Šķiet vēl neesat reģistrēts mūsu kopienu. Lai reģistrētos, lūdzu uzklikšķiniet šeit ...

Global Oneness Community          
Automātiska Translations, ko Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global nedalāmība Kopienas > Global nedalāmība Main > My favorite praksē!
Blogs Raksti Fotogrāfijas Video Noderīgi FAQ Memberlist Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

My favorite praksē! Kāds ir jūsu mīļākie prakse garīgumu, personisko attīstību, veselību vai vienkārši kļūst līdzsvaroti? Dalīties tajā ar mums! »Start here!

Quick News
Welcome to Global nedalāmība community! Global nedalāmība Kopiena ir vieta kopīgai domas un idejas par iekšējās un ārējās pārmaiņas un transformāciju. Lai ievietotu jums Reģistrēties šeit. Dažas saites, lai sāktu ar: Forum Home, Sociālajām grupām, Blogs, Raksti, Fotogrāfijas, Video, Video Search, Contact Us, FAQ , Statistiku. Have fun un justies tiešām vēlama community!

Piezīme: Šī reklāma netiek rādīta reģistrētajiem biedriem

Tags
Threads: Holistic Health, Inner Development, Personal Development, Spiritual Growth, Spiritual Practice, Garīgais prakse, Spiritual rituāli
Video: Holistic Health ,Inner Development ,Personal Development ,Spiritual Growth ,Spiritual Practice ,Garīgais prakse ,Spiritual rituāli ,

LinkBack Thread Tools
Old 05-20-2008, 06:52  
Admin
Admin
Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100
Activity: 3%Activity: 3%Activity: 3%

Jonas1's Avatar

Activity Longevity
4/20 20/20
Today Posts
0/0 sssss6758
Atrašanās vieta: Stockholm
Blog Entries: 2
Pateicās 95 Times 68 Posts
Jonas1 is on a distinguished road

Start Here! - My favourite praksē!

Kāds ir jūsu mīļākais praksi attiecībā uz garīgumu, iekšējie / personīgo attīstību vai vienkārši nonākt līdzsvarotu, harmonisku prāta stāvoklis?

Tas ir joga, NLP, Reiki, deeksha, Ajūrvēdas, lūgšanu vai .... Tikai staigāt pa dabu, klausīties mūziku, gaismu svece vai kas?

Vai esat veltīta sekotājs noteiktu ceļu, vai vienkārši izmantojot savu home made recepte laimei - dalīties tajā ar citiem!

Arī prakse uzmanību pievēršot vienotai veselību welcome.

Ja Jums ir profesionāli piedāvā pakalpojumus, Jūs gaida arī dalīties ar to, ko jūs piedāvājat, bet dalīties tajā ar sirdi!

Ceru, ka jums patīk Global nedalāmība Kopienas ! Kādi jautājumi? Lūdzu contact me!
Jonas1 está offline  
Pēc 4 lietotāji Say Paldies Jonas1 Par šo noderīgo Post:
joseph1775 (08-30-2009), Kathleen ann (07-06-2008), Momometa (04-27-2009), Phoenixflame (06-27-2009)
Old 06-27-2008, 05:34  
Loceklis
Junior Member
Points: 1,490, Level: 22Points: 1,490, Level: 22Points: 1,490, Level: 22
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Robin's Avatar

Activity Longevity
0/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss101
Pateicās 38 Times 27 Posts
Robin is on a distinguished road

Re: Start here! - My favourite praksē!

