Zdi se še niste registrirani v našo skupnost. Za vpis kliknite tukaj ...

Global Oneness Community          
Samodejno Prevodi, ki jih Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Oneness Skupnosti > Global Oneness Main > Moja najljubša praksi!
Blogi Členi Fotografije Videos Dobrote FAQ Memberlist Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Moja najljubša praksi! Kateri je vaš najljubši praksa v duhovnosti, osebni razvoj, zdravje ali samo postane uravnotežen? Delite z nami! »Start here!

Quick News
Dobrodošli na Global Oneness Community! Global Oneness Skupnosti je kraj za izmenjavo misli in zamisli o notranji in zunanji sprememb in preoblikovanja. Če želite objaviti morate Registrirajte se tukaj. Nekaj povezav, da začnete z: Forum Home, Socialna Groups, Blogi, Členi, Fotografije, Videos, Video Search, Kontakt, FAQ , Statistika. Have fun in počutila pozdravil za skupnost!

Opomba: Ta oglas ni prikazan za registrirane člane

Tags
Threads: Holistic Health, Inner Development, Osebni razvoj, Spiritual Growth, Spiritual Practice, Spiritual Practices, Spiritual obredom
Videos: Holistic Health ,Inner Development ,Osebni razvoj ,Spiritual Growth ,Spiritual Practice ,Spiritual Practices ,Spiritual obredom ,

LinkBack Thread Tools
Old 05-20-2008, 06:52  
Admin
Admin
Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100
Activity: 3%Activity: 3%Activity: 3%

Jonas1's Avatar

Activity Longevity
4/20 20/20
Today Posts
0/0 sssss6758
Blog Entries: 2
Thanked 95 Times v 68 Posts
Jonas1 is on a distinguished road

Start here! - Moj najljubši praksi!

Kaj vam je najljubši praks glede duhovnosti, notranja / osebni razvoj, ali pa samo da pridejo v uravnoteženo, harmonično stanje duha?

Ali je joga, NLP, reiki, deeksha, ayurveda, molitev ali .... Samo sprehod v naravo, poslušanje glasbe, prižgati svečo, ali kaj?

Ali ste namenjeni Partizan določene poti ali pa so le s svojim domač recept za srečo - deliti z drugimi!

Tudi prakse s poudarkom na celostni zdravje, so dobrodošli.

Če ste strokovni, ki ponujajo storitve, ste dobrodošli tudi deliti, kaj ponujate, vendar ga delijo z srcem!

Upam, da vam je všeč Global Oneness Skupnosti ! Vprašanja? Prosim contact me!
Jonas1 está online agora  
Po 4 Users Say Thank You do Jonas1 Za to Useful Post:
joseph1775 (08-30-2009), Kathleen ann (07-06-2008), Momometa (04-27-2009), Phoenixflame (06-27-2009)
Old 06-27-2008, 05:34  
Države
Junior države
Points: 1,490, Level: 22Points: 1,490, Level: 22Points: 1,490, Level: 22
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Robin's Avatar

Activity Longevity
0/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss101
Thanked 38 Times v 27 Posts
Robin is on a distinguished road

Re: Start here! - Moj najljubši praksi!

Pogovor se je vse od vaš sistem deluje brezhibno. Ko govorite vse negativnosti v tebi pride samo lije, in zato ni nobene možnosti, da škodi svojo notranjost. Potem, ko ste dobili vse od najdete razlog za smeh zagotavlja zdravilne dotik.
Robin está offline  
Po User Says Thank You, da Robin Za to Useful Post:
joseph1775 (08-30-2009)
Old 07-06-2008, 07:43  
Države
Senior Member
Points: 4,932, Level: 47Points: 4,932, Level: 47Points: 4,932, Level: 47
Activity: 25%Activity: 25%Activity: 25%

kathleen ann's Avatar

Activity Longevity
4/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss326
Thanked 398 Times v 205 Posts
kathleen ann is on a distinguished road

