|
|
|
|||||||
| Dienoraščiai | Straipsniai | Nuotraukos | Vaizdo | Gėrybės | DUK | Vartotojai | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Pokalbių Kambarys |
| Mano mėgstamiausia praktika! Kokia yra jūsų mėgstamiausia praktika dvasingumą, asmeninio tobulėjimo, sveikatos ar tiesiog tampa subalansuotas? Pasidalinkite su mumis! »Pradėkite čia! |
| Greita Naujienos |
| Sveiki atvykę į Global Išskirtinis bendruomenės dalimi!
Global Išskirtinis Bendrijos pasidalyti mintimis ir idėjomis apie vidinės ir išorinės pokyčius ir konvertuoti vietoje. Norėdami rašyti turite Registruokitės čia. Keletas nuorodų pradėti:
Forum Home,
Socialines grupes,
Dienoraščiai,
Straipsniai,
Nuotraukos,
Vaizdo,
Video Search,
Kontaktai,
DUK ,
Statistika.
Smagiai ir jaustis tikrai pasveikino bendruomenę!
|
|
|
LinkBack | Temos įrankiai |
|
|
|||
|
Administratorius
Administratorius
|
Start Here! - Mano mėgstamiausia praktika!Kokia Jūsų mėgstamiausia praktikos dvasingumas, vidinis / asmeninio tobulėjimo arba tiesiog ateiti į subalansuotą, darnią psichinė būsena?
Ar tai joga, NLP, reiki, deeksha, Ajurveda, malda ar .... Tik vaikščioti gamtoje, pasiklausyti muzikos, žvakių šviesa ar kas? Nesvarbu, ar esate skirti pasekėjų tam kelią arba tiesiog naudoti savo namų receptas laimės - pasidalyti ja su kitais! Pat praktika dėl holistinio sveikatos dėmesys yra sveikintinas. Jei esate profesinės siūlo paslaugas, galite taip pat laukiami pasidalinti, ką jūs siūlote, bet ir pasidalinti ja su savo širdies!
|
|
|
| Po 4 Vartotojai Pasakykite Dėkojame Jonas1 Už šią naudingą Post: | joseph1775 (08-30-2009), Kathleen Ann (07-06-2008), Momometa (04-27-2009), Phoenixflame (06-27-2009) |
| Šis vartotojas Says Dėkojame, kad Robinho Už šią naudingą Post: | joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
Valstybės
Pretorionas
|
Re: Start here! - Mano mėgstamiausia praktika!Turiu patirties daug dalykų, kuriuos tik per pastaruosius keletą metų taip ir supratau, yra spiritual.Through išklausyti kitus aš dabar pasiimti daugiau seriously.My tik praktika yra teisinga save kokiu gyvenimo sunkumus, su kuriais susiduria mane. (Turiu paliesti dėl labai mažai) Tikiuosi ne kaip gyvenimo dovana ir stengtis rodyti visada teigiamas side.I rodyti džiaugsmą pobūdžio, viskas man net nustatantis kartų aš visada jaustis laimingas jos nėra worse.I meilė ir laimei mano gyvenimo patirtis padarė man daugiau compationate kitų atžvilgiu ir nėra kartūs. Turiu pasakyti, nors man buvo trumpalaikis momentus kai nėra gražus jausmus tam individuals.I girdi mano siela labai už komfortą tiems, kurie kenčia. Man atrodo, kad medituoti galima bet kur ir bet kada ir visiškai sujungti su viena .....( kad ir ką tai jums dovana.) Aš niekada jaučiasi vienišas net tada, kai aš alone.I jaustis toks gyvenimo meilę, (tai reiškia visos) tik ką aš iš tikrųjų kovoja su tai žiauriai kai Rodyti others.I jaustis įstojo į gamtą mylintis būdu.
![]() |
||
|
|
|
| Po 4 Vartotojai Pasakykite Dėkojame Kathleen Ann Už šią naudingą Post: | http://poweressence.com (08-11-2009), joseph1775 (08-30-2009), Momometa (04-27-2009), Selkie (09-26-2009) |
|
|
|||
|
Valstybės
Valstybės
|
Re: Start here! - Mano mėgstamiausia praktika!Sveiki Jonas1! Tikrai malonu matyti čia savo asmeninių prisiliesti prie svetainės.
