Изгледа да нисте регистровани са наше заједнице. За регистрацију кликните овде ...

Global Oneness Community          
Аутоматски Преводи направио Гоогле:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Глобална Јединство заједнице > Глобална Јединство Главни > Моја омиљена пракса!

Моја омиљена пракса! Која је ваша омиљена пракса за духовност, лични развој, здравље или само постају уравнотежени? Поделите га са нама! »Старт Хере!

Брзо Вести
Добродошли на глобалне Једност Заједнице! Глобални Јединство заједнице је место за размену мисли и идеја о унутрашње и спољашње промене и трансформације. Да ли порука треба да Регистер хереНеки линкови. Почети са: Форум почетна, Социјалне групе, Блогови, Чланци, Фотографије, Видео, Видео сеарцх, Контакт, Најчешћа питања , Статистике. Забавите се и осећају заиста добродошлицу у заједницу!

Напомена: Овај оглас се не приказује за регистроване чланове

Тагс
Теме: Холистичког здравља , Унутрашњег развоја , Лични развој , Духовног раста , Духовна пракса , Духовне праксе , Духовни ритуали
Видео: Холистичког здравља , Унутрашњег развоја , Лични развој , Духовног раста , Духовна пракса , Духовне праксе , Духовни ритуали ,

Reply

ЛинкБацк Алати тхреад Приказ Модови
Old 03-11-2009, 04:49   #10 (Пермалинк)
Нови члан
Јуниор члан
Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Marina's Avatar

Activity Longevity
1/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssssss7
Локација: Сао Пауло
Хвала: 1
Захваљено 7 пута на 6 порука
Marina is on a distinguished road
Send a message via MSN to Marina

Одг: Старт Хере! - Моја омиљена пракса!

моја омиљена пракса је да игра псыцоделиц музике трансу. када је ИМ у плесном подију ... само плес ... Трудим се да мој ум празни и пусти музику разговор преко моје тело. и када је ИМ у овом празнину могу направити.

у лак'ецх
Marina está offline   Reply With Quote
Следећи корисник каже Хвала на марину за Корисникове Постове
Момомета (04-27-2009)
Old 03-11-2009, 12:59 АМ   #11 (Пермалинк)
Члан
Виши члан
Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983
Хвала: 755
Захваљено 1.242 пута на 652 порука
James is on a distinguished road

Куоте:
Оригиналлы постед бы Акснз View Post
моја омиљена пракса је да игра псыцоделиц музике трансу. када је ИМ у плесном подију ... само плес ... Трудим се да мој ум празни и пусти музику разговор преко моје тело. и када је ИМ у овом празнину могу направити.

у лак'ецх
Студирам начине Самана и пракси неке своје традиције и фолклор да одем у транс као стање је уобичајена пракса да се уради.
Никада нисам, уместо да користим ЦД-бубњање да достигне ово стање. Она мора бити велика да се слободно и на тај начин само игра!
Јамес
James está offline   Reply With Quote
Old Студирам начине Самана и пракси неке своје традиције и фолклор да одем у транс као стање је уобичајена пракса да се уради.   #12 (Пермалинк)
Нови члан
Јуниор члан
Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7

Marina's Avatar

Activity Longevity
1/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssssss7
Локација: Сао Пауло
Хвала: 1
Захваљено 7 пута на 6 порука
Marina is on a distinguished road
Send a message via MSN to Marina

Куоте:
Оригиналлы постед бы Јамес View Post
Никада нисам, уместо да користим ЦД-бубњање да достигне ово стање. Она мора бити велика да се слободно и на тај начин само игра!
Ја пракси транса и плеса у трансу фестивала или странку, а неки називају овај начин надилази "модерне" шаман ритуала, због своје врсте на исти начин на који истина шаман ритуално транцендес. Са бубњевима, ентхеогенс и група.
Јамес
Овде је линк о томе шта се десило у тим партыс.

