Схоже, ви ще не реєструвалися на нашому суспільстві. Для реєстрації натисніть тут ...

Global Oneness Community          
Автоматичні переклади, виконані Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Глобальне співтовариство Єдності > Глобальна Єдності Головні > Моя улюблена практика!

Моя улюблена практика! Яка ваша улюблена практика духовність, особистий розвиток, здоров'я або просто стати збалансованим? Поділися нею з нами! »Start Here!

Короткі новини
Ласкаво просимо до Глобальну Єдності співтовариство! Глобальне співтовариство Єдності є місцем для обміну думками та ідеями про внутрішніх і зовнішніх змін і перетворень. Для пост потрібно Увійдіть тут. Деякі посилання, щоб почати з: Головна сторінка форуму, Соціальні групи, Блоги, Статті, Фотографій, Відео, Пошук відео, Зв'язатися з Нами, ЧАВО , Статистика. Веселого і відчуваю себе дійсно вітали до спільноти!

Примітка: Ця об'ява не відображається для зареєстрованих членів

Мітки
Threads: Натхнення , Внутрішній розвиток , Особистий розвиток , Духовне зростання , Духовні практики , Духовні практики , Духовні ритуали
Відео: Натхнення , Внутрішній розвиток , Особистий розвиток , Духовне зростання , Духовні практики , Духовні практики , Духовні ритуали ,

Reply

Linkback Пристосування для нарізання Режими дисплея
Old 03-11-2009, 04:49 AM   #10 (Постійне посилання)
Нові члени
Junior Member
Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Marina's Avatar

Activity Longevity
1/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssssss7
Розташування: Сан-Паулу
Поблагодарили 7 раз в 6 повідомлень
Marina is on a distinguished road
Send a message via MSN to Marina

Re: Початок тут! - Моя улюблена практика!

Моя улюблена практика танцювати psycodelic музики транс. коли їм на танцполі ... тільки танці ... Я намагаюся очистити мій погляд, і нехай музика розмовляти через моє тіло. а коли їм в цій порожнечі я можу робити.

У lak'ech
Marina está offline   Reply With Quote
Наступний користувач сказав Дякую Марині за цей пост:
Momometa (04-27-2009)
Old 03-11-2009, 12:59 вечора   #11 (Постійне посилання)
Користувач
Senior Member
Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983
Поблагодарили 1242 таймс "в 652 повідомленнях
James is on a distinguished road

Цитата:
Спочатку Написав Марини View Post
Моя улюблена практика танцювати psycodelic музики транс. коли їм на танцполі ... тільки танці ... Я намагаюся очистити мій погляд, і нехай музика розмовляти через моє тіло. а коли їм в цій порожнечі я можу робити.

У lak'ech
Я вивчаю способи шамана і практиці деякі їх традиції та танці в транс, як держава є загальноприйнята практика, що вони роблять.
Я ніколи не їсти, а я використовую тарабанив КР досягти цього стану. Воно має бути великим, щоб вільно себе так і просто танець!
Джеймс
James está offline   Reply With Quote
Old 03-11-2009, 03:09 PM   #12 (Постійне посилання)
Нові члени
Junior Member
Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7

Marina's Avatar

Activity Longevity
1/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssssss7
Розташування: Сан-Паулу
Поблагодарили 7 раз в 6 повідомлень
Marina is on a distinguished road
Send a message via MSN to Marina

Цитата:
Спочатку Написав Джеймс View Post
Я вивчаю способи шамана і практиці деякі їх традиції та танці в транс, як держава є загальноприйнята практика, що вони роблять.
Я ніколи не їсти, а я використовую тарабанив КР досягти цього стану. Воно має бути великим, щоб вільно себе так і просто танець!
Джеймс
Я транс практиці і танцю в трансі або учасника фестивалю, а деякі називають цей спосіб подолання "Шаман сучасних" ритуал, тому що його вигляд так само, як істина trancendes шаман ритуал. З барабанами, энтеогены та групи.

Введення Ось посилання про те, що подія в цих вечірках.

