Φαίνεται δεν έχετε ακόμα εγγραφεί με την κοινότητα μας. Για να εγγραφείτε κάντε κλικ εδώ ...

Global Oneness Community          
Google :Bahai
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Oneness Κοινότητα > Για όλα όσα σχετίζονται με Ενότητα. > Ποιο είναι το αγαπημένο σας πρακτική για την πνευματικότητα, την προσωπική ανάπτυξη, την υγεία ή απλά να γίνει ισόρροπη; Μοιραστείτε το μαζ
Blogs Άρθρα Φωτογραφίες Βίντεο Έξτρα Συχνές ερωτήσεις Μελών Σημερινά μηνύματα Mark Forums Read Chat Room

Ποιο είναι το αγαπημένο σας πρακτική για την πνευματικότητα, την προσωπική ανάπτυξη, την υγεία ή απλά να γίνει ισόρροπη; Μοιραστείτε το μαζ »Ξεκινήστε από εδώ! Τα χρώματα που φοράτε

Σύντομα Νέα
Welcome to the Global Oneness Community! Global Oneness Κοινότητα είναι μέρος για ανταλλαγή σκέψεων και ιδεών για την εσωτερική και εξωτερική αλλαγή και μετασχηματισμό. Για να σας θέση πρέπει να εγγραφείτε εδώ. Ορισμένες συνδέσεις για να ξεκινήσει με: Αρχική Σελίδα Φόρουμ, Κοινωνικών Ομάδων, Blogs, Άρθρα, Φωτογραφίες, Βίντεο, Video Search, Επικοινωνήστε μαζί μας, Συχνές ερωτήσεις , Στατιστικά στοιχεία. Καλή διασκέδαση και αισθάνομαι πραγματικά εξέφρασε την ικανοποίησή του για το κοινωνικό σύνολο!

»Προτεινόμενα άρθρα

Ετικέτες
Threads: Ολιστική Υγεία, Inner Ανάπτυξης, Προσωπική Ανάπτυξη, Πνευματική ανάπτυξη, Πνευματική Πρακτική, Πνευματική Πρακτικές, Πνευματική Rituals
Βίντεο: Ολιστική Υγεία ,Inner Ανάπτυξης ,Προσωπική Ανάπτυξη ,Πνευματική ανάπτυξη ,Πνευματική Πρακτική ,Πνευματική Πρακτικές ,Πνευματική Rituals ,

LinkBack Thread Tools
Old 05-20-2008, 06:52 πμ  
Φόρουμ
Φόρουμ
Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

Jonas1's Avatar

Activity Longevity
5/20 20/20
Today Posts
0/0 sssss6758
Συνολικά μηνύματα: 3
Ευχαρίστησε 94 φορές σε 67 μηνύματα
Jonas1 is on a distinguished road

Ξεκινήστε εδώ! - Πρακτική αγαπημένο μου!

Ποιο είναι το αγαπημένο σας πρακτική όσον αφορά την πνευματικότητα, εσωτερική / προσωπική ανάπτυξη ή απλά να έρθουν σε μια ισορροπημένη και αρμονική κατάσταση του νου;

Είναι γιόγκα, ΕΠΛ, ρέικι, Deeksha, Ayurveda, προσευχή ή .... Μόνο με τα πόδια στη φύση, να ακούσετε μουσική, φως ένα κερί ή τι;

Είτε είστε αφιερωμένο οπαδός μιας συγκεκριμένης διαδρομής ή χρησιμοποιούν μόνο το δικό σας σπίτι που συνταγή για την ευτυχία - το μοιραστείτε με άλλους!

Επίσης πρακτικές με έμφαση στην ολιστική υγεία είναι ευπρόσδεκτα.

Εάν είστε επαγγελματίας υπηρεσίες που προσφέρουν, θα είναι επίσης ευπρόσδεκτες να μοιραστούμε ό, τι προσφέρετε, αλλά το μερίδιο αυτό με την καρδιά σας!

Ελπίζω να σας αρέσει Global Oneness Κοινότητας ! Όλες οι ερωτήσεις; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου!
Jonas1 está offline  
Οι παρακάτω 4 χρήστες λένε ευχαριστώ για Jonas1 για αυτό το χρήσιμο Post:
joseph1775 (08-30-2009), Kathleen ann (07-06-2008), Momometa (04-27-2009), Phoenixflame (06-27-2009)
Old 06-27-2008, 05:34 PM  
Τα
Junior Member
Points: 1,490, Level: 22Points: 1,490, Level: 22Points: 1,490, Level: 22
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Robin's Avatar

Activity Longevity
0/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss101
Ευχαρίστησε 37 φορές σε 27 Δημοσιεύσεις
Robin is on a distinguished road

Re: Ξεκινήστε εδώ! - Πρακτική αγαπημένο μου!

