|
|
|
|||||||
| بلاگ ها | مقالات | عکس | فیلم | کننده موضوعات | پرسش و پاسخ | لیست اعضاء | امروز پست | علامت بفرم خوانده شده | اتاق گپ |
| تمرین های مورد علاقه ام! تمرین های مورد علاقه خود را برای معنویت چه می باشد ، رشد فردی ، بهداشت و متعادل کننده یا تنها شدن؟ تقسیم آن با ما! »شروع در اینجا! |
| اخبار سریع |
| خوش آمدید به یگانگی جامعه جهانی!
جامعه جهانی یگانگی جایی برای به اشتراک گذاری افکار و ایده های در مورد تغییر درونی و بیرونی و تحول است. برای شما پیام ارسال شده نیاز به اینجا ثبت نام کنیدبرخی از پیوندهای مربوط به شروع شود با :
صفحه نخست انجمن ها،
گروه های اجتماعی،
بلاگ ها،
مقالات،
عکس،
فیلم،
جستجو ویدیو،
تماس با ما،
پرسش و پاسخ ،
آمار.
آیا احساس لذت و واقعا به این جامعه ، استقبال!
|
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع |
| پس از 4 کاربر از شما تشکر Jonas1 برای این پست سودمند : | joseph1775 (08-30-2009) ، ان کاتلین (07-06-2008) ، Momometa (04-27-2009) ، Phoenixflame (06-27-2009) |
|
|
|||
|
عضو
کاربر جدید
|
پاسخ : شروع کنید! -- تمرین های مورد علاقه من!همه بحث آن خارج از سیستم شما آن را دوست افسون کار می کند. همانطور که شما صحبت می کنند همه منفی در شما فقط ریختن بیرون می آید و این به هیچ شانسی از آن صدمه خود درونی شما وجود دارد. سپس هنگامی که شما آن را تمام کردم از شما پیدا کردن یک دلیل برای خنده آن را فراهم می کند لمس شفا.
|
||
|
|
|
| پس شما نمی توانید به رابین برای این پست سودمند : | joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
عضو
عضو ارشد
|
پاسخ : شروع کنید! -- تمرین های مورد علاقه من!را تجربه کرده ام خیلی چیزها که فقط چند سال اخیر و یا پس از تحقق هستند spiritual.Through گوش دادن به دیگران هم اکنون من آن را تمرین بیشتر seriously.My فقط این است که خودم درست می شود بدون توجه به آنچه دشواری های زندگی من در مواجهه با (من تماس نگرفته است در چند کاملا) من در زندگی به عنوان هدیه نگاه کنید و سعی کنید که همیشه دیدن side.I مثبت را ببینید لذت در طبیعت ، در همه چیز من حتی بار کردن احساس من همیشه خوش شانس نیست worse.I زندگی عاشقانه خود را و خوشبختانه تجربیات زندگی من را ساخته اند من بیشتر compationate نسبت به دیگران و تلخ نیست. باید اذعان کنم که اگرچه من داشته اند از بعضی از لحظه های زودگذر احساسات خوب نیست نسبت به برخی از دعا individuals.I از روح بسیار من برای راحتی به کسانی که رنج می برند. من به نظر می رسد قادر به تفکر کردن در هر زمان و هر کجا به طور کامل و ادغام با هدیه ای از.....( یکی از هر چیزی معنی می دهد به شما خواهد شد.) من هرگز احساس تنهایی ، حتی زمانی که من alone.I چنین احساس عشق نسبت به زندگی ، (که به معنی همه) تنها چیزی که من واقعا مبارزه با ستمگری بعضی از نشان دادن به others.I به طبیعت احساس را در راه محبت ملحق شده است.
![]() |
||
|
|
|
| پس بگو : 4 اعضا تشکر از شما به ان کاتلین برای این پست سودمند : |
|
|
|||
|
عضو
عضو
|
پاسخ : شروع کنید! -- تمرین های مورد علاقه من!سلام Jonas1! واقعا دوست داشتنی برای دیدن وجود دارد 'sشخصی تماس با وب سایت.
این بیتی است که مانند سری 1960 's' زندانی 'که در این جهان از خودمان.. اما من یک عدد نیست و من یک انسان آزاد.... حتی اگر من No.6. آیا که شما No.1 سپس چیست؟ haha! صلح و نور ، -- B23 |
||
|
|
|
| پس شما نمی توانید به beachcomber23 برای این پست سودمند : | ان کاتلین (07-19-2008) |
|
|
|||
|
عضو
کاربر جدید
|
|
||
|
|
|
| کاربران زیر تشکر از شما برای این پست سودمند از kingskid : | joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
عضو
کاربر جدید
|
پاسخ : شروع کنید! -- تمرین های مورد علاقه من!من شده است بخشی از یک چند مذاهب مختلف و یکی که من آن را در بر داشت صلح با ویکا است. این احساس به من چپ متعادل و غیر تأکید کرد. من خواندن کتاب Thich Nat هان و یک کتاب ، "صلح در هر مرحله" چیزی بود که واقعا من متوجه ساخته بود که از آرامش که مذهب به طور کلی نظر من بود نیست ، بلکه صلح از راه از زندگی .
