|
|
|
|||||||
| Reģistrēties | Blogs | Raksti | Fotogrāfijas | Video | Noderīgi | FAQ | Memberlist | Today's Posts | Meklēt | Today's Posts | Mark Forums Read | Chat Room |
| My favorite praksē! Kāds ir jūsu mīļākie prakse garīgumu, personisko attīstību, veselību vai vienkārši kļūst līdzsvaroti? Dalīties tajā ar mums! »Start here! |
| Quick News |
| Welcome to Global nedalāmība community!
Global nedalāmība Kopiena ir vieta kopīgai domas un idejas par iekšējās un ārējās pārmaiņas un transformāciju. Lai ievietotu jums Reģistrēties šeit. Dažas saites, lai sāktu ar:
Forum Home,
Sociālajām grupām,
Blogs,
Raksti,
Fotogrāfijas,
Video,
Video Search,
Contact Us,
FAQ ,
Statistiku.
Have fun un justies tiešām vēlama community!
|
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#10 (Permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Start here! - My favourite praksē!mana mīļākā prakse ir deju psycodelic trance mūzika. ja IM deju grīdu ... vienkārši dejo ... es cenšos tukšs manā prātā un ļaujiet mūzikas runāt ar manu ķermeni. un kad im šajā neesošu i var radīt.
in lak'ech |
||
|
|
|
| Pēc Lietotājs saka Paldies Marina Par šo noderīgo Post: |
Momometa (04-27-2009)
|
|
|
#11 (Permalink) | |||
|
Loceklis
Senior Member
|
Re: Start here! - My favourite praksē!Quote:
Man nekad nav, tā vietā, es izmantoju bungošana CD, lai sasniegtu šo stāvokli. Tas ir liels brīvi sevi tādā veidā un tikai dejot! James |
|||
|
|
|
|
|
#12 (Permalink) | |||
|
New Member
Junior Member
|
Ievads šeit ir par to, happend šajos partys saiti. In Lak'ech |
|||
|
|
|
| Pēc Lietotājs saka Paldies Marina Par šo noderīgo Post: |
James (03-26-2009)
|
|
|
#13 (Permalink) | |||
|
Loceklis
Senior Member
|
Paldies par saiti un manu svētību Jums. James |
|||
|
|
|
|
|
#14 (Permalink) | ||
|
Loceklis
Junior Member
|
Re: Start here! - My favourite praksē!My favorite prakse ir klausoties solfeggio melodijas ar meditatīvu mūziku. Man brainwave frekvencēs ļoti terapeitisko celt manu kopumā ir saskaņa. Es viņus uz sava datora, kā arī mana ipod, lai es varētu klausīties, bet man darīt citas lietas. Tās padara mani justies ļoti maigs
![]() |
||
|
|
|
|
|
#15 (Permalink) | ||||||||||
|
Loceklis
Loceklis
Es esmu bijis prom no šī pavediena visvairāk diegi personisku iemeslu dēļ 3D. Lai gan tā var šķist pie reizes es esmu online es patiesi neesmu. Skatīt Es šo manu mājas lapu
Blog Entries: 1
un, kad kāds izmanto datoru, lielākā daļa laika viņi izmanto citas cilnes savā pārlūkprogrammā un atstāt šo vienu open. Sorry for my plankumains apmeklēšanu. Man patika lasa jūsu dialogu.
Pateicās 41 Times 26 Ziņojumi
|
Re: Start here! - My favourite praksē!Es gribētu teikt Joga ir noteikta mīļākie. I nesenā pagātnē ir cietuši no zemākiem jostas sāpes. Joga palīdz stiept mūsu visu un uzturēt sāpes prom.
Protams, mans Magick prakse Chaos. Tā ir personīgā braucienā nav īsti ar daudzām apmēram, kas patiesi prakse augstāks līmenis. Mana vecmāmiņa bija mana ceļvedis un padomdevējs. Lielākā daļa cilvēku domā Chaos ir jauns, bet daudzi mistiķi izmantojiet šo formu Magick savā ziņā. Es zinu, mana ģimene jau vairākās paaudzēs. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||
|
|
|
|
|
#16 (Permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Start here! - My favourite praksē!Es esmu arī ņemta dejo lielisku mūziku, bet es drīzāk ir spēļu teica mūziku. : P
Es esmu ļoti vērā spēli un nonākšana gandrīz trance kā meditācija, kā mūzikas plūsmu ar sevi un citiem es spēlēm. Esmu zaudējis laiks šo pieredzi biežāk nekā es varētu izvirzīt vārdus. Namaste |
||
|
|
|
|
|
#17 (Permalink) | |||
|
Super loceklis
Moderator
|
Jāmēģina un cerams, ka jūsu Sludinājuma problēmas ir jārūpējas. Nosūtīju jums PM atbildi uz jūsu jautājumu agrāk šodien. Vai jums ir? Ceru, ka viss strādā, jums tagad. Mīlestības, gaismas un Blessings, Namaste Essence |
|||
|
|
|
|
|
#18 (Permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Start here! - My favourite praksē!Es domāju, ka varētu izmantot šo pastu iepazīstināt sevi ar šo sabiedrību, jo es domāju, iepazīstot viens otru prakse ir labs veids, kā iepazīt vienam otru.
Esmu bijis praktizējot meditāciju, jo man bija 17, un es esmu arī jogas skolotājs. Tātad jogas un meditāciju ir ļoti svarīga man. Garīgums var uzmundrinošu reizēm, bet labā fiziskā jogas prakse neļauj man pamatots. Un meditāciju tur man savienots ar pasauli ārpus mana mazā sevi tā, ka man nav pieceļos visu ietin bailes, šaubas, apsēstības un citiem ierobežojot lietām. Es arī ļoti augstu vērtēju praksi un rituāli, sazināties ar elementāro spēku un spēku veidu, lai palīdzētu virzīt mums un dziedēt. Es tā nedaudz uguns ceremonija (Agni Hotra) manā pagalmā pēdējā naktī. Shamanic prakse mums palīdzēs savlaicīgi dabas spēku likt mums uz pareizā ceļa. Kurš parādīs interesants punkts - vai Jums jāievēro kā dinamiska un vienmēr mainīgā daba? Paskatieties kādas ir jūsu logā. Ts garīgo praksi, kas kļuvis stingrs, dogmatized un nekad mainīgā ir pretējo, ka. Tie ierobežo brīvību, un man, garīgums ir par brīvu, par sadalīšana bez mūsu paša radītu robežas. Mums nav vajadzīga sistēmas vai darbības, kas pievieno vairāk robežas mums. Es uzskatu, ka tradicionālās dominē vīrieši reliģiju un garīgo praksi, ir mēģināts kodificēt un rigidify (ja tas ir word) garīgumu, lai saglabātu zināmā mērā kontroles ... no bailēm. Sieviešu aspekts, manuprāt, ir atvērtāka un pieņemot pārmaiņas, un sajūtas svarīgi ir ļaut stipro dinamiku ir tā ir. Mums visiem ir apkopot mūsu paši vīriešu aspekts varas un atrisināt ar dinamisku sievietes. Es ceru, pētīt un akciju veidi, kā izdarīt šeit! |
||
|
|
|
| Pēc 2 Lietotāji Say Paldies Michael03230 Par šo noderīgo Post: |
James (07-20-2009),
Phoenixflame (07-19-2009)
|
![]() |