Global Oneness Community          
Automatyczne tłumaczenie dokonane przez Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Jedności Wspólnoty > Global Jedności główna > Moja ulubiona praktyce!
Zarejestruj się Blogi Artykuły Zdjęcia Filmy Gadżety FAQ Użytkownicy Dzisiejsze Posty Szukać Dzisiejsze Posty Oznacz fora jako przeczytane Chat Room

Moja ulubiona praktyce! Jaki jest Twój ulubiony praktyki duchowości, rozwoju osobistego, zdrowia lub po prostu staje się zrównoważony? Podziel się z nami! »Start here!

Szybki News
Witamy w świecie Jedności Wspólnoty! Global Jedności Wspólnota jest miejscem wymiany myśli i pomysłów na temat wewnętrznych i zewnętrznych zmian i transformacji. Aby wysłać musisz Zarejestruj się tutaj. Niektóre z linków na początek: Strona główna forum, Grupy społeczne, Blogi, Artykuły, Zdjęcia, Filmy, Video Search, Kontakt, FAQ , Statystyki. Baw się dobrze i czuć się naprawdę pozytywnie do społeczności!

Uwaga: Ta reklama nie jest widoczna dla zarejestrowanych użytkowników

Tagi
Tematy: Holistic Health , Inner Rozwoju , Rozwój osobisty , Duchowego wzrostu , Spiritual Practice , Spiritual Practices , Duchowość Rituals
Filmy wideo: Holistic Health , Inner Rozwoju , Rozwój osobisty , Duchowego wzrostu , Spiritual Practice , Spiritual Practices , Duchowość Rituals ,

Reply

Linkback Narzędzia wątku Tryby wyświetlania
Old 03-11-2009, 04:49   #10 (permalink)
New Member
Junior Member
Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Marina's Avatar

Activity Longevity
1/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssssss7
Środowisko: 7 razy w 6 postów
Marina is on a distinguished road
Send a message via MSN to Marina

Re: Start here! - Moja ulubiona praktyce!

my favourite praktyką jest taniec Psycodelic muzyki trance. gdy im na parkiecie ... just dancing ... staram się wyczyścić umysł i pozwolić muzyce rozmawiać przez moje ciało. a gdy im w tej pustki i może tworzyć.

w lak'ech
Marina está offline   Reply With Quote
Po User Says Thank You Marina ta wiadomosc:
Momometa (04-27-2009)
Old 03-11-2009, 12:59   #11 (permalink)
Użytkownik
Starszy Użytkownik
Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983
Środowisko: 1243 razy w 652 postów
James is on a distinguished road

Cytat:
Originally Posted by Marina View Post
my favourite praktyką jest taniec Psycodelic muzyki trance. gdy im na parkiecie ... just dancing ... staram się wyczyścić umysł i pozwolić muzyce rozmawiać przez moje ciało. a gdy im w tej pustki i może tworzyć.

w lak'ech
Studiuję sposoby Szaman i praktyce niektóre z ich tradycją i taniec, aby przejść w stan podobny do transu jest powszechną praktyką, że nie.
I nigdy, zamiast korzystać z CD perkusji, aby osiągnąć ten stan. Trzeba wielkiej uwolnić się w ten sposób i po prostu tańcz!
James
James está offline   Reply With Quote
Old 03-11-2009, 03:09 PM   #12 (permalink)
New Member
Junior Member
Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7

Marina's Avatar

Activity Longevity
1/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssssss7
Środowisko: 7 razy w 6 postów
Marina is on a distinguished road
Send a message via MSN to Marina

Cytat:
Originally Posted by James View Post
Studiuję sposoby Szaman i praktyce niektóre z ich tradycją i taniec, aby przejść w stan podobny do transu jest powszechną praktyką, że nie.
I nigdy, zamiast korzystać z CD perkusji, aby osiągnąć ten stan. Trzeba wielkiej uwolnić się w ten sposób i po prostu tańcz!
James
I trance praktyk i taniec party trance lub festiwalu, a niektórzy nazwali ten sposób przekraczania "nowoczesnych" rytuał szamana, ponieważ jego rodzaju taki sam sposób, trancendes szaman prawdy rytuał. Z perkusja, entheogens i grupy.

Wstęp tu jest link o tym, co się stało w tych Partys.

W Lak'ech
Marina está offline   Reply With Quote
Po User Says Thank You Marina ta wiadomosc:
James (03-26-2009)
Old 03-26-2009, 12:38 AM   #13 (permalink)
Użytkownik
Starszy Użytkownik
Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983
Środowisko: 1243 razy w 652 postów
James is on a distinguished road

Cytat:
Originally Posted by Marina View Post
I trance praktyk i taniec party trance lub festiwalu, a niektórzy nazwali ten sposób przekraczania "nowoczesnych" rytuał szamana, ponieważ jego rodzaju taki sam sposób, trancendes szaman prawdy rytuał. Z perkusja, entheogens i grupy.

Wstęp tu jest link o tym, co się stało w tych Partys.