Tai šiek tiek panašūs, kad 1960-ųjų serijos "Kalinys" yra šiame mūsų pasaulyje .. Bet aš ne skaičius, o aš esu laisvas žmogus .... nors aš Nr.6. Does that make you Nr.1 tada? HaHa! Peace & Light - B23 |
||
|
|
|
| Šis vartotojas Says Dėkojame beachcomber23 Už šią naudingą Post: | Kathleen Ann (07-19-2008) |
|
|
|||
|
Valstybės
Legionierius
|
|
||
|
|
|
| Šis vartotojas Says Dėkojame kingskid Už šią naudingą Post: | joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
Valstybės
Legionierius
|
Re: Start here! - Mano mėgstamiausia praktika!Aš jau keletą skirtingų religijų dalis ir vienas, kad aš rasiu taiką su yra Wicca. Jis paliko man jausmas subalansuota ir be įtemptų. Aš perskaičiau Thich Nat Hahn knygas ir vieną knygą, "Taika kiekviename žingsnyje" buvo, kas tikrai mane supranta, kad jis buvo ne taikos religija, kad aš dažniausiai ieškote, bet ir gyvenimo būdas taikos .
Gal organizuota religija yra labai sukoncentruota į tai, kas turi būti padaryta religinės bendruomenės / kongregacija ir man buvo sužavėti visų tos, bet man tai tiesiog atrodo, kad, užuot organizuojant vidinį Bažnyčios komitetų, kurie laiko eikvojimo, kai nariai Asamblėjos gali persikelti į bendruomenės ir pastatų iš ten į ten savo, ir sugrįžti į Bažnyčios pranešime apie tai, ką jie sužinojo ir tai, kaip mes galime padėti. Aš rašau leidinys, medituoti, kaip mano aktyvaus atsako į mane taika dieną. Aš taip pat savanoris nieko, aš manau, kad galiu būti paslaugų in thalia_m |
||
|
|
|
| Po 2 Vartotojai Pasakykite Dėkojame thalia_m Už šią naudingą Post: | http://poweressence.com (08-11-2009), joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
Valstybės
Legionierius
|
Re: Start here! - Mano mėgstamiausia praktika!Aš paprastai gana privačiam asmeniui ir, kai kažkas iš tiesų mano nuomone, aš dar labiau trauktis į save.
Aš praktikuoti jogos ir man patinka medituoti. Gyvenu labai užsiėmęs keliais, todėl aš iš karto pateksite į savo tėvų namus ir pasinaudoti savo dideliais kieme kuris yra labai privatus. Aš galiu sėdėti ten valandų ir tik medituoti ir atsipalaiduoti. Kai man reikia kalbėti savo problemas garsiai, aš paprastai kalbėti su mano šunimi. Jis puikus klausytojui! |
||
|
|
|
| Šis vartotojas Says Dėkojame flutterbybaby Už šią naudingą Post: | joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
Valstybės
Legionierius
|
Re: Start here! - Mano mėgstamiausia praktika!Mano mėgstamiausia praktiškai yra girti ir garbinti. Aš tai per daina, šokis ir malda. Mėgstu dainuoti dainas, garbinti Dievą, aš negaliu padėti, bet judėti į muzikos ritmą.
Ramybės laiko maldai, o kartais ir ne taip tyliai malda man padėti išlaisvinti dienos įtampą.![]()
|
|
| Šis vartotojas Says Dėkojame kingskid Už šią naudingą Post: | joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
Naujosios valstybės
Legionierius
|
Re: Start here! - Mano mėgstamiausia praktika!Norėčiau pasakyti, kontaktinės improvizacijos yra mano absoliuti favorite praktika. Dance Turiu vietą, kur aš tiesiog sau, savo kūno ir labai daug metu. Aš taip pat gali eksperimentuoti su įvairiais būdais yra ir rado kai ką apie mane stebina. Aš taip pat praktiškai daugelis įvairių formų meditacijos mano mėgstamiausia, kurie yra skirti tik duoti mylintis dėmesį į savo dabartinę patirtį ir leisti viską, kad būtų.
Paskutinį kartą redagavo becomingconscious; metu 03-08-2009 Šis vartotojas Says Dėkojame becomingconscious Už šią naudingą Post: 08:50.. |
||
|
|
|
| Dvasinės praktikos | joseph1775 (08-30-2009) |
Panašios Temos
|
||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Start Here! Įvadas į sapnas | Jonas1 | Dream pasidalijimo | 87 | 10-09-2009 09:02 |
| Start Here! Įvadas Carl Johan Calleman, Mayan Calendar & 2.012 | Jonas1 | Mayan Calendar & 2.012 | 20 | 09-09-2009 04:27 |
| Pradėkite čia: vadovas bendro ką jūs norite daryti su forumu | Jonas1 | Support & Suggestions | 7 | 12-11-2008 06:36 |
| Pradėkite čia: Kas yra vienybę, Išskirtinis judėjimai Išskirtinis Blessing (deeksha) ir tt? | Jonas1 | Konkretūs klausimai | 22 | 11-06-2008 07:58 |
| Žymos |
| Temos įrankiai | |
|
|
|
|