Sem doživela veliko stvari, ki šele zadnjih nekaj letih ali tako so spoznali, so spiritual.Through poslušanje drugih bom zdaj bolj seriously.My samo praksa pa res, da sem ne glede na to, kaj stiske življenju srečujejo z mano. (Imam dotaknila na čisto malo) I pogled na življenje kot darilo in poskušajo vedno videti pozitivne side.I videli veselje v naravi, v vsem, kar delam tudi določene čase sem vedno počutim srečen, ne worse.I ljubezen svojega življenja in srečo moje življenje izkušenj so mi bolj compationate do drugih in ne grenki. Moram reči, čeprav sem imel minljive trenutke nekaterih ni lepo čustev do nekaterih individuals.I molite iz moje duše zelo za udobje tistim, ki trpijo. Zdi se, da sem sposoben meditirati kjerkoli in kadarkoli popolnoma zliti z dar ONE .....( karkoli že to pomeni za vas.) Nikoli ne počutim osamljen, tudi ko sem alone.I počutim, kot ljubezen do življenja, (kar pomeni vsi) Edina stvar, res je boj s kruto nekaj pokazati others.I počutijo pridružila naravi na ljubeč način.
kathleen ann está offline  
Po 4 Users Say Thank You do Kathleen ann Za to Useful Post:
Goldie (08-11-2009), joseph1775 (08-30-2009), Momometa (04-27-2009), selkie (09-26-2009)
Old 07-06-2008, 05:06  
Države
Države
Points: 390, Level: 7Points: 390, Level: 7Points: 390, Level: 7

beachcomber23's Avatar

Activity Longevity
0/20 17/20
Today Posts
0/0 sssssss65
Thanked 7 Times v 6 Posts
beachcomber23 is on a distinguished road

Jonas1 Hello! Res lepo je videti, da je osebno-touch na spletni strani.
To je nekaj podobnega, da je 1960 serije "The Prisoner", ki se v tem svetu, od naših ..
Ampak jaz nisem več, in jaz sem svoboden človek .... čeprav sem No.6.
Ali, da bi si No.1 potem? haha!
Mir & Light,
- B23
beachcomber23 está offline  
Po User Says Thank You do beachcomber23 Za to Useful Post:
Kathleen ann (07-19-2008)
Old 07-06-2008, 06:01  
Države
Junior države
Points: 1,912, Level: 27Points: 1,912, Level: 27Points: 1,912, Level: 27

kingskid's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssss127
kingskid is on a distinguished road

Post Re: Start here! - Moj najljubši praksi!

Moj najljubši praksa je molitev in journaling. I revija molitvami - tako moja molitev k Bogu in odgovori počutim On mi daje. Nekaj dni sem govoril in on posluša. Nekaj dni se počutim dokončni duhovni leadings v nekaterih smereh. Vse je napisano navzdol. Včasih je težko v času, ko je lahko še posebej težko moliti to pomaga, da se vrnete in preberite nekaj odgovorov je že dano.
Po User Says Thank You do kingskid Za to Useful Post:
joseph1775 (08-30-2009)
Old 07-21-2008, 10:09  
Države
Junior države
Points: 184, Level: 3Points: 184, Level: 3Points: 184, Level: 3

thalia_m's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss30
Thanked 5 Times v 4 Posts
thalia_m is on a distinguished road

Bil sem del nekaj različnimi verami in tisto, ki sem našel mir, s katero se Wicca. To me je zapustil občutek uravnotežena in ne-poudaril. Bral sem knjige Thich Nat Hahn in eno knjigo, "Mir v vsak korak", kar je bilo res sem spoznala, da ni bilo miru, vere, da sem bil na splošno videti zakaj, ampak mir način življenja .

Mogoče organizirane vere, je preveč centered o tem, kaj je treba storiti za verske skupnosti / zbor, in sem bil, ujetih v vse to, ampak se mi je samo zdelo, da namesto organiziranja notranje cerkev odborov, da je čas nesmotrne porabe, ko člani o občina se lahko gibljejo v skupnosti in gradnjo od tam pa na lastnih in prihaja nazaj v cerkev, da poročajo o tem, kaj so našli, in kako lahko pomagamo.

