|
|
|
|||||||
| Zarejestruj się | Blogi | Artykuły | Zdjęcia | Filmy | Gadżety | FAQ | Użytkownicy | Dzisiejsze Posty | Szukać | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane | Chat Room |
| Moja ulubiona praktyce! Jaki jest Twój ulubiony praktyki duchowości, rozwoju osobistego, zdrowia lub po prostu staje się zrównoważony? Podziel się z nami! »Start here! |
| Szybki News |
| Witamy w świecie Jedności Wspólnoty!
Global Jedności Wspólnota jest miejscem wymiany myśli i pomysłów na temat wewnętrznych i zewnętrznych zmian i transformacji. Aby wysłać musisz Zarejestruj się tutaj. Niektóre z linków na początek:
Strona główna forum,
Grupy społeczne,
Blogi,
Artykuły,
Zdjęcia,
Filmy,
Video Search,
Kontakt,
FAQ ,
Statystyki.
Baw się dobrze i czuć się naprawdę pozytywnie do społeczności!
|
| Tagi |
![]() |
|
|
Linkback | Narzędzia wątku | Tryby wyświetlania |
|
|
#10 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Start here! - Moja ulubiona praktyce!my favourite praktyką jest taniec Psycodelic muzyki trance. gdy im na parkiecie ... just dancing ... staram się wyczyścić umysł i pozwolić muzyce rozmawiać przez moje ciało. a gdy im w tej pustki i może tworzyć.
w lak'ech |
||
|
|
|
| Po User Says Thank You Marina ta wiadomosc: |
Momometa (04-27-2009)
|
|
|
#11 (permalink) | |||
|
Użytkownik
Starszy Użytkownik
|
Re: Start here! - Moja ulubiona praktyce!Cytat:
I nigdy, zamiast korzystać z CD perkusji, aby osiągnąć ten stan. Trzeba wielkiej uwolnić się w ten sposób i po prostu tańcz! James |
|||
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | |||
|
New Member
Junior Member
|
Wstęp tu jest link o tym, co się stało w tych Partys. W Lak'ech |
|||
|
|
|
| Po User Says Thank You Marina ta wiadomosc: |
James (03-26-2009)
|
|
|
#13 (permalink) | |||
|
Użytkownik
Starszy Użytkownik
|
Dziękuję za link i moje błogosławieństwo dla Ciebie. James |
|||
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | ||
|
Użytkownik
Junior Member
|
Re: Start here! - Moja ulubiona praktyce!Moja ulubiona praktyka jest słuchanie solfeżu dźwięki z muzyką medytacyjną. Uważam częstotliwości fal mózgowych bardzo terapeutycznych w doprowadzeniu całe moje jest w harmonii. Mam je na komputerze, jak i my ipod więc mogę słuchać, a ja robić inne rzeczy. They make me feel very mellow
![]() |
||
|
|
|
|
|
#15 (permalink) | ||
|
Użytkownik
Użytkownik
|
Re: Start here! - Moja ulubiona praktyce!Powiedziałbym Joga jest określony ulubieńca. I w ostatnim czasie ucierpiały z powodu niższych lędźwiowego ból. Joga pomaga rozciągnąć nasze wszystko i zachować Pain Away.
Oczywiście moja praktyka Magia jest chaos. Jej były osobista podróż naprawdę nie posiadające wiele wokół, którzy naprawdę praktyk na poziomie zaawansowanym. Moja babcia była moim przewodnikiem i mentorem. Większość ludzi myśli Chaos jest nowy, ale wielu mistyków korzystać z tej formy magii w pewnym sensie. Wiem, że moja rodzina od wielu pokoleń. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
|
#16 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Start here! - Moja ulubiona praktyce!Jestem również pod taniec do wspaniałej muzyki, ale ja wolę grać mówi się muzyką. : P
Jestem bardzo do gry i wchodząc niemal w trans, jak medytacja muzyka płynie przez siebie i innych, zabawy. Straciłem czas w takich doświadczeń częściej niż mogę umieścić na słowa. Essence |
||
|
|
|
|
|
#17 (permalink) | |||
|
Super Użytkownik
Moderator
|
Próbuj dalej i miejmy nadzieję, swoje problemy z przesyłaniem zostały załatwione. Ja was wysłałem PM w odpowiedzi na swoje pytanie w dniu dzisiejszym. Did you get it? Hope everything pracuje dla ciebie teraz. Namaste Essence Essence |
|||
|
|
|
|
|
#18 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Start here! - Moja ulubiona praktyce!Myślałem, że stosowanie tego postu do wprowadzenia się do tej społeczności, jak myślę, poznawaniem innego praktyka jest dobrym sposobem, aby dowiedzieć się o sobie nawzajem.
Byłem praktykowania medytacji, ponieważ miałam 17 lat i jestem także nauczycielem jogi. Więc jogi i medytacji są bardzo ważne dla mnie. Duchowość może być radosny czasami, ale dobre praktyki jogi fizycznej trzyma mnie uziemić. I medytacji trzyma mnie podłączony do świata poza mój mały własny rachunek, tak aby nie dostać wszystko opakowane w lęki, wątpliwości, obsesje i inne rzeczy ogranicza. Ja również bardzo wdzięczna praktyk i rytuałów, że skontaktuje się z żywiołów i sił natury, którymi mają kierować do nas i uzdrowić. Zrobiłem trochę ceremonii ognia (Agni Hotra) na moim podwórku ostatniej nocy. Praktyk Shamanic nam dopasować się do sił natury do postawiła nas na właściwą drogę. Co wywoła interesująca kwestia - czy przestrzegane jak dynamiczny i stale zmieniającego się charakteru jest? Wystarczy spojrzeć przez okno. Tak zwane duchowe praktyki, które stają się sztywne, dogmatized i nigdy nie zmienia to przeciwieństwo tego. Są ograniczenia wolności, a dla mnie duchowość o wolności, o Breaking Free naszych stworzonych przez siebie granice. We don't need systemów i praktyk, które dodają bardziej granice dla nas. Uważam, że tradycyjne zdominowane przez mężczyzn, religii i praktyk duchowych starali się kodyfikacji i rigidify (jeśli to słowo) duchowość, aby zachować pewne poczucie kontroli ... ze strachu. Kobiecy aspekt, jak sądzę, jest bardziej otwarty i akceptowanie zmian, a zmysły znaczenie pozwalające dynamizm ducha jest jak jest. Wszyscy musimy zebrać w nas samych męskiego aspektu władzy i rozwiązania z dynamicznym kobiece. Mam nadzieję, że do zbadania i sposoby akcji to zrobić tutaj! |
||
|
|
|
| Po 2 Users Say Thank You to Michael03230 ta wiadomosc: |
James (07-20-2009),
Phoenixflame (07-19-2009)
|
![]() |