شاید دین سازمان یافته است بیش از حد در مورد آنچه باید برای جامعه مذهبی متمرکز انجام می شود / جماعت و من در تمام آن لحظه بود ، اما من آن را فقط به نظر می رسید که به جای سازماندهی کمیته های داخلی کلیسا ، که در حال تلف بود که اعضای از جماعت می تواند متحرک باشد که در جامعه و ساخت و ساز از آنجا در وجود خود و آمدن به کلیسا در باره آنچه که به خارج پیدا شده است و چگونه می تواند به ما گزارش دهید. من در یک مجله نوشتن ، تفکر فعال به عنوان پاسخ من به صلح را برای من برای روز بعد. من هم داوطلب در هر چیزی که احساس می کنم که من می توانم از خدمات وارد می شود thalia_m |
||
|
|
|
| تعداد 2 کاربر از بگو با تشکر به خاطر این پست مفید thalia_m : | گلدی (08-11-2009) ، joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
عضو
کاربر جدید
|
پاسخ : شروع کنید! -- تمرین های مورد علاقه من!من تمایل به یک شخص نسبتا خصوصی است و به چیزی است که واقعا در ذهن من ، من عقب نشینی حتی بیشتر به خودم.
من یوگا تمرین و دوست دارم به تفکر. من در جاده خیلی شلوغ زندگی می کنند ، پس من به خانه پدر و مادر من برود و امکان استفاده از حیاط خلوت بزرگ خود را که بسیار خصوصی. من نمی توانم بنشینم خارج وجود دارد برای ساعت و تنها تفکر کردن و منبسط کنید. هنگامی که من باید با مشکلات من با دوستان صحبت کردن با صدای بلند ، من به طور معمول به سگ من صحبت کنید. او شنونده خوبی است! |
||
|
|
|
| کاربران زیر تشکر از شما برای این پست سودمند از flutterbybaby : | joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
عضو
کاربر جدید
|
پاسخ : شروع کنید! -- تمرین های مورد علاقه من!تمرین های مورد علاقه ام و حمد و پرستش است. من این کار را از طریق ترانه ، رقص و نماز. دوست دارم به آواز آهنگ ها که تعریف کردن از خدا و من نمی توانم کمک کند اما به ریتم موسیقی حرکت می کند.
زمان نماز و آرام ، گاهی اوقات ، نه چندان آرام نماز به من کمک کنید تا آزاد تنش از روز است.![]()
|
|
| کاربران زیر تشکر از شما برای این پست سودمند از kingskid : | joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
عضو جدید
کاربر جدید
|
پاسخ : شروع کنید! -- تمرین های مورد علاقه من!من می خواهم می گویند تماس با بداههنوازی است مطلق های مورد علاقه من عمل. در رقص به من بدهید جایی که من فقط به خودم باشد ، در بدن من و بسیار زیادی در لحظه. من همچنین می توانید با آزمایش راههای مختلف را کشف می شود و بعضی چیزهای شگفت انگیز درباره خودم. من هم تمرین های مختلف ، شکل های گوناگونی از مراقبه های مورد علاقه من این است که فقط به جلب توجه و عنایت به تجربه من درحال حاضر ، و اجازه داد تا همه چیز را داشته باشد.
تحول معنوی تجهیز آخرین ویرایش توسط becomingconscious ؛ 03-08-2009 در 08:50.. |
||
|
|
|
| پس شما نمی توانید به becomingconscious برای این پست سودمند : | joseph1775 (08-30-2009) |
تاپیک های مشابه
|
||||
| موضوع | نویسنده موضوع | تالار گفتگو | پاسخها | آخرین ارسال |
| شروع در اینجا! مقدمه ای بر رویای تفسیر | Jonas1 | به اشتراک گذاری رویایی | 87 | 10-09-2009 09:02 |
| شروع در اینجا! مقدمه ای بر کارل یوهان Calleman ، تولیدی صنعتی مایان فولاد تقویم و 2012 | Jonas1 | تولیدی صنعتی مایان فولاد تقویم و 2012 | 20 | 09-09-2009 04:27 |
| شروع اینجا هستید : راهنمای چیزهای مشترک می خواهید در کار در فروم | Jonas1 | پشتیبانی و پیشنهادات | 7 | 12-11-2008 06:36 |
| شروع اینجا هستید : یگانگی ، یگانگی جنبش ، یگانگی برکت (deeksha) و غیره چیست؟ | Jonas1 | سوالات خاص | 22 | 11-06-2008 07:58 |
| برچسب ها |
| ابزارهای موضوع | |
|
|
|
|