Úgy tűnik, még nem regisztrált közösségünk. A regisztráláshoz kattintson ide ...

Global Oneness Community          
Automata által készített fordítások Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Globális Közösség Egység > Globális Egység Main > A kedvenc gyakorlatban!
Blogokat Cikkekben Photos Video Bónuszok Kérdések Memberlist Mai hozzászólások Kijelölés Fórumokat olvasottnak Chat szoba

A kedvenc gyakorlatban! Mi a kedvenc gyakorlat szellemiség, a személyes fejlődés, az egészségügy, vagy csak egyre kiegyensúlyozottabb? Oszd meg velünk! »Start here!

Rövid News
Üdvözöljük a Globális Egység világában! Globális Egység Közösség helyet megosztása kapcsolatos gondolatait és ötleteit a külső és belső változások és az átalakulás. Ha közzé szeretne regisztrálj itt. Néhány linkek kezdődnek: Fórum kezdőlap, Társadalmi csoportok, Blogokat, Cikkekben, Photos, Video, Video Search, Érdeklődjön, Kérdések , Statisztikák. Jó szórakozást, és úgy érzi, valóban üdvözölte, hogy a közösségben!

Megjegyzés: Ez a hirdetés nem jelenik meg a regisztrált tagoknak

Címkéket
Témák: Holistic Health, Belső Fejlesztési, Personal Development, Lelki fejlődés, Lelki gyakorlat, Lelki gyakorlatok, Spirituális szertartások
Videó: Holistic Health ,Belső Fejlesztési ,Personal Development ,Lelki fejlődés ,Lelki gyakorlat ,Lelki gyakorlatok ,Spirituális szertartások ,

LinkBack Thread Tools
Old 05-20-2008, 06:52  
Adminisztratív
Adminisztratív
Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100
Activity: 3%Activity: 3%Activity: 3%

Jonas1's Avatar

Activity Longevity
4/20 20/20
Today Posts
0/0 sssss6758
Helyszín: Stockholm
Blog Entries: 2
Köszönet: 36
95 köszönetet mondott Times 68 Hozzászólások
Jonas1 is on a distinguished road

Start here! - Kedvenc gyakorlatban!

Mi az Ön kedvenc gyakorlatra vonatkozó spiritualitás, belső / egyéni fejlesztés vagy csak jön egy kiegyensúlyozott, harmonikus lelkiállapot?

Is it jóga, NLP, reiki, deeksha, ayurvéda, az imádság vagy .... Csak sétálj a természetben, hallgatni a zenét, gyertyát, vagy mi?

Ha Ön elkötelezett híve a bizonyos úton, vagy csak egyszerűen a saját házi recept a boldogságot - és oszd meg másokkal is!

Gyakorlatokat is a hangsúlyt az átfogó egészségügyi are welcome.

Ha Ön egy professzionális szolgáltatásokat nyújtó, akkor is szívesen látjuk megosztani, mit kínál, hanem ossza meg a szíved!

Remélem tetszik Globális Közösség Egység ? Van kérdése? Kérem contact meMi a sípjellel tudjuk? (Teljes film, 1-16 rész, 120 perc)
Jonas1 está offline  
A következő 4 Users Say Thank You For Jonas1, hogy ez hasznos Post:
joseph1775 (08-30-2009), Miss Kathleen Ann (07-06-2008), Momometa (04-27-2009), Phoenixflame 06-27-2008, 05:34
Old Re: Start here! - Kedvenc gyakorlatban!  
Tagjának
Junior Member
Points: 1,490, Level: 22Points: 1,490, Level: 22Points: 1,490, Level: 22
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Robin's Avatar

Activity Longevity
0/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss101
Köszönet: 6
38 köszönetet mondott Times 27 Hozzászólások
Robin is on a distinguished road

Talk mindent ki a rendszer úgy működik, mint egy igézet. Ahogy beszél az összes negativitás az imént jön ömlött ki, és így nincs esély, hogy káros hatással van a belső énje. Aztán ha már megvan az összes ki nem talál egy ok arra, hogy biztosítja a nevetés gyógyító érintés.

