|
|
|
|||||||
| Register | Blogi | Členi | Fotografije | Video posnetki | Dobrote | FAQ | Memberlist | Today's Posts | Iskati | Today's Posts | Mark Forums Read | Chat Room |
| Moja najljubša praksi! Kateri je vaš najljubši praksa za duhovnost, osebni razvoj, zdravje ali samo postane uravnotežen? Delite ga z nami! »Start here! |
| Quick News |
| Dobrodošli v Global Oneness Community!
Global Oneness Skupnosti je kraj za izmenjavo misli in idej o notranje in zunanje spremembe in transformacije. Če želite objaviti morate Registrirajte se tukaj. Nekaj povezav, da začnete z:
Forum Home,
Socialna Groups,
Blogi,
Členi,
Fotografije,
Video posnetki,
Video Search,
Kontakt,
FAQ ,
Statistika.
Have fun in občutek res pozdravil za skupnost!
|
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#10 (permalink) | ||
|
New Member
Junior države
|
Re: Start here! - Moj najljubši praksi!moja najljubša praksa je, da ples psycodelic trance glasbe. ko im na plesišču ... Samo ples ... jaz začeti prazna mojem mnenju in pustiti glasba govori skozi moje telo. in ko im to lahko ustvari i neveljavne.
v lak'ech |
||
|
|
|
| Po User Says Thank You do marine Za to Useful Post: |
Momometa (04-27-2009)
|
|
|
#11 (permalink) | |||
|
Države
Senior Member
|
Re: Start here! - Moj najljubši praksi!Citat:
Nikoli nimam, namesto tega uporabljam bobnanje CD za dosego tega stanja. To mora biti velik, da se v prostem teku, in šele ples! James |
|||
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | |||
|
New Member
Junior države
|
Uvod Tukaj je link o tem, kaj zgoditi v teh Partys. In Lak'ech |
|||
|
|
|
| Po User Says Thank You do marine Za to Useful Post: |
James (03-26-2009)
|
|
|
#13 (permalink) | |||
|
Države
Senior Member
|
Hvala za povezavo in moje blagoslove za vas. James |
|||
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | ||
|
Države
Junior države
|
Re: Start here! - Moj najljubši praksi!Moj najljubši praksa je poslušanje Solfeggio tonov s meditativne glasbe. Najdem brainwave frekvenc zelo terapevtsko pri povezovanju svoj celota pa je v harmoniji. Imam jih na mojem računalniku, kot tudi svoj ipod, da bom lahko poslušate, medtem ko storim drugim. Zaradi njih se počutim zelo mehak
![]() |
||
|
|
|
|
|
#15 (permalink) | ||
|
Države
Države
|
Re: Start here! - Moj najljubši praksi!Rekel bi, da joga ni dokončno najljubši. I v nedavni preteklosti so trpeli zaradi manjše bolečine v ledvenem. Joga pomaga raztegnejo in obdržati vse naše bolečine proč.
Seveda mi Magick prakse Chaos. Njegova bil osebno potovanje, ki ni ravno veliko okrog, ki so resnično prakso na visoki ravni. Moja babica je bil moj vodnik in mentor. Večina ljudi misli, Chaos je nova, vendar veliko Mystics uporabo te oblike Magick v nekem smislu. Vem, da moja družina že več generacij. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
|
#16 (permalink) | ||
|
New Member
Junior države
|
Re: Start here! - Moj najljubši praksi!Jaz sem tudi v ples do dobre glasbe, ampak jaz bi raje rekel da igrajo glasbo. : P
Zelo sem v igro in bo skoraj v transu, kot meditacijo, kot glasba teče skozi sebe in drugih, ki sem igral. Ive 'izgubljen čas v takšnih izkušenj bolj pogosto, kot je mogoče, da sem dal besede. Namaste |
||
|
|
|
|
|
#17 (permalink) | |||
|
Super država
Moderator
|
Še poskušaj in upajmo, da vaše težave niso bile napotitve je poskrbljeno. Poslal sem ti PM v odgovor na vaše vprašanje že danes. Si dobila? Upam, da delajo vse, kar je za vas zdaj. Ljubezen, Svetloba in Blagoslovil, Namaste Essence |
|||
|
|
|
|
|
#18 (permalink) | ||
|
New Member
Junior države
|
Re: Start here! - Moj najljubši praksi!Mislil sem, da bi uporabili to delovno mesto, da se predstavim v tej skupnosti, ker mislim, spoznavanje drug drugega praksa je dober način za spoznavanje drug drugega.
Bil sem vadil meditacijo, odkar sem bil 17 in sem tudi učitelj joge. Torej joge in meditacije, zelo pomembno zame. Duhovnost je lahko razburljiva od časa do časa, vendar dobro fizično jogo praksi vodi me ozemljeno. In meditacijo vodi me v zvezi z mojo malo po svetu samo, da ne dobim vse zaviti v strahov, dvomov, obsesije, omejitev in drugih stvari. Jaz tudi zelo cenim prakse in rituali, da stopijo v stik z stihiji in moč narave, da bi nas vodijo in zdraviti. Sem storil malo obred ognja (Agni Hotra) na mojem dvorišču sinoči. Šamanskih praks nam pomagajo izkoristiti moč narave, naj nam na pravo pot. Kateri prikaže zanimiv point - ali ste opazili, kako dinamične in nenehno spreminjajoče se narave? Samo poglej skozi okno. Tako imenovani duhovne prakse, ki postanejo toge, dogmatized in nikoli ne spreminjajo, so nasprotno od tega. Te omejujejo svobodo, in meni, duhovnost je o svobodi, o pomembnih brez našega samo-ustvarjenih meja. Ne potrebujemo sisteme in prakse, ki dodati več meje za nas. Verjamem, da tradicionalna moška religij in duhovnih praks so skušali kodificira in rigidify (če je to beseda) duhovnosti, da se ohrani nekem smislu nadzora ... iz strahu. Ženski vidik, mislim, je bolj odprt in sprejemanje sprememb, in čutila pomembnost omogočajo dinamičnost duha, ki se, kot je. Vsi se morajo združiti v naših jazov moško vidik moči in rešiti z dinamično žensko. Upam, da se razišče in deliti načine za to tukaj! |
||
|
|
|
| Po 2 Users Say Thank You do Michael03230 Za to Useful Post: |
James (07-20-2009),
Phoenixflame (07-19-2009)
|
![]() |
Podobna Threads
|
||||
| Nit | Thread Starter | Forum | Odgovori | Last Post |
| Start here! Uvod v Dream Interpretation | Jonas1 | Dream delitve | 100 | Včeraj 06:10 |
| Start here! Uvod v Carl Johan Calleman, Mayan Calendar & 2012 | Jonas1 | Mayan Calendar & 2012 | 24 | 11-23-2009 01:33 |
| Začnite tukaj: Priročnik za skupne stvari, ki jih želite narediti na forumu | Jonas1 | Support & Suggestions | 8 | 11-10-2009 06:39 |
| Začnite tukaj: Kaj je enost, enost gibanja, Oneness Blessing (deeksha) itd? | Jonas1 | Posebna vprašanja | 22 | 11-06-2008 08:58 |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|