|
|
|
|||||||
| Začnite tu! - Môj obľúbený praxi! | Blog | Články | Fotografie | Videá | Goodies | FAQ | Memberlist | Dnešné príspevky | ? | Začnite tu! - Môj obľúbený praxi! | Začnite tu! - Môj obľúbený praxi!? | Chat Miestnosť |
| Môj obľúbený praxi! Aká je vaša obľúbená prax pre duchovnosť, osobný rozvoj, zdravie alebo jednoducho stáva vyvážená? Podeľte sa s nami! |
| Rýchle správy |
| Vitajte na globálnu jednotu spoločenstva!
Globálne jednotu spoločenstva je miestom na zdieľanie myšlienok a nápadov o vnútorné a vonkajšie zmeny a transformácie. Ak chcete post musíte registrovať tu. Niektoré odkazy na začiatok:
Forum Home,
Sociálne skupiny,
Blogy,
Články,
Fotografie,
Videá,
Video Search,
Kontaktujte nás,
FAQ ,
Štatistika.
Bavte sa a cítim sa naozaj privítal na komunitu!
|
| Tagy |
![]() |
|
|
LinkBack | Začnite tu! - Môj obľúbený praxi! | Začnite tu! - Môj obľúbený praxi! |
|
|
#10 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Začnite tu! - Môj obľúbený praxi!moja obľúbená prax je tanečné psycodelic trance. keď im do tanečný parket ... jednoducho tanec ... snažím vyprázdniť myseľ a nechať hudbu hovoriť do môjho tela. a keď im do tejto void môžem vytvoriť.
v lak'ech |
||
|
| Po užívateľov hovorí Thank You For This k Marina Užitočné post: |
Momometa (04-27-2009)
|
|
|
#11 (permalink) | |||
|
Členské
Senior Member
|
Re: Začnite tu! - Môj obľúbený praxi!?:
Nikdy som sa, namiesto toho som použiť bubnovanie CD na dosiahnutie tohto stavu. To musí byť skvelé zbavte sa týmto spôsobom a len tanec! James |
|||
|
|
|
#12 (permalink) | |||
|
New Member
Junior Member
|
Úvod Tu je odkaz na to, čo sa stalo v týchto party. V Lak'ech |
|||
|
| Po užívateľov hovorí Thank You For This k Marina Užitočné post: |
James (03-25-2009)
|
|
|
#13 (permalink) | |||
|
Členské
Senior Member
|
Děkuji za odkaz a moje požehnanie pre vás. James |
|||
|
|
|
#14 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Začnite tu! - Môj obľúbený praxi!Môj obľúbený prax je počúvať solfeggio tónov s meditatívnu hudbou. Najdu frekvencií mozgových vĺn veľmi liečivé v podaní celej mojej bytia v harmónii. Mám sa na svojom počítači, rovnako ako my ipod, takže môžem počúvať, keď som robiť iné veci. Majú sa cítim veľmi mäkký
![]() |
||
|
|
|
#15 (permalink) | ||
|
Členské
Členské
|
Re: Začnite tu! - Môj obľúbený praxi!Povedal by som, že jóga je definitívne favoritom. Aj v nedávnej minulosti trpeli nižší bedrový bolesti. Jóga pomáha pretiahnuť naše všetko a udržať bolesť preč.
