|
|
|
|||||||
| Blog-uri | Articolele | Poze | Filme | Goodies | Intrebari frecvente | Membri Membri | Today's Posts | Marchează forumurile citite | Chat Room |
| Care este practica dumneavoastră preferat de spiritualitate, dezvoltare personală, de sănătate sau doar a deveni echilibrat? Partajaţi-o cu noi! Culori purtaţi »Start aici! |
| Quick News |
| Bine aţi venit la unitatea comunitare globale!
Global Unime Comunitatea este un loc pentru partajarea de gânduri şi idei despre schimbarea interioare şi exterioare şi de transformare. Pentru a posta aveţi nevoie pentru a inregistreaza-te aici. Unele link-uri pentru a începe cu:
Forum Home,
Social Groups,
Blog-uri,
Articolele,
Poze,
Filme,
Video Search,
Contactati-ne,
Intrebari frecvente ,
Statistici.
Distreaza-te si simti cu adevarat salutat la comunitate!
|
|
|
LinkBack | Thread Tools |
|
|
|||
|
Admin
Admin
|
Start aici! Practică - My favorite!Ce este de preferat să practici în ceea ce priveşte spiritualitate, interior / dezvoltare personală sau doar pentru a intra într-un echilibrată, armonioasă stare de spirit?
Este yoga, PNL, Reiki, deeksha, Ayurveda, rugăciunea sau .... Doar plimbare în natură, asculta muzica, aprinde o lumânare sau ce? Fie ca sunteti un adept a dedicat o cale sigură sau sunt folosind doar propria dvs. acasă făcute reţetă pentru fericire - share it cu alţii! De asemenea, practici, cu accent asupra sănătăţii holistică sunt binevenite. Dacă sunteţi un de servicii profesionale care oferă, sunteţi bineveniţi, de asemenea, de a împărtăşi ceea ce ofera, dar imparti cu inima ta!
|
|
|
| După 4 Users Say Thank You a Jonas1 pentru acest post-uri utile: | joseph1775 (08-30-2009), ann Kathleen (07-06-2008), Momometa (04-27-2009), Phoenixflame (06-27-2009) |
| În urma User says vă mulţumesc pentru a Robin pentru acest post-uri utile: | joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
Membru
Senior Member
|
Re: Start aici! Practică - My favorite!Am avut multe lucruri pe care numai în ultimii ani sau aşa-au dat seama sunt spiritual.Through ascultăm opiniile altora, acum ia-o practică doar mai seriously.My este adevărat pentru mine indiferent de ceea ce viaţa greutatile cu care se confruntă cu mine. (Am atins pe destul de puţine), mă uit la viata ca un dar şi încercaţi pentru a vedea întotdeauna side.I pozitivă a se vedea bucurie în natură, în tot ceea ce fac, chiar de ori în jos Intotdeauna mi-am simt norocos său de viaţă nu worse.I dragoste şi fericire experienţa mea de viaţă au făcut-mi mai multe compationate faţă de alţii, şi nu amar. Trebuie să spun dacă am avut momente trecătoare a unor sentimente, nu se roage frumos spre anumite individuals.I din sufletul meu foarte pentru confortul celor care suferă. Am par să fie în măsură să mediteze oriunde oricând şi complet fuziona cu darul .....( ONE orice ar insemna asta pentru tine.) Eu nu simt singur, chiar şi atunci când eu sunt simt alone.I astfel de dragoste faţă de viaţă, (ceea ce înseamnă toate) Singurul lucru pe care I într-adevăr este lupta cu cruzime unele arată la others.I simt s-au alăturat la natura într-un mod iubitor.
![]() |
||
|
|
|
| După 4 Users Say Thank You a Kathleen Ann pentru acest post-uri utile: |
|
|
|||
|
Membru
Membru
|
Re: Start aici! Practică - My favorite!Bună ziua Jonas1! Foarte frumos pentru a vedea acolo 'personale-touch pentru site-ul web.
