|
|
|
|||||||
| Blogy | Články | Fotografie | Videá | Goodies | FAQ | Memberlist | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Chat Miestnosť |
| Môj obľúbený praxi! Aká je vaša obľúbená prax pre duchovnosť, osobný rozvoj, zdravie alebo jednoducho stáva vyvážená? Podeľte sa s nami! »Začnite tu! |
| Rýchle správy |
| Vitajte na globálnu jednotu spoločenstva!
Globálne jednotu spoločenstva je miestom na zdieľanie myšlienok a nápadov o vnútorné a vonkajšie zmeny a transformácie. Ak chcete post musíte registrovať tu. Niektoré odkazy na začiatok:
Forum Home,
Sociálne skupiny,
Blogy,
Články,
Fotografie,
Videá,
Video Search,
Kontaktujte nás,
FAQ ,
Štatistika.
Bavte sa a cítim sa naozaj privítal na komunitu!
|
|
|
LinkBack | Nástroje témat |
|
|
|||
|
Admin
Admin
|
Začnite tu! - Môj obľúbený praxi!Čo je vám obľúbená prax na spiritualitu, vnútorného a osobného rozvoja, alebo len prísť na vyvážený, harmonický stav mysle?
Je to jóga, NLP, reiki, Deeksha, Ayurveda, modlitba, alebo .... Jednoducho chodia do prírody, počúvať hudbu, svetlo sviečky, alebo čo? Či už ste špecializované stúpencom určité cesty alebo práve pomocou vlastného domáci recept na šťastie - podeliť s ostatnými! Tiež prax so zameraním na celostný zdravie sú vítané. Ak ste ponúka profesionálne služby, ste tiež vítaní zdieľať to, čo ponúkate, ale zdieľať s vašim srdcom!
Dúfam, že sa vám globálny jednotu spoločenstva ![]() 11-17-2008, 02:58 Thanks: 36Nový originálny film zostavovaní najlepšie ukážky z týchto filmov:
|
||
|
|
|
| Po 4 Users Say Thank You For This k Jonas1 Užitočné post: | joseph1775 (08-24-2009), Kathleen Ann (07-06-2008), Momometa (04-27-2009), Phoenixflame (06-27-2009) |
| Po užívateľov hovorí Robina Thank You For This Užitočné post: | joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
Členské
Senior Member
|
Re: Začnite tu! - Môj obľúbený praxi!Som zažil veľa vecí, ktoré len v posledných niekoľkých rokoch a tak som si uvedomil, sú spiritual.Through počúvať iné, teraz sa to viac seriously.My len prax je pravda, na seba bez ohľadu na to, čo hardships živote čelia mňa. (Som sa nedotkol o pomerne málo), sa pozerám na život ako dar a snaží sa vždy vidieť pozitívne side.I vidieť radosť v prírode, vo všetkom, čo robím, aj chvíle, kedy som sa vždycky pocit šťastia, its nie worse.I milujú život a našťastie môj život zážitky urobili ďalšie compationate voči ostatným, a nie horké. Musím povedať, aj keď som mal pominuteľné okamihy nejaké to pekné pocity voči niektorým individuals.I modliť z mojej duše pre pohodlie pre tých, ktorí trpia. Myslím, že som mohol meditovať kdekoľvek a kedykoľvek a úplne splýva s darom ONE .....( Či už to znamená pre vás.) Nikdy som cítiť osamelo, aj keď som alone.I cítim ako lásku k životu, (čo znamená, všetky) Jediné, čo mi naozaj je boj s krutosťou niektorých show na others.I cítiť vstúpil do prírody v milujúcim spôsobom.
![]() |
||
|
|
|
| Po 4 Users Say Thank You do Kathleen Ann For This Užitočné post: |
|
|
|||
|
Členské
Členské
|
Re: Začnite tu! - Môj obľúbený praxi!Jonas1 Hello! Naozaj pekné vidieť, že jeho osobné-farba na webové stránky.
