|
|
|
|||||||
| אימון האהוב עלי! מהו אימון האהוב שלך עבור רוחניות, התפתחות אישית, בריאות או פשוט להיות מאוזנים? לחלוק אותו איתנו! »התחל כאן! |
| Quick חדשות |
| ברוכים הבאים גלובל האחדות קהילה!
גלובל באחדות הקהילה היא מקום של שיתוף מחשבות ורעיונות על שינוי וטרנספורמציה פנימית וחיצונית. כדי לכתוב אתה צריך הרשם כאן. כמה קישורים כדי להתחיל עם:
פורום הבית,
קבוצות חברתיות,
בלוגים,
מאמרים,
תמונות,
וידאו,
Video Search,
צור קשר,
שאלות נפוצות ,
לסטטיסטיקה.
תהנה ולהרגיש באמת לקהילה בברכה!
|
| תגיות |
|
|
LinkBack | כלי פתיל |
| להלן 4 משתמשים אמרו תודה ל Jonas1 על ההודעה המועילה הזאת: |
|
|
|||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
Re: התחל כאן! - בפועל האהוב שלי!לדבר זה כל מתוך המערכת זה עובד כמו קסם שלך. כמו שאתה מדבר כל השליליות שבך פשוט בא נשפך החוצה ולכן אין סיכוי שזה פגיעה של האני הפנימי שלך. ואז ברגע שיש לך את הכול מתוך לך למצוא סיבה לצחוק זה מספק את המגע המרפא.
|
||
|
|
|
| להלן פרטי אומר תודה לרובין על ההודעה המועילה הזאת: | joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
חבר
חבר בכיר
|
Re: התחל כאן! - בפועל האהוב שלי!חוויתי הרבה דברים אשר רק בשנים האחרונות או כך הם הבינו spiritual.Through להקשיב לאחרים אני עכשיו לקחת את זה יותר seriously.My בפועל רק הוא להיות נאמן לעצמי ולא משנה מה הקשיים פנתה אלי עם החיים. (יש לי נגע על כמה בדיוק) אני מסתכל על החיים במתנה ולנסות תמיד לראות את side.I חיובית שמחה לראות בטבע, בכל דבר שאני עושה אפילו פעמים למטה תמיד אני מרגיש בר מזל לא worse.I חיי האהבה שלה לשמחתי חוויות החיים שלי עשו לי יותר compationate כלפי אחרים ולא מריר. אני חייב לומר כי היו לי כמה רגעים חולף של רגשות לא נחמד כלפי להתפלל individuals.I מסוימות מאוד הנשמה שלי כדי לנחם את הסובלים. אני מצליח לעשות מדיטציה בכל מקום בכל זמן שהוא לגמרי להתמזג עם המתנה של האחד .....( מה שזה לא אומר לך.) אני לא מרגיש בודד, גם כאשר אני alone.I להרגיש אהבה כזאת כלפי החיים, (כלומר כל) הדבר היחיד שאני באמת עם המאבק היא להראות עד כמה אכזריות others.I מרגיש הצטרף לטבע בצורה אוהבת.
![]() |
||
|
|
|
| להלן 4 משתמשים אמרו תודה ל קתלין אן על ההודעה המועילה הזאת: |
|
|
|||
|
חבר
חבר
|
Re: התחל כאן! - בפועל האהוב שלי!הלו Jonas1! באמת נחמד לראות שיש האישי-לגעת לאתר.
זה קצת כמו 1960 של סדרת "האסיר" להיות בעולם הזה של .. שלנו אבל אני לא מספר, אני אדם חופשי .... אפילו שאני No.6. זה גורם לך מס '1 אז? haha! שלום & Light, - B23 |
||
|
|
|
| להלן פרטי אומר תודה כדי beachcomber23 על ההודעה המועילה הזאת: | קתלין אן (07-19-2008) |
|
|
|||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
|
||
|
|
|
| להלן פרטי אומר תודה כדי kingskid על ההודעה המועילה הזאת: | joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
Re: התחל כאן! - בפועל האהוב שלי!הייתי חלק של דתות שונות ועל אחת כמה שמצאתי הוא שלום עם ויקה. הוא השאיר לי תחושה מאוזנת ולא הדגיש. קראתי טיץ 'נאט האן של ספרים את הספר אחד, "שלום בכל צעד" היה מה באמת גרם לי להבין שזה לא השלום של דת שאני בדרך כלל מחפש, אבל השלום של דרך חיים .
