Atrodo dar nesate užsiregistravęs mūsų bendruomenės. Norėdami užsiregistruoti, spauskite čia ...

Global Oneness Community          
Automatinis vertimas atliktas Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Išskirtinis Bendrijos > Global Išskirtinis Pagrindinis > Mano mėgstamiausia praktika!
Dienoraščiai Straipsniai Nuotraukos Vaizdo Gėrybės DUK Vartotojai Šiandien Žinutės Pažymėti forumus kaip skaitytus Pokalbių Kambarys

Mano mėgstamiausia praktika! Kokia yra jūsų mėgstamiausia praktika dvasingumą, asmeninio tobulėjimo, sveikatos ar tiesiog tampa subalansuotas? Pasidalinkite su mumis! »Pradėkite čia!

Greita Naujienos
Sveiki atvykę į Global Išskirtinis bendruomenės dalimi! Global Išskirtinis Bendrijos pasidalyti mintimis ir idėjomis apie vidinės ir išorinės pokyčius ir konvertuoti vietoje. Norėdami rašyti turite Registruokitės čia. Keletas nuorodų pradėti: Forum Home, Socialines grupes, Dienoraščiai, Straipsniai, Nuotraukos, Vaizdo, Video Search, Kontaktai, DUK , Statistika. Smagiai ir jaustis tikrai pasveikino bendruomenę!

Pastaba: Šis skelbimas nėra rodomas registruoti nariai

Žymos
Temos: Holistic Health, Vidinė plėtros, Asmeninis vystymasis, Dvasinio augimo, Dvasinės praktikos, Dvasinės praktikos, Spiritual ritualai
Video: Holistic Health ,Vidinė plėtros ,Asmeninis vystymasis ,Dvasinio augimo ,Dvasinės praktikos ,Dvasinės praktikos ,Spiritual ritualai ,

LinkBack Temos įrankiai
Old 05-20-2008, 06:52  
Administratorius
Administratorius
Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100
Activity: 3%Activity: 3%Activity: 3%

Jonas1's Avatar

Activity Longevity
4/20 20/20
Today Posts
0/0 sssss6758
Vietovė: Stokholmas
Blog Entries: 2
Ačiū: 36
95 padėkojo Times 68 Žinutės
Jonas1 is on a distinguished road

Start Here! - Mano mėgstamiausia praktika!

Kokia Jūsų mėgstamiausia praktikos dvasingumas, vidinis / asmeninio tobulėjimo arba tiesiog ateiti į subalansuotą, darnią psichinė būsena?

Ar tai joga, NLP, reiki, deeksha, Ajurveda, malda ar .... Tik vaikščioti gamtoje, pasiklausyti muzikos, žvakių šviesa ar kas?

Nesvarbu, ar esate skirti pasekėjų tam kelią arba tiesiog naudoti savo namų receptas laimės - pasidalyti ja su kitais!

Pat praktika dėl holistinio sveikatos dėmesys yra sveikintinas.

Jei esate profesinės siūlo paslaugas, galite taip pat laukiami pasidalinti, ką jūs siūlote, bet ir pasidalinti ja su savo širdies!

! Turite klausimų? Prašau Susisiekite su manimi Paskutinį kartą redagavo Jonas1; metu 11-03-2008!
Jonas1 está offline  
Po 4 Vartotojai Pasakykite Dėkojame Jonas1 Už šią naudingą Post:
joseph1775 (08-30-2009), Kathleen Ann (07-06-2008), Momometa (04-27-2009), Phoenixflame (06-27-2009)
Old 06-27-2008, 05:34  
Valstybės
Legionierius
Points: 1,490, Level: 22Points: 1,490, Level: 22Points: 1,490, Level: 22
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Robin's Avatar

Activity Longevity
0/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss101
Ačiū: 6
Padėkojo 38 kartų per 27 Žinutės
Robin is on a distinguished road

Re: Start here! - Mano mėgstamiausia praktika!

Bendravimas visa tai iš jūsų sistemos, kurioje ji veikia kaip žavesio. Kaip jums pasakyti visus negatyvumo į ką tik atvykęs Wylewanie ir todėl nėra jo galimybių pakenkti savo vidinį "aš". Tada, kai jūs turite visa tai iš radote priežastį juoktis ji suteikia gydomųjų liesti.
Robin está offline  
Šis vartotojas Says Dėkojame, kad Robinho Už šią naudingą Post:
joseph1775 (08-30-2009)
Old 07-06-2008, 07:43  
Valstybės
Pretorionas
Points: 4,932, Level: 47Points: 4,932, Level: 47Points: 4,932, Level: 47
Activity: 25%Activity: 25%Activity: 25%

kathleen ann's Avatar

Activity Longevity
4/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss326
Ačiū: 1.284
Padėkojo 398 Times 205 Žinutės
kathleen ann is on a distinguished road

