به نظر می رسد شما در انجمن ما ثبت نام نشده است. لطفا برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید...

Global Oneness Community          
ترجمه های خودکار ساخته شده توسط گوگل:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   جامعه جهانی یگانگی > اصلی صفحه اصلی جهانی یگانگی > تمرین های مورد علاقه ام!
بلاگ ها مقالات عکس فیلم کننده موضوعات پرسش و پاسخ لیست اعضاء امروز پست علامت بفرم خوانده شده اتاق گپ

تمرین های مورد علاقه ام! تمرین های مورد علاقه خود را برای معنویت چه می باشد ، رشد فردی ، بهداشت و متعادل کننده یا تنها شدن؟ تقسیم آن با ما! »شروع در اینجا!

اخبار سریع
خوش آمدید به یگانگی جامعه جهانی! جامعه جهانی یگانگی جایی برای به اشتراک گذاری افکار و ایده های در مورد تغییر درونی و بیرونی و تحول است. برای شما پیام ارسال شده نیاز به اینجا ثبت نام کنیدبرخی از پیوندهای مربوط به شروع شود با : صفحه نخست انجمن ها، گروه های اجتماعی، بلاگ ها، مقالات، عکس، فیلم، جستجو ویدیو، تماس با ما، پرسش و پاسخ ، آمار. آیا احساس لذت و واقعا به این جامعه ، استقبال!

توجه : این آگهی را برای اعضای ثبت نام شده است نشان داده نمی شود

برچسب ها
موضوعات : سلامتی درمانی جامع گرا، توسعه درونی، رشد شخصی، رشد روحانی، تمرین معنوی، روشهای عملی و عرفانی، مراسم مذهبی و عرفانی
فیلم : سلامتی درمانی جامع گرا ،توسعه درونی ،رشد شخصی ،رشد روحانی ،تمرین معنوی ،روشهای عملی و عرفانی ،مراسم مذهبی و عرفانی ،

LinkBack ابزارهای موضوع
Old 05-20-2008 ، 06:52  
مدیر
مدیر
Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100
Activity: 3%Activity: 3%Activity: 3%

Jonas1's Avatar

Activity Longevity
4/20 20/20
Today Posts
0/0 sssss6758
مکان : استکهلم
نوشته های بلاگ : 2
تشکر شده 95 بار در 68 پست
Jonas1 is on a distinguished road

شروع کنید! -- تمرین های مورد علاقه من!

آنچه که شما تمرین های مورد علاقه در خصوص معنویت ، داخلی ، رشد و توسعه شخصی و یا تنها برای آمدن به یک متعادل کننده ، حالت هماهنگ از ذهن؟

آیا یوگا ، ان ال ، ریکی ، deeksha ، ayurveda ، دعا و یا.... تنها در طبیعت پیاده روی ، گوش دادن به موسیقی ، نور شمع و یا چه؟

اگر شما یک پیرو اختصاصی از یک مسیر خاص یا تنها با استفاده از صفحه اصلی خود دستور العمل برای شادی ساخته شده -- تقسیم آن با دیگران!

همچنین شیوه با تمرکز بر سلامتی کلی هستند استقبال می کند.

اگر به شما ارائه خدمات حرفه ای ، شما نیز برای به اشتراک گذاشتن آنچه پیشنهادی شما خوش آمد ، اما سهم آن را با قلب شما!

امیدوارم که جامعه جهانی یگانگی ! هر گونه سؤال؟ لطفا با من تماس بگیرید!
Jonas1 está online agora  
پس از 4 کاربر از شما تشکر Jonas1 برای این پست سودمند :
joseph1775 (08-30-2009) ، ان کاتلین (07-06-2008) ، Momometa (04-27-2009) ، Phoenixflame (06-27-2009)
Old 06-27-2008 ، 05:34  
عضو
کاربر جدید
Points: 1,490, Level: 22Points: 1,490, Level: 22Points: 1,490, Level: 22
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Robin's Avatar

Activity Longevity
0/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss101
تشکر شده 38 بار در 27 پست
Robin is on a distinguished road

پاسخ : شروع کنید! -- تمرین های مورد علاقه من!