Talk to visu no savas sistēmas tā darbojas kā šarmu. Kā tu runā visi negatīvisma, kas tikko nāk liešanu, un tāpēc nav izredžu to kaitē jūsu iekšējais self. Pēc tam, kad esat ieguvuši to visu no jums atrast iemeslu smieties tā sniedz sadzīšana touch.
Robin está offline  
Pēc Lietotājs saka Paldies Robin Par šo noderīgo Post:
joseph1775 (08-30-2009)
Old 07-06-2008, 07:43  
Loceklis
Senior Member
Points: 4,932, Level: 47Points: 4,932, Level: 47Points: 4,932, Level: 47
Activity: 25%Activity: 25%Activity: 25%

kathleen ann's Avatar

Activity Longevity
4/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss326
Pateicās 398 Times 205 Posts
kathleen ann is on a distinguished road

Man ir bijušas daudzas lietas, kas tikai pēdējos gados, vai tā ir realizēta, ir spiritual.Through klausīties citu Es tagad tā to vairāk seriously.My tikai praksē tiek taisnība sevi neatkarīgi no grūtībām dzīvē saskaras ar mani. (Man ir pieskāries par diezgan maz) Es skatos uz dzīvi kā dāvanu un mēģināt vienmēr redzēt pozitīvo side.I redzēt prieku dabā, viss man pat noteiktas reizes es vienmēr jūtas laimīgs, tā nav worse.I mīlēt dzīvi un laimi manas dzīves pieredzes ir snieguši man vairāk compationate pret citiem un nav rūgti. Man jāsaka gan man bija īslaicīgs mirkļus dažus ne jauku sajūtu pret atsevišķām individuals.I lūgtos ar manu dvēseli par mierinājumu tiem, kuri cieš. Man šķiet, varētu apcerēt jebkur jebkurā laikā un pilnībā saplūst ar dāvanu ONE .....( kāds tas nozīmē, ka jums.) Es nekad jūtas vientuļi, pat tad, kad es esmu alone.I justies šādu mīlestību pret dzīvi, (kas nozīmē visas) tikai lieta, ko es patiešām cīnās ar ir nežēlību daži parādīt others.I justies pievienojies dabas mīlošs veidā.
kathleen ann está offline  
Pēc 4 lietotāji Say Paldies Kathleen paz Par šo noderīgo Post:
Goldie (08-11-2009), joseph1775 (08-30-2009), Momometa (04-27-2009), selkie (09-26-2009)
Old 07-06-2008, 05:06  
Loceklis
Loceklis
Points: 390, Level: 7Points: 390, Level: 7Points: 390, Level: 7

beachcomber23's Avatar

Activity Longevity
0/20 17/20
Today Posts
0/0 sssssss65
Pateicās 7 reizes 6 Posts
beachcomber23 is on a distinguished road

Hello Jonas1! Really nice to aplūkotu tur personal-touch mājas lapā.
Tas nedaudz atgādina, ka 1960 sērijas "Ieslodzīto" būt šajā pasaulē mums ..
Bet es neesmu numuru, un es esmu brīvs cilvēks .... pat ja es esmu Nr.6.
Vai tas jums No.1 tad? haha!
Peace & Light,
- B23
beachcomber23 está offline  
Pēc Lietotājs saka Paldies beachcomber23 Par šo noderīgo Post:
Kathleen ann (07-19-2008)
Old 07-06-2008, 06:01  
Loceklis
Junior Member
Points: 1,912, Level: 27Points: 1,912, Level: 27Points: 1,912, Level: 27

kingskid's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssss127
Pateicās 41 Times 32 Posts
kingskid is on a distinguished road

Post Re: Start here! - My favourite praksē!

My favorite prakse ir lūgšana un journaling. Es žurnāls manas lūgšanas - gan savās lūgšanās pie Dieva un atbildes, es uzskatu, Viņš dod man. Dažām dienām man runāt, un Viņš klausās. Dažām dienām es uzskatu noteiktu garīgo leadings noteiktos virzienos. Viss ir norakstītas. Dažreiz laikā grūti, kad tas var būt īpaši grūti lūgties tas palīdz atgriezties un izlasīt dažas no atbildēm Viņš jau iepriekš.
Pēc Lietotājs saka Paldies kingskid Par šo noderīgo Post:
joseph1775 (08-30-2009)
Old 07-21-2008, 10:09  
Loceklis
Junior Member
Points: 184, Level: 3Points: 184, Level: 3Points: 184, Level: 3

thalia_m's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss30
Pateicās 5 reizes 4 Posts
thalia_m is on a distinguished road

Es esmu daļa no dažiem dažādām reliģijām un tāda, kas man ir atraduši mieru ar ir Wicca. Tas ir atstājis mani sajūta, līdzsvarotu un nav uzsvērta. Esmu lasīt Thich Nat Hahn grāmatas un viena grāmata, "Miers Ik Step" bija tāds, ko īsti man lika saprast, ka nav miera reliģija, ka es vispār meklēju, bet mieru un dzīvesveids .