Συζητήστε τα πάντα από το σύστημά σας λειτουργεί όπως μια γοητεία. Όπως όλοι μιλούν την αρνητικότητα σε μόλις έρχεται να ξεχειλίζει και έτσι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να βλάψουν τον βαθύτερο εαυτό σας. Στη συνέχεια, αφού έχετε το πήρα όλα από σας να βρείτε έναν λόγο για να γελάσει παρέχει το άγγιγμα επούλωση.
Robin está offline  
07-06-2008, 07:43 πμ
joseph1775 (08-30-2009)
Old Re: Ξεκινήστε εδώ! - Πρακτική αγαπημένο μου!  
Τα
Ανώτερος κράτη
Points: 4,807, Level: 47Points: 4,807, Level: 47Points: 4,807, Level: 47
Activity: 13%Activity: 13%Activity: 13%

kathleen ann's Avatar

Activity Longevity
3/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss322
Γεια σου όμορφη τους φίλους μου, όλα ........
Ευχαριστήθηκε 383 Φορές σε 197 Posts
kathleen ann is on a distinguished road

Οι παρακάτω 3 χρήστες λένε ευχαριστώ για Kathleen ann για αυτό το χρήσιμο Post:
kathleen ann está offline  
Οι παρακάτω 4 χρήστες λένε ευχαριστώ για Kathleen ann για αυτό το χρήσιμο Post:
(08-11-2009), (08-30-2009), joseph1775 (08-30-2009), Momometa (04-27-2009), selkie (09-26-2009)
Τα
Τα
Points: 390, Level: 7Points: 390, Level: 7Points: 390, Level: 7

beachcomber23's Avatar

Activity Longevity
0/20 17/20
Today Posts
0/0 sssssss65
Ευχαρίστησε 7 φορές σε 6 Posts
beachcomber23 is on a distinguished road

Είναι λίγο σαν τη σειρά του 1960 «The Prisoner" να είναι σε αυτόν τον κόσμο μας ..
Αλλά δεν είμαι έναν αριθμό, και είμαι ένας ελεύθερος άνθρωπος .... αν και είμαι No.6.
Μήπως αυτό σας κάνει να No.1 τότε; haha!
Ειρήνης & Light,
- B23
Ο παρακάτω Χρήστης λέει ευχαριστώ στον beachcomber23 για αυτό το χρήσιμο Post:
beachcomber23 está offline  
(07-19-2008)
Kathleen ann 07-06-2008, 06:01 PM
Τα
Junior Member
Points: 1,912, Level: 27Points: 1,912, Level: 27Points: 1,912, Level: 27

kingskid's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssss127
Ευχαριστήθηκε 41 Φορές σε 32 Posts
kingskid is on a distinguished road

Post Re: Ξεκινήστε εδώ! - Πρακτική αγαπημένο μου!

07-21-2008, 10:09 PM
Ο παρακάτω Χρήστης λέει ευχαριστώ στον kingskid για αυτό το χρήσιμο Post:
joseph1775 (08-30-2009)
Old Ευχαριστήθηκε 5 Φορές σε 4 Posts  
Τα
Junior Member
Points: 184, Level: 3Points: 184, Level: 3Points: 184, Level: 3

thalia_m's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss30
thalia_m is on a distinguished road

Ίσως οργανωμένη θρησκεία επικεντρώνεται υπερβολικά για το τι πρέπει να γίνει για τη θρησκευτική κοινότητα / εκκλησίασμα και ήμουν εμπλακεί σε όλα αυτά, αλλά μου φάνηκε ακριβώς ότι, αντί για την οργάνωση των εσωτερικών επιτροπών εκκλησία, εκείνη την εποχή ήταν σπατάλη, όταν τα μέλη από την κοινότητα μπορούν να διακινούνται στην Κοινότητα και την οικοδόμηση από εκεί με δική εκεί και επιστρέφουν στην εκκλησία για την έκθεση σχετικά με αυτό που είχε ανακαλύψει και το πώς θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε.

Εγώ γράφω σε ένα περιοδικό, σκέπτομαι ως δραστική απάντηση μου στην ειρήνη για μένα για την ημέρα. Πιστεύω επίσης εθελοντής σε κάτι που θεωρώ ότι μπορώ να της υπηρεσίας in.

thalia_m

Μετά τις 2 χρήστες λένε ευχαριστώ για thalia_m για αυτό το χρήσιμο Post:
thalia_m está offline  
Goldie
(08-11-2009), (08-30-2009), joseph1775 (08-30-2009)
Old Περιοχή: South Carolina  
Τα
Junior Member
Points: 140, Level: 2Points: 140, Level: 2Points: 140, Level: 2

flutterbybaby's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss25
Ευχαριστήθηκε 6 φορές σε 4 Posts
flutterbybaby is on a distinguished road

