Kjo duket se nuk i keni regjistruar akoma me komunitetin tonë. Për t'u regjistruar ju lutem klikoni këtu ...

Global Oneness Community          
Automatic Translations bërë nga Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Filma Community > Filma kryesore > Praktikë My favorite!
Regjistrohu Blogs Artikuj Photos Videos Goodies FAQ Anëtarëve Today's Posts Kërkimi Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Praktikë My favorite! Çfarë është praktikë e juaj të preferuar për shpirtërore, zhvillimi personal, shëndetin ose thjesht duke u bërë e ekuilibruar? Share it me ne! »Filloni këtu!

Mirë se vini në Antarevė Global!
Filma Komunitetit është një vend për shkëmbimin e mendimeve dhe ideve për ndryshimin e brendshme dhe të jashtme dhe transformimin. Per te postuar ju duhet të register here . Disa lidhjet për te filluar me:Forum Home ,Social Groups ,Social Groups BlogsSocial Groups ArtikujSocial Groups PhotosSocial Groups VideosSocial Groups ,Social Groups ,Social Groups FAQ Social Groups Have fun dhe të ndjehen të mirëpritur të vërtetë të komunitetit! Shënim: Ky ad nuk shfaqet për anëtarët e regjistruar

Tags

Threads:
, Holistic Health Social Groups Relationships Social Groups Zhvillimi personal Social Groups Rritja Shpirtërore Social Groups Spiritual Practice Social Groups Shpirtërore të praktikave të Social Groups Ritualet shpirtërore
, Holistic Health Social Groups Relationships Social Groups Zhvillimi personal Social Groups Rritja Shpirtërore Social Groups Spiritual Practice Social Groups Shpirtërore të praktikave të Social Groups Ritualet shpirtërore Social Groups

Reply
Thread Tools 11-11-2008, 10:10 Display Modes
Old 03-11-2009, 04:49   110 permalink)Admin
Qumeshtor
Shvercer
Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Marina's Avatar

Activity Longevity
1/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssssss7
Marina is on a distinguished road
Send a message via MSN to Marina

Re: Start këtu! - Praktikën e mia të preferuara!

Praktika ime e preferuar është për të kërcyer muzikë psycodelic ekstazë. kur im në katin e valle ... vetëm vallëzimi ... i të përpiqen që ta zbrazin mendjen time dhe le të flasim muzikë në trupin tim. dhe kur im në këtë i pavlefshëm mund të krijojë.

në lak'ech
Marina está offline   Reply With Quote
Pas User Says Thank You to Marina për këtë post të dobishme:
Momometa (04-27-2009)
Old 03-11-2009, 12:59   111 permalink)Admin
Anëtar
Senior Member
Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983
Thanked 1.242 Times in 652 Posts
James is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by Marina View Post
Praktika ime e preferuar është për të kërcyer muzikë psycodelic ekstazë. kur im në katin e valle ... vetëm vallëzimi ... i të përpiqen që ta zbrazin mendjen time dhe le të flasim muzikë në trupin tim. dhe kur im në këtë i pavlefshëm mund të krijojë.

në lak'ech
Unë studim mënyrat e shaman dhe praktikës disa nga tradita e tyre dhe vallëzimi për të shkuar në një ekstazë si shtet është një praktikë e zakonshme që ata bëjnë.
Unë kurrë nuk kanë, në vend që ta përdor një CD nxitjen për të arritur këtë gjendje. Ajo duhet të jetë i madh për të liruar veten në këtë mënyrë dhe vetëm valle!
James
James está offline   Reply With Quote
Old 03-11-2009, 03:09   112 permalink)Admin
Qumeshtor
Shvercer
Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7

Marina's Avatar

Activity Longevity
1/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssssss7
Marina is on a distinguished road
Send a message via MSN to Marina

Quote:
Originally Posted by James View Post
Unë studim mënyrat e shaman dhe praktikës disa nga tradita e tyre dhe vallëzimi për të shkuar në një ekstazë si shtet është një praktikë e zakonshme që ata bëjnë.
Unë kurrë nuk kanë, në vend që ta përdor një CD nxitjen për të arritur këtë gjendje. Ajo duhet të jetë i madh për të liruar veten në këtë mënyrë dhe vetëm valle!
James
Unë ekstazë praktikë dhe valle në një parti apo ekstazë festivalit, dhe disa quajtur këtë mënyrë të kapėrcyer një "moderne ritual" shaman, sepse në llojin e vet të njëjtën mënyrë që një trancendes shaman vërtetën rituale. Me bateri, entheogens dhe një grup.

Hyrje këtu është një lidhje për atë që ndodhi në ato partys.