همه بحث آن خارج از سیستم شما آن را دوست افسون کار می کند. همانطور که شما صحبت می کنند همه منفی در شما فقط ریختن بیرون می آید و این به هیچ شانسی از آن صدمه خود درونی شما وجود دارد. سپس هنگامی که شما آن را تمام کردم از شما پیدا کردن یک دلیل برای خنده آن را فراهم می کند لمس شفا.
Robin está offline  
پس شما نمی توانید به رابین برای این پست سودمند :
joseph1775 (08-30-2009)
Old 07-06-2008 ، 07:43  
عضو
عضو ارشد
Points: 4,932, Level: 47Points: 4,932, Level: 47Points: 4,932, Level: 47
Activity: 25%Activity: 25%Activity: 25%

kathleen ann's Avatar

Activity Longevity
4/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss326
تشکر شده 398 بار در 205 پست
kathleen ann is on a distinguished road

را تجربه کرده ام خیلی چیزها که فقط چند سال اخیر و یا پس از تحقق هستند spiritual.Through گوش دادن به دیگران هم اکنون من آن را تمرین بیشتر seriously.My فقط این است که خودم درست می شود بدون توجه به آنچه دشواری های زندگی من در مواجهه با (من تماس نگرفته است در چند کاملا) من در زندگی به عنوان هدیه نگاه کنید و سعی کنید که همیشه دیدن side.I مثبت را ببینید لذت در طبیعت ، در همه چیز من حتی بار کردن احساس من همیشه خوش شانس نیست worse.I زندگی عاشقانه خود را و خوشبختانه تجربیات زندگی من را ساخته اند من بیشتر compationate نسبت به دیگران و تلخ نیست. باید اذعان کنم که اگرچه من داشته اند از بعضی از لحظه های زودگذر احساسات خوب نیست نسبت به برخی از دعا individuals.I از روح بسیار من برای راحتی به کسانی که رنج می برند. من به نظر می رسد قادر به تفکر کردن در هر زمان و هر کجا به طور کامل و ادغام با هدیه ای از.....( یکی از هر چیزی معنی می دهد به شما خواهد شد.) من هرگز احساس تنهایی ، حتی زمانی که من alone.I چنین احساس عشق نسبت به زندگی ، (که به معنی همه) تنها چیزی که من واقعا مبارزه با ستمگری بعضی از نشان دادن به others.I به طبیعت احساس را در راه محبت ملحق شده است.
kathleen ann está offline  
پس بگو : 4 اعضا تشکر از شما به ان کاتلین برای این پست سودمند :
گلدی (08-11-2009) ، joseph1775 (08-30-2009) ، Momometa (04-27-2009) ، selkie (09-26-2009)
Old 07-06-2008 ، 05:06  
عضو
عضو
Points: 390, Level: 7Points: 390, Level: 7Points: 390, Level: 7

beachcomber23's Avatar

Activity Longevity
0/20 17/20
Today Posts
0/0 sssssss65
تشکر شده 7 بار در 6 پست
beachcomber23 is on a distinguished road

سلام Jonas1! واقعا دوست داشتنی برای دیدن وجود دارد 'sشخصی تماس با وب سایت.
این بیتی است که مانند سری 1960 's' زندانی 'که در این جهان از خودمان..
اما من یک عدد نیست و من یک انسان آزاد.... حتی اگر من No.6.
آیا که شما No.1 سپس چیست؟ haha!
صلح و نور ،
-- B23
beachcomber23 está offline  
پس شما نمی توانید به beachcomber23 برای این پست سودمند :
ان کاتلین (07-19-2008)
Old 07-06-2008 ، 06:01  
عضو
کاربر جدید
Points: 1,912, Level: 27Points: 1,912, Level: 27Points: 1,912, Level: 27

kingskid's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssss127
تشکر شده 41 بار در 32 پست
kingskid is on a distinguished road

Post پاسخ : شروع کنید! -- تمرین های مورد علاقه من!

