Bunu henüz bizim toplum ile kayıtlı değil gibi görünüyor. Lütfen burayı tıklayın kayıt için ...

Global Oneness Community          
Otomatik çevirileri tarafından yapılan Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Küresel Oneness Toplum > Küresel Oneness Ana > My favorite uygulama!
Üye ol Bloglar Makaleler Fotoğraflar Videos Hediyeler SSS Üye Bugünün Mesajlar Aramak Bugünün Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et Sohbet Odası

My favorite uygulama! Ne maneviyat için en sevdiğim uygulamadır, kişisel gelişim, sağlık ya da sadece dengelenmesine? Share it with us! »Start here!

Hızlı Haberler
Welcome Küresel Oneness Topluluğa! Küresel Oneness Toplum düşünce ve iç ve dış değişim ve dönüşüm hakkında fikir paylaşımı için bir yer. Size göndermek için gereken buradan kayıt olun. Bazı bağlantılar ile başlatmak için: Forum Anasayfa, Sosyal Gruplar, Bloglar, Makaleler, Fotoğraflar, Videos, Video Arama, İletişim, SSS , Istatistikleri. İyi eğlenceler ve hissediyorum gerçekten topluma memnuniyetle!

Not: Bu reklam kayıtlı üye için görüntülenen değildir

Etiketler
Konular: Bütünsel Sağlık , İç Geliştirme , Kişisel Gelişim , Manevi Büyüme , Manevi Pratik , Manevi Uygulamaları , Manevi Rituals
Videos: Bütünsel Sağlık , İç Geliştirme , Kişisel Gelişim , Manevi Büyüme , Manevi Pratik , Manevi Uygulamaları , Manevi Rituals ,

Reply

LinkBack Konu Araçları Ekran Modu
Old 03-11-2009, 04:49   #10 (permalink)
Yeni Üye
Junior Member
Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Marina's Avatar

Activity Longevity
1/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssssss7
Yer: Sao Paulo
Teşekkür 7 Defa 6 Mesaj
Marina is on a distinguished road
Send a message via MSN to Marina

Re: Buradan başlayın! - Favoriler uygulama!

benim favori uygulama psycodelic trance müzik dans etmektir. zaman dans im in ... sadece dans ... fikrimi boş ve benim beden yoluyla müzik konuşalım deneyin. ve ne zaman geçersiz bu oluşturabilirsiniz im in.

lak'ech içinde
Marina está offline   Reply With Quote
Kullanıcı Marina This Useful Post Thank You ardından Says:
Momometa (04-27-2009)
Old 03-11-2009, 12:59   #11 (permalink)
Üye
Kıdemli Üye
Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983
Thanked 1.242 Times in 652 Posts
James is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by Marina View Post
benim favori uygulama psycodelic trance müzik dans etmektir. zaman dans im in ... sadece dans ... fikrimi boş ve benim beden yoluyla müzik konuşalım deneyin. ve ne zaman geçersiz bu oluşturabilirsiniz im in.

lak'ech içinde
Ben Shaman yollarını çalışma ve bazı gelenek ve devlet gibi transa geçmek dans uygulama yaptıklarını yaygın bir uygulamadır.
Ben yerine, bu devlet ulaşmak için drumming CD kullanıyorum, asla. Bu şekilde ve sadece dans kendinizi özgür büyük olmalı!
James
James está offline   Reply With Quote
Old 03-11-2009, 03:09   #12 (permalink)
Yeni Üye
Junior Member
Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7

Marina's Avatar

Activity Longevity
1/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssssss7
Yer: Sao Paulo
Teşekkür 7 Defa 6 Mesaj
Marina is on a distinguished road
Send a message via MSN to Marina

Quote:
Originally Posted by James View Post
Ben Shaman yollarını çalışma ve bazı gelenek ve devlet gibi transa geçmek dans uygulama yaptıklarını yaygın bir uygulamadır.
Ben yerine, bu devlet ulaşmak için drumming CD kullanıyorum, asla. Bu şekilde ve sadece dans kendinizi özgür büyük olmalı!
James
Pratik trance ve dans bir trance parti veya festival ve bazı "çağdaş" bir şaman ayini aşan bu şekilde adlandırılan, çünkü aynı yolu kendi türünde bir gerçeği şaman ayini trancendes. Davul ile entheogens ve bir grup.

Giriş burada ne o Partys içinde happend ilgili bir bağlantı vardır.

