Šķiet vēl neesat reģistrēts mūsu kopienu. Lai reģistrētos, lūdzu uzklikšķiniet šeit ...

Global Oneness Community          
Automātiska Translations, ko Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global nedalāmība Kopienas > Global nedalāmība Main > My favorite praksē!
Reģistrēties Blogs Raksti Fotogrāfijas Video Noderīgi FAQ Memberlist Today's Posts Meklēt Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

My favorite praksē! Kāds ir jūsu mīļākie prakse garīgumu, personisko attīstību, veselību vai vienkārši kļūst līdzsvaroti? Dalīties tajā ar mums! »Start here!

Quick News
Welcome to Global nedalāmība community! Global nedalāmība Kopiena ir vieta kopīgai domas un idejas par iekšējās un ārējās pārmaiņas un transformāciju. Lai ievietotu jums Reģistrēties šeit. Dažas saites, lai sāktu ar: Forum Home, Sociālajām grupām, Blogs, Raksti, Fotogrāfijas, Video, Video Search, Contact Us, FAQ , Statistiku. Have fun un justies tiešām vēlama community!

Piezīme: Šī reklāma netiek rādīta reģistrētajiem biedriem

Tags
Threads: Holistic Health , Inner Development , Personal Development , Spiritual Growth , Spiritual Practice , Garīgais prakse , Spiritual rituāli
Video: Holistic Health , Inner Development , Personal Development , Spiritual Growth , Spiritual Practice , Garīgais prakse , Spiritual rituāli ,

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-11-2009, 04:49   #10 (Permalink)
New Member
Junior Member
Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Marina's Avatar

Activity Longevity
1/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssssss7
Atrašanās vieta: Sao Paulo
Pateicās 7 reizes 6 Posts
Marina is on a distinguished road
Send a message via MSN to Marina

Re: Start here! - My favourite praksē!

mana mīļākā prakse ir deju psycodelic trance mūzika. ja IM deju grīdu ... vienkārši dejo ... es cenšos tukšs manā prātā un ļaujiet mūzikas runāt ar manu ķermeni. un kad im šajā neesošu i var radīt.

in lak'ech
Marina está offline   Reply With Quote
Pēc Lietotājs saka Paldies Marina Par šo noderīgo Post:
Momometa (04-27-2009)
Old 03-11-2009, 12:59   #11 (Permalink)
Loceklis
Senior Member
Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983
Pateicās 1.242 Times 652 Posts
James is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by Marina View Post
mana mīļākā prakse ir deju psycodelic trance mūzika. ja IM deju grīdu ... vienkārši dejo ... es cenšos tukšs manā prātā un ļaujiet mūzikas runāt ar manu ķermeni. un kad im šajā neesošu i var radīt.

in lak'ech
I pētījums par Shaman veidus un praksi, daži to tradīcijas un deju ieiet transa līdzīgs stāvoklis ir ierasta prakse, ka viņi dara.
Man nekad nav, tā vietā, es izmantoju bungošana CD, lai sasniegtu šo stāvokli. Tas ir liels brīvi sevi tādā veidā un tikai dejot!
James
James está offline   Reply With Quote
Old 03-11-2009, 03:09   #12 (Permalink)
New Member
Junior Member
Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7

Marina's Avatar

Activity Longevity
1/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssssss7
Atrašanās vieta: Sao Paulo
Pateicās 7 reizes 6 Posts
Marina is on a distinguished road
Send a message via MSN to Marina

Quote:
Originally Posted by James View Post
I pētījums par Shaman veidus un praksi, daži to tradīcijas un deju ieiet transa līdzīgs stāvoklis ir ierasta prakse, ka viņi dara.
Man nekad nav, tā vietā, es izmantoju bungošana CD, lai sasniegtu šo stāvokli. Tas ir liels brīvi sevi tādā veidā un tikai dejot!
James
Es prakse trance un deju trance puse vai festivālā, un daži nosauca šo veidā pārspējot "moderno" šamaņa rituālu, jo tās veida tāpat kā patiesība šamaņa rituālu trancendes. Ar toveri, entheogens un grupu.