تمرین های مورد علاقه ام نماز و ژورنالینگ است. مجله من نماز من -- هر دو نماز من به خدا و جواب احساس می کنم او به من می دهد. برخی از روزها بحث من و او گوش فرا. برخی از روزها احساس می کنم leadings معنوی قطعی در جهت خاص. همه چیز پایین نوشته شده است. گاهی اوقات در طول زمان دشوار است زمانی که ممکن است به خصوص دشوار است دعا کمک می کند تا آن را به عقب برویم و خواندن برخی از پاسخ های او از قبل داده شده.
کاربران زیر تشکر از شما برای این پست سودمند از kingskid :
joseph1775 (08-30-2009)
Old 07-21-2008 ، 10:09  
عضو
کاربر جدید
Points: 184, Level: 3Points: 184, Level: 3Points: 184, Level: 3

thalia_m's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss30
تشکر شده 5 بار در 4 پست
thalia_m is on a distinguished road

من شده است بخشی از یک چند مذاهب مختلف و یکی که من آن را در بر داشت صلح با ویکا است. این احساس به من چپ متعادل و غیر تأکید کرد. من خواندن کتاب Thich Nat هان و یک کتاب ، "صلح در هر مرحله" چیزی بود که واقعا من متوجه ساخته بود که از آرامش که مذهب به طور کلی نظر من بود نیست ، بلکه صلح از راه از زندگی .

شاید دین سازمان یافته است بیش از حد در مورد آنچه باید برای جامعه مذهبی متمرکز انجام می شود / جماعت و من در تمام آن لحظه بود ، اما من آن را فقط به نظر می رسید که به جای سازماندهی کمیته های داخلی کلیسا ، که در حال تلف بود که اعضای از جماعت می تواند متحرک باشد که در جامعه و ساخت و ساز از آنجا در وجود خود و آمدن به کلیسا در باره آنچه که به خارج پیدا شده است و چگونه می تواند به ما گزارش دهید.

من در یک مجله نوشتن ، تفکر فعال به عنوان پاسخ من به صلح را برای من برای روز بعد. من هم داوطلب در هر چیزی که احساس می کنم که من می توانم از خدمات وارد می شود

thalia_m
thalia_m está offline  
تعداد 2 کاربر از بگو با تشکر به خاطر این پست مفید thalia_m :
گلدی (08-11-2009) ، joseph1775 (08-30-2009)
Old 07-22-2008 ، 02:02  
عضو
کاربر جدید
Points: 140, Level: 2Points: 140, Level: 2Points: 140, Level: 2

flutterbybaby's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss25
تشکر شده 6 بار در 4 پست
flutterbybaby is on a distinguished road

من تمایل به یک شخص نسبتا خصوصی است و به چیزی است که واقعا در ذهن من ، من عقب نشینی حتی بیشتر به خودم.
من یوگا تمرین و دوست دارم به تفکر. من در جاده خیلی شلوغ زندگی می کنند ، پس من به خانه پدر و مادر من برود و امکان استفاده از حیاط خلوت بزرگ خود را که بسیار خصوصی. من نمی توانم بنشینم خارج وجود دارد برای ساعت و تنها تفکر کردن و منبسط کنید.
هنگامی که من باید با مشکلات من با دوستان صحبت کردن با صدای بلند ، من به طور معمول به سگ من صحبت کنید. او شنونده خوبی است!
flutterbybaby está offline  
کاربران زیر تشکر از شما برای این پست سودمند از flutterbybaby :
joseph1775 (08-30-2009)
Old 07-22-2008 ، 12:33  
عضو
کاربر جدید
Points: 1,912, Level: 27Points: 1,912, Level: 27Points: 1,912, Level: 27

kingskid's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssss127
تشکر شده 41 بار در 32 پست
kingskid is on a distinguished road