A következő felhasználó Says Thank You For A Robin Useful Post:
Robin está offline  
07-06-2008, 07:43
joseph1775 (08-30-2009)
Tagjának
Senior Member
Points: 4,932, Level: 47Points: 4,932, Level: 47Points: 4,932, Level: 47
Activity: 25%Activity: 25%Activity: 25%

kathleen ann's Avatar

Activity Longevity
4/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss326
398 köszönetet mondott Times-ban 205 Hozzászólások
kathleen ann is on a distinguished road

Azt tapasztaltam, sok dolgot, amely csak az elmúlt néhány év alatt rájött, hogy vannak mások spiritual.Through hallgat most seriously.My fog ez még csak a gyakorlat, hogy igaz, hogy én magam nem számít, milyen nehézségekkel szembesül élet nekem. (Van megérintett A meglehetősen kevés) nézem az életet, mint egy ajándék, és próbálja meg mindig látni a pozitív side.I öröm látni a természetben, mindenben, amit én még a le-szer mindig szerencsésnek érzem, hogy nem worse.I szerelmi élet és szerencsére életemben tapasztalatok tettek nekem még compationate mások felé, és nem keserű. Meg kell mondjam, bár volt már néhány röpke pillanatok nem kellemes érzés felé bizonyos individuals.I imádkozni az én lelkem az igazi vigasztalást azoknak, akik szenvednek. Úgy látszik, hogy képes legyen bárhol, bármikor meditálni és teljesen összeolvad az ajándéka ONE .....( Akármit is jelent neked.) Úgy érzem soha nem magányos, még akkor is, ha én vagyok alone.I érez ilyen élet iránti szeretet, (azaz az összes) Az egyetlen dolog, amit igazán birkóznak meg a kegyetlenséggel néhány mutatkoznak others.I érezni csatlakozott a természet egy szeretetteljes módon.

A következő 4 Users Say Thank You For Kathleen Ann, hogy ez hasznos Post:
kathleen ann está offline  
(08-30-2009),
Tündérsügér (08-11-2009), joseph1775 Momometa (04-27-2009), (09-26-2009) selkie 07-06-2008, 05:06
Tagjának
Tagjának
Points: 390, Level: 7Points: 390, Level: 7Points: 390, Level: 7

beachcomber23's Avatar

Activity Longevity
0/20 17/20
Today Posts
0/0 sssssss65
Köszönet: 1
7 köszönetet mondott Times in 6 Posts
beachcomber23 is on a distinguished road

Kedves Jonas1! Örülök, hogy ott van a személyes-touch a honlapon.

Ez kicsit olyan, mint, hogy a 1960-as sorozat "The Prisoner", hogy ebben a világban, a mi ..
De én nem vagyok egy számot, és én egy szabad ember .... bár én vagyok No.6.
Mond ez neked No.1 akkor? haha!?
Peace & Light,
- B23
A következő felhasználó Says Thank You For beachcomber23, hogy ez hasznos Post:
beachcomber23 está offline  
(07-19-2008)
Miss Kathleen Ann 07-06-2008, 06:01
Tagjának
Junior Member
Points: 1,912, Level: 27Points: 1,912, Level: 27Points: 1,912, Level: 27

kingskid's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssss127
41 köszönetet mondott Times-ban 32 Hozzászólások
kingskid is on a distinguished road

Post A kedvenc gyakorlata az imádság és a naplózást. Én folyóirat imáimat - mind imáimat Istennek és a válaszokat úgy érzem, ő ad nekem. Néhány nap beszélek és ő hallgat. Néhány napig úgy érzem, határozott lelki leadings bizonyos irányban. Mindent le van írva. Néha közben nehéz akkor, amikor lehet, különösen nehéz imádkozni segít menj vissza, és olvassa el néhány választ Már adni.

