Wygląda na to jeszcze nie są zarejestrowane w naszej społeczności. Aby się zarejestrować kliknij tutaj ...

Global Oneness Community          
Automatyczne tłumaczenie dokonane przez Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Jedności Wspólnoty > Global Jedności główna > Moja ulubiona praktyce!
Blogi Artykuły Zdjęcia Filmy Gadżety FAQ Użytkownicy Dzisiejsze Posty Oznacz fora jako przeczytane Chat Room

Moja ulubiona praktyce! Jaki jest Twój ulubiony praktyki duchowości, rozwoju osobistego, zdrowia lub po prostu staje się zrównoważony? Podziel się z nami! »Start here!

Szybki News
Witamy w świecie Jedności Wspólnoty! Global Jedności Wspólnota jest miejscem wymiany myśli i pomysłów na temat wewnętrznych i zewnętrznych zmian i transformacji. Aby wysłać musisz Zarejestruj się tutaj. Niektóre z linków na początek: Strona główna forum, Grupy społeczne, Blogi, Artykuły, Zdjęcia, Filmy, Video Search, Kontakt, FAQ , Statystyki. Baw się dobrze i czuć się naprawdę pozytywnie do społeczności!

Uwaga: Ta reklama nie jest widoczna dla zarejestrowanych użytkowników

Tagi
Tematy: Holistic Health, Inner Rozwoju, Rozwój osobisty, Duchowego wzrostu, Spiritual Practice, Spiritual Practices, Duchowość Rituals
Filmy wideo: Holistic Health ,Inner Rozwoju ,Rozwój osobisty ,Duchowego wzrostu ,Spiritual Practice ,Spiritual Practices ,Duchowość Rituals ,

Linkback Narzędzia wątku
Old 05-20-2008, 06:52  
Admin
Admin
Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100
Activity: 3%Activity: 3%Activity: 3%

Jonas1's Avatar

Activity Longevity
4/20 20/20
Today Posts
0/0 sssss6758
Blog Entries: 2
Podziękował 95 razy w 68 postów
Jonas1 is on a distinguished road

Start here! - Moja ulubiona praktyce!

Jaki jest Twój ulubiony praktyk dotyczących duchowości, wewnętrznej / rozwój osobisty lub po prostu przyjść na zrównoważony, harmonijny stan umysłu?

Czy jogi, NLP, Reiki, deeksha, Ayurveda, modlitwy i .... Po prostu chodzić w przyrodzie, słuchać muzyki, światła świec, czy co?

Czy jesteś zapalonym obserwatorem pewnej drogi lub po prostu przy użyciu własnego domu recepta na szczęście - dzielić się nią z innymi!

Również praktyk z uwzględnieniem holistycznego podejścia do zdrowia są mile widziane.

Jeśli oferowanie profesjonalnych usług, to również zapraszamy do akcji, co oferujesz, ale podzielić się swoim sercem!

I hope you like Global Jedności Wspólnoty ! Masz pytania? Proszę kontakt!
Jonas1 está online agora  
Po 4 Users Say Thank You to Jonas1 ta wiadomosc:
joseph1775 (08-30-2009), Kathleen Ann (07-06-2008), Momometa (04-27-2009), Phoenixflame (06-27-2009)
Old 06-27-2008, 05:34 PM  
Użytkownik
Junior Member
Points: 1,490, Level: 22Points: 1,490, Level: 22Points: 1,490, Level: 22
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Robin's Avatar

Activity Longevity
0/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss101
Podziękował 38 razy w 27 postów
Robin is on a distinguished road

Re: Start here! - Moja ulubiona praktyce!