У Lak'ech
Marina está offline   Reply With Quote
Наступний користувач сказав Дякую Марині за цей пост:
Джеймс (03-26-2009)
Old 03-26-2009, 12:38 ранку   #13 (Постійне посилання)
Користувач
Senior Member
Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983
Поблагодарили 1242 таймс "в 652 повідомленнях
James is on a distinguished road

Цитата:
Спочатку Написав Марини View Post
Я транс практиці і танцю в трансі або учасника фестивалю, а деякі називають цей спосіб подолання "Шаман сучасних" ритуал, тому що його вигляд так само, як істина trancendes шаман ритуал. З барабанами, энтеогены та групи.

Введення Ось посилання про те, що подія в цих вечірках.

У Lak'ech
Я прошу вибачення за затримку з моєю відповіддю і спасибі Марині. У нас була сім'я надзвичайної ситуації, яка вимагає 200% нашого часу.
Дякуємо за посилання і моє благословення вам.
Джеймс
James está offline   Reply With Quote
Old 05-26-2009, 05:23 PM   #14 (Постійне посилання)
Користувач
Junior Member
Points: 505, Level: 10Points: 505, Level: 10Points: 505, Level: 10

Spiritraiser's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss44
Розміщення: Neenah, WI
Записи блога: 3
Поблагодарили 57 раз в 28 повідомленнях
Spiritraiser is on a distinguished road

Моя улюблена практика прислухається до сольфеджіо тонів з медитативної музикою. Я знаходжу Геніальна частотах дуже терапевтичним в результаті чого все моє істота в гармонії. Я їх на своєму комп'ютері, а також мій IPOD, щоб я міг слухати, як я робив інші речі. Вони роблять мене почувати себе дуже Mellow
Spiritraiser está offline   Reply With Quote
Old 06-27-2009, 03:17 PM   #15 (Постійне посилання)
Користувач
Користувач
Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Місце: Лос-Анджелес
Записи блога: 1
Поблагодарили 41 раза в 26 повідомленнях
Phoenixflame is on a distinguished road

Я б сказав, йога певного фаворита. Я останнім часом страждав від нижніх поперекових болів. Йога допомагає стрейч наше все, і тримати більш геть. Звичайно, моя практика магії хаосу. Її була особиста поїздка не маючи насправді багато люди, які дійсно практику на високому рівні. Моя бабуся була моїм гідом і наставником. Більшість людей думають, хаосу є новою, але багато містики використовувати цю форму магії, в деякому розумінні. Я знаю, моя родина протягом багатьох поколінь.
Phoenixflame está offline   Reply With Quote
Old 07-04-2009, 12:45 ранку   #16 (Постійне посилання)
Нові члени
Junior Member
Points: 52, Level: 1Points: 52, Level: 1Points: 52, Level: 1

Blackstone01's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss8
Re: Духовне: 2012, майбутнє людства, календар Майя Dooms дня
Blackstone01 is on a distinguished road

Я також в танцях більше музики, але я б скоріше сказав час грає музика. : P

Я дуже багато грав у і, увійшовши в транс майже як медитація, як музика проходить через себе і інших, я грати. Я втратив час в такому досвіді частіше, ніж я можу покласти на словах.

Namaste
Blackstone01 está offline   Reply With Quote
Old 07-04-2009, 06:07 AM   #17 (Постійне посилання)
Супер Член
Модератор
Points: 15,275, Level: 85Points: 15,275, Level: 85Points: 15,275, Level: 85
Activity: 43%Activity: 43%Activity: 43%

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1200
Розташування: Deep Східному Техасі
Записи блога: 3
Поблагодарили 1306 таймс "в 703 повідомленнях
Essence is on a distinguished road

Цитата:
Спочатку Написав Michael323 View Post
Ей Моди - я написав пару постів в цій темі, але вони не з'являються

Але незважаючи на це, я отримую повідомлення по електронній пошті, що є відповіді на потік

Я не розумію, чому це одна отримала Написав, але не інших. Вибачте, що турбую кожному.
Привіт Михайло,
Продовжувати спроби і, сподіваюся, ваші проводки проблеми вже подбали. Я послав вас PM У відповідь на ваше питання, раніше сьогодні. Ти зрозумів? Сподіваюся, що все працює для вас зараз.