Delam pišejo v reviji, meditirati kot moj odgovor na aktivno mir za mene za dan. Prav tako sem prostovoljec v vse, kar menim, da sem lahko storitve palcev

thalia_m
thalia_m está offline  
Po 2 Users Say Thank You do thalia_m Za to Useful Post:
Goldie (08-11-2009), joseph1775 (08-30-2009)
Old 07-22-2008, 02:02  
Države
Junior države
Points: 140, Level: 2Points: 140, Level: 2Points: 140, Level: 2

flutterbybaby's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss25
Thanked 6 Times v 4 Posts
flutterbybaby is on a distinguished road

Jaz ponavadi dokaj posameznikom in če je nekaj res na Menim, da sem še bolj umika v sebi.
I prakse joge in ljubim meditirati. Živim na zelo prometne ceste, tako da bom šel v svoj matični hiši in izkoristite svoje velike dvorišču, ki je zelo zasebno. Jaz lahko sedela tam ure in šele meditiramo in se sprostite.
Ko moram govoriti na glas moje težave, sem navadno govoril z mojega psa. On je velik poslušalec!
flutterbybaby está offline  
Po User Says Thank You do flutterbybaby Za to Useful Post:
joseph1775 (08-30-2009)
Old 07-22-2008, 12:33  
Države
Junior države
Points: 1,912, Level: 27Points: 1,912, Level: 27Points: 1,912, Level: 27

kingskid's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssss127
kingskid is on a distinguished road

Moj najljubši praksa hvalo in častili. Delam to skozi pesem, ples in molitev. Rad je pel pesmi, ki slavite Boga in ne morem pomagati, ampak se preselijo v ritmu glasbe. Čas tiho molitev in, včasih, ne tako tiho molitev mi pomaga sprostiti napetosti dan.
Po User Says Thank You do kingskid Za to Useful Post:
joseph1775 (08-30-2009)
Old 03-08-2009, 08:47  
New Member
Junior države
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

becomingconscious's Avatar

Activity Longevity
0/20 8/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
Thanked 1 Čas v 1 Post
becomingconscious is on a distinguished road

Rekel bi, da Contact Improvizacija je moja brezpogojna najljubši prakso. V plesu sem kraj, kjer sem se sam, v mojem telesu in zelo veliko v trenutku. Lahko tudi preizkusili različne načine, da so in so odkrili nekaj neverjetno stvari o sebi. Jaz tudi praksi veliko različnih oblik meditacije svoj najljubši od katerih naj bi le ljubeč pozornost na moje trenutne izkušnje in vse, kar je omogočilo, da je treba.

Spiritual Transformation Olajšanje

Last edited by becomingconscious; na 03-08-2009 08:50..
becomingconscious está offline  
Po User Says Thank You do becomingconscious Za to Useful Post:
joseph1775 (08-30-2009)

Podobna Threads
Nit Thread Starter Forum Odgovori Last Post
Start here! Uvod v Dream Interpretation Jonas1 Dream delitve 87 10-09-2009 09:02
Start here! Uvod v Carl Johan Calleman, Mayan Calendar & 2012 Jonas1 Mayan Calendar & 2012 20 09-09-2009 04:27
Začnite tukaj: Priročnik za skupne stvari, ki jih želite narediti na forumu Jonas1 01-18-2009 7 12-11-2008 06:36
Začnite tukaj: Kaj je enost, enost gibanja, Oneness Blessing (deeksha) itd? Jonas1 Posebna vprašanja 22 11-06-2008 07:58

Tags
Holistic Health, Inner Development, Osebni razvoj, Spiritual Growth, Spiritual Practice, Spiritual Practices, Spiritual obredom
Holistic Health ,Inner Development ,Osebni razvoj ,Spiritual Growth ,Spiritual Practice ,Spiritual Practices ,Spiritual obredom ,

Thread Tools

Napotitev Pravila
Ti ne post nove teme
Ti ne post Odgovori
Ti ne post attachments
Ti ne edit your posts

BB code je Na
Smilies so Na
[IMG] koda Na
HTML koda je Izključen
Pingbacks so Na
Refbacks so Na

All times are GMT. The time now is 03:52.

Zahvaljujoč NLP-er uživajo avtomatski prevodi