|
|
|
|||||||
| Praktikë My favorite! Çfarë është praktikë e juaj të preferuar për shpirtërore, zhvillimi personal, shëndetin ose thjesht duke u bërë e ekuilibruar? Share it me ne! »Filloni këtu! |
| Quick News |
| Mirë se vini në Antarevė Global!
Filma Komunitetit është një vend për shkëmbimin e mendimeve dhe ideve për ndryshimin e brendshme dhe të jashtme dhe transformimin. Per te postuar ju duhet të register here. Disa lidhjet për te filluar me:
Forum Home,
Social Groups,
Blogs,
Artikuj,
Photos,
Videos,
Video Search,
Kontakt,
FAQ ,
Statistika.
Have fun dhe të ndjehen të mirëpritur të vërtetë të komunitetit!
|
|
|
LinkBack | Thread Tools |
| Pas 4 Users Say Thank You to Jonas1 për këtë post të dobishme: | joseph1775 (08-30-2009), Ann Kathleen (07-06-2008), Momometa (04-27-2009), Phoenixflame (06-27-2009) |
|
|
|||
|
Anëtar
Shvercer
|
Re: Start këtu! - Praktikën e mia të preferuara!Bisedoni për këto të gjitha jashtë sistemit tuaj it works like a charm. Si ju flisni në të gjitha negativitet qe sapo vjen derdhi dhe kështu që nuk ka asnjë shans për të dëmtuar veten tuaj të brendshme. Pastaj kur ju keni marrë të gjitha nga e keni gjetur një arsye për të qeshur ajo siguron kontakt shërimit.
|
||
|
|
|
| Pas User Says Thank You to Robin për këtë post të dobishme: | joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
Anëtar
Senior Member
|
Re: Start këtu! - Praktikën e mia të preferuara!Unë kam përjetuar shumë gjëra që vetëm vitet e fundit ose aq e ka kuptuar spiritual.Through janë dëgjuar të tjerët unë tani marrin më shumë praktikë seriously.My është e vërtetë vetëm për veten time pa marrë parasysh se çfarë jetës ballafaqohen me vështirësitë me të. (Kam prekur më shumë pak) unë shoh në jetë si një dhuratë dhe të përpiqemi të shohim gjithmonë side.I pozitive shohim gëzim në natyrë, në çdo gjë bëj edhe herë poshtë unë gjithmonë ndihen me fat nuk worse.I jetën e saj dashurinë dhe fatmirësisht përvojat e jetës time kanë bërë me më shumë compationate ndaj të tjerëve dhe nuk e hidhur. Unë duhet të them edhe pse kam pasur momente të shkurtër të disa ndjenja nuk e bukur drejt lutemi të caktuara individuals.I nga shpirti im shumë për ngushëllim për ata që vuajnë. I duket të jetë në gjendje që të meditoni kudo në çdo kohë dhe plotësisht të shkrihej me dhuratën e .....( NJË Çfarëdo që të thotë për ju.) Unë kurrë nuk ndjehen të vetmuar, edhe kur unë jam alone.I ndjeni dashuri të tillë ndaj jetës, (që do të thotë të gjitha) gjë vetëm unë me të vërtetë lufta është mizori disa shfaqje të mendojnë others.I bashkuar për të natyrës në një mënyrë të dashur.
![]() |
||
|
|
|
| Pas 4 Users Say Thank You to Kathleen Ann për këtë post të dobishme: |
|
|
|||
|
Anëtar
Anëtar
|
Re: Start këtu! - Praktikën e mia të preferuara!Hello Jonas1! Really nice për të parë nuk ka kontakt personal të internetit.