Любов, Світло і благодать,

Namaste

Сутності
Essence está offline   Reply With Quote
Old 07-14-2009, 05:58 PM   #18 (Постійне посилання)
Нові члени
Junior Member
Points: 17, Level: 1Points: 17, Level: 1Points: 17, Level: 1

Michael03230's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss2
Re: Духовне: 2012, майбутнє людства, календар Майя Dooms дня
Michael03230 is on a distinguished road

Я думав, я б використовував цю посаду представити себе цієї спільноти, як я думаю, що вивчення один про одного практикують це хороший спосіб дізнатися один про одного.

Я займаюся медитацією оскільки мені було 17 і я теж вчитель йоги. Таким йоги й медитації дуже важливо для мене. Духовність може бути хвилюючим часом, але гарна фізична йога дає мені обгрунтованим. І тримає мене медитація пов'язана зі світом поза моєю маленькою себе так, щоб я не отримаю все загорнутий у страх, сумніви, нав'язливі ідеї, і інших граничних речі.

Я також дуже високо цінуємо практики та ритуали, які отримують у зв'язку зі стихійної сили й сили природи, щоб допомогти керівництву нас і зцілювати. Я трохи церемонія вогню (Агні Hotra) у мене у дворі вночі. Шаманські практики допомагають нам задіяти сили природи, щоб поставити нас на правильний шлях.

Яка виховує цікавий момент - ви спостерігали, як динамічно і постійно мінливої природи? Просто вид з вікна. Так звані духовні практики, які стають твердими, dogmatized і ніколи не змінюється є протилежністю цього. Вони обмежують свободу, і для мене, духовність, про свободу, про вирватися з нашого самоврядування створені кордони. Нам не потрібні системи або практики, додати більше кордони для нас.

Я вважаю, що традиційні чоловічі релігії та духовні практики, прагнули до кодифікації і rigidify (якщо це слово) духовність, з тим щоб зберегти якесь відчуття контролю ... від страху. Жіночого аспекту, я думаю, є більш відкритою і прийняття змін і почуття важливість забезпечення динамізму духу, щоб бути як воно є. Нам усім необхідно об'єднати у собі чоловічий аспект діяльності та рішучість, з динамічним жіночною. Я сподіваюся, для вивчення та обміну способів зробити це тут!
Michael03230 está offline   Reply With Quote
Після 2 Користувач сказав Спасибо Michael03230 за цей пост:
Джеймс (07-20-2009), Phoenixflame (07-19-2009)
Reply

Подібні нитки
Нитка Автор теми Форум Відповіді Останнє повідомлення
Початок тут! Введення в Сонник Jonas1 Мрія обмін 95 Вчора 08:19 PM
Початок тут! Введення в Карл-Йохан Calleman, календар Майя & 2012 Jonas1 Календар майя & 2012 24 11-23-2009 01:33 AM
Початок тут: Путівник по загальних речей, які ви хочете зробити на форумі Jonas1 Підтримка & Пропозиції 8 11-10-2009 06:39 AM
Початок тут: Що таке Єдність, єдність руху, єдність благословення (deeksha) і т.д.? Jonas1 Конкретні питання 22 11-06-2008 08:58 PM

Мітки
Натхнення , Внутрішній розвиток , Особистий розвиток , Духовне зростання , Духовні практики , Духовні практики , Духовні ритуали
Натхнення , Внутрішній розвиток , Особистий розвиток , Духовне зростання , Духовні практики , Духовні практики , Духовні ритуали ,

Пристосування для нарізання
Режими дисплея

Правила користування
Ви не може Створювати нові теми
Ви не може Опублікувати відповіді
Ви не може Поштові вкладення
Ви не може Редагувати власні повідомлення

BB код бути На
Смайли є На
[IMG] код На
HTML код Поза
Trackbacks є На
PingBacks є На
Refbacks є На

Часовий пояс GMT. Час My Life After Death Досвід.

Завдяки НЛП-ER ви можете насолоджуватися автоматичний переклад