Изглежда, все още не сте регистрирани в нашата общност. За да се регистрирате моля, кликнете тук ...
|
|
|
|||||||
| Блогове | Членове | Снимки | Видео | Goodies | Често задавани въпроси | Потребители | Днешните постове | Марк Форуми Прочети | Канал |
| Моята любима практика! Каква е вашата любима практика за духовност, личностно развитие, здравето или просто става балансирано? Споделете го с нас! »Start тук! |
| Бързи новини |
| Добре дошли в Световния единство на Общността!
Глобален единство на Общността е място за споделяне на мисли и идеи за вътрешната и външната промяна и трансформация. За да публикувате трябва да Регистрирайте се тук. Някои връзки да започне с:
Начало на форума,
Социални групи,
Блогове,
Членове,
Снимки,
Видео,
Video Search,
За контакти,
Често задавани въпроси ,
"Статистика".
Забавлявайте се и се чувствам наистина добре дошъл към обществото!
|
|
|
LinkBack | Thread Инструменти |
|
|
|||
|
Администратор
Администратор
|
Старт тук! - Моята любима практика!Какво ти е любима практика по отношение на духовността, вътрешни / развитието на личността или просто за да влязат в едно балансирано, хармонично състояние на ума?
Това е йога, НЛП, рейки, deeksha, аюрведа, молитва или .... Просто разходка сред природата, да слушате музика, запали свещ или какво? Независимо дали сте посветени последовател на определена пътека или са просто използват собствения си дом прави рецепта за щастие - да го споделите с другите! Също така практики, с акцент върху цялостен здравето са добре дошли. Ако сте професионални услуги, които предлагат, също сте добре дошли да споделят това, което предлагат, но да го споделите със сърцето си!
|
|
|
| Следните 4 Потребители кажа, благодаря ви за Jonas1 За това полезно мнение: | joseph1775 (08-30-2009), Kathleen Ann (07-06-2008), Momometa (04-27-2009), Phoenixflame (06-27-2009) |
| Следния потребител казва, благодаря ти за Робин За това полезно мнение: | joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
Държавите
Senior Member
|
Re: Старт тук! - Моята любима практика!Имам опит много неща, които само през последните няколко години, или така са осъзнали са spiritual.Through слушане на други хора аз сега го приели повече seriously.My само практика е вярна на себе си без значение какви трудности, пред които са изправени с живота ми. (Имам докосна за много малко) Аз гледам на живота като дар и винаги се опитват да видите положителни side.I видят радостта в природата, по всичко, което правя, дори надолу пъти Аз винаги се чувствам щастлив си не worse.I любовен живот и слава Богу житейския ми опит да ме направи по-compationate към другите и не горчиво. Трябва да кажа, че имах мимолетни моменти на някои не е хубаво чувство към определени individuals.I молят от много душата ми за утеха на онези, които страдат. Изглежда не мога да могат да медитират навсякъде и по всяко време и напълно се слива с дара на .....( ЕДИН каквото и да означава за вас.) Никога не съм се чувстват самотни, дори когато съм alone.I чувстват такава любов към живота, (което означава всички) Единственото нещо, което наистина е борба с жестокостта някои покаже others.I чувствам се присъединиха към природата в нежен начин.
![]() |
||
|
|
|
| Следните 4 Потребителите казват, Благодаря ви за Kathleen Ann за това полезно мнение: |
|
|
|||
|
Държавите
Държавите
|
Re: Старт тук! - Моята любима практика!Здравейте Jonas1! Наистина хубаво да се видим там е лично-връзка към сайта.
Това е малко като че 1960 на поредица "The Prisoner" е в този свят на нашите .. Но аз не съм номер едно, и аз съм свободен човек .... въпреки че аз съм No.6. Това прави ли ви No.1 тогава? Haha! Мир & Осветление, - B23 |
||
|
|
|
| Следния потребител казва, благодаря ти за beachcomber23 За това полезно мнение: | Kathleen Ann (07-19-2008) |
|
|
|||
|
Държавите
Младши държави
|
|
||
|
|
|
| Следния потребител казва Благодаря ви за kingskid За това полезно мнение: | joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
Държавите
Младши държави
|
Re: Старт тук! - Моята любима практика!Аз бях част от няколко различни религии и тази, която аз не съм намерил мир с е Wicca. Той ме остави чувството, балансиран и без стрес. Аз съм чел книгите Thich Нат Хан и една книга, "Мир на всяка стъпка", е това, което наистина ме накара да осъзная, че не е религия на мира, че аз като цяло се търсят, но тишината и спокойствието на начин на живот .