Увод 03-26-2009, 12:38 ПМ

У Лак'ецх
Marina está offline   Reply With Quote
Следећи корисник каже Хвала на марину за Корисникове Постове
Јамес (03-26-2009)
Old Захваљено 1.242 пута на 652 порука   #13 (Пермалинк)
Члан
Виши члан
Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983
Хвала: 755
Ја пракси транса и плеса у трансу фестивала или странку, а неки називају овај начин надилази "модерне" шаман ритуала, због своје врсте на исти начин на који истина шаман ритуално транцендес. Са бубњевима, ентхеогенс и група.
James is on a distinguished road

Куоте:
Оригиналлы постед бы Акснз View Post
Овде је линк о томе шта се десило у тим партыс.

Увод Жао ми је због кашњења у мом одговору и хвала Марини. Имали смо породица помоћи која је потребна 200% нашег времена.

У Лак'ецх
Хвала вам за везу и мој благослов за вас.
05-26-2009, 05:23 АМ
Јамес
James está offline   Reply With Quote
Old Захваљено 57 пута на 28 порука   #14 (Пермалинк)
Члан
Јуниор члан
Points: 505, Level: 10Points: 505, Level: 10Points: 505, Level: 10

Spiritraiser's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss44
Захваљено 56 пута на 27 порука
Текстова у блогу: 3
Прво, ја, ја нова на форумима, па захваљујем Универзум и ја сам за стварање мреже свести на духовне помоћи у еволуциони развој свих ума.
Моја омиљена пракса слуша солфеггио тонове са медитативном музиком. Мислим да браинуаве фреквенције веома терапеутски у мом чиме се у целу хармонију. Ја их на мом рачунару, као и мој иПод, тако да могу слушати док ја радим друге ствари. Оне чине да се осећам врло припит
Spiritraiser is on a distinguished road

06-27-2009, 03:17 АМ
Spiritraiser está offline   Reply With Quote
Old Рекао бих Јога је дефинитивно фаворит. Ја у блиској прошлости претрпела од нижих лумбални бол. Јога помаже нашим протежу све и избегавати бол.   #15 (Пермалинк)
Члан
Члан
Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Локација: Лос Анђелес
Текстова у блогу: 1
Хвала: 41
Захваљено 41 пута на 26 порука
Phoenixflame is on a distinguished road

07-04-2009, 12:45 ПМ Ја сам такође у плес на музику, али ја бих радије се играју, рекао је музика. : П
Phoenixflame está offline   Reply With Quote
Old Ја сам веома у игру и иде у скоро као транс медитацију као музички протиче кроз мене и ја се играју са другима. Изгубио сам време у таква искуства чешће него што то могу ставити у речи.   #16 (Пермалинк)
Нови члан
Јуниор члан
Points: 52, Level: 1Points: 52, Level: 1Points: 52, Level: 1

Blackstone01's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss8
Хвала: 0
Захваљено 2 пута у 1 пост
Blackstone01 is on a distinguished road

07-04-2009, 06:07 ПМ

Хеј Модови - Ја сам написао неколико порука на ову нит, али се не појављују

Намасте
Blackstone01 está offline   Reply With Quote
Old Али чак и тако, добијем е-маил промене које постоје одговори на конац   #17 (Пермалинк)
Супер члан
Модератор
Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85
Activity: 46%Activity: 46%Activity: 46%

Essence's Avatar

Activity Longevity
7/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1207
Локација: Дубоко Нортх Тексас
Текстова у блогу: 3
Хвала: 1.381
Захваљено 1.319 пута на 708 порука
Essence is on a distinguished road

Куоте:
Оригиналлы постед бы Мицхаел323 View Post
07-14-2009, 05:58 АМ

Мислила сам да би користио овај пост да себе представим ове заједнице, као што мислим да учење о једни другима пракси је добар начин да се упознају једни друге.