تمرین های مورد علاقه ام و حمد و پرستش است. من این کار را از طریق ترانه ، رقص و نماز. دوست دارم به آواز آهنگ ها که تعریف کردن از خدا و من نمی توانم کمک کند اما به ریتم موسیقی حرکت می کند. زمان نماز و آرام ، گاهی اوقات ، نه چندان آرام نماز به من کمک کنید تا آزاد تنش از روز است.
کاربران زیر تشکر از شما برای این پست سودمند از kingskid :
joseph1775 (08-30-2009)
Old 03-08-2009 ، 08:47  
عضو جدید
کاربر جدید
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

becomingconscious's Avatar

Activity Longevity
0/20 8/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
سپاس ها : 0
1 بار در 1 پست
becomingconscious is on a distinguished road

من می خواهم می گویند تماس با بداههنوازی است مطلق های مورد علاقه من عمل. در رقص به من بدهید جایی که من فقط به خودم باشد ، در بدن من و بسیار زیادی در لحظه. من همچنین می توانید با آزمایش راههای مختلف را کشف می شود و بعضی چیزهای شگفت انگیز درباره خودم. من هم تمرین های مختلف ، شکل های گوناگونی از مراقبه های مورد علاقه من این است که فقط به جلب توجه و عنایت به تجربه من درحال حاضر ، و اجازه داد تا همه چیز را داشته باشد.

تحول معنوی تجهیز

آخرین ویرایش توسط becomingconscious ؛ 03-08-2009 در 08:50..
becomingconscious está offline  
پس شما نمی توانید به becomingconscious برای این پست سودمند :
joseph1775 (08-30-2009)

تاپیک های مشابه
موضوع نویسنده موضوع تالار گفتگو پاسخها آخرین ارسال
شروع در اینجا! مقدمه ای بر رویای تفسیر Jonas1 به اشتراک گذاری رویایی 87 10-09-2009 09:02
شروع در اینجا! مقدمه ای بر کارل یوهان Calleman ، تولیدی صنعتی مایان فولاد تقویم و 2012 Jonas1 تولیدی صنعتی مایان فولاد تقویم و 2012 20 09-09-2009 04:27
شروع اینجا هستید : راهنمای چیزهای مشترک می خواهید در کار در فروم Jonas1 پشتیبانی و پیشنهادات 7 12-11-2008 06:36
شروع اینجا هستید : یگانگی ، یگانگی جنبش ، یگانگی برکت (deeksha) و غیره چیست؟ Jonas1 سوالات خاص 22 11-06-2008 07:58

برچسب ها
سلامتی درمانی جامع گرا، توسعه درونی، رشد شخصی، رشد روحانی، تمرین معنوی، روشهای عملی و عرفانی، مراسم مذهبی و عرفانی
سلامتی درمانی جامع گرا ،توسعه درونی ،رشد شخصی ،رشد روحانی ،تمرین معنوی ،روشهای عملی و عرفانی ،مراسم مذهبی و عرفانی ،

ابزارهای موضوع

قوانین ارسال
شما ممکن است ارسال موضوع جدید
شما ممکن است پست پاسخ ها
شما ممکن است ارسال فایل پیوست
شما ممکن است ویرایش پست های خود را

کد فعال است در
شکلک ها هستند در
[IMG] فعال است در
کد اچ است خاموش
Trackbacks هستند در
Pingbacks هستند در
Refbacks هستند در

یافتن همه پست های. زمان در حال حاضر است 02:45.

با تشکر از - er ان لذت ببرید ترجمه های درخواست شده اتوماتیک
شده توسط انجمن ® نسخه 3.8.1
کپی رایت © 2000 -- 2009 ، Jelsoft بنگاههای Ltd.
موتورهای جستجو بهینه سازی شده توسط میباشد 3.1.0
آگهی توسط مدیریت RedTyger
با یادآوری غیر فعال Mished.co.uk
Google