|
|
|
|||||||
| Blogy | Články | Fotografie | Videa | Goodies | FAQ | Memberlist | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Chat Místnost |
| Můj oblíbený praxi! Jaká je vaše oblíbená praxe pro spiritualita, osobní rozvoj, zdraví nebo prostě stává vyvážená? Podělte se s námi! »Začněte zde! |
| Rychlé zprávy |
| Vítejte na globální jednotu společenství!
Globální jednotu společenství je místem pro sdílení myšlenek a nápadů o vnitřní a vnější změny a transformace. Chcete-li post musíte registrovat zde. Některé odkazy na začátek:
Forum Home,
Sociální skupiny,
Blogy,
Články,
Fotografie,
Videa,
Video Search,
Kontaktujte nás,
FAQ ,
Statistika.
Bavte se a cítím se opravdu uvítal na komunitu!
|
| Tagy |
|
|
LinkBack | Nástroje témat |
|
|
|||
|
Admin
Admin
|
Začněte zde! - Můj oblíbený praxi!Co je vám oblíbená praxe na spiritualitu, vnitřního a osobního rozvoje, nebo jen přijít na vyvážený, harmonický stav mysli?
Je to jóga, NLP, reiki, Deeksha, ayurveda, modlitba, nebo .... Prostě chodí do přírody, poslouchat hudbu, světlo svíčky, nebo co? Ať už jste specializované stoupencem určité cesty nebo právě pomocí vlastního domácí recept na štěstí - podělit s ostatními! Také praxe se zaměřením na celostní zdraví jsou vítány. Pokud jste nabízí profesionální služby, jste také vítáni sdílet to, co nabízíte, ale sdílet s vaším srdcem!
|
|
|
| Po 4 Users Say Thank You For This k Jonas1 Užitečné post: |
joseph1775 (08-30-2009),
Kathleen Ann (07-06-2008),
Momometa (04-27-2009),
Phoenixflame (06-27-2009)
|
| Po uživatelů říká Robina Thank You For This Užitečné post: |
joseph1775 (08-30-2009)
|
|
|
|||
|
Členské
Senior Member
|
Re: Začněte zde! - Můj oblíbený praxi!Jsem zažil mnoho věcí, které jen v posledních několika letech a tak jsem si uvědomil, jsou spiritual.Through poslouchat ostatní, teď se to více seriously.My jen praxe je pravda, na sebe bez ohledu na to, co hardships životě čelí mě. (Jsem se nedotkl o poměrně málo), se dívám na život jako dar a snaží se vždy vidět pozitivní side.I vidět radost v přírodě, ve všem, co dělám, i chvíle, kdy jsem se vždycky pocit štěstí, its ne worse.I milují život a naštěstí můj život zážitky učinili další compationate vůči ostatním, a ne hořké. Musím říct, i když jsem měl pomíjivé okamžiky nějaké to hezké pocity vůči některým individuals.I modlit z mé duše pro pohodlí pro ty, kdo trpí. Myslím, že jsem mohl meditovat kdekoli a kdykoli a zcela splývá s darem ONE .....( Ať už to znamená pro vás.) Nikdy jsem cítit osaměle, i když jsem alone.I cítím jako lásku k životu, (což znamená, všechny) Jediné, co mi opravdu je boj s krutostí některých show na others.I cítit vstoupil do přírody v milujícím způsobem.
![]() |
||
|
|
|
| Po 4 Users Say Thank You do Kathleen Ann For This Užitečné post: |
|
|
|||
|
Členské
Členské
|
Re: Začněte zde! - Můj oblíbený praxi!Jonas1 Hello! Opravdu pěkné vidět, že jeho osobní-barva na webové stránky.
Je to trochu jako, že 1960 série 'Vězeň' bytí v tomto světě, náš .. Ale já nejsem číslo, a já jsem svobodný člověk .... i když jsem č.6. Znamená to, že tě č.1 pak? haha! Peace & Light, - B23 |
||
|
|
|
| Po uživatelů říká k beachcomber23 Thank You For This Užitečné post: |
Kathleen Ann (07-19-2008)
|
|
|
|||
|
Členské
Junior Member
|
|
||
|
|
|
| Po uživatelů říká k kingskid Thank You For This Užitečné post: |
joseph1775 (08-30-2009)
|
|
|
|||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Začněte zde! - Můj oblíbený praxi!Byl jsem součástí několika různých náboženství, a ten, který jsem našel mír s je Wicca. To bylo na mně pocit, vyvážený a non-zdůraznil. Četl jsem Thich Nat Hahn knihy a jedna kniha, "Mír na každém kroku" bylo to, co vlastně jsem si uvědomil, že to není klid náboženství, že jsem byl obecně hledal, ale klid způsob života .
Možná, že organizované náboženství je příliš soustředil na to, co je třeba udělat pro náboženské komunity / pospolitosti a já byl zachycen ve všech, ale mně to jen zdálo, že namísto uspořádání vnitřních kostela výbory, že čas je zbytečný, když členové shromáždění může být pohybující se v obci a budova odtud tam vlastní, a vrací do kostela, aby zprávy o tom, co zjistil a jak bychom mohli pomoci. Mám napsat do deníku, meditovat jako můj aktivní reakci na míru pro mě za den. Také jsem dobrovolník v nic, co cítím, že mohu být v provozu palců thalia_m |
||
|
|
|
| Po 2 Users Say Thank You For This k thalia_m Užitečné post: |
Goldie (08-11-2009),
joseph1775 (08-30-2009)
|
|
|
|||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Začněte zde! - Můj oblíbený praxi!Mám sklon být docela soukromá osoba, a když je něco opravdu na mysli, jsem ustoupit ještě dál do sebe.
Rád cvičím jógu a já jsem rád meditovat. Bydlím na docela rušné silnici, tak půjdu do svého mateřského domu a využít své velké zahradě, která je velmi soukromé. Můžu tam sedět celé hodiny a jen meditovat a relaxovat. Když jsem třeba mluvit moje problémy nahlas, jsem normálně mluvit do mého psa. Je to skvělý posluchači! |
||
|
|
|
| Po uživatelů říká k flutterbybaby Thank You For This Užitečné post: |
joseph1775 (08-30-2009)
|
|
|
|||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Začněte zde! - Můj oblíbený praxi!Moje oblíbená praxe je chvála a uctívání. Dělám to přes písně, tance a modlitby. Miluju zpívat písně, které oslavují Boha, a nemůžu si pomoct, ale pohybovat v rytmu hudby.
Čas tiché modlitby a někdy ne tak tichá modlitba mi pomohou uvolnit napětí na den.![]()
|
|
| Po uživatelů říká k kingskid Thank You For This Užitečné post: |
joseph1775 (08-30-2009)
|
|
|
|||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Začněte zde! - Můj oblíbený praxi!Řekl bych, že kontaktní improvizace je můj nejoblíbenější praxi. V tanci jsem místo, kde jsem se sám, v mém těle a velice chvíli. Také mohu experimentovat s různými způsoby bytí a objevili nějaké úžasné věci o sobě. Také jsem praxi mnoho různých forem meditace, můj oblíbený je jen přivést láskyplnou pozornost k mé dosavadní zkušenosti a umožní, aby všechno bylo.
Duchovní transformace Facilitace Naposledy upravil becomingconscious, 03.08.2009 V 09:50 PM.. |
||
|
|
|
| Po uživatelů říká k becomingconscious Thank You For This Užitečné post: |
joseph1775 (08-30-2009)
|