Në Lak'ech
Marina está offline   Reply With Quote
Pas User Says Thank You to Marina për këtë post të dobishme:
James 08-18-2009, 02:43
Old 03-26-2009, 12:38   113 permalink)Admin
Anëtar
Senior Member
Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983
Thanked 1.242 Times in 652 Posts
James is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by Marina View Post
Unë ekstazë praktikë dhe valle në një parti apo ekstazë festivalit, dhe disa quajtur këtë mënyrë të kapėrcyer një "moderne ritual" shaman, sepse në llojin e vet të njëjtën mënyrë që një trancendes shaman vërtetën rituale. Me bateri, entheogens dhe një grup.

Hyrje këtu është një lidhje për atë që ndodhi në ato partys.

Në Lak'ech
Marina Më vjen keq për vonesën në përgjigje tim dhe thank you. Ne kemi pasur një emergjencë të familjes e cila ka kërkuar 200% të kohës sonë.
Faleminderit për lidhjen dhe bekimet e mia për ju.
James
James está offline   Reply With Quote
Old 05-26-2009, 05:23   114 permalink)Admin
Anëtar
Shvercer
Points: 505, Level: 10Points: 505, Level: 10Points: 505, Level: 10

Spiritraiser's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss44
Vendndodhja: Neenah, WI
Blog Entries: 3
Spiritraiser is on a distinguished road

My favorite praktikë është dëgjuar solfeggio tone me muzikë meditues. Gjej frekuencat brainwave shumë terapeutike në gjithë sjelljen time që në harmoni. Kam ato në kompjuterin tim, si dhe ipod tim kështu që unë mund të dëgjoni ndërsa unë bëj gjëra të tjera. Ata bëjnë të ndihem shumë i butë
Spiritraiser está offline   Reply With Quote
Old 06-27-2009, 03:17   115 permalink)Admin
Anëtar
Anëtar
Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Blog Entries: (
Phoenixflame is on a distinguished road

Unë do të thoja Yoga është një preferuar caktuar. Unë në të kaluarën e fundit kanë vuajtur nga dhimbje të ulët mesit. Yoga ndihmon shtrirje çdo gjë tonë dhe për të mbajtur larg dhimbje. Sigurisht praktikë Magick im është Chaos. Qenë një udhëtim i tij personale me të vërtetë nuk ka shumë rreth të vërtetë që praktikojnë në një nivel të përparuar. Gjyshja ime ishte udhërrëfyes e mia dhe mentorin. Shumica e njerëzve mendojnë se Kaosi është e re por shumë mistikëve përdorni këtë formular për të magick në disa kuptim. Unë e di familja ime ka për shumë gjenerata.
Phoenixflame está offline   Reply With Quote
Old 07-04-2009, 12:45   116 permalink)Admin
Qumeshtor
Shvercer
Points: 52, Level: 1Points: 52, Level: 1Points: 52, Level: 1

Blackstone01's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss8
Big Bear Valley News
Blackstone01 is on a distinguished road

Unë jam gjithashtu në muzikë vallëzimi për të madhe, por unë do të luajnë në vend u tha muzikë. : P

Unë jam shumë shumë duke luajtur dhe në vazhdim e sipër pothuajse në një ekstazë si meditimi si muzikë rrjedh nëpër veten dhe të tjerët unë luaj me të. Kam humbur kohën në përvojat e tilla më shpesh se sa unë mund të vihet në fjalë.

Namaste
Blackstone01 está offline   Reply With Quote
Old 07-04-2009, 06:07   117 permalink)Admin
Super Anëtar
Moderator
Points: 15,360, Level: 85Points: 15,360, Level: 85Points: 15,360, Level: 85
Activity: 54%Activity: 54%Activity: 54%

Essence's Avatar

Activity Longevity
7/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1206
Vendndodhja: Thellë East Texas
Blog Entries: 3
Thanked 1.317 Times in 707 Posts
Essence is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by Michael323 View Post
Hey Mods - Unë kam shkruar disa postime në këtë thread por ato nuk duken

Por edhe kështu, unë të marrë njoftime e-mail se nuk janë të përgjigjet për thread

Unë nuk e kuptoj pse këtë e kam postuar, por jo të tjerët. Na vjen keq të shqetësojë të gjithë.
Përshëndetje Michael
Keep duke u përpjekur dhe shpresojmë se problemet tuaja postimi i janë marrë kujdes të. Ju dërgova një pm në përgjigje të pyetjes suaj sot më parë. Did you get it? Hope çdo gjë është duke punuar për ju tani.