Turiu patirties daug dalykų, kuriuos tik per pastaruosius keletą metų taip ir supratau, yra spiritual.Through išklausyti kitus aš dabar pasiimti daugiau seriously.My tik praktika yra teisinga save kokiu gyvenimo sunkumus, su kuriais susiduria mane. (Turiu paliesti dėl labai mažai) Tikiuosi ne kaip gyvenimo dovana ir stengtis rodyti visada teigiamas side.I rodyti džiaugsmą pobūdžio, viskas man net nustatantis kartų aš visada jaustis laimingas jos nėra worse.I meilė ir laimei mano gyvenimo patirtis padarė man daugiau compationate kitų atžvilgiu ir nėra kartūs. Turiu pasakyti, nors man buvo trumpalaikis momentus kai nėra gražus jausmus tam individuals.I girdi mano siela labai už komfortą tiems, kurie kenčia. Man atrodo, kad medituoti galima bet kur ir bet kada ir visiškai sujungti su viena .....( kad ir ką tai jums dovana.) Aš niekada jaučiasi vienišas net tada, kai aš alone.I jaustis toks gyvenimo meilę, (tai reiškia visos) tik ką aš iš tikrųjų kovoja su tai žiauriai kai Rodyti others.I jaustis įstojo į gamtą mylintis būdu.
kathleen ann está offline  
Po 4 Vartotojai Pasakykite Dėkojame Kathleen Ann Už šią naudingą Post:
http://poweressence.com (08-11-2009), joseph1775 (08-30-2009), Momometa (04-27-2009), Selkie (09-26-2009)
Old 07-06-2008, 05:06  
Valstybės
Valstybės
Points: 390, Level: 7Points: 390, Level: 7Points: 390, Level: 7

beachcomber23's Avatar

Activity Longevity
0/20 17/20
Today Posts
0/0 sssssss65
Padėkojo 7 kartus per 6 Žinutės
beachcomber23 is on a distinguished road

Sveiki Jonas1! Tikrai malonu matyti čia savo asmeninių prisiliesti prie svetainės.
Tai šiek tiek panašūs, kad 1960-ųjų serijos "Kalinys" yra šiame mūsų pasaulyje ..
Bet aš ne skaičius, o aš esu laisvas žmogus .... nors aš Nr.6.
Does that make you Nr.1 tada? HaHa!
Peace & Light
- B23
beachcomber23 está offline  
Šis vartotojas Says Dėkojame beachcomber23 Už šią naudingą Post:
Kathleen Ann (07-19-2008)
Old 07-06-2008, 06:01  
Valstybės
Legionierius
Points: 1,912, Level: 27Points: 1,912, Level: 27Points: 1,912, Level: 27

kingskid's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssss127
Padėkojo 41 kartus iš 32 vietų
kingskid is on a distinguished road

Post Re: Start here! - Mano mėgstamiausia praktika!

Mano mėgstamiausia praktika yra malda ir žurnalinė. Aš leidinys Mano modlitw - ir mano malda Dievui ir atsakymai jaučiu jis man duoda. Keletą dienų aš kalbėti ir jis klauso. Keletą dienų jaučiuosi definit dvasinis leadings tam tikromis kryptimis. Viskas yra nurašytos. Kartais per sunku, kai ji gali būti ypač sunku melstis ji padeda grįžti ir skaityti kai kuriuos atsakymus Jis jau pateikta.
Šis vartotojas Says Dėkojame kingskid Už šią naudingą Post:
joseph1775 (08-30-2009)
Old 07-21-2008, 10:09  
Valstybės
Legionierius
Points: 184, Level: 3Points: 184, Level: 3Points: 184, Level: 3

thalia_m's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss30
Ačiū: 2
Padėkojo 5 kartus 4 Žinutės
thalia_m is on a distinguished road

Aš jau keletą skirtingų religijų dalis ir vienas, kad aš rasiu taiką su yra Wicca. Jis paliko man jausmas subalansuota ir be įtemptų. Aš perskaičiau Thich Nat Hahn knygas ir vieną knygą, "Taika kiekviename žingsnyje" buvo, kas tikrai mane supranta, kad jis buvo ne taikos religija, kad aš dažniausiai ieškote, bet ir gyvenimo būdas taikos .

Gal organizuota religija yra labai sukoncentruota į tai, kas turi būti padaryta religinės bendruomenės / kongregacija ir man buvo sužavėti visų tos, bet man tai tiesiog atrodo, kad, užuot organizuojant vidinį Bažnyčios komitetų, kurie laiko eikvojimo, kai nariai Asamblėjos gali persikelti į bendruomenės ir pastatų iš ten į ten savo, ir sugrįžti į Bažnyčios pranešime apie tai, ką jie sužinojo ir tai, kaip mes galime padėti.