אולי דת מאורגנת מרוכז מדי על מה צריך לעשות עבור הציבור הדתי / הקהילה ואני הייתי שקועה כל כך, אבל לי זה פשוט נראה כי במקום בארגון ועדות הכנסייה הפנימי, כי הזמן היה מתבזבזת כאשר חברי הקהילה יכול להיות נעים בחוץ בקהילה הבניין ומשם על שם עצמו ולחזור הכנסייה לדווח על מה הם גילו וכיצד אנו יכולים לעזור. אני כותב ביומן, מדיטציה כתגובה פעיל שלי לשלום בשבילי היום. אני גם מתנדב כלום כי אני מרגיש שאני יכול להיות של השירות פנימה thalia_m |
||
|
|
|
| להלן 2 משתמשים אמרו תודה ל thalia_m על ההודעה המועילה הזאת: | (08-19-2009), (08-11-2009), joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
Re: התחל כאן! - בפועל האהוב שלי!אני נוטה להיות אדם פרטי למדי וכאשר הוא באמת משהו על דעתי, אני עוד יותר לסגת לתוך עצמי.
אני יוגה להתאמן ואני אוהב לעשות מדיטציה. אני גר על כביש די עסוק, אז אני אלך לבית של ההורים שלי ולנצל גדול בחצר האחורית שלהם, פרטי מאוד. אני יכול לשבת שם במשך שעות רק מדיטציה ולהירגע. כאשר אני צריך לדבר בקול רם את הבעיות שלי, אני בדרך כלל לדבר עם הכלב שלי. הוא מאזין גדול! |
||
|
|
|
| להלן פרטי אומר תודה כדי flutterbybaby על ההודעה המועילה הזאת: | joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
Re: התחל כאן! - בפועל האהוב שלי!אימון האהוב עלי הוא שבח הפולחן. אני עושה את זה באמצעות שיר, ריקוד ותפילה. אני אוהבת לשיר שירים שאלוהים לפאר ואני לא יכולה שלא לזוז לקצב המוזיקה.
זמן תפילה שקטה, לפעמים, לא כל כך שקט תפילה לעזור לי לשחרר את המתחים של היום.![]()
|
|
| להלן פרטי אומר תודה כדי kingskid על ההודעה המועילה הזאת: | joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
משתמש חדש
ג 'וניור חבר
|
Re: התחל כאן! - בפועל האהוב שלי!הייתי אומר צור אלתור הוא נוהג מוחלט האהובים שלי. בריקוד יש לי מקום פשוט להיות אני עצמי, הגוף שלי מאוד כרגע. אני יכול גם להתנסות בדרכים שונות של ההוויה גילו כמה דברים מדהימים על עצמי. אני גם להתאמן בצורות שונות של מדיטציה החביב של אשר שלי היא פשוט אוהבת למשוך תשומת לב לחוות הנוכחי שלי ולאפשר הכול כדי להיות.
טרנספורמציה רוחנית סיוע נערך לאחרונה על ידי becomingconscious; ב 03-08-2009 08:50.. |
||
|
|
|
| להלן פרטי אומר תודה כדי becomingconscious על ההודעה המועילה הזאת: | joseph1775 (08-30-2009) |
האשכולות דומים
|
||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| התחל כאן! מבוא פשר החלומות | Jonas1 | שיתוף חלום | 87 | 10-09-2009 09:02 |
| 02:55 | Jonas1 | לוח השנה של בני המאיה & 2012 | 20 | 09-09-2009 04:27 |
| התחל כאן: מדריך דברים משותפים שאתה רוצה לעשות בפורום | Jonas1 | תמיכה והצעות | 7 | 12-11-2008 06:36 |
| התחל כאן: מה הוא האחדות, האחדות התנועה, ברכת האחדות (deeksha) וכו '? | Jonas1 | שאלות ספציפיות | 22 | 11-06-2008 07:58 |
| תגיות |
| כלי פתיל | |
|
|
|
|