Je to trochu ako, že 1960 séria 'Väzeň' bytia v tomto svete, náš .. Ale ja nie som číslo, a ja som slobodný človek .... aj keď som č.6. Znamená to, že ťa č.1 potom? haha! Peace & Light, - B23 |
||
|
|
|
| Po užívateľov hovorí k beachcomber23 Thank You For This Užitočné post: | Kathleen Ann (07-19-2008) |
|
|
|||
|
Členské
Junior Member
|
|
||
|
|
|
| Po užívateľov hovorí k kingskid Thank You For This Užitočné post: | joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Začnite tu! - Môj obľúbený praxi!Bol som súčasťou niekoľkých rôznych náboženstiev, a ten, ktorý som našiel mier s je Wicca. To bolo na mne pocit, vyvážený a non-zdôraznil. Čítal som Thich Nat Hahn knihy a jedna kniha, "Mier na každom kroku" bolo to, čo vlastne som si uvedomil, že to nie je kľud náboženstvo, že som bol všeobecne hľadal, ale pokoj spôsob života .
Možno, že organizované náboženstvo je príliš sústredil na to, čo je potrebné urobiť pre náboženské komunity / pospolitosti a já bol zachytený vo všetkých, ale mne to len zdalo, že namiesto usporiadanie vnútorných kostola výbory, že čas je zbytočný, keď členovia zhromaždenie môže byť pohybujúce sa v obci a budova odtiaľ tam vlastné, a vracia do kostola, aby správy o tom, čo zistil a ako by sme mohli pomôcť. Mám napísať do denníka, meditovať ako môj aktívnu reakciu na mieru pre mňa za deň. Tiež som dobrovoľník v nič, čo cítim, že môžem byť v prevádzke palcov thalia_m |
||
|
|
|
| Po 2 Users Say Thank You For This k thalia_m Užitočné post: | Goldie (08-11-2009), joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Začnite tu! - Môj obľúbený praxi!Mám sklon byť docela súkromná osoba, a keď je niečo naozaj na mysli, som ustúpiť ešte ďalej do seba.
Rád cvičím jogu a ja som rád meditovať. Bývam na docela rušnej ceste, tak pôjdem do svojho materského domu a využiť svoje veľkej záhrade, ktorá je veľmi súkromné. Môžem tam sedieť celé hodiny a len meditovať a relaxovať. Keď som potrebné hovoriť moje problémy nahlas, som normálne hovoriť do môjho psa. Je to skvelý poslucháči! |
||
|
|
|
| Po užívateľov hovorí k flutterbybaby Thank You For This Užitočné post: | joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Začnite tu! - Môj obľúbený praxi!Moja obľúbená prax je chvála a uctievanie. Robím to cez piesne, tance a modlitby. Milujem spievať piesne, ktoré oslavujú Boha, a nemůžu si pomoct, ale pohybovať v rytme hudby.
Čas tiché modlitby a niekedy nie tak tichá modlitba mi pomôžu uvoľniť napätie na deň.![]()
|
|
| Po užívateľov hovorí k kingskid Thank You For This Užitočné post: | joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Začnite tu! - Môj obľúbený praxi!Povedal by som, že kontaktná improvizácia je môj najobľúbenejší praxi. V tanci som miesto, kde som sa sám, v mojom tele a veľmi chvíľu. Tiež môžem experimentovať s rôznymi spôsobmi bytia a objavili nejaké úžasné veci o sebe. Tiež som praxi veľa rôznych foriem meditácie, môj obľúbený je len priviesť láskyplnú pozornosť na moje doterajšie skúsenosti a umožní, aby všetko bolo.
Duchovný transformácie Facilitace Naposledy upravil becomingconscious, 03.08.2009 V 08:50 PM09-16-2008 |
||
|
|
|
| Po užívateľov hovorí k becomingconscious Thank You For This Užitočné post: | joseph1775 (08-30-2009) |