Ievads šeit ir par to, happend šajos partys saiti.

In Lak'ech
Marina está offline   Reply With Quote
Pēc Lietotājs saka Paldies Marina Par šo noderīgo Post:
James (03-26-2009)
Old 03-26-2009, 12:38   #13 (Permalink)
Loceklis
Senior Member
Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983
Pateicās 1.242 Times 652 Posts
James is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by Marina View Post
Es prakse trance un deju trance puse vai festivālā, un daži nosauca šo veidā pārspējot "moderno" šamaņa rituālu, jo tās veida tāpat kā patiesība šamaņa rituālu trancendes. Ar toveri, entheogens un grupu.

Ievads šeit ir par to, happend šajos partys saiti.

In Lak'ech
Es atvainojos par kavēšanos, manu atbildi un paldies Marina. Mums bija ģimenes avārijas situācijas, kura ir nepieciešama 200% no mūsu laika.
Paldies par saiti un manu svētību Jums.
James
James está offline   Reply With Quote
Old 05-26-2009, 05:23   #14 (Permalink)
Loceklis
Junior Member
Points: 505, Level: 10Points: 505, Level: 10Points: 505, Level: 10

Spiritraiser's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss44
Atrašanās vieta: Neenah, WI
Blog Entries: 3
Pateicās 57 reizes 28 Posts
Spiritraiser is on a distinguished road

My favorite prakse ir klausoties solfeggio melodijas ar meditatīvu mūziku. Man brainwave frekvencēs ļoti terapeitisko celt manu kopumā ir saskaņa. Es viņus uz sava datora, kā arī mana ipod, lai es varētu klausīties, bet man darīt citas lietas. Tās padara mani justies ļoti maigs
Spiritraiser está offline   Reply With Quote
Old 06-27-2009, 03:17   #15 (Permalink)
Loceklis
Loceklis
Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Es esmu bijis prom no šī pavediena visvairāk diegi personisku iemeslu dēļ 3D. Lai gan tā var šķist pie reizes es esmu online es patiesi neesmu. Skatīt Es šo manu mājas lapu
Blog Entries: 1
un, kad kāds izmanto datoru, lielākā daļa laika viņi izmanto citas cilnes savā pārlūkprogrammā un atstāt šo vienu open. Sorry for my plankumains apmeklēšanu. Man patika lasa jūsu dialogu.
Pateicās 41 Times 26 Ziņojumi
Phoenixflame is on a distinguished road

Es gribētu teikt Joga ir noteikta mīļākie. I nesenā pagātnē ir cietuši no zemākiem jostas sāpes. Joga palīdz stiept mūsu visu un uzturēt sāpes prom. Protams, mans Magick prakse Chaos. Tā ir personīgā braucienā nav īsti ar daudzām apmēram, kas patiesi prakse augstāks līmenis. Mana vecmāmiņa bija mana ceļvedis un padomdevējs. Lielākā daļa cilvēku domā Chaos ir jauns, bet daudzi mistiķi izmantojiet šo formu Magick savā ziņā. Es zinu, mana ģimene jau vairākās paaudzēs.
Phoenixflame está offline   Reply With Quote
Old 07-04-2009, 12:45   #16 (Permalink)
New Member
Junior Member
Points: 52, Level: 1Points: 52, Level: 1Points: 52, Level: 1

Blackstone01's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss8
Pateicās 2 Times 1 Post
Blackstone01 is on a distinguished road

Es esmu arī ņemta dejo lielisku mūziku, bet es drīzāk ir spēļu teica mūziku. : P

Es esmu ļoti vērā spēli un nonākšana gandrīz trance kā meditācija, kā mūzikas plūsmu ar sevi un citiem es spēlēm. Esmu zaudējis laiks šo pieredzi biežāk nekā es varētu izvirzīt vārdus.

