|
|
|
|||||||
| Blogs | Άρθρα | Φωτογραφίες | Βίντεο | Έξτρα | Συχνές ερωτήσεις | Μελών | Σημερινά μηνύματα | Mark Forums Read | Chat Room |
| Ποιο είναι το αγαπημένο σας πρακτική για την πνευματικότητα, την προσωπική ανάπτυξη, την υγεία ή απλά να γίνει ισόρροπη; Μοιραστείτε το μαζ »Ξεκινήστε από εδώ! Τα χρώματα που φοράτε |
| Σύντομα Νέα |
| Welcome to the Global Oneness Community!
Global Oneness Κοινότητα είναι μέρος για ανταλλαγή σκέψεων και ιδεών για την εσωτερική και εξωτερική αλλαγή και μετασχηματισμό. Για να σας θέση πρέπει να εγγραφείτε εδώ. Ορισμένες συνδέσεις για να ξεκινήσει με:
Αρχική Σελίδα Φόρουμ,
Κοινωνικών Ομάδων,
Blogs,
Άρθρα,
Φωτογραφίες,
Βίντεο,
Video Search,
Επικοινωνήστε μαζί μας,
Συχνές ερωτήσεις ,
Στατιστικά στοιχεία.
Καλή διασκέδαση και αισθάνομαι πραγματικά εξέφρασε την ικανοποίησή του για το κοινωνικό σύνολο!
|
|
|
LinkBack | Thread Tools |
|
|
|||
|
Φόρουμ
Φόρουμ
|
Ξεκινήστε εδώ! - Πρακτική αγαπημένο μου!Ποιο είναι το αγαπημένο σας πρακτική όσον αφορά την πνευματικότητα, εσωτερική / προσωπική ανάπτυξη ή απλά να έρθουν σε μια ισορροπημένη και αρμονική κατάσταση του νου;
Είναι γιόγκα, ΕΠΛ, ρέικι, Deeksha, Ayurveda, προσευχή ή .... Μόνο με τα πόδια στη φύση, να ακούσετε μουσική, φως ένα κερί ή τι; Είτε είστε αφιερωμένο οπαδός μιας συγκεκριμένης διαδρομής ή χρησιμοποιούν μόνο το δικό σας σπίτι που συνταγή για την ευτυχία - το μοιραστείτε με άλλους! Επίσης πρακτικές με έμφαση στην ολιστική υγεία είναι ευπρόσδεκτα. Εάν είστε επαγγελματίας υπηρεσίες που προσφέρουν, θα είναι επίσης ευπρόσδεκτες να μοιραστούμε ό, τι προσφέρετε, αλλά το μερίδιο αυτό με την καρδιά σας!
|
|
|
| Οι παρακάτω 4 χρήστες λένε ευχαριστώ για Jonas1 για αυτό το χρήσιμο Post: | joseph1775 (08-30-2009), Kathleen ann (07-06-2008), Momometa (04-27-2009), Phoenixflame (06-27-2009) |
| 07-06-2008, 07:43 πμ | joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
Τα
Ανώτερος κράτη
|
Re: Ξεκινήστε εδώ! - Πρακτική αγαπημένο μου!Οι παρακάτω 3 χρήστες λένε ευχαριστώ για Kathleen ann για αυτό το χρήσιμο Post:
![]() |
||
|
|
|
| Οι παρακάτω 4 χρήστες λένε ευχαριστώ για Kathleen ann για αυτό το χρήσιμο Post: |
|
|
|||
|
Τα
Τα
|
Re: Ξεκινήστε εδώ! - Πρακτική αγαπημένο μου!Είναι λίγο σαν τη σειρά του 1960 «The Prisoner" να είναι σε αυτόν τον κόσμο μας ..
Αλλά δεν είμαι έναν αριθμό, και είμαι ένας ελεύθερος άνθρωπος .... αν και είμαι No.6. Μήπως αυτό σας κάνει να No.1 τότε; haha! Ειρήνης & Light, - B23 Ο παρακάτω Χρήστης λέει ευχαριστώ στον beachcomber23 για αυτό το χρήσιμο Post: |
||
|
|
|
| (07-19-2008) | Kathleen ann 07-06-2008, 06:01 PM |
|
|
|||
|
Τα
Junior Member
|
|
||
|
|
|
| Ο παρακάτω Χρήστης λέει ευχαριστώ στον kingskid για αυτό το χρήσιμο Post: | joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
Τα
Junior Member
|
Re: Ξεκινήστε εδώ! - Πρακτική αγαπημένο μου!Ίσως οργανωμένη θρησκεία επικεντρώνεται υπερβολικά για το τι πρέπει να γίνει για τη θρησκευτική κοινότητα / εκκλησίασμα και ήμουν εμπλακεί σε όλα αυτά, αλλά μου φάνηκε ακριβώς ότι, αντί για την οργάνωση των εσωτερικών επιτροπών εκκλησία, εκείνη την εποχή ήταν σπατάλη, όταν τα μέλη από την κοινότητα μπορούν να διακινούνται στην Κοινότητα και την οικοδόμηση από εκεί με δική εκεί και επιστρέφουν στην εκκλησία για την έκθεση σχετικά με αυτό που είχε ανακαλύψει και το πώς θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε.