Dashurisë, dritës dhe bekimin,

Namaste

Thelbi
Essence está offline   Reply With Quote
Old 07-14-2009, 05:58   118 permalink)Admin
Qumeshtor
Shvercer
Points: 17, Level: 1Points: 17, Level: 1Points: 17, Level: 1

Michael03230's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss2
Big Bear Valley News
Michael03230 is on a distinguished road

Unë mendova se do të përdorte këtë post për të prezantuar veten për këtë komunitet, si unë mendoj se të mësuar rreth një praktikë tjetër është një mënyrë e mirë për të mësuar për njëri-tjetrin.

Unë kam qenë duke praktikuar meditimin që unë isha 17 dhe unë jam edhe një mësues yoga. Pra yoga dhe meditimin janë shumë të rëndësishme për mua. Shpirtërore mund të exhilarating në kohë, por një praktikë e mirë fizike, yoga mban mua bazuar. Dhe meditimin mban mua lidhur me botën përtej vetes sime pak kështu që unë nuk do të marrë të gjitha përfundoi në frikë, dyshime, obsessions, dhe gjëra të tjera të kufizuar.

Unë gjithashtu vlerësojmë shumë praktikave dhe ritualeve që të merrni në kontakt me forcat thelbësor dhe fuqinë e natyrës për të ndihmuar të na udhëzojë neve dhe të shërohen. Unë bëra një ceremoni pak zjarr (Agni Hotra) në oborrin tim natën e fundit. Praktikat Shamanic të na ndihmojë trokitje e lehtë në fuqinë e natyrës për të na vënë në rrugën e drejtë.

Cili sjell deri një pikë interesante - a keni vërejtur se si dinamike dhe gjithnjë në natyrën e ndryshimit është? Vetëm shikoni nga dritarja juaj. Ashtu-quajtur praktikave shpirtërore që të bëhet ngurtë, dhe nuk dogmatized ndryshim janë të kundërta për këtë. Ata kufizojnë lirinë, dhe për mua, shpirtërore është rreth lirisë, në lidhje me shkeljen e lirë të vetë tonë kufijtë krijuar. Ne nuk kemi nevojë për sistemet apo praktikat që kufijtë shtoni më shumë për ne.

Unë besoj se meshkujt tradicionale të dominuar feve dhe praktikat e shpirtërore kanë kërkuar të kodifikoj dhe rigidify (në qoftë se është një fjalë) shpirtërore në mënyrë që të mbajë një kuptim të kontrollit ... nga frika. Aspekti femëror, unë mendoj se, është më i hapur dhe pranimi i ndryshimit, dhe shqisat rëndësinë e lejimit dinamizmin e shpirtit të jetë siç është. Ne të gjithë duhet të sjellë së bashku në veten tonë aspekti mashkullor e pushtetit dhe të zgjidhë me femërore dinamik. Unë shpresoj që të shqyrtuar dhe mënyrat ndajnë për të bërë këtë këtu!
Michael03230 está offline   Reply With Quote
Pas 2 Users Say Thank You to Michael03230 për këtë post të dobishme:
James (07-20-2009), Phoenixflame (07-19-2009)
Reply

Fije
Nismėtari Forum Forum Last Post News - Shpirtërore
Filloni këtu! Hyrje në Dream Interpretation Jonas1 Ndarjen Dream 98 Dje 06:44
Filloni këtu! Hyrje në Carl Johan Calleman, Mayan Calendar 2012 & Jonas1 Mayan Calendar 2012 & 24 11-23-2009 01:33
Filloni këtu: Udhëzues për gjëra të përbashkëta që ju doni të bëni në forum Jonas1 Support & Sugjerime 8 11-10-2009 06:39
Filloni këtu: Çfarë është Teuhidi, Teuhidi Lëvizja, Filma bekim (deeksha) etj? Jonas1 Pyetjet specifike 22 11-06-2008 08:58

Threads:
Holistic Health Social Groups Relationships Social Groups Zhvillimi personal Social Groups Rritja Shpirtërore Social Groups Spiritual Practice Social Groups Shpirtërore të praktikave të Social Groups Ritualet shpirtërore
Holistic Health Social Groups Relationships Social Groups Zhvillimi personal Social Groups Rritja Shpirtërore Social Groups Spiritual Practice Social Groups Shpirtërore të praktikave të Social Groups Ritualet shpirtërore Social Groups

11-11-2008, 10:10
Display Modes

Ju
mund të mos të hapni tema të reja Ju
mund të mos të hapni tema të reja BB code

është Mbi Smilies
janë Mbi Smilies
Kodi i Mbi Smilies
Larg Trackbacks
janë Mbi Smilies
janë Mbi Smilies
janë Mbi Smilies

. 06:29-????

, Filma Community Filma Community Filma Community -- Filma Community Përkthime Automatik

Falë NLP-er ju mund të gëzojnë përkthime automatike
Copyright © 2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd
Search Engine Optimization nga
AlbaForum 3.1.0 Design by
Mished.co.uk Enter your search terms
Google