Η γιόγκα πρακτική και μου αρέσει να συλλογίζομαι. Ζω σε ένα αρκετά πολυσύχναστο δρόμο, γι 'αυτό θα πάμε στο σπίτι των γονιών μου και να επωφεληθούν της μεγάλης αυλή τους, η οποία είναι πολύ ιδιωτικά. Μπορώ να κάθομαι έξω εκεί για ώρες και μόλις διαλογιστείτε και να χαλαρώσετε.
Όταν πρέπει να μιλήσω προβλήματα μου δυνατά, θα ήθελα να μιλήσω κανονικά το σκυλί μου. Είναι μια μεγάλη ακροατής!
Ο παρακάτω Χρήστης λέει ευχαριστώ στον flutterbybaby για αυτό το χρήσιμο Post:
flutterbybaby está offline  
07-22-2008, 12:33 μ.μ.
joseph1775 (08-30-2009)
Τα
Junior Member
Points: 1,912, Level: 27Points: 1,912, Level: 27Points: 1,912, Level: 27

kingskid's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssss127
Ευχαριστήθηκε 41 Φορές σε 32 Posts
kingskid is on a distinguished road

03-08-2009, 08:47 PM Re: Ξεκινήστε εδώ! - Πρακτική αγαπημένο μου!
Ο παρακάτω Χρήστης λέει ευχαριστώ στον kingskid για αυτό το χρήσιμο Post:
joseph1775 (08-30-2009)
Old Είχα πει Contact Improvisation είναι απόλυτο φαβορί για την πρακτική μου. Στο χορό έχω ένα μέρος όπου θα είναι ακριβώς ο ίδιος, στο σώμα μου και σε μεγά  
Τα νέα κράτη
Junior Member
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

becomingconscious's Avatar

Activity Longevity
0/20 7/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
becomingconscious is on a distinguished road

Τελευταία επεξεργασία από το becomingconscious? 03-08-2009 σε

Ο παρακάτω Χρήστης λέει ευχαριστώ στον becomingconscious για αυτό το χρήσιμο Post:

Πνευματική Πρακτική 08:50 PM..
becomingconscious está offline  
Πνευματική Πρακτικές
joseph1775 (08-30-2009)

Παρόμοια νήματα
Νήμα Εκκινητής Φόρουμ Απαντήσεις Threads
Ξεκινήστε από εδώ! Εισαγωγή στη Διερμηνεία Dream Jonas1 Τι έκανες το όνειρο χτες το βράδυ; Μοιραστείτε τα όνειρά σας και να συζητήσετε τις έννοιές τους με άλλους. 82 09-16-2009 06:21 PM
Ξεκινήστε από εδώ! Εισαγωγή στην Carl Johan Calleman, Mayan Calendar & 2012 Jonas1 Συζητήστε και να μοιράζονται τα πάντα σχετικά με το ημερολόγιο των Μάγιας και ποια είναι η σημασία 2012, μπορεί να έχει. 20 09-09-2009 04.27π.μ.
Ξεκινήστε εδώ: Οδηγός για κοινά πράγματα που θέλετε να κάνετε σχετικά με το φόρουμ Jonas1 Ρωτήστε για τίποτα σχετικά με το χώρο και πώς να κινείται. ή έρχονται με τις προτάσεις για το πώς μπορεί να βελτιωθεί. 19 12-11-2008 06.36π.μ.
Ξεκινήστε εδώ: Τι είναι Oneness, Oneness Κίνημα, Oneness Blessing (Deeksha) κλπ? Jonas1 Οποιοδήποτε είδος των θεμάτων που σχετίζονται με τη ζωή σας, την προσωπική ανάπτυξη ή την κατάσταση που θέλετε εξειδικευμένη βοήθεια για τ 22 11-06-2008 07:58 PM

Ετικέτες
Ολιστική Υγεία, Inner Ανάπτυξης, Προσωπική Ανάπτυξη, Πνευματική ανάπτυξη, Πνευματική Πρακτική, Πνευματική Πρακτικές, Πνευματική Rituals
Ολιστική Υγεία ,Inner Ανάπτυξης ,Προσωπική Ανάπτυξη ,Πνευματική ανάπτυξη ,Πνευματική Πρακτική ,Πνευματική Πρακτικές ,Πνευματική Rituals ,

Thread Tools

Απόσπαση Κανονισμού
Εσύ δεν μπορεί να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Εσύ δεν μπορεί να post απαντήσεις
Εσύ δεν μπορεί να συνημμένα post
Εσύ δεν μπορεί να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

BB code είναι Σε λειτουργία
Smilies είναι Σε λειτουργία
[IMG] κωδικός Σε λειτουργία
HTML κώδικας είναι Εκτός χρήσης
Trackbacks είναι Σε λειτουργία
Pingbacks είναι Σε λειτουργία