|
|
|
|||||||
| Registrul | Blog-uri | Articolele | Poze | Filme | Goodies | Intrebari frecvente | Membri Membri | Today's Posts | Căuta | Today's Posts | Marchează forumurile citite | Chat Room |
| Practică meu preferat! Care este practica dumneavoastră preferat de spiritualitate, dezvoltare personală, de sănătate sau doar a deveni echilibrat? Partajaţi-o cu noi! »Start aici! |
| Quick News |
| Bine aţi venit la unitatea comunitare globale!
Global Unime Comunitatea este un loc pentru partajarea de gânduri şi idei despre schimbarea interioare şi exterioare şi de transformare. Pentru a posta aveţi nevoie pentru a inregistreaza-te aici. Unele link-uri pentru a începe cu:
Forum Home,
Social Groups,
Blog-uri,
Articolele,
Poze,
Filme,
Video Search,
Contactati-ne,
Intrebari frecvente ,
Statistici.
Distreaza-te si simti cu adevarat salutat la comunitate!
|
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Moduri de afişare |
|
|
#10 (Permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Start aici! Practică - My favorite!practică meu preferat este să danseze muzica psycodelic transă. atunci când IM in ringul de dans ... doar de dans ... i try la spre gol mintea mea şi să vorbim de muzică prin corpul meu. şi atunci când IM în acest gol i posibilitatea de a crea.
în lak'ech |
||
|
|
|
| În urma User says Thank You la Marina pentru acest post-uri utile: |
Momometa (04-27-2009)
|
|
|
#11 (Permalink) | |||
|
Membru
Senior Member
|
Re: Start aici! Practică - My favorite!Citat:
Nu am, în loc să folosesc un CD tobele pentru a ajunge la această stare. Acesta trebuie să fie foarte bună de a te liber în acest mod şi doar dans! Iacov |
|||
|
|
|
|
|
#12 (Permalink) | |||
|
New Member
Junior Member
|
Prezentare aici este un link despre ceea ce sa intamplat în aceste partys. În Lak'ech |
|||
|
|
|
| În urma User says Thank You la Marina pentru acest post-uri utile: |
Iacov (03-26-2009)
|
|
|
#13 (Permalink) | |||
|
Membru
Senior Member
|
Vă mulţumesc pentru link-ul şi binecuvântările mea pentru tine. Iacov |
|||
|
|
|
|
|
#14 (Permalink) | ||
|
Membru
Junior Member
|
Re: Start aici! Practică - My favorite!Practică meu preferat este de a asculta solfegiu tonuri cu muzica meditativa. Mi se pare a frecvenţelor Idee foarte terapeutice în aducerea mea toată fiinţa în armonie. Eu am le de pe computerul meu, precum şi iPod-ul, aşa că am putea asculta în timp ce fac alte lucruri. Ei mă faci să mă simt foarte Mellow
![]() |
||
|
|
|
|
|
#15 (Permalink) | ||
|
Membru
Membru
|
Re: Start aici! Practică - My favorite!Aş spune că Yoga este un favorit clar. I, în trecutul recent au suferit de pe urma mai mici dureri lombare. Yoga ajută stretch totul noastre şi să păstreze durerea departe.
Desigur, practica mea Magick este haos. A fost sa o călătorie cu caracter personal nu prea au de multe în jurul care practică cu adevărat la un nivel avansat. Bunica mea a fost ghidul meu şi mentorul. Majoritatea oamenilor cred Haosul este nou, dar de multe Mistici folosi acest formular de magie într-un anumit sens. Ştiu că familia mea are pentru multe generaţii. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
|
#16 (Permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Start aici! Practică - My favorite!Sunt, de asemenea, în dans la muzica mare, dar mi-ar fi spus mai degrabă joc de muzică. : P
I sînt foarte mult în joc şi de a intra în transă ca aproape o meditaţie ca muzica curge prin mine şi mă joc cu ceilalţi. Am pierdut timp în astfel de experienţe mai des decât îmi pot pune la cuvinte. NAMASTE |
||
|
|
|
|
|
#17 (Permalink) | |||
|
Super Membru
Moderator
|
Păstraţi încercat şi, sperăm, problemele dumneavoastră de a posta au fost luate grijă. Ţi-am trimis un PM, ca răspuns la întrebarea dvs. de astăzi mai devreme. Ti-ai luat? Speranţa este tot ceea ce lucrează pentru tine acum. Love, lumină şi binecuvântările, NAMASTE Esenţa |
|||
|
|
|
|
|
#18 (Permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Start aici! Practică - My favorite!Am crezut că mi-ar folosi acest post să mă prezint la această comunitate, aşa cum cred că de învăţare despre o practică altul este o modalitate buna de a invata despre unul pe altul.
Eu am fost practicarea meditaţiei de când am fost de 17 şi sunt, de asemenea, un profesor de yoga. Deci, yoga şi meditaţie sunt foarte importante pentru mine. Spiritualitate poate fi înveselitor uneori, dar o bună practică fizic de yoga ţine-mă motivată. Şi meditaţie ma tine conectat la lumea de dincolo de sine meu mai mic, astfel încât să nu-mi lua tot înfăşurat în temerile, de îndoieli, obsesiile, şi alte lucruri de limitare. De asemenea, am aprecia foarte mult practici şi ritualuri care intra în contact cu forţele elementară, iar puterea naturii pentru a ghida si ne vindeca. Am făcut-o ceremonie pic de incendiu (Agni Hotra), în curtea mea noaptea trecută. Shamanic practicile de a ne ajuta sa robinet în puterea naturii de a ne pune pe drumul cel bun. Ceea ce aduce un punct de vedere interesant - V-aţi observat cât de dinamică şi în continuă schimbare natura este? Uită-te pe fereastră. Aşa-numitele practici spirituale, care devin rigide, dogmatized şi niciodată nu-schimbarea sunt opuse de asta. Ei restrânge libertatea, precum şi pentru mine, spiritualitatea este de aproximativ libertate, despre spargerea liber de auto-graniţele noastre creat. Nu avem nevoie de sisteme sau practici care adăugaţi limitele mai mult pentru noi. Eu cred că de sex masculin tradiţionale dominate de religii şi practici spirituale au căutat să se codifice şi rigidify (în cazul în care este un cuvânt), spiritualitate, în scopul de a menţine un anumit sens de control ... de frica. Aspectul feminin, cred eu, este mult mai deschisă şi acceptarea de schimbare, şi sensuri importanţa de a permite dinamismul spiritului care urmează să fie aşa cum este. Cu toţii avem nevoie de a aduce împreună în nostru de euri aspectul masculin de putere şi să rezolve cu feminin dinamic. Sper să exploreze şi parts moduri de a face acest lucru aici! |
||
|
|
|
| Următoarele 2 Users Say Thank You să Michael03230 pentru acest post-uri utile: |
Iacov (07-20-2009),
Phoenixflame (07-19-2009)
|
![]() |