Talk to wszystko ze swojego systemu on works like a charm. Jak mówić wszystkie negatywne w po prostu jest wylewanie i tak nie ma szans na to szkody swoje wnętrze. Następnie Po got it all out of znaleźć powód do śmiechu dostarcza kontakcie uzdrowienia.
Robin está offline  
Po User Says Thank You do Robin ta wiadomosc:
joseph1775 (08-30-2009)
Old 07-06-2008, 07:43  
Użytkownik
Starszy Użytkownik
Points: 4,932, Level: 47Points: 4,932, Level: 47Points: 4,932, Level: 47
Activity: 25%Activity: 25%Activity: 25%

kathleen ann's Avatar

Activity Longevity
4/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss326
Dzięki: 1284
Podziękował 398 razy w 205 postów
kathleen ann is on a distinguished road

Doświadczyłem wiele rzeczy, które tylko w ciągu ostatnich kilku lat i tak sobie sprawę są spiritual.Through słuchania innych, teraz podjąć bardziej seriously.My tylko praktyka jest wierny sobie, bez względu na trudy życia w obliczu mnie. (Dotknąłem na bardzo niewielu) patrzę na życie jako dar i staramy się zawsze widzę pozytywną side.I zobaczyć radość w przyrodzie, we wszystkim, co robię, nawet w dół razy Zawsze czułem szczęście jego życiu nie worse.I miłość i szczęście moje doświadczenie życiowe utwierdza mnie w compationate wobec innych i nie gorzkie. Muszę powiedzieć, chociaż miałem ulotne chwile niektóre nie miłe odczucia wobec niektórych individuals.I modlić się z mojej duszy dla wygody tych, którzy cierpią. Wydaje mi się, aby móc medytować dowolnym miejscu i czasie i całkowicie połączyć się z daru ONE .....( cokolwiek to oznacza dla ciebie.) Nigdy nie czuje się samotny, nawet wtedy, gdy jestem alone.I czuć taką miłość do życia, (czyli wszystkie) The only thing I really walki z okrucieństwem jest pewne pokazać others.I czuć dołączył do natury miłości sposób.
kathleen ann está offline  
Po 4 Users Say Thank You to Kathleen Ann ta wiadomosc:
Goldie (08-11-2009), joseph1775 (08-30-2009), Momometa (04-27-2009), Selkie (09-26-2009)
Old 07-06-2008, 05:06 PM  
Użytkownik
Użytkownik
Points: 390, Level: 7Points: 390, Level: 7Points: 390, Level: 7

beachcomber23's Avatar

Activity Longevity
0/20 17/20
Today Posts
0/0 sssssss65
Środowisko: 7 razy w 6 postów
beachcomber23 is on a distinguished road

Hello Jonas1! Naprawdę miło widzieć tam osobowych kontakcie na stronie internetowej.
To trochę podobnie jak 1960 w serii "The Prisoner" jest w naszym świecie ..
Ale ja nie jestem numer, a ja jestem wolnym człowiekiem .... choć jestem No.6.
Czy to make you No.1 wtedy? haha!
Peace & Light,
- B23
beachcomber23 está offline  
Po User Says Thank You to beachcomber23 ta wiadomosc:
Kathleen Ann (07-19-2008)
Old 07-06-2008, 06:01 PM  
Użytkownik
Junior Member
Points: 1,912, Level: 27Points: 1,912, Level: 27Points: 1,912, Level: 27

kingskid's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssss127
Podziękował 41 razy w 32 stanowisk
kingskid is on a distinguished road

Post Re: Start here! - Moja ulubiona praktyce!

Moja ulubiona praktyce jest modlitwa i księgowania. I dzienniku modlitwy - zarówno w modlitwie do Boga i odpowiedzi czuję On daje mi. Kilka dni rozmawiać, a On słucha. Kilka dni czuję się ostateczne przewodnictwo duchowe w określonych kierunkach. Wszystko jest zapisane. Czasami podczas trudny czas, gdy może to być szczególnie trudne do modlitwy pomaga wrócić i przeczytać kilka odpowiedzi On już podane.
Po User Says Thank You to kingskid ta wiadomosc:
joseph1775 (08-30-2009)
Old 07-21-2008, 10:09 PM  
Użytkownik
Junior Member
Points: 184, Level: 3Points: 184, Level: 3Points: 184, Level: 3

thalia_m's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss30
Środowisko: 5 razy w 4 posty
thalia_m is on a distinguished road

Byłem częścią kilku różnych religii i tego, który znalazłem w pokoju jest Wicca. Ona zostawiła mnie poczucie równowagi i nie podkreślił. Czytałem Thich Nat Hahn książek i jedną książkę, "Pokój na każdym etapie" było to, co naprawdę uświadomił mi, że nie było pokoju religii, że na ogół szukają, ale spokój styl życia .