Aš rašau leidinys, medituoti, kaip mano aktyvaus atsako į mane taika dieną. Aš taip pat savanoris nieko, aš manau, kad galiu būti paslaugų in

thalia_m
thalia_m está offline  
Po 2 Vartotojai Pasakykite Dėkojame thalia_m Už šią naudingą Post:
http://poweressence.com (08-11-2009), joseph1775 (08-30-2009)
Old 07-22-2008, 02:02  
Valstybės
Legionierius
Points: 140, Level: 2Points: 140, Level: 2Points: 140, Level: 2

flutterbybaby's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss25
Vieta: Pietų Karolina
Ačiū: 2
Padėkojo 6 kartus 4 Žinutės
flutterbybaby is on a distinguished road

Aš paprastai gana privačiam asmeniui ir, kai kažkas iš tiesų mano nuomone, aš dar labiau trauktis į save.
Aš praktikuoti jogos ir man patinka medituoti. Gyvenu labai užsiėmęs keliais, todėl aš iš karto pateksite į savo tėvų namus ir pasinaudoti savo dideliais kieme kuris yra labai privatus. Aš galiu sėdėti ten valandų ir tik medituoti ir atsipalaiduoti.
Kai man reikia kalbėti savo problemas garsiai, aš paprastai kalbėti su mano šunimi. Jis puikus klausytojui!
flutterbybaby está offline  
Šis vartotojas Says Dėkojame flutterbybaby Už šią naudingą Post:
joseph1775 (08-30-2009)
Old 07-22-2008, 12:33  
Valstybės
Legionierius
Points: 1,912, Level: 27Points: 1,912, Level: 27Points: 1,912, Level: 27

kingskid's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssss127
Padėkojo 41 kartus iš 32 vietų
kingskid is on a distinguished road

Mano mėgstamiausia praktiškai yra girti ir garbinti. Aš tai per daina, šokis ir malda. Mėgstu dainuoti dainas, garbinti Dievą, aš negaliu padėti, bet judėti į muzikos ritmą. Ramybės laiko maldai, o kartais ir ne taip tyliai malda man padėti išlaisvinti dienos įtampą.
Šis vartotojas Says Dėkojame kingskid Už šią naudingą Post:
joseph1775 (08-30-2009)
Old 03-08-2009, 08:47  
Naujosios valstybės
Legionierius
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

becomingconscious's Avatar

Activity Longevity
0/20 8/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
Ačiū: 0
Padėkojo 1 valanda 1 Skelbti
becomingconscious is on a distinguished road

Norėčiau pasakyti, kontaktinės improvizacijos yra mano absoliuti favorite praktika. Dance Turiu vietą, kur aš tiesiog sau, savo kūno ir labai daug metu. Aš taip pat gali eksperimentuoti su įvairiais būdais yra ir rado kai ką apie mane stebina. Aš taip pat praktiškai daugelis įvairių formų meditacijos mano mėgstamiausia, kurie yra skirti tik duoti mylintis dėmesį į savo dabartinę patirtį ir leisti viską, kad būtų.

Paskutinį kartą redagavo becomingconscious; metu 03-08-2009

Šis vartotojas Says Dėkojame becomingconscious Už šią naudingą Post: 08:50..
becomingconscious está offline  
Dvasinės praktikos
joseph1775 (08-30-2009)

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Start Here! Įvadas į sapnas Jonas1 Dream pasidalijimo 87 10-09-2009 09:02
Start Here! Įvadas Carl Johan Calleman, Mayan Calendar & 2.012 Jonas1 Mayan Calendar & 2.012 20 09-09-2009 04:27
Pradėkite čia: vadovas bendro ką jūs norite daryti su forumu Jonas1 Support & Suggestions 7 12-11-2008 06:36
Pradėkite čia: Kas yra vienybę, Išskirtinis judėjimai Išskirtinis Blessing (deeksha) ir tt? Jonas1 Konkretūs klausimai 22 11-06-2008 07:58

Žymos
Holistic Health, Vidinė plėtros, Asmeninis vystymasis, Dvasinio augimo, Dvasinės praktikos, Spiritual ritualai, Dvasinės praktikos
Holistic Health ,Vidinė plėtros ,Asmeninis vystymasis ,Dvasinio augimo ,Dvasinės praktikos ,Spiritual ritualai , ,

Temos įrankiai

Siunčiamos Taisyklės
Tu negali kurti naujas temas
Tu negali rašyti atsakymus
Tu negali pašto priedai
Tu negali redaguoti savo žinutes

BB kodas yra Ant
Horoskopai yra Ant
[IMG] kodas Ant
HTML kodas Išjungta
Trackback yra Ant
TOPlist yra Ant