Εγώ γράφω σε ένα περιοδικό, σκέπτομαι ως δραστική απάντηση μου στην ειρήνη για μένα για την ημέρα. Πιστεύω επίσης εθελοντής σε κάτι που θεωρώ ότι μπορώ να της υπηρεσίας in. thalia_m Μετά τις 2 χρήστες λένε ευχαριστώ για thalia_m για αυτό το χρήσιμο Post: |
||
|
|
|
| Goldie | (08-11-2009), (08-30-2009), joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
Τα
Junior Member
|
Re: Ξεκινήστε εδώ! - Πρακτική αγαπημένο μου!Η γιόγκα πρακτική και μου αρέσει να συλλογίζομαι. Ζω σε ένα αρκετά πολυσύχναστο δρόμο, γι 'αυτό θα πάμε στο σπίτι των γονιών μου και να επωφεληθούν της μεγάλης αυλή τους, η οποία είναι πολύ ιδιωτικά. Μπορώ να κάθομαι έξω εκεί για ώρες και μόλις διαλογιστείτε και να χαλαρώσετε.
Όταν πρέπει να μιλήσω προβλήματα μου δυνατά, θα ήθελα να μιλήσω κανονικά το σκυλί μου. Είναι μια μεγάλη ακροατής! Ο παρακάτω Χρήστης λέει ευχαριστώ στον flutterbybaby για αυτό το χρήσιμο Post: |
||
|
|
|
| 07-22-2008, 12:33 μ.μ. | joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
Τα
Junior Member
|
Re: Ξεκινήστε εδώ! - Πρακτική αγαπημένο μου!03-08-2009, 08:47 PM
Re: Ξεκινήστε εδώ! - Πρακτική αγαπημένο μου!![]()
|
|
| Ο παρακάτω Χρήστης λέει ευχαριστώ στον kingskid για αυτό το χρήσιμο Post: | joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
Τα νέα κράτη
Junior Member
|
Re: Ξεκινήστε εδώ! - Πρακτική αγαπημένο μου!Τελευταία επεξεργασία από το becomingconscious? 03-08-2009 σε
Ο παρακάτω Χρήστης λέει ευχαριστώ στον becomingconscious για αυτό το χρήσιμο Post: Πνευματική Πρακτική 08:50 PM.. |
||
|
|
|
| Πνευματική Πρακτικές | joseph1775 (08-30-2009) |
Παρόμοια νήματα
|
||||
| Νήμα | Εκκινητής | Φόρουμ | Απαντήσεις | Threads |
| Ξεκινήστε από εδώ! Εισαγωγή στη Διερμηνεία Dream | Jonas1 | Τι έκανες το όνειρο χτες το βράδυ; Μοιραστείτε τα όνειρά σας και να συζητήσετε τις έννοιές τους με άλλους. | 82 | 09-16-2009 06:21 PM |
| Ξεκινήστε από εδώ! Εισαγωγή στην Carl Johan Calleman, Mayan Calendar & 2012 | Jonas1 | Συζητήστε και να μοιράζονται τα πάντα σχετικά με το ημερολόγιο των Μάγιας και ποια είναι η σημασία 2012, μπορεί να έχει. | 20 | 09-09-2009 04.27π.μ. |
| Ξεκινήστε εδώ: Οδηγός για κοινά πράγματα που θέλετε να κάνετε σχετικά με το φόρουμ | Jonas1 | Ρωτήστε για τίποτα σχετικά με το χώρο και πώς να κινείται. ή έρχονται με τις προτάσεις για το πώς μπορεί να βελτιωθεί. | 19 | 12-11-2008 06.36π.μ. |
| Ξεκινήστε εδώ: Τι είναι Oneness, Oneness Κίνημα, Oneness Blessing (Deeksha) κλπ? | Jonas1 | Οποιοδήποτε είδος των θεμάτων που σχετίζονται με τη ζωή σας, την προσωπική ανάπτυξη ή την κατάσταση που θέλετε εξειδικευμένη βοήθεια για τ | 22 | 11-06-2008 07:58 PM |
| Ετικέτες |
| Thread Tools | |
|
|
|
|