|
|
|
|||||||
| Реєстрація | Блоги | Статті | Фотографій | Відео | Goodies | ЧАВО | Список користувачів | Повідомлення за сьогодні | Пошук | Повідомлення за сьогодні | Всі розділи прочитані | Канал |
| Моя улюблена практика! Яка ваша улюблена практика духовність, особистий розвиток, здоров'я або просто стати збалансованим? Поділися нею з нами! »Start Here! |
| Короткі новини |
| Ласкаво просимо до Глобальну Єдності співтовариство!
Глобальне співтовариство Єдності є місцем для обміну думками та ідеями про внутрішніх і зовнішніх змін і перетворень. Для пост потрібно Увійдіть тут. Деякі посилання, щоб почати з:
Головна сторінка форуму,
Соціальні групи,
Блоги,
Статті,
Фотографій,
Відео,
Пошук відео,
Зв'язатися з Нами,
ЧАВО ,
Статистика.
Веселого і відчуваю себе дійсно вітали до спільноти!
|
![]() |
|
|
Linkback | Пристосування для нарізання | Режими дисплея |
|
|
#10 (Постійне посилання) | ||
|
Нові члени
Junior Member
|
Re: Початок тут! - Моя улюблена практика!Моя улюблена практика танцювати psycodelic музики транс. коли їм на танцполі ... тільки танці ... Я намагаюся очистити мій погляд, і нехай музика розмовляти через моє тіло. а коли їм в цій порожнечі я можу робити.
У lak'ech |
||
|
|
|
| Наступний користувач сказав Дякую Марині за цей пост: |
Momometa (04-27-2009)
|
|
|
#11 (Постійне посилання) | |||
|
Користувач
Senior Member
|
Re: Початок тут! - Моя улюблена практика!Цитата:
Я ніколи не їсти, а я використовую тарабанив КР досягти цього стану. Воно має бути великим, щоб вільно себе так і просто танець! Джеймс |
|||
|
|
|
|
|
#12 (Постійне посилання) | |||
|
Нові члени
Junior Member
|
Введення Ось посилання про те, що подія в цих вечірках. У Lak'ech |
|||
|
|
|
| Наступний користувач сказав Дякую Марині за цей пост: |
Джеймс (03-26-2009)
|
|
|
#13 (Постійне посилання) | |||
|
Користувач
Senior Member
|
Дякуємо за посилання і моє благословення вам. Джеймс |
|||
|
|
|
|
|
#14 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Junior Member
|
Re: Початок тут! - Моя улюблена практика!Моя улюблена практика прислухається до сольфеджіо тонів з медитативної музикою. Я знаходжу Геніальна частотах дуже терапевтичним в результаті чого все моє істота в гармонії. Я їх на своєму комп'ютері, а також мій IPOD, щоб я міг слухати, як я робив інші речі. Вони роблять мене почувати себе дуже Mellow
![]() |
||
|
|
|
|
|
#15 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Користувач
|
Re: Початок тут! - Моя улюблена практика!Я б сказав, йога певного фаворита. Я останнім часом страждав від нижніх поперекових болів. Йога допомагає стрейч наше все, і тримати більш геть.
Звичайно, моя практика магії хаосу. Її була особиста поїздка не маючи насправді багато люди, які дійсно практику на високому рівні. Моя бабуся була моїм гідом і наставником. Більшість людей думають, хаосу є новою, але багато містики використовувати цю форму магії, в деякому розумінні. Я знаю, моя родина протягом багатьох поколінь. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
|
#16 (Постійне посилання) | ||
|
Нові члени
Junior Member
|
Re: Початок тут! - Моя улюблена практика!Я також в танцях більше музики, але я б скоріше сказав час грає музика. : P
Я дуже багато грав у і, увійшовши в транс майже як медитація, як музика проходить через себе і інших, я грати. Я втратив час в такому досвіді частіше, ніж я можу покласти на словах. Namaste |
||
|
|
|
|
|
#17 (Постійне посилання) | |||||||||||
|
Супер Член
Модератор
Розташування: Deep Східному Техасі
Записи блога: 3
Поблагодарили 1306 таймс "в 703 повідомленнях
|
Продовжувати спроби і, сподіваюся, ваші проводки проблеми вже подбали. Я послав вас PM У відповідь на ваше питання, раніше сьогодні. Ти зрозумів? Сподіваюся, що все працює для вас зараз. Любов, Світло і благодать, Namaste Сутності |
|||||||||||
|
|
|
|
|
#18 (Постійне посилання) | ||
|
Нові члени
Junior Member
|
Re: Початок тут! - Моя улюблена практика!Я думав, я б використовував цю посаду представити себе цієї спільноти, як я думаю, що вивчення один про одного практикують це хороший спосіб дізнатися один про одного.
Я займаюся медитацією оскільки мені було 17 і я теж вчитель йоги. Таким йоги й медитації дуже важливо для мене. Духовність може бути хвилюючим часом, але гарна фізична йога дає мені обгрунтованим. І тримає мене медитація пов'язана зі світом поза моєю маленькою себе так, щоб я не отримаю все загорнутий у страх, сумніви, нав'язливі ідеї, і інших граничних речі. Я також дуже високо цінуємо практики та ритуали, які отримують у зв'язку зі стихійної сили й сили природи, щоб допомогти керівництву нас і зцілювати. Я трохи церемонія вогню (Агні Hotra) у мене у дворі вночі. Шаманські практики допомагають нам задіяти сили природи, щоб поставити нас на правильний шлях. Яка виховує цікавий момент - ви спостерігали, як динамічно і постійно мінливої природи? Просто вид з вікна. Так звані духовні практики, які стають твердими, dogmatized і ніколи не змінюється є протилежністю цього. Вони обмежують свободу, і для мене, духовність, про свободу, про вирватися з нашого самоврядування створені кордони. Нам не потрібні системи або практики, додати більше кордони для нас. Я вважаю, що традиційні чоловічі релігії та духовні практики, прагнули до кодифікації і rigidify (якщо це слово) духовність, з тим щоб зберегти якесь відчуття контролю ... від страху. Жіночого аспекту, я думаю, є більш відкритою і прийняття змін і почуття важливість забезпечення динамізму духу, щоб бути як воно є. Нам усім необхідно об'єднати у собі чоловічий аспект діяльності та рішучість, з динамічним жіночною. Я сподіваюся, для вивчення та обміну способів зробити це тут! |
||
|
|
|
| Після 2 Користувач сказав Спасибо Michael03230 за цей пост: |
Джеймс (07-20-2009),
Phoenixflame (07-19-2009)
|
![]() |
Подібні нитки
|
||||
| Нитка | Автор теми | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Початок тут! Введення в Сонник | Jonas1 | Мрія обмін | 95 | Вчора 08:19 PM |
| Початок тут! Введення в Карл-Йохан Calleman, календар Майя & 2012 | Jonas1 | Календар майя & 2012 | 24 | 11-23-2009 01:33 AM |
| Початок тут: Путівник по загальних речей, які ви хочете зробити на форумі | Jonas1 | Підтримка & Пропозиції | 8 | 11-10-2009 06:39 AM |
| Початок тут: Що таке Єдність, єдність руху, єдність благословення (deeksha) і т.д.? | Jonas1 | Конкретні питання | 22 | 11-06-2008 08:58 PM |
| Пристосування для нарізання | |
| Режими дисплея | |
|
|