Lak'ech yılında
Marina está offline   Reply With Quote
Kullanıcı Marina This Useful Post Thank You ardından Says:
James (03-26-2009)
Old 03-26-2009, 12:38   #13 (permalink)
Üye
Kıdemli Üye
Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983
Thanked 1.242 Times in 652 Posts
James is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by Marina View Post
Pratik trance ve dans bir trance parti veya festival ve bazı "çağdaş" bir şaman ayini aşan bu şekilde adlandırılan, çünkü aynı yolu kendi türünde bir gerçeği şaman ayini trancendes. Davul ile entheogens ve bir grup.

Giriş burada ne o Partys içinde happend ilgili bir bağlantı vardır.

Lak'ech yılında
Ben tepki olarak gecikme için özür dilerim ve teşekkür ederim marina. Biz, bizim zaman% 200 gerekli olan bir aile acil oldu.
Bağlantı ve benim bereket için teşekkür ederiz.
James
James está offline   Reply With Quote
Old 05-26-2009, 05:23   #14 (permalink)
Üye
Junior Member
Points: 505, Level: 10Points: 505, Level: 10Points: 505, Level: 10

Spiritraiser's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss44
Yer: Neenah, WI
Blog Entries: 3
Thanked 57 Times in 28 Mesaj
Spiritraiser is on a distinguished road

Benim favori uygulama meditative müzik sesleri solfej dinlemektedir. Ben Brainwave frekansları çok getirerek tedavi bulmak benim bütün uyum içinde olmak. Benim bilgisayar gibi bu yüzden başka şeyler yapmam dinleyebilirsiniz benim ipod onları var. Onlar beni çok mellow hissettirmek
Spiritraiser está offline   Reply With Quote
Old 06-27-2009, 03:17   #15 (permalink)
Üye
Üye
Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Yer: Los Angeles
Blog Entries: 1
Teşekkür 41 Defa 26 Mesaj
Phoenixflame is on a distinguished road

Ben Yoga kesin favori olduğunu söyleyebilirim. Ben yakın geçmişte düşük bel ağrısı çok çekmiştir. Yoga bizim her şeyi yayma ve ağrı uzak tutmanıza yardımcı olur. Elbette benim Magick pratik Chaos olduğunu. Its been kişisel bir yolculuk gerçekten ileri düzeyde olan gerçekten pratik çevresinde birçok açmaz. Anneannem benim kılavuzu ve akıl hocası oldu. Çoğu kişi Kaos düşünüyorum ama yeni birçok Mystics bir anlamda Magick bu formu kullanın. Ailem nesiller için sahip olduğunu biliyorum.
Phoenixflame está offline   Reply With Quote
Old 07-04-2009, 12:45   #16 (permalink)
Yeni Üye
Junior Member
Points: 52, Level: 1Points: 52, Level: 1Points: 52, Level: 1

Blackstone01's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss8
Teşekkür 2 Times in 1 Post
Blackstone01 is on a distinguished road

Ben de büyük müzik dans içine, ama çok varlık oynarken müzik demişti. : P

Ben çok oynama ve gidiş meditasyon gibi neredeyse hipnotize olarak müzik aracılığıyla kendime ve ben oynamak diğerleri akar içine. Dan I kelimelerle koyabilirsiniz ben daha sık bu tür deneyimler zaman kaybettim.

Namaste
Blackstone01 está offline   Reply With Quote
Old 07-04-2009, 06:07   #17 (permalink)
Süper Üye
Moderatör
Points: 15,275, Level: 85Points: 15,275, Level: 85Points: 15,275, Level: 85
Activity: 43%Activity: 43%Activity: 43%

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1200
Yer: Derin East Texas
Blog Entries: 3
Thanked 1.306 Times in 703 Posts
Essence is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by Michael323 View Post
Hey Mods - Bu thread iletilerin bir çift yazdım ama görünmüyor

Ama öyle bile olsa, ben e-posta bildirimleri ki iplik yanıtlarını vardır olsun

Neden bu değil diğerleri posted var anlamıyorum. Herkes rahatsız ettiğim için üzgünüm.
Greetings Michael,
Çalışıyorum ve umarım göndereceğiniz sorunları tutun bakımı alınmıştır. Ben sizin sorunuz daha önce bugün yanıt olarak bir PM gönderildi. Anladın mı? Umut her şey sizin için artık çalışıyor.

