|
|
|
|||||||
| Registreeru | GO | Blogid | Artiklid | Fotod | Videod | Goodies | KKK | Liikmete nimekiri | Tänased postitused | Otsima | Chat Room |
| Minu lemmik tegevus! Milline on teie lemmik tava vaimsuse, isiklik areng, tervis või lihtsalt muutub tasakaalus? Jaga seda meiega! »Alusta siit! |
| Kiire Uudised |
| Welcome to Global ühtsus ühenduse!
Ülemaailmne ühtsus ühenduse koha jagamise mõtteid ja ideid sisemine ja välimine muutus ja ümberkujundamine. Postitamiseks pead registreeru kasutajaks. Mõned lingid alustada:
Foorumi avaleht,
Sotsiaalsete rühmade,
Blogid,
Artiklid,
Fotod,
Videod,
Video Search,
Kontakt,
KKK ,
Statistika.
Lõbus ja tundub väga tervitatav, et ühenduse!
|
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Iimi |
|
|
#Rating: (Permalink) | ||
|
Admin
Admin
|
Alusta siit! - Minu lemmik tegevus!Mis on teie lemmik tavade vaimsuse, sisemine / isikliku arengu või lihtsalt sattuda tasakaalustatud, harmoonilise vaimse seisundi?
Kas see jooga, NLP, reiki, deeksha, Ayurveda, palve või .... Lihtsalt jalutada looduses, kuulata muusikat, kynttilä või mis? Kas olete pühendunud järgija teatud tee või on vaid kasutades oma kodus valmistatud retsept õnne - seda teistega jagada! Ka tavad keskenduvad tervikliku tervis on teretulnud. Kui teil on professionaalne, kes pakuvad teenuseid, olete ka teretulnud jagama, mida pakute, kuid jaga seda südamega! |
||
|
|
|
| Pärast 4 Users Say Thank You to Jonas1 For This Useful Post: | joseph1775 (08-30-2009), Kathleen Ann (07-06-2008), Momometa (04-27-2009), Phoenixflame (06-27-2009) |
|
|
#2 (Permalink) | ||
|
Liige
Junior Member
|
Re: Alusta siit! - Minu lemmik tegevus!Rääkige kõik välja oma süsteem toimib nagu võlu. Mis te räägite kõik negatiivsus on just tegemist kallates välja ja nii pole mingit võimalust seda kahjustamata oma sisemise ise. Siis kui olete got it all out of leida põhjust naerda annab see tervendav puudutus.
|
||
|
|
|
| Pärast User Says Thank You to Robin For This Useful Post: | joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
#5 (Permalink) | ||
|
Liige
Vanem liige
|
Re: Alusta siit! - Minu lemmik tegevus!Olen kogenud palju asju, mis alles viimastel aastatel või seda mõistnud on spiritual.Through kuulata teiste Nüüd võtke see rohkem seriously.My ainult tava on tõsi, et ise ükskõik mis raskused elus ees mind. (Ma olen puudutanud kohta väga vähe) ma vaatan elu nagu kingitus ja proovige alati näha positiivset side.I vt rõõmu laadi, kõike ma isegi ette korda olen alati tunne õnne selle ei worse.I armastan elu ja õnneks mu elu kogemusi on teinud mulle rohkem compationate teiste suhtes ja mitte mõru. Ma pean ütlema, kuigi mul on olnud põgus hetked mõned mitte kena tundeid suunas teatud individuals.I palvetada minu väga hinge jaoks mugav neile, kes kannatavad. Mulle tundub, et oleks võimalik mediteerida igal pool igal ajal ja täielikult ühineda kingitus ONE .....( iganes see tähendab teile.) Ma pole kunagi end üksildasena, isegi kui ma olen alone.I tunne nagu armastus elu (mis tähendab kõiki) ainus asi mida ma võitluses on julmuse mõned näidata others.I tunne liitunud loodust armastav viisil.
![]() |
||
|
|
|
| Pärast 4 Users Say Thank You to Kathleen Ann For This Useful Post: |
|
|
#Rating: (Permalink) | ||
|
Liige
Liige
|
Re: Alusta siit! - Minu lemmik tegevus!Tere Jonas1! Tõesti tore näha seal isikliku puudutusega veebilehele.