Ја сам био практиковања медитације јер сам био 17 и ја сам јога учитељ. Тако се јога и медитација врло важно за мене. Духовности може бити стимулишући на време, али добра физичка јога пракси држи мене утемељена. А медитација ми је стално повезан на свету ван моје мало себе, тако да не добијају сви обузети у страхове, недоумице, опсесије, и друге ствари ограничавања.
Поздрав Михајло,
Такође сам веома захвалан праксе и ритуали који се у контакту са елементарном снага и моћ природе да помогне водич нама и излечи. Ја сам мало ватру свечаности (Агни Хотра) у мом дворишту синоћ. Схаманиц праксе нам куцните у моћ природе да нас стави на правом путу.

Љубав, и светлост, благослови

Намасте

Суштина
Essence está offline   Reply With Quote
Old Што доводи до интересантне тачке - да ли приметио како динамичан и стално мења природа? Погледајте свој прозор. Такозваних духовних пракси које постају крута, догматизед и никад не мења су супротно од тога. Ограничавања слободе, и за мене, духовност је о слободи, о важним без наше сами креирали граница. Не треба нам систем или пракса која додали још граница за нас.   #18 (Пермалинк)
Нови члан
Јуниор члан
Points: 17, Level: 1Points: 17, Level: 1Points: 17, Level: 1

Michael03230's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss2
Хвала: 0
Захваљено 2 пута у 1 пост
Michael03230 is on a distinguished road

Верујем да мушкарци доминирају традиционалне религије и духовне праксе су затражили да Кодифицирати и ригидифы (ако је реч) духовности, у циљу одржавања извесном смислу контроле ... у страху. Женски аспект, мислим да је још отворен и прихвата промене, а чула значај дозвољава динамизма духа да буде као што јесте. Ми сви заједно треба да доведе у себе мушку аспекта моћи и решили са динамичким женствено. Надам се да истражи и начине делите да се то уради овдје!

Након 2 Усерс саы Хвала Мицхаел03230 За Корисникове Постове

Страна 2 од 3

3.1.0

Michael03230 está offline   Reply With Quote
Јамес (07-20-2009), Пхоениксфламе (07-19-2009)
Reply

Сличне теме
Низ Тему Започео Форум Одговора Последњи пост
Старт Хере! Увод у тумачење снова Jonas1 Сан дељење 98 12-01-2009 06:44 АМ
Старт Хере! Увод у Карла Јохана Цаллеман, Маја и Календар 2012 Jonas1 Маја & Календар 2012 24 11-23-2009 01:33 ПМ
Почните одавде: Водич за уобичајене ствари које желите да урадите на форуму Jonas1 Подршка и сугестије 8 11-10-2009 06:39
Почните овде: Шта је Јединство, Јединство покрета, Јединство Благослов (деексха) итд? Jonas1 Специфична питања 22 11-06-2008 08:58 АМ

Тагс
Холистичког здравља , Унутрашњег развоја , Лични развој , Духовног раста , Духовна пракса , Духовне праксе , Духовни ритуали
Холистичког здравља , Унутрашњег развоја , Лични развој , Духовног раста , Духовна пракса , Духовне праксе , Духовни ритуали ,

Алати тхреад
Приказ Модови

Правила Постања
Ти не могу постављати нове теме
Ти не могу Пост одговори
Ти не могу Пост прилоге
Ти не могу едитовати ваше постове

ББ код је Укључено
Смајлији јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено
[ДИР] код Укључено
ХТМЛ код је Искључено
Трацкбацк јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено
Пингбацкс јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено
Рефбацкс јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено

Сва времена су ГМТ. Тренутно време је 09:57 ПМ.

Контакт Глобална Јединство заједнице Глобална Јединство заједнице Глобална Јединство заједнице Архива Глобална Јединство заједнице Врх

НЛП-ЕР уживајте НЛП-ЕР можете уживати Поуеред бы вБуллетин ® ®? 3.8.1
Поуеред бы вБуллетин ® Верзија 3.8.1
Цопыригхт © 2000 - 2009, Јелсофт Ентерприсес Лтд
Мацхинес 3.1.0
Мисхед.цо.ук Ентер ыоур сеарцх термс
Google