A következő felhasználó Says Thank You For kingskid, hogy ez hasznos Post:
07-21-2008, 10:09
joseph1775 (08-30-2009)
Tagjának
Junior Member
Points: 184, Level: 3Points: 184, Level: 3Points: 184, Level: 3

thalia_m's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss30
Köszönet: 2
Megköszönte 5 alkalommal 4 Hozzászólások
thalia_m is on a distinguished road

Én is része volt néhány különböző vallások és az, hogy én találtam békében a Wicca. Úgy hagyott nekem érzése kiegyensúlyozott és nem hangsúlyozni. Olvastam Thich Nat Hahn könyveit és az egy könyv, "Béke minden lépés" volt, ami igazán engem észre, hogy nem az volt a béke vallása, hogy én általában keresnek, de a béke egy életforma .

Lehet, hogy a szervezett vallás túlságosan középre mit kell tenni a vallási közösség / gyülekezet, és én fogták fel az összes, de nekem úgy tűnt, hogy csak szervezése helyett a belső egyházi bizottságok, hogy az elvesztegetett idő alatt, ha a tagok A gyülekezet lehetne elindult a közösség és az épület ott van a saját és onnan vissza a templomba, hogy számoljon be, mit találtak ki és hogyan tudna segíteni.

Én írni egy naplót, elmélkedni, mint az én aktív válasz a béke számomra a nap folyamán. Én is önkéntesnek valami, ami úgy érzem, hogy tudok lenni a szolgáltatás hüvelyk

thalia_m

A következő 2 Users Say Thank You For thalia_m, hogy ez hasznos Post:
thalia_m está offline  
07-22-2008, 02:02
Tündérsügér (08-11-2009), joseph1775 (08-30-2009)
Old Helyszín: Dél-Karolina  
Tagjának
Junior Member
Points: 140, Level: 2Points: 140, Level: 2Points: 140, Level: 2

flutterbybaby's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss25
Re: Start here! - Kedvenc gyakorlatban!
Köszönet: 2
Megköszönte 6 Times 4 Hozzászólások
flutterbybaby is on a distinguished road

Én általában egy meglehetősen magánszemély, és ha valami tényleg jár a fejemben, én még tovább a visszavonulás magam.

Én yogázni és szeretem meditálni. Élek egy nagyon forgalmas út, így én megyek szüleim házába, és kihasználni a nagy udvar van, ami nagyon privát. Tudok ülni ott órákon át és csak meditálni és lazíts.
Mikor kell beszélnem gondjaim hangosan, én általában beszélek a kutyámat. Nagyon jó hallgatóság!
A következő felhasználó Says Thank You For flutterbybaby, hogy ez hasznos Post:
flutterbybaby está offline  
07-22-2008, 12:33
joseph1775 (08-30-2009)
Tagjának
Junior Member
Points: 1,912, Level: 27Points: 1,912, Level: 27Points: 1,912, Level: 27

kingskid's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssss127
41 köszönetet mondott Times-ban 32 Hozzászólások
kingskid is on a distinguished road

A kedvenc gyakorlat dicsőítés és imádás. Én ezt meg dal, a tánc és az imádság. Szeretek énekelni, hogy dicsőítsék Istent, és nem tudok segíteni, de menj a ritmusok.

Az idő csendes ima és néha nem is olyan csendes ima segítsen nekem, hogy kiadja a feszültséget a nap. A következő felhasználó Says Thank You For kingskid, hogy ez hasznos Post:
03-08-2009, 08:47
joseph1775 (08-30-2009)
New Member
Junior Member
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

becomingconscious's Avatar

Activity Longevity
0/20 8/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
Köszönet: 0
Megköszönte 1 Time in 1 Post
becomingconscious is on a distinguished road

Én azt mondanám Kontakt Improvizáció az én abszolút kedvenc gyakorlatban. A tánc Van egy hely, ahol én csak a magam, a testem, és nagyon sok a pillanatban. Én is kísérletezni különböző módon, és felfedezték, hogy néhány elképesztő dolgot magamról. Én is gyakorlat számos különböző formában a meditáció kedvenc, amelyek éppen hogy szerető figyelmet a mostani tapasztalatokat, és lehetővé teszik, hogy mindent lehet.

Spiritual Transformation Facilitálás

Last edited by becomingconscious; 03-08-2009 at

A következő felhasználó Says Thank You For becomingconscious, hogy ez hasznos Post: 08:50..
becomingconscious está offline  
Lelki gyakorlat
joseph1775 (08-30-2009)