Może zorganizowana religia jest zbyt skoncentrowany na tym, co należy zrobić dla gminy wyznaniowej / zgromadzenie i został złowiony w tym wszystkim, ale dla mnie to po prostu wydawało się, że zamiast organizacji wewnętrznej komisji kościoła, że czas był zmarnowany, gdy członkowie Spotkania mogą być przemieszczających się we Wspólnocie oraz budynku stamtąd tam własne i wraca do kościoła, by sprawozdanie to, czego dowiedzieli się i jak możemy pomóc.

I do pisania w dzienniku, medytować jak mój aktywnych odpowiedzi na pokój dla mnie dni. Ja również wolontariuszem w coś czuję, że mogę służyć cala

thalia_m
thalia_m está offline  
Po 2 Users Say Thank You to thalia_m ta wiadomosc:
Goldie (08-11-2009), joseph1775 (08-30-2009)
Old 07-22-2008, 02:02  
Użytkownik
Junior Member
Points: 140, Level: 2Points: 140, Level: 2Points: 140, Level: 2

flutterbybaby's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss25
Środowisko: 6 Times in 4 Posts
flutterbybaby is on a distinguished road

I wydają się być dość osoby prywatnej, a gdy coś jest naprawdę w moim umyśle, Wycofuję się jeszcze bardziej w siebie.
Uwielbiam joge, a ja uwielbiam rozmyślać. Mieszkam na drogach dość zajęty, więc pójdę do moich rodziców domu i skorzystać z ich dużym podwórku, które jest bardzo prywatne. Mogę tam siedzieć godzinami i tylko medytacji i relaksu.
Kiedy trzeba mówić głośno moje problemy, normalnie rozmawiać z moim psem. He's a great listener!
flutterbybaby está offline  
Po User Says Thank You to flutterbybaby ta wiadomosc:
joseph1775 (08-30-2009)
Old 07-22-2008, 12:33  
Użytkownik
Junior Member
Points: 1,912, Level: 27Points: 1,912, Level: 27Points: 1,912, Level: 27

kingskid's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssss127
Podziękował 41 razy w 32 stanowisk
kingskid is on a distinguished road

Moja ulubiona praktyka jest chwały i uwielbienia. Robię to przez śpiew, taniec i modlitwy. Uwielbiam śpiewać, aby uwielbić Boga i nie mogę pomóc, ale poruszać się w rytm muzyki. Czas ciszy modlitwy, a czasem nie tak cicho modlitwy, pomóż mi uwolnić napięcia dni.
Po User Says Thank You to kingskid ta wiadomosc:
joseph1775 (08-30-2009)
Old 03-08-2009, 08:47 PM  
New Member
Junior Member
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

becomingconscious's Avatar

Activity Longevity
0/20 8/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
Podziękował 1 Time in 1 Post
becomingconscious is on a distinguished road

Powiedziałbym Contact Improvisation należy do moich ulubionych praktyce. W taniec mam miejsce, gdzie po prostu być sobą, w moim ciele i bardzo w tej chwili. Mogę też eksperymentować z różnymi sposobami bycia i odkryli pewne niesamowite rzeczy o sobie. Ja również praktykę różnych form medytacji mój faworyt, który jest po prostu wprowadzają miłości uwagi na moje obecne doświadczenie i pozwolić żeby wszystko było.

Spiritual Transformation Ułatwienia

Ostatnio edytowane przez becomingconscious; 03-08-2009 w 08:50 PM..
becomingconscious está offline  
Po User Says Thank You to becomingconscious ta wiadomosc:
joseph1775 (08-30-2009)