See on veidi nagu, et 1960-seeria "Prisoner" on siin maailmas on meie .. Aga ma ei ole number, ja olen vaba mees .... kuigi ma No.6. Kas see teeb teid No.1 siis? haha! Rahu & Light, - B23 |
||
|
|
|
| Pärast User Says Thank You to beachcomber23 For This Useful Post: | Kathleen Ann (07-19-2008) |
|
|
#Threads in Forum (Permalink) | ||
|
Liige
Junior Member
|
|
||
|
|
|
| Pärast User Says Thank You to kingskid For This Useful Post: | joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
#6 (Permalink) | ||
|
Liige
Junior Member
|
Re: Alusta siit! - Minu lemmik tegevus!Ma olen osa paari eri religioonide ja üks, et olen leidnud rahu on Wicca. Ta on jätnud mulle tunde tasakaalustatud ja mitte rõhutada. Olen läbi lugenud Thich Nat Hahn raamatud ja üks raamat "Rahu igas etapis" oli see, mida tegelikult pani mind mõistma, et ta ei olnud rahu usu, et ma üldiselt otsin, kuid rahu eluviisi .
Võib-olla organiseeritud religioon on liiga keskendunud mida tuleb teha, et religioosse kogukonna / koguduse ja olin haaratud kõik, kuid mulle lihtsalt tundus, et selle asemel, et korraldada sisemine kirik komisjonide, sel ajal oli raiskamist, kui kohal koguduse võiks liiguvad läbi ühenduse ja hoone seal on enda ja sealt tagasi kirik aru, mida nad on leidnud tähelepanu ja kuidas saaksime aidata. Ma kirjutada ajakirja, mediteeri minu aktiivne reageerimine rahu mind päeval. Olen ka vabatahtlikuna midagi, arvan, et saab teenuse sisse thalia_m |
||
|
|
|
| Pärast 2 Users Say Thank You to thalia_m For This Useful Post: | Goldie (08-11-2009), joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
#7 (Permalink) | ||
|
Liige
Junior Member
|
Re: Alusta siit! - Minu lemmik tegevus!I kipuvad olema üsna eraisik ja kui midagi on tõepoolest minu arvates, ma taanduda isegi veelgi enam ise.
I praktika jooga ja ma armastan mõtiskleda. Ma elan üsna hõivatud tee, nii et ma lähen minu vanem maja ning ära oma suuri tagahoovis mis on väga privaatne. Võin istuda seal mitu tundi ja lihtsalt mediteerida ja lõõgastuda. Kui mul on vaja rääkida oma probleemidest valjusti, ma tavaliselt rääkida minu koer. Ta on hea kuulaja! |
||
|
|
|
| Pärast User Says Thank You to flutterbybaby For This Useful Post: | joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
#8 (Permalink) | ||
|
Liige
Junior Member
|
Re: Alusta siit! - Minu lemmik tegevus!Minu lemmik tegevus on kiitust ja kummardada. Teen seda läbi laulu, tantsu ja palve. Mulle meeldib laulda laule, mis ülista Jumalat ja ma ei saa aidata, kuid liikuda rütmidega muusikat.
Ajal vaikses palves ja mõnikord mitte nii vaikne palve mind aidata vabastada pingeid päeva.![]()
|
|
| Pärast User Says Thank You to kingskid For This Useful Post: | joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
#9 (Permalink) | ||
|
Uus liige
Junior Member
|
Re: Alusta siit! - Minu lemmik tegevus!Ma ütleksin, Kontakt Improvisatsioon on minu absoluutne lemmik tegevus. Tantsu on mul koht, kus ma lihtsalt mina, minu keha ja väga palju hetkel. Ma võin ka proovida erinevaid võimalusi on ja on avastanud mõned hämmastavad asjad minust. Olen ka praktikas paljude erinevate meditatsioon mu lemmik, mis on lihtsalt tuua armastav tähelepanu minu kogemuste ja lubada kõik olema.
Spiritual Transformation hõlbustamine Last edited by becomingconscious; 03-08-2009 at 08:50http://www.experiencefestival.com/forum/vbtube_show.php?do\u003dtube&tubeid\u003d4301&t\u003d5422 |
||
|
|
|
| Pärast User Says Thank You to becomingconscious For This Useful Post: | joseph1775 (08-30-2009) |
![]() |
Sarnased Threads
|
||||
| / | Viimane postitus | Foorum | Vaatamisi | Vastused |
| Alusta siit! Sissejuhatus Dream tõlgendamine | Jonas1 | Dream jagamine | 82 | 09-16-2009 06:21 |
| Alusta siit! Sissejuhatus Carl Johan Calleman, maiade kalender 2012 | Jonas1 | Maiade kalender 2012 | 20 | 09-09-2009 04:27 |
| Alusta siit: juhend Üldine asjad, mida sa tahad foorumis | Jonas1 | 06:20 | 7 | 12-11-2008 06:36 |
| Alusta siit: Mis on ühtsus, ühtsus Liikumise ühtsus õnnistus (deeksha) jne? | Jonas1 | Konkreetsed küsimused | 22 | 11-06-2008 07:58 |
|
|