Namaste
Blackstone01 está offline   Reply With Quote
Old 07-04-2009, 06:07   #17 (Permalink)
Super loceklis
Moderator
Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85
Activity: 47%Activity: 47%Activity: 47%

Essence's Avatar

Activity Longevity
7/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1207
Atrašanās vieta: Deep East Texas
Blog Entries: 3
Pateicās 1.319 Times 708 Posts
Essence is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by Michael323 View Post
Hey Modi - Es esmu uzrakstījis pāris amatu uz šo pavedienu, bet tās neparādās

Bet pat tā, man e-pasta paziņojumus, ka tur ir atbildes uz pavedienu

Es nesaprotu, kāpēc šī viena got ievietojis, bet ne citiem. Žēl apnikt visiem.
Sveicieni Michael,
Jāmēģina un cerams, ka jūsu Sludinājuma problēmas ir jārūpējas. Nosūtīju jums PM atbildi uz jūsu jautājumu agrāk šodien. Vai jums ir? Ceru, ka viss strādā, jums tagad.

Mīlestības, gaismas un Blessings,

Namaste

Essence
Essence está offline   Reply With Quote
Old 07-14-2009, 05:58   #18 (Permalink)
New Member
Junior Member
Points: 17, Level: 1Points: 17, Level: 1Points: 17, Level: 1

Michael03230's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss2
Pateicās 2 Times 1 Post
Michael03230 is on a distinguished road

Es domāju, ka varētu izmantot šo pastu iepazīstināt sevi ar šo sabiedrību, jo es domāju, iepazīstot viens otru prakse ir labs veids, kā iepazīt vienam otru.

Esmu bijis praktizējot meditāciju, jo man bija 17, un es esmu arī jogas skolotājs. Tātad jogas un meditāciju ir ļoti svarīga man. Garīgums var uzmundrinošu reizēm, bet labā fiziskā jogas prakse neļauj man pamatots. Un meditāciju tur man savienots ar pasauli ārpus mana mazā sevi tā, ka man nav pieceļos visu ietin bailes, šaubas, apsēstības un citiem ierobežojot lietām.

Es arī ļoti augstu vērtēju praksi un rituāli, sazināties ar elementāro spēku un spēku veidu, lai palīdzētu virzīt mums un dziedēt. Es tā nedaudz uguns ceremonija (Agni Hotra) manā pagalmā pēdējā naktī. Shamanic prakse mums palīdzēs savlaicīgi dabas spēku likt mums uz pareizā ceļa.

Kurš parādīs interesants punkts - vai Jums jāievēro kā dinamiska un vienmēr mainīgā daba? Paskatieties kādas ir jūsu logā. Ts garīgo praksi, kas kļuvis stingrs, dogmatized un nekad mainīgā ir pretējo, ka. Tie ierobežo brīvību, un man, garīgums ir par brīvu, par sadalīšana bez mūsu paša radītu robežas. Mums nav vajadzīga sistēmas vai darbības, kas pievieno vairāk robežas mums.

Es uzskatu, ka tradicionālās dominē vīrieši reliģiju un garīgo praksi, ir mēģināts kodificēt un rigidify (ja tas ir word) garīgumu, lai saglabātu zināmā mērā kontroles ... no bailēm. Sieviešu aspekts, manuprāt, ir atvērtāka un pieņemot pārmaiņas, un sajūtas svarīgi ir ļaut stipro dinamiku ir tā ir. Mums visiem ir apkopot mūsu paši vīriešu aspekts varas un atrisināt ar dinamisku sievietes. Es ceru, pētīt un akciju veidi, kā izdarīt šeit!
Michael03230 está offline   Reply With Quote
Pēc 2 Lietotāji Say Paldies Michael03230 Par šo noderīgo Post:
James (07-20-2009), Phoenixflame (07-19-2009)
Reply