму Jonas1 01-18-2009 7 12-11-2008 06:36 ПМ
Почните овде: Шта је Јединство, Јединство покрета, Јединство Благослов (деексха) итд? Jonas1 Специфична питања 22 11-06-2008 07:58 АМ

Тагс
Холистичког здравља, Унутрашњег развоја, Лични развој, Духовног раста, Духовна пракса, Духовне праксе, Духовни ритуали
Холистичког здравља ,Унутрашњег развоја ,Лични развој ,Духовног раста ,Духовна пракса ,Духовне праксе ,Духовни ритуали ,

Алати тхреад

Правила Постања
Ти не могу постављати нове теме
Ти не могу Пост одговори
Ти не могу Пост прилоге
Ти не могу едитовати ваше постове

ВБ код је Укључено
Смајлији јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено
[ДИР] код Укључено
ХТМЛ код је Искључено
Трацкбацк јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено
Пингбацкс јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено
Рефбацкс јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено

Сва времена су ГМТ. Тренутно време је 04:16 АМ.

Хвала НЛП-ЕР уживајте аутоматским преводима
Поуеред бы вБуллетин ® Верзија 3.8.1
Цопыригхт © 2000 - 2009, Јелсофт Ентерприсес Лтд
Оптимизација за претраживаче стране Мацхинес 3.1.0
Ад управљања према РедТыгер
Неактивни Подсетници По Мисхед.цо.ук
Google