Samozrejme som Magick praxi je Chaos. Bola jeho osobná cesta nie je v skutočnosti má veľa okolia, ktorí skutočne prax na pokročilej úrovni. Moja babička bola môj sprievodca a radca. Väčšina ľudí si myslí, Chaos je nový, ale mnoho mystikov tohto formulára magick v istom zmysle. Viem, že moja rodina bola po mnoho generácií. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
#16 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Začnite tu! - Môj obľúbený praxi!Som tiež do tanca na skvelú hudbu, ale radšej by som povedal, že hranie hudby. : P
Jsem moc do hrania a ísť takmer do tranzu, ako je meditácia, ako sa hudba preteká seba a ja sa s ostatnými. Stratil som v takej skúsenosti častejšie, ako by som si dať na slová. Namaste |
||
|
|
|
#17 (permalink) | |||
|
Super člen
Moderátor
|
Skúšaj to ďalej a dúfajme, že vaše vysielanie problémov bolo postarané. Poslala som ti PM v odpoveď na vašu otázku skôr. Vedeli ste to? Dúfam, všetko je pre vás pracuje teraz. Láska, Svetlo a požehnanie, Namaste Essence |
|||
|
|
|
#18 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Začnite tu! - Môj obľúbený praxi!Myslel som, že by som použil tento príspevok, aby som sa predstavil na túto komunitu, pretože myslím, že spoznávanie jeden druhého prax je dobrý spôsob, ako sa dozvedieť o sebe.
Bol som praktikující meditácie, pretože mi bolo 17 a som učiteľ jogy. Takže jóga a meditácie, sú pre mňa veľmi dôležité. Duchovnosť môže byť vzrušujúce občas, ale dobrej fyzickej jogy prax Drží ma uzemnené. A rozjímanie ma drží pripojenie k svetu mimo mojej malej já, takže nechápu všetko zabalené do obavy, pochybnosti, obsesia a iných obmedzení veci. Tiež som moc vďačný praktiky a rituály, ktoré sa dostanú do kontaktu so živlami a silu prírody, aby nám pomohli utvárať a liečiť. Ja som malý oheň obrad (Agni Hotra) v mojej záhrade v noci. Šamanské praxe nám pomáhajú čerpať silu prírody, aby nám na správnej ceste. Čím sa dostávame až zaujímavý bod - máte pozorovať, ako dynamický a niekedy-meniace sa charakteru je? Stačí sa pozrieť z okna. Tak-zvané duchovnú prax, ktorá sa stala strnulé, dogmatized a nikdy-meniace sa opak toho. Budú obmedzovať slobodu, a pre mňa, duchovnosť je o slobode, o lámanie zdarma náš self-vytvorené hranice. Nepotrebujeme systémy alebo postupy, ktoré dávajú väčšie hranica pre nás. Domnievam sa, že muži-ovládal tradičné náboženstvá a duchovné prax sa snaží kodifikovať a spevniť (ak to slovo) duchovnosť v záujme zachovania nejaký zmysel kontroly ... zo strachu. Ženský aspekt, myslím, že je viac otvorený a prijímanie zmien, a cíti, že je dôležité umožniť dynamiku ducha, ktoré majú byť tak ako to je. Všetci potrebujeme spojiť v našom já mužský aspekt sily a odhodlanie s dynamickým ženský. Dúfam, že sa preskúmať a podeliť sa spôsoby, ako to tu! |
||
|
| Po 2 Users Say Thank You For This k Michael03230 Užitočné post: |
James (07-20-2009),
Phoenixflame (07-19-2009)
|
![]() |
Začnite tu! - Môj obľúbený praxi!?
|
||||
| ? | Začnite tu! - Môj obľúbený praxi! | ? | ? | Posledný príspevok |
| Začnite tu! Úvod do Dream tlmočenie | Jonas1 | Dream zdieľanie | 91 | 10-22-2009 07:16 |
| Začnite tu! Úvod do Carl Johan Calleman, Mayský kalendár & 2012 | Jonas1 | Mayský kalendár & 2012 | 21 | 10-20-2009 04:07 |
| Začnite tu: Sprievodca po obyčajné veci, ktoré chcete robiť na fóre | Jonas1 | Podpora a podnety | 7 | 12.11.2008 06:36 |
| Začnite tu: Čo je jednotu, jednotu hnutia, jednotu Blessing (Deeksha) atď? | Jonas1 | Špecifické otázky | 22 | 11.06.2008 07:58 PM |
| Začnite tu! - Môj obľúbený praxi! | |
| Začnite tu! - Môj obľúbený praxi! | |
Začnite tu! - Môj obľúbený praxi! |
|
|