Është pak si ajo seri 1960's 'burgosuri që po në këtë botë e jona .. Por unë nuk jam një numër, dhe unë jam një njeri i lirë .... edhe pse unë jam Nr.6. A do të bëjë që ju Nr.1 pastaj? haha!! Peace & Lehta, - B23 |
||
|
|
|
| Pas User Says Thank You to beachcomber23 për këtë post të dobishme: | Ann Kathleen (07-19-2008) |
|
|
|||
|
Anëtar
Shvercer
|
|
||
|
|
|
| Pas User Says Thank You to kingskid për këtë post të dobishme: | joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
Anëtar
Shvercer
|
Re: Start këtu! - Praktikën e mia të preferuara!Unë kam qenë një pjesë e disa feve të ndryshme dhe një që kam gjetur paqe me është Wicca. Ajo ka lënë ndjenja të balancuar dhe jo-theksoi. Unë kam lexuar libra Thich Nat Hahn dhe një libër, "Paqe në çdo hap", ishte ajo që me të vërtetë më bëri të kuptojë se kjo nuk ishte një fe e paqes që ishte në përgjithësi unë kërkoj, por paqja e një mënyrë e jetës .
Ndoshta feja i organizuar është shumë u përqendrua në atë që duhet bërë për komunitetin fetar / asamblesë dhe u kap në të gjithë këtë, por për mua është vetëm dukej se në vend të organizimit komitetet e brendshme e kishës, në atë kohë ishte duke u tretur kur anëtarët e nga asambleja mund të lëvizin në komunitet dhe të ndërtimit nga atje atje vet dhe të vijnë në kishë për të raportuar mbi atë që ata kishin gjetur jashtë dhe se si ne mund të të ndihmojë. Unë nuk shkruaj në një revistë, mendohuni si përgjigje e mia aktive për paqen për mua për ditë. Unë edhe vullnetar në ndonjë gjë që unë mendojnë se unë mund të shërbimit in thalia_m |
||
|
|
|
| Pas 2 Users Say Thank You to thalia_m për këtë post të dobishme: | Goldie (08-11-2009), joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
Anëtar
Shvercer
|
Re: Start këtu! - Praktikën e mia të preferuara!Unë priren të jenë të një personi privat në mënyrë të drejtë dhe kur diçka është me të vërtetë në mendjen time, unë tërheqje edhe më tej në veten time.
Unë yoga praktikë dhe unë dua që të meditoni. Unë jetoj në një rrugë mjaft e zënë, kështu që unë do të shkoj në shtëpinë e prindërve të mi dhe të përfitojnë nga oborrin e shtëpisë së tyre të madhe që është shumë private. Unë mund të ulet atje me orë të tëra dhe vetëm meditoni dhe relaksohuni. Kur duhet të flas me zë të lartë problemet e mia, unë zakonisht flas me qenin tim. Ai është një dëgjues i madh! |
||
|
|
|
| Pas User Says Thank You to flutterbybaby për këtë post të dobishme: | joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
Anëtar
Shvercer
|
Re: Start këtu! - Praktikën e mia të preferuara!My favorite praktikë është lavdërim dhe adhurim. Bëj këtë me këngë, vallëzim dhe lutje. Unë dua që të këndoj këngë që Perëndia lavdëruar dhe unë nuk mund të ndihmojnë por të shkojë në ritmin e muzikës.
Një kohë e lutje të qetë dhe, nganjëherë, lutje jo aq të qeta më ndihmoni për lirimin tensionet e ditës.![]()
|
|
| Pas User Says Thank You to kingskid për këtë post të dobishme: | joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
Qumeshtor
Shvercer
|
Re: Start këtu! - Praktikën e mia të preferuara!Unë do të them Kontakt Improvizimi është praktikë absolut my favorite. Në valle Unë kam një vend ku të jetë vetëm veten time, në trupin tim dhe shumë shumë në këtë moment. Unë mund të eksperimentojnë me mënyra të ndryshme për të qenë dhe kanë zbuluar disa gjëra mahnitëse për veten. Unë gjithashtu praktikë shumë forma të ndryshme të meditimit my favorite i së cilës është vetëm të sjellë në vëmendje të dashur eksperienca ime e tanishme dhe do të lejojë çdo gjë të jetë.
Transformimi shpirtëror Lehtësimin Last edited by becomingconscious; 03-08-2009 në 08:50.. |
||
|
|
|
| Pas User Says Thank You to becomingconscious për këtë post të dobishme: | joseph1775 (08-30-2009) |