Este un pic de genul asta 1960 serie "The Prisoner" fiind în această lume a noastră .. Dar nu sunt un număr, şi eu sunt un om liber .... chiar dacă eu sunt nr.6. Does that a face tu Nr.1 atunci? haha! Pace & Light, - B23 |
||
|
|
|
| În urma User says Thank You a beachcomber23 pentru acest post-uri utile: | ann Kathleen (07-19-2008) |
|
|
|||
|
Membru
Junior Member
|
|
||
|
|
|
| În urma User says Thank You a kingskid pentru acest post-uri utile: | joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
Membru
Junior Member
|
Re: Start aici! Practică - My favorite!Am fost o parte a unui câteva religii diferite şi cea pe care am găsit pace cu este Wicca. Ea mi-a lăsat senzaţia de echilibrată şi ne-a subliniat. Am citit cărţile Thich Nat Hahn şi o carte, "Pace în Fiecare pas", a fost cu adevărat ceea ce ma facut sa dau seama că nu a fost de pace de o religie care am fost în căutarea, în general, pentru, dar pacea de la un mod de viata .
Poate ca religia organizata este prea centrat pe ceea ce trebuie făcut pentru a comunităţii religioase / congregaţie şi am fost prins în toate de asta, dar mie mi se părea chiar că, în loc de organizare a comitetelor de interior biserica, acel moment a fost irosite atunci când membrii Congregatiei ar putea fi în mişcare în Comunitate şi construirea de acolo, pe acolo proprii şi de a reveni la biserică să prezinte un raport asupra a ceea ce au aflat şi cum am putea ajuta. I a face scriu într-un jurnal, medita astfel cum a mea de răspuns activ la pace pentru mine pentru a doua zi. Eu, de asemenea, de voluntariat în nimic din ce simt că pot fi de serviciu in thalia_m |
||
|
|
|
| Următoarele 2 Users Say Thank You să thalia_m pentru acest post-uri utile: | Goldie (08-11-2009), joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
Membru
Junior Member
|
Re: Start aici! Practică - My favorite!Eu tind să fie o persoană destul de privat şi atunci când ceva este într-adevăr în mintea mea, am retras chiar mai mult în mine.
Ador yoga si-mi place să mediteze. Eu locuiesc pe un drum destul de ocupat, aşa că vom merge la casa mea mamă şi să profite de curte lor mari, care este foarte privat. Nu pot sta acolo pentru ore si doar meditati si relaxeaza-te. Când m-am nevoie să vorbesc problemele mele cu voce tare, în mod normal, eu vorbesc cu câinele meu. El este un ascultător mare! |
||
|
|
|
| În urma User says Thank You a flutterbybaby pentru acest post-uri utile: | joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
Membru
Junior Member
|
Re: Start aici! Practică - My favorite!Practică meu preferat este laudă şi închinare. I a face acest lucru prin cântec, dans şi rugăciune. Îmi place să cânte cântece pe care glorifica pe Dumnezeu şi nu mă pot ajuta, dar trece la ritmul muzicii.
Un timp de rugăciune de linişte şi, uneori, rugăciunea nu atât de linişte mă ajute să-i elibereze tensiunile din zi.![]()
|
|
| În urma User says Thank You a kingskid pentru acest post-uri utile: | joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Start aici! Practică - My favorite!As spune ca A lua legatura cu Improvizaţie este o practică meu absolut preferat. În dans Eu am un loc în care tocmai am fiu eu însumi, în corpul meu şi foarte mult în acest moment. I a putea experimenta, de asemenea, cu moduri diferite de a fi şi-au descoperit niste lucruri uimitoare despre mine. Eu, de asemenea, practică sub diverse forme, de meditaţie mele preferate din care este de a aduce doar o atenţie iubitoare de a experienţa mea actuală şi pentru a permite ca totul să fie.
Spiritual Transformation facilitarea Last edited by becomingconscious; 03.08.2009, la 08:50.. |
||
|
|
|
| În urma User says Thank You a becomingconscious pentru acest post-uri utile: | joseph1775 (08-30-2009) |