Love, Işık ve Blessings,

Namaste

Özü
Essence está offline   Reply With Quote
Old 07-14-2009, 05:58   #18 (permalink)
Yeni Üye
Junior Member
Points: 17, Level: 1Points: 17, Level: 1Points: 17, Level: 1

Michael03230's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss2
Teşekkür 2 Times in 1 Post
Michael03230 is on a distinguished road

Ben biri hakkında başka's pratik bir başka öğrenmek için iyi bir yoldur öğrenme düşünüyorum ben bu topluluk için kendimi tanıtmak için bu yazı kullanmak düşünüyordu.

Beri 17 ve ben de bir yoga öğretmeni am I meditasyon pratik olmuştur. So yoga ve meditasyon benim için çok önemlidir. Spirituality zamanlarda, ama heyecanlandırıcı olabilir iyi bir fiziksel yoga Beni topraklanmış tutar. Ve meditasyon beni dünya için küçük kendini ötesinde ki ben tüm korkular içinde, şüphe, obsesyon tamamladı alamazsanız bağlı ve diğer şeyler sınırlı tutar.

Ayrıca çok da elemental güçleri ve doğanın gücü ile temas bize rehberlik ve iyileştirmeye yardımcı olsun uygulamaları ve ritüelleri teşekkür ederiz. Ben bahçesinde dün gece küçük bir yangın töreni (Agni Hotra) yaptı. Şaman uygulamaları bize doğanın gücünü içine doğru yolda bizi koymak dokunun yardımcı olur.

Bu ilginç bir nokta kadar getiriyor - ne kadar dinamik ve sürekli gözlemledim değişen doğası nedir? Sadece pencereden dışarı bakmak. Sözde ruhsal uygulamaları, dogmatized ve katı hale değişen hiçbir zaman bunun tersi vardır. Onlar, bana, maneviyat özgürlük, bizim kendi özgür oluşturulan sınırları kırma konusunda özgürlük kısıtlamak. Biz sistemleri ya da bizim için daha fazla sınırları eklemek uygulamaları gerekmez.

Ben geleneksel erkek-din ve manevi uygulamalar hakim sistemleştirmek çalışmışlardır ve rigidify (Eğer bir kelime) maneviyat's amacıyla kontrol bir anlamda ... korumak için iman dışarı korku. Kadınsı yönünü, sanırım, daha açık ve değişim kabul ve duyular gibi o ruhun dinamizmi izin veren ve önemi. Hep beraber gücümüzün eril yönü canlarından ve dinamik kadınsı ile gidermek getirmek gerekir. Ben ve burada bunu paylaşmak yollarını keşfetmek için umut!
Michael03230 está offline   Reply With Quote
2 Kullanıcılar takiben This Useful Post Michael03230 Teşekkür ki:
James (07-20-2009), Phoenixflame (07-19-2009)
Reply

Benzer Threads
Iplik Thread Starter Forum Cevaplar Son Mesaj
Buradan başlayın! Giriş Tercümanlık Dream Jonas1 Dream paylaşımı 95 Bugün 08:19
Buradan başlayın! Giriş Carl Johan Calleman, Maya Takvimi & 2012 Jonas1 Maya Takvimi & 2012 24 11-23-2009 01:33
Start here: Kılavuzu forumunda yapmak istiyorum ortak şeylere Jonas1 Destek ve Öneriler 8 11-10-2009 06:39
Start here: Ne Oneness, Oneness Hareketi, Oneness Blessing (Deeksha) vb nedir? Jonas1 Belirli Sorular 22 11-06-2008 08:58

Etiketler
Bütünsel Sağlık , İç Geliştirme , Kişisel Gelişim , Manevi Büyüme , Manevi Pratik , Manevi Uygulamaları , Manevi Rituals
Bütünsel Sağlık , İç Geliştirme , Kişisel Gelişim , Manevi Büyüme , Manevi Pratik , Manevi Uygulamaları , Manevi Rituals ,

Konu Araçları
Ekran Modu

Gönderme Kuralları
Sen olmayabilir Yeni Mesaj yazma yetkiniz
Sen olmayabilir Mesaj Cevaplar
Sen olmayabilir posta ekleri
Sen olmayabilir your posts değiştir

BB kodu olmak Üzerinde
Smilies onlar Üzerinde
[IMG] kodu Üzerinde
HTML kodu şudur: Kapalı
Trackbacks onlar Üzerinde
Pingbacks onlar Üzerinde
Refbacks onlar Üzerinde

All times are GMT. Time is now 10:03.

İletişim Küresel Oneness Toplum Küresel Oneness Toplum Küresel Oneness Toplum Arşiv Küresel Oneness Toplum Üst

NLP-er sen tadını çıkarabilirsiniz otomatik çevirileri Powered by ®? 3.8.1