|
|
|
|||||||
| Региструјте се | Блогови | Чланци | Фотографије | Видео | Додаци | Најчешћа питања | Листа чланова | Данашњи Постови | Претраживати | Данашњи Постови | Означи форуме као прочитане | Цхат Соба |
| Моја омиљена пракса! Која је ваша омиљена пракса за духовност, лични развој, здравље или само постају уравнотежени? Поделите га са нама! »Старт Хере! |
| Брзо Вести |
| Добродошли на глобалне Једност Заједнице!
Глобални Јединство заједнице је место за размену мисли и идеја о унутрашње и спољашње промене и трансформације. Да ли порука треба да Регистер хереНеки линкови. Почети са:
Форум почетна,
Социјалне групе,
Блогови,
Чланци,
Фотографије,
Видео,
Видео сеарцх,
Контакт,
Најчешћа питања ,
Статистике.
Забавите се и осећају заиста добродошлицу у заједницу!
|
![]() |
|
|
ЛинкБацк | Алати тхреад | Приказ Модови |
|
|
#10 (Пермалинк) | ||
|
Нови члан
Јуниор члан
|
Одг: Старт Хере! - Моја омиљена пракса!моја омиљена пракса је да игра псыцоделиц музике трансу. када је ИМ у плесном подију ... само плес ... Трудим се да мој ум празни и пусти музику разговор преко моје тело. и када је ИМ у овом празнину могу направити.
у лак'ецх |
||
|
|
|
| Следећи корисник каже Хвала на марину за Корисникове Постове |
Момомета (04-27-2009)
|
|
|
#11 (Пермалинк) | |||
|
Члан
Виши члан
|
Одг: Старт Хере! - Моја омиљена пракса!Куоте:
Никада нисам, уместо да користим ЦД-бубњање да достигне ово стање. Она мора бити велика да се слободно и на тај начин само игра! Јамес |
|||
|
|
|
|
|
#12 (Пермалинк) | |||
|
Нови члан
Јуниор члан
|
Увод 03-26-2009, 12:38 ПМ У Лак'ецх |
|||
|
|
|
| Следећи корисник каже Хвала на марину за Корисникове Постове |
Јамес (03-26-2009)
|
|
|
#13 (Пермалинк) | |||
|
Члан
Виши члан
|
05-26-2009, 05:23 АМ Јамес |
|||
|
|
|
|
|
#14 (Пермалинк) | ||||||||||
|
Члан
Јуниор члан
Захваљено 56 пута на 27 порука
Текстова у блогу: 3
Прво, ја, ја нова на форумима, па захваљујем Универзум и ја сам за стварање мреже свести на духовне помоћи у еволуциони развој свих ума.
Моја омиљена пракса слуша солфеггио тонове са медитативном музиком. Мислим да браинуаве фреквенције веома терапеутски у мом чиме се у целу хармонију. Ја их на мом рачунару, као и мој иПод, тако да могу слушати док ја радим друге ствари. Оне чине да се осећам врло припит
|
Одг: Старт Хере! - Моја омиљена пракса!06-27-2009, 03:17 АМ
![]() |
||||||||||
|
|
|
|
|
#15 (Пермалинк) | ||
|
Члан
Члан
|
Одг: Старт Хере! - Моја омиљена пракса!07-04-2009, 12:45 ПМ
Ја сам такође у плес на музику, али ја бих радије се играју, рекао је музика. : П ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
|
#16 (Пермалинк) | ||
|
Нови члан
Јуниор члан
|
Одг: Старт Хере! - Моја омиљена пракса!07-04-2009, 06:07 ПМ
Хеј Модови - Ја сам написао неколико порука на ову нит, али се не појављују Намасте |
||
|
|
|
|
|
#17 (Пермалинк) | |||
|
Супер члан
Модератор
|
Такође сам веома захвалан праксе и ритуали који се у контакту са елементарном снага и моћ природе да помогне водич нама и излечи. Ја сам мало ватру свечаности (Агни Хотра) у мом дворишту синоћ. Схаманиц праксе нам куцните у моћ природе да нас стави на правом путу. Љубав, и светлост, благослови Намасте Суштина |
|||
|
|
|
|
|
#18 (Пермалинк) | ||
|
Нови члан
Јуниор члан
|
Одг: Старт Хере! - Моја омиљена пракса!Верујем да мушкарци доминирају традиционалне религије и духовне праксе су затражили да Кодифицирати и ригидифы (ако је реч) духовности, у циљу одржавања извесном смислу контроле ... у страху. Женски аспект, мислим да је још отворен и прихвата промене, а чула значај дозвољава динамизма духа да буде као што јесте. Ми сви заједно треба да доведе у себе мушку аспекта моћи и решили са динамичким женствено. Надам се да истражи и начине делите да се то уради овдје!
Након 2 Усерс саы Хвала Мицхаел03230 За Корисникове Постове Страна 2 од 3 3.1.0 |
||
|
|
|
Јамес (07-20-2009),
Пхоениксфламе (07-19-2009)
|
![]() |
Сличне теме
|
||||
| Низ | Тему Започео | Форум | Одговора | Последњи пост |
| Старт Хере! Увод у тумачење снова | Jonas1 | Сан дељење | 98 | 12-01-2009 06:44 АМ |
| Старт Хере! Увод у Карла Јохана Цаллеман, Маја и Календар 2012 | Jonas1 | Маја & Календар 2012 | 24 | 11-23-2009 01:33 ПМ |
| Почните одавде: Водич за уобичајене ствари које желите да урадите на форуму | Jonas1 | Подршка и сугестије | 8 | 11-10-2009 06:39 |
| Почните овде: Шта је Јединство, Јединство покрета, Јединство Благослов (деексха) итд? | Jonas1 | Специфична питања | 22 | 11-06-2008 08:58 АМ |
| Алати тхреад | |
| Приказ Модови | |
|
|