W Lak'ech
I am sorry za opóźnienie w mojej odpowiedzi i dziękuję przystań. Mieliśmy pogotowia rodzinnego, który wymaga 200% naszego czasu.
Dziękuję za link i moje błogosławieństwo dla Ciebie.
James
James está offline   Reply With Quote
Old 05-26-2009, 05:23 PM   #14 (permalink)
Użytkownik
Junior Member
Points: 505, Level: 10Points: 505, Level: 10Points: 505, Level: 10

Spiritraiser's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss44
Blog Entries: 3
Podziękował 57 razy w 28 stanowisk
Spiritraiser is on a distinguished road

Moja ulubiona praktyka jest słuchanie solfeżu dźwięki z muzyką medytacyjną. Uważam częstotliwości fal mózgowych bardzo terapeutycznych w doprowadzeniu całe moje jest w harmonii. Mam je na komputerze, jak i my ipod więc mogę słuchać, a ja robić inne rzeczy. They make me feel very mellow
Spiritraiser está offline   Reply With Quote
Old 06-27-2009, 03:17 PM   #15 (permalink)
Użytkownik
Użytkownik
Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Blog Entries: 1
Podziękował 39 razy w 26 postów
Podziękował 41 razy w 26 postów
Phoenixflame is on a distinguished road

Powiedziałbym Joga jest określony ulubieńca. I w ostatnim czasie ucierpiały z powodu niższych lędźwiowego ból. Joga pomaga rozciągnąć nasze wszystko i zachować Pain Away. Oczywiście moja praktyka Magia jest chaos. Jej były osobista podróż naprawdę nie posiadające wiele wokół, którzy naprawdę praktyk na poziomie zaawansowanym. Moja babcia była moim przewodnikiem i mentorem. Większość ludzi myśli Chaos jest nowy, ale wielu mistyków korzystać z tej formy magii w pewnym sensie. Wiem, że moja rodzina od wielu pokoleń.
Phoenixflame está offline   Reply With Quote
Old 07-04-2009, 12:45   #16 (permalink)
New Member
Junior Member
Points: 52, Level: 1Points: 52, Level: 1Points: 52, Level: 1

Blackstone01's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss8
Podziękował 2 Times in 1 Post
Blackstone01 is on a distinguished road

Jestem również pod taniec do wspaniałej muzyki, ale ja wolę grać mówi się muzyką. : P

Jestem bardzo do gry i wchodząc niemal w trans, jak medytacja muzyka płynie przez siebie i innych, zabawy. Straciłem czas w takich doświadczeń częściej niż mogę umieścić na słowa.

Essence
Blackstone01 está offline   Reply With Quote
Old 07-04-2009, 06:07   #17 (permalink)
Super Użytkownik
Moderator
Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85
Activity: 38%Activity: 38%Activity: 38%

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1207
Blog Entries: 3
Dzięki: 1381
Środowisko: 1320 razy w 709 postów
Essence is on a distinguished road

Cytat:
Originally Posted by Michael323 View Post
Hey Mods - Napisałem kilka postów do tego wątku, ale nie pojawiają się one

Mimo to, mam powiadomienia e-mail, które są odpowiedzi do wątku

Nie rozumiem, dlaczego ten dostał wysłana, ale nie innych. Sorry to bother wszystkich.
Pozdrowienia Michał
Próbuj dalej i miejmy nadzieję, swoje problemy z przesyłaniem zostały załatwione. Ja was wysłałem PM w odpowiedzi na swoje pytanie w dniu dzisiejszym. Did you get it? Hope everything pracuje dla ciebie teraz.

Namaste

Essence

Essence
Essence está offline   Reply With Quote
Old 07-14-2009, 05:58 PM   #18 (permalink)
New Member
Junior Member
Points: 17, Level: 1Points: 17, Level: 1Points: 17, Level: 1

Michael03230's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss2
Podziękował 2 Times in 1 Post
Michael03230 is on a distinguished road

Myślałem, że stosowanie tego postu do wprowadzenia się do tej społeczności, jak myślę, poznawaniem innego praktyka jest dobrym sposobem, aby dowiedzieć się o sobie nawzajem.

Byłem praktykowania medytacji, ponieważ miałam 17 lat i jestem także nauczycielem jogi. Więc jogi i medytacji są bardzo ważne dla mnie. Duchowość może być radosny czasami, ale dobre praktyki jogi fizycznej trzyma mnie uziemić. I medytacji trzyma mnie podłączony do świata poza mój mały własny rachunek, tak aby nie dostać wszystko opakowane w lęki, wątpliwości, obsesje i inne rzeczy ogranicza.

Ja również bardzo wdzięczna praktyk i rytuałów, że skontaktuje się z żywiołów i sił natury, którymi mają kierować do nas i uzdrowić. Zrobiłem trochę ceremonii ognia (Agni Hotra) na moim podwórku ostatniej nocy. Praktyk Shamanic nam dopasować się do sił natury do postawiła nas na właściwą drogę.

Co wywoła interesująca kwestia - czy przestrzegane jak dynamiczny i stale zmieniającego się charakteru jest? Wystarczy spojrzeć przez okno. Tak zwane duchowe praktyki, które stają się sztywne, dogmatized i nigdy nie zmienia to przeciwieństwo tego. Są ograniczenia wolności, a dla mnie duchowość o wolności, o Breaking Free naszych stworzonych przez siebie granice. We don't need systemów i praktyk, które dodają bardziej granice dla nas.

Uważam, że tradycyjne zdominowane przez mężczyzn, religii i praktyk duchowych starali się kodyfikacji i rigidify (jeśli to słowo) duchowość, aby zachować pewne poczucie kontroli ... ze strachu. Kobiecy aspekt, jak sądzę, jest bardziej otwarty i akceptowanie zmian, a zmysły znaczenie pozwalające dynamizm ducha jest jak jest. Wszyscy musimy zebrać w nas samych męskiego aspektu władzy i rozwiązania z dynamicznym kobiece. Mam nadzieję, że do zbadania i sposoby akcji to zrobić tutaj!
Michael03230 está offline   Reply With Quote
Po 2 Users Say Thank You to Michael03230 ta wiadomosc:
James (07-20-2009), Phoenixflame (07-19-2009)
Reply