Varbūt organizēta reliģija ir pārāk centrēts uz to, kas jādara, lai reliģiskās kopienas / draudzes un man bija ierauti visi ka, bet man tas tikai likās, ka tā vietā organizējot iekšējo baznīca komitejām, kas laika tika izniekots, kad biedri no draudzes varētu būt pārvietojas norādītas kopienas un ēkas tur ir paša un nāk atpakaļ uz baznīcu, lai ziņojumu par to, ko viņi atklāja, un kā mēs varētu palīdzēt.

Man rakstīt žurnālu, meditē, mana aktīvā reakcija uz miera man par dienu. Es arī brīvprātīgo kaut ko, ko es jūtu, ka varu būt pakalpojumu collas

thalia_m
thalia_m está offline  
Pēc 2 Lietotāji Say Paldies thalia_m Par šo noderīgo Post:
Goldie (08-11-2009), joseph1775 (08-30-2009)
Old 07-22-2008, 02:02  
Loceklis
Junior Member
Points: 140, Level: 2Points: 140, Level: 2Points: 140, Level: 2

flutterbybaby's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss25
Atrašanās vieta: South Carolina
Pateicās 6 reizes 4 Posts
flutterbybaby is on a distinguished road

Man ir tendence būt diezgan privāta persona un ja kaut kas nav īsti manā prātā, es atkāpties pat dziļāk sevi.
Es prakse joga un I love to apcerēt. Es dzīvoju uz diezgan aizņemts ceļu, tāpēc es iešu uz manu vecāku mājā un izmantot savu lielo sētu, kas ir ļoti privāta. Es varu sēdēt kas tur stundas, un tikai meditē un atpūsties.
Kad man vajag runāt manas problēmas skaļi, es parasti runā ar manu suni. Viņš ir lielisks klausītājs!
flutterbybaby está offline  
Pēc Lietotājs saka Paldies flutterbybaby Par šo noderīgo Post:
joseph1775 (08-30-2009)
Old 07-22-2008, 12:33  
Loceklis
Junior Member
Points: 1,912, Level: 27Points: 1,912, Level: 27Points: 1,912, Level: 27

kingskid's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssss127
Pateicās 41 Times 32 Posts
kingskid is on a distinguished road

Laiks kluss lūgšanu un reizēm ne tik klusu lūgšanu man palīdzēt atbrīvot no dienas spriedzes. (08-30-2009)
Pēc Lietotājs saka Paldies kingskid Par šo noderīgo Post:
joseph1775 03-08-2009, 08:47
Old Re: Start here! - My favourite praksē!  
New Member
Junior Member
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

becomingconscious's Avatar

Activity Longevity
0/20 8/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
Pateicās 1 time in 1 Post
becomingconscious is on a distinguished road

Es teiktu Kontakti Improvizācija ir mans absolūts favorīts praksi. Deju Man ir vieta, kur es vienkārši pats, ar savu ķermeni un ļoti daudz momentu. Es varu arī eksperimentēt ar dažādiem veidiem, kā būtne, un ir atklāti daži amazing lietas par sevi. Es arī praksē daudzi dažādu veidu meditācijas manu iecienītāko kuru uzdevums ir tikai sniegt mīlošs uzmanību uz manu pašreizējo pieredzi un ļauj visam jābūt.

Spiritual Transformation atvieglošana

Last edited by becomingconscious; 03-08-2009 at

Pēc Lietotājs saka Paldies becomingconscious Par šo noderīgo Post: 08:50..
becomingconscious está offline  
(08-30-2009)
joseph1775 Spiritual Practice