Може би организирана религия е прекалено центрирано върху това, което трябва да се направи за религиозна общност / общество и аз бях в разгара всичко това, но за мен той просто изглежда, че вместо за организиране на вътрешната комисия църква, че се губи време беше, когато членовете на обществото могат да се движат в Общността и сграда от там има собствени и да се върне към църквата, за да докладва за това, което трябваше разбрах, и как можем да помогнем. Аз не пиша в дневник, медитира активната си отговор на мира за мен за деня. Аз също доброволец в нещо, което аз чувствам, че мога да бъда в услуга инча thalia_m |
||
|
|
|
| Следните 2 потребители са Кажи Благодаря ви за thalia_m За това полезно мнение: | Голди (08-11-2009), joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
Държавите
Младши държави
|
Re: Старт тук! - Моята любима практика!Склонен съм да бъде доста частно лице и когато нещо е наистина на съзнанието ми, отстъпление още повече в себе си.
Практикувам йога и аз обичам да медитирате. Аз живея от доста зает по пътищата, така че аз ще отида в къщата на родителите ми и да се възползват от техния голям двор, който е много лично. Не мога да седя там с часове и просто медитирате и се отпуснете. Когато трябва да говоря си проблеми на глас, аз обикновено говоря с моето куче. Той е чудесен слушател! |
||
|
|
|
| Следния потребител казва Благодаря ви за flutterbybaby За това полезно мнение: | joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
Държавите
Младши държави
|
Re: Старт тук! - Моята любима практика!Моята любима практика се похвали и поклонение. Аз правя това чрез песни, танци и молитва. Аз обичам да пея песни, които прославят Бога и не мога да помогна, но се премести в ритъма на музиката.
А времето на тиха молитва, а понякога и не толкова тиха молитва да ми помогне да се освободи от напрежението на деня.![]()
|
|
| Следния потребител казва Благодаря ви за kingskid За това полезно мнение: | joseph1775 (08-30-2009) |
|
|
|||
|
Новите държави -
Младши държави
|
Re: Старт тук! - Моята любима практика!Бих казал, контакт импровизация е абсолютно любимите ми практика. В танц имам място, където мога само да бъда себе си, в тялото ми и до голяма степен в момента. Също така мога да експериментират с различни начини за съществуване и са открили някои невероятни неща за себе си. Аз също практика много различни форми на медитация любимите ми е да се въвеждат само ми харесва внимание на настоящите моя опит и ще позволи всичко, за да бъде.
Улесняване духовното преобразяване Последно редактиран от becomingconscious; 03-08-2009 в 08:50 ч... |
||
|
|
|
| Следния потребител казва, благодаря ти за becomingconscious За това полезно мнение: | joseph1775 (08-30-2009) |
Подобни Теми
|
||||
| Нишка | Thread начинаещи | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Старт тук! Въведение в сънотълкуването | Jonas1 | Dream споделяне | 87 | 10-09-2009 09:02 ч. |
| Старт тук! Въведение в Calleman Йохан Карл, маите & Календар 2012 | Jonas1 | Календар на маите & 2012 | 20 | 09.09.2009 04:27 ч. |
| Старт тук: Пътеводител за общи неща, които искам да направя в този форум | Jonas1 | Поддръжка & Предложения | 7 | 12-11-2008 06:36 ч. |
| Старт тук: Какво е единство, единство движение, единство благословение (deeksha) и т.н.? | Jonas1 | Специфични въпроси | 22 | 11-06-2008 07:58 ч. |
| Тагове |
| Thread Инструменти | |
|
|
|
|