|
|
|
|||||||
| Moja omiljena praksa! Koja je Vaša omiljena praksa za duhovnošću, osobnog razvoja, zdravlja ili samo postaje uravnotežen? Podijelite ga s nama! »Start Here! |
| Quick News |
| Welcome to the Global Oneness Community!
Global Oneness Community je mjesto za razmjenu misli i ideja o unutarnje i vanjske promjene i transformacije. Da bi vam post potreba za Registrirajte se ovdje. Neke veze za početak sa:
Forum Home,
Social Groups,
Blogovi,
Članci,
Fotografije,
Videos,
Video Search,
Kontaktirajte nas,
FAQ ,
Statistiku.
Zabavite se i osjećati zaista dobrodošla u zajednici!
|
|
|
LinkBack | Thread Tools |
| Nakon 4 Users Say Thank You to Jonas1 Za Ovaj Koristan Post: | joseph1775 (08-30-2009), Kathleen ann (07-06-2008), Momometa (04-27-2009), Phoenixflame (06-27-2009) |
|
|
|||
|
Member
Junior Member
|
Re: Start ovdje! - Moja omiljena praksa!Talk to sve iz tvoj sistem to utvrde sličan jedan šarm. Kao što vam govorim sve negativnosti u koju ste upravo dolazi lije van i tako da nema šanse da šteti svoju nutrinu. Onda nakon što ga je dobio sve od vas naći razlog za smijeh ona pruža dodir iscjeljenja.
|
||
|
|
|
| Nakon User Says Thank You to Robin Za Ovaj Koristan Post: | joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
Member
Senior Member
|
Re: Start ovdje! - Moja omiljena praksa!Sam doživjela mnogo stvari koje tek posljednjih nekoliko godina ili na taj način ostvarili su spiritual.Through slušanja drugima ja sada uzeti više seriously.My samo praksa je istina da sam bez obzira što me život teškoće s kojima se suočavaju. (Imam dotaknuo na sasvim malo) sam pogled na život kao dar i nastojati uvijek vide pozitivnu side.I vidi radost u prirodi, u svemu ja još niz puta sam uvijek sretan svoj ne worse.I ljubiti život i sreću mog života iskustva imati je napravio mene više compationate prema drugima, a ne gorke. Moram reći da sam imao prolazne trenutke neke ne lijepe osjećaje prema određenim individuals.I moliti za duše veoma utjehu onima koji trpe. JA činiti se biti u stanju meditirati bilo gdje u bilo koje vrijeme i potpuno stopiti s darom JEDNA .....( Što to znači za vas.) Nisam osjećam usamljeno, čak i kada sam alone.I sam osjećam kao ljubavi prema životu, (što znači sve) jedino što stvarno je borba sa okrutnost neki pokazati others.I osjetiti pridružio prirodi, u ljubavi način.
![]() |
||
|
|
|
| Nakon 4 Users Say Thank You to Kathleen Ann Za Ovaj Koristan Post: |
|
|
|||
|
Member
Member
|
Re: Start ovdje! - Moja omiljena praksa!Hello Jonas1! Stvarno lijepo vidjeti tu je osobni dodirom na web stranici.
To je pomalo kao da je 1960 serija 'The Prisoner' se u ovom svijetu naša .. Ali nisam broj, a ja sam slobodan čovjek .... iako sam No.6. Da li da vas No.1 onda? haha! Peace & Light, - B23 |
||
|
|
|
| Nakon User Says Thank You to beachcomber23 Za Ovaj Koristan Post: | Kathleen ann (07-19-2008) |
|
|
|||
|
Member
Junior Member
|
|
||
|
|
|
| Nakon User Says Thank You to kingskid Za Ovaj Koristan Post: | joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
Member
Junior Member
|
Re: Start ovdje! - Moja omiljena praksa!Ive 'bio dio nekoliko različitih religija i onaj koji sam našao mir s je Wicca. To je ostavi me osjećaj uravnotežen i ne-naglasio je. Ive 'čitanje Thich Nat Hahn knjige i jednu knjigu "Mir na svakom koraku" je ono što stvarno me shvatiti da to nije mir od religije općenito da sam bio obličje za, ali mir je način života .
Možda organizirana religija je previše usmjeren na ono što mora biti učinjeno za vjerske zajednice / zajednica i bio sam uhvaćen u sve to, ali meni se samo činilo da umjesto organiziranja unutarnje crkvene odbore, to je vrijeme kada je bitak istrošen članova zbora može se preseliti u zajednici i izgradnja od tamo na vlastitom i dolazi natrag u crkvu da se izvješće o svemu što su saznali i kako bismo mogli pomoći. Ja ne pisati u časopisu, meditirati kao moj aktivni odgovor na mir za mene za dan. Također sam volonter u sve što osjećam da mogu biti od usluga i. thalia_m |
||
|
|
|
| Nakon 2 Users Say Thank You to thalia_m Za Ovaj Koristan Post: | (08-01-2009), (08-11-2009), joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
Member
Junior Member
|
Re: Start ovdje! - Moja omiljena praksa!I znaju biti prilično privatne osobe i kada je nešto stvarno on my mind, ja povući još dublje u sebe.
Prakticiram joga i volim meditirati. Ja živim na prilično prometnu cestu, tako da ću ići u moju roditeljsku kuću i iskoristite njihove velike dvorištu koje je vrlo privatna. Ja mogu sjediti tamo satima i samo razmišljati i opustiti. Kada trebam govoriti moje probleme out loud, I normalno razgovarati na moj pas. On je veliki slušatelj! |
||
|
|
|
| Nakon User Says Thank You to flutterbybaby Za Ovaj Koristan Post: | joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
Member
Junior Member
|
Re: Start ovdje! - Moja omiljena praksa!Moja omiljena praksa je slavljenje i obožavanje. Ja ovo kroz pjesmu, ples i molitva. Volim pjevati pjesme koje slave Boga, a ja ne mogu pomoći, ali se presele u ritmu glazbe.
Vrijeme tiho molitve i, ponekad, ne tako tiho molitvu pomozi mi da se oslobađanje napetosti na dan.![]()
|
|
| Nakon User Says Thank You to kingskid Za Ovaj Koristan Post: | joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Start ovdje! - Moja omiljena praksa!Ja bih reći Kontakt improvizacija je moj apsolutni ljubimac praksi. U plesu sam mjesto gdje ću samo ja biti, u mom tijelu i jako puno u tom trenutku. Ja isto mogu isprobati različite načine bivanja i otkrili neke iznenađujuće stvari o sebi. Ja također prakticiraju mnogo različitih oblika meditacije moj ljubimac od kojih je samo donijeti ljubiti pažnju na moje trenutne iskustvo i dozvoliti da sve bude.
Spiritual Transformation facilitacije Last edited by becomingconscious; 03-08-2009 at 08:50.. |
||
|
|
|
| Nakon User Says Thank You to becomingconscious Za Ovaj Koristan Post: | joseph1775 (08-30-2009) |